Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018"

Transkript

1 Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018 Den ufærdige minaret Kalta Minor i Khiva Usbekistan er med de smukke byer Khiva, Bukhara og Samarkand placeret i hjertet af det ældgamle og vidtforgrenede handelsnetværk vi i dag kender som Silkevejen, men selv om Usbekistan ofte identificeres med netop Silkevejen er den tidligere Sovjetrepublik meget mere. Usbekistan som territorium har en lang historie og en rig kultur og er med indflydelse fra Kina, Mongoliet, Det Indiske Subkontinent, Arabien, Europa og Sovjetunionen en kulturel smeltedigel nærmest uden sidestykke, mens Usbekistan som selvstændig nation kun har godt 25 års erfaring. En rejse i Usbekistan er derfor altid fuld af sjove, spændende og til tider bizarre rejseoplevelser. Usbekistan er også spændende gastronomi, farverige krydderimarkeder og ikke mindst meget imødekommende og gæstfrie mennesker. Alt sammen medvirker til en rigtig god rejseoplevelse. På denne særligt tilrettelagte aktive rejse i Usbekistan oplever vi de store silkevejsbyer Khiva, Bukhara og Samarkand på nærmeste hold, samtidig med at vi vandrer i noget af Usbekistans smukke natur i Ugam Chatkal National Park og i Zerafshanbjergene tæt på Samarkand, hvor vi oplever den landlige side af Usbekistan, når vi bor lokalt hos en familie i landsbyen Tersak. Rejsen arrangeres i samarbejde med Dansk Vandrelaugs rejseleder Kirsten Weber Brandt som, sammen med Happy Lama Travels indehaver Jan Tvernø, er rejseleder på rejsen. God rejselyst Jan Lama Tvernø Happy Lama Travel happylama@happylamatravel.com

2 Onsdag den 4. april 2018: Afrejse fra Danmark Vi flyver fra Kastrup med Aeroflot via Moskva. Aeroflot er i dag et af Europas bedst drevne flyselskaber med en ny flyflåde og Moskvas nye internationale lufthavn er en af Europas mest effektive transitlufthavne - Du skal, som dansk statsborger, ikke have transitvisum til Rusland. Vejledende flyplan: København-Moskva 13:00-16:30 Moskva-Tasjkent 20:50-02:45 (5. april 2018) Torsdag den 5. april 2018: Ankomst til Tasjkent - Ugam Chatkal NP Vi ankommer tidligt om morgenen i Usbekistans hovedstad Tasjkent. Efter at indrejseformaliteterne er overstået kører vi til hotellet, hvor der er sørget for tidlig indtjekning, så vi kan hvile os lidt ovenpå flyrejsen. Over middag kører vi mod nordøst til Ugam Chatkal National Park, som danner rammen om de næste tre dages vandreture i Chimgalbjergene. Vandringerne i Ugam Chatkal NP er, for komfortens skyld, ***(*) Le Grand Plaza i Tasjkent ***(*) Charos i Ugam Chatkal (M/F/A) Fredag den 6. april 2018: Vandring i Ugam Chatkal NP Vandringerne i Ugam Chatkal NP er, for komfortens skyld, Lokale forhold vedrørende tilladelser gør, at der ikke kan gives en specifik vandrebeskrivelse. Vandreturene specificeres derfor tættere på afrejsen, men vil vejledende være mellem 5-6 timer i varieret terræn i op til meters højde afhængig af ruten. ***(*) Charos i Ugam Chatkal (M/F/A) Lørdag den 7. april 2018: Vandring i Ugam Chatkal NP Vandringerne i Ugam Chatkal NP er, for komfortens skyld, Lokale forhold vedrørende tilladelser gør, at der ikke kan gives en specifik vandrebeskrivelse. Vandreturene specificeres derfor tættere på afrejsen, men vil vejledende være mellem 5-6 timer i varieret terræn i op til meters højde afhængig af ruten. ***(*) Charos i Ugam Chatkal (M/F/A) Søndag den 8. april 2018: Vandring i Ugam Chatkal NP - Tasjkent Vandringerne i Ugam Chatkal er, for komfortens skyld, Lokale forhold vedrørende tilladelser gør, at der ikke kan gives en specifik vandrebeskrivelse. Vandreturene specificeres derfor tættere på afrejsen, men vil vejledende være mellem 5-6 timer i varieret terræn i op til meters højde afhængig af ruten. Over middag kører vi tilbage til Tasjkent. ***(*) Le Grand Plaza i Tasjkent (M/F/A)

3 Mandag den 9. april 2018: Tasjkent - Fly til Urgench - Byvandring i Khiva Vi flyver til Urgench i den vestlige del af Usbekistan - En nærmest ukendt, autonom region som hedder Karakalpakstan. Fra Urgench tager det en lille times tid at køre til Khiva - En af Silkevejens absolut smukkeste byer. Khiva er langt mindre kendt end Bukhara og Samarkand og besidder derfor en mere rustik charme, hvor lokalbefolkningen bor side om side med de store monumenter, moskeer og madrassaer - Gamle muslimske universiteter. Vi tager på en guidet byvandring i denne smukke by, hvor vi oplever alle de smukke og historisk interessante seværdigheder indenfor Khivas dramatiske bymur, hvor Usbekistans højeste minaret Islam-Khoja på hele 56 meter og den ufærdige minaret Kalta-Minor fremstår særligt smukke. Khiva er i sær fotogen i aftenskumringen, hvor solen maler byen i varme røde og orange farver. ***Bek Khiva eller ***Orient Star i Khiva (M/F/A) Tirsdag den 10. april 2018: Khiva - Bukhara Datidens handelsruter gik gennem den barske Kyzylkumørken, på samme måde som nutidens moderne landeveje gør det. Når vi fortsætter vores rejse østpå mod Bukhara, får vi en fornemmelse af de barske forhold, som de gamle karavaner rejste under, da Silkevejen var på sit højeste. Samtidig er det også tydeligt at Silkevejen stadig lever - Det er ikke usædvanligt at se rækker af lastbiler registreret på kinesiske, tyrkiske og sågar baltiske nummerplader. Vi kører langs den gamle Oxusflod, som danner grænse til Usbekistans, lettere bizarre, nabo Turkmenistan og ankommer til Bukhara sidst på eftermiddagen. ***Karavan eller ***Lyabi House i Bukhara (M/F/A) Onsdag den 11. april 2018: Byvandring i Bukhara Vi oplever Bukharas mange smukke seværdigheder til fods. Et af de absolutte højdepunkter er den karakteristiske Chor- Minor moské med de fire turkisfarvede minareter. Vi oplever, blandt andre seværdigheder, også Bukharas farverige madrassaer, moskéer samt det legendariske fort, hvorfra Bukhara blev styret af skiftende khaner og emirer. ***Karavan eller ***Lyabi House i Bukhara (M/F/A) Torsdag den 12. april 2018: Bukhara - Samarkand Vi starter dagen med at opleve de af Bukharas store seværdigheder, som ligger udenfor bymuren, bla. den sidste emirs sommerpalads, som er en skøn blanding af russisk og vesteuropæisk arkitektur. Om eftermiddagen fortsætter vi til enestående Samarkand, der nærmest er blevet synonym med Silkevejen. ***Ideal eller ***Zilol Bakht i Samarkand (M/F/A)

4 Fredag den 13. april 2018: Byvandring i Samarkand Samarkand er uden tvivl Usbekistans største turistattraktion, men man forbløffes over hvor få turister der egentlig er i byen. Til gengæld er det meget tydeligt i gadebilledet, at byen har været knudepunkt på datidens største handelsrute Silkevejen, da du vil opleve lokale med typiske østasiatiske, arabiske og europæiske træk. Oplevelserne står i en lang kø i Samarkand, men Registan Squares smukke turkisblå minareter, kupler, moskéer og madrassaer er et absolut højdepunkt. Et andet stort og yderst fascinerende højdepunkt er astronomen og matematikerens Ulugh Begs observatorium, hvor han så tidligt som i 1420 erne, manuelt beregnede årets længde med kun et minuts fejlmargen. Ulugh Begs liv og levned var fascinerende på mange måder Han var barnebarn til Usbekistans stamfader, krigsherren Timur Lenk og blev halshugget på sin egen søns befaling. ***Ideal eller ***Zilol Bakht i Samarkand (M/F/A) Lørdag den 14. april 2018: Samarkand Dagen er til fri rådighed til afslapning, selvudforskning af Samarkand og reflektion over rejsens mange hidtidige indtryk. Samarkand er stadig en aktiv universitetsby med mange unge mennesker, som meget gerne vil snakke med turister. Samarkand er også et rigtig godt sted at købe souvenirs, hvor i sær den smukke keramik, de mange spændende krydderier og de farverige silketørklæder springer i øjnene. ***Ideal eller ***Zilol Bakht i Samarkand (M/-/-) Søndag den 15. april 2018: Samarkand - Tersak - Vandring i Zerafshanbjergene Ikke langt fra Samarkand ligger den lille landsby Tersak som en skærende kontrast til det pulserende byliv. VI er kommet rigtigt på landet, hvor tiden synes at have stået stille i rigtig lang tid. Vi bruger eftermiddagen på en gåtur i og omkring Tersak, hvor vi får et indblik i dagligdagen på landet i Usbekistan. Vandringerne i Zerafshanbjergene er, for komfortens skyld, Lokalt Guesthouse i Tersak (M/F/A) Mandag den 16. april 2018: Vandring i Zerafshanbjergene Dagens smukke vandretur fra Tersak tager os til Tersakpasset, som byder på smukke udsigter. Dagens vandring er på ca. fem timers varighed i varieret terræn. Vandringerne i Zerafshanbjergene er, for komfortens skyld, Lokalt Guesthouse i Tersak (M/F/A)

5 Tirsdag den 17. april 2018: Vandring i Zerafshanbjergene - Samarkand - Tasjkent Vi tager på en afsluttende vandretur omkring Tersak, før vi kører tilbage til Samarkand, hvorfra vi om eftermiddagen tager hurtigtoget til Tasjkent. ***(*) Le Grand Plaza i Tasjkent (M/F/A) Onsdag den 18. april 2018: Afrejse fra Tasjkent Hjemrejse fra Tasjkent med Aeroflot via Moskva. Vejledende flyplan: Tasjkent-Moskva 04:45-07:05 Moskva- København 10:30-12:05 -/-/- Priser, betingelser og vilkår for rejsen Rejsen arrangeres i samarbejde med Dansk Vandrelaug. Du skal derfor være medlem/melde dig ind i Dansk Vandrelaug for at deltage. Det koster fra ca. 100 kr. om året. Rejsens pris pr. person: DKK Enkeltværelsetillæg: DKK (Skriv dig evt. op til deleværelse ved tilmelding) Enkeltværelse kan ikke garanteres i guesthouse i Tersak Tilmelding og spørgsmål: Rejseleder Kirsten Weber Brandt - ki6akwb@gmail.com Specifikke programspørgsmål: Happy Lama Travel v/jan Tvernø - happylama@happylamatravel.com Prisen inkluderer: - Flybillet København - Moskva - Tasjkent retur *1 - Indenrigsflyvning fra Tasjkent til Urgench - Landtransport og transfers jf. program - Overnatninger jf. program (Kan ændres til tilsvarende) - Måltider jf. program ex. drikkevarer (M=Morgenmad, F=Frokost, A=Aftensmad, Kan være box/picnic) - Entréer og guide til seværdigheder og aktiviteter jf. program - Danske rejseledere - Kirsten Weber Brandt og Jan Tvernø - Lokale guider - Visumassistance, Letter of Invitation osv. - Happy Lama Travels tryghedsservice (Rejseinformationer for hurtig koordinering i tilfælde af krise) Prisen inkluderer ikke: - Provinstilslutning - Visum til Usbekistan - USD 70 (2017), som betales kontant ved ankomst til Tasjkent - Anbefalet afbestillingsforsikring og obligatorisk rejseforsikring - Kontakt Happy Lama Travel *2 - Individuelle forlængelser - Kontakt Happy Lama Travel *3 - Evt. vaccinationer - Kontakt egen læge eller Statens Serum Institut - Drikkepenge, evt. fotoafgifter og frivillige bidrag *4 - Ikke nævnte måltider - Alt andet som ikke er nævnt i program eller nævnt som inkluderet i prisen Praktiske oplysninger: - Danske statsborgere skal normalt ikke have transitvisum til Rusland - Danske statsborgere skal have visum til Usbekistan. Dette koordineres gennem Happy Lama Travel - Dit pas skal være gyldigt til minimum 19. oktober 2018 (Seks måneder efter udrejse) - Ved tilmelding skal du fremsende kopi/scan/foto af pas til Happy Lama Travel - Depositum på DKK faktureres ved tilmelding - Afbestillingsforsikring faktureres sammen med depositum - Rejseforsikring faktureres ved bestilling - Restbeløb faktureres til betaling den 31. januar 2018

6 - Rejsen gennemføres ved minimum 8 tilmeldte ex. danske rejseledere. Max. deltagerantal er ca Deltagelse foregår på egen risiko Vandringer: Tidsangivelser og beskrivelser er vejledende. Der kan være stor forskel på deltagernes kondition, overskud, indstilling og forudsætninger, ligesom vejrlig kan være en faktor for programmets gennemførsel. Det er derfor nødvendigt at have en positiv og fleksibel indstilling til programmet. Usbekistan som rejseland: Usbekistan er på mange måder et fascinerende og smukt land med stor mangfoldighed og en yderst gæstfri befolkning, som gør hvad de kan for at man føler sig velkommen. Usbekistan er en tidligere sovjetrepublik, som stadig kæmper for at opfinde sin egen identitet. Usbekistan er et overvejende liberalt, muslimsk land, hvilket dog ikke er særligt tydeligt i gadebilledet. Infrastrukturen er udmærket hvad angår veje, hoteller og andre turistfaciliteter, dog skal man som rejsende være forberedt på, at en række forhold opfattes anderledes end i vores del af verden. Det er derfor vigtigt for rejseoplevelsen at have en fleksibel indgangsvinkel til at rejse i andre kulturer. Forbehold for programændringer og forudsætningsændringer som valutakurser og oliepriser. *1 - Flybilletter kan være genstand for stigninger i brændstofafgifter og lufthavnsskatter fra flyselskabets tilbudsgivning til udstedelse. Hvis dette er tilfældet bliver øgede afgifter og skatter efterfaktureret ved billetudstedelse, ligesom forudsætningsændringer som valutakurser kan medføre ændret pris jf. Lov om pakkerejser. *2 - Happy Lama Travel har et rigtig godt samarbejde med GOUDA, hvis forsikringer har en rigtig god dækning. *3 - Happy Lama Travel har mulighed for at arrangere alle individuelle forlængelser i Usbekistan og nabolandene Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Kasakhstan. *4 - Det er kutyme at give drikkepenge i Usbekistan. Der beregnes et vejledende niveau som rejselederen administrerer. Happy Lama Travel og Jan Tvernø Happy Lama Travel blev etableret af rejsevante Jan Tvernø i 2007 efter en rejse i Peru, som stadig er Happy Lama Travels store speciale i Sydamerika sammen med Ecuador, Bolivia og Galapagos. Happy Lama Travel er på samme måde ved at etablere sig som specialist i de spændende lande langs Silkeveje - Usbekistan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Kasakhstan, Mongoliet, Kina, Afghanistan, Iran, Aserbajdsjan, Georgien, Armenien, Tyrkiet og Nagorno-Karabakh. Happy Lama Travel arrangerer primært individuelle rejser og specielle grupperejser på opfordring, hvor indholdet tilpasses ønsker og behov for oplevelser. Alt kan i princippet lade sig gøre og Happy Lama Travel har endnu ikke arrangeret to helt identiske rejser. Happy Lama Travels eventyrlystne indehaver Jan Tvernø lægger stor vægt på personligt at have researchet de valgte destinationer og er derfor meget på farten for at sikre kvaliteten af din rejse. Jan har senest rejst i spændende lande som bla. Guyana, Sudan, Oman, Tadsjikistan, Kirgisistan, Iran, Usbekistan, Papua Ny-Guinea, Mongoliet, Suriname, Uganda, Marokko, Georgien, Armenien og Sri Lanka. Happy Lama Travel er som loven foreskriver naturligvis registreret i Rejsegarantifonden med registreringsnummer Læs om Happy Lama Travel - Læs om Jan Tvernø

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun 1. september 2018-8. september 2018 Bulgarien er et af de få europæiske lande,

Læs mere

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018 Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september 2018-4. oktober 2018 Koruldisøerne i Svaneti, Kaukasus, Georgien På kanten af Europa, ligger smukke Georgien og de

Læs mere

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar februar 2018

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar februar 2018 Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar 2018-10. februar 2018 Tag på dit livs smukkeste ørkenvandring i Sahara. Vi bruger farverige Marrakesh som springbræt til at nyde nogle

Læs mere

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018 Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august 2018-22. august 2018 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt i Europas oversete hjørne - Det Sydøstlige

Læs mere

Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj maj 2019

Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj maj 2019 Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj 2019-19. maj 2019 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt i Europas oversete hjørne - Det Sydøstlige Balkan

Læs mere

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018 Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september 2018-18. september 2018 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere,

Læs mere

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts april 2019

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts april 2019 Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts 2019-6. april 2019 Tag på dit livs smukkeste ørkenvandring i Sahara. Vi bruger farverige Marrakesh som springbræt til at nyde nogle smukke

Læs mere

Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj maj 2019

Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj maj 2019 Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj 2019-11. maj 2019 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere, som ligger

Læs mere

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018 Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september 2018-18. september 2018 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere,

Læs mere

Henrik driver Køge Bugt PT Studie i Karlslunde - Træningsstudie for personlig træning.

Henrik driver Køge Bugt PT Studie i Karlslunde - Træningsstudie for personlig træning. Motion, velvære, god kost og bedre livsstil i smukke omgivelser Bootcamp med Din Personlige Træner - Henrik Sørensen Særrejse i Bulgarien 4. maj 2019-11. maj 2019 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt

Læs mere

Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september

Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september 2018-5. oktober 2018 Baku, Aserbajdsjan På kanten af Europa, ligger Land of Fire - Ildlandet

Læs mere

Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august september 2019

Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august september 2019 Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august 2019-13. september 2019 Ushguli i Svaneti, Kaukasus, Georgien På kanten af Europa ligger smukke Georgien

Læs mere

Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober

Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober 2019-8. oktober 2019 Bill & Helle Brodersen, BTB Vin & Spiritus, byder i samarbejde med

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november 2017-17. november 2017 Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det frodige ørige Sri Lanka

Læs mere

Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway

Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway Særrejse til Tadsjikistan og Kirgisistan med erfaren dansk rejseleder 4. september 2016-17. september 2016 (garanteret afrejse) Tag med på et af

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november 2017-17. november 2017 Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det frodige ørige Sri Lanka

Læs mere

Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni juni 2020 (2.

Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni juni 2020 (2. Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj 2020-7. juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni 2020-12. juni 2020 (2. etape - Vest) Mangystauplateauet i det vestlige Kasakhstan - 2. etape

Læs mere

Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september september 2019

Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september september 2019 Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september 2019-28. september 2019 Comrat, Gagausien, Moldova Velkommen til en fascinerende rejse til et af Europas

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts april 2019

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts april 2019 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts 2019-12. april 2019 Påfugl, Yala National Park Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det

Læs mere

Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar marts 2020

Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar marts 2020 Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar 2020-14. marts 2020 Bundala NP, Sri Lanka Sri Lanka - Det lille frodige ørige med den dramatiske

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Bulgarian Trail Running Adventure - The Five Mountains September 8, September 15, 2018

Bulgarian Trail Running Adventure - The Five Mountains September 8, September 15, 2018 Bulgarian Trail Running Adventure - The Five Mountains September 8, 2018 - September 15, 2018 Did you know that there are 42 mountain ranges in Bulgaria? We would like to invite you to a wonderful alpine

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring. Særrejse til Bolivia 18. oktober 2016-4. november 2016

Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring. Særrejse til Bolivia 18. oktober 2016-4. november 2016 Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring Særrejse til Bolivia 18. oktober 2016-4. november 2016 Bolivia - Et overset oplevelsesparadis for den eventyrlystne placeret i hjertet af Sydamerika.

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI Istanbul FDI World Dental Association 2013 Med rundrejse efter FDI FDI-kongressen holdes i Istanbul, den største by i Tyrkiet. Tidligere var byen kendt under navnet Konstantinopel og gennem århundreder

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 10 dage På denne rejse besøger vi de gamle karavanebyer og oplever historiske

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Tandlægeforeningen og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til ADA Denver, samt en rejse fra Las Vegas til Denver. Hvis du udelukkende ønsker at deltage i ADA Denver, bedes du

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Uganda og Rwanda. Gorillaer i tågebjergene. Telefon

Uganda og Rwanda. Gorillaer i tågebjergene. Telefon Telefon 47 16 12 20 Uganda og Rwanda Tag med Kipling Travel på gorilla trekking og på jagt efter bjerggorillaer i Virunga - Afrikas hjerte på grænsen mellem Uganda, Congo og Rwanda. Rejsegarantifonden

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

Telefon USA. Florida - Goliath Grouper, hajer og amberjack. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Telefon USA. Florida - Goliath Grouper, hajer og amberjack. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening USA Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Florida - Goliath Grouper, hajer og amberjack Tag med Kipling Travel til den Mexicanske Gulf og oplev det bedste fiskeri området kan

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru

Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Jan Lama Tvernø og Happy Lama Travel indbyder dig til at deltage i en fascinerende, kombineret natur- og kulturrejse i et af verdens smukkeste bjergområder

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014 Sankt Petersborg og Moskva 7 dage 18. 24. maj 2014 NordjyskeFordele og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva. M: Morgenmad F: Frokost A: Aftensmad

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Strafferetsrejse til Agadir, Marokko

Strafferetsrejse til Agadir, Marokko Strafferetsrejse til Agadir, Marokko Obligatorisk efteruddannelse for advokater Den 26. november - 3. december 2016 5-stjernet Hotel Royal Atlas, Agadir i Marokko Advokaternes HR tilbyder et ugekursus,

Læs mere

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter 2013 Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter NextStop er for dig der vil bagom facaden Praktiske oplysninger Som Next Stop er rejser du med

Læs mere

USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

USBEKISTAN CENTRALASIENEN- USBEKISTAN CENTRALASIENEN- VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige

Læs mere

MH CONSULTING ARRANGERER

MH CONSULTING ARRANGERER MH CONSULTING ARRANGERER Erhvervsrejse Marked og muligheder Til Novosibirsk (Den Sibirske region), Rusland Den 10-15. april 2016 Novosibirsk - marked og muligheder Rusland er det nærmeste BRIK - land,

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere