Amgros I/S Leverandør- og Udbudsportal. Brugervejledning til Amgros Leverandør- og udbudsportal

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Amgros I/S Leverandør- og Udbudsportal. Brugervejledning til Amgros Leverandør- og udbudsportal"

Transkript

1 Amgros I/S Leverandør- og Udbudsportal Brugervejledning til Amgros Leverandør- og udbudsportal Oktober 2017

2 2 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION AMGROS I/S LEVERANDØR- OG UDBUDSPORTAL UDEN FOR LOGIN Menu: Forside Velkommen Nyheder Tilbagekaldelse Brugeroprettelse Stregkodemærkning Nyttige links Menu: Udbud og Bagatelkøb Igangværende udbud Bagatelkøb ESPD og ESPD dokumentation Særlige aftaleformer Menu: Vigtige informationer Udbudsmateriale på engelsk Kontakt til Udbud Lægemidler Rammeaftaler Amgros Vejledende forhåndsmeddelelser Menu: Leverandørens ansvar Om udbudssystemet Leverandørens ansvar Menu: Hjælp og support Tekniske krav Brugeroprettelse... 16

3 3 2.6 Menu: Vejledninger AMGROS I/S LEVERANDØR- OG UDBUDSPORTAL INDEN FOR LOGIN Menu: Udbud og Bagatelkøb Aktive udbud Spørgsmål og svar Opret tilbud Se brugervejledningen Tilbudsgivning Advisering om publicering af udbud Menu: Aftalepriser Menu: Vigtige informationer Opmærksomhedspunkter i forbindelse med tilbudsgivning Menu: Hjælp og Support Stil spørgsmål (ikke udbudsspecifikke) Menu: FAQ Menu: Møder og Kurser Menu: Levering/Tilbagekaldelse Menu: Mine firmasider... 29

4 4 1. INTRODUKTION Velkommen til Amgros I/S udbudssystem. Amgros I/S udbudssystem er et online og elektronisk system, som skal anvendes af virksomheder, der ønsker at afgive tilbud under lægemiddeludbud, som er annonceret af Amgros I/S via udbudssystemet. På udbud.amgros.dk eller på under topmenuen UDBUDS-/LEVPORTAL finder man Amgros I/S udbudssystem. Her kan man logge sig på som bruger og danne sig et overblik over udbudsbekendtgørelser, få adgang til udbudsmateriale og anden relevant information om et udbud samt afgive tilbud på de forskellige udbud. Denne vejledning er skrevet til brugerne af Amgros I/S udbudssystem. Den indeholder en beskrivelse af udbudssystemet, oplysninger om hvilke informationer udbudssystemet indeholder. Generelle forudsætninger Man skal have installeret Microsoft Internet Explorer 7.0 eller nyere. Seneste version kan hentes på

5 5 2. AMGROS I/S LEVERANDØR- OG UDBUDSPORTAL UDEN FOR LOGIN Når man via sin webbrowser klikker sig ind på udbudssystemet på udbud.amgros.dk eller via menupunktet "UDBUDS- /LEVPORTAL" øverst på kommer man til en forside med en overordnet navigationsmenu som øverste linje (1): (1) For hvert overordnet menupunkt bliver en undermenu vist som rullemenu ved at føre cursoren henover menupunktet (2): (2) Man kan også klikke på Amgroslogoet øverst til venstre på siden for at få vist forsiden.

6 6 2.1 Menu: Forside Ved klik på menupunktet "Forside" vil man få vist websitets forside, som viser tekstboksene Velkommen, Nyheder, Tilbagekaldelse, Brugeroprettelse, Stregkodemærkning og Nyttige links Velkommen I denne tekstboks informerer vi kort om, hvilke informationer og funktioner der er tilgængelige på Amgros Leverandørog Udbudsportal Nyheder I tekstboksen Nyheder informerer vi specielt om nyt inden for udbud af lægemidler og andre nyheder fra Amgros.

7 Tilbagekaldelse I tekstboksen Tilbagekaldelse er liste over kontaktoplysninger til de danske sygehusapoteker til brug ved akutte situationer som fx tilbagekaldelse af et lægemiddel Brugeroprettelse Tekstboksen Brugeroprettelse benyttes, hvis man ønsker at blive oprettet som bruger af systemet. Man skal være registreret bruger med login, før man kan afgive tilbud. Hvis man ønsker oprettelse som registreret bruger, skal man udfylde formularen, som vist på skærmprintet neden for. Proceduren er den samme, uanset om det er en dansk registreret virksomhed eller udenlandsk registreret virksomhed, der ønsker at kunne afgive tilbud via udbudssystemet. For udenlandske virksomheder skal CVR-nummeret udfyldes med Det er virksomhedens eget valg, om den eller de personer, der ønskes oprettet som brugere, er ansatte hos virksomheden eller er eksterne personer, som afgiver tilbud på vegne af virksomheden.

8 8 Når formularen er udfyldt, trykkes på knappen "Send forespørgsel", og forespørgslen behandles derefter af Amgros I/S. Amgros I/S sender ved modtagelsen af forespørgslen et adgangslink til brugeren, som aktiverer adgangen. Først herefter er man oprettet som bruger af systemet. Ved brugeroprettelse - og afgivelse af tilbud - skal man være opmærksom på, at tilbud afgives af den virksomhed (dvs. den retlige enhed med det angivne CVR-nummer), der er anført under "Firmaoplysninger", og at rammeaftale i givet fald vil blive indgået med denne retlige enhed. Erklæringer i henhold til udbudsbetingelsernes pkt. 4.4 skal afgives for denne tilbudsgiver (dvs. den samme retlige enhed med det angivne CVR-nummer). Det er virksomhedens (dvs. tilbudsgiverens) ansvar at give Amgros besked, hvis en bruger ikke længere skal kunne afgive tilbud for virksomheden Stregkodemærkning Her finder du henvisning til information krav om stregkodemærkning for lægemidler omfattet af Amgros ramme- og bagatelkøbsaftaler Nyttige links Vi har her oplistet links til institutioner og sites, som kan være relevante for lægemiddelleverandører.

9 9 2.2 Menu: Udbud og Bagatelkøb Ved klik på menupunktet "Udbud og Bagatelkøb" får man vist tekstboksene: Igangværende udbud, Bagatelkøb, ESPD og ESPD dokumentation og Særlige aftaleformer Igangværende udbud Det er muligt at få vist igangværende udbud uden for login. Bemærk, at det kun er muligt at afgive tilbud, når man er logget ind. Ved klik på pil ned i feltet Se alle udbud er det muligt vælge periode, årstal eller at se alle igangværende udbud. Man kan også vælge at søge på ATC-kode for at få vist om der er et igangværende udbud, der omfatter den pågældende ATC-kode. Under Igangværende udbud får man vist de udbudsgrupper, der kan afgives tilbud på.

10 10 Markér det ønskede udbud og tryk på Vis-knappen for at se udbudsmateriale, herunder udbudsbekendtgørelse, begivenheder for udbudsgruppen samt eventuelle spørgsmål og svar Bagatelkøb I tekstboksen "Bagatelkøb" er en generel information om bagatelkøb (indkøb af begrænset værdi, herunder Amgros I/S almindelige betingelser og varelister for bagatelkøb).

11 ESPD og ESPD dokumentation I tekstboksen ESPD og ESPD dokumentation beskriver vi kravene vedrørende denne dokumentation i forbindelse med indgåelse af rammeaftaler og kontrakter med Amgros I/S Særlige aftaleformer

12 Menu: Vigtige informationer Under menuen Vigtige informationer er der informationer om Udbudsmateriale på engelsk, Kontakt Udbud Lægemidler, Rammeaftaler, Amgros 39 og Vejledende forhåndsmeddelelser Udbudsmateriale på engelsk I tekstboksen Udbudsmateriale på engelsk er der eksempel på en rammeaftale og udbudsbetingelser på engelsk Kontakt til Udbud Lægemidler I tekstboksen Kontakt til Udbud Lægemidler er angivet den fælles mailadresse, som kan benyttes ved ønske om kontakt til udbudsteamet i Amgros.

13 Rammeaftaler I tekstboksen Rammeaftaler oplyses kort formålet med de udbudte rammeaftaler Amgros 39 I tekstboksen Amgros 39 findes Amgros virksomhedstilladelse og GMDP certifikat samt et dokument fra den danske Lægemiddelstyrelse som bekræfter, at det er de sygehusapoteker, der er i Danmark Vejledende forhåndsmeddelelser I tekstboksen Vejledende forhåndsmeddelelser er Amgros bekendtgørelser placeret, hvori Amgros oplyser, at Amgros i de oplyste perioder vil lave EU udbud af lægemidler.

14 Menu: Leverandørens ansvar Under menuen Leverandørens ansvar er der informationer om udbudssystemet og beskrivelse af leverandørens ansvar Om udbudssystemet

15 15 I tekstboksen Om udbudssystemet beskriver vi kort omkring udbudssystemet og brug af systemet og materialer. Herudover oplyser vi om Amgros behandling af personoplysninger, og du vil også finde Amgros tilladelse fra Datatilsynet til behandling af ESPD dokumentation Leverandørens ansvar I tekstboksen Leverandørens ansvar beskriver kort nogle opmærksomhedspunkter i forbindelse tilbudsgivning i Amgros udbudssystem. 2.5 Menu: Hjælp og support

16 16 Under menuen Hjælp og Support finder du oplysninger om Tekniske krav, og det er endvidere også muligt her at oprette brugere af Amgros Leverandør- og Udbudsportal Tekniske krav I tekstboksen Tekniske krav er oplistet de tekniske krav, der er nødvendige for anvendelse Amgros udbudssystem og det er muligt at se spørgsmål og svar af teknisk karakter via FAQ Brugeroprettelse Her er det muligt at oprette brugere af Amgros Leverandør- og Udbudsportal (se også afsnit 2.1.4)

17 Menu: Vejledninger Under menuen Vejledninger har vi oplistet alle relevante vejledninger til brug i forbindelse med tilbudsgivning, samarbejdet med Amgros og sygehusapotekerne, brug af Amgros Leverandør- og Udbudsportal og krav om stregkoder.

18 18 3. AMGROS I/S LEVERANDØR- OG UDBUDSPORTAL INDEN FOR LOGIN For at logge på portalen skal man klikke på hængelåsen (Login) i bjælken øverst til højre. Når man har klikket på linket for at logge på portalen, skal man skrive den , som man er oprettet med på portalen, og angive sit password Klik på Log ind!

19 19 Når man er logget på udbudssystemet, præsenteres en ny, udvidet forside: I bjælken i øverste til højre kan man se sit brugerlogin og serverens tid. 3.1 Menu: Udbud og Bagatelkøb Ved klik på menupunktet "Udbud og Bagatelkøb" inden for login får man nu også vist tekstboksene: Aktive udbud, Advisering om publicering af udbud og Spørgsmål og svar om ESPD Aktive udbud I dette afsnit redegøres der for, hvordan man ser yderligere oplysninger om en udbudsgruppe samt hvordan man stiller spørgsmål til et udbud og afgiver et tilbud, herunder redigerer og afsender et tilbud. Et lægemiddel i én ATC-kode kan være udbudt under forskellige udbudsgrupper (fx i forskellige dispenseringsformer). I så fald vises alle disse udbudsgrupper ved søgning. Under Aktive udbud er muligt at få vist udbud der kan afgives tilbud på.

20 20 Ved klik på pil ned i feltet Se alle udbud er det muligt at vælge periode, årstal eller at se alle igangværende udbud. Man kan også vælge at søge på ATC-kode for at få vist om der er et aktivt udbud, der omfatter den pågældende ATCkode. Herefter vælger man det ønskede udbud: Når man trykker på "Vis", opfatter systemet det på samme måde, som når man manuelt rekvirerer udbudsmaterialet. Det vil sige, at Amgros I/S registrerer, at virksomheden har bedt om at få vist udbudsmaterialet. Tryk på knappen "Vis": I billedet får man vist alle informationer om den valgte udbudsgruppe: Udbudsmateriale og dokumenter med anden information kan downloades eller vises i pdf-format. Spørgsmål og svar kan læses, og der kan stilles nye spørgsmål. Der kan oprettes et tilbud på det valgte udbud ved at trykke på "Opret ny". (Se nærmere herom i brugervejledning om Tilbudsgivning)

21 21 I øverste højre hjørne af skærmen kan man se sit brugerlogin og den officielle tid på Amgros I/S' server. Det den tid, som er gældende, når man ønsker at afgive tilbud inden for tidsfristen. Det er væsentligt, at tilbudsgiver læser udbudsmaterialet og al anden information vedrørende den valgte udbudsgruppe, inden tilbud afgives. Der kan løbende blive offentliggjort yderligere informationer om udbuddet på denne del af udbudssystemet, og det er leverandørernes ansvar at gøre sig bekendt hermed. N.B.: Dette gælder også selvom leverandøren har tilmeldt sig adviseringsfunktionen, idet denne kun omfatter advisering vedrørende selve offentliggørelsen af udbud. Leverandøren adviseres således ikke om offentliggørelse af yderligere oplysninger, herunder spørgsmål og svar vedrørende det pågældende udbud. Spørgsmål og svar Hvis man har valgt at få vist spørgsmål eller svar til et udbud, vises en liste over de stillede spørgsmål samt tilhørende svar: Spørgsmål modtaget inden denne dato vil blive besvaret, jf. bemærkningen nedenfor. Man kan desuden stille et nyt spørgsmål, som vil blive besvaret af Amgros I/S. Tryk på "Stil nyt spørgsmål" for at indtaste spørgsmålet, og nedenstående vindue vises. Bemærk, at der skal anføres et udbudsnummer for at kunne afsende spørgsmålet. Udbudsnummeret kan ses bl.a. i varelisten (OBS! Udbudsnummer er ikke det samme som udbudsgruppe). Bemærk, at I først kan se spørgsmål, når Amgros I/S lægger svaret ud på udbudsgruppen.

22 22 Alle spørgsmål bliver offentliggjort i anonymiseret form. Det vil sige, at andre virksomheder og brugere, som arbejder med samme udbudsgruppe, ikke vil kunne se hvem, der har stillet spørgsmål. Spørgsmål, der stilles efter den anførte frist, vil også blive besvaret, medmindre spørgsmålets karakter gør det uforholdsmæssigt byrdefuldt at meddele svaret senest 6 dage inden udløbet af tilbudsfristen. Spørgsmål og svar offentliggøres løbende på udbudssystemet, og det er leverandørens ansvar at gøre sig bekendt hermed. Spørgsmål, der modtages senere end 6 dage inden udløbet af tilbudsfristen, vil ikke blive besvaret. Opret tilbud Se brugervejledningen Tilbudsgivning Når man skal afgive tilbud, skal man: Trykke på "Opret ny"

23 Advisering om publicering af udbud Under Advisering kan man angive adviseringsønsker på lægemidler ud fra ATC-kode fra niveau 1 til 5. Man har mulighed for at vælge mellem følgende ønsker: Ingen ATC-koder (som udgangspunkt er man tilmeldt dette) Alle ATC-koder Følgende ATC-koder (Angiv niveau 1 til 5) Det vil kun være ved offentliggørelse af nye udbud, man bliver adviseret, og ikke ved ny information om eksisterende udbud, såsom spørgsmål/svar. Ingen ATC-koder Som default er systemet sat til "Ingen ATC-koder". Efter at have valgt fx "Alle ATC-koder" eller "Følgende ATC-koder (Angiv fra niveau 1 til 5)" er det muligt at fravælge modtagelse af adviseringsmails om lægemiddeludbud. Dette gøres ved at markere i cirklen ud for "Ingen ATC-koder". Alle ATC-koder Ønskes advisering på "Alle ATC-koder", markeres dette. Når dette er markeret, betyder det, at man modtager mails om offentliggørelse af alle nye udbud inkl. dem, der evt. er valgt under "Følgende ATC-koder (Angiv fra niveau fra 1 til 5)". Følgende ATC-koder (Angiv fra niveau 1 til 5) Ønskes advisering om specifikke ATC-koder, markér da "Følgende ATC-koder" (Angiv fra niveau fra 1 til 5)". Indtast den ATC-kode, der ønskes advisering om, og klik på "opret", og de specificerede ATC-koder fremkommer i en liste. Specificeringen af en ATC-kode kan ske på 5 niveauer, og der er ingen begrænsning på antallet af ønsker. De grundlæggende 5 muligheder er følgende: 1. [-] fx N 2. [-] [--] fx N02 3. [-] [--] [-] fx N02A 4. [-] [--] [-] [-] fx N02AA

24 24 5. [-] [--] [-] [-] [--] fx N02AA01 Således er det muligt fx at ønske advisering om alle ATC-koder, der starter med N eller N02, N02A, N02AA, eller hele ATC-koden N02AA01. Vælges der fx N02, modtager man kun advisering om ATC-koder, der starter med N02, og ikke om alle ATC-koder, der starter med N. Der er mulighed for at ændre de specificerede ATC-koder ved at slette dem enkeltvis og oprette nye. På denne liste er det muligt at slette enkelte ATC-koder. Dette gøres ved at trykke på "slet" ved siden af den ATC-kode, der skal slettes. Har du allerede indtastet en række ATC-koder, forbliver disse gemt og er kun aktive, hvis der er trykket på "Følgende ATC-koder (Angiv fra niveau 1 til 5). Vælger man "Ingen ATC-koder" eller "Alle ATC-koder" gemmes dette automatisk. "Følgende ATC-koder (Angiv fra niveau 1 til 5)" gemmes, når der trykkes "opret", og disse vil forblive synlige indtil man sletter de pågældende ATC-koder, selvom man efterfølgende vælger "Ingen ATC-koder" eller "Alle ATC-koder".

25 Menu: Aftalepriser Under menupunktet "Udbud og Bagatelkøb" inden for log ind, er menuen Aftalepriser tilgængelig. På denne side er det muligt at søge vinder priser for gældende aftaler. 3.3 Menu: Vigtige informationer Under menuen Vigtige informationer er der inden for login også information om opmærksomhedspunkter i forbindelse med tilbudsgivning.

26 Opmærksomhedspunkter i forbindelse med tilbudsgivning I tekstboksen Opmærksomhedspunkter i forbindelse med tilbudsgivning informerer vi om nogle vigtige forhold, som leverandøren skal være opmærksom på i forbindelse med afgivelse af tilbud herunder at den dato og tid, der vises på dette websted er den officielle tidsangivelse, og det er derfor denne dato og tid, der anvendes af Amgros I/S til at afgøre om et tilbud er afleveret rettidigt. Endelig gør vi opmærksom på transmissionstid og oplyser om dokumentation for aflevering af vedhæftede dokumenter. 3.4 Menu: Hjælp og Support Under menuen Hjælp og Support inden for login er det muligt at stille spørgsmål af ikke udbudsspecifik karakter, Link til Mine firmasider samt oplysning om mulighed for at oprette adviseringer for alle eller udvalgte ATC-koder Stil spørgsmål (ikke udbudsspecifikke) I tekstboksen Stil spørgsmål er det muligt at stille spørgsmål af teknisk karakter til udbudssystemet.

27 27 Spørgsmålet skrives i boksen, og spørgsmål sendes til Amgros ved at trykke på videre. 3.5 Menu: FAQ Under menuen FAQ har vi oplistet en række spørgsmålskategorier med spørgsmål, som Amgros har besvaret. Ved klik på + til venstre for kategorien åbner en spørgsmål-svar oversigt inden for den valgte kategori.

28 Menu: Møder og Kurser Under menuen Møder og kurser meddeler Amgros, når vi inviterer til møder eller der afholdes undervisning. Mødereferater, præsentationer og øvrigt mødemateriale er også placeret her. 3.7 Menu: Levering/Tilbagekaldelse Under menuen Levering/Tilbagekaldelse er information om kontaktoplysninger til Amgros Logistik og Kundeservice samt til sygehusapotekerne, herunder akut kontaktoplysninger og gældende adresse og leveringssteder for varer til sygehusapotekerne. Amgros Logistik og Kundeservice har også her en nyhedsrubrik.

29 Menu: Mine firmasider Efter almindeligt login til Amgros Leverandør- og Udbudsportal vises menuen Mine firmasider yderst til højre. Dette er et link, der åbner en ny browserside, der er forbeholdt din virksomhed. Tryk på menuen Mine firmasider Herefter åbnes denne side i et nyt billede: Under menuen Hjælp og Support/Vejledninger er brugervejledningen til Mine firmasider: Vejledning i brug af mine firmasider placeret.

Amgros I/S udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere

Amgros I/S udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere Amgros I/S udbudssystem Brugervejledning for tilbudsgivere Senest opdateret juli 2015 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. AMGROS I/S UDBUDSSYSTEM... 4 2.1 Udbudsoversigt... 11 2.2 Brugerinformation...

Læs mere

Brugervejledning - tilbudsgivning. Amgros I/S udbudssystem

Brugervejledning - tilbudsgivning. Amgros I/S udbudssystem Brugervejledning - tilbudsgivning Amgros I/S udbudssystem September 2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Tilbudsgivning... 4 2.1 Udbudsmateriale... 4 2.2 Spørgsmål og svar... 7 2.3 Opret

Læs mere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere Amgros Udbudssystem Brugervejledning for tilbudsgivere Senest opdateret 01. April 2009 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 2 2. AMGROS UDBUDSSYSTEM... 3 2.1 Aktive udbud... 9 2.2

Læs mere

Amgros I/S udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere

Amgros I/S udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere Amgros I/S udbudssystem Brugervejledning for tilbudsgivere Senest opdateret juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. AMGROS I/S UDBUDSSYSTEM... 4 2.1 Udbudsoversigt... 9 2.2 Brugerinformation...

Læs mere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere Amgros Udbudssystem Brugervejledning for tilbudsgivere Senest opdateret 19. august 2008 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2 2. Amgros Udbudssystem 3 2.1 Aktive udbud 9 2.2 Brugerinformation

Læs mere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere

Amgros Udbudssystem. Brugervejledning for tilbudsgivere Amgros Udbudssystem Brugervejledning for tilbudsgivere Senest opdateret 9. december 2011 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. AMGROS UDBUDSSYSTEM... 4 2.1 Udbudsoversigt... 9 2.2 Brugerinformation...

Læs mere

Amgros leverandørrum (Mine firmasider)

Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Brugervejledning Amgros leverandørrum (Mine firmasider) oktober 2017 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1. Brugen af leverandørrum (firmaspecifik portal)... 3 2. Åbning

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. Udbud af fast mængde 2009 (udbudsgruppe 1.28.a) L02BB03 Bicalutamid

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. Udbud af fast mængde 2009 (udbudsgruppe 1.28.a) L02BB03 Bicalutamid U D B U D S B E T I N G E L S E R for Udbud af fast mængde 2009 (udbudsgruppe 1.28.a) L02BB03 Bicalutamid Udbud 1.28.a erstatter det pr. 3. december 2008 aflyste udbud 1.26.a. Udbud 1.28.a adskiller sig

Læs mere

PIXIBOGEN VEJLEDNING I TILBUDSAFGIVELSE I SKI S NYE UDBUDSSYSTEM

PIXIBOGEN VEJLEDNING I TILBUDSAFGIVELSE I SKI S NYE UDBUDSSYSTEM PIXIBOGEN VEJLEDNING I TILBUDSAFGIVELSE I SKI S NYE UDBUDSSYSTEM (print i farver om muligt) VERSION 1.5 3. FEBRUAR 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Opret bruger, log på og find relevante udbud...

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

Amgros leverandørrum (Mine firmasider)

Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Brugervejledning Amgros leverandørrum (Mine firmasider) maj 2015 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Brugen af leverandørrum (firmaspecifik portal)... 3 2. Åbning

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 4 2. Afgiv tilbud... Error!

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 2. Svar på en offentlig annonce/bekendtgørelse... 4 2.1 Udfyld svar og afgiv

Læs mere

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning indhold: introduktion Side 2 Funktionsliste Side 3 Få adgang til systemet Side 4 opload dine billeder Side 5 Sådan bruges systemet Side 6 Gem dine eksempler

Læs mere

EU-Supply Complete Tender Mangement. Elektronisk udbudssystem. Quick Guide. Tilbudsgiver

EU-Supply Complete Tender Mangement. Elektronisk udbudssystem. Quick Guide. Tilbudsgiver EU-Supply Complete Tender Mangement Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation...

Læs mere

ELEK- TRONISK UDBUDS- SYSTEM QUICK GUIDE

ELEK- TRONISK UDBUDS- SYSTEM QUICK GUIDE ELEK- TRONISK UDBUDS- SYSTEM QUICK GUIDE Elektronisk udbudssystem quick guide for leverandør 1 1.0 Introduktion.... 4 1.1 Brugen af systemet....4 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort

Læs mere

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7 Quick Guide til Digitale udbud Tilbudsgiver Side 1/7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION OG BRUG AF DIGITALE UDBUD... 3 2. FREMSØGNING AF SAMT DELTAGELSE I UDBUD... 3 2.1 Deltagelse i udbud... 4 2.1.1

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER. Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde

BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER. Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde BILAG 2 til UDBUDSBETINGELSER Vejledning til det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) og dokumentation for udelukkelsesgrunde Version 4.0 af 6. juni 2017 Indholdsfortegnelse 1. ANVENDELSE AF DET FÆLLES

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. udbud af lægemidler (Amgros Udbud b) N06BA04 Methylphenidat

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. udbud af lægemidler (Amgros Udbud b) N06BA04 Methylphenidat U D B U D S B E T I N G E L S E R for udbud af lægemidler (Amgros Udbud 2016-1.406.b) N06BA04 Methylphenidat Indholdsfortegnelse 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED... 3 2. UDBUDDET... 3 2.1 Generelt udbud...

Læs mere

Guide til digital bygge- og miljøansøgning

Guide til digital bygge- og miljøansøgning Guide til digital bygge- og miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Danmark-København: Lægemidler 2015/S 033-055939. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Lægemidler 2015/S 033-055939. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:55939-2015:text:da:html Danmark-København: Lægemidler 2015/S 033-055939 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål Ofte Stillede Spørgsmål Markedsovervågning I dette dokument kan du finde en overskuelig samling af de ofte stillede spørgsmål vi møder i forbindelse med vores markedsovervågning. Klik på det spørgsmål

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835. Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:397835-2011:text:da:html DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Katarina Flodquist indledte mødet med at byde velkommen og takke for fremmødet.

Katarina Flodquist indledte mødet med at byde velkommen og takke for fremmødet. REFERAT Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk Orienteringsmøde om HA udbud 2017, afholdt fredag den 3. juni kl 9.30-11.30 i

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan Hvorfor? Arbejdet med at lave etiketter i Office 365 er blevet meget besværligt. Hvis du har behov for at lave etiketter, vil vi anbefale at bruge programmet, Avery, som findes som en onlineversion på

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Quick Guide. til. DRs udbudsportal

Quick Guide. til. DRs udbudsportal Quick Guide til DRs udbudsportal Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1 Oprettelse som bruger i systemet:... 4 1.2 Find annoncering/udbud... 5 1.3 Vælg udbud... 6 2. Afgivelse af anmodning

Læs mere

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw er et salgsværktøj, som gør det muligt at præsentere tilbud på vores garderobeløsninger, med tegning og vejledende udsalgspriser, inden for få minutter. Programmet

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS

23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS 23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS NB: Følgende præsentation og eksempler er baseret på et offentligt udbud. Ved et begrænset udbud foregår udvælgelse

Læs mere

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. januar 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Norddjurs hjemmefra Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC Norddjurs Kommune. Torvet

Læs mere

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur.

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. BESTILLING AF NEMID For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. CVR nummeret trækker automatisk adressen fra CVR registeret, så den skal IKKE ændres. Bekræft

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Vejledning til brug af Foreningsportalen

Vejledning til brug af Foreningsportalen Børne- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Vejledning til brug af Foreningsportalen Foreningsportalen kan benyttes af både borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger. Som

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Vejledning til at anvende Udbud.dk mobil app en Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK APP EN... 4 2.1 FORSIDE OG

Læs mere

Guide til digital bygge- og miljøansøgning

Guide til digital bygge- og miljøansøgning Guide til digital bygge- og miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygger- eller miljøansøgning Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger.

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger. Ansøgere kan nu selv lave ansøgninger elektronisk (som fortsat skal vurderes af indledningsvist indstillingsudvalget og herefter af Medarbejderfondens bestyrelse). Såfremt en ansøger har brug for hjælp

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Sådan byder du ind på et SKIudbud via udbudssystemet ETHICS

Sådan byder du ind på et SKIudbud via udbudssystemet ETHICS Sådan byder du ind på et SKIudbud via udbudssystemet ETHICS 20. december 2012 2 ETHICS kort fortalt ETHICS er SKI s udbudssystem og er en forkortelse for: Electronic Tender Handling, Information & Communication

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Notat Ansvarlig HJB Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Sådan bruger du SharePoint til Maskindatabasen Maskindatabasen er oprettet i et program der hedder SharePoint

Læs mere

Vejledning i brug af GMAIL (Google)

Vejledning i brug af GMAIL (Google) Vejledning i brug af GMAIL (Google) Send meddelelser Har du ikke prøvet Gmail før? Her har du en trinvis vejledning i, hvordan du skriver og sender meddelelser: Klik på knappen Skriv i venstre side i Gmail.

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Vejledning til bydende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til bydende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til bydende Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC IT-AFDELINGEN

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. januar 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Norddjurs hjemmefra Få adgang til Citrix hjemmefra på en privat PC Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500

Læs mere

Graveforespørgsel. Opret graveforespørgsel

Graveforespørgsel. Opret graveforespørgsel Graveforespørgsel Er du graveaktør, fx entreprenør, anlægsgartner m.m. skal du lave en graveforespørgsel i LER, inden du sætter et erhvervsmæssigt gravearbejde i gang. På den måde kommer du i direkte forbindelse

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning

Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Systemkrav... 4 Installation af Citrix-klient... 5 Tilpasning

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler 04.10 Forbrugsartikler Vejledning www.ski.dk/forbrugsartikler Om denne vejledning SKI ønsker at gøre det nemt for offentlige enheder at bruge vores rammeaftaler. Vi har derfor udarbejdet denne vejledning

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Sundhedsuddannelser i UCL Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for studerende Udarbejdet af Projektgruppen, april 2016 side 0/10 Support Hvis du oplever problemer ved login eller brugen af Praktikportalen

Læs mere

Tilbudsadministrator for 4Projects 4Projects manual for Udbudsportal og Aflevering af tilbud

Tilbudsadministrator for 4Projects 4Projects manual for Udbudsportal og Aflevering af tilbud Tilbudsadministrator for 4Projects 4Projects manual for Udbudsportal og Aflevering af tilbud IKT:knowhow www.iktknowhow.dk Mynstersvej 3, 3. tv. info@iktknowhow.dk DK-1827 Frederiksberg T: (+45) 31 45

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger Vejledning Interbook Find en forening Foreningsoplysninger 1 Indholdsfortegnelse Her finder du Interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Foreningsregister-

Læs mere

1 Forside. Side 1 af 15

1 Forside. Side 1 af 15 Side 1 af 15 1 Forside Fra forsiden af Byg & Miljø, er der flere 'indgange' til både mere viden og muligheder for at ansøge. BEMÆRK - På forsiden af Byg & Miljø kan du blive mødt af forskellige fejlmeddelelser,

Læs mere

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS Vejledning Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS 1 Log på ansøgningsportalen via dette link: https://dans.stads.dk/selfuserregistration/faces/welcomepage.jspx Vær opmærksom på at

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Grundlæggende om udbud. Udbudsmaterialet Vareliste Udbudsbekendtgørelse Udbudsbetingelserne. Et udbudsår

Grundlæggende om udbud. Udbudsmaterialet Vareliste Udbudsbekendtgørelse Udbudsbetingelserne. Et udbudsår Amgros Udbud Grundlæggende information om udbud af lægemidler V. Bitten Abildtrup Indhold Grundlæggende om udbud Udbudsmaterialet Vareliste Udbudsbekendtgørelse Udbudsbetingelserne Et udbudsår Bagatelkøbsaftaler

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Amgros Udbud. Grundlæggende information om udbud af lægemidler. v. Bitten Abildtrup. 19. maj 2016

Amgros Udbud. Grundlæggende information om udbud af lægemidler. v. Bitten Abildtrup. 19. maj 2016 Amgros Udbud Grundlæggende information om udbud af lægemidler v. Bitten Abildtrup Kort om Amgros I/S Amgros er ejet af alle regioner og har en politisk bestyrelse Amgros står for indkøb af ca. 99 pct.

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning

Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere