Viega pressystemer. Sikre forbindelser til alle installationer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viega pressystemer. Sikre forbindelser til alle installationer."

Transkript

1 Viega pressystemer Sikre forbindelser til alle installationer.

2

3 Viega. Connected in quality. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting. Derfor insisterer Viega på at overgå sig selv hver dag. Ved at indgå i en dialog med kunderne, videreudvikle produkter og serviceydelser og at føre virksomheden ind i fremtiden uden at miste fortiden af syne. I over 115 år har Viega været forbundet med den højeste kvalitet. Familievirksomheden startede med en vision om at revolutionere installationsteknikken. Med over medarbejdere og ti internationale lokationer har Viega i dag udviklet sig til en førende leverandør på verdensmarkedet og er stadig en familieejet virksomhed, som er tro mod egne værdier og sætter sine egne høje standarder. For Viega er det vigtigt at støtte kunderne i deres daglige arbejde. Med det formål deler virksomheden sin viden med kunder i hele verden, forener materialer, teknik og anvendelighed, tager sig tid til kvalitetssikringen og investerer i forskning og udvikling. Resultatet: en systemkombination af over artikler, der kan leveres hurtigt og effektivt. Kvalitet betyder alt. Uden kvalitet betyder alt ingenting.

4 Indhold 6Viega presteknologi: Et værktøj, der forbinder alt. 8Viega V-pres: Garanti for højeste sikkerhed. 10 Viega systemverden: En verden, hvor alt passer perfekt sammen. 12 Viega kompetencer: Den samme målestok for alle medier. 13 Viega systemer: Til enhver udfordring den rigtige løsning. 27 Viega Pressguns: Den højeste installationssikkerhed i to versioner.

5 Viega pressystemer LØSNINGER til ALLE INSTALLATIONER. Uanset installationens funktion har Viega systemet, som lever op til det specifikke behov. Systemerne er produceret af de bedste materialer og med en sortimentsbredde, der understøtter hele systemet om det er til drikkevand, gas, varme eller anvendelser i bygninger, industrianlæg eller skibe. Alle systemer garanterer naturligvis højeste sikkerhed, lever op til landespecifikke standarder og tilbyder kompromisløs kvalitet Made in Germany.

6 6 Viega presteknologi Viega presteknologi Et værktøj, der forbinder alt. Med et omfattende presfittingsortiment, utallige innovationer inden for presteknologi og målet om altid at producere den højeste kvalitet er Viega førende inden for presteknologi. Uanset om det er til drikkevand, gas, varme eller specialløsninger.

7 Viega presteknologi 7 Garanti for højeste kvalitet Beslutningen om presteknologi fra Viega, er beslutningen om kvalitet made in Germany - og det bedste, markedet kan tilbyde. Viega er førende på verdensmarkedet inden for metalpressystemer. Det der gør det muligt, er vores topmoderne produktionsfaciliteter, minutiøs kvalitetssikring og vores mål om til stadighed at udvikle os. Nemt monteret, permanent sikkert Presteknologien giver helt klare fordele. For eksempel hører både brandrisiko, omfattende brandsikringsforanstaltninger og grimme svejse og loddespor fortiden til. Desuden er presteknikken ikke kun meget nemmere at anvende, men også absolut sikker på grund det forlængede styr og den patenterede Viega SC-Contur. Særlige kvalifikationer i forbindelse med svejsning er heller ikke nødvendige. Presteknikken kan uden videre anvendes af enhver faglært håndværker. Hurtig og økonomisk Takket være den hurtige arbejdsproces er presteknikken også langt foran i forhold til andre metoder, hvad angår installationstiden. Afhængigt af systemet er der mulighed for enorme tidsbesparelser på op til 80 %. For det første giver dette i praksis en yderst effektiv arbejdsproces, og for det andet muligheden for at håndtere flere projekter på samme tid. Resultatet er en reel gevinst ved enhver installation. Komfortabelt og praktisk Med Viega Pressguns tilbyder Viega et presseværktøj, der kombinerer ergonomi og sikkerhed. De fleksible og pladsbesparende presringe med trækbakke muliggør komfortabelt og hurtigt arbejde selv i smalle rørskakter. Presringe muliggør installationer i dimensioner op til 108 mm med en ekstremt økonomisk en-persons-montering. Store dimensioner kan let presses med presringen. én presmaskine til alle pressystemer hurtig presning af dimensioner fra 12 til 108 mm tidsbesparelse på op til 80 % nem og økonomisk installation af kun én person enkel og simpel arbejdsproces ingen brandrisiko, ingen brandsikringsforanstaltninger

8 8 Viega V-pres Viega V-pres Garanti for højeste sikkerhed. Introduktionen af V-pressen revolutionerede presteknikken med en afgørende forbedring. Ikke uden grund kan begrebet føres tilbage til opfinderen Viega. Sammen med SC-Conturen garanterer presfittings fra Viega således 100 % sikkerhed presset og ikke presset.

9 Viega V-press 9 Den dobbelte presning to er bedre end en Viega presteknologi er baseret på dobbelt presning. Ved hver presforbindelse presses der før og efter fittingens vulst (fig. 1), og dermed skabes en torsionssikker og trækstærk forbindelse med lang levetid med garanti. 1 SC-Conturen en lille kontur for størst mulig sikkerhed Den patenterede SC-Contur fra Viega er langt den største gevinst, hvad angår sikkerhed inden for presteknikken. Denne egenskab sørger for, at fittings, der ved en fejltagelse ikke er pressede, er 100 % utætte og dermed opdages omgående. Produktmærkningen forveksling udelukket Alle presfittings fra Viega er mærket entydigt. Mærkningens farver står her for de forskellige anvendelsesområder. En grøn mærkning for drikkevand (fig. 2), en gul for gas, hvid for solvarme, fjernvarme og lavtryksdamp, blå for PWIS-fri fittings, rød og sort for Ikke drikkevand. Dimensioner fra 64 mm er forsynet med et orange mærkat, som fjernes efter presningen. 2 Pakningerne fra universelle til specielle Også i forbindelse med valget af det rigtige elastomer-materiale er den højeste kvalitet vigtig hos Viega. Kun med pakninger af høj kvalitet kan kravet om fejl- og vedligeholdelsesfri rørinstallationer i hele bygningens livscyklus opfyldes. Med kun tre forskellige pakninger tilbyder Viega løsningen til enhver anvendelse (fig. 3): EPDM fortrinsvist til drikkevands- og varmeinstallationer, HNBR til gas-, fyringsolie- og dieselbrændstofsledninger, samt FKM til specialanvendelser inden for det højere temperaturområde. HNBR EPDM FKM Temperatur T [ C] Temperaturarbejdsområder for de specifikke materialer til pakninger i presfittings fra Viega. Hvert elastomer-materiale har de særlige egenskaber til det pågældende anvendelsesområde og den nødvendige kemiske bestandighed samt det karakteristiske temperaturområde. Der forudsættes i den forbindelse en driftstid på mindst 50 år, som også kræves i de fleste bestemmelser for central tilstandskontrol og -styring (CTS-teknik). 3 højeste sikkerhed på grund af V-pres og SC-Contur entydig produktmærkning udelukker forvekslinger tre pakninger af høj kvalitet til alle anvendelser

10 10 Viega systemverden Viega systemverden En verden, hvor alt passer perfekt sammen. De mange forskellige krav, som stilles til installationer og rørsystemer, bliver mere og mere komplekse. En præcis planlægning og systeminstallationer, der er gennemtænkt helt ned i detaljerne hvor alt passer sammen, gør arbejdet lettere og monteringen meget nemmere.

11 Perfekt afstemte komponenter Viega systemteknologi tilbyder teknisk pålidelige og nemme løsninger til projektbyggerier inden for områderne drikkevand, varme og gas samt løsninger til installationsvægs- og afløbsteknik alt fra én leverandør, alt Made in Germany. Her er alle komponenter perfekt afstemt efter hinanden, indbyrdes kombinerbare og kan forbindes med hinanden. Derfor kan kælder- og stigledninger af metal nemt forbindes med den fleksible kunststofinstallation på etagen eller installationsvægs-elementer kan uden problemer integreres direkte i installationen. Altid den rigtige tilslutning Som systemleverandør til projektbyggeri sætter Viega nye standarder. Viegas presfittingssortiment omfatter alsidige installations- og tilslutningsvarianter selv i store dimensioner. Bøjninger, vinkler, overbøjninger, T-stykker, gevindovergange, muffer, forskruninger eller armaturer med prestilslutning: Viegas integrerede systemer tilbyder gennemtænkte løsninger til enhver udfordring. BK koldt vand BV varmt vand BC cirkulation Gas Varme returløb Varme fremløb

12 12 Viega kompetencer Viega kompetencer Den samme standard TIL alle medier. Uanset om det er til drikkevand, gas, varme eller specialløsninger: Alle systemer fra Viega forener materialer af højeste kvalitet med innovativ sikkerhed og høj effektivitet. Hvert enkelt system videreudvikles og forbedres konstant for at leve op til de stigende krav til faget, samt de lovpligtige standarder og bestemmelser vedrørende drikkevandskvalitet eller sikkerhed i forbindelse med gasinstallationer. Drikkevand Bevarelsen af drikkevandskvaliteten er en helt særlig opgave for Viega. Mange systemer med tryktabsoptimerede komponenter og systemuafhængige specialdele som dobbelte vægfittings, trykprøvestudser eller Smartloop Inliner teknikken tilbyder hygiejniske løsninger til enhver tænkelig udfordring. Den enkle ring- eller linjeinstallation, anvendelse af skyllesystemer mod stagnation, samt tør tæthedsprøvning hjælper med også at leve op til de strengeste standarder og bestemmelser. Varme Inden for varmeteknik kommer det mere end nogensinde an på effektivitet også i forbindelse med monteringen. Viega systemerne og de systemuafhængige specialkomponenter som kryds-t-stykker, overspringsbøjninger, tilslutningsblokke til radiatorer eller fodpanel-radiatortilslutningsstykker lever op til dette krav også til industri- og specialanvendelser. Gas Den højeste sikkerhed har altid prioritet i forbindelse med gasledninger. Med Profipress G har Viega bragt det første godkendte pressystem til gasinstallation på markedet. Den kolde presning udelukker enhver brand- eller eksplosionsfare i forbindelse med monteringen. Utallige specialdele, som for eksempel gaskuglehanen, er en del af det store sortiment. Specialmedier Mange af Viegas pressystemer er også egnede til specialløsninger, for eksempel til industrien eller til skibsbygning. Oplysninger vedrørende anvendelsesområdet samt vedrørende driftstemperatur og -tryk fremgår af den pågældende tekniske dokumentation.

13 Viega systemer 13 Viega systemer Den RETTE løsning til enhver udfordring. 14 Viega Profipress 15 Viega Profipress G 16 Viega Profipress S 17 Viega Sanpress Inox 18 Viega Sanpress Inox G 20 Viega Megapress 21 Viega Prestabo 22 Viega Raxofix 23 Viega Combi PB 27 Viega Pressguns 19 Viega Sanpress

14 14 Viega Profipress Viega Profipress Ét pressystem, MANGE LØSNINGER Profipress er et kobberrørforbindelsessystem, der er afprøvet millioner af gange, og som har et utal af anvendelsesmuligheder. Sammen med Profipress G og Profipress S giver det et sortiment på over 800 artikler og bliver dermed til en ægte generalist inden for installationsteknik. Den højeste kvalitet Made in Germany gælder her for hver enkelt detalje. Anvendelsesområder Profipress forbinder den højeste sikkerhed med den størst mulige alsidighed anvendelsesmulighederne er næsten ubegrænsede. For med over 800 enkelte artikler dækker systemet hele installationsspektret. Uanset om det er til drikkevand, varme, anden anvendelse i bygninger, industrianlæg eller rørledninger i skibe. Materiale Til Profipress anvender Viega konsekvent kobber og rødgods. Begge materialer muliggør en hygiejnisk installation og giver derudover den størst mulige pålidelighed ved materialekvaliteten, absolut formstabilitet og en lang levetid. Desuden er alle fittings udstyret med en EPDMpakning af høj kvalitet. Dimensioner Det omfattende sortiment, de forskellige komponenter og løsninger til enhver tænkelig anvendelse fås i dimensioner fra 12 til 108 mm selvfølgelig inklusiv mellemstørrelsen 64 mm. Yderligere informationer Hele systemet har i alle dimensioner SC-Conturen, som gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, tydelige at se ved tæthedsprøvningen. Profipress fittings til drikkevandsinstallationer kan genkendes på den grønne prik. Alle fittings er fremstillet af kobber og rødgods og har en EPDM-pakning. et omfattende sortiment inkl. specialkomponenter til enhver installation egnet til drikkevands- og varmeinstallationer samt andre anvendelser i bygninger og endda i skibe består af kobber og rødgods for højeste kvalitet, formstabilitet og levetid fås i dimensionerne 12 til 108 mm inkl. mellemstørrelsen 64 mm alle dimensioner har SC-Contur udstyret med EPDM-pakning i høj kvalitet

15 Viega Profipress G 15 Viega Profipress G Den højeste sikkerhed i forbindelse med gasledninger. Presfittingssystemet Profipress G giver sikkerhed på højeste niveau. Systemet er optimalt egnet til udlægning af gasledninger og certificeret til næsten alle installationer med brandbare medier iht. de strenge tyske forskrifter. Anvendelsesområder Profipress G anvendes der, hvor man ikke kan gå på kompromis med hensyn til sikkerheden. Med den højeste materialekvalitet og intelligente sikkerhedsdetaljer er det certificeret til gasinstallationer samt til fyringsolie- og dieselbrændstofsledninger. Materiale Til Profipress G anvender Viega fittings af kobber og rødgods af høj kvalitet, som sammen med den gule HNBRpakning garanterer højeste sikkerhed, formstabilitet og lang levetid. Dimensioner Profipress G tilbyder systemmangfoldighed fra 12 til 64 mm. Forskruninger, flanger til gasarmaturer med prestilslutning og målertilslutningsenheder med fittings til direkte presning af gasledninger er i den forbindelse kun et lille udsnit af sortimentet. Yderligere informationer Hele systemet har i alle dimensioner SC-Conturen, som gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, tydelige at se ved tæthedsprøvningen. Desuden er alle fittings mærket med en gul firkant for at udelukke forvekslinger. Profipress G fittings er mærkede med gule firkanter for at udelukke forveksling. egnet til gasinstallationer samt til fyringsolie- og dieselbrændstofsledninger af kobber og rødgods med HNBR-pakning af høj kvalitet alle dimensioner har SC-Contur, og de er markeret med en gul firkant for at kunne skelne klart fås i dimensionerne 12 til 64 mm

16 16 Viega Profipress S Viega Profipress S Udviklet til SPECIALLØSNINGER. Profipress S er altid det rigtige valg, når der er brug for et pålideligt presfittingsystem til specielle applikationer. Med den højeste materialekvalitet og den største præcision skaber Profipress S perfekte forbindelser mellem meget forskellige varmekilder. Anvendelsesområder Profipress S etablerer sikre forbindelser ved højere temperaturer, som f.eks. i solvarme- eller lavtrykdampanlæg. I forbindelse med lavtrykdampanlæg er fittings godkendt op til en temperatur på 120 C og et tryk på 1 bar. I forbindelse med fjernvarmeforsyningsanlæg er den maksimale driftstemperatur 140 C og det maksimale driftstryk 16 bar. Materiale Til Profipress S anvender Viega konsekvent kobber og rødgods. Systemet er udstyret med en FKM-pakning. Til dimensioner over 35 mm kan der desuden anvendes Profipress fittings med efterfølgende isat FKM-pakning. Dimensioner Profipress S fås i dimensioner fra 12 til 35 mm med FKM-pakning. Til dimensioner fra 42 til 108 mm kan Profipress fittings udstyres med en FKM-pakning. Profipress S på et termisk solvarmeanlæg med vakuumrørkollektorer. Yderligere informationer Alle fittings har SC-Contur. For bedre at kunne skelne, er fittings pakket i en orange foliepose og markeret med en hvid firkant, som henviser til FKM-pakningen. Alle fittings op til 35 mm er forsynet med hvide prikker og en hvid FKM-markering. perfekt egnet til alle specialanvendelser som solvarmeanlæg, fjernvarmeforsyningsanlæg og lavtrykdampanlæg af kobber og rødgods med FKM-pakning af høj kvalitet fås i dimensionerne 12 til 108 mm alle dimensioner har SC-Contur pakket i orange foliepose og hvid markering på fittingen, så forveksling undgås.

17 Viega Sanpress Inox 17 Viega Sanpress Inox Et system i rustfrit stål til drikkevandsinstallationer af højeste kvalitet. Et pålideligt system af materialer af høj kvalitet. I forbindelse med Sanpress Inox kombineres rørmaterialerne EN og EN med presfittings af rustfrit stål. Resultatet er et system, som lever op til selv de skrappeste betingelser i drikkevandsinstallationen. Anvendelsesområder Uanset hvor høje kravene er til at opretholde drikkevandskvaliteten, så opfylder Sanpress Inox de skrappeste retningslinjer. På den måde egner det sig ikke kun fremragende til drikkevandsinstallationer, men også til industrielle køle- og procesvandsanlæg. Materiale Sanpress Inox består af massivt rustfrit stål af høj kvalitet. De rustfri stålpresfittings er udstyret med en EPDM-pakning med en ekstremt lang levetid. De passende rustfri stålrør EN og EN er hygiejnisk upåklagelige og imponerer med en høj rentabilitet. Dimensioner Systemet af rustfrit stål fås i dimensioner fra 15 til 108 mm og tilbyder med utallige bøjninger, overbøjninger, vinkler, muffer, forskruninger og armaturer en passende løsning til ethvert anvendelsesområde. Yderligere informationer Presfittings har i alle dimensioner den patenterede SC-Contur, som gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, synlige ved tæthedsprøvningen. Det omfattende produktsortiment tilbyder en passende løsning til ethvert anvendelsesområde. kan anvendes til alt drikkevand gennemgående den højeste materialekvalitet på grund af kombination af fittings af rustfrit stål med rustfri stålrør fås i dimensionerne 15 til 108 mm alle fittings har SC-Contur EPDM-pakning af høj kvalitet med lang levetid

18 18 Viega Sanpress Inox G Viega Sanpress Inox G Et system i rustfrit stål til gasinstallationer af højeste kvalitet. Absolut sikkerhed har højeste prioritet i forbindelse med enhver gasinstallation. Systemet af rustfrit stål Sanpress Inox G er udviklet specielt til områder, hvor materiale og teknik er udsat for de højeste belastninger. Anvendelsesområder Sanpress Inox G anvendes der, hvor man ikke kan gå på kompromis med hensyn til sikkerheden. Med den højeste materialekvalitet og intelligente sikkerhedsdetaljer er det certificeret til alle typer af gasinstallationer samt til fyringsolie- og dieselbrændstofsledninger. Materiale Sanpress Inox G presfittings består af massivt rustfrit stål af høj kvalitet. Disse kombineres med rør af materialet Desuden har presfittings af rustfrit stål en HNBR-pakning af høj kvalitet. Dimensioner Systemet af rustfrit stål i dimensionerne fra 15 til 108 mm er dimensioneret til anvendelse i gasinstallationer. Desuden kan dimensionerne fra 15 til 54 mm anvendes til anvendelse med fyringsolie og dieselbrændstoffer. Yderligere informationer Alle fittings er udstyret med en gul pakning og mærket entydigt med gule markeringer. Presfittings har i alle dimensioner den patenterede SC-Contur, som gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, synlige ved tæthedsprøvningen. Den gule markering henviser til HNBR-pakningen og udelukker forvekslinger. egnet til gasinstallationer samt til fyringsolie- og dieselbrændstofsledninger gennemgående den højeste materialekvalitet på grund af kombination af fittings af rustfrit stål og et rør af materialet HNBR-pakning af høj kvalitet med lang levetid alle fittings har SC-Contur dimensioner 15 til 108 mm dimensioner 15 til 54 mm (også til fyrings- og dieselolie)

19 Viega Sanpress 19 Viega Sanpress Kvalitet og rentabilitet TIL drikkevandsinstallationer. Uanset om det er til drikkevandsinstallationer, industri- eller anlægsbyggeri: Sætter Sanpress nye standarder, hvad angår kvalitet og rentabilitet. Det brede sortiment sikrer, at selv krævende installationer let kan realiseres. Anvendelsesområder Sanpress er den rentable løsning til alle typer af drikkevandsinstallationer. Alle komponenter er kontrollerede og certificerede i systemet. Sanpress garanterer på den måde en langsigtet sikkerhed, når det gælder om at opretholde vandkvaliteten i drikkevands- og industrielle installationer. Materiale Systemet består af rødgodsfittings med stor robusthed og lang levetid samt de rentable rustfri stålrør i EN eller EN Dimensioner De enkelte komponenter fås i dimensionerne 12 til 108 mm. Særlig små indbygningsmål gør i den forbindelse installationen nemmere fra vandstik til tappested. Yderligere informationer Med Viegas dobbelte Sanpress vægfittings og Sanpress vægfitting-t-stykker er der ikke flere hindringer i vejen for en hygiejnisk optimeret ledningsføring, som f.eks. ring- eller linjeinstallation. Selvfølgelig har alle fittings SC-Contur for endnu mere sikkerhed i forbindelse med installationen. Sanpress sortimentet omfatter alle nødvendige komponenter til drikkevandsinstallationen. kan anvendes til alt drikkevand robust rødgodsfittings og med meget små indbygningsmål alle fittings har SC-Contur alle nødvendige komponenter til hygiejnisk fagligt korrekte drikkevandsinstallationer fra vandstik til tappested plads-, materiale- og tidsbesparende installation ved hjælp af Sanpress kompensatorer

20 20 Viega Megapress Viega Megapress hurtig og kold presning af tykvæggede stålrør. Megapress sparer dig for svejsearbejde. For endelig kan selv tykvæggede stålrør presses nemt, sikkert og rentabelt. Det går ikke kun op til 60 % hurtigere, men giver også 100 % sikkerhed takket være SC-Contur. Anvendelsesområder Megapress anvendes i forbindelse med sorte, galvaniserede, industrielt lakerede, epoxy eller resinbehandlede stålrør. Megapress overflødiggør komplicerede gevindovergange eller anstrengende svejsning i forbindelse med nyinstallationer og saneringer af varmeanlæg og er på grund af den høje kvalitet af zinknikkelbelægningen også egnet til anvendelse i køle- eller industrianlæg. Materiale Megapress fittings består af stål , og de er forsynet med en zink-nikkelbelægning og en profil-pakning af EPDM, begge af høj kvalitet. Det garanterer den højeste sikkerhed, robusthed og lang levetid i forbindelse med hver enkelt installation. Dimensioner Megapress fås i dimensionerne ⅜ tomme til 2 tommer og kan dermed anvendes universelt. Yderligere informationer Alle fittings er markerede med sorte mærkater med henvisningen Ikke drikkevand. Ligeledes er alle Megapress fittings udstyret med SC-Contur, som straks gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, synlige ved tæthedsprøvningen. Megapress i et varmeanlæg med buffertanke. den første presfitting til tykvæggede stålrør med forskellige røroverflader høj materialekvalitet på grund af formpresset stål og en zink-nikkelbelægning af høj kvalitet i dimensionerne ⅜ tomme til 2 tommer alle fittings har SC-Contur profil-pakning af EPDM af høj kvalitet fittings har sorte mærkater med henvisningen Ikke drikkevand

21 Viega Prestabo 21 Viega Prestabo Galvaniseret stål OG høj rentabilitet. Pålideligt, sikkert, galvaniseret: tre egenskaber, som fagfolk værdsætter ved Viega. Det brede sortiment, de intelligente sikkerhedsløsninger og den høje rentabilitet gør Prestabo til et let valg. Anvendelsesområder Presfittingsystemet Prestabo er det økonomiske alternativ til varmeinstallationer, lukkede kølekredsløb og trykluftanlæg. Materiale Prestabo kombinerer de velkendte egenskaber ved galvaniseret stål med fordelene ved presseteknikken. Den udvendigt galvaniserede variant er egnet til varmeog industrianlæg. Med en kunststofkappe er det ideelt til installationer på væg. Med den udvendigt og indvendigt galvaniserede variant opnås optimal korrosionsbeskyttelse ved anvendelse i sprinkler- og trykluftanlæg. Dimensioner Det store produktsortiment fra Prestabo omfatter presfittings og rør i dimensioner fra 12 til 108 mm. Yderligere informationer Alle Prestabo fittings har SC-Contur. Prestabo rørene fås til væginstallationer også med PP-kappe. Både fittings og rør er mærket med et rødt symbol Ikke drikkevand. Et komplet system i dimensionerne 12 til 108 mm. et rentabelt system til lukkede varmeinstallationer, lukkede kølekredsløb og trykluftanlæg ulegeret stål i tre varianter: galvaniseret udvendigt, galvaniseret udvendigt og med PP-kappe, galvaniseret udvendigt og indvendigt i dimensionerne 12 til 108 mm alle fittings har SC-Contur rør og fittings har røde henvisninger Ikke drikkevand

22 22 Viega Raxofix Viega Raxofix VAND og varme i økonomiske dimensioner. Det tryktabsoptimerede kunststofrørledningssystem kombinerer fordelene ved presse- og skydemuffeteknikken. Rødgodsfittings med optimale radier og støtteelementer af PPSU eller o-ring muliggør effektive installationer med meget små tryktab. Det muliggør installationer med mindre nominelle diametre, mindre vandvolumen og dermed en hygiejnisk fordel. Anvendelsesområder Viega Raxofix er egnet til drikkevandsog varmeinstallationer. Takket være en optimal geometri er også omfattende ring- eller linjeinstallationer med dobbelte vægfittings fra 16 til 25 mm mulige. Anbefales til hygiejnisk følsomme områder som sygehuse, hoteller etc. Varmeinstallationer kan udføres inden for meget kort tid med præisolerede tilslutningsblokke og kryds-t-stykker. Den omfattende efterisolering kan herved undlades. Materiale Med en kombination af rødgods grundelementer med støtteelementer af PPSU med høj belastningsevne og Raxofix alu-pex-rør er der et system til rådighed, som har en lang levetid og er hygiejnisk og sikkert i installation og drift. Yderligere informationer Den raksiale presseteknik for Viega Raxofix kombinerer fordelene ved den radiale presseteknik med den aksiale skydemuffeteknik. Fittings presses radialt og aksialt i en enkelt arbejdsgang. På den måde opnås der en sikker og kunststofkorrekt presning uden o-ring og uden kalibrering eller udvidelse. Enkel og hurtig montering: Ved hjælp af Viegas trækbakker og presringe er installation på vanskeligt tilgængelige steder heller ikke noget problem. Dimensioner For at opfylde alle bygningsmæssige krav og forhold er der et omfattende sortiment i dimensionerne 16 til 63 mm til rådighed. Raxofix alu-pex-rør består af et indvendigt PE-Xc-rør, et aluminiumslag og en udvendig PE-Xc-kappe. For at opfylde de standardiserede krav er rørene til rådighed med forskellige isoleringsvarianter fra 6 26 mm. ingen kalibrering optimalt til ring- eller linjeinstallationer kombination med lang levetid af rødgods, PPSU og PE-Xc alu-pex-rør i dimensioner fra 16 til 63 mm mindre dimensionering på grund af lave tryktab i fittings alle fittings har SC-Contur mulighed for elektrisk aktuator til CTS-anlæg

23 Viega Combi PB 23 Viega Combi PB FLEKSIBLE DRIKKEVANDS- OG VARMEINSTALLATIONER. HURTIGT, SIKKERT OG KOMFORTABELT. Viega Combi PB er i højeste kvalitet og med bedste materialer rødgods og polybuten. Muffer med særlig lave tryktabsværdier og et polybutenrør med iltspærrelag gør desuden systemet ideelt til anvendelse i etageejendomme. Anvendelsesområder Med rørsystemet er indbygningsinstallationer også mulige under trange forhold. Røret er ilttæt i henhold til DIN 4726 og kan både anvendes til drikkevands- og varmeinstallationer. Ved montering af PB-rørene i beskyttelsesrøret er både installationen og eventuel senere udskiftning af defekte rør meget enkel. Materiale Kombinationen af de særligt fleksible rør af polybuten med strømningsoptimerede og korrosionsbestandinge rødgods muffer sikrer en fleksibel installation med lang holdbarhed. Yderligere informationer Særlig hurtig og enkel montering: Afkort røret, sæt fitting på helt uden kalibrering eller udvidelse af røret. Alle fittings samt koblingsdåsen inklusive trykprøvestuds er formonteret komplet. Det betyder ingen løse dele og endnu hurtigere arbejde. Combi PB sortimentet: en passende løsning til enhver udfordring. Dimensioner PB-røret fås i dimensionen 16 mm. På grund af vægtykkelsen på 1,8 mm er røret fleksibelt og varigt sikkert, og det har et større rørtværsnit i forhold til standardrør. Derfor kan alt fra badekar til håndvask tilsluttes. effektivt, sikkert system til drikkevands- og varmeinstallationer fleksibelt PB-rør og muffer af rødgods giver installationskomfort sammen med længst mulig holdbarhed økonomisk på grund af optimale gennemstrømning komplet formonteret koblingsdåse installation uden kalibrering

24 24 Viega Easytop skråsædeventiler Viega Easytop skråsædeventiler TIL ALLE MATERIALIER, STØRRELSER, TILSLUTNINGSTYPER OG KRAV. Viega Easytop skråsædeventiler kan leveres i forskellige gevind- og flangeversioner og kan på grund af den direkte prestilslutning kombineres med alle Viega systemer. De fås i tre varianter: som skråsædeventil, kombineret skråsædeventil med tilbageløbssikring og som tilbageløbssikring efter eget valg i rustfrit stål eller rødgods og i mål fra DN 15 til DN 100. Det omfattende tilbehør kompletterer programmet. Anvendelsesområder Easytop skråsædeventiler kan kombineres med alle Viegas pressystemer og giver med det gennemtænkte tilbehørsprogram den størst mulige fleksibilitet og dermed en enklere lagerføring. Afspærringsventilerne fra Viega er egnede til drikkevandsledninger, anvendelse i koldt og varmt vand samt cirkulationssystemer. Materiale Easytop skråsædeventiler fremstilles af førsteklasses materialer i rødgods og rustfrit stål. Ventilerne med presteknologi er udstyret med en EPDM-pakning af høj kvalitet. Ventilernes ergonomiske greb med servoteknik er lette at åbne og lukke. Dimensioner Viega Easytop skråsædeventiler fås i dimensioner fra DN 15 til DN 100 i forskellige versioner. Med presteknologi eller gevind, som fristrømsventil med eller uden tilbageløbssikring, kan udvides med tømme- og prøveudtagningsventiler. Yderligere informationer Easytop skråsædeventilerne med presteknologi har SC-Contur, som gør forbindelser, der ved en fejltagelse ikke er pressede, tydelige at se ved tæthedsprøvningen. egnede til drikkevandsinstallationer leveres i rustfrit stål eller rødgods af høj kvalitet kan kombineres med samtlige af Viegas systemer fås med direkte prestilslutning, diverse gevindtyper samt i tre varianter (skråsædeventil, kombineret skråsædeventil med tilbageløbssikring, tilbageløbssikring) ergonomisk greb og servoteknik for komfortabel åbning og lukning fra DN 15 til DN 100 overdele med integreret stillingsvisning og medieindikation

25 Viega Easytop kuglehaner 25 Viega Easytop kuglehaner Pålidelighed i forbindelse med alle anvendelser. Systemkuglehaner kompletterer det omfattende Viega Easytop sortiment. Kuglehanerne kan kombineres med alle Viega systemer, både i drikkevands- og varmeinstallationer og i industri- og anlægsbyggeri. For at sikre et optimalt overblik er der her mulighed for individuel medieindikation på grebet med røde kunststofkapper for varmt vand, grønne kapper for koldt vand og blå kapper for varmereturløb. Anvendelsesområder Viega Easytop kuglehane kan både anvendes i drikkevands- og i varmeinstallationer som vedligeholdelsesarmatur, til afspærring af udstyr eller som etage- og stigledningsafspærring. Materiale For at sikre en fremragende drikkevandskvalitet fremstilles Viega Easytop kuglehaner af materialer af høj kvalitet. Ventilhuset består af rødgods eller rustfrit stål. Funktionen sikres af en vedligeholdelsesfri aksel og den korrosionsbestandige kugle af rustfrit stål. Isoleringsskallerne, som passer perfekt, er fremstillet af et EPP-isoleringsmateriale, hvis tykkelse svarer til kravene i den tyske energispareforordning (EnEV). Varianter med forskellige greb fuldender sortimentet. Dimensioner Easytop kuglehaner fås fra DN 15 til DN 50 og i varianter med gevind- og tilpassede prestilslutninger til direkte forbindelse med de forskellige Viegarørsystemer af kunststof og metal. Specialudførelser til direkte tilslutning af vandmålere og varmeenergimålere kompletterer programmet. Yderligere informationer Viega Easytop kuglehaner har en direkte prestilslutning med integreret SC-Contur. Synlig kontrolsikkerhed i den forbindelse er altid givet for ikke pressede forbindelser opdages, før der opstår en skade. egnede til drikkevands- og varmeinstallationer samt til industri- og anlægsbyggeri fremstillede af rustfrit stål eller rødgods af høj kvalitet udstyrede med EPP-isoleringsskaller i henhold til den tyske energispareforordning (EnEV) og vedligeholdelsesfri tilspændingsaksel kan kombineres med samtlige Viega systemer fås fra DN 15 til DN 50 med direkte prestilslutning med integreret Viega SC-Contur og diverse gevindvarianter let betjening på grund af lav løsrivningsmoment og korrosionsbestandig kugle i rustfrit stål

26 26 Viega Easytop cirkulationsventil Viega Easytop cirkulationsventil Én ventil, to funktioner automatisk, økonomisk og hygiejnisk! Reguleringsventilen fremstilles af rødgods og er egnet til alt drikkevand. Den kan integreres i drikkevandsrørsystemer af metal via en prestilslutning. Med udvendigt gevind kan den både tilsluttes til forskruningsovergangene på kunststof- og på metaldrikkevandsrørsystemer. Tilslutningsstuds: tømmeventil termometer temperatursensor Temperaturindstilling: 40 C til 65 C Holder til aktuatorsæt Afspærring: kuglehane Anvendelsesområder Til drikkevandshygiejnen inden for varmtvandsområdet kan Easytop cirkulationsventilen ikke undværes. Den kan anvendes enten som streng- eller etageventil og erstatte en yderligere statisk cirkulationsventil i de sidste strenge. Desuden er der integreret en afspærring i ventilen. På den måde er der flere produkter i et enkelt, og lageromkostningerne reduceres automatisk. Materiale Cirkulationsventilen fremstilles også af rødgods af høj kvalitet og holder derfor naturligvis til termiske desinfektioner, uanset om de indledes automatisk eller manuelt. Dimensioner Easytop cirkulationsventilen fås i to versioner: med prestilslutning i dimensionerne fra 15 mm til 22 mm og med G-gevind G3/4 og G1 tomme. Dimensioner/tilslutninger: Prestilslutninger 15 mm til 22 mm Forskruningsgevind G3/4 og G1 Yderligere informationer Easytop cirkulationsventilens ventilkegle er udstyret med et element af ekspanderende væske, som reagerer på temperaturændringer for det varme vand i cirkulationskredsen og på den måde regulerer vandtemperaturen fra 40 C til 65 C. Omstilling: I: Etageregulering II: Strengregulering t.d.: termisk desinfektion Ventilen åbner, når den ønskede værdi falder under det forudindstillede niveau, og lukker, når det overskrides, i begge tilfælde automatisk. Den hydrauliske/termiske tilpasning er færdig, når den indstillede værdi stemmer overens med den aktuelle værdi. egnet til samtlige drikkevandsledninger fremstillet af rødgods af høj kvalitet fås med direkte prestilslutning eller udvendigt gevind kan anvendes som streng- eller etageventil, med integreret afspærring udstyret med element af ekspanderende stof til regulering af vandtemperaturen fra 40 til 65 C fås med prestilslutning til dimensioner fra 15 mm til 22 mm samt med gevind i dimensionerne G3/4 og G1 tomme

27 Viega Pressguns 27 Viega Pressguns Den højeste installationssikkerhed i to VERSIONER. Både Viega Pressgun 5 og Viega Pressgun Picco er udført i høj kvalitet og muliggør både ergonomisk og sikker installation under selv de mest krævende forhold. Med deres TÜV-certificering og ekstra lange serviceintervaller hører de til de mest pålidelige, rentable og mest vellykkede presmaskiner i Europa. Viega presbakker og presringe. De fælles egenskaber ergonomisk betjening med en hånd valgfri drift med ledning eller 18 V/2,0 Ah lithium-ion-batteri fra den nyeste generation, med optimal koldstartsfunktion og dybdeafladningsbeskyttelse 180 drejeligt preshoved og trækbakker med presringe samt ledfunktion gør også utilgængelige steder lette at nå presbakker med klikfunktion for en sikker og nem en-hånds-betjening LED-lampe sikrer korrekt presning under dårlige lysforhold TÜV-kontrolleret sikkerhedsteknik: udløseforsinkelse, boltsikring, vedligeholdelsesvisning og automatisk sikkerhedsspærre, når det maksimale antal presninger nås Særlige forhold ved viega pressgun 5 Prestekniktilbehør i den praktiske sætkuffert til Viega Pressgun 5. til alle presfittings af metal i dimensionerne 12 til 108 mm til alle presfittings af kunststof i dimensionerne 12 til 63 mm en vægt på kun 3,2 kg (uden presbakke) lange vedligeholdelsesintervaller: efter presninger eller 4 år automatisk sikkerhedsspærring efter presninger indpresningsstuds til Viega Megapress til efterfølgende montering af tilslutninger Særlige forhold ved viega pressgun picco Prestekniktilbehør i den praktiske sætkuffert. ekstremt små mål til montering i smalle rørskakter og installationsvægge til indbygning til presfittings af metal i dimensionerne 12 til 35 mm til presfittings af kunststof i dimensionerne 12 til 40 mm en vægt på kun 2,5 kg (uden presbakke) lange vedligeholdelsesintervaller: efter presninger eller 4 år automatisk sikkerhedssparring efter presninger

28 DK / Ændringer forbeholdt. Viega A/S Blokken Birkerød Danmark Telefon viega.dk

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega!

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! 2 Viega. CONNECTED IN QUALITY. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10 A1 Profipress med SC-Contur Systemteknik ZM_A1_da_20171023_132316_5.pdf 1 23.10.2017 14:53:10 Presfittingsystem med presfittings af kobber og rødgods, godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGWgodkendelse

Læs mere

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur Systemteknik F1 Prestabo F1 Systemrør og presfittings i ulegeret stål. Anvendelse Prestabo systemet er beregnet til anvendelse i industri- og varmeanlæg og er ikke egnet til anvendelse i drikkevandsinstallationer.

Læs mere

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Megapress S Systemteknik F3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af ulegeret stål 1.0308 til sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

Systemteknik rustfrit stål

Systemteknik rustfrit stål Sanpress Inox G Systemteknik rustfrit stål G2 DK 4/16 Katalog 2016/2017 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af rustfrit stål, rør af rustfrit stål materialenr. 1.4401 iht. DIN

Læs mere

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Profipress S Systemteknik A3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af, rødgods og siliciumbronze* godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGW-godkendelse,

Læs mere

Systemteknik. G1 Sanpress Inox med SC-Contur

Systemteknik. G1 Sanpress Inox med SC-Contur Systemteknik G1 Sanpress Inox G1 Rør og presfittings af rustfrit stål (ædelstål) til drikkevandsinstallationer efter DIN 1988, iht. DVGW-arbejdsseddel W 534, med DVGW-systemgodkendelse. Formstabilt til

Læs mere

Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur. Brugsanvisning. til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer. da_dk

Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur. Brugsanvisning. til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer. da_dk Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur Brugsanvisning til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer Model 2281.5 da_dk Byggeår: fra 06/2011 Easytop-cirkulationsventil S/E med SC-Contur

Læs mere

Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder. 2 Viega Megapress Viega Megapress Sparer montagetid, lønudgifter og masser af svejsearbejde. Uanset om stålrørene er tyk- eller

Læs mere

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2370 fra 12/2007 da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur 2 fra 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk

Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2238.5 fra 04/2017 da_dk Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur

Læs mere

Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk

Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2237.5 fra 04/2017 da_dk Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur 2 fra 21

Læs mere

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur Systemteknik G2 Sanpress Inox G G2 Rør og presfittings af rustfrit stål til gasinstalla tioner, efter DVGW-TRGI 2008, med DVGW-systemgodkendelse, Iht. DVGW-arbejdsseddel VP 614. For dimensioner d 15 54

Læs mere

Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation XL fra 04/2017.

Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation XL fra 04/2017. Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2237.5XL fra 04/2017 da_dk Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning

Læs mere

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Prestabo Systemteknik F1 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af ulegeret stål 1.0308 (E235), iht. DIN EN 10305 3, galvanisk forzinket udvendigt med

Læs mere

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. da_dk

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning Model 2275 da_dk Byggeår: fra 07/2017 Easytop-kuglehane med SC-Contur 2 fra 21 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper

Læs mere

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil. til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil. til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil med SC-Contur Brugsanvisning til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer Model Byggeår: 2282 fra 11/2011 da_dk Easytop-cirkulationsventil,

Læs mere

Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 08/2003. da_dk

Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 08/2003. da_dk Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2239 fra 08/2003 da_dk Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur 2 fra 21 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 07/2007. da_dk

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 07/2007. da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2270.4 fra 07/2007 da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur 2 fra 22 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur Systemteknik F2 Megapress F2 Megapress presfittings af ulegeret stål. Anvendelse Megapress systemet er egnet til installationer af varme-, køleog industrianlæg Megapress systemet er ikke egnet til: Anvendelse

Læs mere

Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation. 2239XL fra 07/2009. da_dk

Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation. 2239XL fra 07/2009. da_dk Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2239XL fra 07/2009 da_dk Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning 2 fra 14 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil S/E, termostatisk reguleringsventil med G-gevind

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil S/E, termostatisk reguleringsventil med G-gevind Easytop-cirkulationsventil S/E, termostatisk reguleringsventil med G-gevind Brugsanvisning til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer Model 2281.15 da_dk Byggeår: fra 06/2011 Easytop-cirkulationsventil

Læs mere

Easytop-Montageenhed med SC-Contur. Brugsanvisning. til vandmåler fra 02/2008. da_dk

Easytop-Montageenhed med SC-Contur. Brugsanvisning. til vandmåler fra 02/2008. da_dk Easytop-Montageenhed med SC-Contur Brugsanvisning til vandmåler Model Byggeår: 2230.12 fra 02/2008 da_dk Easytop-Montageenhed med SC-Contur 2 fra 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning

Læs mere

Easytop-kuglehane. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 08/2007. da_dk

Easytop-kuglehane. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 08/2007. da_dk Easytop-kuglehane Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2270.2 fra 08/2007 da_dk Easytop-kuglehane 2 fra 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning

Læs mere

Systemteknik. P1 Systempresværktøj

Systemteknik. P1 Systempresværktøj Systemteknik Systempresværktøj Til alle Viega pres systemer fra d 12 108,0 Viega systempresværktøj kan anvendes til alle Viegas metalpressystemer Sanpress, Sanpress Inox, Sanpress Inox G, Prestabo, Profipress,

Læs mere

Viega Easytop. Korrosionssikre systemventiler

Viega Easytop. Korrosionssikre systemventiler Viega Easytop Korrosionssikre systemventiler 2 Viega. En ide bedre Nogle ting varer ved. I mere end 110 år. Hos Viega er det innovationskraften og de erhvervsrelaterede visioner succeskriterier, som kan

Læs mere

Viega seminarer. Mere viden - større succes.

Viega seminarer. Mere viden - større succes. Viega seminarer Mere viden - større succes. Kære seminardeltager I mere end 115 år har Viega været en integreret del af VVS industrien. Gennem årene har vi været med til at forme og påvirke markedet, og

Læs mere

Easytop-skråsædeventil. Brugsanvisning. til Easytop-vandmålerbøjle model fra 04/2017. da_dk

Easytop-skråsædeventil. Brugsanvisning. til Easytop-vandmålerbøjle model fra 04/2017. da_dk Easytop-skråsædeventil Brugsanvisning til Easytop-vandmålerbøjle model 2230.70 Model Byggeår: 2230.53 fra 04/2017 da_dk Easytop-skråsædeventil 2 fra 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G Brugsanvisning Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G 2 fra 25 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål.

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål. Presserevolutionen Efter mere end 100 års erfaring i fremstilling af armaturer og mere end 3 årtiers erfaring inden for udvikling af presfittings præsenterer Conex Bänninger nu et fittingssystem med >B

Læs mere

Profipress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/1994 da_dk

Profipress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/1994 da_dk Profipress Brugsanvisning Byggeår: fra 05/1994 da_dk Profipress 2 fra 29 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 5 1.1 Målgrupper 5 1.2 Mærkning af henvisninger 5 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3 Systemteknik A3 Profipress S A3 Kobberrørssystem med forbindelsesteknik og. Til speciel anvendelse ved højere temperaturer, som eksempelvis solar-, fjernvarme- og lavtryksdampanlæg, til Cu-rør godkendt

Læs mere

Profipress S. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/2008 da_dk

Profipress S. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/2008 da_dk Profipress S Brugsanvisning Byggeår: fra 01/2008 da_dk Profipress S 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Smartloop-tilslutningssæt. Brugsanvisning fra 07/2008. da_dk

Smartloop-tilslutningssæt. Brugsanvisning fra 07/2008. da_dk Smartloop-tilslutningssæt Brugsanvisning Model Byggeår: 2276.1 fra 07/2008 da_dk Smartloop-tilslutningssæt 2 fra 27 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4

Læs mere

Sanpress Inox. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2002 da_dk

Sanpress Inox. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2002 da_dk Sanpress Inox Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2002 da_dk Sanpress Inox 2 fra 29 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 5 1.1 Målgrupper 5 1.2 Mærkning af henvisninger 5 1.3 Bemærkninger

Læs mere

4 Anvendelser inden for industri og håndværk

4 Anvendelser inden for industri og håndværk Installationssystemer i metal 3. oplag 4 Anvendelser inden for industri og håndværk Systembeskrivelse Megapress Anvendelsesområde Megapress-systemet egner sig til installationer af varme-, køle- og industrianlæg

Læs mere

Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega. En idé bedre! Der findes ting, som består. Også efter mere end 110 år. Hos Viega er det innovationsevnen og de

Læs mere

Viega Guide. Montørhåndbogen

Viega Guide. Montørhåndbogen Viega Guide Montørhåndbogen Fordord 3 Forord Denne VVS håndbog præsenterer et udsnit af Viegas produktprogram. Bogen er tænkt som en hjælp til at vælge den rette løsning og er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL Brugsanvisning Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

Easytop vandmålerbøjle. Brugsanvisning. til vandmåler fra 04/2006. da_dk

Easytop vandmålerbøjle. Brugsanvisning. til vandmåler fra 04/2006. da_dk Easytop vandmålerbøjle Brugsanvisning til vandmåler Model Byggeår: 2230.70 fra 04/2006 da_dk Easytop vandmålerbøjle 2 fra 17 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper

Læs mere

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress 2 fra 33 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Raxofix. Brugsanvisning. Byggeår: fra 02/2010 da_dk

Raxofix. Brugsanvisning. Byggeår: fra 02/2010 da_dk Raxofix Brugsanvisning Byggeår: fra 02/2010 da_dk Raxofix 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger om

Læs mere

Raxofix Katalog 2011 Viega A/S Blokken Birkerød Tel.: Fax: DK /11

Raxofix Katalog 2011 Viega A/S Blokken Birkerød Tel.: Fax: DK /11 Raxofix Katalog 2011 Registreret varemærke: Etableret: 1899 Firmanavn: Filialer: Adresse: Viega GmbH & Co. KG Hovedkontor Attendorn, Westfalen Afdeling Attendorn-Ennest, Westfalen Afdeling Lennestadt-Elspe,

Læs mere

FLEKSIBLE FORBINDELSER

FLEKSIBLE FORBINDELSER A U T O M A T I O N & P R O C E S FLEKSIBLE FORBINDELSER PRODUKTOVERSIGT GUMMIKOMPENSATORER ANVENDELSE INDENFOR ET STORT ANTAL OMRÅDER F.EKS. AKSIALE OG LATERALE BEVÆGELSER, HNC LAGERFØRER ET STORT UDVALG

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri KLIK-INNOVATION HURTIGERE. STØRRE. MERE FLEKSIBELT. REHAU tilbyder RAUGEO CLICK modulfordeler

Læs mere

Sanpress Inox G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/2006 da_dk

Sanpress Inox G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/2006 da_dk Sanpress Inox G XL Brugsanvisning Byggeår: fra 05/2006 da_dk Sanpress Inox G XL 2 fra 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger

Læs mere

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7 Viega Combi PB Viega Combi PB Indholdsfortegnelse Viega Combi PB 2 Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3 Brugsanvisning 7 Størrelses- og gevindoplysninger 12 EAN-kode EAN-nummeret består

Læs mere

9.4 G 3/4"M 60 BS5200 G 3/4"M

9.4 G 3/4M 60 BS5200 G 3/4M Beskrivelse 63/2S 6-vejs ventil med 3/4" BS5200 60 nippelgevind (koniske) til HVAC 4 rørapplikationer (changeover) til nem omskiftning mellem kulde og varme på samme flade. DIMENSIONER 73.9 55.9 117 50

Læs mere

RTL. Gulvvarmeregulering Begrænsning af returtemperatur

RTL. Gulvvarmeregulering Begrænsning af returtemperatur RTL Gulvvarmeregulering Begrænsning af returtemperatur IMI HEIMEIER / Gulvvarmeregulering / RTL RTL Anvendes blandt andet til begrænsning af returtemperatur på radiatorer og mindre gulvvarmeanlæg (op til

Læs mere

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL 2 fra 30 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER HNC Group har et hjælpemiddel til vore kunder som arbejder med kompensatorer. En regnestok som på en nem og overskuelig måde kan vise længdeudvidelse af en given rørstreng

Læs mere

Ny fleksibilitet nye muligheder

Ny fleksibilitet nye muligheder Ny fleksibilitet nye muligheder MED LOGSTOR FlextraPipe præisolerede rørsystemer DIFFUSIONS- SPÆRRE Den mest fleksible løsning til nær- og fjernvarmeprojekter Den fleksible forbindelse fra varmekilde til

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

NeoPres Alu presfittings og rør

NeoPres Alu presfittings og rør NeoPres Alu presfittings og rør Teknisk information Stærkere og mere formfuldendt installation i alt fra vand- til varmeinstallationer NeoPres Alu Presfittings & rør - stærkt, holdbart og fleksibelt pex-installationssystem

Læs mere

PRÆISOLEREDE RØR. Uponor præisolerede rør - nu endnu bedre isoleret. Mere end 10% forbedret isoleringsevne. Nyt isoleringsmateriale

PRÆISOLEREDE RØR. Uponor præisolerede rør - nu endnu bedre isoleret. Mere end 10% forbedret isoleringsevne. Nyt isoleringsmateriale PRÆISOLEREDE RØR Uponor præisolerede rør - nu endnu bedre isoleret Mere end 10% forbedret isoleringsevne Nyt isoleringsmateriale 03 2011 Endnu bedre end før - Uponor præisolerede rør nu med forbedret termisk

Læs mere

Easytop-prøveudtagningsventil. Brugsanvisning. til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen fra 07/2013.

Easytop-prøveudtagningsventil. Brugsanvisning. til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen fra 07/2013. Easytop-prøveudtagningsventil Brugsanvisning til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen Model Byggeår: 2223.1 fra 07/2013 da_dk Easytop-prøveudtagningsventil 2 fra 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Advantix afløbsrender med Advantix Top

Advantix afløbsrender med Advantix Top Afløbsteknik 2 Advantix afløbsrender med Advantix Top Nyere badeværelser er ofte designet i rene linjer og uden afgrænsning til bruseområdet. Det kræver et effektivt afløbssystem. Advantix badeværelsesafløb

Læs mere

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart.

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. Viega Advantix afløbsrende Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. 2 Viega Advantix afløbsrende Viega Advantix afløbsrende FLOT I ETHVERT BADEVÆRELSE. Kravene til badeværelsesdesignet er højere i dag

Læs mere

Viega Guide. Montørhåndbogen

Viega Guide. Montørhåndbogen Viega Guide Montørhåndbogen Fordord 3 Forord Denne VVS håndbog præsenterer et udsnit af Viegas produktprogram. Bogen er tænkt som en hjælp til at vælge den rette løsning og er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

TBV-CM. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Til modulerende regulering

TBV-CM. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Til modulerende regulering TBV-CM Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Til modulerende regulering IMI TA / Reguleringsventiler / TBV-CM TBV-CM TBV-CM er konstrueret til brug på terminalunits i varme-

Læs mere

Akku-rørskæremaskine. REMS Akku-Cento 22 V NYHED. for Professionals

Akku-rørskæremaskine. REMS Akku-Cento 22 V NYHED. for Professionals Akku-rørskæremaskine REMS Akku-Cento 22 V NYHED for Professionals Patent EP 1 782 904 Super hurtig. Vinkelret. Uden spåner. Uden udvendig grat. Tør. Tysk kvalitetsprodukt 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11

Læs mere

BROEN BALLOREX Dynamic R E ADY STEADY GO! Dynamiske Strengreguleringsventiler

BROEN BALLOREX Dynamic R E ADY STEADY GO! Dynamiske Strengreguleringsventiler BROEN BALLOREX Dynamic R E ADY STEADY GO! Dynamiske Strengreguleringsventiler BROEN A/S Skovvej 30 DK-5610 Assens +45 6471 2095 sales@ballorex.com www.broen.com Fordelene ved BROEN BALLOREX Dynamic Direkte

Læs mere

10 års. Systemgaranti. Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C. FRÄNKISCHE alpex. alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør

10 års. Systemgaranti. Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C. FRÄNKISCHE alpex. alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør 10 års Systemgaranti Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C FRÄNKISCHE alpex alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør alpex FRÄNKISCHE alpex - Et system med mange muligheder Pres-systemet

Læs mere

TBV-C. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering

TBV-C. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering TBV-C Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering IMI TA / Reguleringsventiler / TBV-C TBV-C TBV-C er konstrueret til brug på terminalunits

Læs mere

ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion!

ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion! ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion! Scan QR-koden og få mere at vide 2 NYHED Har du tænkt over, hvor stor en risiko du løber, når du benytter messing i dine installationer? En vandskade som følge

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA DOUBE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - arkedets mest komplette kloaksystem Uponor kloakrørssystem Ultra Double Et sikkert og omkostningseffektivt

Læs mere

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER SIKKER HURTIG PÅLIDELIG T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER Anboringer kan laves meget nemmere Udvidelse, konvertering

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet Kuglehaner - Optimal beskyttelse af drikkevandet JCH Kuglehaner til unik beskyttelse Når drikkevandet skal beskyttes, skal der ikke spares på kvaliteten. J. C. Hansen producerer kuglehaner i den bedste

Læs mere

NeoTherm alpex FITTINGS Stærkt, holdbart og fleksibelt installationssystem. NeoTherm alpex FITTINGS til varme-, køle- og brugsvandsinstallationer

NeoTherm alpex FITTINGS Stærkt, holdbart og fleksibelt installationssystem. NeoTherm alpex FITTINGS til varme-, køle- og brugsvandsinstallationer NEOTHERM ALPEX PRESFITTINGS OG RØR NeoTherm alpex FITTINGS Stærkt, holdbart og fleksibelt installationssystem NeoTherm alpex FITTINGS til varme-, køle- og brugsvandsinstallationer Indholdsfortegelse Side

Læs mere

Bestseller Varme. HERZ-TS-90 ventiler i forniklet messing med dækkappe, termostat eller håndhjul.

Bestseller Varme. HERZ-TS-90 ventiler i forniklet messing med dækkappe, termostat eller håndhjul. Bestseller Varme HERZ-GP håndregulerede radiatorventiler af forniklet messing. Forindstilling ved begrænsning af keglens løftehøjde, universalmodel forberedt for kobberrør. HERZ-TS-90 ventiler i forniklet

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer UPONOR VVS QUICK & EASY Q&E Det sikre valg til alle installationer 02 2007 1011 Q&E Koblingssystemet til alle installationer Uponor Brugsvand med Q&E Uponor leverer et komplet skjult system til fordeling

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Flere idéer, flere innovationer sammen med erfaring og kompetence KS KOMPONENTEN+SYSTEME har mere end 50 års erfaring med metalbyggeri og

Læs mere

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY GIACOMINI PRESKUGLEHANER// NEOTHERM / 0 205 Giacomini preskuglehaner Beskrivelse Giacomini preskuglehaner fremstillet til anvendelse i industri-, kølevarme- og drikkevandsanlæg.

Læs mere

Programoversigt, general information, service

Programoversigt, general information, service Programoversigt, general information, service Programoversight I Service XV Størrelses- og gevindoplysninger Nye produkter fra Viega IX 1 Systemteknik A1 Profipress 25 A2 Profipress G 63 A3 Profipress

Læs mere

BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER

BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER 1 Klimaændringer er vores fælles udfordring Effektiv energiudnyttelse er en af de største udfordringer i vor tid og indenfor fjernvarme leverer BROEN et anerkendt

Læs mere

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2 V H L0 U D d2 SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 d1 Z1 Z2 L1 L2 1 Installationsvejledning VSH XPress pressystem i rustfrit og forzinket stål samt kobber 2 1. Skær røret i den

Læs mere

Regulux. Returkoblinger Med forindstilling og aftapmulighed

Regulux. Returkoblinger Med forindstilling og aftapmulighed Regulux Returkoblinger Med forindstilling og aftapmulighed IMI HEIMEIER / Termostater og radiatorventiler / Regulux Regulux Regulux returkobling anvendes som indregulerings- og afspærringsventil på radiatorer

Læs mere

Differenstrykregulator (PN 25) AVP fremløbs- og returløbsmontering, justerbar indstilling

Differenstrykregulator (PN 25) AVP fremløbs- og returløbsmontering, justerbar indstilling Datablad Differenstrykregulator (PN 25) AVP s- og smontering, justerbar indstilling Beskrivelse Regulatoren er en selvvirkende differenstrykregulator primært til brug i fjernvarmeanlæg. Regulatoren lukker

Læs mere

TBV-C. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering

TBV-C. Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering TBV-C Kombinerede regulerings- og balanceringsventiler til små terminalunits Terminalventil til ON/OFF-regulering IMI TA / Reguleringsventiler / TBV-C TBV-C TBV-C er konstrueret til brug på terminalunits

Læs mere

Tilbagestrømningssikring Instruktion IN 160

Tilbagestrømningssikring Instruktion IN 160 Ventilen anvendes hvor der er risiko for forurening af drikkevandet ved tilbagestrømning fra et medium, som medfører menneskelig sundhedsrisiko (gift, kræftfremkaldende m.m.) VA godkendt Funktion Tilbagestrømningssikringen

Læs mere

CTC EcoZenith i550 Pro

CTC EcoZenith i550 Pro CTC EcoZenith i550 Pro lt-i-en tank med indbygget intelligent styring. CTC EcoZenith i550 Pro kan styre alle komponenter i et eller flere varmesystemer: solvarme, pool, ekstra varmt vand, buffertanke samt

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

CTC EcoZenith i550 Pro

CTC EcoZenith i550 Pro CTC EcoZenith i550 Pro lt-i-en tank med indbygget intelligent styring. CTC EcoZenith i550 Pro kan styre alle komponenter i et eller flere varmesystemer: solvarme, pool, ekstra varmt vand, buffertanke samt

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Rørafbryder til indbygning. Brugsanvisning. da_dk

Rørafbryder til indbygning. Brugsanvisning. da_dk Rørafbryder til indbygning Brugsanvisning Model 6161.81 da_dk Byggeår: fra 02/1998 Rørafbryder til indbygning 2 fra 19 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper

Læs mere