Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b"

Transkript

1 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde Velkommen v. Tine Nielsen Økonomisk opdatering Oplæg fra arbejdsgrupper og status på RB-arbejdet Pause + fotografering OK Generalforsamling Folkemøde Næste møde Nyt fra Eventuelt Evaluering af møde... 8 Mødeleder: Tine Nielsen Ordstyrer: Børge Bo Referent: Caroline Klint Johannesen

2 1. Velkommen v. Tine Nielsen a) Tilstede og afbud samt præsentation. Tilstede: Charlotte Larsen, Katja Milling Knudsen, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Normann Andersen, Per Tornøe, Tilde Ravnsborg, Børge Bo Hansen, Tine Nielsen, Line Schiellerup, Nicolas Vejrup Mathiesen, Mette Amstrup, Jes Mortensen. Afbud: Casper Mortensen, Anders Jæger Nielsen, Anita Hansen. Og velkommen til Nicolas, der er valgt til bestyrelsen af FLR som repræsentant for de studerende. b) Godkendelse af dagsorden. i. Foreslåede nye punkter: Jubilæum, Ekstraordinært repræsentantskab, og mulige aktiviteter omkring kommunalvalget. Vi tager dem under meddelelser og eventuelt. 2. Økonomisk opdatering a) På sidste møde efterspurgte RB en indsigt i, hvordan andre regioner prioriterer deres økonomiske midler, mellem administration, politik og medlemsaktiviteter. Der ligger en opdatering i dropboxen med en procentuel fordeling af regionernes forbrug. b) På det endelige regnskab, der er kommet, har vi et underskud, som forventet, på kr., primært grundet renovering og flytning til nyt kontor. Hovedbestyrelsen skal tage stilling til sagen som en ekstrabevilling, der dækker underskuddet. I år har alle regioner, undtagen Nord, brugt mere end deres tilskud. Det vidner om, at de ekstra opgaver vi har fået, også har affødt ekstra udgifter. I mange år tidligere har vi brugt færre penge end vores tilskud, og har afleveret penge tilbage til den centrale kasse. Vi må afvente HBs behandling af sagen. RB holdes løbende orienteret og vi vender tilbage til punktet på næste møde. Afhængigt af beslutningen må vi overveje en budgetrevidering.

3 3. Oplæg fra arbejdsgrupper og status på RB-arbejdet Som aftalt på sidste møde holder arbejdsgrupperne oplæg om deres områder, ud fra metodedogmet. Charlotte starter med medlemsaktivitetsgruppen: Jes, Børge, Per, Katja og Charlotte Der er lavet en plan for det næste år. Et møde i juni om børnefysioterapi, og 2 møder i efteråret om psykiatri og psykomotorisk fysioterapi. I det nye år vil gruppen planlægge et møde om sexualitet, der springer ud af denne vinters møder om bækkenbund osv. Gruppen har en forventning om at kunne holde budgettet. Fysioterapeuter i lægepraksis: Per, Per og Casper Overordnet set er den en glimrende ide at fysioterapeuter kan hjælpe læger i praksis, men der er i gruppen en uoverensstemmelse med den udsendte strategiplan fra hovedbestyrelsen, som de mener lægger op at fysioterapeuter bliver hjælpepersonale i lægepraksis. Vi har vores stolthed og fag. I stedet skal man udnytte ydernummersystemet, og lave nogle særydelser, hvor udredning kan ske uden henvisning, men selvfølgelig i særlige tilfælde. Hvad vil vi opnå: Flere stillinger til fysioterapeuter, nedbringelse af ventetid, nye målgrupper. Interessenter: DFys, Alment praktiserende læger (kan få lettet presset, men måske er det en dårlig forretning), Regioner, Fysioterapeuter, Borgere. Metode: Simpelt informationsmateriale til læger og fysioterapeuter i pressede områder i regionen, om hvordan systemet kan bruges, for at lette arbejdspresset. Nu er svaret hjælpepersonale, men måske kan andre samarbejder også etableres. Fælles medlemsmøder for praktiserende læger og fysioterapeuter i de pågældende områder, der er presset pga. lægemangel, kan afholdes. Overvejelser: Hvis en læge antager en fysioterapeut, øger sit patienttal, og fysioterapeuten stopper, vil lægen have yderligere travlt. Kan man forestille sig at udnytte den nye specialist-struktur, hvor at man udnytter særligt dygtige fysioterapeuter, der f.eks. kan være i stand til at diagnosticere og udrede på det område de er specialister på. Kan man sikre kompetencer og muligheder for efteruddannelse af fysioterapeuter? Vi skal sikre gode arbejdsforhold for vores medlemmer, og sikre deres løn og arbejdsvilkår. Men en pragmatisk vej, hvor flere ansættelsesformer er mulige, kan måske sikre flere stillinger. Dette er et politisk arbejdsområde. Vi har i dag et system, der søger at sikre tæt samarbejde. Vi skal prøve at benytte de stående organer. Og så skal vi benytte de eksisterende klinikkers mulighed for at arbejde på en ekstra praksisadresse, sådan at de ekstra stillinger oprettes på klinikkerne. Men hvis det skal ske, skal det sikres at det ikke går ud over den eksisterende økonomiske ramme for overenskomsten. Det kan være med nogle projekter, eller en paragraf 2 aftale. Spørgsmål: Er det her et område vi skal lægge vores kræfter som regionsbestyrelse? Vi kan arbejde parallelt med den nationale indsats. Fysioterapeuter og folkeskolen: Anders, Rasmus og Tilde Opgaven har været på mange hænder gennem tiden.

4 Det har været svært at få forankret vores politik lokalt i regionen. Derfor har gruppen forsøgt sig med at inddrage medlemmerne via de sociale medier. Det har ikke været en stor succes da det, på trods af at være årets mest delte opslag, har vi ikke fået svar på de spørgsmål vi stillede. Emnet er fortsat interessant, men gruppen mener at det er på tide at tone ned for den regionale indsats, og i stedet lægge sig op af den nationale udrulningsplan og understøtte den med lokale aktiviteter. Eksempelvis kan det kommende medlemsmøde om børnefysioterapi have emnet med, og måske åbne mødet op for andre faggrupper (eks. Skolelærere/Ledere). Der er ros til gruppen for at kaste sig ud i de sociale medier. Forslag: Det kan være at vi skal lave et skriv, der påpeger det tab der kan være på den fysiske aktivitet, når skoledagene igen forkortes. Dette går videre til den nye RB. Rehabilitering-day-one (RDO): Charlotte og Line Mål: Opmærksomhed på behov, underliggende: flere stillinger. Patientens situation styrer forløbet Interessenter: Patienter, pårørende, kommune og region, fys, ergo og læger. Der er muligheder for tværfagligt samarbejde. Mulighed for et brainstormende netværksmøde blandt interessenterne. Hvad vil vi opnå: En arbejdsgruppe nedsat på brainstormmødet, det hjælper med at udvikle politisk strategi/udbrede budskabet. Afsluttes: Når budskabet er hørt, måske når regionen laver et projekt/udtænker en strategi. Anbefalinger til en kommende bestyrelse: Stadig relevant. Det regionale område skal fortsat være en stor fysioterapeutisk arbejdsplads. Psykiatri: Katja, Tine og Line Der er afholdt et netværksmøde. Mål: Flere stillinger, både ift. aktiviteter og behandlingsorienteret Interessenter: Medlemmer, patienter, regioner og måske særlig indsats over for studerende fysioterapeuter, for at få dem til at se mulighederne i psykiatrien. Afsluttes: Når budskabet er afleveret til de relevante personer. Vi mangler nogle faglige ledere i psykiatrien. Og at de studerende kan se mulighederne i området. Og så mangler vi at få en sundhedsdirektør på området i tale. Anbefaling: Arbejdet fortsættes, og vi er næsten i mål. Kommentar: ift. de studerende er der ved at blive planlagt en foredragsrække fra de faglige selskaber. Og i den forbindelse kan man koble sig på noget. FLR kan også kontaktes til deres kommunikationsråd. Der er altså rig mulighed for at tage fat i de studerende her. Der er nogle barrierer, der ikke kun handler om at patienterne er psykiatriske, der gør det mindre attraktivt at arbejde i psykiatrien. Det kan man i arbejdsgruppen også se på. Status på RB-arbejdet. Vi tager en runde, hvor vi samlet laver status over Regionsbestyrelsens arbejde. Det foreslår vi, at vi gør ud fra følgende spørgsmål, hvor alle får 1½ minut.

5 Hvad synes du vi som regionsbestyrelse har opnået i den forgangne periode? På repræsentantskabet var vi seje, og vi har gjort et flot stykke arbejde. Om nogen fik vi sat en dagsorden, også til andres store frustration. Og selvom vi kom uheldigt fra start, har vi, når vi har lagt os i tøjet, er vi også lykkedes med at levere. Det er en fornøjelse at vi, som region hovedstaden, i mange perioder, har været dem der brugt medlemsmøderne politisk, og ikke bare fagligt, hvorfor vi har flere medlemmer der har en lille lobbyist i sig. Resultaterne fra arbejdsgruppe-emnerne er ikke nødvendigvis det vigtigste, for arbejdet med det har gjort os stærkere repræsentanter for region hovedstaden. Og vores arbejde med at sikre et miljø for aktive medlemmer har også været et godt resultat. Vi har fået fokus tilbage på medlemsinddragelsen i denne periode. Dialogmødet og repræsentantskabet var en succes. Det der har adskilt os fra andre er, at vi tør prøve nogle ting af, hvis vi mener de kan gøre os bedre. Eks. Næstformand, også selv om det ikke altid er lige velset. Hvad har været mindre godt? Det har været vel rigelig med snak OM at arbejde og mindre på at arbejde. Vi har nogle gode diskussioner, og det løfter moralen. Men gennemgående har vi brugt meget tid på at arbejde med hvordan vi arbejder. Mindre godt: Vi har vaklet mellem arbejdsformer og arbejdsområder, og det har været svær at finde hoved og hale i. Vi har måske famlet os lidt meget frem, måske pga., af strategiplanen, der kastede os ud på dybt vand, set retrospektivt. Vi er blevet styret oppefra. Vi burde skabe politikken her på gulvet. Og vi har været (for) længe om at komme ind på hinanden, i arbejdsformer, forventninger osv. Det mindre gode har været processen og trægheden i denne. Og derfor skal den nye regionsbestyrelse starte med at finde ud af hvordan den vil arbejde. Der har manglet et overblik over det arbejde der er i gang i regi af regionsbestyrelsen. Det er de politiske resultater, der kan mangle, når man ser tilbage på året. Vi har haft knap så meget succes som tidligere med at påvirke og lave politik. Hvad har været godt? Det har været at godt at være sammen og lave noget politisk arbejde der også var sjovt, f.eks. på Bornholm. Vi har udviklet os som bestyrelse, og det er vigtigt at den nye RB ikke nødvendigvis starter forfra, men tager noget med. Politisk bevågenhed og drøftelser. Og vores forslagsproduktion arbejdede med noget. Det har været dejligt at skifte lokale. Vi har fundet den røde tråd omkring medlemsinddragelsen og haft nogle gode diskussioner. Flere medlemsmøder er lykkedes rigtig godt. Og det er derfor vi har haft den succes til repræsentantskabet som vi gerne ville have. Vil du komme med en enkelt anbefaling til den nye RB? Tag metodedogmet til sig og prøv det af over en længere periode. Det fortjener det. At komme bedre fra start ift. det politiske arbejde. 4. Pause + fotografering Der blev taget individuelle billeder til beretningen til generalforsamlingen. De blev brand-gode. 5. OK 2018 a) Der skal forhandles offentlig overenskomst i Tine fremlægger kort, hvilket arbejde der er planlagt, og hvad regionen skal deltage i, frem mod at parterne sætter sig ved forhandlingsbordet. Sekretariatet har planlagt at besøge udvalgte arbejdspladser, for at undersøge hvad der rør sig, hvad der skaber arbejdsglæde og hvad der kan lægge til grundlag for en overenskomst. Det sker i maj. 9/6 er der TR-kick-off, det bør man deltage i, hvis man er TR. Og der har lige været afholdt OK-konference hos KL.

6 b) I lyset af regionens arbejde med medlemsinddragelse har vi talt om, om vi skal afholde et medlemsmøde med OK 18 på dagsordenen, i slut august/start september. I den gamle kredsstruktur var der debatarrangementer ifm. Kravs-indsamlingen, og vi vil gerne gøre noget lignende. Det skal både fungere som en kravs-indsamling, et oplæg om overenskomst og en forventningsafstemning mellem medlemmerne. Det er også en mulighed for at nå ud til de små arbejdspladser, hvor der måske ikke er en fast TR. Regionsbestyrelsen mener at det sagtens kan være interessant, på trods af at der tidligere har været et lille fremmøde til et lignende arrangement. Det er vigtigt at det bliver relevant, og at det kan spille sammen med den elektroniske, individuelle, kravs-indsamling. Der skal derfor ske en koordinering med sekretariatets arbejde. Regionskonteret arbejder videre med ideen, og fremlægger en plan for den nye RB på mødet i juni. 6. Generalforsamling a) Siden sidst. GF afholdes tirsdag d. 16. maj. Kl med efterfølgende spisning. Generalforsamlingen afholdes i Søpavillonen, der ligger ved søerne i København, Gyldenløvesgade 24. Marianne Levinsen, fra fremforsk.dk, kommer og underholder om fysioterapeuter i fremtidens sundhedsvæsen. Med udgangspunkt i hendes foredrag og den mundtlige beretning er der afsat tid til en diskussion til generalforsamlingen. Til GF kommer vi til at sidde ved langborde, og vi vil gerne have at RB sidder spredt og kan hjælpe med at facilitere en god diskussion om beretningen og fremtiden. RB møder på Søpavillonen fra klokken på dagen og er tilstede hele arrangementet. b) Mundtlig beretning RB er velkomne til at komme med input til den mundtlige beretning. Gerne set i lyset af den vinkel, med fremtidens arbejde. Tine kommer også til at fortælle om nogle af de ting der ikke lykkes. Input: Man kan godt fortælle noget mere om de ting vi arbejder med nu, og det kommende år. Samarbejdet mellem regionen og HB er ikke nævnt i den skriftlige, og måske kan den tages med i den mundtlige. A.la. Regionsbestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i den centralt udstukne strategi. Jubilæet kan man godt tage med. Det gør ikke noget at huske folk på, at proces også er en del af håndværket i at være i RB, og at resultaterne ikke altid afspejler arbejdet. Arbejdet i regionens bestyrelse giver også medlemmerne en god position som repræsentanter for medlemmerne i den kommende repræsentantskabsperiode. Fremtid: værdibaserede styringsparadigmer og velfærdsteknologiske udviklinger. Innovationsministerens 4 spor. Sundhedsfremme blandt fysioterapeuter vi skal have arbejdspladser vi kan være på meget længere. Og forskning. c) Vi tager en runde, hvor medlemmerne af RB opfordres til at fortælle om man genopstiller, ikke gør eller ikke har taget stilling endnu. Dette vil fremgå af beretningen, der fremlægges til generalforsamlingen. Det opfordres til at man prikker gode, kompetente folk, man forestiller sig kan sidde i RB den kommende periode.

7 7. Folkemøde a) Hvad skal regionen? Sekretariatet har udpeget et Team-Bornholm. Katja, Line og Rasmus er på udpeget til at deltage, og Tine deltager som medlem af HB. Set i lyset af denne udpegning, og regionens lidt usikre økonomiske situation, skal vi overveje hvorvidt disse fire, som tager afsted på et centralt mandat, er repræsentation nok for regionens arbejde. På sidste møde havde vi en god og grundig diskussion af, hvorfor vi bør deltage, og vi bør måske finde ud af hvor låst de deltagende er af deres mandat. Det bliver meget isoleret at være enlig regionsrepræsentant på folkemødet. Vi aftaler at de deltagerere, der deltager på Team Bornholm, er vores repræsentation, med mindre at dette er i modstrid med deres mandat centralt fra. For nu beholder vi 2 regionale pladser på Rutsker, som vi kan udfylde eller annullere, når vi har fået en opklaring på deltagernes mandat og programmet for folkemødet. De bornholmske fysioterapeuter inviteres til at deltage på folkemødet i weekenden. Tine plejer at afhold et møde med de bornholmske medlemmer om tirsdagen. Det bliver i år flyttet til efter sommerferien. Hun håber dog at møde mange af de bornholmske fysioterapeuter på folkemødet. 8. Næste møde a) Er den 7/ Vil vi gerne foreslå at mødet varer til klokken 20, og at vi i løbet af mødet spiser noget mad sammen. Og så vil Line og Tine fremlægge et forslag til regionsbestyrelsens arbejde det næste år, både i forhold til indhold og proces. Den nye regionsbestyrelse skal godt fra start, og vi skal samlet have et overblik, som kan hjælpe i arbejdet de kommende år. Det kan også være at vi sætter tid af til at lave et arbejdshjul, med løbende temaer, og måske mere sammenhæng mellem arrangementer og RB-møder. Der kommer et oplæg til diskussion ud inden mødet, så alle kan være forberedt. 9. Nyt fra a) Formand BørneCenter København (BCK). Arbejdet med Børnecenter Københavns mulige omlægning har foreløbigt båret frugt. Med et høringssvar, politiker- og borgmestermøder og fyraftensmøder, samt et forbilledligt arbejde med ergoterapeutforeningen, er det det lykkedes at sikre, at fysioterapeuterne fra BCK ikke bliver omlagt til stillinger alene ude i områderne. Derfor bliver BCK nu fortsat en samlet enhed, men organiseringen af denne er endnu ikke på plads. TR på BCK har lavet et stort og flot stykke arbejde, og det kan ende som en god historie. Ann Sofie har hjulpet med at færdiggøre papiret om næstformandens rolle, ift. det juridiske og sikringen af økonomien. Papiret ligger i dropboxen, og man kan ønske at få det på som et punkt, til et kommende møde, hvis man mener at det er nødvendigt. Palliativ fysioterapi. Tine har deltaget i en arbejdsgruppe, der netop er afsluttet. Den endte med at beskæftige sig med den organisatoriske placering af den palliative fysioterapi. Den er endt med, for en del, at blive indplaceret under praktiskoverenskomsten/sygesikringsoverenskomsten. Derfor har vi som forening stillet tvivl om, hvorvidt den kan høre hjemme der. Yderligere er der lavet en opdeling i basal og special palliation, som vi også har stillet spørgsmålstegn ved. Den er sendt videre til LSU (Lands Samarbejds-Udvalget), og vi håber at man der kan tage nogle af problemerne op igen. Det er især de terminalt erklærede patienter Tine mener er problematisk organiseret. Det er også en reminder om, at være opmærksom på, hvad arbejdsgrupper kan. Jubilæet er sparket lidt til hjørne. Regionsformændene har udbedt sig et ens tilbud i alle regionerne, og venter på sekretariatets udmelding på området. De vil også gerne have en forholdsvis-tidsmæssigt-samlet-fejring. Der er også ønsket et større økonomisk ramme. Det skal behandles i HB og arbejdsgruppen.

8 Kommunalvalget er også ved at blive forberedt centralt fra. Vi glæder os til at se hvad de har i støbeskeen. Vi kan forestille os at der bliver trukket nogle ting op fra strategiplanen. b) Medlemmerne Charlotte sidder i den gruppe der skal planlægge regionskonferencen, der skal ligge den 12. og 13. oktober. Der har været snak om, at implementering kan være et tema, så vi lærer at handle, og implementere viden. The Knowing-doing-gap. Kjeld Møller Pedersen er foreslået som oplægsholder. Og så har Charlotte været til et spændende møde i center for studier i arbejdsliv. Det hed Patienten i centrum. Der var mange spændende oplægsholdere. Hun sender programmet til regionskontoret. Velfærdsanalyseenhed i Københavns Kommune et fællesmøde mellem ergo- og fysioterapeuter ansat i Københavns kommune. D. 2. maj, i Vanløse. Der er tendenser til at øve sig i at samarbejde LO og FTF imellem. LO og FTF i hovedstaden har inviteret til en TRkonference, der handler om velfærd i hovedstaden. 17. maj. Hovedstaden for velfærd. I Virumhallerne. Der er selvfølgelig nogle bekymringspunkter i forhold til en fusion. Det kan være at vi skal tage det som en temadiskussion på et tidspunkt. Invitationen sendes ud til vores tillidsrepræsentanter. På hospitalerne er der fortsat et arbejde for at få flere fysioterapeuter i akutfunktioner. Det ser ud til at der sker noget på området nu, på de store, nye akutbyggerier. 10. Eventuelt Information om ekstraordinært repræsentantskabsmøde Det varslede, ekstraordinære repræsentantskabsmøde, der skulle handle om arbejdsgiverorganisering, er udskudt, ved mail til alle repræsentanter. Hovedbestyrelsen har ikke kunne tage en beslutning om et forslag til repræsentantskabet, hvorfor der ikke kan afholdes et møde dette forår, hvad der ellers var planen. 11. Evaluering af møde Det har været et dejligt møde, der har samlet flot op. Runden var god, og gav en god dynamik. Det har været et godt møde, og folk har været gode til at bidrage og deltage. Stilhed i mødet og tid til refleksion er en mulighed som vi kan teste ved lejlighed. Børge har været glad for sine papirer, der hjalp med at holde tidsplanen for mødet. Det er godt med noget struktur og en positiv oplevelse. Det har været interessant. Tine: Tak for det her møde. Og tak for en god periode.

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl. 14.00-18.00 i kantinen, Rosenborggade 1b Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Budget/Regnskab...

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder.

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder. Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse:

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse: Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra... 2 Formandskabet

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017 Dagsorden 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Præsentationsrunde... 1 3. Forretningsorden... 2 4. Konstituering af RB med valg af næstformand... 2 5. Godkendelse

Læs mere

D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN. Dagens program

D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN. Dagens program 2018 D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN Dagens program 14.00-16.00 RB-møde* 16.00-18.30 Åbent møde om REP* 18.30-19.30 Aftensmad 19.30-21.00

Læs mere

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B)

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B) Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017 Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Opfølgende bemærkninger fra sidste møde... 1 3. Opfølgning på regionskonferencen...

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere?

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere? Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Region Hovedstaden TR netværksmøde

Region Hovedstaden TR netværksmøde Region Hovedstaden TR netværksmøde Referat fra den 6. april 2016 Dagsorden 1)Velkomst og kort nyt fra Danske Fysioterapeuter 2) Stress - forebyggelse, håndtering og om at afhjælpe stress v/ Stressekspert

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Afbud: Tilde Ransborg, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Normann Jørgensen, Per Tornøe, Eik Bjerre.

Afbud: Tilde Ransborg, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Normann Jørgensen, Per Tornøe, Eik Bjerre. Referatudkast Regionsbestyrelsesmøde 12. september 2017 Dagsorden Referatudkast Regionsbestyrelsesmøde 12. september 2017... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Opfølgende bemærkninger fra sidste møde...

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 1 2. Regnskab

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2.

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen...

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016

Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016 Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016 Dagsorden Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Metodedogme og idekatalog præsentation og klargøring

Læs mere

27 maj 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

27 maj 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 27 maj 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Dagsorden Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Dialogmøde... 2 3. Bornholm...

Læs mere

Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. 100

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl. 15.00-17.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K Indhold Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

REGIONSBESTYRELSES REFERAT Regionssekretær Hovedstaden

REGIONSBESTYRELSES REFERAT Regionssekretær Hovedstaden REGIONSBESTYRELSES REFERAT 30.11.18 Regionssekretær Hovedstaden rhs@fysio.dk Referat af Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat af Regionsbestyrelsesmøde 30. november

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Bestyrelsesmøde Region Hovedstaden, Referat 24.01.12 Dagsorden 1) Velkommen og formalia... 1 2) Politisk interessevaretagelse... 1 3) Dialogmøde 9.maj V/ Charlotte Larsen og Børge Bo Hansen... 2 4) Konference

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Marjanne den Hollander, Mette Johansen(indtil

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Afbud: Carsten B. Jensen, Thomas Knudsen, Line Schiellerup, Marie Posborg Bjørn, Per Normann Jørgensen.

Afbud: Carsten B. Jensen, Thomas Knudsen, Line Schiellerup, Marie Posborg Bjørn, Per Normann Jørgensen. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen 19.06.2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 28.06.2013 Deltagere: Tine Nielsen, Regitze Visby, Tilde Randsborg, Nanja H.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal

Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 2 2. Opfølgning

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Den mundtlige beretning, Generalforsamling 2017 Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Den mundtlige beretning, Generalforsamling 2017 Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Den mundtlige beretning, Generalforsamling 2017 Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Kære Medlemmer Jeg vil endnu engang sige tak fordi i kom her i dag. Om lidt skal vi til noget af det vigtigste

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 22/6-09 kl. 9.30 17.30. Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Deltagere: Tine Nielsen, Jes Mogensen, Lene Banke, Solvejg Pedersen,

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat, Regionsbestyrelsesmøde 25/10 2011 13 17.30 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: T23 Dagsorden 1.Velkommen og formalia... 1 2. Nyt fra... 2 3. Opsamling på diskussion

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte

TR netværksmøde for de regionalt ansatte TR netværksmøde for de regionalt ansatte Referat fra d. 31.08.16 Dagsorden: Mødeleder og ordstyre: Anders Nielsen Referent: Nina Sandholdt Tilstede: Marianne (Gentofte), Leif (Bispebjerg), Line (Hvidovre),

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

kl Marie Trads Studentermedarbejder. Ved mødets start vil der blive serveret kaffe/te og en bolle samt frugt.

kl Marie Trads Studentermedarbejder. Ved mødets start vil der blive serveret kaffe/te og en bolle samt frugt. Referat Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Ekstraordinært bestyrelsesmøde Dato for møde: 16. 08. 2012 kl. 16.00-18.00 Sted Medborgerhuset Silkeborg Bindslevs plads 5 8600 Silkeborg

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Den 8. april 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander(gik kl.12.00), Line

Læs mere

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 05.10.18 Referent: Stine Mikkelsen Deltagere: Kim (Hornbæk), Solveig (Frederiksberg), Tine (Hillerød),

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte

TR netværksmøde for de regionalt ansatte TR netværksmøde for de regionalt ansatte Referat 4/12 2018: Deltagere: Marianne Gentofte, Flemming Amager, Anders Herlev, Helena Psyk. Ballerup, Tine Hvidovre, Stine Bornholm, Nina Glostrup/RH, Tilde RH,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant.

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant. Referat fra FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2013 Nykobbelvej 1, Slagelse Kl. 11 13.30 Punkt t Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Dato for møde: 20. aug. 2013

Dato for møde: 20. aug. 2013 Referat Referat for møde i: Regionsbestyrelsen i region hovedstaden Referant: Tenna von Cappeln Dato for møde: 20. aug. 2013 Dato for udarbejdelse: 6. sept. 2013 Referat til regionsbestyrelsesmøde 20.

Læs mere

1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min) Regionsbestyrelsesmøde 6. februar Ordstyrer

1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min) Regionsbestyrelsesmøde 6. februar Ordstyrer Regionsbestyrelsesmøde 6. februar 2018 Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde 6. Februar 2018... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra formandskabet O, D (30 min)... 2 3. Medlemmerne O,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Referat fra den 10. februar 2016 Dagsorden 1) Velkommen Godkendelse af dagsorden Aktuelle punkter til drøftelse Evt. punkter 2) Lønforhandling, når der er

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Mundtlig beretning 2019 ved regionsformand Tine Nielsen

Mundtlig beretning 2019 ved regionsformand Tine Nielsen Mundtlig beretning 2019 ved regionsformand Tine Nielsen Den skriftlig beretning er et lidt bagudskuende værk, hvor der kun står de ting, der kan tåle at komme på skrift. Den mundtlig plejer jeg at skabe

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen

Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen Referat Selskab for ledere Ergoterapeutforeningen Emne: Ordinært møde, Selskab for ledere Formål med mødet: Velkommen til ny bestyrelse. Drøfte emner af almen interesse for gruppens medlemmer og træffe

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Mette Johansen(til kl. 12.00), Jytte Wagner(til

Læs mere