SØSTERLOGE NR. 68 KLITROSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SØSTERLOGE NR. 68 KLITROSEN"

Transkript

1 SØSTERLOGE NR. 68 KLITROSEN I.O.O.F. RINGKØBING LOGENS STIFTERE: Str. Ragnhild Tang Holbek Str. Ingrid Elkjær Str. Ella Vejgaard Str. Inger Byskov Str. Inger Tornsberg Str. Bitten Feld Jørgensen Str. Anna Gehlert

2 2 Her ved logens 25-års jubilæum er det naturligt, at vi kaster et blik tilbage gennem logens historie i de forløbne år. I løbet af 1970 erne voksede antallet af søstre en del i vores moderloge, Rebekkaloge nr. 27 HEDEN, Herning, så det manglede ikke på opfordringer til at begynde arbejdet med at danne en Rebekkaforening i Ringkøbing, ligesom vores broderloge, loge nr. 17 STEEN BLICHER, der på det tidspunkt var omkring 90 år, også mente, at tiden var moden til at begynde arbejdet med at danne en Rebekkaloge her i Ringkøbing. En dejlig forårsaften, den 6. maj 1976, aftalte søstrene her i Ringkøbing et møde på Højskolehotellet, hvor str. overmester Henny Kirnø, str. undermester Inger Klock og str. storrepræsentant Tove Kraglund fra vores moderloge var til stede. Forberedelserne var i gang, og på mødet blev der valgt formand, sekretær og kasserer. Alle søstrene arbejdede målbevidst på den store opgave at få dannet en Rebekkaforening her i Ringkøbing. Den vordende forenings og senere loges navn KLITROSEN blev foreslået af str. Anna Gehlert. Lærer Egon Heldgaard, Ringkøbing, tegnede vort smukke emblem, som vi senere fik fremstillet hos guldsmed Antworskov, København. Broder Ejnar Gehlert, loge nr. 17 STEEN BLICHER, Ringkøbing, lavede vores ceremonimesterstav, der er forsynet med en ægte klitrose, som er forsølvet og placeret øverst på staven. Str. Ingrid Elkjær skrev devisen: Mel.: Danmarks dejligst. Venskab, kærlighed og sandhed vil vi bygge på. Alle søstre vil stå sammen for det mål at nå: Altid være sand og ærlig mod sin næste god og kærlig. Så KLITROSEN skaber glæde styrker vores kæde.

3 3 Der var store forberedelser, men med støtte fra str. D.D.S.S. Ebba Lakjer samt vores moderloge blev Rebekkaforeningen KLIT- ROSEN allerede institueret den 9. oktober 1976 med str. Ragnhild Tang Holbek som formand. Vi var på det tidspunkt 22 søstre. Efter institueringen havde vi møde den 3. onsdag i hver måned. En del søstre fra vores moderloge var støttemedlemmer i Rebekkaforeningen KLITROSEN, ligesom mange af søstrene derfra også deltog i vore møder. Rebekkaforeningens tid blev en kort, men meget interessant tid. Der var mange opgaver, der skulle løses, og allerede den 15. juni 1977 kunne vi sende en ansøgning til Storlogen om tilladelse til, at Rebekkaforeningen KLITROSEN måtte institueres som Rebekkaloge. Der var nu nye og spændende opgaver, der skulle løses, men det betød jo samtidig, at vi måtte tage afsked med vores moderloge, der på alle måder havde støttet os i vore bestræbelser på at få dannet en Rebekkaloge her i Ringkøbing, og der er nok ingen af os Klitrosesøstre, der vil glemme den sidste mødeaften i vores moderloge, hvor str. overmester Henny Kirnø tog afsked med os søstre herude vestfra. Den 29. oktober 1977 blev Rebekkaloge nr. 68 KLITROSEN institueret med str. Ingrid Elkjær som overmester og str. Tove Kraglund fra vores moderloge som ex-mester. Vi var på det tidspunkt 32 søstre. I skrivende stund er vi 72 søstre, der kommer fra et område med Ulfborg i nord, Skjern/Tarm i syd, Videbæk i øst og Holmsland i vest. Logens faste mødeaftener er 1. og 3. onsdag i hver måned, bortset fra sommermånederne. Vores moderloge forærede os hamre til henholdsvis overmester og undermester i forbindelse med instituering af Rebekkaforening og Rebekkaloge. Den senere str. D.D.S.S. Tove Kraglund og str. Karen Funk fra vores moderloge syede symbolerne til gradearbejdet. Penge til materialer blev indsamlet blandt søstre og brødre i vores moderloge.

4 4 Str. Jørna og br. Aksel Hjuler fra Rebekkaloge nr. 27 HEDEN, Herning, syede og forærede os dragter til gradearbejdet. Et nyt afsnit af vort logeliv skulle nu begynde. Vi havde taget afsked med en stor velfungerende loge på godt l00 medlemmer, nu var vi 32 søstre, men det gjorde, at vi alle følte det som en pligt at komme til hvert eneste møde. Uerfarne var vi også, men med ildhu og ønsket om at udføre logearbejdet så korrekt som muligt, samt alle søstres vilje til at skabe en loge med et godt samarbejde kom vi hurtigt i en god gænge, og alle søstrene var engageret i logens trivsel. Nogle bekendte af str. Ella Vejgaard, et ældre søskendepar Jenny og Jens Lauridsen, Ringkøbing, som intet havde med Odd Fellow Ordenen at gøre, forærede os en pengegave, så vi på den måde kunne få et længe næret ønske om at få vort eget logetæppe til at gå i opfyldelse. Det meget smukke logetæppe blev tegnet af kunstneren Svend Ihle, Holstebro. Søstrene har selv syet tæppet, og det blev indviet ved en lille højtidelighed, hvor blandt andet søskendeparret og kunstneren var til stede.

5 Logens virke 5 I vor formålsparagraf hedder det bl.a., at vi skal udbrede venskabets, kærlighedens og sandhedens grundprincipper mellem mennesker. Det forsøger vi også at efterleve i alle de aktiviteter, vi har, og som vi deltager i. Vi støtter SOS s børnefond med fadderskaber til to børn. Herudover er vi med i et projekt i Rumænien til børnehjemmet, Resito. Det er da jævnligt, vi får en hilsen fra børnene. I 1984 oprettedes vor Humanitære fond på kr , hvorfra vi uddeler renterne én gang årligt, nemlig på KLITROSEN s stiftelsesdag, den 29. oktober. Det sker ved en lille sammenkomst i logen, hvor de, der er blevet betænkt, inviteres. I årenes løb, siden den første uddeling fandt sted i 1985, er det blevet til kr ,00, som er uddelt til velgørende formål indenfor det område, vore søstre er bosiddende. Det er søstrene, der fremkommer med forslag til uddelingen. Stiftelsesdagen markeres med besøg fra vor moderloge nr. 27 HE- DEN i Herning. En tradition vi alle sætter stor pris på. En anden dejlig tradition er også, at vi én gang årligt holder familieaften med forskellig underholdning, såsom foredrag, optræden, lotteri m.m. Ligeledes må vi nævne, at det er ret så givende at komme ud på besøg i de andre loger i distrikterne, hvor der bliver udvekslet mange synspunkter og tanker, der er meget befordrende for et godt venskab logerne imellem. I 1991 blev Klitrosefonden oprettet. Den har til formål at yde hjælp til de søstre i logen, der i akutte situationer har økonomiske behov. Midlerne fremkommer via de bidrag, som logens medlemmer indbetaler ud af kontingentbetalingen.

6 Udover det beskrevne om logens virke, kan der henføres til 25 års tilbageblik, der i højeste grad fortæller om udviklingen. 6

7 7 25 års tilbageblik i Søsterloge nr. 68 KLIT- ROSEN s historie Klitrosens festskrift nr. 2 kalder minderne frem i fred og ro. Sæt dig se det og tænk tilbage på det, der skete i gamle dage Ved vort første møde den 2. november var mødeprocenten 87. Logen tildelte kærlighedsgraden til 3 søstre ved vort julemøde, hvor vi havde besøg af 6 søstre fra vores moderloge Ved mødet den 15. februar modtog vi følgende gaver fra søskendeparret Jenny og Jens Lauridsen: 1 sølvkrus, 3-armet lysestage samt 20 stk. 5 kroner. Ved et møde, hvor D.D.S.S. Ebba Lakjer havde oplysningsmøde, var mødeprocenten 91. På logens 1 års stiftelsesdag modtog vi en Rebekkafigur fra vores moderloge Logen tegnede et fadderskab for et SOS-barn, Hatim, fra Sudan. Fadderskabet betales med penge, der indsamles ved lotteri. Rebekkalejr nr. 1 SARA blev institueret i Århus. Udflugt til Ryttergården i Vedersø med efterfølgende middag på Hotel Vedersø Klit.

8 1980 Str. D.D.S.S. Ebba Lakjer fratrådte den 1. januar p.g.a. sygdom, hvorefter str. Tove Kraglund, Rebekkaloge nr. 27 HEDEN, blev udnævnt til D.D.S.S. Søstrene strikkede tæpper til Mother Teresa. Brødres enker blev inviteret til en aften, hvor søstrene selv underholdt og betalte ekstra for maden, så aftenen kunne hvile i sig selv. Adventsmøde sammen med ægtefælle og børn I selskabslokalerne viste br. Hans Madsen fra loge nr. 17 STEEN BLICHER nogle meget interessante lysbilleder fra sine rejser i Sahara. Besøg af Rebekkaloge nr. 42 LIDEN KIRSTEN, Thisted, til påskehøjtid. Oplysningsmøde ved str. D.D.S.S. Tove Kraglund, hvor 11 damer deltog. Sommerudflugten, som blev arrangeret af søstrene fra Ulfborg, gik til Ulfborg Kjærgaard, hvor forstander Henning Madsen på en meget inspirerende måde fortalte om institutionen. Middag på Hotel Ulfborg. Logen deltog i landsindsamlingen til Rebekkainstitutionens 100-års dag den 3. juli. Logen sendte 200 kr. til KULLABERGS 25-års jubilæum Besøg af broderlogen med damer. Der var 50 gæster til et foredrag med Sophie Nedergaard med emnet EVENTYR. 17 af logens søstre var på besøg i Rebekkaloge nr. 25 DR. LOUISE, Viborg, sammen med 32 søstre fra Rebekkaloge nr. 14 RUTH, Aalborg, hvor man overværede indvielsen af en søster. Skitsen af vort logetæppe blev godkendt i Storlogen, der dog gjorde opmærksom på, at den blå farve ikke måtte blive for stærk. Str. overmester og str. undermester deltog i det første Landsovermestermøde den 13. og 14. marts. Ordenens stiftelsesdag blev fejret med festloge sammen med vores broderloge og ægtefæller.

9 9 Sommerudflugten gik til Borris-området, hvor vi mødtes på Borris Landbrugsskole, og forstander Henneberg fortalte om skolens historie. Derefter kørte vi til laksetrapperne ved Skjern Å, og efter et besøg på en planteskole sluttede dagen med middag på Bundgaards Hotel i Borris. I anledning af logens 5-års stiftelsesdag inviterede str. Ingrid Elkjær til formiddagskaffe, så søstrene sammen kunne fejre dagen. På logens 5-års stiftelsesdag modtog vi af brødrene i vores broderloge et serigrafi = silketryk af KLITROSENS devise, som hænger i selskabslokalerne Søstrene hjalp brødrene i loge nr. 17 STEEN BLICHER ved ældres nytårsfest den 6. januar. Vi tegnede endnu et fadderskab for et SOS-barn, en finsk pige på 14 år. Ordenes stiftelsesdag fejredes sammen med broderlogen og ægtefæller den 26. april, hvor søstrene beklædte stolene. Fællesmøde i Skive sammen med 300 søstre fra distriktets loger, hvor str. D.S.S. Kirsten Brok-Kristensen havde et indlæg om livskvalitet. Logen købte 50 højskolesangbøger. 18. maj: udflugt i Ringkøbing med besøg på MSM-værkstedet, kaffe hos str. Ruth Thomsen i No og middag på Højskolehotellet Str. overmester og str. undermester deltog i Landsovermestermøde på Nonnebakken den 24. og 25. marts. Udflugten gik til Bundsbæk Mølle. Påskehøjtid, hvor vi inviterede en gæst. 5. september blev vort nye logetæppe, som er syet af søstrene, taget i brug. Str. Edith Thøgersen, Rebekkaloge nr. 22 DR. DAGMAR, Skive, blev udnævnt til D.D.S.S. Logen købte en kuffert til vore regalier ved logebesøg.

10 1985 På Rebekkasøstrenes ferie- og rekreationshjem KULLABERG er pensionsprisen på kr. 150 pr. døgn på nuværende tidspunkt. 20. februar: oplysningsmøde ved str. D.D.S.S. Edith Thøgersen. 1. maj afholdt vi festloge i anledning af ordenens stiftelsesdag. Udflugten gik til Gl. Sogn, Kloster og Hvide Sande Udflugt den 24. maj hos bl.a. billedhugger Henrik Voldmester, Østerløkke i Trans, hvor maleren Chr. Dyekjærs hjem var. Kontingentstigning fra kr. 50 til kr. 65. Ordensindlæg ved str. D.S.S. Kirsten Brok-Kristensen. Ældre søstres aften. Str. ex-storrepræsentant Ingrid Elkjær udgav den første af sine små hefter TIL LYKKE. Overskuddet går til KLITROSEFONDEN. Foredrag ved lærer Bjørn Lerberg, Unge hjems højskole i Skåde, med emnet Hvor går vejen til livskvalitet. Aftentur til Jens Finderup Schmidt ved Skjern. Ordensbrødre kunne ikke mere optages i Rebekkaloger søstre har arbejdet med et festskrift i anledning af logens 10-års stiftelsesdag. Unge søstres aften. 20. maj: udflugt til Sædding kirke og West Gem i Skjern, der handler med sten, derefter så vi på perlesyning hos Helle Husted. Sommermøde hos Nykredit i Ringkøbing. Ved 10-års jubilæet uddelte vi kr fra vor humanitære fond. I anledning af vores 10-års stiftelsesdag modtog vi kr fra vores broderloge nr. 17 STEEN BLICHER. Pengene blev brugt til indkøb af lysestager. 10-års jubilæet fejredes med festloge og underholdning med Ringkøbing Kammerkor.

11 1988 Landsovermestermøde den 12. og 13. marts på Nonnebakken i Odense. Påskehøjtid med gæster. 31. august: sommermøde på Etiketvæveriet i Ringkøbing. Foredrag om det danske sprog ved lektor K. S. Boas, Tarm. Logen blev inviteret til fælles logemøde med loge nr. 17 STEEN BLICHER. 16. november tildeling af 40-års hæderstegn til str. Ragnhild Tang Holbek januar var der 14 søstre, der skulle trække sig tilbage før tildelingen af sandhedsgraden. 1. marts: tildeling af 25-års hæderstegn til str. ex-storrepræsentant Ingrid Elkjær. 3. maj mindedes vi 170 års dagen for vor Ordens stiftelse, der fandt sted den 26. april Udflugt til Bøgelundskolen i Bonnet, Kulturcentret Tuskjær i Fjaltring og Hornfabrikken i Bøvlingbjerg. Logens sommermøde fandt sted den 23. august i logebygningen. I denne sommer havde vi besøg af vort finske SOS-barn. Vi mødtes med ham i Legoland. Rebekkasøstrenes Ferie- og rekreationshjem KULLABERG var blevet solgt. Der vil blive oprettet en humanitær fond. Ved julearrangementet på MSM deltog der flere søstre januar holdt vi fælles nytårsloge med loge nr. 17 STEEN BLI- CHER, hvor der var rebekkasøstre i stolene. Str. storsekretær Birthe Stærk holdt et ordensforedrag og fortalte, at Frankrig lige havde fået sin første loge, og håbede det kunne føre til, at der blev mange flere. 18. april: besøg af Rebekkaloge nr. 22 DR.DAGMAR, Skive, og Rebekkaloge nr. 32 LILJEN, Struer, samt 7 søstre fra Rebekkaloge nr. 72 VESTERLED, Varde, der overværede indvielsen af 3 søstre.

12 maj: fællesmøde i Herning Kongrescenter, hvor br. Storsire Preben O. Rasmussen holdt et ordensforedrag. Sammen med Storlogen og landets øvrige Odd Fellow loger deltog vi i en indsamling til fordel for børnehjemmet Resito i Rumænien. Vort bidrag var kr Foredrag ved br. Chr. Lauridsen, Rækker Mølle, der fortalte og viste lysbilleder fra sit 18-årige virke i Tanzania. Ordensforedrag ved str. D.D.S.S. Edith Thøgersen, Rebekkaloge nr. 22 DR. DAGMAR, Skive. Julestemning med lotteri og små indlæg om julen i andre lande Fælles nytårsloge med vores broderloge, hvor det var os, der administrerede nytårslogen. Ex-mesteraften, hvor vi fik et tilbageblik fra logens første år. Besøg af Inner Wheel i Ringkøbing. Rebekkalejrforeningen OASEN er nu institueret. Denne lejr kommer vi til at høre under i stedet for lejr nr. 1 SARA i Århus. OASEN vil få hjemsted i Holstebro. 4. april deltog vi sammen med søstre fra vores moderloge i et besøg i Rebekkaloge nr. 35 PURITAS, der har hjemsted i Odd Fellow Palæet. 7. april blev en sørgelig dag for Odd Fellow Palæet, idet der opstod en kraftig brand, der lagde store dele af Palæet i aske. Udflugt til Nordsøværftet i Ringkøbing. Aftentur til Falck i Ringkøbing. Besøg af str. Bente Jeppesen og br. Hans Evald Kaare fra Vejle, der sang og spillede digte af Rosa Abrahamsen. 17. september afholdt vor moderloge Rebekkaloge nr. 27 HEDEN 50-års jubilæum. Vores gave var en Rebekkafigur i Bornholmsk stentøj. 1. oktober blev en skelsættende dato, idet vi fra denne dag skiftede distrikt. Vores D.D.S.S. var fremover str. Ruth Nauheimer, Esbjerg. På vores stiftelsesdag den 29. oktober uddelte vi udover renterne fra den humanitære fond kr til en hårdt ramt familie.

13 13 Festloge med deltagelse af 32 søstre fra vores moderloge, som var med til at markere vores 15-års stiftelsesdag. Storlogen meddelte, at str. overmester fremover og med virkning fra den 1. oktober 1992 skal udnævne et instruktionsudvalg. Vore nye dragter, som søstrene selv havde syet, blev taget i brug februar fik str. ex-l. storrepræsentant Ella Vejgaard og str. Anna Gehlert tildelt 25-års hæderstegn. Forårsfest med gæster bl.a. fra England, hvor vi havde lotteri og underholdning med sang og spil. Beværterkassen havde i perioden 1. april 1992 til 31. marts 1993 givet et overskud på kr ,17. Vi havde 2 SOS-børn og betalte endvidere til en fadderskabslandsby i Rumænien. Søstrene hjalp med hovedrengøringen i logebygningen. Sommerudflugt til Stadil kirke, Willers Keramik, Augustinussens dejlige have og Kronheden, hvor vi besøgte den kvindelige fårehyrde. Middag på Ulfborg Gæstgivergaard. Str. D.D.S.S. Ruth Nauheimer meddelte, at medlemstallet pr. 1. september d.å. var Familieaften hvor læge Jens Chr. Thorndal, Tarm, fortalte og viste film fra sit 1 års arbejde som læge i Saudi Arabien. Fælles embedsmandsmøde med brødrene fra loge nr. 17 STEEN BLICHER. Br. Storsire Hans Pedersen holdt foredrag over dette at være Odd Fellow. Julebasar med det flotte overskud på kr Nytårsloge fælles med loge nr. 17 STEEN BLICHER, som vi administrerede. Br. D.D.S.S. Kaj Yde bragte en hilsen fra Storlogen. Oplysningsmøde ved str. D.D.S.S. Ruth Nauheimer. Indbrud i logebygningen. Det medførte, at der blev installeret tyverialarm. 7 søstre forestod mannequinopvisning, som gav et overskud på ca. kr Beløbet gik ind på Klitrosefonden.

14 14 Alle landets loger og lejre var med i en fællesgave til et klaver til Odd Fellow Palæet, som kostede ca. kr , vort bidrag var kr Lørdag den 23. april, hvor vi havde tildeling af kærlighedsgraden til 2 søstre, havde vi besøg af Rebekkaloge nr. 35 PURITAS, København, samt 4 søstre fra vores moderloge. Tirsdag den 26. april festligholdt vi sammen med broderlogen Odd Fellow Ordenens 175 års stiftelsesdag. Der var i alt 105 gæster, brødre og søstre. Storlogen donerede kr til Odd Fellow Ordenens Børnefond, som administreres af Dansk Røde Kors. I anledning af jubilæet fik vi i fællesskab gaver og penge, som vil blive doneret til humanitært arbejde. Udflugt til bl.a. Landia i Lem. Br. Verner Andersen havde et foredrag om sin tid som FN-officer på hospitalsskibet Jutlandia s 2. og 3. togt. Odd Fellow Ordenen meddelte, at str. Anna Asgren har afløst str. Rigmor Dam som D.S.S. med virkning fra 5.maj. Odd Fellow Ordenen meddelte, at vore Særlige Love kan godkendes. 5. oktober: tildeling af 25-års hæderstegn til str. Rita Kudsk. Indlæg ved br. ex-mester Henning Sørensen, der er frivillig pilot i Vestjysk Tandemklub i Holstebro. Afholdelse af julebasar, overskuddet blev på kr , marts: tildeling af 25-års hæderstegn til str. Elly Skovgaard. Gæsteaften, hvor Venø-præsten, Jørgen Anker Jørgensen, fortalte om, hvordan han blev præst. Udflugt til Lønborg hede hos museumsinspektør Torben Egebjerg og hans kone, som driver fåreavl. Besøg i Hamborg hos søstrene i HANSEATIC. 25. november holdt vi igen julebasar, måske en lidt uheldig dag, da prins Joachim og prinsesse Alexandra blev gift den dag, så rigtig mange blev hjemme ved fjernsynet. Overskuddet blev på kr

15 januar blev der afholdt nytårsloge fælles med vores broderloge. Yngre søstres aften. Familieaften, hvor pastor Eilschou Holm fortalte om sine og sin families følelser, da deres søn gjorde tjeneste som FN-soldat i ex- Jugoslavien. På mødet den 23. oktober modtog vi en hilsen fra vores nye D.D.S.S. Inga Vestergaard Andersen, som afløser str. Ruth Nauheimer. På Storlogemødet blev det besluttet, at Rebekkaloger ændres til søsterloger Besøg af str. D.D.S.S. Inga Vestergaard Andersen, der orienterede om valg af nye embedsmænd for den kommende termin. Besøg af vores broderloge nr. 17 STEEN BLICHER. Ældre søstres aften med musik og oplæsning. Str. storrepræsentant Inger Byskov, str. ex-mester Inger Tornsberg og str. Edith Jørgensen fik tildelt 25-års hæderstegn den 5. maj. Fællesmøde i Arnbjerg-hallen i Varde, hvor Troels Kløvedal fortalte og viste billeder fra sine rejser med Nordkaperen. 29. oktober markerede vi vores 20-års stiftelsesdag med besøg af vores moderloge nr. 27 HEDEN. Om formiddagen havde vi en lille sammenkomst for at uddele renterne fra vor Humanitære fond. I henhold til cirkulære fra Storlogen har vi fået ny slutningssang. Julestemning med gæster. I logesalen opførtes julespillet Den lille pige med svovlstikkerne Det nye ritual for nytårsloge blev taget i brug. I nytårslogen deltog brødre fra loge nr. 17 STEEN BLICHER samt familie og gæster. Str. ex-skatmester Bitten Feld Jørgensen og str. Anna Kirkegaard blev tildelt 25-års hæderstegn den 4. februar. Br. D.D.S.S. Kaj Yde fortalte om Hospicefonden og belyste funktionen af denne. Vi havde 24 gæster for at fejre forårets komme. Besøg i loge nr.17 STEEN BLICHER til ordensforedrag, hvor br. Storsekretær Lars Jørgensen var foredragsholder.

16 16 Vi havde besøg af Soroptimisterne fra Skjern/Tarm, som sammen med os kom igennem årstiderne ved sang og musik under ledelse af pastor Inge Dorte Kaasgaard, Hover. Str. ex-kasserer Erna Jensen og str. Ingeborg Jeppesen fik tildelt 25- års hæderstegn den 25. november. 24 gæster deltog i vores julestemning. Julespillet I Stjerneskær blev opført. December-arrangement hos str. ex-mester Ruth Sehested Thomsen, hvor søstrene var i skoven for at hente gran m.m Orientering om de forskellige regalier i logeregi blev foretaget af str. inspektør og str. ceremonimester. Fælles møde med brødrene i loge nr. 17 STEEN BLICHER, hvor bedemand Elsebeth Jæger fortalte om sit arbejde, som dette særlige job indebærer. Logens Særlige Love blev modtaget i underskrevet stand af Storlogen. Vi bød foråret velkommen sammen med vore 15 gæster. Storlogens embedsmænd foretog installation af nye embedsmænd. Odd Fellow Ordenens Hospicefond meddelte, at der i perioden september/november 1999 vil løbe et landsdækkende lotteri med en bil som 1. præmie Oplysningsmøde med str. D.D.S.S. Inga Vestergaard Andersen. Der deltog 11 gæster + 1 broder. Fællesmøde for broder- og søsterloger i distrikt 12 i Arnbjerg-Hallen, Varde, hvor sognepræst Steffen Qvortrup holdt foredrag med titlen Latteren som middel mod undertrykkelsen Nytårsloge med ledsagere fælles med loge nr. 17 STEEN BLICHER. Br. Jens Graversen fortalte om sine 37 år i Politiets tjeneste, både i ind- og udland. Beværterkassen har i perioden 1. januar december 1999 givet et overskud på kr ,20. Forårsaften med gæster og et lille spil om Påsken og påskeliljen.

17 17 Br. John Duvald fra loge nr. 17 STEEN BLICHER holdt et foredrag med emnet Vær positiv lev lykkelig. Br. Storsekretær Lars Jørgensen havde et foredrag om Ordenens etik. Mødeaften med gæster, hvor aftenens foredragsholder var tidligere sognepræst Peder Krabbe-Larsen, der i dag arbejder med hjemløse i Ringkøbing Amt, og om disse handlede foredraget. Indkøb af CD er til gradearbejde. Besøg af str. D.D.S.S. Inga Vestergaard Andersen, og hvor vi samme aften også havde alternativ aften. Ved Storlogemødet den 21. og 22. oktober blev vores str. D.D.S.S. Inga Vestergaard Andersen genudnævnt. Vi fejrede vores stiftelsesdag med indvielse af 4 nye søstre og havde besøg af vores moderloge. Det blev en lidt speciel oplevelse den aften, idet elektriciteten svigtede i logesalen. Det sidste ordinære møde i år 2000 fejredes med afholdelse af julestemning med gæster Nye regler fra Den Suveræne Storloge om rejsepasord. Unge søstres aften. Møde i Grindsted for nyvalgte embedsmænd. Vores loge afholdt fællesmøde med loge nr. 17 STEEN BLICHER, der deltog 27 brødre. Besøg af 23 søstre fra Søsterloge nr. 4 ERICA, Holstebro. Det blev meddelt fra Storlogen, at der var uddelt kr fra Odd Fellow Ordenens forskellige fonde. Foredrag ved str. Lisbeth From, Søsterloge nr. 4 ERICA. Storlogen inviterede til inspirationsmøde 13. januar 2002 på Vingsted Centret med fokus på Ordenens fremtid frem til år 2019, hvor Ordenen kan fejre 200-års jubilæum. Fællesmøde i Arnbjerg-hallen, hvor Leif Davidsen holdt et foredrag over emnet Rusland i forandring. På grund af indtrufne omstændigheder vil der ske rokeringer i embedsstaben og som følge deraf installation den 7. november. Str. ex-mester Ruth Sehested Thomsen blev tildelt 25-års hæderstegn den 21. november.

18 2002 Str. organist Gudrun Christiansen fik tildelt 25-års hæderstegn den 27. januar. Str. storsekretær Elisabeth Thomsen var på besøg. En planlagt gæsteaften den 20. februar blev i sidste øjeblik aflyst på grund af snestorm. Str. ex-kasserer Else Yde og str. Misse Pedersen fik begge tildelt 25- års hæderstegn den 28. april. Ellers vil året stå i jubilæets tegn med hvad deraf følger, såsom festligholdelse af dette, men selvfølgelig vil logen også foretage alt det øvrige, som Ordenen og Grundloven formaner os til. 18

19 Logens fremtid 19 Ude midt på Zuiderzee-dæmningen i Holland står en sten, der bærer følgende inskription: Et folk, der vil leve, må bygge på sin fremtid Her i 25-året må vor loge også forberede sin fremtid. Det er vigtigt, at vi fortsætter den kurs, der er lagt, så vi også i de kommende år kan se tilbage og glæde os over det initiativ, der blev taget for 25 år siden. Vel har vi alle hver især vore drømme og tanker om logens og dermed også Odd Fellow Ordenens fremtid, og sådan er det nok også det bedste, for vi må da kunne give os selv og hinanden lov til at være forskellige for det er netop i forskelligheden, at vi finder kimen til at udvikle os som mennesker og som samfund. Alt dette vil være medvirkende til at styrke vor Orden og vor Loge, så vi i de kommende 25 år stadig har fremgang. Vi ønsker hinanden lykke og held med opgaverne fremover!

20 LOGENS VALGTE EMBEDSMÆND : : Str. Ingrid Elkjær, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing Str. Inger Tornsberg, Ringkøbing Str. Bitten Feld Jørgensen, Ringkøbing Str. Elin Frederiksen, Herning Str. Tove Kraglund, Herning 1979: Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing Str. Ruth Sehested Thomsen, No Str. Erna Jensen, Ringkøbing Str. Bitten Feld Jørgensen, Ringkøbing Str. Ingrid Elkjær, Ringkøbing Str. Elin Frederiksen, Herning 1981: Overmester Undermester Str. Ruth Sehested Thomsen, No Str. Emilie Pedersen, Ringkøbing Str. Erna Jensen, Ringkøbing Str. Bitten Feld Jørgensen, Ringkøbing Str. Ingrid Elkjær, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing 1983: Str. Ruth Sehested Thomsen, No Str. Emilie Pedersen, Ringkøbing Str. Inger Tornsberg, Ringkøbing Str. Erna Jensen, Ringkøbing Str. Lis Køhn Andersen, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing

21 1985: Sekretær Str. Emilie Pedersen, Ringkøbing Str. Inger Tornsberg, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Skjern Str. Else Hyldahl Yde, Videbæk Str. Lis Køhn Andersen, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing : Str. Inger Tornsberg, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Skjern Str. Aase Fjord-Larsen, Hvide Sande Str. Else Hyldahl Yde, Videbæk Str. Lis Køhn Andersen, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing 1989: Str. Birte-Marie Hansen, Skjern Str. Aase Fjord-Larsen, Hvide Sande Str. Gerda Beate Nielsen, Vostrup Str. Tove Graversen, Ringkøbing Str. Lis Køhn Andersen, Ringkøbing Str. Ella Vejgaard, Ringkøbing 1991: Str. Aase Fjord-Larsen, Hvide Sande Str. Gerda Beate Nielsen, Vostrup Str. Bente Vibholm, Lønborg Str. Kirsten Sørensen, Søndervig/Str. Tove Lauritsen, Skjern Str. Tove Graversen, Ringkøbing Str. Emilie Pedersen, Ringkøbing 1993: Str. Gerda Beate Nielsen, Vostrup Str. Bente Vibholm, Lønborg/Str. Birte-Marie Hansen Str. Inge Andersen, Skjern Str. Poula Sørensen, Ringkøbing Str. Tove Graversen, Ringkøbing

22 Str. Emilie Pedersen, Ringkøbing : Str. Birte-Marie Hansen, Skj./Str. Lilian Møller Jensen, Rk. Str. Inge Andersen, Skjern Str. Lilian Møller Jensen, Ringkøbing/Str. Anni Stampe, Rk. Str. Marianne Kock Olesen, Skjern Str. Poula Sørensen, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Skjern 1997: Str. Inge Andersen, Skjern Str. Tove Graversen, Ringkøbing Str. Rie Eder, Videbæk Str. Marianne Kock Olesen, Skjern Str. Poula Sørensen, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Hee 1999: Str. Tove Graversen, Ringkøbing Str. Rie Eder, Videbæk Str. Inge Palnov, Ringkøbing Str. Marianne Kock Olesen, Skjern Str. Poula Sørensen, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Hee 2001 Str. Rie Eder, Videbæk Str. Inge Palnov, Ringkøbing/str. Karna Pedersen, Videbæk Str. Karna Pedersen, Videbæk/str. Tove Mulbjerg, Ringk. Str. Ingerlise Vendelbjerg, Skjern Str. Kiss Wedderkopp, Ringkøbing Str. Birte-Marie Hansen, Hee

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen Odd Fellow Ordenen er en verdensomspændende organisation med en gammelhistorie. Ordenen i Danmark har sit udspring i Amerika,

Læs mere

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie. I begyndelsen af 1970 erne var broderloge nr. 64 Julius Meyer i Frederikshavn blevet så stor, at flere af Logens brødre gik

Læs mere

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense.

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. I provinsen blev de første initiativer til stiftelsen af en Odd Fellow

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og Side 01. Desværre er det længe siden det sidste nyhedbrev blev udsendt, men som I sikkert alle kan forstå, har jeg haft en tid med mange udfordringer, til omstillingen til livet uden Birthe, med de praktiske

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Vejledning til yngre brødre Dette skrift er ikke beregnet til udlevering til nye kandidater, men skal bruges som et redskab og huskeliste til brug for medlemmer af broderloge

Læs mere

Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 "Christian Skeel", Nygade 23, Tønder

Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 Christian Skeel, Nygade 23, Tønder Tirsdag den 3. maj 1011 Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 "Christian Skeel", Nygade 23, Tønder Velkomst: Søster Distriktsdeputeret Storsire

Læs mere

Strategi- og handlingsplan

Strategi- og handlingsplan Strategi- og handlingsplan for Broderloge nr. 71 Richard Marley Brønderslev for valgterminen 2017-2019 Strategi- og handlingsplan for broderloge nr. 71 Richard Marley Der henvises til den vedtagne langtidsplan

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode Side 01. Kære Danevang broder En anden tradition er broder Undermesters administration af alterbuketten. Broder undermester viser med stor ermpati, at han har for- nemmelse for, hvorfor lige aftenes buket

Læs mere

Festskrift i anledning af Halgaard Skoles 100 års jubilæum. Scannet, digitaliseret og suppleret med skolebilleder.

Festskrift i anledning af Halgaard Skoles 100 års jubilæum. Scannet, digitaliseret og suppleret med skolebilleder. 1 Festskrift i anledning af Halgaard Skoles 100 års jubilæum. Scannet, digitaliseret og suppleret med skolebilleder. Jacob Halgaard og Bent Bak - Januar 2014 2 3 Halgaard Skole 1916 - Elever og lærer Barbesgaard.

Læs mere

Regionsmesterskab 2016 Krolf

Regionsmesterskab 2016 Krolf 1 1 Grethe Laursen SMIFF Harridslev 36 34 27 97 1 K 39 39 Ellen Pedersen Gjerlev Krolf 34 35 33 102 3 K 119 119 Kathrine Uhrenholt Randers Naturmotion 31 37 34 102 2 K 8 8 Lisbeth Thorsager Gjerlev Krolf

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2018-09. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Mødested: Færgekroen, Færgevej 1, 9560 Hadsund 2. onsdag i hver måned - Afbud senest tirsdag kl. 16.00 på www.hadsundinnerwheel.dk Side 1 Onsdag,

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang April 2013 Nr. 49 Forår Logelivet Side 2 Brødrenes nye embedsmænd Søstrenes nye embedsmænd Broderloge nr. 41 Petrus Beyer har valgt og installeret nye embedsmænd.

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963.

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Foto 1927 Evald Hansen, karl Karen, senere gift Jensen, pige Marie og Henry Houbak Fr. Sørensen 1928-29 og 1929-30 Dagny Andersen 15/4 1/11

Læs mere

Jubilæumsstævne 2019

Jubilæumsstævne 2019 0 k Astrid Madsen Karup / Kølvrå 31 31 29 0 91 1 1 k Aase M Jensen Randers Krolf 29 34 34 0 97 11 2 k Margrethe Winther Gerlev Krolf 33 34 31 0 98 16 k Krista Andersen Karup / Kølvrå 34 29 35 0 98 16 k

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf 33 31 32 96 35 36 Erling Madsen Karup/Kølvrå Krolf 31 34 32 97 35 164 Hans Brogård Vestfjends

Læs mere

25-års jubilæum FESTSKRIFT. Udgivet i oktober 2004 i anledning af logens 25-års jubilæum. 1

25-års jubilæum FESTSKRIFT. Udgivet i oktober 2004 i anledning af logens 25-års jubilæum. 1 1979-2004 Indhold Forord... 2 Indledning... 3 Odd Fellow foreningen Susås tilblivelse... 4 Instituering af Odd Fellow foreningen Suså... 5 Instituering af broderloge nr. 107, Suså... 6 Logens 25 årige

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2019-07. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra 1909-1975. Indmarch i Sognegården i 1954. Forrest leder Ella Larsen Figur 1. Efter indmarch i Sognegården. Hans Hansen med fanen, o. 1960. Ingeborg Nielsen

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder Side 01. Kære Danevang broder Den 5. sep. Mødtes vi i vor gode kunne "nås" pr. telefon eller Loge nr. 80 Danevang, for at tage mail. fat på en kommende og spændende Siden vor forårs afslutning, efterårstermin

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2016-05. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Puljevinderfinale 2019

Puljevinderfinale 2019 2 Ole W Jørgensen Assentoft 36 35 39 0 110 81 4 Leif Pedersen Assentoft 34 31 36 0 101 32 6 Henry Jensen Assentoft 37 33 36 0 106 62 8 Grethe B Jørgensen Assentoft 38 39 36 0 113 95 430 20 25 Esben Videbæk

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Sønderlandsgade at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965

Sønderlandsgade at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965 1. 39at Hvidbjerg Hanne Petrea Sigaard 1976 Karen Poulsen 1965 Sønderlandsgade 3. 39aq Hvidbjerg Inger M. Vestergaard Salek 2014 Niels Kristensen (Hav) 1998 Frank Hedegaard Jensen 1998 Hans Jørgen Jensen

Læs mere

Træk af logens historie gennem 100 år. 1913 5. januar 2013

Træk af logens historie gennem 100 år. 1913 5. januar 2013 SØSTERLOGE NR. 3, FREJA Træk af logens historie gennem 100 år 1913 5. januar 2013 Bemærk, at vi ikke har rettet tituleringer og andet til tidssvarende form og skrivemåde men bevaret de regler, man benyttede

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Forårs Mesterskab. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Forårs Mesterskab. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 1 Elly Kristoffersen Møldrup 42 36 34 112 2 Andreas Søndergaard Blichergaarden 35 37 38 110 3 Erling Madsen Karup/Kølvrå 31 30 30 91 2 Nr- 2. 4 Gerda Hald Kjær Vridsted 45 44 38 127 5 Peter Jensen Stoholm

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE BOWLINGKLUBBEN LUCKY HERNING VETERAN GAMES UGE 30 24/7 26/7 2017 RESULTATLISTE PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE Pens. Damer Individuelt 1 Ulla Bertelsen 009 Enghaven 4 12 20 683 683 2 Lykke Jensen 034

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2019 til sommer 2020

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2019 til sommer 2020 CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2019 til sommer 2020 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

Ny Thorup Mesterskab 2016

Ny Thorup Mesterskab 2016 61 61 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf Klub 35 35 32 37 139 1 131 131 Bent Thomsen Fjerritslev 36 37 33 38 144 2 141 141 Børge Christensen Krutuglerne 35 40 37 37 149 3 52 52 Thomas Jørgensen Krolfseniorerne

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen

Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Fornavn Efternavn Række Klubnavn Lis Hansen Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Marie Halskou Holmsten Gruppe 3 Barløseborg Golf Klub Lisbeth Sørensen Gruppe 3 Esbjerg Golfklub Kent Kikkenborg Gruppe 3 Esbjerg

Læs mere

Organisering og ledelse af det samlede område

Organisering og ledelse af det samlede område 2013020133EA Organisering og ledelse af det samlede område 1. januar 2014 Indledning Der er udarbejdet en organisationsplan for organisering og ledelse af det samlede område i Dagtilbud og Undervisning.

Læs mere

Indledende kampe Parturnering

Indledende kampe Parturnering C1 Pulje 1 Bane 27-28 Inger Marie Lundgren Asta Qvist Claus Andersen Jes Jacobsen Jens Gram Birgit Gram Hans Chr. Hansen Grethe Sørensen Bramming 1: XXX 20 12 20 2 52 34 18 2 Vorbasse 2: 12 XXX 6 12 0

Læs mere

DAI Regionsstævne. Bane Bane Bane Bane. Placering efter omspil. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub:

DAI Regionsstævne. Bane Bane Bane Bane. Placering efter omspil. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: Total indv. Placering indv. Placering efter omspil DAI Regionsstævne Sønderborg Krolfklub Bane Bane Bane Bane Resultater # Navn: Klub: 1 2 3 4 92 Poul Bonniksen Sønderborg 1 25 26 29 0 80 1 gruppe 1 81

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Fjordparken Aktivitetscenter Holmelunden Ringkøbing

Fjordparken Aktivitetscenter Holmelunden Ringkøbing Fjordparken Aktivitetscenter Holmelunden 10 Aktivitetsprogram Foråret 2017 Centrets åbningstider: Mandag - Torsdag: kl. 08.00-16.00 Fredag kl. 08.00-12.30 Træffetider: Mandag - torsdag 8.00-9.00 / 12.30

Læs mere

D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. Tune 25 Juli Navne Klub

D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. D.M.Enkeltmand. Tune 25 Juli Navne Klub Tune 5 Juli 05 Række: M Pulje Bane: 7-- Navne Klub 5 6 0' Thomas U Frandsen Hejnsvig 0 0 0 0 0 80 9 Jørgen F Poulsen Sinding Midtjylland 0 0 0 67 55 Tommy Risum Vognsild Nordjylland 0 0 0 0 0 5 00 96 Aksel

Læs mere

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub Opstartstævne 2018 Bane Navn: Klub: 1 2 3 Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub 35 30 34 99 Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub 36 29 37 102 201 Ole Jensen Dronninglund krolf klu 31 35 32

Læs mere

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe Krista Hansen Skodborg K 59 48 61 62 48 75 77 65 68 67 275 352 323 1 Dorte Haumann Øster Lindet K 75 62 57 65 57 75 68 71 66 64 269 344 326 2 Lene Fuglsig Øster Lindet K 73 67 68 58 58 71 64 70 64 74 269

Læs mere

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe Albert Madsen Friheden M 78 81 79 74 64 64 76 75 68 86 305 305 369 40 Alfred Knudsen Friheden M 79 79 #NUM! #NUM! Anton Mosegaard Friheden M 76 76 66 66 67 72 #NUM! 139 #NUM! Bente Griepentrog Friheden

Læs mere

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE BOWLINGKLUBBEN LUCKY HERNING VETERAN GAMES UGE 30 23/7 29/7 2012 PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE Dato : 23/7-2012 Starttidspunkt : 12:00 1 01 Ellen Bækgård Lucky Pens. Damer Individuelt 02 Ingrid Johansen

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Herlevhuse i erne

Herlevhuse i erne Herlevhuse i 1950-60erne Årstal Adresse Familienavn fornavn m/k Nielsen Stordyssen 1 Backhausen Erik og Aase Krak 1956 Stordyssen 2 Ravn Ejnar og Jytte Nielsen Stordyssen 2 Olson Th. Krak 1955 Stordyssen

Læs mere

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen Dato: -0-0 Thorup-Klim BK Bane: -- Start: Start Mappenr Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen Amtoft Østerild Langholt Krolf Hjørring Krolf Klub Dommer: Tove Sønderhaven Dato: -0-0

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Fjordparken Aktivitetscenter

Fjordparken Aktivitetscenter Fjordparken Aktivitetscenter Aktivitetsprogram Forår 2016 Ringkøbing - Skjern Kommune Aktivitet Nord Fjordparken Aktivitetscenter Holmelunden 10 Centrets åbningstider: Mandag - Torsdag: kl. 08.00-16.00

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36. Sommer

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36. Sommer LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36 Sommer Side 2 Kære Søstre og Brødre: Hermed sommerudgaven af, vi vil beklage, at vi af forskellige årsager er forsinket med udgivelsen af bladet.

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende:

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: 2 københavnerspil 30 spil delt ud på: 1 stor kurv 1 griseforende 3 x medisterpølse 4 x oksekød 3 x koteletter 5 x ribbenssteg 4 x rullepølse 2 x kylling 6

Læs mere

Forord. Marcellus Loge nr. 8. arbejde, der er udført med jubilæumsskriftet og tilrettelæggelsen af festdagen.

Forord. Marcellus Loge nr. 8. arbejde, der er udført med jubilæumsskriftet og tilrettelæggelsen af festdagen. Nedenstående er tekst fra Logens Jubilæumsskrift, udgivet i anledning af logens 50-års jubilæum d. 1. maj 2005. Forord Det er med stor glæde, at vi på denne plads kan ønske vor Broderloge nr. 75 Viking

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1]

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1] side 1 Divisionsmatch v4.0.0 / 2018-11-04 14:26:30 Divisionsmatch (Stenderup, 2018-11-04) -------------------------------------- score point Faaborg OK 357-185 6 (41), 8 1. pl OK Esbjerg 256-216 4 (41),

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Krolf stævne individuelt

Krolf stævne individuelt 1 Kathrine Uhrenholt Randers Krolf Grøn 1-2-3 fra start 2 Bente Grænse Hammelbanens Krolf 3 Irma Christensen LLI-Livlang Rosa 4 Lisbeth Thorsager Gjerlev 5 Herdis Dahl Møldrup Krolf Hvid 2-3-1 fra start

Læs mere

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 7 Kirsten Nielsen Ny Thorup Krolf 31 33 33 97 1 D 120 Ruth Bliksted Thorup Klim Krolf 35 32 36 103 2 D 64 Kirsten Fonager Brønderslev Krudtuglerne 38 36 31 105 3 D 67 Helen Stiller Aalborg Krolf senior

Læs mere

Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1

Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1 Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1 Elinor Nielsen Knabstrup 38 39 39 43 34 32 30 36 36,375 d Maiken Ipsen Vig

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding December 2010, nr. 10 Velkommen til decembermødet: Tirsdag, den 14. december kl. 18:00 på Hotel Comwell, Skovbrynet, Kolding til julehygge-netværksmødet med bankospil m.m. Der vil

Læs mere

Nørremarkskirken 2015-2016. Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken 2015-2016. Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2015-2016 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 27. august kl. 14.30 Cuba en rejse tilbage i tiden Kordegn Bente Munk, Vejle Cuba er et spændende

Læs mere

Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner Stævne: Række: Navn: Klub:

Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner Stævne: Række: Navn: Klub: Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner 2017 Stævne: Række: Navn: Klub: Horne 3. september. Nordenskov 12. august. M1 Jan Grenaa Vesterhede M1 Anton Gade Vesterhede M1 Erling Christensen Vesterhede M1 Finn

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Hold Finaler, DGI Sydvest

Hold Finaler, DGI Sydvest Række C2 Bane 23 Navne: Klub: 1: 2: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Søren Tanghus Paula Andersen Annie Birkelund Tonny Andersen Vorbasse 4 - C2: C2 1: XXX XXX 0 0 0 2: XXX XXX 0 0 0 0 0 Række C1 Bane

Læs mere

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 65 Henning Christensen Randers krolf 29 30 34 93 1 Nr.1. 19 Erling Madsen Karup/Kølvrå 29 34 32 95 2 Nr- 2. 10 Ebbe Jensen Gerlev krolf 30 32 34 96 3 Nr. 3. 3 Mogens Hansen Fjorden Øster Tørslev 31 34

Læs mere

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 24-10-2015 18:25:50 - DDS SP v.3.15.10.1 RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 108003 Eva Bundgaard Jacobsen 06-011 Skive Skytteforening 200/10 199/15 399/25 2 93472 Anne

Læs mere

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Herrer: Damer: 1. Anders Nielsen, Åstrup med 89 slag 2. Ole Rygaard, Uggelhuse med 89 slag 3. Egon Rosendal, Rønde med 89 slag 1. Lise Hjorth, Uggelhuse

Læs mere

1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt

1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt Side 1 1670 søn Lars Mogensen Brøllund født 1671 1672 1673 1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687

Læs mere

Rønnevej Sørup, Fredensborg

Rønnevej Sørup, Fredensborg Rønnevej Sørup, Fredensborg Sørup Vaskeplads set mod Esrum Sø ved indkørslen til Sørupvej 62, 1918. Fotograf ubekendt. Rønnevej 1 Matr.nr. 2bx Sørup by, Grønholt sogn, som er på 1067 m2. Ejendommen er

Læs mere

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide.

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. Side 1 LOGELIVET Cabaret 2005 Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Januar 2005 Nr. 20 For at skaffe midler til

Læs mere

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde 198 VIGGO STEN CHRISTENSEN Skærbæk Børn og Skole Børn og Skolechef 299 TOVE RISBJERG NIELSEN Bredebro Børn og Skole Konsulent 205 INGE MARIE FJORDHAUGE

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: AFLASTNINGSTJENESTENS ARBEJDSOMRÅDER. marts - April 2017

Lyngparkens venner. Udgives af: AFLASTNINGSTJENESTENS ARBEJDSOMRÅDER. marts - April 2017 marts - April 2017 Det er koldt derude. Jørgen er ude for at mærke minus 6 grader Celsius bide i kinderne den 13. januar Aflastningstjenesten i Esbjerg og Varde kommuner er en frivillig forening, der har

Læs mere

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011 Pulje 17: Jyllandsserien Miniveteran 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry 2. runde: 8/6 kl. 17.00 TST - Skive Randers - Ry 3. runde: 15/6 kl. 17.00

Læs mere

Golfturneringen finder sted fredag d. 8. august 2014.

Golfturneringen finder sted fredag d. 8. august 2014. Marts 2014 Til oplæsning i Logesalen. Kære Søster/Broder Overmester 27. Odd Fellow Golf 2014 i Kolding. Vi søstre, fra søsterloge nr. 89 Rebekka, har herved fornøjelsen at invitere golfspillende søstre,

Læs mere

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE BOWLINGKLUBBEN LUCKY HERNING VETERAN GAMES UGE 30 25/7 27/7 2011 RESULTATLISTE PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE Pens. Damer Individuelt 1 Gunhild Hessellund 057 Lucky 4 12 21 695 695 2 Ingrid Larsen 044

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår Liden Kirsten & Petrus Beyer 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44 Efterår Logelivet Side 2 Overmestrene Søster overmester Joan Mørk Den 11. april 2011 blev en skelsættende dag, med installation af nye embedsmænd.

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40 Efterår Side 2 Kære Søstre og Brødre Oktober nummeret af Logelivet dækker over 2 kvartaler, de første referater fra broderlogen nr. 41starter

Læs mere

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 07-8 06-7 0-6 Per Frederiksen Vilhelm Christiansen Hobro BK / BK Nord Anne Schousboe Jes Bank BK Nord Jørgen Solsig Nielsen Jørgen H. Mellergaard BK 97, Hjørring / BK Nord Michael Matthiesen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38 Vinter Side 2 Kære Søstre og Brødre: Endnu et år er gået, og et nyt årti står for døren, vi kan se tilbage på et godt år i vore loger, mange ting

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere