WebtopONE for SharePoint

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WebtopONE for SharePoint"

Transkript

1 WebtopONE for SharePoint Professionelt Intranet med Microsoft Office SharePoint Server 2007 (MOSS 2007) og Windows SharePoint Services WebtopONE for SharePoint WebtopONE for SharePoint er en suite af moduler til Microsoft SharePoint, der supplerer basisfunktionaliteten i SharePoint og gør det nemmere og hurtigt at nå målet om et professionelt Intranet, der giver reel forretningsmæssig værdi til organisationen. WebtopONE for SharePoint leverer best-practice indenfor brugen af SharePoint i form af færdige applikationer og moduler. WebtopONE for SharePoint ligger i forlængelse af SharePoint og bygger videre på SharePoint. WebtopONE er derfor ikke et forsøg på at skabe et alternativ til SharePoint, men en effektiv måde at nå de forretningsmæssige mål for Intranettet og for investeringen i SharePoint. Med WebtopONE kan store dele af Intranettet etableres ved konfigurering af standardmoduler, hvorved behovet dyre og usikre udviklingsprojekter forsvinder eller minimeres. WebtopONE for SharePoint er udviklet af Webtop A/S baseret på erfaringerne fra mere end 100 Intranetprojekter i store og mellemstore danske virksomheder og organisationer. WebtopONE modulerne WebtopONE CMS WebtopONE CMS er et fuldt CMS-system til vedligeholdelse af Web-løsninger til hjemmesider, ekstranet og Intranet. WebtopONE CMS anvendes alene eller sammen med Windows SharePoint Services. WebtopONE CMS udgør alene et fuldt CMS-system til vedligeholdelse af mellemstore til store hjemmesideløsninger. WebtopONE CMS tilbyder avancerede faciliteter til indholdsstyring herunder: Mulighed for at vedligeholde mange separate sites i samme system.

2 Fuld understøttelse af de Internationale W3C standarder og de nationale standarder for tilgængelighed. Definition af grafisk design og layout i XML skabelon og style-sheets, for klar adskillelse af layout og indhold. Tekstredigering med WYSIWYG HTML Editor. Tekstredigering med tekstskabeloner til styring af format og layout. Redigeringsworkflow baseret på forfatter, redaktør og administratorroller med checkud/checkind af sider og godkendelse af sider inden publicering. Tidsstyring publicering og arkivering af sider. Automatisk generering af navigationsmenu, sitemap og her er du sti Nem URL for brug af som genvej til siden. WebtopONE CMS anvendes desuden som CMS overbygning, når Windows SharePoint Services (WSS) anvendes som basis for Intranettet. WebtopONE CMS vil her anvendes til at vedligeholde Intranettets globale struktur og statiske sider, og giver adgang til specifikke portaler i Windows SharePoint Services. (MOSS 2007 indeholder i modsætning til WSS et CMS-system, der kan benyttes til at styre Intranettets overordnede struktur og navigation). WebtopONE HTML Editor WebtopONE HTML editor er en WebPart med en alternativ editor til den, der følger med SharePoint. Standard editoren i SharePoint indeholder kun den mest basale funktionalitet, men med WebtopONE HTML Editor får Intranettets brugere og redaktører en professionelt WYSIWYG HTML editor. WebtopONE NoticeBoard Personaliseret nyhedssystem. Mulighed for at styre nyhedsabonnementer baseret på brugerens profil, mulighed for at tillade brugeren selv at abonnere på nyheder, statistik på hvem der læser nyheder, mm. WebtopONE K2 WebtopONE K2 er en Web-database baseret på MS SQL-Server. WebtopONE K2 tilbyder meget enkel opbygning af databaser og kataloger af strukturerede data. Typiske anvendelser er avancerede medarbejderdatabaser, CV- og kompetence databaser, databaser med kontaktpersoner, samarbejdspartnere, mv.

3 WebtopONE AD User Data Synchronization Synkroniseringsmodul til automatisk overførsel af brugeroplysninger fra AD til medarbejderdatabase realiseret med WebtopONE K2. WebtopONE WebForm WebForm WebPart og WebForm designer, der gør det meget nemt for enhver Intranet redaktør at opbygge WebFormularer direkte i portalen og uden brug af Microsoft InfoPath, SharePoint designer eller Visual Studio. WebtopONE Sagsstyring WebtopONE Sagsstyring skaber en sagsportal i SharePoint med indgang til at oprette og arbejde med sager. Hver sag beskrives med metadata, rettigheder, kontaktpersoner og sagens dokumenter i form af dokumenter, s og indskannede dokumenter. WebtopONE Sagsstyring er simpel sagsstyring. Arbejdet med dokumenter sker med fuld udnyttelse af den tætte integration mellem Office og SharePoint, men WebtopONE Sagsstyring sikrer grupperingen sagens dokumenter og stiller de nødvendige sagsfunktioner til rådighed f.eks. Oversigt over åbne sager, Oversigt over egne sager og Dagens postliste. WebtopONE Projektrum Standardiserede projektrum dannet ud fra projektrumsskabelon. Indeholder funktion til oprettelse og arkivering af projektrum med angivelse af projektnavn, projektbeskrivelse, projektleder, m.m. samt specifikation af læse- / redaktørrettigheder til projektrummet. Projektrummet indeholder projektbeskrivelse (projektets metadata), projektdeltagere, funktionen send til projektgruppe, milepælsoversigt, dokumentbibliotek, opgaveliste, kontaktpersoner og linkliste/værktøjsliste. Projektrummets funktioner styres af projektrumsskabelon, der tilrettes til den enkelte løsning. WebtopONE Projektrum indeholder desuden projektportal med oversigt over alle hhv. aktive / arkiverede projekter, formular til forespørgsel om oprettelse af et projektrum samt en hurtigliste med mine aktive projekter, der viser oversigt over de aktive projekter, hvor brugeren er enten projektleder eller projektdeltager.

4 WebtopONE Udvalg WebtopONE Udvalg giver virksomhedens forskellige udvalg tilstedeværelse på Intranettet. WebtopONE Udvalg indeholder funktion til oprettelse og nedlæggelse/arkivering af udvalgsrum baseret på udvalgsskabelon. Udvalgets rum på Intranettet indeholder bl.a. udvalgets kommissorium, præsentation af udvalget, udvalgets deltagere, funktionen send til udvalget, linkliste, mødekalender (kommende møder), dokumentbibliotek og oversigt over seneste mødereferater. Funktionerne i udvalgets rum er skabelonstyret og tilrettes for den enkelte løsning. WebtopONE Udvalg indeholder en udvalgsportal med oversigt over alle udvalg. WebtopONE Faglige netværk WebtopONE Faglige netværk giver organisationens forskellige netværk liv og tilstedeværelse på Intranettet. De forskellige netværk synliggøres og Intranettet understøtter samarbejde, videndeling og ideudveksling mellem netværkets medlemmer. Oprettelse af netværk med beskrivelse og specifikation af rettigheder til netværket, sker i en arbejdsgang. Netværkets rum på Intranettet indeholder bl.a. netværkets formål, præsentation af nedværket, netværkets medlemmer, funktionen send til netværkets medlemmer, linkliste, mødekalender (kommende møder), dokumentbibliotek, debatmodul, WIKI, formular til indmeldelse i netværket. Funktionerne i netværkets rum er skabelonstyret og tilrettes for den enkelte løsning. WebtopONE Faglige netværk indeholder en netværksportal med oversigt over alle faglige netværk. WebtopONE Videnbank Dokumentsystem til styring af referencedokumenter. F.eks. kvalitetsstyringssystem, forretningsgange, paradigmesamlinger og regler. Med versionsstyring, fri definition af metadata, godkendelsesworkflow og styret arkivering og ajourføring. I WebtopONE Videnbank vedligeholdes referencedokumenter indenfor f.eks. kvalitetsstyring og dokumentsamlinger som forretningsgange og paradigmesamlinger. Fokus er på rig beskrivelse af dokumenterne i form af metadata og indbyrdes relationer samt styret publicering med versionering, godkendelsesworkflow og styret ajourføring og arkivering. Implementering af WebtopONE Videnbank inkluderer specifikation og konfigurering af dokumenternes metadata og processen omkring publicering, godkendelse, ajourføring og arkivering.

5 WebtopONE Data Connector WebParts til visning af informationer fra databaser og SharePoint lister direkte i portalen. Søgning i databaser, dokumentoversigter fra SharePoint, m.m. implementeres ved simpel konfigurering. WebtopONE Data Connector består af følgende WebParts: WebtopONE SQL Connector Online opslag i databaser samt præsentation af data fra databaser WebtopONE CAML Connector Visning af data fra SharePoint lister og dokumentbiblioteker WebtopONE XML Connector Visning af data i XML format. WebtopONE Iframe Connector Visning af data via Iframe WebtopONE Exchange Connector WebParts til visning af indbakke, kalender og multi-kalender fra Exchange. Med WebtopONE Exchange Connector kan data fra Microsoft Exchange vises som en integreret del af Sharepoint. WebtopONE Exchange Connector udnytter Outlook Web Access (OWA) - den browser baserede version af Outlook. I Sharepoint er der standardfaciliteter til at vise mail og kalender vha. indlejring af Outlook Web Access, men Exchange Connector Web Parts-suiten tilbyder væsentlig flere funktioner og øget interaktivitet for brugeren. Exchange Connector Web Parts suite består af fire Web Parts: Mail Kalender Fælleskalender Ressourcebooking

6 WebtopONE Data Presenter Visualisering af data fra databaser og XML som grafer direkte i portalen. WebtopONE Data Presenter indeholder en række WebParts til visualisering af data. WebtopONE Data Presenter består af følgende WebParts: WebtopONE XML Chart Visualisering af data i XML format WebtopONE Pie Chart Visualisering af data som VML-grafer WebtopONE OWC Chart Visualisering af data ved brug af MS Office Web Components. WebtopONE Image Presenter Visning af billeder som billedgalleri eller som bannerrotator med automatisk skift mellem et antal billeder. Automatisk generering af thumbnail udgave af billeder. WebtopONE Image Presenter er to produkter i en enkelt WebPart. Gallerifunktionen gør det muligt at lave billedpræsentationer bestående af flere billeder mens bannerrotatoren gør det muligt at vise et billede af gangen med automatisk billedskift. Galleriet bygger på en database, hvor alle virksomhedens billeder og fotos kan arkiveres. Et eksempel: En børnehave tager billeder på bondegårdsturen, som de gerne vil give forældrene mulighed for at se. Med Gallery kan pædagogerne nemt og enkelt lægge billederne ind og gøre det muligt for forældrene at se dem på børnehavens hjemmeside. Bannerrotatoren viser på skift de billeder, som du vælger fra dit Galleri. Du kan linke fra billederne til f.eks. andre sider på dit eget web-site, eller til helt andre web-sites. WebtopONE Video Presenter WebPart til visning af Video som en del af SharePoint portalen. WebtopONE Thomson Integration WebtopONE Thomson Integration er et sæt WebParts, der giver adgang til webtjenesterne Karnov og UfR (Ugeskrift for Retsvæsen) fra forlaget Thomson direkte fra SharePoint. WebtopONE Thomson Integration konfigureres med single signon således at brugerne kan benytte tjenesterne uden at logge ind. Komponenterne forudsætter online abonnement til Thomsons tjenester.

7 WebtopONE Captia Integration WebtopONE Captia Integration består af 10 Web Parts, der integrerer ScanJour Captia version 3.0 ind i SharePoint. WebtopONE Captia Integration har en brugervenlig og overskuelig tilgang til ScanJour Captia fra organisationens intranet. WebtopONE Extranet User Manager Administration af Ekstranet brugere. Inklusive brugerdatabase, komponenter til selvregistrering, skift af password, og håndtering af glemt password. Ved anvendelse af SharePoint som Extranetløsning sker brugervalideringen typisk mod den lokale Windows brugerdatabase. Der er derfor behov for oprettelse og administration af disse Windows brugere, herunder tildeling af password, og skift af password f.eks. når brugeren har glemt sit password. Denne administration kan foretages med de normale administrative værktøjer i Windows, men vil ofte være en administrativ tung opgave. Med WebtopONE Extranet User Manager lettes arbejdet med administration af Ekstranettets brugere. Brugerne administreres i en brugerdatabase oprettes med WebtopONE K2. Denne brugerdatabase synkroniseres automatisk med den lokale Windows brugerdatabase. Herudover indeholder WebtopONE Extranet User Manager en række komponenter som brugerne selv kan benytte til administration af deres egen konto. MetaTraffic for WebtopONE Brugsstatistik på Intranet- og Internetløsning med WebtopONE CMS. Med MetaTraffic for WebtopONE er det nemt og helt enkelt at måle resultaterne af investeringen i en WebtopONE løsning. Med MetaTraffic for WebtopONE kan man kortlægge brugernes adfærd, se hvilke dele af løsningen der blive brugt, og dermed få sikkerhed for, om målet med Intranettet eller hjemmesiden er nået. WebtopONE News Internet nyhedssystem. Fri definition af layout af nyhedsoversigt, nyhedsvisning og nyhedsarkiv. Integreret eksponering af nyheder via RSS datafeed. Understøtter flere nyhedskanaler, godkendelse inden endelig publicering og fritekstsøgning i nyheder.

8 WebtopONE Newsletter nyhedsbreve med automatisk tilmelding og framelding samt datostyret udsendelse. Både redigerede nyhedsbreve og nyhedsresumerede der opsamler nyheder (fra WebtopONE News) og udsender dem på til abonnenter. Fri styring af grafisk design pr. nyhedsbrev. WebtopONE Events Arrangementskalender. Integration til brugerens Outlook kalender via vcalender, hvilket betyder, at brugeren med et enkelt klik kan notere arrangementet i sin egen kalender. WebtopONE Events er en arrangementskalender til brug for Intranet, Extranet og Internetløsninger. Arrangementer oprettes i en database med titel, dato, beskrivelse, type, sted, tilmeldingsinformation, mv. Arrangementerne integreres med den øvrige WebtopONE løsning gennem to WebtopONE komponenter, der indsættes i Portalen eller i CMS systemet. Arrangementsoversigten viser alle kommende arrangementer, eller eventuelt kun arrangementer af en bestemt type. Fra arrangementsoversigten er titlen for det enkelte arrangement et link til den anden komponent: Arrangementsvisning. Arrangementsvisning viser den fulde information for det enkelte arrangement. WebtopONE Events forudsætter WebtopONE Portal Server og WebtopONE Connectors. WebtopONE Kursusadministrationsmodul Kursusadministrationsmodulet består af tre elementer: En kursus- og tilmeldingsdatabase til administration af kurser og tilmeldte. En kursusportal til Intranettet hvor Intranettets brugere kan se kursuskataloget, og tilmelde (og framelde) sig kurser. En kursusadministrationsportal hvor de ansvarlig for kursusafholdelse kan se status på tilmeldinger, mm.

9 WebtopONE Syge- og raskmelding Syge-raskmeldingsmodulet indeholder bl.a. følgende elementer: Håndtering af fraværstyper, refusion for sygefravær, arbejdsrelateret sygdom, fleksjob, ansat 13 uger eller mindre samt beregning af sygefravær. Sygemelding. Fraværsportal. Mit fravær, brugerens oversigt over eget fravær. Søgning i fravær. Oversigt pr. medarbejder. Administration af fravær. Ferieløsning

ODEUM ASP prisliste. De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år.

ODEUM ASP prisliste. De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år. ODEUM ASP prisliste De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år. PRODUKT PRIS ODEUM Basis Forfatter modul til opbygning af

Læs mere

Øget handlekraft, højere arbejdseffektivitet og mindre spildtid Case: Pressalit intranet. Peter Gøtterup - løsningsarkitekt

Øget handlekraft, højere arbejdseffektivitet og mindre spildtid Case: Pressalit intranet. Peter Gøtterup - løsningsarkitekt Øget handlekraft, højere arbejdseffektivitet og mindre spildtid Case: Pressalit intranet Peter Gøtterup - løsningsarkitekt Webtop Hvem er vi Sharepoint kompetencehus 35 personer i hhv. Herlev og Vejle

Læs mere

Baggrund Funktionsområder

Baggrund Funktionsområder 1 Baggrund 2 Funktionsområder 2.1 Trænings og øve område 2.2 Elektroniske formularer 2.3 Nyhedsfunktion 2.4 Online vejledninger 2.5 erekruttering 2.6 Personale-, publikations- og projektdatabaser 2.7 Blogs

Læs mere

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur Bilag 1A Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole Indledning Det bemærkes indledningsvis, at tilbudsgiveren skal tilbyde at opfylde samtlige af de nævnte krav, der er angivet at være mindstekrav,

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Afsnitstyper Susanne V. Andersen

Afsnitstyper Susanne V. Andersen Webbyggeren som videndelingsværktøj Afsnitstyper Susanne V. Andersen Webbyggeren som videndelingsværktøj 2005 Programdatateket 1. oplag, november 2005 ISBN 87-984429-5-3 Forfatter: Susanne V. Andersen

Læs mere

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Dette dokument beskriver den funktionalitet i vores nuværende CMS, som vi synes fungerer godt, og som vi fortsat gerne vil kunne gøre brug af. Det betyder

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Integration til andre it-systemer

Integration til andre it-systemer Tangora White Paper: Integration til andre it-systemer Med indbygget web service support giver Tangora Portal CMS rige muligheder for realtidsintegration mellem Tangora webløsninger og eksterne it-systemer.

Læs mere

GetOrganized for SharePoint

GetOrganized for SharePoint GetOrganized for SharePoint Case: Forsikring & Pension, Effektive sagsgange og smidig formidling af information på én platform Michael Ekegren Manager mek@netcompany.com Søhuset, Hørsholm 11.11.2008 Version

Læs mere

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation Fredericia Kommune Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation København den 26. oktober 2005 Peter Møller Projektchef Fredericia Kommune Tlf.: 7210 7730 sfpt@fredericiakom.dk

Læs mere

Succes med intranet til Office 365

Succes med intranet til Office 365 Succes med intranet til Office 365 Agenda 8.30 9.00 Morgenmad og registrering 9.00 9.10 Præsentation af Webtop 9.10 9.45 Hvad er Office 365? 9.45 10.15 Hvad skal et moderne intranet kunne? 10.15 10.30

Læs mere

Fredericia Kommune Den sammenhængende arbejdsplads

Fredericia Kommune Den sammenhængende arbejdsplads Fredericia Kommune Den sammenhængende arbejdsplads Fra vision til virkelighed www.traen.dk Dem du skal høre på Mary Larsen Kommunikationschef Fredericia Kommune Michael Ibsen Manager Traen Lab Århus Gothersgade

Læs mere

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Andreas Johannsen Communications Manager & Co-founder andreas@synkron.dk www.synkron.dk Om Synkron Synkron har lavet CMS siden '97 Markedsledende

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

Content Management System. Content Management System

Content Management System. Content Management System CMS Content Management System Content Management System ADventure/SequelSite: det mest optimale til etablering, vedligeholdelse og fornyelse af professionelle web-sites Slut med eksperter og dyre opdateringer,

Læs mere

Tips & Tricks IntraNote Portal Server

Tips & Tricks IntraNote Portal Server The Magic Duo Møller & Mortensen Tips & Tricks IntraNote Portal Server #idag14 Giv jeres videndeling handle kraft TIPS & TRICKS KATALOGET I-DAG 2014 GOODIES & OLDIES (Husker du?) SMARTESTE FUNKTIONER (

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Solrød Kommunes supplerende kravspecifikation, som uddyber og præciserer kraven

Solrød Kommunes supplerende kravspecifikation, som uddyber og præciserer kraven Solrød Kommunes supplerende kravspecifikation, som uddyber og præciserer kraven Krav Beskrivelse Prioritet Krav opfyldt -krav til integration med fagsystemer 3.1.1 3.1.2 3.1.3 3.1.4 Ejendoms- og Miljødatabasen,

Læs mere

Hvad er Input Management?

Hvad er Input Management? XP Input Management 2 Hvad er Input Management? På jævnt dansk betyder Input Management indsamling, håndtering og lagring af papirdokumenter. Det omfatter alle typer dokumenter, som f.eks. breve fra kunder

Læs mere

ACTIVESIGNATURE Signature Software

ACTIVESIGNATURE  Signature Software E-mail Signature Software OM Få ensrettede og professionelle signaturer der altid overholder corporate guidelines og indeholder de korrekte kontaktinformationer. Har alle e-mails fra din organisation det

Læs mere

ODEUM Professionel prisliste

ODEUM Professionel prisliste ODEUM Professionel prisliste PRODUKT PRIS ODEUM Basis Forfatter modul til opbygning af indholdselementer og sider Arkitekt modul til opbygning af sidestruktur og foldere Sideskabeloner til forfatter modul

Læs mere

T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint

T a r g e t G r u p p e n  Microsoft SharePoint T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Microsoft SharePoint...1 Versioner...1 SharePoints opbygning... 3 Site...3 Indholdselementer...4 Sider...4 Biblioteker...4

Læs mere

Dit budskab i centrum

Dit budskab i centrum Dit budskab i centrum Websites hurtigt og nemt Wizi er et standard Content Management System udviklet "in-house" af Vizion Factory NewMedia. Vi har implementeret skræddersyede CMS løsninger for vores kunder

Læs mere

Jan Kjær (j.kjaer@enzym.dk) Sitecore Intranet Project Consultant w w w. e n z y m. d k

Jan Kjær (j.kjaer@enzym.dk) Sitecore Intranet Project Consultant w w w. e n z y m. d k Jan Kjær (j.kjaer@enzym.dk) Sitecore Intranet Project Consultant Feb 2008 w w w. e n z y m. d k Page 1 Page 2 Page 3 Agenda Filosofien bag Sitecore Intranet Portal Et intranet er mere end et website på

Læs mere

10. Rapporter i BBR... 2

10. Rapporter i BBR... 2 Indholdsfortegnelse 10. Rapporter i BBR... 2 10.1 Reporting Services arkitektur...2 10.2 Reporting Services i Nyt BBR...3 10.3 Faste BBR rapporter...4 10.4 Selvgenerede BBR rapporter...5 10.5 BBR-Meddelelser...5

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Det kommunale intranet. Præsentation Onsdag den 26. marts

Det kommunale intranet. Præsentation Onsdag den 26. marts Det kommunale intranet Præsentation Onsdag den 26. marts Hvem er ham den skaldede? Hvad er et Intranet Kære Wikipedia? Hvad er et Intranet? Wikipedia DK:! Et intranet er et datanet som er internt i en

Læs mere

29. januar 2014 kl. 9.00 15.30

29. januar 2014 kl. 9.00 15.30 ITS inviterer til informationsdag 29. januar 2014 kl. 9.00 15.30 Over det seneste år, har ITS sat en række nye it-ydelser i søen. Informationsmødet er en mulighed for at få et samlet overblik over de nye

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Mdoc - dit fremtidige ESDH system

Mdoc - dit fremtidige ESDH system Mdoc - dit fremtidige ESDH system Dokumenthåndteringssystemet Mdoc samler alle organisationens dokumenter i ét system. Mdoc håndtere alle typer af dokumenter, e-mails, kontrakter, referater m.v. Samtidig

Læs mere

PHP Quick Teknisk Ordbog

PHP Quick Teknisk Ordbog PHP Quick Teknisk Ordbog Af Daniel Pedersen PHP Quick Teknisk Ordbog 1 Indhold De mest brugte tekniske udtryk benyttet inden for web udvikling. Du vil kunne slå de enkelte ord op og læse om hvad de betyder,

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

Funktionsliste til Flexintra

Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til flexintra systemet. Nedenfor er kort beskrevet funktionalitet i flexintras websystem. Det er en kort beskrivelse af hver funktionalitet, og vi er klar over

Læs mere

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer Brochurer, kataloger, blade mm. online ipaper giver brugeren mulighed for - på hjemmesiden - at bladre i dine kataloger, tryksager og brochurer på samme

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Apotekets Intranet

Indholdsfortegnelse. Apotekets Intranet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Apotekets intranet... 3 2. Grafisk opbygning og funktioner... 4 2.1 Sådan tilføjes egne oplysninger... 4 2.1.1 Dokumentbibliotek... 4 2.1.2 Wiki-sidebibliotek...

Læs mere

Bilag 1: Teknisk kravsspecifikation

Bilag 1: Teknisk kravsspecifikation Bilag 1: Teknisk kravsspecifikation Indholdsfortegnelse Indhold Vejledning... 2 CMS... 3 Indholdsproduktion og kvalitetsstyring... 6 Søgning... 10 Søgemaskineoptimering... 12 Nyhedsformidling og brugerinddragelse...

Læs mere

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere.

Systemet skal kunne håndtere små turneringer med ned til 2 deltagere, såvel som turneringer med op til 1000 deltagere. Turneringssystem Formål At opbygge et internet baseret system til administration af skakturneringer for forskellige arrangørerer, herunder, men ikke begrænset til, skakklubber under Dansk Skak Union. En

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2007. Opdateret 29. december 2010 Indhold 1 Indledning... 2 2 Outlook 2007 klienten... 2 3 Automatisk opsætning

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2003 Opdateret 15. november 2011 Indhold 1 Indledning... 2 2 Opsætning af Outlook 2003... Error! Bookmark not

Læs mere

VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS. Vejledning for FYS STUDERENDE

VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS. Vejledning for FYS STUDERENDE VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Vejledning for FYS STUDERENDE Pæd. it-vejleder Heine Krogh hkro@viauc.dk ver. 3.0 januar 2011 1. Indledning VIA Studienet bygger på Microsoft SharePoint.

Læs mere

REFERAT CAMP SEMINAR 2007 MEDLEMSORGANISATIONER OG SOCIALE MEDIER

REFERAT CAMP SEMINAR 2007 MEDLEMSORGANISATIONER OG SOCIALE MEDIER REFERAT CAMP SEMINAR 2007 MEDLEMSORGANISATIONER OG SOCIALE MEDIER Brug integrationen af medlemssystemet og Sharepoint Portalen til at skabe den ultimative administration og vedligeholdelse af de faglige

Læs mere

Enterprise Search fra Microsoft

Enterprise Search fra Microsoft Enterprise Search fra Microsoft Sådan kommer du i gang med search i Microsoft SharePoint Server 2007 Simon Tange Mortensen Solution Sales Specialist Microsoft Danmark simontm@microsoft.com Flere grænseflader

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

Skolens forside. Oplæg vedr. Skolebestyrelsens brug af SkolePorten / Intranet Til brug ved skolebestyrelsesmødet 11/12-08 /Bo

Skolens forside. Oplæg vedr. Skolebestyrelsens brug af SkolePorten / Intranet Til brug ved skolebestyrelsesmødet 11/12-08 /Bo Oplæg vedr. Skolebestyrelsens brug af SkolePorten / Intranet Til brug ved skolebestyrelsesmødet 11/12-08 /Bo Skolens forside. SkolePorten indeholder nogle standard-elementer der kan til- og fravælges.

Læs mere

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Introduktion til VIA Studienet ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Vejledning for ERGO STUDERENDE Pæd. it-vejleder Heine Krogh hkro@viauc.dk ver. 3.0 marts 2011 1. Indledning VIA Studienet bygger på Microsoft

Læs mere

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010 Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Jesper Osgaard Microsoft josgaard@microsoft.com Introduktion Hostede IT-løsninger til

Læs mere

TEAMSHARE ESDH VIDENDELING PROJEKTRUM EN STANDARDLØSNING FRA LECTOR BASERET PÅ MICROSOFTTEKNOLOGIER

TEAMSHARE ESDH VIDENDELING PROJEKTRUM EN STANDARDLØSNING FRA LECTOR BASERET PÅ MICROSOFTTEKNOLOGIER TEAMSHARE ESDH VIDENDELING PROJEKTRUM EN STANDARDLØSNING FRA LECTOR BASERET PÅ MICROSOFTTEKNOLOGIER Lector er en dansk IT-virksomhed, som gennemfører udviklings og integrationsopgaver for kunder inden

Læs mere

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet Kenn Römer-Bruhn WordPress - gør dig synlig på nettet version 1.3 2. september 2013 Lidt om hvem Kenn er Arbejdsområder i dag: Forfatter, skribent, redaktør, forlægger, fotojournalist, blogger, grafisk

Læs mere

Nedenstående reviderede løsningbeskrivelse er Wildside's forslag til de. løsningselementer som skal indgå i løsningen til KTC Portalen, med udgangs-

Nedenstående reviderede løsningbeskrivelse er Wildside's forslag til de. løsningselementer som skal indgå i løsningen til KTC Portalen, med udgangs- Katrinebjergvej 113, 1. sal Løsningsbeskrivelse: 86 12 64 65 www.wildside.dk Nedenstående reviderede løsningbeskrivelse er Wildside's forslag til de kontakt@wildside.dk løsningselementer som skal indgå

Læs mere

SEEEMS.CMS - funktioner og priser

SEEEMS.CMS - funktioner og priser SEEEMS.CMS - funktioner og priser Opstartspris inklusive licens og tilpasset standarddesign 6.300,- 11.300,- 11.300,- Hosting og løbende systemopdateringer 149,- pr. md. 349,- pr. md. 209,- pr. md. Generelt

Læs mere

Velkommen til MODx kursus

Velkommen til MODx kursus Velkommen til MODx kursus Dette er en gennemgang af den mest basale funktionalitet i vores nye hjemmeside redigerings værktøj. MODx er et meget simpelt CMS (Content Management System), der gør det muligt

Læs mere

Microsoft Dynamics CRM 2013

Microsoft Dynamics CRM 2013 Microsoft Dynamics CRM 2013 Dashboard, PowerPivot og PowerView CRM User Group Denmark www.easyconsult.dk Præsentation Henrik Jensen Microsoft Dynamics CRM-arkitekt hj@easyconsult.dk Arbejdet med CRM-systemer

Læs mere

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Senest opdateret den 15. oktober 2012 1. Krav 1.4. Der skal som udgangspunkt være vandtætte skotter mellem de lokale intranet, men det skal

Læs mere

Alle dokumenter der oprettes på en sag i GE på fanen Dokument gemmes i mappen for den pågældende sagstype.

Alle dokumenter der oprettes på en sag i GE på fanen Dokument gemmes i mappen for den pågældende sagstype. Integration mellem edoc og GeoEnviron - version 1 Med GeoEnviron 6.4.1 frigives integrationen mellem ESDH-systemet edoc, som er udviklet af Fujitsu, og GeoEnviron Miljø og Byggesag. I det følgende kaldes

Læs mere

Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter

Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter Knut Bernstein, Dorte Lerche, Region Hovedstaden Marina Boch Milbrat, Region Hovedstaden Disposition Den Danske Kvalitets

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

360 Digital Styringsreol

360 Digital Styringsreol 360 Digital Styringsreol OPNÅ BEDRE STYRING, OPFØLGNING, OVERBLIK SAMT DOKUMENTATION AF ORGANISATIONENS PROCESSER Mange organisationer oplever et voksende pres for på samme tid at skulle levere højere

Læs mere

Nyhedsbreve. Sitecore Foundry januar Version 1.1

Nyhedsbreve. Sitecore Foundry januar Version 1.1 12. januar 2015 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Opret en side til tilmelding

Læs mere

Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007. Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S

Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007. Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007 Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S Omkring denne session.. Bruger du SharePoint til reel dokumenthåndtering? Bruger du SharePoint

Læs mere

SMS udsendelse. Sitecore Foundry juni Version 1.2

SMS udsendelse. Sitecore Foundry juni Version 1.2 Sitecore Foundry 3.0 SMS udsendelse 28. juni 2010 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

Microsoft Inspirationsseminar

Microsoft Inspirationsseminar Microsoft Inspirationsseminar Dansk Byggeri effektiviserer dokumenthåndtering med TeamShare Thomas Bargholz Produktansvarlig for TeamShare Lector Mikkel Faarup Projektleder på Dansk Byggeri Lector Hvad

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Kompatible browsere... 3 2 Log ind i Umbraco... 3 3 Content-delen... 4 3.1 Indholdstræet... 4 3.2 Ændring af indhold... 5 3.3 Tilføjelse af en side/sektion... 6 3.4. At arbejde

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

Fokusér på resultatet, ikke på værktøjet. Microsoft Office Integration, OneDrive, O365, Office Online

Fokusér på resultatet, ikke på værktøjet. Microsoft Office Integration, OneDrive, O365, Office Online Fokusér på resultatet, ikke på værktøjet Microsoft Office Integration, OneDrive, O365, Office Online Microsoft Office Integration Klikmindre. Undervis mere Spar tid Nem deling af materialer Tilføj dokumenter

Læs mere

OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 UMS SHAREPOINT PORTAL INDHOLD... 6 UNDERVISNINGSRUM BILAG... 17

OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 UMS SHAREPOINT PORTAL INDHOLD... 6 UNDERVISNINGSRUM BILAG... 17 Indholdsfortegnelse OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 OFFICE 365 MENUEN... 3 MEDDELELSER... 3 INDSTILLINGER... 3 HJÆLP... 4 MIN KONTO... 4 DEL... 4 REDIGER SIDEN... 4 FØLG WEBSTEDET...

Læs mere

Web CMS kontra Collaboration

Web CMS kontra Collaboration Web CMS kontra Collaboration Sammenligning mellem Sitecore og Sharepoint Lars Fløe Nielsen, Evangelism ln@sitecore.net Page 1 Sitecore har dyb integration til Microsoft Sitecore har integration til mange

Læs mere

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop.

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Funktionsliste webshop Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Vil du gerne se funktionerne an, er du mere end velkommen til at bestille en demo

Læs mere

Digital Kommuneplan. Hvad er en digital kommuneplan? Oplæg til fælles definition af begrebet. landinspektør Martin Høgh

Digital Kommuneplan. Hvad er en digital kommuneplan? Oplæg til fælles definition af begrebet. landinspektør Martin Høgh Digital Kommuneplan Hvad er en digital kommuneplan? Oplæg til fælles definition af begrebet landinspektør Martin Høgh Agenda 1. Hvad er en digital kommuneplan? - Hvilke datatyper indgår, forskellige ambitionsniveauer,

Læs mere

Wizdom 2013 Uddannelsesmateriale. Redaktøruddannelse med øvelser

Wizdom 2013 Uddannelsesmateriale. Redaktøruddannelse med øvelser Wizdom 2013 Uddannelsesmateriale Redaktøruddannelse med øvelser 1 Signaturforklaring... 4 2 Introduktion til Wizdom... 5 2.1 Begreber i et Wizdom intranet... 5 2.2 Struktur af et Wizdom intranet... 6 2.3

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER

GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER Indhold Adgang til læringsportalen... 3 Mit overblik... 3 Design din egen forside... 4 Skift mailadresse og password... 4 Fanerne på forsiden...

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S

Velkommen. Acadre nyheder. Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S Velkommen Acadre nyheder Jørgen Hedegaard, Formpipe Software A/S 1 Spor 1 ESDH Perspektiver Acadre nyheder Ved Jørgen Hedegård IMPULS 2015 2 Acadre nyheder Agenda Acadre 15 SP2 Forbedringer i CM klienten

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbetingelser «edocaddresscivilcode» Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Aalborg Kommune rekrutterer til

Læs mere

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET

INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen i Randers INTRODUKTION TIL VIA STUDIENET For studerende INDHOLD Tekniske forudsætninger... 2 Login til Studienet studienet.viauc.dk... 2 Hold-, modul- og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning Hvad er OpenESDH?

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning Hvad er OpenESDH? white paper INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Hvad er? Hvorfor vælge? 2 2 2 Filosofien bag systemet 3 Min side værktøjslinjen 5 6 Sager Overblik over sager Sagsforside Sagstyper Journalplan Journalnotater

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse BYFORNYELSE IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse Socialministeriet 2007 Udarbejdet af Laura Larvig Andersen og Jonas Bjørn Whitehorn, Kvarterløft Nørrebro Park, Københavns Kommune Omslagsfoto

Læs mere

Bringe taksonomier i spil

Bringe taksonomier i spil Bringe taksonomier i spil Frans la Cour Hvem er jeg? Frans la Cour 3 år hos ensight a/s Systemdesign Projektledelse og implementering Undervisning Med udgangspunkt i Veritys værktøjer Vise nogle af de

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Systembeskrivelse Rapporter

Indholdsfortegnelse. Systembeskrivelse Rapporter Indholdsfortegnelse 10. Rapporter i BBR... 2 10.1 Reporting Services arkitektur... 2 10.2 Reporting Services i Nyt BBR... 3 10.3 Faste BBR-rapporter... 4 10.3.1 Kort beskrivelse af de 25 faste rapporter...

Læs mere

Start Deadline Bemærkning -> Grundfunktionalitet: 16.06.2009 25.06.2009 Installation af ny KTC server. -> Design:

Start Deadline Bemærkning -> Grundfunktionalitet: 16.06.2009 25.06.2009 Installation af ny KTC server. -> Design: 11180 TYPO3 løsning til del 1 -> Grundfunktionalitet: 16.06.2009 25.06.2009 Installation af ny server -> Design: 16.06.2009 24.06.2009 Udarbejdelse af design (4 skabeloner) 25.06.2009 25.06.2009 Godkendelse

Læs mere

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH DocuNote Dokumenthåndtering / ESDH Indhold DOCUNOTE... 3 ENKEL STYRING AF SAGER, DOKUMENTER OG E-MAILS... 3 Mange års erfaring med ESDH løsninger... 3 Vi er med jer hele vejen... 3 Hurtige fakta om DocuNote...

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

10. Rapporter i BBR... 2

10. Rapporter i BBR... 2 Indholdsfortegnelse 10. Rapporter i BBR... 2 10.1 Reporting Services arkitektur... 2 10.2 Reporting Services i Nyt BBR... 3 10.3 Faste BBR-rapporter... 4 10.3.1 Kort beskrivelse af de 10 faste rapporter...

Læs mere

BM Møde 24-09-15. Under Aktiviteter er der flere muligheder for søgning f.eks.: Aktiviteter i denne enhed der mangler efterbehandling.

BM Møde 24-09-15. Under Aktiviteter er der flere muligheder for søgning f.eks.: Aktiviteter i denne enhed der mangler efterbehandling. BM Møde 24-09-15 1. Nyheder på HJV.DK Hold dig orienteret om HJV.DK på IT-INFO Mine postkasser Du finder HJV.DK version 2 kurserne på Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) ved at følge linket her >>> I

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere