juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik"

Transkript

1 Nyt om Louisenhøj

2 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf Hjemmeside: Mail: Formand: Claus Clausen Smallesund 73, 3700 Rønne Tlf Næstform: Mogens Kjær Østerled 79, 3700 Rønne Tlf Kasserer: Keld Madsen Gartnervangen 79, 3700 Rønne Tlf Sekretær: Peter Hauge Madsen Åvej 2, 3700 Rønne Tlf Redaktør: Nina Blem Bidstrup Tlf Møllegade 11, 3700 Rønne INDLÆG til Mellem Os : mellemos@viking-atletik.dk DEADLINE: den 20. i lige måneder IDRÆTSUDVALG: idratsudvalget@viking-atletik.dk Klaus Garberg ETAPEUDVALG: MOTIONSUDVALG: info@etape-bornholm.dk motionsudvalg@viking-atletik.dk Claus Clausen tlf Lis Jørgensen tlf FITNESSUDVALG: STÆVNEUDVALG: Miriam Asvarirsch - tlf Mogens Kjær - tlf Til- og framelding til Bornholmsmesterskaber: Tilmelding kan kun foretages via vores hjemmeside Husk at der er særlige tilmeldingsfrister, der skal overholdes. Tilmelding til crosscup m.v. Tilmelding kan kun foretages på startstederne. Tilmelding til øvrige aktiviteter Der henvises til de oplysninger der fremgår af særlige indbydelser, der bringes her i bladet eller på hjemmesiden. Etape Bornholms hjemmeside:

3 ORD FRA VORES FORMAND Der er stadigvæk godt gang i løb Det kan dog ikke skjules. De sidste par år er det gået langsomt tilbage med interessen for motionsløb i eventform. Altså de motionsløb Viking Atletik og andre klubber arrangerer. Dette er sket i takt med, at den så omtalte finanskrise har toppet. Så vi mærker den samme tendens, som alle andre eventmagere også gør. Uanet hvad man så end tilbyder. Og så har vi endda været heldige. Andre steder i landet har tilbagegangen været meget mere markant. Flere og flere løbetræner regelmæssigt man regner med, at en tredjedel af befolkningen gør det. Lige fra regulær løbetræning over løbetræning som led i træning til andre idrætsgrene, til dem der løbetræner i fitnesslokaler på løbebånd. Men der vælges altså færre events til. Dog tror jeg, uden noget videnskabelig bevis, at der fortsat er flere og flere, der engang i mellem stiller op i et motionsløb. Dem der gør det, gør det bare ikke så ofte som tidligere. Noget der også hænger sammen med, at flere nyløbere nu er blevet så erfarende, at de er begyndt at løbe længere distancer. Og antallet af motionsløb er da også eksploderet. Der er kommet mange nye klubber og mangfoldigheden i løbevents er stor. Og heldigvis for det. Så er der er noget for alle. Også firmaer og private er begyndt at lave løb. Ikke underligt, det er jo oppe i tiden. Byfester, skoler og klubber der ikke normalt tilbyder løb, er også kommet på banen. Så der er et hav af muligheder. Men med meget svingende kvalitet. Der er stadigvæk, mange der vil løbe til vores events. Både vores små endagsløb, hvor vi satser på højkvalitetsevents og så vores store etapeløb. Og heldigvis er Etape Bornholm stadigvæk godt efterspurgt. Det ser på nuværende tidspunkt ud til, at der næsten kommer det samme som de forudgående 4 år. Nemlig mellem 2400 og 2500 betalende (heraf er der nogen, der helt udebliver, men der er betalt startgebyr. For at have noget sammenligneligt beregner vi antallet af betalende). Etape Bornholm er rigtig vigtig for Viking Atletik. Ca. halvdelen af vores økonomi ligger i dette fantastiske arrangement. Det er Etape Bornholm der gør, at vi kan opretholde alle de tilbud vi har. Oven i købet til et meget lavt kontingent. Etape Bornholm er et rigtigt niche løb. Selvom der er mange løb i landet, så er der ikke noget som vores etapeløb. Det er helt unikt. Fordi det er på Bornholm! Derfor er tilbagegangen her, ikke så markant som ved andre events.

4 Vi har været afsted til rigtigt mange løbemesser i år for, at markedsføre vores etapeløb. En øget markedsføring der helt sikkert slår igennem til næste år. Også svenske foldere og materiale på svensk prøver vi nu med. Sverige er oplagt sted, hvorfra vi skal hente deltagere fremover. Når man står på messerne og taler med de besøgende, er der især tre ting der går igen: Rigtigt mange kender løbet for særdeles positiv omtale fra folk de kender. Mange der har løbet Etape Bornholm, vil meget gerne komme igen. Så desværre den gamle traver. Rigtigt mange syntes det er for dyrt at komme til øen Så vi har en super produkt i Etape Bornholm. Og når vi nu får den trafikale ligestilling i 2017, som alle jo er enige om.., så bliver vi for alvor væltet. Dejligt. Heldigvis fortsætter interessen for, at være medlem i Viking Atletik uændret. Det går lidt op og lidt ned fra uge til uge, men vi ligger meget tæt på 1200 medlemmer. Det er 200 flere end sidste år. Så at løbe og dyrke motion vil Bornholmerne stadigvæk. Vi er med vores mange tilbud klar til at tage i mod de fleste. Vores kerneprodukt er fortsat løb og atletik (sidstnævnte for børn og unge), mens vi med glæde supplerer med andre motionsformer. Det er Triatlon, stavgang, svømning (nu 3 gange om ugen til vinter), cykling, fitness, spinning, crossfit og idrætsmærketræning. Viking Atletik er og bliver mulighedernes klub. En klub der fortsat skal udvikle sig både i medlemsskare, træningsformer, sociale tiltag og events. Claus Clausen TRÆNING TIL ALMINDINGSLØBET Også i år arrangerer Viking Atletik og Bornholms Tidende træning til Almindingsløbet. Dog er der en væsentlig ændring. Det er om torsdagen og alle gange er det kl. 18:00. Vi freder således vores vigtigste træningsdag om tirsdagen, der fortsat er i Nordskoven som altid. Fortræningen til Almindingsløbet foregår fra og med torsdag den 7. august kl. 18:00 - med start fra David Statuen. Bemærk at vores normale torsdagstræning i perioden bliver flyttet til Almindingen. Har du problemer med transport til Almindingen, så taler vi om det til træningen så finder vi en samkørsels ordning. Der er træning om torsdagen frem til den 18. september altså i alt 7 gange. I hele perioden er der normal tirsdags- og lørdagstræning. Sædvanlige tider og hold.

5 Der sker en del på Louisenhøj nu er der kommet nye vinduer i stalden Vi nærmer os afslutningen på første del af projekt staldbygning på Louisenhøj, vores klubhus på Torneværksvej 20. I løbet af foråret og den første del af sommeren, har vi frisket staldbygningen op. En gammel aktivitetssal og sløjdlokale er blevet isoleret og døre og vinduer er skiftet ud. Der er støbt nyt gulv efter alle kunstens regler. Også nyt el er der kommet. Det er ca. halvdelen af bygningen, der er gjort brugbar.. Det er super lækkert. Så kan vi bruge bygningen, der ellers siden overtagelsen af ejendommen for 1½ år siden, bare har stået tom. Ved overtagelsen var der indlagt varme i bygningen, trods det, at den var uisoleret og de fleste vinduesglas var væk! Gulvet var i forskellige niveauer og der var stolper midt i bygningen. Istandsættelsen er støttet af lokale- og anlægsfonden, Sparekassen Bornholms Fond og Bdr. Larsens Legat. Vi er allerede begyndt at se fremad. Vi har en drøm om, at den anden halvdel af bygningen også skal istandsættes. Men samtidig for alvor også ændre status fra stald til noget brugbart. Vi vil gerne opføre et køkken, toiletter og garderobe, teknikrum m.v. i denne del. Det vil ændre bygningens status, men samtidig give en række spændende muligheder for at bruge bygningen til meget mere. F.eks. kurser, større møder m.v. Men et skridt ad gangen. Det ser vi på efter sommeren. Tak til alle involverede i projektet indtil videre. Det super flot arbejde endnu engang baseret på frivillig arbejdskraft. Helt fantastisk. Claus Clausen Vi flager på Louisenhøj En af de mange ændringer der sker på Louisenhøj, er, at der er kommet en flagstang op. Så nu kan vi flage, når der noget at fejre. Og det er der jo ofte. Til daglig vil det være DGI,s flag der vil være synlig, men ved særlige lejligheder, er det Dannebrog der skal til tops.

6 I næste uge har DGI bestilt en kranbil. Den store sten der står ved DGI stadion (med logo fra landsstævnet i 2002) bliver flyttet ned til Louisenhøj, hvor den vil stå på skrænten op til bygningen. Og dermed byde alle besøgende velkommen. Foruden Viking Atletik har DGI Bornholm sin administration i bygningerne. Ligesom både Team Bornholm Håndbold og idrætsrådet holder møder på gården. DBU Bornholm og Dansk Handikap Idrætsforening lejer desuden lagerlokaler på gården og har deres trailere stående der. Er der andre idrætsorganisationer, der ønsker at bruge mødelokalerne så kontakt undertegnede. Lån af mødelokaler koster - ganske gratis. Fitnessrum er blevet dobbelt så stort Med et trylleslag har Preben Holm gjort et af vores fitnessrum dobbelt så stort. Der er sat spejle på væggene... Det hjælper dem der træner vægttræning med,at kunne stå rigtigt med den korrekte balance. Et længe ventet ønske er dermed opfyldt. Stor tak til Preben for hans kæmpeindsats med at holde maskiner og bygningen på det høje niveau, som det er. Med de nye maskiner vi også har fået, ser det jo helt professionelt. ud. Flot gået - og tak til hele fitnessudvalget, som består af Miriam, Preben og Rene.

7 Viking Atletiks næste motionsløb er Soft Ice løbet Læs om arrangementet her Soft Ice løbet finder sted onsdag den 2. juli kl. 19:00. Det er et løb som plejer at trække mellem 800 og 1000 løbere så kom og vær med. Det foregår i Gudhjem. Der er to ruter. En på 6,9 km. for alle. Eller et børneløb på kun 1,3 km. Dette børneløb er Bornholms største børneløb, hvor over 400 løb med sidste år. Soft ice løbet er et løb, hvor man virkelig får noget for startpengene. Foruden en masse spændende lodtrækningspræmier får du dette: Chiptidtagning med nettotider (6,9 km) Online diplom Soft Ice fra Gudhjem Special Hjemmelavet flødebolle fra Bech Chokolade ½ liter flaskevand fra Rema1000 Frugt fra Rema1000 Gratis download af billeder Det er en god ide, at tilmelde sig på forhånd. Tilmelding senest den 1. juli er 20 kr. billigere end på selve dagen. Fortilmelding kan ske online på mod et lille ekstra gebyr til udbyderen af denne tjeneste, i Sportmaster Rønne eller i Soft Ice forretningen på Gudhjem Havn. Reklamevideo for Etape Bornholm Destination Bornholm har hjulpet Viking Atletik med en reklamevideo for Etape Bornholm. Videoen kan bruges som mål for QR-kode på vores flyers og den skal vises på Færgens både, på de TV-skærme der er. En super god reklame for Etape Bornholm, der forhåbentlig kan trække endnu flere turister til Bornholm. Etape Bornholm er Bornholms største idrætsbegivenhed med over 2000 deltagere og løbes i uge 30 - fra juli 2014.

8 TILLYKKE MED DAGEN! juli den 03. Tove Møller 60 den 14. Kirsten Grønbech 70 den 24. Lene Dahn Winther 50 den 30. Michael Thorsen 50 august den 03. Christina Helgestad 50 den 04. Inger Emmery-Funch 70 den 17. Arne Mortensen 75 den 20. Margit Bjerg 65 den 24. Niels Raarup Christensen 50 den 25. Bente Flade 70 den 26. René Hansen 50 den 27. Karen-Inger Andersen 80 den 29. Roar Green tak for opmærksomheden ved 75 års dag. Aage Pedersen

9 VELKOMMEN TIL NYE MEDLEMMER! Navn Født Kirsten Hansen 15/05/60 Helle Jensen 21/04/63 Christian Fonnesbek Nielsen 05/08/79 Carsten Engmann 02/11/67 Connie Vinkel 14/12/57 Carsten Vinkel 09/08/62 Emil Vinkel 01/08/87 Irene Jørgensen 04/05/75 Liselotte Borup 06/11/54 Ghita Nøhr 09/02/58 Erik Hald 18/04/57 Lene Wang Hansen 09/09/51 Line Munk 15/09/80 Mikkel Haagensen 16/04/93 Ingelise Lau Dam-Petersen 07/12/54 Birgitte Schmidt 18/01/64 Brian Hermansen 07/10/59 Nicolai Schmidt 31/01/92 Benjamin Schmidt 22/10/93 Frederikke Schmidt 14/06/01 Anette Kure Jeppesen 22/06/73 Bjørn ulrich 22/02/07 Sille ulrich 02/02/04 Mathilde Folkmann Poulsen 21/12/07 Heidi Kleiner 09/06/75 Alaja Stamer 18/04/07 Tilde Hansen 09/01/07 Annelise Forum Sørensen 27/07/46 Kent Pouelander Jacobsen 10/03/55 Sarah Kristina Holm 14/05/91 Bertram Olsen 20/02/04 Nicolai Andersen 14/05/98 Mimi Harteg 23/04/14 Lillian Hansen 17/09/47 Ruth Hansen 25/07/39 Mogens Lund 10/07/87 Catrine Holm Haagensen 14/10/95 Navn Født Phetcharin Madsen 11/08/75 Jessica Lin Madsen 13/06/08 Flemming Høgsdorf 06/11/53 Ditte Høyer Knudsen 01/06/95 Heidi Holm Højbjerg 28/04/72 Samia Bircholdt 16/02/84 Bent Gudbergsen 30/12/55 Louise Gudbergsen 16/09/84 Vivi Gudbergsen 23/12/59 Jannie Rügge Larsen 14/08/67 Enzo Maurer 26/03/60 Nina Bram Vibe 09/11/50 Annette Thomasen 18/09/73 Jytte Greve Brucz 09/12/59 Helle Smed 03/01/64 Daniel Kofod 07/08/91 Dani Tahirovic 22/11/96 Marco Pedersen 09/12/89 Andreas Lundt 16/02/03 Rakel Andersen 12/07/03 Christian K. Sørensen 18/01/89 Kenni Lund Rømer 29/06/93 Karina Pihl 21/10/77 Frederikke L. Jørgensen 12/01/07 Susanne Grubbe 05/09/73 Anne Mette Safft 11/12/72 Line Brendes 14/02/00 Signe Juul Andersen 07/12/95 Sasja Larsen 21/09/94 Karin de Bruin 29/04/65 Camma de Bruin 08/05/01 Flemming L. Jørgensen 18/02/67 Birgit Skovgaard 18/10/46 Annasophie Engel Nielsen 13/01/97 Nicky Larsson 11/07/86 Amanda Philipsen 29/03/90

10 Multihus er kommet nærmere Viking Atletik deltog mandag d. 16/06 i et møde med Naturstyrelsen vedr. etablering af et nyt multihus i Nordskoven. Planerne har været længe undervejs og som et led i hele Grøn ring projektet er der afsat penge til, at skabe et multihus for enden af Antoninettevej. Huset, der skal bruges til mange aktiviteter, skal bl.a. også bruges som udgangspunkt for de faste løberuter der i Nordskoven eller Blykobbe Plantage som skovens officielle navn er. Skoven, der er en statsskov, har et meget højt besøgstal og danner til daglig base for en meget stor del af Viking Atletiks træningstilbud. Det er derfor helt naturligt, når multihuset står færdig senest i sommeren 2015, at udgangspunktet for vores træning vil flytte fra Efterskolen og til Antoinettevej. Det seneste år er parkeringspladserne i området blevet udbygget. Viking Atletiks ønske til huset har begrænset sig til, at der kommer knagerækker til tøj samt en plads til opvarmning og udstrækningsøvelser. I huset vil der desuden komme offentlige toiletter samt borde og bænke. Huset skal naturligvis bruges til alle former for outdooraktiviteter bl.a. udeundervisning for skoler m.v. Det kommende år bliver det spændende at følge projektets videre udvikling. Fællestur til Eremitageløbet Den 5. oktober er der fællestur til Eremitageløbet. Bus helt fra Bornholm tur/retur. Du skal selv tilmelde dig løbet. Det kan gøres på hvis du vil med på fællesturen fra Bornholm, skal du tilmelde dig på hjemmsiden Håber vi igen kan fylde en bus op Claus Clausen FITNESS OG SPINNING Fitnesslokalerne har åbent alle ugens 7 dage. Fri adgang når det passer dig. Spinning fortsætter også med foreløbig 8 hold, alt efter interessen vil holdene fortsætte hen over sommeren. Adgang til fitnesslokalerne koster kun 300 kr. om året udover de 125 kr. du allerede betaler i kvartalet. Altså 800 kr. om året. Læs mere detaljeret om vores træning her Læs mere detaljeret om vores kontingent her

11 S T A V G A N G Er en motionsform der tager udgangspunkt i noget de fleste kan, nemlig almindelig gang. Det kræver heller ikke det store forkromede udstyr, kun et par gode stave, et par gode sko og så er man klar. Stavgang kan udøves af alle uanset alder, kropsbygning og erfaring med idræt. Så hvis du: Skal genoptræne efter en skade Gerne vil tabe dig Vil starte på at motionere Mangler et supplement til en anden idrætsgren Så er stavgang med garanti noget for dig. Her i Viking Atletik er vi 4 instruktører Alice Plum, Erna Hansen, Kirsten Madvig og Aage Pedersen som står klar til at lære fra os. Træningstider: Mandage kl instruktør: Kirsten Madvig (der gås hurtigt og langt). Tirsdage kl instruktør: Alice Plum (motionister). Torsdage kl instruktører: Erna Hansen og Aage Pedersen (motionister). Stave kan lånes de første gange. Mødested: Sneglehuset ved Bornholms Efterskole i Nordskoven, Rønne. Du er velkommen 1-2 eller alle 3 træningsdage om ugen. Det er helt op til dig. Er du medlem i Viking Atletik koster det ikke yderligere. Er du ikke medlem i Viking Atletik koster det årligt KUN for stavgang kr. 125,00. Vel mødt Alice, Kirsten, Erna og Aage Viking Atletik

12 Kom og deltag i Crossfit (og løb) Det har været en stille opstart Kom og deltag i Crossfit (og løb) Det har været en stille opstart for vores Crossfittilbud. Vejret har ikke været med os. Men nu er der 3 ugentlige tilbud om holdtræning eller fællestræning. Dette er: Mandag kl. 10:00 med Jeanette Rosendahl meget alsidig og spændende træning Onsdag kl. 16:30 med Jeanette Rosendahl meget alsidig og spændende træning Fredag kl. 15:30 med Claus Clausen med fokus på styrketræning på stationerne. Alle medlemmer kan frit deltage. Det er god træning der både giver styrke, udholdenhed, smidighed og bevægelighed. Et godt supplement til vores løbe- eller atletiktræning. Det er helt uforpligtende at deltage, så mød op og se om det er noget for dig og tag en ven eller veninde med.

13 LØBETRÆNING: Løb med Viking Atletik Begyndertræning: Hver tirsdag kl. 16:40 og lørdag kl. 10:30. 4 forskellige hold efter tempo. Genstartstræning: Hver tirsdag kl. 16:40 og lørdag kl. 10:30. 3 forskellige hold efter tempo. Etablerede hold (Poul, Garberg, Birger, Margit, Erling): Hver tirsdag kl. 16:40 og lørdag kl. 10:30. 5 forskellige hold efter tempo desuden flere, der danner egne hold. Så der er altid nogen at løbe med. Desuden har Claus, Birger og Erling hold om torsdagen (lange ture). Jan Jensens børnetræning (indtil 13 år) fortsætter hver torsdag fra Efterskolen kl. 15:30. Thomas Stanges ungdomstræning (intervaltræning) hver mandag og onsdag kl. 17:00 på Rønne Stadion. ATLETIKTRÆNING Hver mandag og onsdag på Rønne Stadion. Kl. 16:00 er det børn op til 12 år. Fra kl. 17:00 børn 12+. STAVGANG Fortsætter på de sædvanlige tidspunkter, men stavgangsudvalget vil også være til stede ved begyndertræningen, hvis dette skulle være et alternativ. CROSSGYM OG LØB Også kaldet Crossfit med indlagte små løbeture: hver mandag kl. 10:00 og onsdag kl. 16:30. Kom og vær med. Jeanette er instruktør. Det er på Louisenhøj. CYKELTRÆNING Kirsten og Hans har hvert sit hold. Der cykles en god lang motionstur. Husk Cykelhjelm. Det er fra Louisenhøj hver onsdag kl. 16:30. IDRÆTSMÆRKETRÆNING Det er mandage kl. 18:00 19:00 på Rønne Atletikstadion. Læs mere her Starter den 5. maj. HVEM KAN SÅ DELTAGE? Alt ovenstående kan alle medlemmer deltage i. Det er dækket af det kontingent som vi alle betaler. Du deltager i det du har lyst til uden ekstra betaling. Er du ikke medlem, kan du være med 14 dage før du beslutter dig for, om du vil meldes ind. Det koster 125 kr. pr. kvartal - altså ca. 42 kr. om måneden. Skriv gerne denne ud og hæng op på din arbejdsplads. Alle ønskes god træning.

14 KOMMENDE LØB Onsdag den 2. juli - Start: Gudhjem Havn Soft Ice Løbet GP voksen (kl. 19:00) 6,9 km., børn (kl. 19:04) 1,3 km. Fredag den 4. juli - Start: Sportspladsen Vestre Sømark Bakkaløbet GP Børn (kl. 18:15) 2,6 km., voksne (kl. 19:00) 5,6 km. Onsdag den 09. juli - Start: Nexø Torv Nexø Gadeløb GP Børn (kl. 18:30) 2 km., voksne (kl. 19:00) 5 km. Torsdag den 17. juli - Start Snellemarkcenteret Snellemarkløbet kl. 19:00 - ukendt distance Fredag den 18. juli - Start: Snogebæk Havn Snogebæk-løbet Børn (kl. 17:30) 2,5 km., voksne (kl. 18:00) 5 km. ETAPE BORNHOLM Mandag den 21. juli - Start: Hasle Røgeri Voksne (kl. 18:15) 10 km., Børn (kl. 18:22) 3,4 km. Tirsdag den 22. juli - Start: Dueodde Fyr Voksne (kl. 18:15) 5,8 km. Onsdag den 23. juli - Start: Hareløkkerne, Almindingen Voksne (kl. 18:15) 7,9 km., Børn (kl. 18:22) 2,9 km. Torsdag den 24. juli - Start: Hammerhavn Voksne (kl. 18:15) 8,5 km. Fredag den 25. juli - Start: Rønne Stadion Nord Voksne (kl. 18:15) 10 km., Børn (kl. 18:22) 4,2 km. Lørdag den 26. juli - start: svanevang 10 Svaneke Øl-marathon Kl. 11:00-42 km. kl ,5 eller 21 km. Fredag den 1. august - Start: Åkirkeby Torv Sportiganløbet Børn (kl. 19:00) 3 km, Voksne (kl. 19:45) 5,8 km. Tirsdag den 5. august - Start: Pakhuset, Svaneke Pakhusløbet GP Børn (kl. 18:30) 2,2 km., voksne (kl. 19:00) 6 km. Torsdag den 7 august - Start: Onsbæk Onsbækløbet GP Børn (kl. 18:15) 2,4 km., voksne (kl. 19:00) 4,6 km. Søndag den 10. august - Start: Listed halv-marathon (kl. 15:00) Onsdag den 27. august - Rønne Stadion Nord Anderledes stævne kl. 16:30 (se mere på DGI s hjemmeside)

15

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Folkemødet - Claus Clausen med i debat: Vi ønsker en nuanceret debat, hvor nogle af emnerne eks. kunne tage afsæt i denne ambiøse vision: Bevæg dig for livet hvor vi skal rekruttere 600.000 nye motionister

Læs mere

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ny entre til fitnessbygning Vores fitnessbygning er vokset ca. 6 m2. Der er kommet en ny entre - eller en hall, fristes man næsten til at kalde den. Døren er flyttet ca. 3 meter længere ud. Nu er der masser

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015 september / oktober 2015 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand:

Læs mere

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk

Læs mere

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Anna løb Frankfurt marathon. Tiden blev fantastisk 2.34.18. OL kravet er dermed klaret. Stort tillykke. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Kort om Louisenhøj Viking Atletik overtog ejendommen Louisenhøj den 1/1 2013 fra Bornholms Regionskommune. Købssummen var 700.000 kr. Ejendommen ligger på adressen Torneværksvej 20. Tidligere har gården

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Grill-aften for voksne medlemmer af Viking Atletik med familie afholdes, fredag, den 19. juni 2015, kl. 18.00. Som noget nyt holder vi arrangementet i gården ved vores eget klubhus på Louisenhøj, hvor

Læs mere

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet.

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet. TRÆNING TIL ALMINDINGSLØBET Træning til Almindingsløbet er startet. Den foregår hver tisdag kl. 18:30 frem til den 11. SEPTEMBER - med start fra David Statuen. Bemærk at vores tirsdagstræning i perioden

Læs mere

Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik

Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik Soft Ice løbet Onsdag den 4. juli kl. 19:00 Børneløb starter kl. 19:05 Distancer 6,9 km hvor alle kan deltage. 1,3 km. børneløb. hvor alle der endnu ikke er fyldt 15 år, kan deltage. Tilmelding Forhåndstilmelding:

Læs mere

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet.

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Staldbygningen som den ser ud i dag - den planlagt servicebygning placeres på gavlen (højre side) Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens

Læs mere

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN november/ december 2013 En meget glad fødselar, men samtidig en formand som var genert over at være midtpunkt. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus

Læs mere

SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik

SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand:

Læs mere

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges!

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! marts / april 2015 Allerede nu er vi i gang med at sammensætte holdet, der skal være trænere og

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Det første spadestik til Crossfitbane

Det første spadestik til Crossfitbane Det første spadestik til Crossfitbane Fredag d. 14/02 blev de første spadestik til vores nye Crossfitbane taget. Banen vil komme til at bestå af 12 arbejdsstationer, hvor det bliver muligt, at lave flere

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Net forbindelse i klubhuset - som ekstra service Da klubbens kontor ikke længere bruger netforbindelsen i klubhuset (fitnesshuset), så er den nu frit tilgængelig for klubbens medlemmer (trådløs), når de

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Velkommen til alle nye løbere Introduktion til Viby løbeklub Løbetur for 5 og 10 km holdet Introduktion til nybegyndere Opvarmning Gangtest Dagens program Lidt om Viby Løbeklub Præsentation

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ekstra service ved Viking Atletiks motionsløb Viking Atletiks har som bekendt sin egen fotoside: www. sportsfotobornholm.dk. En side hvor man kan finde billeder fra de fleste af vores motionsløb, banestævner

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj.

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj. Kom og sig godt nytår nytårsaftens dag kl. 10:30. Mandag den 31. december kl. 10:30 inviteres alle klubbens medlemmer til fællestræning. Stedet er vores nye bygning på Torneværksvej 20. Det er dagen hvor

Læs mere

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 november/ december 2012 BERLIN MARATHON SEPTEMBER 2012 EREMITAGELØB OKTOBER 2012 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27 Finish List Female 1 Gitte Kyst Carlsen Skovshoved Tria 404 F 1:31:10.3 2 Pernille Munch Viking Atletik 459 F 1:34:10.7 3 Ditte Toudal Viking Atletik 414 F 1:36:41.3 4 Cille Poulsen 419 F 1:40:51.1 5 Sara

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

KREDS 17 s NYTÅRSSTÆVNE

KREDS 17 s NYTÅRSSTÆVNE STARTLISTE til KREDS 17 s NYTÅRSSTÆVNE Søndag d. 28-12-2014 eftertilmelding under stævnet Har du ingen makker, så tilmeld dig alligevel, så skal jeg prøve at danne par af singlerne :-) Husk at du skal

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 1. December 2017 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Kreds 17's Nytårsstævne den 28. december 2014 Resultat efter start kl. 15:00

Kreds 17's Nytårsstævne den 28. december 2014 Resultat efter start kl. 15:00 Kreds 17's Nytårsstævne den 28. december 2014 Resultat efter start kl. 15:00 1 Daniella Svendsen Game On 1321 Cristopher Reimich Game On 2 Camilla Rasmussen Game On 1293 Christian Larsen Politiet IF 3

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 1. Nyt fra formanden Vi har modtaget et tilskud fra Frederikssund kommune til vores børn, som går ind under familiemedlemskabet. For at kunne modtage sådanne

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Kom med til COPENHAGEN HALF MARATHON d. 13. september med Valbyløberne

Kom med til COPENHAGEN HALF MARATHON d. 13. september med Valbyløberne Kom med til COPENHAGEN HALF MARATHON d. 13. september med Valbyløberne Hvad er Copenhagen Half Marathon? Danmarks nye internationale halvmaraton Bygger på successen fra VM Halvmaraton og er for både motionister

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016 Januar marts 2016 www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 04. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Gangforeningen Bornholm. Torsdag d. 18. februar 2016 kl. 19.00 på Bornholms

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Mænd: Tællende løb Point 1. Tonny Pedersen, Viking (1) 50 2. Henrik Jørgensen, Sahara (1) 49 3. Alex Mogensen, SÅN (1) 48 4. Jacob Schiøtt, Viking (1) 47 5. Michael Strøm,

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 1. marts 2019 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 2. marts 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Fællesrejser med Viking er altid november/ december 2011 hyggelige. Der bliver flere rejser i 2012. Herunder billeder af gruppen som rejste til Berlin og den som rejste til Eremitageløbet. Læs mere i bladet.

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Gustav Beier 2006 00:58:22 Nikolaj Duval Larsen 2008 27:18,17 01:06:36 Malthe Storr? 01:29:25 PIGER 15-19 ÅR Julie Holm Hansen 2000 03:25,46 32:41,78 01:14:58 60 Maria Holm

Læs mere

FORORD. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt i ganske få eksemplarer men, den kan printes fra vores hjemmeside www.dgi/storstroemmen/krocket

FORORD. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt i ganske få eksemplarer men, den kan printes fra vores hjemmeside www.dgi/storstroemmen/krocket FORORD Så er vi klar med kursusfolder/aktivitetskalender 2014, det giver dig mulighed for at planlægge hvad du vil deltage i af kurser og stævner i løbet af året. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Nyvest Løbet Damer. 1 Julie Krogh Hansen, Viking 25,09 2 Ditte Toudal, Rønne. 26,05 3 Line Køhlert, Viking. 26,10 4 Pia Egeberg Taylor, Viking

Nyvest Løbet Damer. 1 Julie Krogh Hansen, Viking 25,09 2 Ditte Toudal, Rønne. 26,05 3 Line Køhlert, Viking. 26,10 4 Pia Egeberg Taylor, Viking Nyvest Løbet 2008 Damer Plac. Navn 1 Julie Krogh Hansen, Viking 25,09 2 Ditte Toudal, Rønne 26,05 3 Line Køhlert, Viking 26,10 4 Pia Egeberg Taylor, Viking 26,14 5 Natasja Munch, SÅN 26,27 6 Mathilde Moe,

Læs mere

April 2014 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Sommer-STRAM OP 05. maj Start POWER Gym. og Zumba 06. maj Start Sommer Zumba og

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

HANS RØMERS MARATHON 2013

HANS RØMERS MARATHON 2013 HANS RØMERS MARATHON 2013 Marathon kvinder 1 Merete Marquardsen Viking Atletik 04:41:24 2 Gurli Hansen TIF 05:03:13 Marathon mænd 1 Bjarne R. Jensen SÅN 03:27:02 2 Thomas Kyhn 03:33:36 3 Hardy Kjær Bakkevang

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Nielsen 14 km 01:26:00 Anne Holm Halvmaraton 01:38:37 Anne Olsen 7 km 00:55:02 Anne-Bodil Harrild 7 km 00:50:05 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton 02:33:18 Asger Friis Pedersen DNS Benjamin Noer 14

Læs mere

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR Kan du lide at gå tur, men mangler du en anledning til at komme afsted? Om gå-projektet i Brønderslev Kommune 2 Brønderslev Kommune er en del af Bevæg dig for livet - Senior, der

Læs mere

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.:

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.: PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.: 59 27 32 55. Til orientering skal anføres: at der er morgenkaffe fra

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 7.December 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere