Fredningerne i Paradisbakkerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredningerne i Paradisbakkerne."

Transkript

1 Fredningerne i Paradisbakkerne. Paa Foreningen»Bornholm«s Bekostning fredlystes i 1932 og 1934 omfattende naturskønne Arealer i Paradisbakkerne. Deklarationerne offentliggøres her med de tilhørende Kort. - Kopieret fra Bornholmske Samlinger 1934, bd. 22: Fredningen 1932 Mellem Bestyrelsen for Ibsker Husmandsplantage paa den ene Side og Formanden for Foreningen»Bornholm«, Rektor Koefoed, Formanden for den lokale Afdeling af Danmarks Naturfredningsforening, Dr. Madsen, og Statens Tilsynsførende med de private Skove, Skovrider Bramsen, paa den anden Side er indgaaet følgende Overenskomst: Man erkender fra begge Side, at det er ønskeligt, at en Del af Ibsker Højlyng bevares for Eftertiden i en saadan Tilstand, at kommende Slægter kan faa et Indtryk af Højlyngens oprindelige Udseende, og saaledes, at Billedet af dens geologiske Ejendommeligheder, de karakteristiske Sprækkedale, ikke udviskes. Til dette Formaal er der opnaaet Enighed om en Fredning, for hvilken nedennævnte Bestemmelser skal være gældende: 1. De fredede Arealer er følgende: a. Det ikke tilplantede Stykke af Husmandsplantagen, begrænset i Nord af Plantagens Nordgrænse, i øst af et lille Dalstrøg lige vest for Stendalen, i syd af en Linie fra den gamle Plantnings Nordgrænse syd for Midterpelten til et Punkt ca. 20 m syd for Pelten Aarsdale Ret, i Vest af en brudt Linie fra dette Punkt til et Punkt ved Ormedalen( = Dyndedal) vest for Gaasemyren og videre langs Ormedalens østre Væg til Plantagens Nordgrænse. b. Kodalen fra Vejen nord for Dalen til Plantagens Sydgrænse. I øst er Grænsen Stien langs Kodalens østre Væg, i Vest den gamle Plantning. c. Partiet om»lille Gryde«, begrænset mod Nord og Vest af Stien fra Rokkestensvejen til Grydedal, mod Syd af Plantagens Sydgrænse, mod øst af den gamle Plantning. d. Grydedal fra»store Gryde«til Dybedal, begrænset mod Nord af Fortsættelsen af den under c nævnte Sti, mod Syd af Plantagens Sydgrænse. e. Dybedal fra Plantagens Nordgrænse til en Linie i Forlængelse af Grydedal; mod øst og Vest er Grænserne de gamle Plantninger.

2 f. Stendal fra Plantagens Nordgrænse til den omtalte Linie i Grydedalens Forlængelse; mod øst og Vest er Grænserne de gamle Plantninger. 2. Det under la anførte Areal, der ved en af Landinspektør Kofoed foretagen foreløbig Opmaaling er anslaaet til ca. 40 ha, afmærkes med tydelige Skelsten ikke alene i Hjørnerne, men ogsaa i de rette Grænselinier. Der fremskaffes et Kort med 3 Kopier over det Stykke af Husmandsplantagen, indenfor hvilket de fredede Arealer ligger. Paa Kortet skal Grænserne for de fredede Omraader være tydeligt afsatte med Angivelse af, hvor de enkelte Skelsten staar. Paa disse Kort skal ligeledes være afsat Beliggenheden af Dale, vandhuller, Stier, Pelte m. m. Endvidere skal det af Kortet fremgaa hvilke Matr. Numre de fredede Arealer omfatter. Omkostningerne ved Opmaalingen og Afmærkningen samt ved Udfærdigelsen af Kort med Kopier afholdes af Foreningen»Bornholm«. 3. Til at overvaage Fredningsbestemmelsernes Overholdelse nedsættes et Kontroludvalg, bestaaende af Amtmanden over Bornholms Amt, Formanden for Naturfredningsnævnet for Bornholm, Formanden for Foreningen Bornholm, Formanden for Nationalforeningen»Bornholm«i København, Formanden for den lokale Afdeling af Danmarks Naturfredningsforening samt Statens Tilsynsførende med de private Skove paa Bornholm.

3 Udvalget fastsætter selv de nærmere Regler for dets Virksomhed. De nuværende Indehavere af de nævnte Embeder og Stillinger har alle erklæret sig villige til at fungere som Medlemmer af Udvalget. Skulde en af de anførte Institutioner blive nedlagt eller en af Indehaverne være uvillig til at indtræde i Udvalget, kan dette ved Beslutning af de øvrige Medlemmer supplere sig med et Medlem, der skønnes bedst muligt at kunne træde i det udtraadte Medlems Sted. Dersom Foreningen»Bornholm" ophører at existere, kan Kontroludvalget træffe Overenskomst med en anden Institution om Overtagelse af de Foreningen i Posterne 6 og 7 tillagte Rettigheder og Pligter. 4 Husmændene beholder Ejendomsretten til de fredede Arealer og skal udrede alle Skatter og Afgifter, der hviler eller maatte komme til at hvile paa disse. 5 Husmændene beholder Jagtretten paa de fredede Arealer, dog er Enkeltmandsjagt ikke tilladt, ej heller Udsætning af Gift. Jagten maa kun drives af en Jagtforening. Jagt maa ikke afholdes i Tiden fra 1. Marts til Hare- eller Raavildtjagten gaar ind om Efteraaret. 6. De fredede Arealer maa ikke beplantes. Naar Kontroludvalget skønner, at der bør foretages Hugst i de bestaaende og senere opkommende Bevoksninger, foretages saadan Hugst paa Foreningen»Bornholm«s Bekostning. Foreningen er da berettiget til at raade over de ved Hugsten fremkomne Skoveffekter m. v. 7 Der maa ikke brydes, hugges eller bortføres Sten fra de fredede Arealer. Kontroludvalget kan dog anvise Steder, hvorfra Stenmateriale kan tages til Brug ved Anlæg eller Udbedring af Veje og Stier indenfor de fredede Omraader. Kontroludvalget kan bemyndige Foreningen»Bornholm«til uden Udgift for Husmændene at anlægge og vedligeholde Veje og Stier indenfor de fredede Omraader. 8. Ler- eller Sandgravning, Gravning eller Skæring af Tørv, Græsslet eller Græsning af Kreaturer maa ikke finde Sted indenfor de fredede Omraader. Skulde der undtagelsesvis blive Trang til Lyng til Kreaturfoder, er Husmændene berettigede til at tage denne i de vest for Majdalen og øst for Tamperdalen liggende Dele af det under la fredede Areal. Imellem Majdalen og Tamperdalen maa Lynghøst kun finde Sted med Kontroludvalgets Samtykke. 9 Paa de fredede Omraader maa der ikke opføres Bygninger af nogen Art, ej heller Sommerhuse, Kiosker, Boder, Udsalg eller lignende, og der maa ikke gives Tilladelse til Lejrslagning og optænding af Baal indenfor disse Omraader. 10. Der skal være Adgang for alle og enhver til at færdes til Fods paa det fredede Omraade og til at opholde sig dersteds. 11.

4 Indenfor de fredede Arealer maa der ikke anlægges Veje uden Kontroludvalgets Samtykke. Skulde der blivetale om Opførelse af en Opsynsmandsbolig, maa denne ikke anlægges øst for Alterstensvejen. Ved Nyanlæg af Parkeringsplads i den ikke fredede Del af Husmandsplantagen, skal Afstanden fra de fredede Arealers Grænser være mindst 100 Meter. 12. Paataleret med Hensyn til Overtrædelser af Fredningsbestemmelserne, derunder ogsaa Bestemmelsen i Post 11, har saavel Kontroludvalget som Fredningsnævnet for Bornholm eller den Institution, der maatte træde i Stedet for samme. For de Indgreb i Husmændenes Dispositionsret, som disse Fredningsbestemmelser medfører, ydes der Husmændene en Erstatning paa 3500 Kr., der udredes af Foreningen»Bornholm«i 2 Rater paa 1750 Kr., første Rate en Maaned efter Fredningsdeklarationens Tinglysning, anden Rate Aarsdagen derefter. Nærværende Deklaration underskrives af Opretterne for Husmandsplantagens Bestyrelses Vedkommende efter vedtægtsmæssig Godkendelse paa et Møde af Husmændene. Deklarationen oprettes under Forbehold af Landbrugsministeriets Approbation, særlig ogsaa med Hensyn til Ophævelsen for de fredede Arealers Vedkommende af den ved kgl. Udmarkskommions Udfærdigelse af 24. August 1866 fastsatte Tilplantningspligt. Naar Approbationen foreligger, vil Deklarationen være at overgive til Fredningsnævnet for Bornholms Amt for at tilføres dettes Protokol overensstemmende med Naturfredningslov af 8. Maj Deklarationen bliver derhos at tinglyse og at notere som Hæftelse paa de Matr. Numre, paa hvilke de fredede Arealer og de Arealer, som omfattes af Bestemmelserne i Post 11, ifølge Landinspektørattest er beliggende. Med Hensyn til tidligere Hæftelser til de paagældende Folier i Tingbogen. Denne Overenskomst er enstemmigt vedtaget ved en extraordinær Generalforsamling den 27. Februar Georg Jensen, valgt Forhandlingsleder. For Ibsker Husmandsplantage: Jens Mortensen. Andr. Kofoed. S. Bidstrup. Jens lpsen. Chr. Nielsen. Rønne den 8. Marts M. C. Koefoed. Aakirkeby den 10. Marts Edg. Madsen. Rømersdal den 12. Marts K. Bramsen

5 I Henhold til Landbrugsministeriets Skrivelse af 14. Oktober 1932 til Bornholms Amt erklærer vi undertegnede Deltagere i ovenstaaende Overenskomst, at vi kan tiltræde de af Amtet og Skovrider Bramsen stillede Forslag om Baandlæggelse af de omhandlede 3500 Kr., nemlig at der ikke af Udmarksbestyrelsen kan disponeres over den indvundne Kapital uden Samtykke af Amtmanden over Bornholms Amt. Renterne skal med Tilslutning af Statens Tilsynsførende anvendes til nyttige Foranstaltninger i Plantagen. Som Formand for Ibsker Husmands Plantages Udmarksbestyrelse, Kodal den 1 November J ens Mortensen. Som Formand for Foreningen»Bornholm«, Rønne den 23. Okt M. C. Koefoed. Som Formand for den lokale Afdeling af Danmarks Naturfredningsforening, Aakirkeby den 21. Oktober Edg. Madsen. Som Statens Tilsynsførende med de private Skove paa Bornholm, Rømersdal den 20. Oktober K. Bramsen. Foranstaaende Overenskomst approberes herved. Landbrugsministeriet den 12. November I932. P. M. V. H. Waage. /. Welcke Foranstaaende Overenskomst er forelagt og tiltraadt af Naturfredningsnævnet, og de vedtagne Fredninger er saaledes underkastede Naturfredningslovens Bestemmelser. I Henhold til en af Landinspektør H. Kofoed, Rønne, udstedt Attest berører Fredningerne følgende Matr. Numre og vil være at tinglyse som Hæftelse paa disse, nemlig: Matr. Nr. 149 i, 1491, 149 n, 149 o, 149 q, 149 s, 149 z, 149 æ, 149 ø, 149 am, 149 an, 149 ao, 149 au og 149 aæ af Ibsker Sogn. Naturfredningsnævnet for Bornholms Amt, den 24. November Zeuthen. Formand. Indført i Dagbogen for Retskreds Nr. 26. Neksø Købstad den 25. November Vedtægter og Forhandlingsprotokol forevist. Kort forevist tilligemed Landinspektørattest. H. G. Lamdrup / Jac. Wichmann Fm. Genpartens Rigtighed bekræftes. Fredningsnævnet for Bornholms Amt, Rønne, den 2. Februar193

6 Gåsemyr-fredningen 1932

7 2. Fredningen D E K L A R A T ION. Underskrevne Gaardejer Laurits Andreas Mikkelsen, Klinteby, Ibsker, paalægger herved efter Overenskomst med Foreningen»Bornholm«den mig tilhørende Gaard i Klinteby i Ibsker følgende Fredningsbestemmelser: Det paa vedhæftede Kort med rødt indtegnede Areal, der i Marken er markeret ved Skelsten,»Klinten«kaldet, undergives en fuldstændig Fredning, saaledes at det stedse skal henligge i sin nuværende Tilstand og Offentligheden have fri og uhindret Adgang dertil og Ret til at opholde sig der. Paa Arealet maa ingen Bygninger, Skure o. l. opføres og Barakker, Telte o. l. ikke opstilles, og der maa ikke under nogen Form anbringes industrielle eller landbrugsmæssige Anlæg. Skovning af de paa Arealet staaende Træer maa kun finde Sted med Skovriderens Samtykke. Eventuel Opvækst af selvsaaede Træer kan kræves fjernede af Foreningen paa Ejerens Bekostning. Derimod forbeholdes mig og kommende Ejere Ret til at lade Kreaturer med Undtagelse af Tyre græsse paa Arealet. Til Arealet har Offentligheden Adgang ad følgende Veje og Stier: 1) Sydfra ad en Markvej, der fra Sognevejen fører til et Led eller en Stente i det søndre Gærde. 2) Østfra ad den nyanlagte Sti gennem Helvedesbakkerne, 3) Nordfra ad Stien i Lyngen, 4) Vestfra ad en Sti, der kan anlægges fra Rokkestensvejen nord for Lynggærdet. Disse Bestemmelser vedrører som Kortet udviser Matr. 51a, 51b, 149bn og 149bo Ibsker og begæres ved Lysningen noterede paa disse Lodders Tingbogsblade. II. Hele Gaardens øvrige nord for Sognevejen beliggende Skovareal undergives følgende Bestemmelser: a. Arealet maa ikke udstykkes. b. Arealet maa ikke bebygges under nogen som helst Form, være sig ved Bygninger, Skure, Barakker, Telte eller andet. c. Offentligheden har fri og uhindret Adgang til at færdes og opholde sig paa Arealet. d. Industrielle Anlæg maa ikke anbringes. Den forstlige Udnyttelse af Arealet -staar derimod Ejeren fri med Undtagelse af det med grønt indtegnede Areal syd for Klinten betegnet som 2), hvor Hugst kun maa finde Sted med Skovriderens Samtykke. Disse Bestemmelser vedrører Matr. 51a, 51b, 149bn, 149bo, 149g, 149r og 149 be, og begæres ved Tinglysningen noterede paa disse Lodders Tingbogsblade.

8 III. 2 øst for Klinten staaende Egetræer paa Kortet betegnede med A og B maa ikke hugges eller beskæres. Denne. Bestemmelse vedrører Matr 51a. IV. Denne Deklaration vil være at tinglyse som Hæftelse paa Landbrugsejendommen Matr. 51a og 38a samt de øvrige nævnte Parceller med Paataleret for Foreningen»Bornholm«eller den eller de, hvortil Foreningen ved tinglyst Erklæring maatte have overdraget samme. Om Ejendommens Hæftelser og Byrder henvises til Ejendommens Tingbogsblad. p. t. Nexø, den 20. September L. Mikkelsen. Til Vitterlighed om Underskriftens Ægthed, Dateringens Rigtighed og Underskriverens Myndighed: Navn: Jac. Wichmann. Stilling: Dommerfuldmægtig. Bopæl: Nexø. Navn: P. Jørgensen. Stilling: Kontorist. Bopæl: Nexø.

9 Hele Klinten-fredningen 1934

00970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00970.00. Fredningen vedrører: Brosbøl Hede, Kongevej. Domme. Taksations kom miss ionen.

00970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00970.00. Fredningen vedrører: Brosbøl Hede, Kongevej. Domme. Taksations kom miss ionen. 00970.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00970.00 Fredningen vedrører: Brosbøl Hede, Kongevej Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 21-04-1945 Kendelser Deklarationer

Læs mere

00365.00. Afgørelser - Reg. ~r.: 00365.00. Fredningen vedrører: Jomfruens Egede. Domme. Taksations kom m iss ionen.

00365.00. Afgørelser - Reg. ~r.: 00365.00. Fredningen vedrører: Jomfruens Egede. Domme. Taksations kom m iss ionen. 00365.00 Afgørelser - Reg. ~r.: 00365.00 Fredningen vedrører: Jomfruens Egede Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-12-1932 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Rutsker Højlyng - Rokkestene. Domme. Taksationskommissionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Rutsker Højlyng - Rokkestene. Domme. Taksationskommissionen. 00263.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00263.00 Fredningen vedrører: Rutsker Højlyng - Rokkestene e Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Svinehaverne. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Svinehaverne. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00668.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00668.00 Fredningen vedrører: Svinehaverne Domme Taksationskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 07-11-1939 Fredningsnævnet 30-03-1939 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01019.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01019.00. Fredningen vedrører: Strårup Skov. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01019.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01019.00. Fredningen vedrører: Strårup Skov. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01019.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01019.00 Fredningen vedrører: Strårup Skov Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-03-1946 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Godthåb Heder. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Godthåb Heder. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00551.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00551.00 Fredningen vedrører: Godthåb Heder Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 07-05-1937 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Matr. nr 9 d Aalsbo by, Rørup

Matr. nr 9 d Aalsbo by, Rørup Matr. nr 9 d Aalsbo by, Rørup Skøde 5/10 1918 + Niels Egelykke Rasch Anina Johanne Rasch f. 9/2 1880 f. 8/3 1893 d. 3/5 1957 d. 10/5 1981 Skøde 21/6 1962 + Anina Johanne Rasch f. 8/3 1893 d. 10/5 1981

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Onsbæk Udsigt. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Onsbæk Udsigt. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet 01298.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01298.00 Fredningen vedrører: Onsbæk Udsigt Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 29-12-1981 Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 18-03-1950

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lodsejervej. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lodsejervej. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00541.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00541.00 Fredningen vedrører: Lodsejervej Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-03-1937 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet 03593.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03593.00 Fredningen vedrører: Nyrup Bugt Domme Taksationskomrri issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-05-1967 Fredningsnævnet 11-01-1965 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skolebakken, Høsterkøb Skole. Domme. Taksations kom missionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skolebakken, Høsterkøb Skole. Domme. Taksations kom missionen. 00832.00.Afgørelser - Reg. nr.: 00832.00 Fredningen vedrører: Skolebakken, Høsterkøb Skole Domme Taksations kom missionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet. 19-10-1942 fe Fredningsnævnet 07-05-1942

Læs mere

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds.

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds. U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Frederiksborg Amtsraadsreds. Aar 1943, Mandag den 22.November afsagde Fredningsnævnet for Frederiksborg Amt i Sagen om Fredning af Humlebæk

Læs mere

Matr. nr. 3 d Aalsbo. Skøde 28/6 1934 + Karl Martin Pedersen f. 14/11 1905 d. 8/10 1981 Jenny Pedersen f. 25/2 1920

Matr. nr. 3 d Aalsbo. Skøde 28/6 1934 + Karl Martin Pedersen f. 14/11 1905 d. 8/10 1981 Jenny Pedersen f. 25/2 1920 Matr. nr. 3 d Aalsbo Skøde 28/6 1934 + Karl Martin Pedersen f. 14/11 1905 d. 8/10 1981 Jenny Pedersen f. 25/2 1920 Skøde 17/2 1982 + Jenny Pedersen Skøde 1/7 1991 Lars Pedersen Udstykning fra matr. nr.

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Strandvejen Udsigt, Bornholm. Domme. Taksations kom m iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Strandvejen Udsigt, Bornholm. Domme. Taksations kom m iss ionen. 00644.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00644.00 Fredningen vedrører: Strandvejen Udsigt Bornholm Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 21-01-1939

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voer A. Domme. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voer A. Domme. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet ---- - 00735.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00735.00 Fredningen vedrører: Voer A Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet 06-02-1940, 15-11-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vitsø Pumpemølle. Domme. la ksatio ns komm iss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vitsø Pumpemølle. Domme. la ksatio ns komm iss io nen. 07806.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07806.00 Fredningen vedrører: Vitsø Pumpemølle Domme la ksatio ns komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 05-07-1958 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kildesvang. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kildesvang. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00259.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00259.00 Fredningen vedrører: Kildesvang Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser 08-04-1930 Deklarationer KENDESER>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose. Domme. la ksations kom missio nen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose. Domme. la ksations kom missio nen. Naturklagenævnet 03672.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03672.00 Fredningen vedrører: Lisbjerg Mose Domme la ksations kom missio nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 01-09-1965 Fredningsnævnet 30-03-1965 Kendelser Deklarationer

Læs mere

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen.

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen. - ---------- 00875.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00 I. Domme Fredningen vedrører: Ordrup Mose la ksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 26-05-1943 Kendelser

Læs mere

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I" " ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I  ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for 01000.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01000.00 Fredningen vedrører: Ole Børres Vænge Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-11-1945 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en.

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en. 02760.04 Afgørelser - Reg. nr.: 02760.04 Fredningen vedrører: Langtved Klit,e Domme Taksatio nskom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-02-1962 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

00946.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00. Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn. Domme. Taksationskomm issionen.

00946.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00. Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn. Domme. Taksationskomm issionen. 00946.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00946.00 Fredningen vedrører: Listed - Bølshavn Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 14-01-1946 Fredningsnævnet 28-10-1944 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen.

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen. 01970.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00 Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfred ningsnævnet 28-01-1954 Fredningsnævnet 04-01-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet 02850.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02850.00 Fredningen vedrører: Ryebakke Domme la ksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-08-1963 Fredningsnævnet 06-09-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9. Byplanvedtægt. for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken"

Partiel byplanvedtægt nr. 9. Byplanvedtægt. for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken" Partiel byplanvedtægt no. 9. Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bjært Strand. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bjært Strand. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. 00490.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00490.00 Fredningen vedrører: Bjært Strand Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 06-02-1936 Fredningsnævnet 15-10-1935 Kendelser Deklarationer

Læs mere

I ~il,:.. ' t;:4;;;"'. saafremt Restbeløbet 200 Kr. kunde udredes af det Offentlige. Han ap- I :".

I ~il,:.. ' t;:4;;;'. saafremt Restbeløbet 200 Kr. kunde udredes af det Offentlige. Han ap- I :. UDSKRFT af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Ringkøbing Amtsraadskreds. e Aar 1936 den 26. Maj Kl. 14 holdt Fredningsnævnet for Ringkøt:"'t. \,~~r:\, bing AmtF::::a~tV::::"::~ Nr. 1/1936

Læs mere

Købekontrakt & Skøde 1960 fra Christian Carl Christiansen til Jens Frederik Mørkeberg Christiansen. Købers Bopæl: Frenderup pr.

Købekontrakt & Skøde 1960 fra Christian Carl Christiansen til Jens Frederik Mørkeberg Christiansen. Købers Bopæl: Frenderup pr. Matr.nr. 2b m.fl. Frenderup By Dalby Sogn Købers Bopæl: Frenderup pr. Fakse Anmelder: Poul Opstrup Landsretssagfører Haslev Stemplet med i alt 450 Kr. og 20 Øre Stempelfradrag ved gaveafgift 82-1961/62

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Matr. nr 9 m Aalsbo. Jutta Persson. Aalsbovej 10

Matr. nr 9 m Aalsbo. Jutta Persson. Aalsbovej 10 Matr. nr 9 m Aalsbo Skøde 26/10 1944 + Jacob Klüver Hansen Hilda Klüver f. 21/3 1920 d. 21/4 1991 f. 3/11 1919 Skøde 4/6 1957 + Kresten Hesselager Agnethe Hesselager f. 18/2 1884 d. 16/6 1973 f. 13/5 1890

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nørregård. Domme. Taksations kom m iss ionen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nørregård. Domme. Taksations kom m iss ionen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet 00338.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00338.00 Fredningen vedrører: Nørregård Domme Taksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-06-1932 Kendelser Deklarationer ,. FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: landerslev Strand. Domme. Taksationskomm issionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: landerslev Strand. Domme. Taksationskomm issionen. 00691.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00691.00 Fredningen vedrører: landerslev Strand Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 13-12-1939 Fredningsnævnet 21-06-1939 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Justitsministeriets Genpartpapir. Til Skøder, Skadesløsbreve, Kvitteringer til Udslettelse -17;à.-a.tegnifir n.rn. (vedr.

Justitsministeriets Genpartpapir. Til Skøder, Skadesløsbreve, Kvitteringer til Udslettelse -17;à.-a.tegnifir n.rn. (vedr. Justitsministeriets Genpartpapir. Til Skøder, Skadesløsbreve, Kvitteringer til Udslettelse -17;à.-a.tegnifir n.rn. (vedr. -fast Ej6ndorn): Mtr. Nr., Ejerlav, Sogn: (i København: Kvarter) eller (i de sønderjydske

Læs mere

01863.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00. Fredningen vedrører: Rom Kirke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01863.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00. Fredningen vedrører: Rom Kirke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01863.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00 Fredningen vedrører: Rom Kirke Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-05-1952 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bøgebjerg Gravplads. Domme. Taksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bøgebjerg Gravplads. Domme. Taksations kom miss io nen. 02287.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02287.00 Fredningen vedrører: Bøgebjerg Gravplads Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredninasnævnet... 24-10-1955 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tibirke Bakker. Domme. Taksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tibirke Bakker. Domme. Taksations kom miss io nen. 01451.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01451.00 Fredningen vedrører: Tibirke Bakker Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-01 1951 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Prinsessehøjen. Domme. Taksationskommissionen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Prinsessehøjen. Domme. Taksationskommissionen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet 00687.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00687.00 Fredningen vedrører: Prinsessehøjen Domme Taksationskommissionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-06-1939 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

00535.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00. Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet

00535.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00. Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet 00535.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00 Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 10-08-1937 Fredningsnævnet 16-12-1936 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tejn Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tejn Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet le 02029.03 Afgørelser - Reg. nr.: 02029.03 Fredningen vedrører: Tejn Kirke e Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 23-04-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Skøde 1942 til Christian Carl Christiansen. Købers Bopæl: Ulse Olstrup Pr. Rønnede. Stemplet d. 11/2 1942 med i alt 153 Kr.

Skøde 1942 til Christian Carl Christiansen. Købers Bopæl: Ulse Olstrup Pr. Rønnede. Stemplet d. 11/2 1942 med i alt 153 Kr. Matr.nr. 2b m.fl. Frenderup By Dalby Sogn Købers Bopæl: Ulse Olstrup Pr. Rønnede Stemplet d. 11/2 1942 med i alt 153 og 60 Øre Anmelder: Poul Opstrup Landsretssagfører Haslev Undertegnede Se kopi af originalt

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> 19.t40v80 3 2 6 3 9 Akt: Skab nr. f7

Læs mere

Se kopi af original købekontrakt og skøde 1907 Se kopi af Karen Sofie Hansdatters dødsattest 1914

Se kopi af original købekontrakt og skøde 1907 Se kopi af Karen Sofie Hansdatters dødsattest 1914 Se kopi af original købekontrakt og skøde 1907 Se kopi af Karen Sofie Hansdatters dødsattest 1914 Nærværende Stykke Stempelpapir til I alt 24 Kroner med paaklæbede Stempelmærker til Taxt 29 Kr. 55 Øre

Læs mere

Afgørelser- Reg. nr.: Fredningen vedrører: Christinero. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser- Reg. nr.: Fredningen vedrører: Christinero. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01011.00 Afgørelser- Reg. nr.: 01011.00 Fredningen vedrører: Christinero e Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 28-12-1945 Kendelser Deklarationer e

Læs mere

00745.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00745.00. Fredningen vedrører: SkolIerhøje. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

00745.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00745.00. Fredningen vedrører: SkolIerhøje. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00745.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00745.00 Fredningen vedrører: Skolerhøje Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-04-1940 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

00893.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00. Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde. Domme. la ksati ons kom m iss ionen.

00893.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00. Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde. Domme. la ksati ons kom m iss ionen. 00893.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00893.00 Fredningen vedrører: Sjørupgård Linde Domme la ksati ons kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-10-1943, 13-10-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00328.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00328.00 Fredningen vedrører: Daugbjerg Dås Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-04-1932 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Påruphede. Domme. Taksatio nskom miss iane n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Påruphede. Domme. Taksatio nskom miss iane n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05786.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05786.00 Fredningen vedrører: Påruphede Domme Taksatio nskom miss iane n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-07-1974 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Dueodde. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Dueodde. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 04118.01 Afgørelser - Reg. nr.: 04118.01 Fredningen vedrører: Dueodde Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 23-12-1975 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Mølleådalen, Bure Sø. Domme. Taksationskom missionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Mølleådalen, Bure Sø. Domme. Taksationskom missionen. 01005.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01005.01 Fredningen vedrører: Mølleådalen, Bure Sø Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 12-12-1952

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ugilt Lyngbakke. Domme. la ksations kom m iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ugilt Lyngbakke. Domme. la ksations kom m iss ionen. 00462.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00462.00 Fredningen vedrører: Ugilt Lyngbakke Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 29-05-1935 Fredningsnævnet 16-02-1935 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer Justitsministeriets Genpartpapir. TH Skøder Skadesløsbreve

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> L. 2253 14. Okt. 1953. Matr.nr.: l~

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke. Domme. la ksati ons kom miss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke. Domme. la ksati ons kom miss ionen. 01401.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01401.00 Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke Domme la ksati ons kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-10-1950, 18-09-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet. Domme. Taksations kom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet. Domme. Taksations kom miss ione n. 00653.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00653.00 Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet Domme Taksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 20-02-1939 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kollemorten Blokhus. ,Domme. la ksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kollemorten Blokhus. ,Domme. la ksations kom miss io nen. 03243.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03243.00 Fredningen vedrører: Kollemorten Blokhus,Domme la ksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-02-1964 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bemærkninger Domme

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bemærkninger Domme Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Bemærkninger Domme Taksationskommissionen Natur- og Miljøklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer Forslag Dispensationer: sidst

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hammersholm. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hammersholm. Domme. Taksations kom miss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05911.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05911.00 Fredningen vedrører: Hammersholm Domme Taksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 08-02-1908 DEKLARATIONER>

Læs mere

Se kopi af originalt dokument. Arveudlægsskøde

Se kopi af originalt dokument. Arveudlægsskøde Se kopi af originalt dokument Arveudlægsskøde Undertegnede 1. Ungkarl Hans Christian Jørgensen, Frenderup 2. Enke Karen Christiansen f. Jørgensen, Haslev 3. Ungkarl Anders Jørgensen, Frenderup 4. Sara

Læs mere

I DEKLARATIONER> I I I

I DEKLARATIONER> I I I 01238.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01238.01 Fredningen vedrører: Allerød Hytter Domme la ksations kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 10-11-1949, 01-07-1951

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET> I-I

FREDNINGSNÆVNET> I-I 01799.02 Afgørelser - Reg. nr.: 01799.02 Fredningen vedrører: Stødov Kirke Domme la ksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 09-11-1951, 14-11-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

00360.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00360.00. Fredningen vedrører: 21-08-1973, 20-10-1934. Paradisbakkerne. Domme. Taksations kom m iss ionen

00360.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00360.00. Fredningen vedrører: 21-08-1973, 20-10-1934. Paradisbakkerne. Domme. Taksations kom m iss ionen 00360.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00360.00 Fredningen vedrører: Paradisbakkerne Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-11-1932 Kendelser Deklarationer 21-08-1973,

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Møllesø. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Møllesø. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02484.03 Afgørelser - Reg. nr.: 02484.03 Fredningen vedrører: Møllesø Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 'e Fredningsnævnet 08-05-1962 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

Afg~relser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Svejbjerg. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afg~relser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Svejbjerg. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00260.00 Afg~relser - Reg. nr.: 00260.00 Fredningen vedrører: Svejbjerg Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet e Fredningsnævnet Kendelser 07-04-1930 Deklarationer KENDELSER>

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vindelev Kirke. Domme. la ksations kom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vindelev Kirke. Domme. la ksations kom miss ione n. 02230.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02230.00 Fredningen vedrører: Vindelev Kirke Domme la ksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 15-03-1955 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

01164.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01164.01. Fredningen vedrører: Linde Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01164.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01164.01. Fredningen vedrører: Linde Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01164.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01164.01 Fredningen vedrører: Linde Kirke Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 29-06-1948, 17-12-1948 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom).

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom). 01345.06 Afgørelser - Reg. nr.: 01345.06 Fredningen vedrører: GIesborg Kirke Domme Taksati ans kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-07-1950 Kendelser Deklarationer e, FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke. Domme. Taksations kom m ission en.

01403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke. Domme. Taksations kom m ission en. 01403.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke Domme Taksations kom m ission en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-10-1950, 21-10-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Løkken. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Løkken. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00253.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00253.00 Fredningen vedrører: Løkken Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredni ngsnævnet 14-02-1930 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

00837.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00837.00. Fredningen vedrører: Østerbølle Lynghede. Domme. Taksations kom m iss ionen.

00837.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00837.00. Fredningen vedrører: Østerbølle Lynghede. Domme. Taksations kom m iss ionen. 00837.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00837.00 Fredningen vedrører: Østerbølle Lynghede Domme Taksations kom m iss ionen Natu rklagenævn~t Overfredningsnævnet 03-11-1942 Fredningsnævnet 03-06-1942 Kendelser

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

K. THORSEN PARADIS BAKKERNE (MED 1 KORT) MCMXXVIII ~---- ~~~ +- ~ FRITS SØRENSENS BOGHANDELS FORLAG RØNNE

K. THORSEN PARADIS BAKKERNE (MED 1 KORT) MCMXXVIII ~---- ~~~ +- ~ FRITS SØRENSENS BOGHANDELS FORLAG RØNNE /- K. THORSEN PARADIS BAKKERNE (MED 1 KORT) MCMXXVIII ~---- ~~~ +- ~ FRITS SØRENSENS BOGHANDELS FORLAG RØNNE Oaradisbakkerne i Ibsker Højlyng er et af Bornholms rnaturskønneste Steder. Forholdsvis sent

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: la ksations kom missionen. Homå Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: la ksations kom missionen. Homå Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01345.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01345.01 Fredningen vedrører: Homå Kirke Domme la ksations kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-07 -1950, 05-09-1950 Kendelser Deklarationer,

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Rønne Markjorder. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Rønne Markjorder. Domme. Taksations komm iss ionen. 07875.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07875.00 Fredningen vedrører: Rønne Markjorder Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 18-10-1994 DEKLARATIONER>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksatio ns kom missione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksatio ns kom missione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01441.03 Afgørelser - Reg. nr.: 01441.03 Fredningen vedrører: Gerlev Kirke e Domme Taksatio ns kom missione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 02-12-1950 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hunderup Træer. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hunderup Træer. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet 00949.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00949.00 Fredningen vedrører: Hunderup Træer Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-04-1945 Fredningsnævnet 06-11-1944 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> ALLINGE - GUDHJEM KOMMUNEz( REG. NR.1ys-

Læs mere

07819.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07819.00. Fredningen vedrører: Sølyst. Domme. Taksations kom miss io nen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet

07819.00. Afgørelser - Reg. nr.: 07819.00. Fredningen vedrører: Sølyst. Domme. Taksations kom miss io nen. Natu rklagenævnet. Overfredningsnævnet 07819.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07819.00 Fredningen vedrører: Sølyst Domme Taksations kom miss io nen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 29-07-1956 DEKLARATIONER>

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> Justitsministeriets genpartpapir. Til

Læs mere

05658.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00. Fredningen vedrører: Marienlyst Nord. Domme. Taksations kom miss io nen.

05658.00. Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00. Fredningen vedrører: Marienlyst Nord. Domme. Taksations kom miss io nen. 05658.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05658.00 Fredningen vedrører: Marienlyst Nord Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 09-07-1973 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen. ---------- 01322.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01322.00 Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 29-05-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voldby Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voldby Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 07811.00 Afgørelser - Reg. nr.: 07811.00 Fredningen vedrører: Voldby Kirke Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 19-08-1953 FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Ark No g/1887. Overretssagfører J. Damkier. Kjøbenhavn, den 13. April Til Byraadet Veile.

Ark No g/1887. Overretssagfører J. Damkier. Kjøbenhavn, den 13. April Til Byraadet Veile. Ark No g/1887 Overretssagfører J. Damkier Kjøbenhavn, den 13. April 1887. Til Byraadet Veile. I Forbindelse med min Skrivelse af Gaars Dato fremsender jeg hoslagt Deklaration med Hensyn til det Vandværk,

Læs mere

AAKIRKEBY KOMMUNE REG. NR.

AAKIRKEBY KOMMUNE REG. NR. 01183.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01183.00 Fredningen vedrører: Almindingen, skovparter, bøgetræer Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-11-1948 Kendelser

Læs mere

1 a., 1 p og 1 s Kalvehave Færgegaard Kalvehave sogn-'

1 a., 1 p og 1 s Kalvehave Færgegaard Kalvehave sogn-' Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i de sønderjydske landsdele) bd. og bl. 1 tingbogen, art. nr., ejerlav, sogn. - Stempel: 1 a., 1 p og 1 s Kalvehave Færgegaard Kalvehave sogn-' kr.

Læs mere

ttort Kendelse afsagt den 6. maj af fredningsnævnet for Frederiksborg amt.

ttort Kendelse afsagt den 6. maj af fredningsnævnet for Frederiksborg amt. 01314.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01314.00 Fredningen vedrører: Kregme Kirke Domme Taksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-05-1950 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

T S.kfilv- og Naturstyrelsen ~oo1-911/223-ooo4

T S.kfilv- og Naturstyrelsen ~oo1-911/223-ooo4 J. medarb. Sagsnr. SN "\YdA Miljø- og Energiministeriet T S.kfilv- og Naturstyrelsen 200 1-200~oo1-911/223-ooo4 Sagstekst Frønn;nn ;af' enkwmggnin ~e~ign. tekst /dato Fremtaget Fredningssag vedr. Gl. Hovedgade

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Dall Grusgrav. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Dall Grusgrav. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02469.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02469.00 Fredningen vedrører: Dall Grusgrav Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-12-1963 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 52. Kayerødsgade. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune beliggende syd for Kayerødsgade.

BYPLANVEDTÆGT NR. 52. Kayerødsgade. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune beliggende syd for Kayerødsgade. BYPLANVEDTÆGT NR. 52. Kayerødsgade syd. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune beliggende syd for Kayerødsgade. STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPTEMBER 1972. AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 52.

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søborg Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søborg Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet 01384.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01384.00 Fredningen vedrører: Søborg Kirke Domme Taksationskom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-09-1950 Kendelser Deklarationer.. ;--

Læs mere

Afgørelse i sagen om sti og overnatningsplads m.v. i Rubjerg Knude Plantage i Hjørring Kommune

Afgørelse i sagen om sti og overnatningsplads m.v. i Rubjerg Knude Plantage i Hjørring Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 15. april 2003 J.nr.: 03-121/800-0002 AGS Afgørelse i sagen

Læs mere

y!fr ~~fr --REG. NRm,,$;Z~ {ljl". I 'I '-' /

y!fr ~~fr --REG. NRm,,$;Z~ {ljl. I 'I '-' / ,e 01574.00 Afgørelser- Reg. nr.: 01574.00 Fredningen vedrører: Gørslev Kirke Domme la ksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 27-04-1951, 08-08-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01900.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01. Fredningen vedrører: Værum Kirke. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01900.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01. Fredningen vedrører: Værum Kirke. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01900.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01 Fredningen vedrører: Værum Kirke Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 01-09-1952, 23-12-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Offergård. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Offergård. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05979.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05979.00 Fredningen vedrører: Offergård Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-11-1975 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Horne Stendiger. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Horne Stendiger. Domme. Taksations komm iss ionen. 04374.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04374.00 Fredningen vedrører: Horne Stendiger Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 01-05-1967 FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Fredningen vedrører: Pilegård, delvis ophævet se Reg.nr. 07500.00

Fredningen vedrører: Pilegård, delvis ophævet se Reg.nr. 07500.00 04113.00 Afgørelser- Reg. nr.: 04113.00 Fredningen vedrører: Pilegård, delvis ophævet se Reg.nr. 07500.00 Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-06-1982,

Læs mere