INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE"

Transkript

1 KOLDING KOMMUNE INDKØB, LEVERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE ADRESSE COWI A/S Havneparken Vejle TLF FAX WWW cowi.dk SVARBREV NR. 2 SPØRGSMÅL OG SVAR PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. A VERSION 2 UDGIVELSESDATO UDARBEJDET DEJE KONTROLLERET BLS GODKENDT DEJE

2 2/8 INDKØB, LEVERERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD 1 Indledning 2 2 Spørgsmål og svar 2 1 Indledning I forbindelse med det igangværende EU-udbud for Kolding Kommune er der pr. 16. maj 2017 indkommet følgende spørgsmål fra de interesserede bydere. De tilhørende svar er angivet i kursiv. Spørgsmål er besvaret fortløbende efter modtagelsestidspunkt. Spørgsmål nr. 1 2 er besvaret i et tidligere svarblad. 2 Spørgsmål og svar 3 Vedr. vareprøver Vi har og sælger i dag den efterspurgte beholder 240 l. Vi har samtidig løbende udvikling på produkterne, og en ny beholder er på vej. Formålet med en ny beholder er at kunne tilbyde en bedre løsning, højere kvalitet til en god pris. Hvordan vil udbyder forholde sig til den situation, at vi fremviser eksisterende beholder og samtidig beskriver med tegninger den nye beholder. Dvs udbyder bliver i stand til at vurdere forskellen og se at den nye beholder er noget ønskeligt. Vi kan også vise foto af dette nye produktkoncept for under støttelse så evt utryghed hos udbyder fjernes. Vi ønsker at tilbyde den nye beholder. Den nye beholder er klar til produktion senere i år, hvorfor der ikke bliver udfordringer med tidsplanen. Kan ovenstående accepteres? Svar: Dette kan accepteres. 4 Vedr. kravsspecifikation Påsætning af UV-bestandige klistermærker Kolding Kommune fastlægger klistermærkernes indhold og design med piktogram, tekst og farver (op til 4) og derved formen og størrelserne af de forskellige klistermærker. Leverandøren sørger for prøvetryk af de bestilte klistermærker, og sender dem til Kolding Kommunes godkendelse. Herefter sørger Leverandøren for tryk af det nødvendige antal klistermærker til hovedleverancerne. Vil Kolding Kommune oplyse størrelser på de ønskede klistermærker, så til budsgivere har mulighed for at indhente priser herpå.

3 BEHANDLING AF DAGRENOVATION 3/8 Svar: For delopgave 1 og 2 skal klistermærkerne være kvadratiske med en sidelængde på cm afhængigt af beholdernes design. For delopgave 3 skal klistermærkerne være kvadratiske med en sidelængde på cm afhængigt af minicontainernes design. 5 Vedr. klistermærker For at sikre den rigtige kvalitet på klistermærkerne vil Kolding kommune så svare på følgende: 1. Skal klistermærkerne være vaskbare? 2. Forventet levetid til klistermærkerne? Svar: Der vil ikke blive udført systematisk vask af beholderne. Garanti og reklamationsbestemmelser for klistermærkerne følger øvrige krav til beholderne, dvs. en garantiperiode på 7 år. 6 Vedr. kravsspecifikation Prægning Alle beholdere og minicontainere skal præges med kommunenavn og kommunevåben. Prægningen skal placeres på beholderens bagside for beholdere med låg i låg eller indkast. Den placeres på beholderens forside for beholdere med enkelt låg og på minicontainere. En illustration er vedlagt i bilag 7. Da detaljegrade i det medsendte kommunelogo er relativt højt, kan det være svært at præge så logoet fremstår pænt og skarpt i alle detaljer med mindre logoet har en vis størrelse. Kan Kolding Kommune oplyse størrelsen på logoet? Fastholder Kolding Kommune detaljegraden på logoet eller fastlægges dette på et senere tidspunkt? Svar: Kolding Kommune forventer at logoet skal være i A6 størrelse, men vil i samarbejde med leverandøren fastlægge den endelige størrelse så kvaliteten bliver god Mindstekrav (side 14 i udbudsmaterialet) Er det et krav at skulle kunne dokumentere levering af stk. beholdere incl. klargøring, levering samt distribution? Hvad hvis leverandøren har en reference på stk. beholdere incl. klargøring, levering samt distribution. Dette kan resultere at nye leverandører ikke har en chance for at give tilbud og dette er konkurrence forvridning.

4 4/8 INDKØB, LEVERERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE Svar: Nye leverandører kan som alternativ til referencekravet medsende andet materiale, der på acceptabelvis sandsynliggør, at opgaven kan løses Evaluering og tildeling (side 18 i udbudsmaterialet). Vil en høj kvalitet/holdbarhed på år ikke vægte mere end 10%? Svar: Evalueringsmodellen fastholdes Skillevæg (side 26 i udbudsmaterialet). Må skillevæggen prod. i COPP? som er meget slagfast og i en god kvalitet, denne råvare kan regenereres som HDPE råvaren. Svar: Kolding Kommune kan godkende andre materialer til skillevæggen, under forsætning at disse materialer kan regenereres på lige fod med HDPE plast Forsinkelse og bod (side 46 i udbudsmaterialet). Hvordan forståes dagsboden? (0,5% af kontraktsummen, max 8% af kontraktsummen) Forståes kontraktsummen som værende for hele udbuddets kontraktsum eller summen for hver uges leverancer som er forsinket? Svar: Kontraktsummen skal forstås som hele udbuddets kontraktsum. 11 Pkt Skillevægge Hvordan skal placeringen af 60/40 skillevæggen i hhv. 360/370 liter og todelt 240 liter beholdere være set fra hjulakslen? Svar: Skillevæggen skal placeres således, at rummet med 60 % volumen er placeret til venstre set fra hjulaksen. 12 Pkt Hjul Standardstørrelsen på hjul til 360/370 l beholderen er 300 mm. Kan Ordregiver acceptere denne størrelse på hjul til 360/370 liter? Svar: Ja, jf. afsnit er diameteren på 250 mm et minimum. 13 Pkt Enkeltlåg med indkast Er indkastet til metal emballage og hård plast i 360/370 liter beholderne tænkt som et hul i beholderens låg (f.eks. som et gummi-indkast) eller er som et indkast, der monteres henover beholderlåget i lighed med et papindkast? Svar: Indkastene skal opfylde kravene i udbudsmaterialet. Kolding Kommune har ikke yderligere krav til deres design.

5 BEHANDLING AF DAGRENOVATION 5/8 14 Pkt Enkeltlåg med indkast Skal triangle lock her forstås som en smæklås til en trekantnøgle, en sudhauslås/tyngdekraftlås eller andet? Svar: Det er ligestillet med en smæklås til en trekantsnøgle eller lignende. 15 Vedr. kravsspecifikation Skillevægge Skillevægge til opdeling af 240 og 360/370 l beholdere skal være produceret i samme plasttype som beholdere og låg. Da vore skillevæg til 240 l. beholdere kun produceres i PP, vil vi høre om Kolding Kommune kan acceptere en skillevæg fremstillet i materialet PP. De kan selvfølgelig genanvendes på samme måde som beholderne. Svar: Der henvises til svar på spørgsmål Vedr. kravsspecifikation 5.1 Levering af beholdere Kolding Kommune stiller faciliteter til rådighed for Leverandøren til klargøring af beholderne. Faciliteterne vil være placeret indenfor Kolding Kommunes grænser. Kan Kolding Kommune oplyse, om lokaliteterne vil være centralt placeret i kommunen eller om de vil være placeret i yderste dele af kommunen? Placeringen af lokaliteterne har indflydelse på prisen for distributionen. Kan Kolding Kommune oplyse, om faciliteterne skal deles mellem de forskellige leverandør, såfremt der bliver valgt forskellige leverandør til de enkelte delopgaver? Kan Kolding kommune oplyse, hvor mange m2 opvarmet lager og udendørs lagerplads der stilles til rådighed til de forskellige delopgaver? Kan Kolding kommune oplyse om de afholder omkostninger til vand, el, varme mv.? Kan Kolding Kommune oplyse, om der på faciliteterne er opholdsrum til mandskab, toilet og bruseforhold, samt tilhørende kontor? Kan Kolding Kommune oplyse om der findes truck eller læsseramper på lokaliteterne til aflæsning af biler? Svar: Lokaliteterne vil være placeret centralt i kommunen, og forventeligt i en radius af 5-7 km fra Bronzevej 6. Faciliteterne skal deles mellem leverandørerne. Der forventes ca m² opvarmet lagerplads samt minimum 750 m² udendørs lager.

6 6/8 INDKØB, LEVERERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE Kolding Kommune afholder rimelige omkostninger til forbrug ved montering og udbringning af beholderne. Da lokaliteten til montering af beholdere ikke er fundet p.t., kan deres faciliteter inklusiv læsserampe mm. ikke beskrives nærmere. Der vil som minimum være toiletfaciliteter. 17 Kravsspecifikationer pkt Påsætning af forsegling. Leverandøren skal inden distribution, eller når denne er sat på standplads, forsegle beholderne med et klistermærke der angiver, hvornår beholderen må tages i brug. Klistermærkerne leveres af Kolding Kommune. Kan Kolding Kommune præcisere nærmere, hvad der menes med forsegling? Kan Kolding Kommune oplyse størrelse/udformning /placering på beholderen? Svar: Et klistermærke, som kun skal antyde en forsegling, den skal ikke virke som forsegling. Forventet størrelse på rundt/ovalt klistermærket er ca. 10 cm i diameter. Klistermærket skal placeres ½ på beholderen og ½ på låget. Endelig placering og størrelse på klistermærke kan afklares i forbindelse med kontraktmødet. 18 Vedr. kravsspecifikation 5.3 Distribution af beholdere Det fremgår ikke af udbudsmaterialet om leverandøren selv skal stille ITudstyr (scannere) til rådighed for distributionen. Kan Kolding Kommune oplyse nærmere herom? Svar: Ved distribution af beholdere skal beholderleveringen registreres elektronisk via den valgte IT-platform. Ved levering af beholderne skal der ikke anvendes scanning. 19 Vedr. kravsspecifikation 5.3 Distribution af beholdere Mht. de beholder, som skal hjemtages fra Miljøstationerne kræver det et oplagringsareal på ca m3. Kan Kolding Kommune stille disse til rådighed? Evt. en evt. oplagsplads miljøgodkendt iht. miljøgodkendelse 5, - støj? Svar: Kolding Kommune stiller plads til rådighed jf. svar på spørgsmål Vedr. kravsspecifikation Distribution af startkit Startkittet leveres af Kolding Kommune i særskilte enheder. Leverandøren skal ud pakke disse og samle de enkelte startkit. Det forventes at bestå af 200 plastposer, informationsmateriale fra Kolding Kommune vedrørende den nye

7 BEHANDLING AF DAGRENOVATION 7/8 affaldsordning samt en køkkenbeholder. Det er frivilligt for borgerne om de vil have en køkkenbeholder. Det forventes, at ca. 70 % af de startkit, der skal udbringes, inkluderer køkkenbeholder. Kan Kolding Kommune oplyse, hvilken type/fabrikat køkkenbeholdere der er tale om, så leverandøren kan beregne tidsforbrug til samling af denne. Svar: Fabrikatet er ikke p.t. valgt. Det forventes at blive en ca l ventileret beholder med låg og hank. 21 Vedr. kravsspecifikation 5.4 Option på hjemtagning af beholdere Tilbudsgiveren skal give en optionspris for hjemtagning af de nuværende beholdere og minicontainere. Optionen vægter 100 %. Alle beholdere er påmalet "Kolding Kommune". Kan Kolding Kommune oplyse, hvilken type maling der er tale om. Dette er vigtigt i forbindelse med bortskafningen/genanvendelse af de hjemtagne beholdere Svar: Det vil være en blanding af forskellige malingstyper. Der kan ikke redegøres nærmere herfor. 22 Vedr. kravsspecifikation 5.4 Option på hjemtagning af beholdere Der skal bortskaffes ca minicontainere i glasfiber. Har Kolding Kommune en afsætningskanal til disse, og kan henvise til denne? Svar: Nej. 23 Vedr. tilbudslisten Tilbudsliste for hovedleverancen Post 1.5 Klargøring og udlevering af startkit sammen med distribution af minicontainere Kan Kolding Kommune oplyse, hvorledes dette tal er fremkommet, da der kun skal distribueres stk. minicontainere Svar: Minicontainerne benyttes typisk i etagebyggeri, og benyttes derfor af flere boligenheder pr. minicontainer. 24 Vedr. tilbudslisten Er der mulighed for at få tilbudslisten til Kolding Kommune på indkøb af affaldsbeholdere tilsendt i Excel-format, så vi kan skrive priserne ind og dermed undgå håndskrevne priser i tilbudslisten? Svar: Tilbudslisten placeres i word-format på Kolding Kommunes hjemmeside.

8 8/8 INDKØB, LEVERERING OG DISTRIBUTION AF AFFALDSBEHOLDERE 25 Vedr. minicontainere Vi vil spørge om ordregiver vil acceptere 160mm hjul på 400 l. beholderen? Derved kan ordregiver få tilbudt absolut bedste pris. Svar: Kravet, som beskrevet i udbudsmaterialet, fastholdes.

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2

INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelser. 1 Indledning 1. 2 Rettelser 1. 3 Spørgsmål og svar 2 IKAST-BRANDE KOMMUNE INDKØB AF AFFALDSBEHOLDERE SVARBREV NR. 1 SPØRGSMÅL OG SVAR ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Rettelser

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED KOMMUNE

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Oplysninger om

Læs mere

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3

INDKØB AF MATERIEL INDHOLD. 1 Oplysninger om tilbudsgiver 3 OKTOBER 207 RINGSTED KOMMUNE INDKØB AF MATERIEL EU-UDBUD. REVIDERET TILBUDSLISTE AF 7. NOVEMBER 207 - BILAG ADRESSE COWI A/S Havneparken 700 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD

FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD KOLDING KOMMUNE FORHOLD VEDRØRENDE INDKØB AF BEHOLDERE, KØKKENSPANDE OG EMBALLAGE TIL MADAFFALD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk PROJEKTNR.

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune"

Svarbrev nr. 1 vedr. Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 26. marts 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-010 Svarbrev

Læs mere

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE JUNI 2013 Køb af affaldsbeholdere Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 4 1.2.1 Oplysninger i relation til

Læs mere

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER

INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER FEBRUAR 2018 FAXE AFFALD A/S INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD REVIDERET TILBUDSLISTE -

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger Udbudsbetingelser - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 96608 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe Lind

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 2 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation

Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere. Bilag 1 - Kravspecifikation Udbud - Indkøb af affaldsbeholdere Bilag 1 - Kravspecifikation Dato: 01. april 2016 Dokument id: 39683 Version: 01 Udarbejdet af: OFD Kontrol: PJH Godkendt af: GodkendtAf side 2 af 9 Odense Renovation

Læs mere

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255

Udbud. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Udbud Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune EU-udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417196 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD INDKØB AF MATERIEL SVARBLAD NR. 3 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017 RINGSTED

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD SVARBLAD NR. 1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER

LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER FEBRUAR 2013 ESBJERG KOMMUNE LEVERING AF BEHOLDERE OG MILJØKASSER EU UDBUD - KRAVSPECIFIKATION ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skovs Vej 9 8000 Aaehus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation

Køb af affaldsbeholdere. Tilbudsliste samt produktspecifikation Køb af affaldsbeholdere Tilbudsliste samt produktspecifikation Oktober 2017 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 1. Pris... 5 1.1. Hovedleverance af 240-liters beholdere med opdeling/skillevæg... 5 1.2.

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014

ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014 MAJ 2015 ESBJERG KOMMUNE ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014 RÅDGIVERYDELSER 2015-2016 SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER (SAB) ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr.

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr. Teknik- og Miljøforvaltningen 13. april 2015 Sagsnr.: 2014-0190982 Dokument: 2014-0190982-30 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Svarskrivelse nr. 2 Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser.

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser. Bilag 2: Tilbudsliste Vejledning til tilbudsliste Tilbudsgiver skal, for at tilbud er konditionsmæssigt, udfylde samtlige punkter i tilbudslisterne omfattende TBLA, TBLB og TBLC, samt udfylde og vedlægge

Læs mere

Vi har den modtaget følgende spørgsmål: i rundkørslen mindre dynamiske.

Vi har den modtaget følgende spørgsmål: i rundkørslen mindre dynamiske. Til de bydende ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg RETTELSESBLAD NR. 3 ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014, RÅDGIVERYDELSER 2015-2016 TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 29.06.2015

Læs mere

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser.

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser. NOTAT Projekt EU-udbud af indkøb af beholdere og indsamling af affald Kunde Rudersdal Kommune Notat nr. 8 Dato 10/04/2018 Til Fra Kopi til Tanja Ladefoged, Rudersdal Kommune Dorte Hvid-Jacobsen, Rambøll

Læs mere

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation.

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation. Notat Dato: 11. marts 2013 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesplan for udfasning af sækkestativer Resumé Det foreslås at igangsætte proces med køb af spande i EU-licitation med henblik på udfasning

Læs mere

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Annoncering Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Januar 2014 1. Indledning... 2 1.1 Udbuddets omfang... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 2.1 Udbudsform... 3 2.2 Tilbud

Læs mere

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk FAXE KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ SVARBLAD NR. 1

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende begrænset EU-udbud af merchandise, profilbeklædning og julegaver til University College Nordjylland (UCN), udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 210-380900 Opdateret den Ansøger

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER 24. APRIL 2015 RENO DJURS I/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD

Læs mere

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER

INDKØB AF AFFALDSBE- HOLDERE TIL ALLERØD, FREDENSBORG, HØRS- HOLM OG RUDERSDAL KOMMUNER Til Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dokumenttype Bilag 1: Kravspecifikation vedr. rammeaftale om indkøb af affaldsbeholdere i Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal Kommuner Dato

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU udbud: Tryksager med sikkerhedstryk, udbud på produktion og distribution af fisketegn.

Spørgsmål og svar til EU udbud: Tryksager med sikkerhedstryk, udbud på produktion og distribution af fisketegn. Dato for revision: 24. februar 2014 Spørgsmål og svar til EU udbud: Tryksager med sikkerhedstryk, udbud på produktion og distribution af fisketegn. I tidsplanen - side 8 - er der nævnt følgende: " 3. februar

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION d. Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION Indhold 1 Indledning... 3 2 Definitioner... 3 3 De udbudte leverancer... 3 4 Leveringstider... 4 5 Leveringsplan...

Læs mere

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22

EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 EU udbud: Ortoser og proteser Spørgsmål & svar 7-22 Delaftale 3 Brystproteser ANNULLERES jf Bekendtgørelse om supplerende oplysninger, uafsluttet procedure eller berigtigelse indsendt den 27.05.2015, da

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Kan I definere ekstra stærk stofkant?

Kan I definere ekstra stærk stofkant? Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ

EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk FAXE KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR EU-UDBUD INDKØB ELLER LEASING AF INDSAMLINGSKØRETØJ SVARBLAD NR. 2

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

UDBUDSVILKÅR INDHOLD. 1 Indledning 2. 2 Udbudsmaterialet 2. 3 Tilbudsfrist og afleveringsadresse 3. 4 Tilbudsåbning 3.

UDBUDSVILKÅR INDHOLD. 1 Indledning 2. 2 Udbudsmaterialet 2. 3 Tilbudsfrist og afleveringsadresse 3. 4 Tilbudsåbning 3. KAB, BOLIGSELSKABET AKB, AFD. 1026-3, ØBRO 95 SOLCELLEANLÆG PÅ ØBRO95 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Affald og Trafik Sagsbehandler: Niels Bo Poulsen Sagsnr. 07.18.06-Ø54-6-14 Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Nr. Dato for modtagelse

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 14-18 TILBUDSLISTE - TBL ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 71 Vejle TLF +45 56 4 FAX +45 56 4 99 99 WWW cowi.dk APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD

UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE EU-UDBUD Juni, 2007 2-hjulede Mobile Affaldsbeholdere Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Ansvarlig indkøbskonsulent: Morten Milling Tlf.: 72 53 11

Læs mere

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Januar 2018 Udgivelsesdato : 09. jan. 2017 Projekt : 2199 Dokument nr. : 40 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Ibni Version : 1.0 Side

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S REVIDERET VERSION A AF 21.02.2018 (ÆNDRINGER ER MARKERET MED GRØN) Udbudsbetingelser til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S Ordregiver: På vegne af

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 1. I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance

Læs mere

NOTAT OM BIOAFFALD DRAGØR KOMMUNE NOTAT. Parallelvej Kongens Lyngby A juli 2017 Notat TLHA, LEKD MENO TLHA ADRESSE COWI A/S

NOTAT OM BIOAFFALD DRAGØR KOMMUNE NOTAT. Parallelvej Kongens Lyngby A juli 2017 Notat TLHA, LEKD MENO TLHA ADRESSE COWI A/S DRAGØR KOMMUNE NOTAT OM BIOAFFALD NOTAT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk PROJEKTNR. DOKUMENTNR. A076097-001 VERSION UDGIVELSESDATO

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Køb af affaldsbeholdere

Køb af affaldsbeholdere Køb af affaldsbeholdere Særlige betingelser og ydelsesbeskrivelse Offentligt EU-Udbud Oktober 2017 1 Særlige betingelser... 3 1. Orientering om kontrakten... 3 2. Kontraktens varighed... 3 3. Leverandørens

Læs mere

Udbud - Hydraulisk materialehåndteringsmaskine på hjul til genbrugsstationen i Havnegade, Odense. Udbudsbetingelser

Udbud - Hydraulisk materialehåndteringsmaskine på hjul til genbrugsstationen i Havnegade, Odense. Udbudsbetingelser Udbud - Hydraulisk materialehåndteringsmaskine på hjul til genbrugsstationen i Havnegade, Odense Udbudsbetingelser Dato: 13. september 2016 Dokument id: 49914 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: EP/ANS

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dette dokument opdateres på og for Region Syddanmarks udbud på DAS løsning til Sønderborg

Dette dokument opdateres på  og  for Region Syddanmarks udbud på DAS løsning til Sønderborg Bilag 1a - Spørgsmål og svar Jakob Johnsen 4. september 2014 Dette dokument opdateres på www.udbud.dk og www.regionsyddanmark.dk/wm218399 for Region Syddanmarks udbud på DAS løsning til Sønderborg Sygehus.

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune NOVEMBER 2013 ASSENS AFFALD & GENBRUG A/S EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune VURDERINGSNOTAT 2 SIDEORDNEDE BUD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

leverance af variable vejtavler

leverance af variable vejtavler tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) leverance af variable vejtavler Juni 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: 2 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Tilbuddet skal afleveres på den fortrykte tilbudsliste(tbl),

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger. Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye ordninger Bilag 1: Kravspecifikation - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 92196 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 1 27-02-2014 07-03-2014 Delaftale 2 kontokortordning til tankstationer

Læs mere

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup.

Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Deltagere: - Repræsentanter for Ordregiver: o Kadir Atsiz (Fødevarestyrelsen)

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK Udbud af Dødstartsreserve i DK1 2019-2021 1/6 Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia NOTAT UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK1 2019-2021 +45 70 10 22 44 info@energinet CVR-nr. 28 98 06 71 Dato: 21.

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge

Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Spørgsmål og svar 1 18. februar 2013 Udbud på Danskuddannelse til voksne udlændinge Nedenfor kan læses indkomne spørgsmål og svar: Spørgsmål er besvaret med orange skrift Spørgsmål til udbudsmaterialet:

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Indkøb af gummihjulslæsser. Udbudsbetingelser

Indkøb af gummihjulslæsser. Udbudsbetingelser Indkøb af gummihjulslæsser Udbudsbetingelser Dato: 24. august 2015 Dokument id: 26661 Version: 1.0 Udarbejdet af: Rasmus Olsen Kontrol: KontrolAf Godkendt af: GodkendtAf side 2 af 7 Odense Renovation A/S

Læs mere

Tilbud på genbrug af gravsten

Tilbud på genbrug af gravsten Tilbud på genbrug af gravsten i Rudersdal Kommune 3. Tilbudsliste 02.08.2017 1 TILBUD Der afgives hermed tilbud på afhentning og håndtering af gravsten til genbrug fra Rudersdal Kommunes Kirkegårde. Tilbuddet

Læs mere

Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Indhold

Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Indhold Til de bydende virksomheder Indkøb af affaldsbeholdere - udbudsbrev Hermed foreligger udbudsmateriale for indkøb af affaldsbeholdere til Holbæk Affald A/S. Indhold 1 Betingelser... 2 Rettelser til udbudsmaterialet...

Læs mere

SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG

SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG SOLCELLEANLÆG PÅ TEKNIKBYGNING, TÅRNBY RENSEANLÆG FUNKTIONSUDBUD - HOVEDENTREPRISE TILBUDSLISTE - BILAG 2 SEPTEMBER 2013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende indkøb af brøndgods, 2017/S

Spørgsmål og svar vedrørende indkøb af brøndgods, 2017/S Spørgsmål og svar vedrørende indkøb af brøndgods, /S 008-012299 Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige udbudsmateriale. Der er indkommet nedenstående

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation EU-udbud - Indsamling af dagrenovation Maj 2016 Udgivelsesdato : Vores reference : 31.3030.16 Dokument nr. : 010 Udarbejdet : BER Kontrolleret : BHS Godkendt: : BHS Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. Referat fra informations- og spørgemøde afholdt den 25. februar

Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. Referat fra informations- og spørgemøde afholdt den 25. februar Teknik- og Miljøforvaltningen 1. marts 2016 Sagsnr.: 2016-0049505 Dokument: 2016-0049505-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Udbud af beholderservice for Københavns Kommune Referat fra informations- og spørgemøde

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 04-37.538 (Carsten Haubek, Helle Bøjen Larsen, Gorm K. Elikofer) 2. september 2004

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 04-37.538 (Carsten Haubek, Helle Bøjen Larsen, Gorm K. Elikofer) 2. september 2004 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 04-37.538 (Carsten Haubek, Helle Bøjen Larsen, Gorm K. Elikofer) 2. september 2004 K E N D E L S E BN Produkter Danmark A/S (advokat Poul Mortensen, Vejle) mod Odense Renovationsselskab

Læs mere

SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1

SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1 HVIDOVRE KOMMUNE SAMMENLIGNING AF 4-KAMMER BEHOLDERE OG 2-DELTE BEHOLDERE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 9. april 2014: OBS: Der er uploadet en ny kravspecifikation (version

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere