Sicilien & de Lipariske Øer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sicilien & de Lipariske Øer"

Transkript

1 Sicilien & de Lipariske Øer Lej sejlbåd ved Sicilien og de Lipariske Øer I 2000 blev Lipari-øerne, der ligger lige over Sicilien i den sydlige udkant af det Tyrrhenske Hav, udnævnt til at figurere på Unescos verdensarvsliste hvilket står som en garanti for områdets skønhed. Dette er et fantastisk område at leje en dejlig sejlbåd og tage på en uforglemmelig sejlferie. Korsika og Sardinien ligger mod nordvest, Elba mod nord, og mod øst ligger Italiens støvle. Den Lipariske øgruppe består af Lipari, Salina, Stromboli, Panarea, Filicudi og Basiluzzo og er kendt for øernes vilde og uberørte natur. Tredive sømil fra Stromboli, den østligste af Lipari-øerne, er Calabrien på det italienske fastland, og den maleriske havn Tropea. Afhængigt af din sejlerferies længde, er det også muligt at besøge Siciliens hovedstad Palermo og Egadi-øerne vest for Sicilien. Lige meget hvilken rejseplan man vælger, byder området på en spændende blanding af fantastisk sejlads, snorkling i krystalklart vand, naturskønne vandrestier, formidable restauranter, butikker og betagende sightseeing i maleriske byer med rødder der daterer sig helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom alt dette vil med garanti være et skattet minde i mange år fremover. Nem adgang til de spændende vulkanske Lipari Øer Vær smart med de smarte i livlige Panarea Idylliske ankerpladser langt fra menneskemasserne Arkitektur fra det 16. århundrede i Tropea Stromboli, Europas største aktive vulkan Længere åbenvandspassager og korte hop

2 På Sicilien tilbyder vi udsejling fra Palermo, Tropea, Marsala og Sant Agata di Militello. Om sejlferie ved Sicilien og de Lipariske Øer En sejlerferie ved Sicilien og de Lipariske Øer er en rejse gennem et gennemført Middelhavs-paradis. Passagerne mellem øerne er oftest korte og giver masser af tid til at nyde fornøjelserne ved at sejle, samt tage på opdagelsesrejser til land, prøve den lokale mad, eller sidde og slappe af med en cocktail på en hyggelig cafe. De blide og varme sommervinde fra nordvest ligger oftest mellem 8-12 knob. Briser over land/hav forekommer dagligt i den sene eftermiddag kan man f.eks. opleve mere sydlige vinde. Sommerens temperaturer ligger mellem 25 C og 32 C. Sejlads i foråret/efteråret er også meget behageligt. Tidevandsforskellen er kun på 1-2 fod og derfor er tidevandsstrømme ikke en bekymring. Vinddrevne strømme, der er almindelige i passatvindsbælter, er heller ikke et problem. En sejlerferie ved Sicilien og de Lipariske Øer er passende for skippere med basale færdigheder i kystnavigation. Skønheden og områdets unikke karakter er tillokkende for både nye og mere erfarne sejlere der ofte vender tilbage igen og igen. Højdepunkter Svømning og snorkling ved hvidsandede strande langs kysterne af smukke øer, samt naturskønne bugter fyldt med lokale fiskefartøjer, rolige byer ved strandkanten hvor lyserøde, hvide og gule huse pryder de stejle bakker i en betagende og tidløs mosaik det er blot nogle af fornøjelserne, der er på sejlerferie ved Sicilien og de Lipariske Øer. De Lipariske øer er bl.a. kendte for den aktive vulkan Stromboli og de varme kilder, det foryngende mineralvand og dets påståede helbredende kræfter, øen Vulcano og meget mere. En sejlerferie ville heller ikke være fuldkommen uden sightseeing i historiske landsbyer og prøvesmagninger på den lokale kogekunst men turene under hvide sejl i lune vinde er en ligeså stor del af oplevelsen.

3

4 Attraktioner Øen Lipari På Lipari er der fem landsbyer, hver med sit eget udvalg af udsøgte butikker og restauranter. Åndeløst smukke strande inviterer til svømning, snorkling og solbadning. Dykning ved de mange spændende lokationer omkring Lipari er også fascinerende og du kan arrangere guidede ture, der passer til alle færdighedsniveauer. Sejlads i farvandet ved Lipari er fremragende, og du kan beundre de imponerende bjerge, den betagende kystlinje og de smukke strande, mens den lune vind bærer dig mod din næste destination. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den største havn ved de Lipariske øer er Porto Lipari, på øens østside. Her kan du finde kajplads ved marinaerne, samt andre bekvemmeligheder for sejlere og lystbåde. Den bedste ankerplads er ud for øens vest og sydvest side mellem Le Formiche og Punta La Grotticelle. Kajplads for dinghy er tilgængelig. Highlights På nordsiden af hovedhavnen findes Monte Rosa, hvor der er en udsøgt strand med hvidt sand og pimpsten. Snorkling er fantastisk ved ankerpladsen mellem Le Formiche og Punta La Grotticelle. En kort gåtur bringer dig til de fascinerende romerske ruiner nær klostret over Sotto Monastero. Fascinerende er også et besøg til Det Arkæologiske Museum, med dens mange udstillinger og genstande, der giver et fremragende indblik i øernes rige historie. En tur til St. Bartholomew Katedralen og slottet Piazza Mazzini, er ligeledes meget interessant. Der er mere end 600 termiske vandhuller på øen, samt et utal af gode vandrestier i bjergene. Dykning og snorkling er fremragende i området ved Lipari. Faciliteter Brændstof og vand er tilgængeligt ved Porto Lipari.

5 Øen Panarea Eksklusive butikker, restauranter, natklubber og smukke private hjem. Her er stille stræder og vidunderlige, indbydende strande og det er fascinerende at udforske det arkæologiske sted Punta Milazzese, en landsby fra bronzealderen. Der er en fremragende ankerplads i nærheden, lidt mod øst. Et fantastisk stop på vejen til Panarea, er klippeøen Basiluuzo, hvor du kan gå i land og tjekke udsigten og de ældgamle romerske ruiner. En gammel yndlingsdestination for Europas intellektuelle elite, byder Panareas 5.4 kvadratkilometer og tre landsbyer på masser af tilflugtssteder for besøgende. Stranden La Spiaggetta er et populært sted for svømning, solbadning og snorkling, og det er en god oplevelse at tage en vandretur til de vulkanske damphuller på øens nordlige spids, hvor røgen bærer vidne om at der ikke langt under jordens overflade løber strømme af smeltet lava der findes en fantastisk ankerplads lidt mod øst. Ca.2 sømil fra Panarea, findes det gigantiske klippefremspring Basiluzzo, et eksempel på de mange stenformationer der findes overalt i det Tyrrhenske Hav. Under en mil lang, rejser dens forrevne og spidse spir sig 492 fod over det krystalklare havs overflade. Vandet er faktisk så klart, at man fra den gamle mole kan se en gammel nedsunket romersk skibsbygningsplads. Men for mange, vil Panareas tiltrækningskraft først og fremmest bestå i øens fantastiske restauranter og natklubber, der altid er sofistikerede, trendy og meget underholdende. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Kajplads er tilgængelig ved molen ved Contrada San Pietro, eller foran klubben Raja. Når vinden kommer fra øst (hvilket den ofte gør om morgenen) er disse moler ikke sikre. Der findes et smukt overnatnings-ankerplads øst for Punta Millazzese, og en anden tilsvarende naturskøn ankerplads ved Cala Junco her er der nogle gange restriktioner for forankring, og det er bedst at tjekke med havnemesteren eller det lokale turistcenter før man kaster anker.

6 Highlights Udover den fantastiske mad på de gode restauranter, natklubberne og de smukke strande, er en af Panareas mest fascinerende attraktioner bronzealder landsbyen Punta Milazzese. Det er en fornøjelse at gå blandt de 23 ovale stenhytter, og fantasere om hvordan det må have været at leve på øen på den tid. La Spiagetta er en fantastisk sted at snorkle, svømme og solbade. Faciliteter Der er ingen faciliteter for lystbåde tilgængelige på Panarea. Øen Stromboli Med sin beskedne størrelse, er Stromboli fuldstændigt domineret af vulkanen, der ifølge geologiske målinger, har været i udbrud i de sidste 2000 år. Vulkanen, der måler mere end 900 meter i højden, er selvfølgelig også hovedattraktionen, men øen har desuden to charmerende landsbyer, der er sjove at udforske. Her finder du traditionelle hvidskurede huse og smalle stræder, typisk for middelhavsområdet. Stromboli er desuden berømt for sin neapolitanske og sicilianske madlavning og her findes flere fremragende restauranter. Du må ikke snyde dig selv for en guidet tur til vulkanen og sejlads ved Stromboli vil vise dig noget af middelhavets smukkeste og mest fascinerende natur. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling, på havnen Ginostras vestlige side. Du kan kaste anker ud for Ginostra i dagtimerne, men ikke om natten. Det foretrukne overnatnings-ankerplads er syd for Ginostra ved Ficogrande. Vandet er ret dybt, så sørg for at ankeret sætter sig godt og at du har tilstrækkelig længde på din ankerline.

7 Highlights Et besøg til Stromboli vil ikke være komplet uden at tage en guidet tur til vulkanen, hvor du kan beundre en af naturens mest fascinerende kraftdemonstrationer. Boblende lava, hvæsende damp og røg rejser sig fra krateret. Ca. 30 min fra Ginostra, er et observatorie, hvor du kan beundre Serra Vancori, og nyde et måltid i den fremragende restaurant. Her er også gode sortsandede strande, hvor du kan svømme, snorkle og solbade, samt flere spændende vandrestier. Benyt også muligheden for at tage en slentretur i de to landsbyer, og gå på jagt i deres butikker, nyd et lækkert måltid mad, eller slap af med en drink i en af barerne. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Salina Salina er den eneste af de større øer med store vandforsyninger, der til gengæld har gjort øen grøn og indbydende. At leje en bil, cykel eller scooter, er en charmerende måde at se Salina og dens mange charmerende veje. Øen adskiller sig fra resten af de Lipariske Øer, ved at have adskillige vandkilder, der har gjort den næringsrige vulkanjord til et ideelt levested for et væld af flotte planter og træer, inklusiv jordbær, brombær og kaktusfigen. Mere end 400 arter af planter og træer vokser på de skråningerne af de tre udslukte vulkaner, der dominerer horisonten. Naturskønne ankerpladser, maleriske havne, spændende butikker og restauranterne og barerne i de tre landsbyer og fem småbyer, gør sejlads ved Salina til en afslappende og fornøjelig oplevelse - i fantastiske og frodige Middelhavsomgivelser. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige. Der er en god ankerplads i Porto Santa Marina. Rinella, på sydsiden af øen, er en naturskøn og beskyttet ankerplads. Som sædvanligt skal ankerpladser for natten vælges efter vindretningen.

8 Highlights Salina er med sine 41 kvadratkilometer, den andenstørste af de Lipariske øer. Øen byder på snoede småveje og mageløse udsigter fra de smukke vulkaner og det er oplagt at leje en bil/scooter/cykel for at få det bedste ud af dit besøg. Taxi og busser er også tilgængelige. Vandrestier findes i øens indland og langs de smukke strande og i alle sværhedsgrader. Madonna del Terzito helligdommen, og de tilhørende haver, er især smuk. Pollara er den mest spektakulære strand på øen, og den italienske filminstruktør Massimo Troisi, filmede dele af Postmanden her. Salina har fået sit navn fra den lille saltsø Lingua, på den sydøstlige ende af øen. Det var engang et vigtigt saltudvindingssted, og er i dag et spændende sted at tage en gåtur, hvor det nærliggende fyr tilføjer til den maritime charme. Faciliteter Brændstof og vand er tilgængeligt ved Porto Santa Marina. Øen Vulcano I år 183 B.C., rystede et enormt undersøisk vulkanudbrud Vulcano. Havbunden ved øens nordlige ende åbnede sig, og strømme af lava væltede ud, og skabte er vedhæng til den større ø. For lidt over et århundrede siden gik bjerget Vulcanello i udbrud igen, og skabte et ejendommeligt landskab af basalt-figurer, som de lokale kalder Monstrenes Dal. Det er en fantastisk oplevelse at snorkle i det klare vand langs de næsten vertikale klipper, der sænker sig ned i dybet, samt i de fascinerende havgrotter og ved de dejlige strande undervandlandskabet er unikt og skabt gennem tusinder af års vulkansk aktivitet. Det er muligt at se de varme gasser boble frem under vandet, og det hvide pimpstenssand og sorte basaltiske formationer, danner en smuk baggrund for myriaderne af farverige fisk. Fans af dykning vil finde et væld af gode steder, specielt i farvandene omkring Lipari og Vulcan især La Franata dell Archipelago er værd at nævne. De lokale dykkerbutikker er altid klar til at arrangere guidede udflugter, der passer til alle færdighedsniveauer.

9 Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Vulcano s to bugter hedder Porto di Levante og Porto di Ponente. Begge er gode ankerpladser, afhængigt af vindretningen. Highlights Øens hovedby hedder Vulcano, og byder på mange butikker, restauranter og barer. Du kan arrangere bus/taxi-ture til indlandet og landsbyen Piano, der ligger mellem de to bjergtinder Mt. Saraceno og Mt. Sommata og du kan klatre til toppen af den udslukte vulkan Gran Cratere, for at beundre den fantastiske udsigt og kigge ned i det dybe krater. Selvom den ikke teknisk set er vulkansk aktiv, har Vulcano et utal af varme kilder. Mudderbadene Laghetti di Fanghi og de varme kilder nær Via Provinciale er et af de bedste områder med termisk aktivitet i området. Der er fantastiske muligheder for snorkling og svømning på øens sydside, mellem Punta dei Porci og Porto Bandiera, og mellem Punto Monaco og Testa Grosso på nordvestsiden af øen. Spiaggia Sabbie Nere er en af de bedste strande i de Lipariske Øer. Faciliteter Der er ingen faciliteter for sejlbåde på Vulcano.

10 Vejr og vind Sejlervejret ved Sicilien og De Lipariske Øer Klimaet er typisk for Middelhavet, med varme, tørre somre og milde fugtige vintre. Afstand fra havet og højden af de store bjerge er årsag til drastiske klimaforskelle: på kystbæltet er den gennemsnitlige årlige temperatur omkring 19 C, hvilket falder til 13 C inde i landet. Nedbøren falder primært i vintermånederne. Regnmængden er lav, især i det lavtliggende område omkring Catania og Gela. Fortrinsvis nordvestlig vind. I juni-august er vindhastigheden m/s - sjældent mere end det. Gns. nedbør Måned C Max C Min Januar Februar Marts ,5 April ,5 Maj Juni Juli August September ,5 Oktober ,5 November ,5 December ,5 (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s) Tidevand I Middelhavet er tidevandsforskellien meget lille: kun cm (en til to fod), inklusiv variationener skabt af atmosfærisk tryk og dominerende vinde.

11 Om Sejlerferie Sejlads i Italien Praktiske Tips Baseinfo De italienske marinaer er særdeles velfungerende og har alle moderne faciliteter. Havne Hyggeligst lægger man til i små havne eller ved en anløbskaj nær de lokale både og tæt ved byens havnepromenade. Mange havne anløbes af færger, så en liggeplads klods op af færgelejet vil være urolig. Marinaer Der er større eller mindre marinaer langs kysten. Havnepenge er på et højere niveau end i Danmark. Havnekontoret kan eventuelt opkaldes i god tid før ankomst over VHF for at få anvist gæsteliggeplads der kan være ret så fyldt særligt i højsæsonen Her er det nødvendigt at kalde op og bestille plads. Tilladelser Der sejles normalt frit mellem Sardinien og Korsika (begge i EU). Proviantering Vær opmærksom på at de fleste mindre butikker holder siesta 2-3 timer midt på dagen. Vejr og vind Vejrudsigt med vejrkort fås på alle marinakontorer eller kald VHF. Oftest er det vindstille om morgenen, hvorfor det er en god idé at starte tidligt ud på sejladsen. Ved frokosttid tiltager vinden, for så igen at aftage til aften. Ved ankring under høje bjerge kan der forekomme kraftige faldvinde.

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet.

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet. Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden. Den Franske Riviera Sejlerferie ved den Franske Riviera Vinden er sjældent særlig kraftig i løbet af sæsonen, havet er generelt roligt, der er næsten intet tidevand eller strøm, kysten er ufarlig, der

Læs mere

Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien

Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien Sardinien Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien Mange sejlerferier i farvandet omkring Sardinien starter fra marinaen i Cannigione. Herfra er der en kort sejlads nordpå til

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Klassisk cykeltur i Puglia

Klassisk cykeltur i Puglia Klassisk cykeltur i Puglia Den sydlige del af Italien i regionen Puglia, som danner støvlens hæl, er ideel til en cykelferie for både børn og voksne. Strækningerne, som vi cykler ad, er for det meste moderate

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Vava'u. Sejladsmulighder

Vava'u. Sejladsmulighder Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed,

Læs mere

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu.

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Rejsebrev nr. 8-2. september 2017 Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Vi har sejlet 2663 sømil, gået 553 motortimer siden vi forlod Danmark. Der er sket meget siden sidste rejsebrev.

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Fethiye, Göcek og Orhaniye

Fethiye, Göcek og Orhaniye Fethiye, Göcek og Orhaniye Bådudlejning ved Marmaris, Göcek, Fethiye og Orhaniye Tyrkiet kan beskrives som en stor halvø med Sortehavet mod nord, det Ægæiske Hav mod vest og Middelhavet mod syd. Tyrkiet

Læs mere

Fortsat fra forsiden:

Fortsat fra forsiden: Fortsat fra forsiden: (Læs også allersidste nyt på www.bluedaneatlantic.blogspot.dk) Historisk set, har øen været beboet, ligesom de andre øer her i Caribien af Caribindianerne, og de kaldte øen Madinia

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u Vava'u Bådudlejning ved Tonga Vava u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Denne rejse byder på vandreture gennem et omfattende stisystem, der giver mulighed for at vandre fra landsby til landsby, gennem frodige skove og smukke

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant UNIK JAGTREJSE - begrænset antal pladser VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant PROGRAM 2018 - for jægere Dag 1: 17:00 (ca.) Ankomst til Vialba, Montone 18:00 Velkomstdrinks 19:00 Velkomstmiddag Dag 2: Turens

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur Udlandsrejse med Hardsyssel Efterskole Rom Playitas Ardéche Sko leå ret 2 0 1 9 / 2 0 2 0 Skitur At rejse er at leve Den største del af tiden på Hardsyssel Efterskole foregår på skolen, hvor der er almindelig

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Centrale Kroatien (Split)

Centrale Kroatien (Split) Centrale Kroatien (Split) Lej Sejlbåd fra Split og oplev Middelhavets smukkeste skærgård Adriaterhavet omkring Split er berømt for sit krystalklare blå vand - og områdets skærgård er berømt for sin skønhed

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Mallorca - Cykelferie. Mallorca - Oplev de ukendte sider af den velkendte ø

Mallorca - Cykelferie. Mallorca - Oplev de ukendte sider af den velkendte ø Mallorca - Cykelferie Mallorca - Oplev de ukendte sider af den velkendte ø Mallorca er kendt for sine charterferier og badeturisme, men kigger man uden for strandhotellerne, har øen en fantastisk natur

Læs mere

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer En skøn badeferie i Den Dominikanske Republik. Her er der virkelig mulighed for at komme ned i gear og slappe af på nogle helt fantastiske strande. 14 dage Fra-pris

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere