Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv."

Transkript

1 Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

2 Et spændende år venter Først og fremmest skal der lyde en tak for sæsonen. Det var en sæson med mange nye i klubben både i bestyrelse, på trænersiden og på medlemssiden. At så mange nye badmintonspillere har valgt at spille i DHBK er dejligt. En vigtig del af næste sæson er at fastholde spillerne i badmintonsporten samt at tiltrække flere. Der var flotte præstationer på Ungdomsholdene, hvor vi havde 4 hold med til DMU og hvor vi endda hev en bronzemedalje hjem. På seniorsiden fastholdt vi alle hold i de respektive rækker og vil næste år stadig have førsteholdet i Danmarksserien. På trænersiden vil det være Amalie og Nicolaj J + team der viderefører arbejdet på ungdomssiden. På seniorsiden er det Nikolaj Søgaard og Frederik Midtgaard, der varetager trænerarbejdet i den kommende sæson. Den måske vigtigste opgave i det kommende år er at få flere hænder til at hjælpe med diverse opgaver læs mere herom på en af de kommende sider. Vi har defineret en række konkrete opgaver som vi skal have uddelegeret. Og vi indfører en godtgørelse til de seniorer, der melder sig under fanerne og påtager sig en af disse opgaver. Dertil er der de opgaver som uddeling af kirkeblad og ad hoc aktiviteter, hvor vi som forening er dybt afhængige af forældreopbakningen. Uden den hænger foreningen ikke sammen. På de kommende sider kan I læse mere om hold, tider, stævner mv fra efter sommerferien. Alle jer, der har spillet i år, vil modtage en mail om at I er på venteliste til et hold med faste træningstider, som I kan tilmelde jer. Næste sæson starter for ungdom samtidig med skolerne, dvs. den 14 august (uge 33). For senior allerede den 2. august. God læselyst god sommer og vel mødt i August! Lars Bruntse formand (formand@dhbk.dk)

3 UNGDOM Vores ungdomsspillere og -hold spænder lige fra U9 til U17/U19. Træningen tilrettelægges for alle holds vedkommende af cheftræner Amalie Uggerly og Nicolaj Johansen + team. Det er dem, der koordinerer og rykker spillere op og ned fra diverse hold. Træning starter op mandag i uge 33 sammen med skolerne. Kontingentet for hele sæsonen for ungdom er i år kr ,-. Kontingentet inkluderer bolde og 2 træningspas pr. uge. Betaling er inden 20. august. Spørgsmål vedrørende træning og holdinddelinger rettes til Amalie Uggerly på amalie@uggerly.dk. Igen i år har vi aftalt forløb med SFO erne på Dalumskolen og Hjalleseskolen, hvilket er supervigtigt for tiltrækning af nye spillere. Vores nye ungdomsformand er Julie Bølle Fruerlund, som kan kontaktes på ungdomsformand@dhbk.dk. Julie er seniorspiller i klubben.

4 UNGDOM træningstider 17/18 Hold Træningstider Træningsdag Hal U13-U17 let øvede + øvede Mandag Dalum 2 U9-U13 begynder + let øvede Mandag Hjallese U11-U17 øvede Mandag Hjallese U9-U13 begynder + let øvede Onsdag Dalum 2 U13-U17 let øvede + øvede Onsdag Dalum 2 U15-U17 øvede (18.00) Torsdag Hjallese U9-U15 begynder + let øvede Fredag Dalum 1 Talenttræning (invitationsspillere) Fredag Dalum 2 Alle spillere modtager en mail om, hvilket hold man er tilknyttet og dermed hvilke træningstider man har. Det betyder, at der er reserveret en plads og man er på venteliste. For at få denne plads skal man gå ind på hjemmesiden og logge ind via den blå Conventusboks i højre side. Her kan du betale for sæsonen. Alle har to træningspas. Spørgsmål vedrørende træning og holdinddelinger rettes til Amalie Uggerly på amalie@uggerly.dk.

5 UNGDOM DHBK turneringer/aktiviteter 17/18 Der er i løbet af året mange turneringer og aktiviteter for ungdomsspillerne. Til højre ser du fastlagte DHBK- turneringer og aktiviteter, så sæt kryds i kalenderen. Vi opfordrer stærkt til at ungdomsspillere tilmelder sig disse og gerne andre individuelle turneringer. Tilmeldinger foregår på badmintonpeople.dk (profil skal oprettes først). Denne portal er indgangen til samtlige turneringer, så hold jer orienteret på dette site. Der bliver også holdturneringer. Disse starter som regel i oktober og meldes ud senere. Dato Stævne/Aktivitet Årgang og række 9 september DHBK Monradstævne Alle årgange - begynderstævne som virkelig anbefales alle der endnu ikke har spillet turnering 30 september DHBK stævne U09 D - U11 C,D - U13 B,C,D - U15 B,C,D - U17/U19 B,C 29 oktober DHBK Monrad-stævne Alle årgange - begynderstævne som virkelig anbefales alle der endnu ikke har spillet turnering november Klubtur med overnatning til Silkeborgstævne Alle rækker M-D minus u11ma 6 januar DHBK stævne U15 M,A,B,C,D - U17/U19 A,B,C 4 februar DHBK Monradstævne Alle årgange - begynderstævne som virkelig anbefales alle der endnu ikke har spillet turnering 17 marts DHBK stævne U09 D U11 C,D U13 A,B,C,D - U17/U19 A,B,C 29 marts (skærtorsdag) DHBK stævne U09 D - U11 A,B,C,D April (dato afventer) Klubmesterskab Alle rækker og doubler der sammensættes af trænerteamet. Slutter med fællesspisning om aftenen 4-6 maj Klubtur til Floracup i Elmshorn i Tyskland Alle rækker fra U11-U19. Kræver tilstrækkelig tilmelding for at gennemføre denne super tur.

6 UNGDOM Stævner vi anbefaler Her er stævner, som vi anbefaler og som vi ved normalt er gode stævner. Snak sammen med dine kammerater og få jeres forældre til at tilmelde jerj. Det er altid sjovest at være til stævner, hvor der er andre med fra klubben. Vi opfordrer til at I taler sammen og evt. koordinerer samkørsel mv. Tilmeldinger foregår på badmintonpeople.dk (profil skal oprettes først). Denne portal er indgangen til samtlige turneringer, så hold jer orienteret på dette site. Dato Stævne/Aktivitet Årgang og række august OBK U11B U13A,B,C,D U15A,B september Nr. Lyndelse U09D U11B,C,D U13A,B,C,D U15A,B,C,D U17/19A,B,C November Nr. Åby U09D U11C,D U13B,C,D U15B,C,D U17/19B,C 6-7 januar Næsby U09D - U11C,D - U13A,B,C,D 20 Januar Udtagelse til LM Vest U09D U11C,D U13B,C,D U15B,C,D U17B,C 3-4 marts Nr. Lyndelse U09D U11B,C,D U13A,B,C,D U15A,B,C,D 9-10 juni OBK U11A,B U13M,A,B U15M,A,B U17/19M

7 UNGDOM tilmelding til stævner hvordan? Alt vedrørende stævner foregår på badmintonpeople.dk. Her kan man finde en stævneoversigt og tilmelde sig de stævner man ønsker at tilmelde sig. Også de stævner nævnt på forrige side. Det er forældres/ens eget ansvar at tilmelde sig. Inden tilmelding skal man have oprettet en brugerprofil og spillerprofil på badmintonpeople.dk. Først oprettes en bruger. Herefter tilknytter man en profil ved at vælge min spillerprofil. Her vælges opret ny spiller og man føres igennem til man til sidst vælger tilknyt. Når bruger og profil er tilknyttet er man klar til at tilmelde sig til stævner. Man finder det stævne man ønsker at deltage i ved at søge under Tilmeld turnering i højre side. Derefter tilmelder man sig ved at vælge række og kategori og trykker tilføj. Når dette er gjort ved de kategorier man vil deltage i går man til betaling. Hvis man kun ønsker at se stævner på Fyn i stævneoversigten vælger man blot Badminton FYN og DGI Fyn som kriterie. Når du har tilmeldt dig vil du ca. en uge inden stævnet modtage et program ellers kan du finde det samme sted som du tilmeldte under stævneoversigten.

8 SENIOR Igen i år har vi 4 seniorhold i hhv. Danmarksserie, Fynsserie, Serie 1, Serie 2. Træningen tilrettelægges af cheftræner Nikolaj Søgaard. Det er Nikolaj, der koordinerer og snakker med Frederik og rykker spillere op og ned. Kontingentet er kr. 2900,- for herrer og kr. 2800,- for damer for hele sæsonen inkl. bolde og 2 træningspas pr. uge. Kontingentet opkræves i 2 rater. OBS!!! Læs mere om mulig godtgørelse for aktivitetshjælp senere!!! Der kommer information ud på mail om opstartsdag for seniorer. Torsdagstræningen vil blive organiseret i starten af sæsonen. Seniorhold Træningstid Periode Senior Trup 2 Mandag i Dalumhal 2 Periode Senior Trup 1 Mandag i Dalumhal 2 Periode Senior Trup 1 Onsdag i Dalumhal 2 Periode Senior Trup 2 Onsdag i Dalumhal 2 Periode

9 MOTIONIST / VETERAN Motionister spiller fortsat om onsdagen i Hjallesehallen fra Kontingentet giver spilleret til én time. Man er velkommen til at spørge andre af spillerne om at spille sammen og veksle makkere. Veteraner spiller fortsat om mandagen kl i Hjallesehallen. Kontingent for hele sæsonen er kr. 690,- som giver spilleret til bane ved 4 spillere. Kontingentet dækker ikke bolde. Tilmelding sker på dhbk.dk senest den 20. august. Motionistformand er Helle Orland og kan kontaktes på motionist@dhbk.dk. Vi vil rigtig gerne have en formiddagsaktivitet op at stå for motionister. Vi tror på at det kunne være attraktivt at få en sådan aktivitet op at stå. Det kunne være hver 14. dag, hvor man mødes i Dalumhallen eller Hjallesehallen i et par timer og slutter af med kaffe/brød. For at denne aktivitet kan komme op at stå kræver det en person med mod på at stå for aktiviteten. Er du interesseret, så tag fat i Helle.

10 WEB SITE OG FACEBOOK Vi vil bestræbe os på at dhbk.dk altid er opdateret, således at informationen på sitet altid er opdateret. TILMELD JER VORES FACEBOOK SIDE VIGTIGT! DHBKs ungdomsudvalg har desuden en lukket facebookside, hvor vi i fremtiden vil sende informationer ud om træningstider, stævner, aktiviteter mv. Siden kan også bruges af jer forældre til at høre om der er kørselsmuligheder eller om der er andre der skal til det pågældende stævne. Altså dagligdags ting som gør, at det hele kommer til at fungere nemmere. Man er også velkommen til at rapportere fra stævner og holdkampe så de andre i klubben kan se hvordan det går. FB-siden hedder: DHBK ungdom

11 OPGAVER TIL UDDELEGERING Alle disse ungdomsrelaterede opgaver er afgrænsede, konkrete opgaver, som vi har behov for hjælp til at løse i løbet af året. Der er i alt behov for ca. 15 mand til at løse dem. Vi forventer at det er seniorspillere, der kan træde til i og med at der er andre faste og ad hoc opgaver, som vi beder forældre/ungdom om at hjælpe til med. Men alle er velkomne! Som seniorspiller får man en godtgørelse på kr. 500,- efter fuldførelse af opgaven. Vi forventer, at det er tiltrækkende, så det vil være efter først til mølle princippet. Vi etablerer også en stand by liste i tilfælde af afbud. Man vil få ansvaret for opgaven og kan selvfølgelig blive guidet af bestyrelsen i løsningen af den. Hver opgave er beskrevet step for step og skulle være nem at sætte sig ind i og overtage og udføre. Meld hvilken af opgaverne til højre som du vil stå for ved at skrive til formand@dhbk.dk. Opgave Klubmesterskab 2 Silkeborg-klubtur, inclmed på turen 2 Tyskland-klubtur, inclmed på turen 2 Resultatindtastning i badmintonpeople for alle hold Badmintonskole sommer 18 2 Natminton 1 Socialt arr/spisning 3 gange ifm ungdomstræning Promovering af fokusstævner 1 Kontakt til skoleidræt/sfo er aftaler om aktiviteter Stævnehjælp (dommerbord/klargøring/ oprydning) Antal personer

12 OPRÅB TIL FORÆLDRE OG SPILLERE Vi har nogle faste opgaver og ad hoc opgaver i løbet af året som er dybt afgørende for at! økonomien hænger sammen i klubben. Eksempelvis har vi en fast opgave i at gå med kirkebladene i Hjallese. Det giver klubben kr/år. Uden de penge vil vi slet ikke kunne have det høje trænerniveau og aktivitetsniveau i klubben som vi har. Vi er i mangel på faste omdelere. Det handler om 3 gange om året, hvor der skal bruges min på at dele bladene ud. Skriv mail til formand@dhbk.dk om at du er klar på at hjælpe med omdelingen og du vil få en fast rute. Derudover opstår der ad hoc opgaver som giver gode penge til klubben ved at hjælpe nogle timer. Desværre er tilslutningen til denne typer opgaver meget lav, når vi rundsender mail om hjælp. Det håber vi kan blive anderledes. Vil vil rigtig gerne have et beredskab af forældre og spillere, der kan træde til og hjælpe, når muligheden opstår. Skriv til formand@dhbk.dk at du gerne vil på listen.

13 VORES SPONSORER Vi opfordrer til at vores medlemmer støtter vores sponsorer. Uden dem ville vi ikke kunne holde vores ønskede aktivitetsniveau og høje træningsstandard. En stor tak herfra til dem!! RSL Middelfart Sparekasse Fynsk Support El (EnergiFyn) Tektrol Home Hunderup/Odense SØ Outforce

14 Tilmeld dig Fynsk Support El og støt DHBK det er nemt! Fynsk SupportEl er Energi Fyns sponsorordning som støtter vores forening. Du kommer ikke til at betale ekstra det er Energi Fyn der betaler! Gå ind på fynsksupport.dk og tryk på Skift til Fynsk Support. Søg/Vælg derefter klub = Dalum Hjallese Badminton Klub. Log ind og følg anvisningerne (du skal bruge kundenr. og pinkode som står på opgørelsen fra EnergiFyn, såfremt du allerede er kunde). Det er gode og vigtige penge til vores klubj

15 Vel mødt til den nye sæson!

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Velkommen til sæsonen 16/17 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Nye tiltag og målsætninger I uge 33 starter den nye badmintonsæson op. Fra bestyrelsens side ser

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 16/17 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Julen står for døren og snart er første halvdel af sæsonen gået. Vi har glædeligt konstateret, at vi har fået

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN

VELKOMMEN TIL SÆSONEN VELKOMMEN TIL SÆSONEN 017-018 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Fælles billede ungdom Opvisning ved LBK jubilæum Side : Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Formanden har ordet. Ny Seniortræner. Livshjulet

Formanden har ordet. Ny Seniortræner. Livshjulet SOMMEREN 2010 Formanden har ordet Endnu en sæson er gået. Og klubben er begyndt at bevæge sig ind i smult vande. Vi kan nu se fremad på en ny sæson med nye oplevelser - skuffelser og forandringer. For

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

SÆSONPROGRAM 2012-2013

SÆSONPROGRAM 2012-2013 SÆSONPROGRAM 2012-2013 Pr. den 27. juni 2012 2 UNGDOM Badmintondag for nystartede U9-U13 fastsættes lokalt ved sæsonstart Område Bemærkninger Tovholder lokalt Odense DHBK - Primo november 2012 Ultimo januar

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub

Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Velkommen til ungdomsafdelingen i Nivå Kokkedal Badmintonklub Sæson 2012-2013 I dette hæfte er der samlet en lang række informationer, som du/i vil kunne finde nyttige i forbindelse med badminton i ungdomsafdelingen

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Brugsanvisning til Badmintonpeople

Brugsanvisning til Badmintonpeople Brugsanvisning til Badmintonpeople Sådan ser startsiden ud, når du er logget ind. Du skal købe spillerlicens før du kan stille op til stævner, der er dog vise spillere der er undtaget. Det er U9, U11,U13,U15

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2014/2015 Sæson 2014-2015 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Selv om vinteren ikke rigtigt vil slippe sit tag, bliver det jo

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Indholdsfortegnelse Hvem er vi?... 3 Hvordan starter jeg til Badminton i Badminton Roskilde?... 4 Træningsfaciliteter... 5 Vores værdier... 5 Praktiske

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2013/2014 Sæson 2013-2014 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom December 2017

Nyhedsbrev Ungdom December 2017 Forord Vi er nu godt i gang i med sæsonen og der er kommet en del nye børn i klubben, velkommen til jer alle. Jeg håber I alle er kommet godt i gang med badmintonspillet. Det er altid dejligt at komme

Læs mere

Middelfart Badminton Klub

Middelfart Badminton Klub Middelfart Badminton Klub En vision om fremtiden Vedtaget på bestyrelsesmøde i MBK d. 22/8-2006 Baggrund for ny vision Middelfart Badminton Klub har igennem de seneste mange år arbejdet ud fra 3 5 årige

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2016-17 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage i

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 17-20 oktober 2018. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2008-2009 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

Turneringsplan 2013/14

Turneringsplan 2013/14 Turneringsplan 2013/14 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles som en dobbeltturnering for ungdomsholdene og seniorer / veteraner. Afviklingen skal afvikles på fast holdrunde dage for

Læs mere

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Brande Badminton Club August 2007 - Nummer 1-25. årgang Indhold Sæsonstart 2007/2008 Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Side 3: - BBC Ungdom Side 4 - BBC Ungdom Side

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople!

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople! Klik www.badmintonpeople.dk 1. I boksen tilmeld dig BadmintonPeople i dag starter du 2. Indtast spillerens navn 3. Indtast forældre eller barns e-mailadresse 4. Tryk til sidst på knappen Tilmeld Herefter

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018

Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018 Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018 Ugedag Klokken Hvem Hvor Træner Mandag 16.30.17.30 U7, U9 og U11 Starup Hallen Caroline Jakobsen 17.30.19.00 U13, U15 og U17 Starup Hallen Jørgen Thomsen 19.00.21.00

Læs mere

Program klubmesterskaber DHBK 2017

Program klubmesterskaber DHBK 2017 Program klubmesterskaber DHBK 2017 Velkommen til klubmesterskaberne i 2017 Praktiske oplysninger: Vi spiller i Dalumhallen alle dage. Onsdag den 19. april kl. 18.30 spilles 6 kampe i MD, 6 kampe i DD,

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2009-2010 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2016-17 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage i

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Nyhedsbrev - Køge Badminton Klub, sommeren 2016

Nyhedsbrev - Køge Badminton Klub, sommeren 2016 Formanden har ordet... Den forgangne sæson i Køge BK blev meget mindeværdig. Vores seniorførstehold rykkede op i Danmarksserien. Der var god gejst gennem hele sæsonen. Også godt at flere af vore yngre

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople.

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. For at tilmelde dig stævnet kræver det at du har oprettet en profil på BadmintonPeople. Vejledningen til at oprette profil kan ligeledes hentes

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere

Håndbog for trænere og ledere Bestyrelsen består af: Håndbog for trænere og ledere http://www.horrebybadminton.dk/ Navn Adresse Post nr. Telefon E-mail Lotte Jensen Grævlingevej 6 4800 Nykøbing F 54 44 74 42 lotte.bjarne@mail.tele.dk

Læs mere

Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019

Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019 Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019 Ugedag Klokken Hvem Hvor Træner Mandag 16.30-17.30 U7, U9 og U11 Starup Hallen Caroline Jakobsen 17.30-19.00 U13, U15 og U17 Starup Hallen Jørgen Thomsen 19.00-21.00

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Gyldig pr. 01/01-2018 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Program til åbent stævne for U09 D, U11 CD, U13 ABCD og U17/19 ABC den 18. marts 2017

Program til åbent stævne for U09 D, U11 CD, U13 ABCD og U17/19 ABC den 18. marts 2017 Program til åbent stævne for U09 D, U11 CD, U13 ABCD og U17/19 ABC den 18. marts 2017 Velkommen til vores åbne stævne i marts 2017. Vi vil gerne takke deltagende spillere og klubber for Jeres tilmelding

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 20. årgang Sæsonen 2012 2013 Nr. 1 juni

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 20. årgang Sæsonen 2012 2013 Nr. 1 juni FBK 92 NETBOLDEN 20. årgang Sæsonen 2012 2013 Nr. 1 juni 2 Indholdsfortegnelse! Nyt fra Formanden... 3 Kontingenter for 2012 2013....... 5 Det får du for dit Kontingent.... 6 Nyt fra Ungdomsafdelingen..

Læs mere