Ninna Jørgensen (lektor) og Frederik Poulsen (stud. theol.; næstformand).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ninna Jørgensen (lektor) og Frederik Poulsen (stud. theol.; næstformand)."

Transkript

1 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen Lektor Kirsten Busch Nielsen (formand; studieleder) Lektor Jesper Tang Nielsen (suppleant for lektor Bodil Ejrnæs) MØDEREFERAT 15. NOVEMBER 2007 SEKRETARIATET FOR Forum: Studienævnet for Teologi Møde: Ordinært møde. Tidspunkt: Fredag den 12. oktober 2007 kl. 13:00-15:30. Sted: Købmagergade 46, 1150 København K, vær Referent: Bente Guldsborg. Til stede: Karsten Krambs (stud. theol.), Kirsten Busch Nielsen (lektor; formand og studieleder), Jesper Tang Nielsen (lektor; suppleant for Bodil Ejrnæs), Simon Schmidt (stud. theol., suppleant for Frederik Poulsen) og Stine Wolff (stud. theol.). Til stede fra administrationen: Else-Marie Bierlich (fuldmægtig; erhvervsvejleder), Rasmus Dreyer (stud. theol.; faglig vejleder), Bente Guldsborg (fuldmægtig; sekretær) og Marie-Louise Wadum (stud. theol.; faglig vejleder). Afbud: Ninna Jørgensen (lektor) og Frederik Poulsen (stud. theol.; næstformand). STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS KØBENHAVN K TLF DIR FAX bg@fak.teol.ku.dk REF: BEG Sag: / Bedes oplyst ved henv. Dagsorden Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2% Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 11. september Pkt. 3 Mindre sager og meddelelser. Pkt. 4 Studiestarten / årgang Pkt. 5 Ansøgninger vedr. Fleksibel Master. Pkt. 6 Ansøgninger om dispensation. Pkt. 7 Ansøgninger om meritoverførsel/ækvivalering. Pkt. 8 Eventuelt.

2 Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. SIDE 2 AF 7 Ad 2) Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 11. september 2007 Referatet blev godkendt. Ad 3) Mindre sager og meddelelser a. Uddannelseskvalitetsenhedens sagsnotat af 21. september 2007 om beskrivelse af 9 nye uddannelser, som KU søger akkrediteret. b. KUUR s sagsfremstilling af 19. september 2007 om Projekt til udvikling af nye modeller for korte efter- og videreuddannelsesforløb (ELUprojektet). c. Studielederens orientering om CURIS, Universitetets forskningsinformationssystem, som er under udrulning på fakultetet. d. Alumnesekretariatets sagsfremstilling af 20. september 2007 om Status på opstart af Alumneforening. e. Notat af 5. september 2007 om Ph.d.-studerendes medvirken ved undervisning ved Det Teologiske Fakultet. f. Studielederens skrivelser af 31. august og 20. september 2007 Vedr. undervisningsevaluering FS g. Rigsrevisionens spørgeskemaundersøgelse om kvalitetsarbejdet på studieniveau. h. I forbindelse med en klage har en studerende indtrængende anmodet Studienævnet om at tydeliggøre for de studerende, at mundtlig eksamen er en offentlig handling, som de studerende oftest kan have både fagligt og eksamensteknisk udbytte af at overvære samtidig med, at de med deres nærværelse vil kunne medvirke til at hæve kvaliteten af, hvad der nu oftest foregår bag lukkede døre (jf. studieordningens pkt om eksamensvejledning). Studienævnet udarbejder artikel til Arken m.v. om sit arbejde og giver herunder anbefalingen videre til de studerende. i. De faglige vejlederes skrivelse af 20. september 2007 til studerende, der i FS 2007 var tilmeldt bachelorprojekt, men som endnu ikke har indleveret projektet til bedømmelse. j. Studienævnets dispensationsafgørelse vedr. internationale gæstestuderende Vedr. bedømmelse efter 7-skalaen Ved kursus over Law & Religion.

3 k. Referat af møde den 17. september 2007 i Det Teologiske Fakultets Udvalg vedr. Efteruddannelse for Præster. SIDE 3 AF 7 l. Referat af møde den 21. august 2007 i Studienævnet for Teologi ved Aarhus Universitet. m. Det Teologiske Fakultets pjece Church and Culture - Programme for International Students. n. Det Teologiske Fakultet ved Aarhus Universitets Årsskrift o. Pjece fra DIS: Study Abroad in English 2008/2009. Ad 4) Studiestarten / årgang 2007 Der forelå afrapportering fra de faglige vejledere samt evalueringsskrivelse udarbejdet af tutorerne. Studiestartsprogram 2007 er forløbet planmæssigt med introdage august 2007 på fakultetet samt internatsophold på Colleruphus i Holte september Såvel de faglige vejledere som tutorerne udtrykker udbredt tilfredshed med programmet, dog med enkelte forslag til justeringer af næste års studiestartsprogram. Studienævnet udtrykte stor tak til de faglige vejledere og tutorerne for det store arbejde, som de har udført med Ruskursus Hvad angår de nyimmatrikulerede (i alt 115 optagne via KOT), er ca. 25% (28 nyimmatrikulerede) ikke mødt frem på Det Teologiske Fakultet. De faglige vejledere har efterfølgende skrevet til disse med opfordring om at møde op til undervisningen samt tilbud om en studievejledersamtale. Til brug for nærmere statistik analyse var skrivelsen vedlagt et spørgeskema, som 7 besvarede. Den 24. oktober 2007 afholdes semesterets andet møde med underviserne i græsk og latin, hvor ikke mindst studiestarten vil blive evalueret og drøftet. Ad 5) Ansøgninger vedr. Fleksibel Master Mødet blev lukket under dette og de følgende punkter. Ansøgning om godkendelse af titel på afgangsprojekt blev godkendt.

4 Ad 6) Ansøgninger om dispensation Der forelå 15 ansøgninger til behandling: Ansøgning om tilladelse til at opgive samme pensum i bacheloruddannelsesfaget Det Gamle Testamentes Eksegese, som det øvrige hold opgiver ved januareksamen 2008, skønt nogle af tekster allerede er benyttet som pensum ved prøven i Hebraisk absolveret ved Aarhus Universitet Nævnet besluttede at høre Afdeling for Bibelsk Eksegese, og ansøgningen forventes følge at blive behandlet på næste nævnsmøde. studerende har tilladelse til at tilmelde sig januareksamen 2008 i Praktisk Teologi, skønt ét område under bacheloruddannelsesfaget Kirke- og Teologihistoriske Områder endnu ikke er bestået, blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder (studietidsforsinkelse). studerende har tilladelse til at tilmelde sig januareksamen 2008 i bacheloruddannelsesfaget Dogmatik med Økumenisk Teologi, skønt Latin 3 endnu ikke er bestået, blev udskudt indtil det står klart, om Elementarkursus i Græsk og Latin imødekommer en allerede indleveret ansøgning om tilladelse til mundtlig eksamen i Latin 3. studerende har tilladelse til at tilmelde sig januareksamen 2008 i bacheloruddannelsesfaget Praktisk Teologi, skønt Dogmatik med Økumenisk Teologi endnu ikke er bestået, blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder (studietidsforsinkelse). studerende har tilladelse til forlænget forberedelsestid ved prøve i bacheloruddannelsesfaget Det Gamle Testamentes Eksegese (i alt 60 minutters forberedelsestid), blev imødekommet på baggrund af den fremsendte dokumentation for ordblindhed. studerende har tilladelse til at tilmelde sig en særligt tilrettelagte prøve i kandidatuddannelsesfaget Det Gamle Testamentes Eksegese som en 3 ugers-opgave, blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder (bosiddende i udlandet). Ansøgning om dispensation fra eksamensreglerne, således at den studerende har tilladelse til at udskyde kandidateksamen i Kirke- og Dogmehistorie til sommereksamen 2008 (2001-ordningen; 1. forsøg), blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder (familieforøgelse). Ansøgning om yderligere forlængelse af fristen for dokumentation for studieaktivitet blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder. SIDE 4 AF 7

5 Ansøgning om tilladelse til at gå op i to mundtlige eksaminer ved januareksamen 2008 under faget kandidatuddannelsesfaget Kirke- og Teologihistorie blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder (international gæstestuderende i ES 2007). I forbindelse med emnekursus meddeltes den studerende dispensation fra eksamensreglerne ved emnekurser og har således tilladelse til at tilmelde sig mundtlig eksamen i KAN-valgfag (15 ECTS). SIDE 5 AF 7 Ansøgning om dispensation fra reglerne om specialevejleder blev imødekommet på baggrund af emnets særlige karakter samt anbefaling fra afdelingsleder. Ansøgning om dispensation fra eksamensreglerne om fagenes rækkefølge blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder. Den studerende har således tilladelse til at aflægge BA-valgfag (15 ECTS) i forbindelse med emnekursus ES 2007 over Religionernes teologi, skønt bacheloruddannelsesfaget Dogmatik med Økumenisk Teologi endnu ikke er bestået. Ansøgning om dispensation fra gældende eksamensregler blev imødekommet på baggrund af den fremsendte dokumentation for ordblindhed. Ved mundtlige prøver meddeltes tilladelse til forlænget forberedelsestid, således at den studerende i alt har 60 minutters forberedelsestid til prøven. Ved 3-dages opgaver meddeltes den studerende tilladelse til udvidelse af skrivetiden fra 3 til 5 dage. Ved 3-ugers opgaver meddeles den studerende tilladelse til udvidelse af skrivetiden fra 3 til 5 uger. Ansøgning om dispensation fra gældende eksamensregler blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. Ved 3-dages opgave i kandidatuddannelsesfaget Det Gamle Testamentes Eksegese meddeltes den studerende tilladelse til udvidelse af skrivetiden fra 3 til 5 dage. Hvad angår ansøgning om tilladelse til at foretage lydoptagelse i undervisningstimerne på baggrund af dokumenteret funktionsnedsættelse, besluttede Nævnet at indhente yderligere oplysninger om spørgsmålet fra centralt hold. Den studerende meddeltes følgelig foreløbigt tilladelse til at foretage lydoptagelse i undervisningstimerne, såfremt både underviseren og medstuderende giver tilladelse dertil. Ansøgning om tilladelse til at absolvere det frie emnestudium (2001- ordningen) som mundtlig eksamen blev imødekommet. Den studerende meddeltes således tilladelse til at absolvere semesterkurset Teologi som historie (30 ECTS) ved mundtlig eksamen med 45 minutters prøve og 60 minutters forberedelsestid (med begrænsede hjælpemidler).

6 Ad 7) Ansøgninger om meritoverførsel/ækvivalering Der forelå 8 ansøgninger til behandling: Ansøgning om pensumreduktion i BA-faget Etik og Religionsfilosofi på baggrund af bestået Grundkursus i Teologisk Etik under Åben Uddannelse (2003) blev imødekommet, så at etikdelen af pensum anses for afløst. af dokumentation for studieaktivitet ved Danmarks Pædagogiske Universitet (cand. pæd.) godskrives bachelorprojekt (15 ECTS) på baggrund af bestået speciale over Salmer og børn. En undersøgelse af den danske salmetradition og af børns møde med salmer i en undervisningsmæssig sammenhæng. af dokumentation for studieaktivitet ved Danmarks Lærerhøjskole (cand. pæd. 1996) godskrives Bachelorprojekt (15 ECTS) på baggrund af bestået speciale over Den jødiske minoritets forhold til kirke, skole og samfund i Danmark under enevælden. Ansøgning om meritoverførsel af forprøven / 1. del (75-ordningen) absolveret ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet, 1988, til afløsning af en bachelorgrad blev ikke imødekommet, da forprøven ikke ækvivalerer en bacheloruddannelse (2005-ordningen). Studienævnet fandt ikke, at der forelå omstændigheder, der kunne give anledning til at dispensere fra gældende regler. af dokumentation for bestået sanguddannelse ved Conservatoire Municipal Paul Dukas, Paris, Frankrig, godskrives KAN-valgfag (15 ECTS). af dokumentation for studieaktivitet ved Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet (Bifagseksamen i faget Retorik) godskrives BA-valgfag (15 ECTS) på baggrund af bestået kursus over Litteraturvidenskab: Litteraturhistorie I, Ansøgning om forhåndstilsagn om meritoverførsel blev imødekommet delvist. Den studerende blev givet tilsagn om, at følgende studieforløb i efterårssemesteret 2008 samt forårssemesteret 2009 ved Theologische Fakultät der Universität Rostock, Tyskland, mod dokumentation for studieaktivitet i henhold til 2005-studieordningenordningen vil kunne meritoverføres. Kursus over Biblische Lebenswelt kan meritoverføres til bestået BA-valgfag (15 ECTS); kursus over Pilgerfahrt, Kreuzzug und Kulturkontakt im 12. Jahrhundert kan meritoverføres, således at Kirkeog Teologihistorisk område før 1300 kan anses for afløst (dvs. pensumreduktion i prøve i KH-områder). Tillige vil der formentlig kunne gives pensumreduktion i en række fag. SIDE 6 AF 7

7 SIDE 7 AF 7 Ansøgning om forhåndstilsagn om meritoverførsel blev imødekommet. Den studerende blev givet tilsagn om, at det planlagte studieforløb i efterårssemesteret 2008 samt forårssemesteret 2009 ved Yonsei University, Korea, mod dokumentation for studieaktivitet i henhold til studieordningens pkt vil kunne meritoverføres til bestået valgfag (30 ECTS; kandidatuddannelsen). Tillige vil studieopholdet kunne benyttes som specialeforberedende studier. Ad 8) Eventuelt a. Faglig vejleder Rasmus Dreyer orienterede om møde for studerende om Studieteknik, som på trods af lokaleproblemer var et nyttigt og velbesøgt arrangement. b. Lektor Jesper Tang Nielsen efterlyste oplysninger vedr. håndtering af den nyindførte specialekontakt. Ordningen træder i kraft 1. september 2007, men vil i praksis gælde for alle, der påbegynder/søger vejledning efter denne dato. Kirsten Busch Nielsen / Bente Guldsborg

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Bodil Ejrnæs/lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af konstituerende og ordinært studienævnsmøde

Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af konstituerende og ordinært studienævnsmøde DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Bodil Ejrnæs Lektor

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2009): Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Casper Gregers Bangert Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Niels Valdemar Vinding

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2010): Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil Ejrnæs

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Pkt. 7 Evaluering af Studienævnets Temadag den 29. oktober 2008 om Kristendommen

Pkt. 7 Evaluering af Studienævnets Temadag den 29. oktober 2008 om Kristendommen DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

MØDEREFERAT REFERAT 28. OKTOBER 2009

MØDEREFERAT REFERAT 28. OKTOBER 2009 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen (næstformand) Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 17. september

Dagsorden Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 17. september DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2% Godkendelse af ordinært studienævnsmøde den 14.juni 2013.

Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2% Godkendelse af ordinært studienævnsmøde den 14.juni 2013. D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 Studienævn for: Cand Negot Dato: 01-10-2015 Tidsrum: 14:15-17 Lokale: Lysningen stuen Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 /MF Tilstede: Studienævn: Mette Lund Kristensen, Julie

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet 2009-ordningen i henhold til Bekendtgørelse af 15. december 2000 om fleksible forløb inden for videregående uddannelse for voksne

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet 2009-retningslinjer i henhold til Bekendtgørelse af 29. november 2013 Bekendtgørelse om fleksible forløb inden for videregående uddannelser

Læs mere

Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser

Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser Gældende fra 1. september 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet. 2009 retningslinjer

Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet. 2009 retningslinjer d e t t e o l o g i s k e f a k u lt e t kø b e n h av n s u n i v e r s i t e t Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet 2009 retningslinjer Foto: Bettina Hovgaard-Schulze Layout: Grafisk Kommuniation/Det

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation

Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Side 1 af 9 Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Et erhvervsøkonomisk tilvalg SYDDANSK UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE

Læs mere

Michael Bregnsbo, Studieleder (observatør)

Michael Bregnsbo, Studieleder (observatør) Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2105 Fax: 6550 2232 E-mail: majuhl@hist.sdu.dk Godkendt referat af møde i Studienævn for Historie mandag den 28. januar 2008 kl. 14 i PSEUDO-LIMES

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE (TYPE B) I T Y S K. September 1998

Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE (TYPE B) I T Y S K. September 1998 AARHUS UNIVERSITET Det Humanistiske Fakultet Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE (TYPE B) I T Y S K September 1998 Senest revideret juli 2007 1 Indholdsfortegnelse 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Masteruddannelse ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret

Masteruddannelse ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret det teologiske fakultet københavns universitet Masteruddannelse ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret 2009 retningslinjer Foto: Buste af S. Kierkegaard, Axel Andersen Layout: Grafisk Kommuniation/Det

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Afbud : Jan Høgh Stricker, Dieuwke Van Mulligan, Jens Elmegård Rasmussen (gæst), Tuula Eskeland (gæst)

Afbud : Jan Høgh Stricker, Dieuwke Van Mulligan, Jens Elmegård Rasmussen (gæst), Tuula Eskeland (gæst) INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 6. MARTS 2007 Forum: Studienævn STUDIENÆVNET FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 28. februar 2007 Sted:

Læs mere

REFERAT. Fraværende uden afbud:

REFERAT. Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 24. marts kl. 12.30-14.10 Sted: Mødelokale 3 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM)

Læs mere

Eksamensordning for Menighedsfakultetets bachelorstudium i teologi (almen) (2013-ordningen)

Eksamensordning for Menighedsfakultetets bachelorstudium i teologi (almen) (2013-ordningen) Eksamensordning for Menighedsfakultetets bachelorstudium i teologi (almen) (2013-ordningen) Forklaring: 24-timers opgave senest kl. 9 den efterfølgende dag 36-timers opgave senest kl. 21 den efterfølgende

Læs mere

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet,Campusvej 55, 5230 Odense M Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet Campusvej 55 5230

Læs mere

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet

Masteruddannelse. ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet Masteruddannelse ved Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet 2009-retningslinjer i henhold til Bekendtgørelse af 29. november 2013 Bekendtgørelse om fleksible forløb inden for videregående uddannelser

Læs mere

Det juridiske Studienævn 11. juni 2009

Det juridiske Studienævn 11. juni 2009 Referat af 3. møde 2009/2010 i Det juridiske Studienævn tirsdag den 5. maj 2009 kl. 13.00 i instituttets gavlværelse, bygning 1340/425: Til stede: Studieleder, Anne-Dorte Bruun Nielsen, professor Torsten

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 23. januar Sted: Lokale Referant: Christina Lucht Hougaard

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 23. januar Sted: Lokale Referant: Christina Lucht Hougaard I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Stig Jarl, Anne Fastrup, Maria

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 12. OKTOBER 2011 Forum: Studienævnet

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere