SBS Discovery Television en verden af underholdning!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SBS Discovery Television en verden af underholdning!"

Transkript

1

2 SBS Discovery Television en verden af underholdning! På vores tv-kanaler finder du altid masser af danske og internationalt prisbelønnede, velproducerede underholdningsprogrammer, serier, film og dokumentarer til alle målgrupper. SBS Discovery Television er en del af SBS Discovery Media et af Danmarks største mediehuse, der udover vores mange tv-kanaler også ejer nogle af de største, danske radiostationer som Nova, Radio 100, The Voice, Pop FM m.fl. samt web-tv og musik streaming tjeneste. SBS Discovery Media er ejet af Discovery Networks International - verdens førende tv-koncern med 1,8 mia. seere fordelt over 220 lande på 45 forskellige sprog. På de følgende sider kan du læse meget mere om vores mange tv-kanaler. Rigtig god fornøjelse. HD

3 KANAL 5 underholdning til hele familien Den brede underholdningskanal, der vil gøre dig en oplevelse rigere uanset alder og køn. Her finder du store, danske underholdningsprogrammer, populære amerikanske krimiserier, danske reportageserier og fodboldkampe samt de bedste danske og udenlandske film. På Kanal 5 kan du samle hele familien til store internationale tv-oplevelser og danske underholdningsshows, eller du kan lade dig forføre af de mange internationalt anerkendte crime-scene-serier, der leverer spænding og mystik, du ikke kan slippe. I danske reportageserier går kanalen tæt på Danmark og danskerne og giver et underholdende indblik i livet og ting, der vedrører os hver især. Kanal 5 rummer også en portion god, dansk reality-tv, når det er bedst. Se også alle de danske landsholdskampe, når Kanal 5 sender alle danske kvalifikationskampe i EM og VM frem til 2018.

4 KANAL 4 tv til hverdagens heltinder Kanal 4 er kvindekanalen med tid til nærvær og fordybelse. Her finder du rørende og livsbekræftende reportageserier, populære danske dokumentarserier og prisvindende, internationale dramaserier og film. Her er plads til følelser og refleksion, når du kommer helt tæt på virkelighedens dramaer og får medrivende tv, der taler til hjertet og mærkes i maven. Det er også her, du finder internationale dramaserier med forførende persongallerier, der får dig til at glemme hverdagen. På Kanal 4 finder du også filmoplevelser, der passer til et hvert humør. Se film, der får dig til at knibe en tåre og trække på smile-båndet. Kanal 4 giver dig en blanding af virkelige følelser, stærke kvinder, fascinerende personer og forførende universer.

5 TLC plads til fordybelse, lune, gråd og grin Passionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde, internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet. TLC er en underholdningskanal, der viser fængende og underholdende programmer, der taler til både hjertet og hjernen. Med en blanding af krimigåder, kagekunst og kvindelighed giver TLC dig faktuelt og humoristisk stof til eftertanke. Kanalen giver plads til refleksion og får dig til at trække på smilebåndet. Det er nytænkende og moderne tv, der rummer både det nærværende og uforudsigelige, så TLC passer til dig, uanset hvilken verden eller hvilket humør, du befinder dig i.

6 ID - Investigation Discovery Danmarks nye krimikanal Den 1. november 2014 lanceres Danmarks første, rene krimikanal, ID Investigation Discovery. Gennem reportage og rekonstruktion bringer ID Investigation Discovery historierne om de mest fascinerende mordmysterier ind i danskernes stuer. Du får medrivende personlige beretninger fra pårørende og vidner og et helt særligt indblik i det fantastiske politiarbejde, der førte til opklaring af mordsagerne og pågribelsen af de skyldige. ID Investigation Discovery lanceres i en dansk version tilpasset de danske seere med det bedste internationale Discovery-indhold samt helt nye dramaserier fra de største amerikanske studier.

7 6 eren tv for mænd På 6 eren finder du vaskeægte mandefilm, action- og comedy serier og de bedste fodboldligaer i verden: Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt EM- og VM-kvalifikationskampe. Kort sagt en kanal for dig, der ønsker mere action og mindre snak. På 6 eren finder du den bredeste dækning af engelsk fodbold og blandt de spanske turneringer kan du følge både Copa Del Rey og La Liga. Følg dine favorithold og de spændende opgør og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og kommentatorer. Er du mere til fart over feltet, hurtige biler og koldblodig hævntørst kan du også lade dig underholde af de mange actionfilm og serier som sendes dagligt på kanalen.

8 Eurosport ALTID LIVE MED DE STØRSTE SPORTSØJEBLIKKE Eurosport (HD) er Europas førende sportskanal, som altid leverer intense og uforglemmelige LIVE-oplevelser. Med Eurosports kanaler får du de største sportsøjeblikke LIVE som Grand Slam tennis, Tour de France, Le Mans og Bundesliga. Eurosport bringer ekspertise, passion og troværdighed i alle sportstransmissioner, der involverer over 120 forskellige sportsgrene hvert år. Du kan således lade dig henrykke af alt fra skiskytternes præcision, skøjteløbernes teknik og finesser, cykelrytternes udholdenhed til vægtløfternes råstyrke. Eurosport 2 (HD) er Bundesligaens hjemmebane, og du kan følge op til fem kampe LIVE om ugen fra en af verdens bedste fodboldligaer, hvor flere danske spillere er i aktion. Eurosport 2 giver dig desuden Grand Slam tennis, hvor du kan følge Caroline Wozniacki og de øvrige tennisstjerner, snooker, motorsport og det bedste fra vinterlandskabet.

9 discovery channel FAKTUEL OG INTELLIGENT UNDERHOLDNING Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden. Det er her, man oplever imponerende ingeniørkunst, tester vilde eksperimenter, afprøver overlevelsesfærdigheder i vildmarken og stifter bekendtskab med et farverigt og alsidigt persongalleri. Fra videnskabsmænd og tekniske genier til guldgravere og krabbefiskere. Discovery Channel markerer sig samtidig som en stærk spiller, når det gælder aktuelle dokumentarer om verdens gang, skelsættende begivenheder og markante personligheder. Med en videnskabelig vinkel, der forsøger at give et nyt og anderledes perspektiv på begivenhedernes forløb, har Discovery Channel hele tiden fingeren på pulsen.

10 Animal Planet oplev en verden i selskab med dyr Animal Planet giver dig gribende dokumentarer, smukke naturfilm og den bedste indsigt i dyrenes rige. Oplev, hvordan de vildeste naturlandskaber rejser sig for øjnene af dig, når vi besøger alle verdens hjørner og kom helt tæt på fascinerende skabninger på tværs af kontinenter. Bliv betaget af alt fra elskelige pandaer og charmerende dyreunger til bidske hajer og mægtige elefanter. Animal Planet rummer både det inderlige og bjergtagende. De storslåede internationale produktioner bærer i højeste grad præg af kvalitet og fantastiske billeder. Samtidig vækker kanalen de instinkter, der handler om at føle, før man tænker, og den er for alle dem, der først lader sig føre af hjertet og dernæst hjernen. Følg passionerede dyreelskere, der vil gå langt for at hjælpe truede dyrearter, oplev det rå drama dybt inde i junglen og få stillet din nysgerrighed ud i forståelsen af forskellige landes mest fjerntliggende og uudforskede miljøer.

11 Discovery Science slip din indre nørd løs Discovery Science tager videnskaben ud af klasseværelset og gør det sjovt, vedkommende og til en del af hverdagen. Her er ingen støvede lærebøger og reagensglas men masser af vilde eksplosioner, seje robotter og det nyeste high-tech. Det hele handler om at slippe den indre nørd løs og gå på opdagelse i en verden af innovation, teknologiske fremskridt og cool gadgets. Kanalen er især for dem, der er naturligt nysgerrige og konstant søger ny viden om populærvidenskab. Programmerne på Discovery Science går tæt på både fremskridt og innovative løsninger skabt af mennesker, men ser også nærmere på nye opdagelser om mennesket. På kanalen kan man derfor se dokumentarer om ekstrem ingeniørkunst og økovenlige maskiner, men også blive klogere på, hvordan menneskets sanser fungerer og opleve forskellige eksperimenter med menneskekroppen. Man finder naturligvis også en lang række videnskabelige dokumentarer om rumforskning og teknologiske landvindinger.

12 Discovery World ind til kernen af historien Discovery World er tv-kanalen, som stiller skarpt på verdens dybde. Det er her, man finder inspirerende dokumentarer, som indfanger fascinerende personligheder, fantastiske landskaber og utrolige historier fra alle kanter af verden. Med en saglig og objektiv tilgang til tingene giver Discovery World sig tid til at dvæle ved detaljen og lader den gode historie folde sig fuldt ud. Med et hold engagerede værter, der alle har ekspertområder, er seerne garanteret en passioneret og detaljeret indvielse i programmernes emner. Discovery World er derfor kanalen for alle dem, som er videbegærlige og ivrige efter at lære mere om verdenen, som den ser ud i dag, men også interesserer sig for fortidens mysterier og milepæle samt hvordan det hele er med til at forme vores fælles historie.

13 SBS DISCOVERY MEDIA H.C. Andersens Boulevard København V Tlf

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

Christiane Schaumburg- Müller til

Christiane Schaumburg- Müller til 2012 s helt store vinder på tv-markedet SBS TV føjer nu en af Danmarks bedste og mest eftertragtede kvindelige tv-værter, Christiane Schaumburg-Müller, til værtsholdet. Dermed sparkes 2013 i gang med masser

Læs mere

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009 Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening Maj 2009 Undgå nitter vælg dine egne favoritter Med Digitalt kabel-tv får du adgang til Danmarks bredeste og mest fleksible udbud af

Læs mere

Ændringer i de faste tv-pakker

Ændringer i de faste tv-pakker yousee YouSee præsenterer i dag tre nye partnerskaber, der vil give kunderne større valgfrihed og endnu mere dansk og internationalt kvalitetsindhold. Samtidig ændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker.

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Divisionsforeningen udbud af fodboldrettigheder. Konkurrencerådets afgørelse af 26. februar 2014 10. juni 2014

Divisionsforeningen udbud af fodboldrettigheder. Konkurrencerådets afgørelse af 26. februar 2014 10. juni 2014 Divisionsforeningen udbud af fodboldrettigheder Konkurrencerådets afgørelse af 26. februar 2014 10. juni 2014 Baggrund Baggrund Rådets 2007 afgørelse - I 2007 afgav Divisionsforeningen/Superligaen A/S/DBU

Læs mere

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland udbud og frekvensliste tv og radio Østjylland Fibia udbud TV, Østjylland 2 udbud TV, Østjylland Mini TV-pakke DR 1 1 K5 175,25 DR 2 12 K9 203,25 DR 3 21 DR K 13 K10 210,25 DR Ramasjang 27 S23 319,25 DR

Læs mere

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl.

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl. Hvad vil du se? Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst Hos YouSee er det dig, der bestemmer over dit tv. Så det er helt op til dig, om du selv vil blande

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Logo Kanal Indhold Sprog Findes i Tema

Logo Kanal Indhold Sprog Findes i Tema 3sat 3SAT viser en lang række kulturprogrammer, herunder mad, historie og dokumentar. Kanalen viser desuden film, tv-serier og sport. 6'eren Danmarks eneste mandekanal. 6'eren er stadig kanalen for de

Læs mere

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se CANAL DIGITAL FAMILY MIX - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se 1 FAMILY MIX tv, internet og telefoni Du har nu en enestående chance for at få digitalt tv og selv bestemme, hvilke tvkanaler, du vil se.

Læs mere

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker TV & RADIO Pr. 1. marts 2013 Slå op og se: Tv til dit behov - med TilvalgsPakker Hele AN-TVs menu 23 radiokanaler Lige til at trække ud af antennestikket Ekstra tilbud: Digitale TvPakker Så er der SERVERET!

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Waoo! frekvenslister til radio og TV

Waoo! frekvenslister til radio og TV Waoo! frekvenslister til radio og TV Analog og digital (DVB-T), version 1.00 Gældende pr. 11/1-2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: Guide til kanalsøgning... 2 Analoge TV kanaler... 3 Lille TV pakke...

Læs mere

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014 Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa Marts, 2014 1 Via et medlemskab af Ølgod Antenneforening er du sikret medindflydelse og støtter dit lokal-samfund Ølgod Antenneforening er en "non-profit"

Læs mere

Kanaloversigt Opdateret september 2018

Kanaloversigt Opdateret september 2018 * kanalen er tilgængelig i flere forskellige båndbredder ** kanalen er tilgængelig i alle regionale udgaver Kanaloversigt Opdateret september 2018 Kanal Fiber Satellit/luft SD/HD/radio MPEG 2/4 24Nordjyske

Læs mere

Stofa Kanalpræferencer 2012

Stofa Kanalpræferencer 2012 Stofa Kanalpræferencer 2012 DOA Sønderborg Oktober 2012 2012 Side 1 Indhold Formål 3 Summary 4 Om undersøgelsen 6 Resultater Kanalpræferencer 9 Resultater - Svarpersonernes profil 19 2010 2012 Side 2 Undersøgelsens

Læs mere

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik...

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Få tv, bredbånd og telefoni i én samlet pakke Få det bedste overblik Med TDC HomeTrio Fiber får du én samlet pakke med de bedste tv-kanaler, ekstremt hurtigt

Læs mere

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Brædstrup Antenneforening I denne folder kan du læse om de fordele du har som medlem af

Læs mere

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området Programoversigt 2017 Grundpakke Mellempakke Fuldpakke 3Sat 3Sat 3Sat Arte HD 6'eren HD 6'eren HD Bramdrup Øst Info Arte HD Animal Planet HD Das Erste HD Bramdrup Øst Info Arte HD DK4 Cartoon Network Bramdrup

Læs mere

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester A Du bruger biblioteket en del, både i forbindelse med dit arbejde, men også sammen med dine børn. Du synes, det er en fantastisk mulighed for at introducere børnene til leg og læring og samtidig bruge

Læs mere

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen Linjekatalog 2017/2018 Nordstjerneskolen Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om at

Læs mere

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 Fensmark Antenneforening har 40 års jubilæum den 4. august. Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt besluttet sig for ikke, at bruge penge på et jubilæumsarrangement. RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg

FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg Se artiklen nedenfor FDAvisen er en service fra FDA med nyttige informationer til antenneforeningernes medlemmer. Denne artikel må citeres med angivelse af DR som

Læs mere

DE ELEKTRONISKE MEDIER TV - DET SOCIALE MEDIE

DE ELEKTRONISKE MEDIER TV - DET SOCIALE MEDIE KOMMUNIKATION 61 DE ELEKTRONISKE MEDIER TV - DET SOCIALE MEDIE Tv er et supermarked for oplevelser og informationer. Det er det mest populære medie til trods for at det kræver sin seer på bestemte tidspunkter

Læs mere

Drama film bliver også set for at have hyggeligt samvær og for filmoplevelsens skyld.

Drama film bliver også set for at have hyggeligt samvær og for filmoplevelsens skyld. Genrer Af hvilken grund tog du i biografen? Blandt titlerne, respondenterne angiver at have set sidst, er der relativt mange i følgende genrer; action (19%), børnefilm (16%) og drama (14%). ene bliver

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

Få hul igennem til Digitalt kabel-tv. Marts 2009

Få hul igennem til Digitalt kabel-tv. Marts 2009 Få hul igennem til Digitalt kabel-tv Marts 2009 BONUSKANALER Få ekstra digitale tv-kanaler - kvit og frit. STARTFORFRA Start en aktuel udsendelse forfra og få det hele med. Side 5 HDTV Få tv-billeder i

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge?

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge? TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? Hvorfor du skal vælge antenneforeningen? Hos antenneforeningen får du Danmarks bedste tv-pakker. Vores tv-pakker indeholder alle de populære

Læs mere

26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00

26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00 26-04-2007 MØD OP! til ekstraordinær generalforsamling i Antenneforeningen d. 15-05-07. k1.19.00 Et mini mindretal på 17 husstande ud af 100 husstande i Favrholmvænget, svarende til 17%, vedtog på Antenneforeningens

Læs mere

Fem personlige filmanmeldere - En underside til kino.dk

Fem personlige filmanmeldere - En underside til kino.dk Fem personlige filmanmeldere - En underside til kino.dk Web-type Hjemmesiden er en underside til booking og filmsitet: www.kino.dk Fem udvalgte filmelskere bliver castet til siden og får til opgave at

Læs mere

KANALoversigt. August 2009

KANALoversigt. August 2009 KANALoversigt DIN GUIDE TIL STORE TV-OPLEVELSER August 2009 SV 1 88,15 SV 2 89,10 Country Music 90,35 P2 Musik og Kultur 90,85 Norge 2 91,60 NDR 3 92,60 DR P1 93,85 DR P4 94,65 DR P3 95,10 DR Klassisk

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? 2 YouSee Præsentation Hvorfor du skal vælge Brædstrup Antenneforening? Hvis du ønsker at blive tilsluttet EnergiMidts fibernet kræver

Læs mere

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE DE, DER ER TOSSEDE NOK TIL AT TRO, AT DE KAN GØRE EN FORSKEL, ER DEM, DER GØR DET I dag har du adgang til tusindvis af radio-/tv-kanaler og nettjenester. Og udbuddet fra de multinationale

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2014

Vamdrup Antenneforening 2014 Vamdrup Antenneforening 2014 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. Fordelsaftalen Vamdrup

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker På baggrund af repræsentantskabets beslutning i 2009 har tv-udvalget og bestyrelsen undersøgt de tekniske muligheder for omlægning af vores tv-tilbud. Et forhold

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

Hvad gør et livsstilsprogram til god underholdning?

Hvad gør et livsstilsprogram til god underholdning? Hvad gør et livsstilsprogram til god underholdning? - et brancheperspektiv Århus Universitet, den 7. juni 2007 www.bodamgaard.dk mail@bodamgaard.dk Årets Livsstilsprogram: Faktuelle underholdende programmer

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Godkendelse af Discovery Network International Holdings Limited s køb af SBS Media A/S. 1. Transaktionen

Godkendelse af Discovery Network International Holdings Limited s køb af SBS Media A/S. 1. Transaktionen Dato: 27. marts 2013 Sag: MEDS/12/17820 Sagsbehandler: LIF/NVH/KRM Godkendelse af Discovery Network International Holdings Limited s køb af SBS Media A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 11.

Læs mere

Antal tv apparater i de danske husstande i 2013 fordeling af husstandene i %

Antal tv apparater i de danske husstande i 2013 fordeling af husstandene i % MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 TV BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk 50,0 48,6 Antal

Læs mere

4. Den historiske udvikling i forholdet mellem sportsjournalistik, idræt og udøverne 1

4. Den historiske udvikling i forholdet mellem sportsjournalistik, idræt og udøverne 1 4. Den historiske udvikling i forholdet mellem sportsjournalistik, idræt og udøverne 1 Sportsjournalistik har i de cirka hundrede år, den har eksisteret i Danmark som genre, gennemgået en kraftig udvikling.

Læs mere

Information fra Fensmark Antenneforening. December 8, 2007

Information fra Fensmark Antenneforening. December 8, 2007 Information fra Fensmark Antenneforening. December 8, 2007 PROGRAM INDHOLD 2007 DR 1 Danmarks ældste public service kanal med en bred vifte af programmer, herunder prisbelønnede danske tv-serier, dokumentar-

Læs mere

Gåsetårnskolen. Oprettes linjen i skoleåret 2015/16? Hvor mange elever er tilmeldt linjen? Evt. øvrige bemærkninger fra skolen! elever!

Gåsetårnskolen. Oprettes linjen i skoleåret 2015/16? Hvor mange elever er tilmeldt linjen? Evt. øvrige bemærkninger fra skolen! elever! Gåsetårnskolen Krop og bevægelse Vil du vide mere om kroppen og dens funktioner? På linjen arbejder eleverne med at øge deres viden om kroppen og dens funktioner, med fokus på at vi bruger denne viden

Læs mere

Afrapportering: journal nr: A 367 2013 Deltagelse i international tv-konference: INPUT i El Salvador

Afrapportering: journal nr: A 367 2013 Deltagelse i international tv-konference: INPUT i El Salvador Inge Bang Termansen, DR Afrapportering: journal nr: A 367 2013 Deltagelse i international tv-konference: INPUT i El Salvador Dato for deltagelse: 4.maj til 11. maj - 2013 HVAD På tv-konferencen INPUT screenes

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN Fensmark Antenneforening blev stiftet den 4. august 1973 og er 100 % ejet af medlemmerne. Vores leverandør af TV-programmer, Internet, IPtelefoni og service er Stofa. Vores aftale med Stofa ophører ultimo

Læs mere

Fortællinger. International. Sundhed. X-perimentariet. kost og motion. Linjefag. Ikast Vestre Skole

Fortællinger. International. Sundhed. X-perimentariet. kost og motion. Linjefag. Ikast Vestre Skole International Sundhed kost og motion Fortællinger X-perimentariet Linjefag Ikast Vestre Skole Så skal der vælges linjefag Hermed præsentation af linjefagene for alle elever i 7., 8. og 9.klasse. Linjefagene

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har nu fri adgang til masser af tv-kanaler Det kan være trættende at flytte. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle kanalerne

Læs mere

HJERTET SKAL BANKE FOR HVER ENESTE EN

HJERTET SKAL BANKE FOR HVER ENESTE EN Page 1 of 5 HJERTET SKAL BANKE FOR HVER ENESTE EN Af Anne Mette Ehlers Ægte interesse, empati og især engagement. Det er den bedste opskrift på en vejledningssamtale, der motiverer unge mennesker. Er man

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole isi.dk Lev drømmen ISI.DK ISI Idrætsefterskole Velkommen til en oplevelse for livet På ISI elsker vi idræt. Her har du chancen for at udvikle dig - som person og inden for den idræt, du brænder for. Rammerne

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften YouSee kabel-tv - en komplet løsning 8. december 2011 A/B Bytoften Det vil jeg fortælle om YouSee En komplet løsning til jer Fordele og valgmuligheder Tilbud og etablering Velkommen Valget er jeres vi

Læs mere

SKOLERNE I SNEKKERSTEN

SKOLERNE I SNEKKERSTEN udskoling SKOLERNE I SNEKKERSTEN INTERNATIONAL DESIGN & MEDIE SCIENCE BODY & BUSINESS 4 UDSKOLINGSLINJER PÅ SKOLERNE I SNEKKERSTEN TIDSPLAN FOR VALG AF LINJER 2016-2017 19/1 Informationsfolder udleveres

Læs mere

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud?

Tanker bag ZOFIASKOLEN. Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Tanker bag ZOFIASKOLEN Hvis vi skal starte helt forfra, hvordan skal vores skole så se ud? Vision På Zofiaskolen er det vores intendon aldd at arbejde ud fra filosofien, at menneskets indre og ydre hænger

Læs mere

www.skansen.dk April, 2018 Generalforsamlingsreferat Referat fra den ordinære generalforsamling 2018 følger vedlagt. Ny mailadresse Antenneforeningen Skansen har oprettet egen mailadresse. Denne er Ta

Læs mere

Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder

Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder Opgrader til fiberbre og få den ultimative løsning Lynhurtigt internet gør mere for dig Selvom du allerede har en internetforbindelse

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Fælles indsatsområder Dagtilbuddet Christiansbjerg

Fælles indsatsområder Dagtilbuddet Christiansbjerg Dagtilbuddet Christiansbjerg Indholdsfortegnelse Fælles indsatsområder... 2 Samskabelse forældre som ressource:... 2 Kommunikation:... 4 Kreativitet:... 4 Sprog:... 5 1 Fælles indsatsområder I dagtilbuddet

Læs mere

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere

under henvisning til udtalelse fra det udvalg, der er nedsat ved artikel 29 i direktiv 2010/13/EU, og

under henvisning til udtalelse fra det udvalg, der er nedsat ved artikel 29 i direktiv 2010/13/EU, og 3.2.2015 L 27/37 KOMMISSIONENS AFGØRELSE (EU) 2015/163 af 21. november 2014 om foreneligheden med EU-retten af foranstaltninger truffet af Polen i henhold til artikel 14 i direktiv 2010/13/EU om samordning

Læs mere

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP «Navn» «Gade» 4632 Bjæverskov Så er tiden inde til et nyhedsbrev. Nyhedsbrev Maj 2012 VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP 01-07-2012 Hvilket vil betyde, at billedrørsfjernsyn og fladskærme med MPEG-2 tuner, kun

Læs mere

Bestil nu! YouSee Plus. ... få mere ud af dit tv. Sprogpakker. Bestil YouSee Plus her: YouSee Plus. November 2009

Bestil nu! YouSee Plus. ... få mere ud af dit tv. Sprogpakker. Bestil YouSee Plus her: YouSee Plus. November 2009 Sprogpakker Tyrkisk Tyrkisk for 89 kr./md Eurostar Euro D Kanal 7 Int. TGRT EU TRT Turk Tyrkisk+ for 229 kr./md Eurostar Euro D Kanal 7 Int. TGRT EU TRT Turk LIG TV (enkelte udsendelser er kodet) Show

Læs mere

valgfag fra august 2019

valgfag fra august 2019 valgfag fra august 2019 # CAMBRIDGE ENGELSK HØJNIVEAU MATEMATIK SCIENCE INNOVATION & IVÆRKSÆTTERI PSYKOLOGI STØTTE MATEMATIK STØTTE ENGELSK BEGYNDERSPANSK BEGYNDERFRANSK BOLDSPIL CROSSFIT FILM & MEDIER

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt YouSee kabel-tv - en komplet løsning Antennelauget Masten 25.Januar 2012 Kasper Grønholt Det vil jeg fortælle om YouSee Clear - 3 programpakker og HD-TV Grundpakke Mellempakke Fuldpakke Stort radioudbud

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Musik som brandingplatform En MEC analyse af danskernes musikforbrug

Musik som brandingplatform En MEC analyse af danskernes musikforbrug Musik som brandingplatform En MEC analyse af danskernes musikforbrug ER MUSIK VIGTIGT? Vi har taget temperaturen på om forbrugeren er parat til at mærkevarer bruger musik som indholdsplatform: Hvad er

Læs mere

- i nærkontakt med dine kunder

- i nærkontakt med dine kunder - i nærkontakt med dine kunder KØBENHAVNERNES EGEN TV KANAL Kanal København - i nærkontakt med dine kunder - ses af ikke mindre end 819.000 mennesker per måned. Kanal København har sendt siden 1989. Kanal

Læs mere

Radio Down Under. Studietur til Sydney og Melbourne i januar 2011 Rapport udarbejdet af Andreas Kraul, DR Sporten

Radio Down Under. Studietur til Sydney og Melbourne i januar 2011 Rapport udarbejdet af Andreas Kraul, DR Sporten Radio Down Under Studietur til Sydney og Melbourne i januar 2011 Rapport udarbejdet af Andreas Kraul, DR Sporten Formålet med studieturen var at hente inspiration, viden og nye idéer omkring tendenserne

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

01 l januar 2014 l 13. ÅRGANG

01 l januar 2014 l 13. ÅRGANG 01 l januar 2014 l 13. ÅRGANG STORT SPORTS TEMA BREDBÅNDS- MIX SE SIDE 31 TV 2 FRI SE SIDE 25 FORORD Skantenne focus bladet Redaktion: Hanne Grøn (ansv.) og Henrik Christensen Kontormedarbejdere: Brian

Læs mere

Cool scandinavian loudspeakers V.1

Cool scandinavian loudspeakers V.1 Cool scandinavian loudspeakers V.1 Vi elsker musik SA er det eneste højttalermærke, der er grundlagt af en musiker. Ole Witthøft spillede i et band og var skuffet over, at ingen højttalere på markedet

Læs mere

03 l OKTOBER 2013 l 11. ÅRGANG

03 l OKTOBER 2013 l 11. ÅRGANG 03 l OKTOBER 2013 l 11. ÅRGANG IFA FAGMESSEN I BERLIN SE SIDE 4 BRYLLUPS- FEBER PÅ TLC SE SIDE 7 ROBINSON EKSPEDITIONEN 2013 SE SIDE 21 FORORD Skantenne focus bladet Redaktion: Hanne Grøn (ansv.) og Henrik

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 8. marts 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport.

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018 Drama E-sport Idræt Nak og æd Valgfag Madkundskab LEGO Mindstorm Adventure Billedkunst TV- og filmproduktion Valgfagsønskeseddel for skoleåret 2017/2018 8. og

Læs mere

focus NY SPORTS KANAL FRA TV2 SKANTENNE MARTIN JØRGENSEN NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL DRAGET AF DE BLÅ BLINK Stemmeseddel TIL TV3 SPORT

focus NY SPORTS KANAL FRA TV2 SKANTENNE MARTIN JØRGENSEN NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL DRAGET AF DE BLÅ BLINK Stemmeseddel TIL TV3 SPORT focus SKANTENNE Stemmeseddel inde i bladet 01 l januar 2015 l 14. ÅRGANG NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HAR UDVIDET PALETTEN MED EN NY TV-KANAL MARTIN JØRGENSEN TIL TV3 SPORT DRAGET AF DE BLÅ BLINK INTERVIEW

Læs mere

Linjekatalog 2018/2019

Linjekatalog 2018/2019 Linjekatalog 2018/2019 Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Generel information Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om

Læs mere

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen 29. august 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Att: adm. Direktør

Læs mere

Rapport for deltagelse i Input i Sydney

Rapport for deltagelse i Input i Sydney Rapport for deltagelse i Input i Sydney København, 31.5.2012 Christian Friis Degn Journalist, DR Nyheder (primært Bag Borgen og 21 Søndag ) Dato for deltagelse: 5. maj til 13. maj, inkl. rejse. Hvad er

Læs mere

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik

Læs mere

præsenterer Alle dage kl (inkl. pause)

præsenterer Alle dage kl (inkl. pause) præsenterer KulturKaravanen Kom med i KulturKaravanen når vi igen begiver os ud på de store vidder og får udvidet vores horisont. 7. og 21. marts, 4. og 18. april, 2. og 16. maj Alle dage kl. 10.00-12.00

Læs mere

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011 Velkommen til vejledende kanalafstemningen i Yderholm antenneforening. Der er igen sket en del på tv-området, som vi allerede tog fat på i 2008 i forbindelse med overgangen til digitale tv-signaler. Nu

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse Spring, rytme og dans på højt niveau Centre of Movement - en uge med bevægelse og oplevelse 30. juli - 5. august 2017 2 Gymnastik og dans på højt niveau WHAT? En uge hvor dygtige gymnaster og instruktører

Læs mere

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 187 Offentligt Regional tv-sening i Danmark Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Seertal for oktober 2009, december 2009 og marts 2010 TNS Gallup har foretaget

Læs mere

OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER

OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER 24 STYRKER OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER Her finder du en oversigt over de 24 styrker, der er kernen i styrkebaseret udvikling. Du kan tage VIAs test på min hjemmeside www.daisylovendahl. dk, men du kan

Læs mere

Louise Dresig og Jesper Holm fra LIGA var dagens gæster I programmet, og det kan høres og ses her. https://www.youtube.com/watch?

Louise Dresig og Jesper Holm fra LIGA var dagens gæster I programmet, og det kan høres og ses her. https://www.youtube.com/watch? P3 Programmerne LIGA og Mads & Monopolet s Studietur til New York I Marts 2015. Rapport udarbejdet af Mads Steffensen, Louise Lolle, Louise Dreisig og Jesper Holm. Formålet med studieturen til New York

Læs mere

DEN RENE VARE EFTER LUKKETID. Janni, Tobias, Camille og Soffi

DEN RENE VARE EFTER LUKKETID. Janni, Tobias, Camille og Soffi DEN RENE VARE EFTER LUKKETID Janni, Tobias, Camille og Soffi 1 Ide, historie og ramme: Program: Vi har valgt at lave et cross media koncept for forbrugerprogrammet Den Rene Vare. Både fordi opgaven foreskrev,

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere