Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR Sølvtorvskomplekset. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej København Ø Tlf.: Fax:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 722. Sølvtorvskomplekset. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29"

Transkript

1 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 722 Sølvtorvskomplekset EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej København Ø Tlf.: Fax:

2

3 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Sølvgade 83, 1353 København K Matr. nr.: 159 Nørre Vold Vester Kvt. Opførelsesår: Fakultet: Brugere: Bygningssynet afholdt den: Deltagere i synet: Bertel Johansen, Vedligeholdelseschef, Campus Service Nord, Driftsledelse Saqib Tasneem, Projektleder, Campus Support Frederikke Gludsted, VVS-ingeniør, EKJ Jens B. Nielsen, El ingeniør EKJ Flemming Groth, Administrationschef Tina Brand, Laborant 1 INDLEDNING Københavns Universitet, Campus Service (CAS) og EKJ rådgivende ingeniører as har, i henhold til bestemmelserne i Boligministeriets "Vedligeholdelsescirkulære" af 11. december 2008, gennemført bygningssyn på: Sølvtorvskomplekset Komplekset udgør m 2 og består af: 722-1: Botanisk Centralbibliotek 722-2: Herbarie 722-3: Havefløjen 722-4: Vuggestuen ved Botanisk Have 722-5: DNA sekvensering 722-6: Værksted for gartnere i Botanisk Have, vævslaboratoriet, udstilling 722-7: Snedkerværksted, udstillingsrum for SNM 722-9: Lagerbygning for kemikalier Alle bygningerne er bevaringsværdige. Havefløjen står (2012) p.t. tom. Generelt gælder det for alle installationer i denne bygning, at de skal påregnes udskiftet og renoveret i forbindelse med indflytning af nye brugere.

4 Side: Overordnet beskrivelse af tekniske anlæg: SfB nr: 50 VVS-anlæg, terræn Der er ifølge driftsafdelingen ingen problemer med den udvendige spilde- og regnvandskloak. Kloakken gennemspules efter behov, og sætninger og utætheder udbedres løbende. Kloakkens alder taget i betragtning må der regnes med årlige udgifter til udbedringer. Driftsafdelingen gør opmærksom på, at der ved bygningerne mange steder er bagfald i terræn mod bygningernes facader. Dette betyder, at projekter med renovering af kloak eller dræn skal indeholde opretning af terræn. Beløb til opretning af terræn er medtaget i arkitektsynet. Kloak rundt om bygning er tv-inspiceret i efteråret Konklusionen er at kloak og dræn bør udskiftes i Der er konstateret mange brud samt fundet rotter. Regn- og drænvandssystem Der er på gavlene og facaden mod Øster Farimagsgade i år 2002 etableret omfangsdræn og kældervæggene er isoleret ved bygning I 2009 er der udført omfangsdræn og udvendig isolering af kældervægge rundt om vuggestuen bygning 4 fra port til port. Der er ved bygning på siderne mod bygning 7 og mod Botanisk Have udført nyt dræn, samt udført strømpeforing af eksisterende kloak i Da udnyttelsen af kælderrummene generelt gennem årene gradvis ændres fra kolde depotrum til opvarmede arbejdsrum, har dette medført, at der gennem kælderydervæggene diffunderer fugt, som medfører afskalning af pudsen og malingen. Dette især udbredt i bygning 722-3, (trapper i kælder niveau) og (gårdsiden). På baggrund af ovenstående er der i 2010 etableret dræn og udvendig kælderisolering i Sølvgade gården ved facader på bygning og 3. Laboratoriespildevand Spildevand fra laboratorier i bygning 722-1, bygning 722-3, bygning og Vævslaboratoriet i bygning er ikke separeret fra det almindelige husspildevand. Kemikalieholdigt spildevand udledes ikke i spildevandssystemet men samles op i tønder, som bortkøres til destruktion. I terræn findes der flere kanaler med rør mellem de forskellige bygninger.

5 Side: 1.3 SfB nr: 52 Spilde-/ Regn-/ drænvandssystem Indvendige anlæg og installationer Spildevandssystemerne i alle fløje er udført i støbejern. I bygning og i bygning bærer afløbsrørene stærkt præg af alder og viser tegn på gennemtæring. Bemærk at bygning 3 p.t. er fraflyttet. I bygning og i bygning er det samme tilfældet, dog i mindre udstrækning. En del steder er dele af rørene udskiftet til rustfri rør. I bygning er der foretaget forholdsvis mange punktvise udskiftninger. Driftspersonalet oplyste, at der nu er begyndt at anvendes Geberit Silent rør, pga. at disse lydisolerer bedre end rustfrie stålrør. Driftspersonalet har ved Ingeniørsyn år 2007, oplyst at faldstammen i rum nr E (bygning 722-5) er udskiftet, tilsvarende gør sig gældende i stueplanen. Driftspersonalet har ved Ingeniørsyn år 2008 oplyste, at der er påbegyndt en delvisudskiftning af faldstammerne i bygning 5, dog resterer der en del. SfB nr: 53 Brugsvand Brugsvandsinstallationerne på Sølvtorvskomplekset er generelt af ældre dato. Bemærk at bygning 3 p.t. er fraflyttet og at anlægget bør renoveres ved indflytning af nye brugere. Varmtvandsrør i ingeniørgang fra og med bygning 5 til 6 er udskiftet i 2009 grundet brud. Behandlet vand Laboratorier i komplekset er forsynet med trykstyret behandlet vand fra centralt anlæg placeret i bygning s kælder. Anlægget er udskiftet i Eksisterende distributionspumpe er bibeholdt. Lagerbeholdere i kælderen er udskiftet til to beholdere i år 2000, på hver liter. I forbindelse med udskiftningen af anlægget for behandlet vand er alle vandrette hovedledninger samt alle tilhørende hovedstigstrenge udskiftet. Alle øvrige ledninger (stikledninger til de enkelte udtag) incl. de tilhørende tapsteder er ikke udskiftet. Der er etableret cirkulation på hovedledningerne. Det er af driftspersonalet oplyst, at der ikke er behov for cirkulation helt ud til tapstedet.

6 Side: 1.4 SfB nr: 54 Luft, gas og trykluftanlæg Der er indlagt bygas med måler i kælder i bygning Bemærk at bygningen p.t. er fraflyttet. Hvis der foretages indgreb på installationen, kræver gasleverandøren, at hele installationen trykprøves. Der er stadigvæk behov for gas til bunsenbrændere i bygning Øvrige luftarter Der er etableret luftartscentraler udvendigt på gavlen af Farimagsgadefløjen, bygning Denne luftartscentral forsyner kun bygning Der er etableret ét fælles gascentralanlæg luftartscentraler udvendigt imellem bygning og bygning Denne luftartscentral forsyner kun bygning 722-3, med hhv. brint, nitrogen og CO 2. Bemærk at bygning 3 er fraflyttet og at anlægget derfor kan nedlægges og evt. genanvendes andet steds. Der skal gøres opmærksomt på, at der skal foretages lovpligtige eftersyn af installationer for acetylen og brint. Eftersynet skal udføres af et autoriseret firma. I kælder bygning 6 er der placeret en trykluftskompressor (ca. 1997), denne serviceres jævnligt. Kompressoren forsyner udtag i bygning 722-3, -5, -6 samt drivhuse. SfB nr: 55 Køling I 2000/2001 er der etableret et brineanlæg i kælder bygning 2 rum A, kondensator er placeret ved gavl at bygning 3 og 7. Anlægget forsyner køle og klimarum i bygning 3. Der er service 1 gang årligt. Bemærk at bygning 3 er fraflyttet. I bygning 2 er der et køleanlæg (nr. 1) fra 1988 til affugtning af ventilation. Anlægget benytter 87 kg. R22 og jf. kølerapport 2002/2003 skal anlægget udfases under fase 2. I bygning 3 er der et køleanlæg (nr. 2) for klimarum , anlægget er fra 1990 og benytter R22. Anlægget er i god stand og en udfasning er jf. kølerapporten fra 2002/2003 ikke presserende. Der er service 1 gang årligt. Bemærk at bygning 3 er fraflyttet. I bygning 3 er der et køleanlæg (nr. 4) for centrifugerum W0. Anlægget er placeret i det fri og er i god stand jf. kølerapport 2002/2003. Anlægget er fra 1993 og anvender R22. En udskiftning er ikke presserende. Bemærk at bygning 3 er fraflyttet. Generelt for bygningens R22 anlæg: I 2010 oplyser Svedan følgende: er det helt slut med reparation på R22- anlæg. Det er imidlertid usikkert, om det vil være til at få R22 så længe, og hvis det er til at få, kan det nå at blive urimelig dyrt inden Desuden skal der skiftes til andet kølemiddel ved større ombygninger på anlægget.

7 Side: 1.5 I år 2007 er der installeret et ammoniak køleanlæg med 2 stk. kompressorer i bygning Anlægget producerer -1 C brine til kølerum m.v. i bygning Kondensatoren køles med et tørkølekredsløb og tørkøleren er placeret udendørs på terræn. Der holdes altid en temperatur på ca. 35 C i tørkølerkredsløbet og noget af kondeseringsvarmen kan evt. bruges til opvarmning af maskinhallen i bygning Anlægget serviceres en gang hvert halve år. I bygning er kølerørsystemet udvidet, og køleventiler og styring er udskiftet i 2005 for rum , A, B, , A og B. I 2010 er ventiler mv. udskiftet i rum graders kølerum, B, 4 graders kølerum og A, 15 graders dyrkningsrum. Der er i år 2002 etableret rumkøling i rum , i bygning 722-5, da den installerede PCR-sequencer afgiver megen varme. I bygning kælder rum A er der etableret et køleanlæg i 2000 til køling af kølerum i bygning 3. Bemærk at bygning 3 er fraflyttet. I 2009 er der udført projekt for etablering af køling ved fancoil i følgende rum: , , og Alle fancoil opkobles på det nye ammoniakanlæg fra I bygning 7 er der et køleanlæg for klimakammer. Det serviceres 1 gang årligt. I 2012 er alle rum registreret mht. om der er etableret køling, herunder om det er splitanlæg eller centralt tilsluttet anlæg. Køleydelse er angivet som skønnet ydelse. Sølvtorvet - Køl Bygning 1 4 c rum comfort Kølemiddel Bemærkning KW* KW* 2. sal, rum Fancoil - AERMEC 2. sal, rum Fancoil - AERMEC Bygning 2 Kælder rum Kælder rum Køleanlæg 40 kw, Kølecentral skøn ca. 125 kw Køleanlæg 1,4 kw Bygning 3 Kælder, rum A 3 Fancoil -ECO Kælder, rum A 3 Fancoil -ECO Kælder, rum splitanlæg Kælder, rum splitanlæg Kælder, rum ,5 splitanlæg Kælder, rum Fancoil -ECO Kælder, rum ,5 splitanlæg 2. sal, rum Fancoil -ECO 3. sal, rum Fancoil -ECO Bygning 4

8 Side: 1.6 Ingen køl Bygning 5 kælder, rum Fancoil - GEA Searle (edb rum) kælder, rum Fancoil - GEA Searle (edb rum) kælder, rum Fancoil - GEA Searle kælder, rum Fancoil - AERMEC kælder, rum Fancoil - AERMEC kælder, rum Fancoil kælder, rum maskine kælder, rum mobil maskine Stueplan, rum Fancoil Stueplan, rum Fancoil Stueplan, rum Fancoil Stueplan, rum ,5 splitanlæg 1. sal, rum Fancoil - GEA Searle 1. sal, rum Fancoil - GEA Searle 2. sal, rum Fancoil - GEA Searle 1. sal, rum B 8 Fancoil - GEA Searle 1. sal, rum A 8 Fancoil - GEA Searle 1. sal, rum A 8 Fancoil - GEA Searle 1. sal, rum B 8 Fancoil - GEA Searle 2. sal, rum Fancoil 2. sal, rum Fancoil 2. sal, rum Fancoil 2. sal, rum Fancoil 3. sal, rum Fancoil - AERMEC 6 kw ( demont.) 3. sal, rum Fancoil - AERMEC 6 kw ( demont.) Bygning 6 Køleanlæg 33,15 kw, Kølecentral kælder, teknikrum dim 110 kw kælder, rum Fancoil - AERMEC kælder, rum Fancoil - AERMEC 1. sal, rum Fancoil - AERMEC 2. sal, rum Fancoil - AERMEC Bygning 7 Teknikrum 8 Fancoil - GEA Searle Teknikrum 8 Fancoil - GEA Searle Samlet køleeffekt (groft overslag) kw ,5 * Alle ydelser er skønnet på baggrund af datablade, aflæsninger på stedet, eller baseret på erfaringstal

9 Side: 1.7 SfB nr: 56 Varme og fjernvarme Fjernvarme, damp Centralen består af tre varmevekslere med en samlet effekt på ca. 2,1 MW. Den ene af varmevekslerne er koblet fra således, at den primært forsyner varmtvandsbeholderen. Varmevekslerne er udskiftet i hhv (to stk) og 2010 (et stk). Ifølge driftspersonalet er der et meget varierende damp-forbrug, hvilket medfører en forholdsvis stor mængde kondensat. I den forbindelse vil det være en fordel at flytte reduktionsventilen for højtryksdampen til autoklaverne og kogekarrene i bygning 722-3, således, at den i stedet er placeret i selve varmecentralen. Udgift hertil (ca. kr ) er ikke medtaget i økonomioversigten. Det forudsættes at de eksisterende rør kan genanvendes. Varmeanlæg, sekundærsiden Varmeanlæg i bygninger er udført som to-strengsanlæg. Ifølge driftspersonalet er sektionering og afspærringsmulighederne af varmerørene i alle bygningerne er begrænset. I bygning er der to blandesløjfer, varmeanlægget er her facade opdelt. I bygningerne 722-2, 722-3, , og er der én blandesløjfe pr. bygning. I 2010 er udskiftet komplet rørsystem og radiatorer i bygning og 2, og der er etableret aftapnings- og afspærringsmuligheder. Driften oplyser at de i bygning 4 har udskiftet ca. 70 termostatventiler, men at der mangler udskiftning af ca. 20 ventiler i stuen. SfB nr: 57 Proces-/ komfortventilation I bygning er der i år 2002 etableret ventilationsanlæg til klimatisering af herbarierne. Der er i kælderen i bygning placeret to indblæsningsanlæg som forsyner bygningen med erstatningsluft. I tagetagen er placeret seksogtyve udsugningsventilatorer Alle udsugningsventilatorer er gennemgået og serviceret i brugerne oplyser i 2010 at der er store problemer med ventilationen og at sugene ofte svigter. Der er i år 1998 udskiftet udsugningsaggregater for proces-ventilation. Det er af brugerne oplyst, at samtidighedsfaktoren på stinkskabene er 75 %. Det skal bemærkes at bygning er fraflyttet i 2012, hvor ventilationen er sat ud af drift. Det skal forventes at al ventilation skal udskiftes, såfremt bygningen skal tages i brug igen.

10 Side: 1.8 I bygning er der etableret ventilation af Biobaren. Derudover er der etableret ventilation i undervisningslokalet i kælderen. Anlægget herfor står i tagrum. Der er endvidere et separat udsugningsanlæg fra toiletter. Der er i underkælder i bygning placeret et centralt indblæsningsanlæg som forsyner hele bygningen med erstatningsluft. På taget er der i år 2002 etableret to centraludsugningsanlæg for bygningen. Der er ingen udvidelsesmulighed for udsugning via de eksisterende kanaler. Nye punktsug eller stinkskabe skal have nye kanaler ført helt op til taget. Samtidigheden på anlæggene er hhv. 0,65 på øst-anlægget og 0,79 på vest-anlægget. Der er ikke varmegenvinding på systemet. I forbindelse med etablering af to nye stinkskabe i kælderen i 2008, er det konstateret, at der er problemer med at opnå et tilstrækkeligt højt sug og tryk nede ved skabene. Det formodes, at problemet skyldes, at de skorstene der bliver brugt som udsugningskanaler ikke er tætte, og at udsugningsventilatorerne derfor skal yde deres max. for at opretholde et højt nok tryk yderst i systemet. Tidligere kontakt til Birch & Krogboe, som projekterede anlægget, har vist, at de oprindeligt ville have strømpeforet alle skorstenene, men at dette ikke var muligt pga. skorstenenes indvendige udformning. Generelt gælder det for at det at anlægget fra 2002 ikke kan forventes genanvendt, såfremt der skal etableres nye laboratorier i bygningen. Der er i underkælder i bygning placeret et indblæsningsanlæg til vævlaboratorierne. Derudover er der udsugning for baderum og borgerstue, samt syv mindre udsugningsanlæg placeret i tagrum over vævslaboratoriet. I tagrum over borgerstue står der et gammelt ventilationsanlæg, som er ude af drift. I bygning er der i 2011 forbindelse med renovering af etage 2 Geogenetic, etableret et selvstændigt procesanlæg for etagen, anlægget er placeret i teknikrum etage 3, og har afkast indtag over tag. I bygning er der i år 2002 etableret ventilationsanlæg i tagrummet. Ventilationsanlægget betjener udstillingsrum i stue. I bygning er der ventilation af snedkerværksted med lovpligtige punktsug. Anlægget er medtaget fra bygning hvor snedkerværkstedet tidligere lå. Anlægget er placeret på bagsiden af værkstedet, ud mod haven. SfB nr: 63 Stærkstrømsinstallation Hovedtavler Hovedtavle i bygning 3 er udført med LK type 100 med udvidelse udført i Domino. Tavlen er termograferet i Hovedtavle i bygning 5 er udført med LK type 41. Tavlerne må påregnes udskiftet inden for en periode på 5-10 år, da der ikke kan skaffes reservedele.

11 Side: 1.9 Begge hovedtavler bør eftergås hvert år og termograferes mindst hvert 5. år. Kortslutningsniveau i hovedtavle i Botanisk Institut er målt til IK, min 3,8 ka og IK, max 5,8 ka i efteråret Kortslutningsniveau i hovedtavle i Havefløjen er målt til IK, min 9,3 ka og IK, max 11,6 ka. Kortslutningsniveau i hovedtavle i Biblioteksfløjen er målt til IK, min 3,6 ka og IK, max 6,5 ka i efteråret Gruppetavler Gruppetavler i bygning 5 er udført med udgået NES type 41. Kontaktorer er udslidte. Dog er der ertableret 2 nye etagetavler på 2. sal i forbindelse med ombygning; Geogenetics, i 2010/11. Gruppetavler i bygning 3 er i år 2001 udskiftet. Tavlerne ombyggedes i 2005 med fejlstrømsafbryder. Lysinstallationer Trappelys er i bygning 2 og 4 udført med glødelamper. Ca. 15 nye armaturer må påregnes opsat eller ombygning af eksisterende pendler. Der er foretaget en ændring af belysningen i bygning 1, 3, 5 og 6 med kompakt lysrør i glaspendler. Lysinstallationen er enkelte steder udført med gamle porcelænsafbrydere i bygning 2 (Herbariefløj) kælder og stue. I bygning 1, 2, 3 og 4 findes der ældre belysningsarmaturer med traditionelle spoler og gitre. Belysningsanlæggene trænger til renovering. I bygning 3 er størstedelen af belysningen dog udført med glaspendler med sparepærer og på 3. sal er 19 stk. armaturer i rum 003 udskiftet til belysningsarmaturer 1x36W med HF-spoler. Bygning 4. Børnehave institutionen og dele af bygning 4. syd i stueplan og 1. sal syd for port og er der konstateret stålrør med stofledninger. Ledninger udskiftes for at nedsætte evt. brandfare. Installationen er gennemgået for fejl. En del af loftbelysningen er udskiftet til nye belysningsarmaturer med HF-spoler. I bygning 5 er alle belysningsarmaturer udskiftet til armaturer med HF-spoler i forbindelse med ombygning i 20110/11, Geogenetics. SfB nr: 64 Svagstrømsinstallationer Der er etableret PDS netværk i hele komplekset, som iflg. driften dækker behovet.

12 Side: 1.10 SfB nr: 66 Elevator Der er opstillet 3 personelevatorer, 1 småvareelevator samt 1 handicaplift i komplekset. I 2009/2010 er der monteret sikkerhedsglas i skakten på elevator nr Elevator nr i bygning 5 er i 2011 totalrenoveret. SfB nr: 67 CTS-anlæg CTS-anlægget er udskiftet i 2010 til TREND-anlæg, hvor alle undercentraler er udskiftet og ny hovedstation er opsat i 702, bygn. 11. CTS-undercentraler i bygn. 722 er opkoblet på TREND CTS-hovedstationen I Botanisk have bygn SfB nr: 68 ADK, ABA, m.m. Der er etableret ADK-anlæg i bygning 5 opgang E og F, samt i bygning 3, Sølvgade 83. I bygning og er der etableret ABA-anlæg som er tilkoblet brandvæsen og som er underlagt årlige eftersyn. Der forefindes AIA-anlæg enkelte steder. I forbindelse med klimaudstillingen 2009 er der etableret ABA-anlæg og varslingsanlæg i udstillingsområdet i bygn og ABA central er placeret i trappeskakt i stueetage, bygn. 6. Endvidere er der udført ADK på yderdøre i og Der er etableret ABDL i bygn. 2 I forbindelse med etablering af laboratorier for Geogenetik i bygn. 5, 2. sal er der etableret i 2010/2011 nyt ABA/ABDL-anlæg samt automatisk varselsanlæg. Endvidere er trappeopgange E og F dækket af samme ABA-anlæg.

13 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ ESE VEDLIGEHOLDELSESSYN 52 Spilde-/ Regn-/ drænvandssystem ( Prioritet 2 ) Bygn.: 1 Udskiftning af indvendige faldstammer, bygn Det må påregnes at blive nødvendigt at udskifte størstedelen af de indvendige faldstammer grundet deres alder. I alt er der ca. ni faldstammer i bygning ( Prioritet 3 ) Bygn.: 2 Udskiftning af indvendige faldstammer, bygn Det må påregnes at blive nødvendigt at udskifte størstedelen af de indvendige faldstammer grundet deres alder. I alt er der ca. fire faldstammer i bygning ( Prioritet 3 ) Bygn.: 4 Udskiftning af indvendige faldstammer, bygn Det må påregnes at blive nødvendigt, at udskifte størstedelen af de indvendige faldstammer grundet deres alder. I alt er der ca. fire faldstammer i bygning ( Prioritet 3 ) Bygn.: 6 Udskiftning af indvendige faldstammer, bygn Det må påregnes at blive nødvendigt at udskifte størstedelen af de indvendige faldstammer grundet deres alder. I alt er der ca. 3 faldstammer i bygning 6. Faldstamme i kælder er repareret i ( Prioritet 1 ) Bygn.: 5 Udskiftning af indvendige faldstammer, bygning Det må påregnes, at det bliver nødvendigt at udskifte de resterende indvendige faldstammer grundet deres alder. I alt er der ca. 12 faldstammer i bygning 5, hvoraf 1 faldstamme delvist er udskiftet i år ( Prioritet 3 ) Bygn.: 3 Udskiftning af faldstammer bygn Faldstammerne i bygning 3 bærer stærkt præg af alder og de viser tegn på tæringer. I projektet er medtaget beløb for udskiftning af 18 faldstammer inkl. dertilhørende bygningsarbejder.

14 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ ESE Brugsvand ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Udskiftning af dele af rørinstallationen for behandlet vand, bygn. 722 Ifølge driftspersonalet har dele af rørinstallationen for behandlet vand en rest levetid på 5 år. Endvidere har der i bygning været problemer med at opnå tilstrækkeligt tryk på returledningen. Der er i projektet medtaget en undersøgelse af det eksisterende ledningsnet, samt en opdeling af hovedledningssystemet for behandlet vand. I prisen er frakobling af ringesystem i bygn. 3 medtaget, grundet bygningen er fraflyttet ( Prioritet 3 ) Bygn.: 1 Sektionering af brugsvandsinstallationerne, bygn. 722, alle bygninger. Ifølge driftspersonalet er sektionering af brugsvandsledningerne i alle bygningerne begrænset. Der bør derfor foretages en hensigtsmæssig sektionering af alle hovedbrugsvandsinstallationerne i bygningerne ( Prioritet 2 ) Bygn.: 6 Udskiftning af brugsvandsinstallationer, bygn Der er medtaget et projekt for udskiftning af brugsvandsinstallationerne i bygning 6, dette pga. rørinstallationer er af ældre dato og derfor må det påregnes at store dele af brugsvandsinstallationen skal udskiftes. Ledning for varmt vand er udskiftet i kælder i Køling ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Årligt eftersyn af ammoniakanlæg samt øvrige mindre køleanlæg i 722, alle bygninger Årligt eftersyn af ammoniak anlæg samt øvrige mindre køleanlæg, herunder aftapning af kølemidler fra anlæg i bygning 3.. Økonomi er ekskl. ingeniørhonorar. Anlæg er sidst serviceret i Varme og fjernvarme ( Prioritet 2 ) Bygn.: 3 Sektionering af varmerørene, bygn , -4, -5, -6 og -7 Driften oplyser, at de har problemer med at afspærre dele af varmanlæggene, der er for få afspærringsmuligheder. Der bør derfor foretages en hensigtsmæssig sektionering af alle varmerørene i bygningerne, herunder mulighed for at afspærre facaderne enkeltvis.

15 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ ESE ( Prioritet 1 ) Bygn.: 5 Udskiftning af radiatorer i bygning 5 Grundet radiatorernes alder og stigende problemer med utætheder, er projekt for udskiftning af alle hoved- og stigrør samt radiatorer i bygning 5 medtaget. Der er i prisen regnet med udskiftning af 45 radiatorer pr. etage, i alt 180 stk. Radiatorer og ventiler etage 2 er udskiftet i ( Prioritet 3 ) Bygn.: 3 Udskiftning af radiatorer i bygning 3 Grundet radiatorernes alder er projekt for udskiftning af alle radiatorer i bygning 3 medtaget. I projektet genanvendes alle hoved og stigrør. Der er i prisen regnet med udskiftning af 30 radiatorer pr. etage, i alt 150 stk ( Prioritet 3 ) Bygn.: 3 Udskiftning af termostatventiler på radiatoranlæg, bygn Brugerne oplyser, at de er generet af støj fra de gamle ventiler. I projektet er medtaget beløb for udskiftning af 100 termostatventiler ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Registrering og optegning af principdiagram for hovedvarmecentral. I projektet er medtaget honorar for registrering af rørsystem, dimensioner, ventiler, pumper, varmevekslere, varmtvandsbeholder mv. i teknikrum bygning Herunder hovedledninger frem til og med blandesløjfer i øvrige bygninger. Der udarbejdes et principdiagram for systemet, diagrammet lamineres og ophænges i centralen ( Prioritet 2 ) Bygn.: 4 Udskiftning af radiatorer i stue, bygn Radiatorerne i stueetagen bygning er af ældre dato og bør udskiftes. I beløbet er medtaget udskiftning af 10 radiatorer og termostatventiler. Rørsystem bibeholdes ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Etablering af mikrobobleudlufter, udslagning for slam samt vandbehandling for hovedvarmeanlæg, varmecentral, bygn I projektet er medtaget projektering samt etablering af mikrobobleudlufter, udslagning for slam samt vandbehandling for hovedvarmeanlæg. Driften angiver et Enwa-Bin Matic anlæg til slamudfældning og ph-automatik som en mulighed. Udstyret opsættes i varmecentral bygning ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Årlig vedligehold af varmeveksler og varmtvandsbeholder. I beløbet er medtaget vedligehold til varmevekslere og varmtvandsbeholder. Der er ikke medtaget beløb til ingeniørhonorar. Projektet skal udføres i 2014.

16 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ ESE ( Prioritet 2 ) Bygn.: 1 Konvertering til fjernvarme, forundersøgelse Projektet indeholder en forundersøgelse for konvertering af dampvarmecentral til fjernvarmecentral. Forundersøgelsen vil indeholde en redegørelse for omfang af demontering samt omfang af nye komponenter og princip for indretning af ny varmecentral. I forundersøgelsen skal det fastlægges om eksisterende radiatoranlæg kan bibeholdes med et evt. nyt temperatursæt. Københavns Energi vil blive kontaktet, således at tidsplan og evt. økonomisk tilskud fastlægges. Forundersøgelsen udmunder i et notat, hvori den samlede anlægsøkonomi er beskrevet. Københavns Energi forventer konverteringen skal ske i ( Prioritet 3 ) Bygn.: 1 Konvertering til fjernvarme. I projektet er medtaget udgift for konvertering af eksisterende dampcentral til ny fjernvarmecentral. Beløbet tager udgangspunkt i, at KU selv skal betale hele udgiften for konverteringen. Afhængig af forundersøgelsen kan der evt. fratrækkes et tilskud fra København Energi, såfremt denne betragter konverteringen som en "tvangs konvertering". Projektet indeholder ikke udgift for evt. ændring af eksisterende radiatoranlæg ( Prioritet 2 ) Bygn.: 1 Årligt vedligehold af varmeveksler og varmtvandsbeholder, bygn. 722 I beløbet er medtaget vedligehold til varmevekslere og varmtvandsbeholder. Der er ikke medtaget beløb til ingeniørhonorar. Projektet skal udføres i ( Prioritet 3 ) Bygn.: 1 Årligt vedligehold af varmeveksler og varmtvandsbeholder, bygn I beløbet er medtaget vedligehold til varmevekslere og varmtvandsbeholder. Der er ikke medtaget beløb til ingeniørhonorar. Projektet skal udføres i Proces- / komfortventilation ( Prioritet 1 ) Bygn.: 2 Servicering af indblæsning og udsugningsanlæg, bygn Det eksisterende indblæsning og udsugningsanlæg i bygning 722-2, bør jævnligt serviceres. Der er medtaget et beløb til rengøring, udskiftning af lejer og remme, samt måling af hovedluftmængder. Anlæg er sidst serviceret i ( Prioritet 1 ) Bygn.: 6 Servicering af ventilationsanlæg for vævslaboratorier, bygn. 6 Projektet omfatter en generel hovedservicering af ventilationsanlæg indblæsning og udsugningsanlæg for vævslaboratorierne, herunder en kontrolmåling af luftmængder samt service af automatik. Anlæg er sidst serviceret i 2012.

17 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ ESE ( Prioritet 1 ) Bygn.: 5 Servicering af ventilationsanlæg herunder automatik for stinkskabe, punktsug og trykstyring. I beløbet er medtaget udgift for servicering, udskiftning af remme og filtre for hovedindblæsningsanlæg placeret i kælder og de to tilhørende procesudsugningsanlæg placeret på tag samt procesanlæg for Geogenetic placeret i teknikrum på etage 3. Serviceringen omfatter en gennemgang og funktionsafprøvning af al automatik for punktsug, stinkskabe og rumventilation ( Prioritet 1 ) Bygn.: 5 Servicering af sterilbænke. Beløbet omfatter servicering af sterilbænke i Sølvtorvskomplekset. Der er medtaget 6 bænke i bygning 6 og 5 bænke i bygning 5. Der er ikke medtaget beløb til ingeniørhonorar. 63 Stærkstrøminstallation ( Prioritet 2 ) Bygn.: 4 Udskiftning af eksisterende el-installationer, bygn Eksisterende installationer i bygn bør eftergås, stofledninger udskiftes for at nedsætte evt. brandfare ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Udarbejdelse af hovedledningsdiagrammer, bygn. 722 Udarbejdelse af hovedledningsdiagrammer for hele bygningskompleks 722. Der forefindes kopi gl.tegning som kan anvendes som grundlag for en ny ( Prioritet 2 ) Bygn.: 1 Meggertest af bygn. 1 og 4. Der udføres meggertest af bygn. 1 og ( Prioritet 2 ) Bygn.: 4 Nyt belysningsanlæg i portfløj, bygn Udskiftning af belysningsarmaturer i bygn i kælder. I kælderetage er medtaget følgende rum, hvor den overvejende del af belysningen er udført med 1x36w armaturer med starter : Rum /016/017/022 og W1. I ovenstående rum er i alt monteret ca. 7 armaturer med 36W lysrør med starter. Der er ikke indregnet ingeniørhonorar.

18 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ JAF ( Prioritet 1 ) Bygn.: 3 Udskiftning/renovering af hovedtavler, bygn og Elevator ( Prioritet 1 ) Bygn.: 3 Hovedrenovering af elevator , bygn Elevator i bygning 3 bør hovedrenoveres. Renoveringen bør omfatte nyt spil og ny styring samt renovering af elevatorstolens aptering ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Hovedrenovering af elevator nr. 5334, bygn Elevator 5334 i bygning 1 har 3-punkt lejret drivaksel og bør i den forbindelse renoveres. Renoveringen bør omfatte ny styring og nyt spil ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Modernisering af elevator 5334, bygn Stolaptering i elevator 5334 i bygning 1 bør moderniseres så elevatoren opleves som mere behagelig at opholde sig i under kørslen. 67 CTS-anlæg ( Prioritet 1 ) Bygn.: 6 Udvidelse af CTS-anlæg med lys og varme i Udstillingshal, bygn Eksisterende CTS-anlæg udvides, så belysning og varmeanlæg i Udstillingshal kan tilsluttes dette. 68 ADK, ABA, mm ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Etablering af indbruds alarmering i bibliotek, bygn I stueplan i bygning 722 i biblioteket bør der etableres automatisk indbruds alarmering. Det anbefales udført med liniedetektering indvendigt. Kritiske vinduesog døråbninger sikres med gitter eller åbningskontakter i henhold til KU's retningslinier.

19 Bygnings navn: Sølvgade 83 / Sølvtorvskomplekset Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 722 Side: EKJ JAF MYNDIGHEDSKRAV 68 ADK, ABA, mm ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Lovpligtig vedligehold af ABA-anlæg i 722, bygning 1, 2, 5, 6 og 7 Lovpligtig vedligehold af ABA- anlæg for: a/ ABA- anlæg som betjener bygn. 1 og 2 med ABA- central placeret i kælder i bygn. 1. b/ ABA- anlæg med talende varsling som betjener bygn. 6 og 7 med ABA- central placeret i trappeopgang, stueetage i bygn. 6. c/ ABA- anlæg som betjener bygn. 5, 2.sal + trappeopgange E og F ( Prioritet 2 ) Bygn.: 1 Lovpligtig vedligehold af ABA-anlæg i 722, bygning 1, 2, 5, 6 og 7 Lovpligtig vedligehold af ABA- anlæg for: a/ ABA- anlæg som betjener bygn. 1 og 2 med ABA- central placeret i kælder i bygn. 1. b/ ABA- anlæg med talende varsling som betjener bygn. 6 og 7 med ABA- central placeret i trappeopgang, stueetage i bygn. 6. c/ ABA- anlæg som betjener bygn. 5, 2.sal + trappeopgange E og F ( Prioritet 3 ) Bygn.: 1 Lovpligtig vedligehold af ABA-anlæg i 722, bygning 1, 2, 5, 6 og 7 Lovpligtig vedligehold af ABA- anlæg for: a/ ABA- anlæg som betjener bygn. 1 og 2 med ABA- central placeret i kælder i bygn. 1. b/ ABA- anlæg med talende varsling som betjener bygn. 6 og 7 med ABA- central placeret i trappeopgang, stueetage i bygn. 6. c/ ABA- anlæg som betjener bygn. 5, 2.sal + trappeopgange E og F ( Prioritet 1 ) Bygn.: 5 Forundersøgelse på sammenkobling af varslingsanlæg, bygn Forundersøgelse for, at nyt varslingsanlæg på etage 2 skal sammenkobles med varslingsanlæg som dækker resten af huset. Dette betyder, at uanset, hvor varslingsanlægget bliver aktiveret, skal der gives signal/alarm på de øvrige etager. Forslaget skal forelægges Københavns Brandvæsen for en mulig godkendelse, da der her er tale om henholdsvis et lovpligtigt anlæg som kræver lovpligtigt eftersyn og et frivilligt etableret anlæg som ikke kræver lovpligtigt eftersyn

20 Side: MILJØFORHOLD 4.1 Drøftelse af alle aktuelle sager vedrørende miljøpåbud med et bygnings teknisk anlægsmæssigt forhold: Ingen bemærkninger. 4.2 Tilsynets iagttagelser og forslag: Ingen bemærkninger. 4.3 Indsamling af brugeroplysninger om, hvor der findes restasbest i forbindelse med tekniske anlæg: Der forefindes asbest i bygningerne, og en undersøgelser heraf skal medtages i byggeprojekterne. Bemærk at der er fundet asbest i gamle stinkskabe. 4.4 Vurdering af asbestens tilstand/indkapslingen heraf: Ingen bemærkninger. 4.5 Vurdering af mærkningen/advarselsskiltningen: Ingen bemærkninger.

21 Side: APV, UMV OG ARBEJDSMILJØFORHOLD Sorteret efter SfB-nr. indsættes lange projektbeskrivelser fra synsdatabasen. (Disse sider udskrives af Campus Plan & Byg ved udtræk af synsdatabasen)

22 Side: ØVRIGE FORHOLD DRØFTET UNDER SYNET 6.1 Bemærkninger:

23 SfbNr Syns nr. Bygnnr. SynsBeskriv Overslag Alle beløb er kr. x eksl. moms.

24 Alle beløb er kr. x eksl. moms.

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704. Fiolstræde 4-6. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704. Fiolstræde 4-6. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704 Fiolstræde 4-6 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Fiolstræde 4-6, 1171

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 705. Fiolstr.10,St.K.18. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 705. Fiolstr.10,St.K.18. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 705 Fiolstr.10,St.K.18 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Fiolstræde 10 /

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 783,3 Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Rolighedsvej 23,

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,3. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,3. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,3 Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Side: 1.1 INGENIØRSYN

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,2. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 11, 12, 20, 50, 51)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,2. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 11, 12, 20, 50, 51) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,2 Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 11, 12, 20, 50, 51) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Bygnings navn: Kirkegårdsvej 3AB Dato:

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701 Bispetorvet 1-3 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Bispetorvet 1-3, 1167

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 713. Købmagergade 52. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 713. Købmagergade 52. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 713 Købmagergade 52 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Købmagergade 52, 1150

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 719. Studiegården. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 719. Studiegården. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 719 Studiegården EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Studiestræde 6, 1467 København

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,2. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,2. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,2 FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18) EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 868. Peter Bangsvej 36. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 868. Peter Bangsvej 36. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 868 Peter Bangsvej 36 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Peter Bangs Vej 36,

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,2. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,2. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 784,2 Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,3. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,3. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 786,3 Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Bygnings navn: Kirkegårdsvej

Læs mere

Ingeniørsyn BYGNING NR. 703 2013 Metropolitanannekset EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn BYGNING NR. 703 2013 Metropolitanannekset EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 703 Metropolitanannekset EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings navn: BREDGADE 62 Dato: 15.02.2013 BREDGADEKOMPLEKSET

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 711 Købmagergade 44-46 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Købmagergade 44-46,

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,4. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 30)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,4. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 30) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,4 FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 30) EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 722. Sølvtorvskomplekset. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 722. Sølvtorvskomplekset. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. Sølvtorvskomplekset Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Sølvtorvskomplekset 01.02.2013 Rørbæk og Møller

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724. Øster Voldgade 3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724. Øster Voldgade 3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 724 Øster Voldgade 3 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Øster Voldgade 3 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 716. Sankt Peders Stræde 19. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 716. Sankt Peders Stræde 19. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 716 Sankt Peders Stræde 19 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Sankt Peders Stræde 19 Dato:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 708. Botanisk Museum. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 708. Botanisk Museum. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 708 Botanisk Museum Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Botanisk Museum, Gothersgade 130

Læs mere

Ingeniørsyn BYGNING NR. 709 2013 Gothersgade 140/ØF2A EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn BYGNING NR. 709 2013 Gothersgade 140/ØF2A EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 709 Gothersgade 140/ØF2A EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Gothersgade 140

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 702. Botanisk Have. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 702. Botanisk Have. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 702 Botanisk Have EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Øster Farimagsgade 2B

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712. Købmagergade 50. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712. Købmagergade 50. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 712 Købmagergade 50 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Trinitatis Annekset, Købmagergade

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 850. Kristiansminde Gl. Skovridergaard. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 850. Kristiansminde Gl. Skovridergaard. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 850 Kristiansminde Gl. Skovridergaard Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Kristiansminde

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 788,1. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 788,1. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 788,1 Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89) Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 721. Studiestræde 34. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 721. Studiestræde 34. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 721 Studiestræde 34 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Studiestræde 34 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3 Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Rolighedsvej

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 709. Gothersgade 140/ØF2A. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 709. Gothersgade 140/ØF2A. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 709 Gothersgade 140/ØF2A Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Gothergade 140 Øster Farimagsgade

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 705. Fiolstr.10,St.K.18. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 705. Fiolstr.10,St.K.18. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 705 Fiolstr.10,St.K.18 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: FIOLSTRÆDE 10 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 785. Område 5, Djursland / Eldrupgaard. Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 785. Område 5, Djursland / Eldrupgaard. Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 785 Område 5, Djursland / Eldrupgaard Alectia A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum Tlf 88 19 10 00 Fax 88 19 10 01 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Eldrupvej 2, Løvenholm 8963

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 753. Teilumbygningen

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 753. Teilumbygningen Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 753 Teilumbygningen Arkitektfirmaet C.F.Møller A/S Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Tlf.: 32 88 78 44 Fax: 32 88 78 99 Bygnings navn: Teilumbygningen Dato: 15.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 777. Tagensvej 16. Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf.

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 777. Tagensvej 16. Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf. Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 777 Tagensvej 16 Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf.: 24 45 53 60 Bygnings navn: Tagensvej 16 Dato: 01.03.2013 Rådgiver: Mikkelsen

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 872. Gothersgade 160. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 872. Gothersgade 160. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 872 Gothersgade 160 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Gothersgade 160 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 759. Rockefellerkomplekset

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 759. Rockefellerkomplekset Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 759 Rockefellerkomplekset EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings nr.: 759 FGL / SPP Side: 1.1 INGENIØRSYN

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711 Købmagergade 44-46 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Købmagergade 44-46 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 760. Nørre Allé 8

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 760. Nørre Allé 8 Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 760 Nørre Allé 8 Arkitektfirmaet C.F.Møller A/S Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Tlf.: 32 88 78 44 Fax: 32 88 78 99 Bygnings navn: Nørre Allé 6-8 Dato: 15.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,4 Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 60, 61, 62) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Side: 1.1 ARKITEKTSYN

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 703. Metropolitanannekset

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 703. Metropolitanannekset Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 703 Metropolitanannekset Arkitektfirmaet C.F.Møller A/S Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Tlf.: 32 88 78 44 Fax: 32 88 78 99 Bygnings navn: Bredgadekomplekset Dato:

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 752. Niels Bohr Institut. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 752. Niels Bohr Institut. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 752 Niels Bohr Institut EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Blegdamsvej 15-21,

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,3. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,3. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,3 Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Tjenesteboliger (bygn. 8, 9, 28, 29, 30) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 785. Område 5, Djursland / Eldrupgaard. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 785. Område 5, Djursland / Eldrupgaard. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 785 Område 5, Djursland / Eldrupgaard Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Eldrupgård Dato:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 790,2. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 790,2. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 790,2 FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 17, 18) Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf.: 24 45 53 60 Bygnings navn: Nørre Allé

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,2. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 34, 44, 45, 51, 52, 53, 54)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,2. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 34, 44, 45, 51, 52, 53, 54) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,2 Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 34, 44, 45, 51, 52, 53, 54) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39

Læs mere

Hadsten Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Hadsten Skole. Projektkatalog. Answers for energy Hadsten Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 771 DIKU. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 771 DIKU. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 771 DIKU EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings navn: UNIVERSITETSPARKEN 1-3 Dato: 15-02-2013 DIKU Rådgiver:

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

NOTAT. 1. Baggrund for notat. 2. Rumopvarmning

NOTAT. 1. Baggrund for notat. 2. Rumopvarmning NOTAT Projekt Stevns Rådhus Kunde Stevns kommune Notat nr. 1 Dato 2017-10-02 Til Flemming Andersen, Stevns kommune Fra Rune Meier Sørensen, Projektleder Rambøll Kopi til - 1. Baggrund for notat Udfordringer

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 701 Bispetorvet 1-3 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Bispetorv 1-3 Dato: 01.02.2013

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA

OUH Ventilation KGA idéoplæg. Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA OUH Ventilation KGA idéoplæg Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA Dato: 06. juni 2014 IDÉOPLÆG Etablering af øget ventilationskapacitet til KGA på OUH ORIENTERING På OUH i afsnit for KGA (Klinisk

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 713. Købmagergade 52. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 713. Købmagergade 52. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 713 Købmagergade 52 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Købmagergade 52 Dato: 01.02.2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 727 KUA. Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 727 KUA. Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20 Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. KUA Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20 KUA / Njalsgade 74-108 Hou + Partnere Bygnings nr.: 1.1 ARKITEKTSYN 2013

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,2. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,2. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,2 Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Værksteder (bygn. 20, 22, 23, 25, 26) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. H.C. Ørsted Instituttet Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf.: 24 45 53 60 HC ØRSTED INSTITUTTET 01.03.2013 Mikkelsen arkitekter

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,3. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 20-26)

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,3. FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 20-26) Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 790,3 FARMA, Universitetsparken 2 (bygn. 20-26) EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings navn: Universitetsparken

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848. Salten Skov Laboratoriet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 848 Salten Skov Laboratoriet Bygnings navn: Salten Skov Dato: 19.10.2012 Rådgiver: Kjaer & Richter A/S Bygnings nr.: 848 Side: 1.1 ARKITEKTSYN 2013 Adresse: Ryvej 13, 8563

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Cecilie Nielsen mail@cecilienielsen.dk

Cecilie Nielsen mail@cecilienielsen.dk Cecilie Nielsen mail@cecilienielsen.dk Københavns Energi A/S Varme & Bygas Salg og Service CVR-nr: 1007 3022 Telefon Fax Direkte E-mail Dato Journal nr. +45 3395 3395 +45 3395 2012 +45 3395 3019 lope@ke.dk

Læs mere

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy Korsholm Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Bygningen Gældende lokalplaner: Lokalplan nr. 76 af maj 1992 og Lokalplan nr. 79 af november 1993.

Bygningen Gældende lokalplaner: Lokalplan nr. 76 af maj 1992 og Lokalplan nr. 79 af november 1993. Dato 2017-10-06 Center for Bygninger Frederiksberg Rådhus Smallegade 1, 4. sal 2000 Frederiksberg Ansøgning om byggearbejder på Værnedamsvej 7-9, 1819 Frederiksberg C Hermed fremsendes på vegne af bygherre,

Læs mere

Lilleåskolen. Projektkatalog. Answers for energy

Lilleåskolen. Projektkatalog. Answers for energy Lilleåskolen Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø

E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø E/F Holsteinsgade 19 21 Kamilla Heden Henningsen Holsteinsgade 21, 1. tv 2100 København Ø Københavns Energi A/S Varme & Bygas Salg og Service Telefon Fax Direkte E mail Dato Journal nr. +45 3395 3395 +45

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 753. Teilumbygningen. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 753. Teilumbygningen. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 753 Teilumbygningen EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings navn: FREDERIK V's VEJ 9-11 Dato: 15.02.2013 Bygnings

Læs mere

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Notat Kunde E/F VIRUM STATIONSVEJ 141-149 Projektnr. 1022350-001 Projekt Bygningssyn & udarbejdelse af vedligeholdsplan Dato 2016-08-01 Emne Bygningernes

Læs mere

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Notat Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej 71-73 Aarhus V Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Fra : Sweco Danmark A/S (Andreas Schrøder Kristiansen & Hans Jørgen Gjerløv) Bilag : Kopi til : 5. juli

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 725. Øster Voldgade 5-7. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 725. Øster Voldgade 5-7. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 725 Øster Voldgade 5-7 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Geologisk Museum Dato: 01.02.2013

Læs mere

Bygning: Bygherre: Rådgiver: Bygningens layout og bygningens brug Bygningens opførelsesår Areal: Bygningstype IndeklimaI

Bygning: Bygherre: Rådgiver: Bygningens layout og bygningens brug Bygningens opførelsesår Areal: Bygningstype IndeklimaI Bygning: Bygherre: Rådgiver: Lyngby Port Nordea Ejendomme Rambøll Danmark Total Concept method Step 1. Creating the action package Bygningens layout og bygningens brug Bygningens opførelsesår: 1992 Areal:

Læs mere

NOTAT. Støvring Gymnasium. Notat nr.: 02. Rev.: 1 PROBLEMSTILLING

NOTAT. Støvring Gymnasium. Notat nr.: 02. Rev.: 1 PROBLEMSTILLING NOTAT Projekt: Støvring Gymnasium Aalborg, den 22.10.2012 Emne: Notat nr.: 02 CO 2 koncentration i klasselokale Projekt nr.: 5714-004 Dir. tlf.: +45 2540 0223 Reference: hda@moe.dk Rev.: 1 PROBLEMSTILLING

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 786,3. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 786,3. Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 786,3 Område 6, Hørsholm/Aboretet (bygn. 14, 17, 18, 52, 53, 54, 55, 56, 57) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39

Læs mere

1 of 6. Energirapport. Indsatskatalog for energioptimering hos Syddjurs Kommune, Kolind Central Skole. Udarbejdet af: Henrik Ernst

1 of 6. Energirapport. Indsatskatalog for energioptimering hos Syddjurs Kommune, Kolind Central Skole. Udarbejdet af: Henrik Ernst 1 of 6 Energirapport Indsatskatalog for energioptimering hos Syddjurs Kommune, Kolind Central Skole Udarbejdet af: Henrik Ernst 2 of 6 Syddjurs Kommune Kolind Central Skole 1. Indledning I et samarbejde

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,5. Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 36, 71, 72, 73, 81, 82)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,5. Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 36, 71, 72, 73, 81, 82) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,5 Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 36, 71, 72, 73, 81, 82) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789 Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Rørrendegård

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Rymarksvej 23 Postnr./by: 2900 Hellerup BBR-nr.: 101-004715-002 Energikonsulent: Michael Nørnberg Larsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at

Læs mere

Carolineskolen Tilstandsvurdering af tekniske installationer

Carolineskolen Tilstandsvurdering af tekniske installationer Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 2. Sammendrag og økonomisk overslag... 2 3. Tilstandsvurdering, udbedringsforslag... 5 3.1 Varmeanlæg... 5 3.1.1 Teknikrumsinstallationer... 5 3.1.2 Varmefordelende

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 7

Energimærkning SIDE 1 AF 7 SIDE 1 AF 7 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Sohngaardsholmsvej 57E 9000 Aalborg 851-282351-009 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Energimærkningen

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Clemensgade 8 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 6000 Kolding BBR-nr.: 621-029215 Energikonsulent: Flemming Rigenstrup Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

Hospitalsenheden Horsens. Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr. 55 Køling. Revision: 2015-01-31

Hospitalsenheden Horsens. Teknisk afdeling. Tekniske Standarder. Bips nr. 55 Køling. Revision: 2015-01-31 Teknisk afdeling Tekniske Standarder Bips nr. 55 Køling Revision: 2015-01-31 Indholdsfortegnelse 55.1 Forsyningsanlæg (aggregater) for komfortkøling...3 55.1.1 Indledning...3 55.1.2 Generelle principper...3

Læs mere

Rønbækskolen. Projektkatalog. Answers for energy

Rønbækskolen. Projektkatalog. Answers for energy Rønbækskolen Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

STEVNS KOMMUNE HOTHERSKOLEN I HÅRLEV

STEVNS KOMMUNE HOTHERSKOLEN I HÅRLEV Til ner Stevns Kommune Hotherskolen i Hårlev Dokumenttype Ventilation i bygning H Dato Maj 2018 STEVNS KOMMUNE HOTHERSKOLEN I HÅRLEV VENTILATION I BYGNINGE H HOTHERSKOLEN I HÅRLEV VENTILATION I BYGNINGE

Læs mere

BBR-nr.: 851-36911 Energimærkning nr.: 200003721 Gyldigt 5 år fra: 21-11-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-36911 Energimærkning nr.: 200003721 Gyldigt 5 år fra: 21-11-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Christiansgade 40 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-36911 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 802. Helsingør. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 802. Helsingør. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 802 Helsingør EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Bygnings navn: HELSINGØR Dato: 15.02.2013 MARINBIOLOGISK LABORATORIUM

Læs mere

Ulstrup Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Ulstrup Skole. Projektkatalog. Answers for energy Ulstrup Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 6 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hallssti 37 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8000 Århus C BBR-nr.: 751-155514 Energikonsulent: Jens Kierstein Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 8 bygninger fra perioden 1958 til 1998, hvoraf 3 er sammenbyggede. Øvrige er fritstående, og er bl.a. en ombygget villa,

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 772 H.C. Ørsted Instituttet EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Universitetsparken

Læs mere

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Projekt beskrivelse St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Følgende arbejder på byggeriet er listet op nedenfor. Der skal tages højde for bygge-tekniske ændringer under renoveringen af ejendommen. Projektet

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,1. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Undervisning (bygn. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 27)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,1. Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Undervisning (bygn. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 27) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 784,1 Område 4, Nødebo, Nødebovej 77, Undervisning (bygn. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 27) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf:

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 2013 rev april 2014. nr Tilstand Afhjælpning 0-5 år 5-20 år Forbedr.

A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 2013 rev april 2014. nr Tilstand Afhjælpning 0-5 år 5-20 år Forbedr. A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 213 rev april 214 nr Tilstand Afhjælpning -5 år 5-2 år Forbedr. Priser er anslåede håndværkerudgifter incl moms, finansiering,

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN 11.02.2019 33 31 OVERSIGT, BOLIGTYPER Bakkebo afd. 1 består af rækkehuse beliggende langs Bejsebakkevej & Vestre Alle. Bebyggelsen består overordnet af 5 typer boliger.

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

BBR-nr.: 851-110577 Energimærkning nr.: 200003323 Gyldigt 5 år fra: 24-10-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-110577 Energimærkning nr.: 200003323 Gyldigt 5 år fra: 24-10-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tove Ditlevsens Vej 36 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-110577 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at

Læs mere