Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære Alle. Nr. 228 September / Oktober Kære Mjølner Trop"

Transkript

1 Kære Mjølner Trop M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 228 September / Oktober 2007 Kære Alle Furesø Familiegang Sæt stort kryds i kalenderen den 29. september, hvor spejderne i Furesø kommune arrangerer en Walkaton for alle spejdere og andre interesserede. Vi samler penge ind til fredsgaven, så vi kan få bygget en skole i Angola. Nærmere info følger. Bankospil HUSK Mjølners store årlige bankospil den 3. oktober. Vi søger Præmier!!! både store og små (ikke loppemarkeds-ting ) til selve bankospillet, til side-gevinster og til de fjernstyrede lodder. Juletræssalg på Bymidten Vi håber at rigtig mange spejdere og forældre igen i år, vil hjælpe til med salget. Juletræsudvalget er i fuld gang og vender tilbage med yderligere information. Med spejderhilsen GL, Inge Så er efteråret over os... igen! Til forskel fra normalen kommer vi nok til at mærke det ekstra meget i år, for vores patruljelokaler er jo, som de fleste nok ved, blevet sat i karantæne pga. smittefare (se advarslen i vinduerne)! Ak ak ak. Heldigvis betyder det jo at vi bliver nødt til at nyde den friske udendørsluft hver tirsdag indtil videre... Lidt af en udfordring for os allesammen, men er det ikke derfor vi kommer ned i Valhal hver tirsdag? I skrivende stund er baghaven ved at blive omdanne til en hyggelig lille landsby fuld af aktivitet og jeres nye, midlertidige patruljelokaler opført i de ædleste europaller, rafter og presenninger - fedt at spejderånden og de vilde ideer stadig lever i disse moderne tider :-) Den første søndag i Oktober skal hele Troppen på en Action-pakket hyggedag. Vi siger ikke hvad det er endnu, men vær sikker på at I får mere at høre når vi nærmer os - det bliver spas! Efterårsferien i uge 42 byder som sædvanlig på PLan kurser over hele landet, og mange af jer har også indleveret adgangstegn i form af en tilmelding til årets kursusoplevelser. Nu er det bare at væbne sig med spænding foran postkassen indtil postbudet kommer med brevet om hvor I skal hen... Og så en lille uofficiel konkurrence uden præmier fra os: Hvem finder den første PLan kæreste? Vi venter spændt på svaret, hihi. Til sidst er der jo kun at sige: Husk... (ja I ved det jo godt!) CYKELLYGTERNE! Yessir. Det gælder især tropsmødet i Oktober, hvor I alle skal huske at cykle til spejder. Med venstre Baghave-Byggemand-Bob DIN Tropsledelse!

2 Fødselsdage: Louise 14 år Vivi 14 år Barbara 13 år Helle 14 år Luna 14 år Kirsten 15 år Clara 12 år Louise 08 år Vivi 08 år Mette 02 år Kirsten 07 år Pernille 06 år Katrine 08 år Clara 05 år Mathias 07 år Magnus HP 06 år Benjamin 02 år Julie 14 år Lunds 24 år Hejsa alle dejlige Heidrunner! Så er vi her igen efter en super duper helt overfantalastisk sommerferie! I det næste halve år skal vi være udenfor, men det betyder ikke at der vil være mindre kagesnask og hygge! Vi skal lave eller har lavet (jeg ved ikke hvornår Gungner udkommer) en hytte til en over dejlig og hel vidunderlig "social rundkreds". Jeg håber vi får ædt os igennem tonsvis af sukker og holdt hinanden i hånden et par gange, hihi de næste måneder. Knusser Mette og Helle Rengøring af tropskøkkenet: August: September: Hugin Munin Troppens Måneder 4/9 Tropsmøde 2/10 Tropsmøde - husk CYKEL og 7-9/9 Fællestur til Gillastig -lygter!!! 10/9 Vanermøde kl. 19 i Valhal 3/10 Bankospil på Syvstjerneskolen 11/9 Patruljemøder 7/10 Actiondag for hele Troppen! 18/9 Patruljemøder Mere info følger senere 25/9 Patruljemøder 9/10 Patruljemøder Uge 42 PLan-kurser i efterårsferien! 23/10 Patruljemøder 30/10 Patruljemøder PS. Husk cykellygter selv om det ikke er mørkt endnu, man ved jo aldrig. PL Mette Mobil: Hjem: PA Helle Mobil: Hjem:

3 Hej Hugins! Som i jo ved er vi godt i gang med at bygge de nye patruljelokaler, da de gamle desværre er smittet med børnesår... I hvert fald noget i den stil. Det betyder i hvert fald at vi de næste to måneder skal være i de nye arkitekttegnede lokaler. Dejligt, ikke? Nu håber vi de er bygget ordentligt, vi blev jo desværre nødt til at bygge selv, da diverse tømrere og andre byggemennesker i området allerede havde travlt. Det eneste vi mangler, så vidt jeg ved, er gulvvarme, soltag, elektricitet og en vandhane (Hvis ikke vi kan skaffe en vandhane, må vi jo lige få gravet en brønd, bare fat skovlen, folkens!). De næste to måneder (altså september og oktober) skal vi være ude, så REGNVEJR = REGNTØJ & KULDE = VARMT TØJ! Jeg ved godt dette er simpel matematik for mange... Men tidligere har vi set det åbenbart ikke gælder alle! Desværre er der i løbet af sommeren sket det at 33% af Hugins patrulje er forsvundet ud i verden og har efterladt os alene tilbage, men heldigvis er Iben kommet tilbage og hun vil vist nok holde os lidt med selskab i de triste, mørke og kolde vintermåneder, det eneste lillebitte lys for enden må være at det vist nok bliver forår igen på et tidspunkt(?). Hej alle Muniner ;) Håber I har haft en super sommerferie, det har I jo nok (da sommerlejren var super fantastisk!) Det næste stykke tid skal vi være udenfor, i de dejlige lokaler vi har fået bygget, så jeg håber de er bygget ordentligt og er godt isoleret, så vi ikke kommer til at fryse! Nu rykker der jo også snart en masse nye op, så mon ikke også der snart bliver en patruljetur! XD Da jeg tvivler på jeres evner som hus-byggere, synes jeg det ville være en god idé at medbringe varmt tøj og regntøj, hvis vejret er dårligt! 1000 våde regnvejrs hilsner PA Hunse :b Når I læser dette skulle vi vist meget gerne have fået et par nye op i troppen, og for at de får en super start hos os, er det vidst også snart tid en PATRULJETUR! Jeg håber vi kan holde varmen i vores nye lokale, ellers må vi vel bare skynde os lidt med at få lagt gulvvarme, ikke? Herlig Hilsen PL Louise. Navn Hjem Mobil PL Louise PL Iben PA Vivi PL Kirsten Mobil: Hjem: / PA Hunse Mobil: Hjem:

4 Hey Ratatosk! Som i nok ved, så er vi rykket udenfor for det næste halve års tid, på grund af en yderst beklagelig infektion i vores elskede patruljelokale. (selvom kommunen dækker over det som en infektion, tror jeg selv at de bare prøve at rette fokus væk fra det kommende valg med denne snedige manøvre. Vær på vagt!) Men ud over det, er der også kommet et skift i ledelsen. Nu er det Mathias, som PA og jeg selv, som PL, der styrer racet. Så forbered jer på smerte! :P Hilsen, jeres venlige PL. Hej alle i Klan Valhal. Nu er vi jo kommet hjem fra en dejlig sommerlejr i England, som vi tilbragte sammen med Klan Debra. Vi har oplevet en masse spændene ting, blandt andet har vi været på Brownsea Island som er den ø, hvor Baden Powell afholdte sin første sommerlejr for præcis 100 år siden. Men vi kunne desværre ikke få lov til at bo på Verdens Jamboreen, så vi besøgte i stedet et spejdercenter i syd-england - Braggerswhod. Alt i alt havde vi en rigtig sjov og hyggelig tur. Jeg har overtaget den store og ansvarsfulde post som Klanleder, og vi har masser af ting på programmet, der bare lige skal planlægges først. Der kom mange vilde ideer frem, på lejren i England. Vi er begyndt at holde klan møder hver 14. dag, altså hver torsdag i lige uger, så tingene går stille og roligt og der skal nok ske noget med tiden. PL Lui Mobil: Hjem:??? skriv selv: Hilsen jeres nye klan leder. Flyhn PA Mathias Mobil:??? skriv selv: Hjem:??? skriv selv:

5 Hej Skjoldunger På fællesturen må vi sige farvel til Helene, Mathias og Marius, som nu skal være ulveunger, men inden de rykker op, må vi lige se, om de kan bestå mikro-prøven! Vi tester dem på vores skovmøde den 3.9. Samtidig siger vi goddag og velkommen til vores nye mikroer vi glæder os til at lære jer en masse. Onsdag den 3.10 afholdes Mjølners årlige bankospil på Syvstjerneskolen I skal nok få nærmere besked. På skovmødet den 1.10 øver vi os i banko. Sæt et stort X i kalenderen den 29.9 den dag skal vi ud og gå - og samle penge ind til fredsgaven. Med spejderhilsen Per, Inge & Tina Husk afbud! Per , Inge eller hytten PROGRAM 3/9 Skovmøde 7-9/9 Fællestur 10/9 Mikromøde 17/9 Mikromøde 24/9 Mikromøde 29/9 Furesø Familiegang info senere. 1/10 Skovmøde 3/10 BANKOSPIL 8/10 Mikromøde 15/10 EFTERÅRSFERIE 22/10 Mikromøde 29/10 Mikromøde Hej Ulve! Sommerlejren er nu vel overstået, og vi vil her sige tak til alle for en god og sjov lejr. I ulve klarede det hele rigtig godt trods en del regn og ikke helt så varmt vejr, som vi kunne have tænkt os. På fællesturen siger vi farvel til de gamle ulve: Jonas, Jakob, Mikkel D, Frederikke og Clara. God jagt til jer på jeres nye græsmarker hos Odin Junior. Og velkommen til de nye ulve der rykker op fra skjoldungerne. Håber I vil få en god tid hos os i Gere Flok. Traditionen tro, starter vi med at tage knivbevis så de nye ulve kan få lov til at bære deres dolk i bæltet. Og alle de gamle ulve kan så bevise, at de er blevet rigtig gode til at bruge deres dolk. Hvis I ikke har en dolk, har vi nogle I kan låne. Vi fortsætter med at holde skovmøde den første mandag i måneden. Husk nu at have tøj og sko på, der passer til vejret den pågældende dag: gummistøvler, overtøj/ regntøj! Med venstre pote Ulvelederne Hvis du ikke kan komme så husk at ringe afbud: Bibi: / Else: eller: Valhal: Gere Flok Års-stjerner: I august har Jakob været spejder i 3 år - og Alexander, Marie, Marika har været med i 1 år. I september har Mikkel D og Lasse W været spejder i 3 år. Magnus og Markus i 2 år. Og for 1 år siden startede Chris, Emil, Mikkel N, Oliver og Troels. Til oktober har Jonas været med i hele 4 år, Jens i 2 år - og Jeppe, Cecilie, Anton L i 1 år.

6 Gere Flok - program: September: 3/9 Skovmøde. 7-9/9 Fællestur til Gillastugan i Sverige. 10/9 Goddag og velkommen til de nye ulveunger der er rykket op fra Skjoldungerne. 17/9 Knivbevis 24/9 Knivbevis 29/9 Furesø Familiegang mere info senere. Oktober: 1/10 Skovmøde 3/10 BANKOSPIL 8/10 Knivbevis 15/10 EFTERÅRSFERIE 22/10 Indvielse af de nye ulveunger. 29/10 Mjølners historie... November: 23-25/11 Weekendtur til Kurreholm Her skulle have været et par billeder fra sommerlejren... men de er desværre blevet væk så dem må I have til gode få udleveret og selv klistre dem ind!!! Hej junior spejdere Så er vi i gang efter en forhåbentlig god sommerferie. Vi går et spændene efterår i møde med mange nye aktiviteter. Så er juniorlivet ved at være slut for nogle i Odin, og vi kan se tilbage på to gode år med masser af oplevelser. Vi har været meget glade for at have haft muligheden for, at føre jer gennem det seneste år og håber, at I vil kunne bruge noget af det vi har lært jer når i skal til at begå jer som tropsspejdere. Samtidig er vi også rigtig glade for at få nye op fra Ulvene. Det bliver rigtig spændende at lære jer junior-spejder-færdigheder. Vi vil fortsætte med at have skovmøde en gang om måneden som regel den første mødedag i måneden. De bedste spejderhilsener Juniorledelsen Afbud: Valhal: Magnus: Ea: Martin: Asger:

7 Odin Junior - program: September: 5. Skovmøde Fællestur til Gillastugan i Sverige 12. Juniormøde M J Ø L N E R K A L E N D E R E N September Alle! Fællestur!... til Gillastugan i Sverige 17. Ledere Fællesledermøde, hos 2. Herlev 20. Alle! Bestyrelsesmøde kl Alle! Furesø Familiegang 19. Juniormøde 26. Juniormøde Oktober: 3. Banko-spil... på Syvstjerneskolen Oktober 3. Alle! Bankospil på Syvstjerneskolen 7. Troppen Actiondag! 15. Efterårsferie! PLan for patruljeledere og patruljeassistenter i troppen 10. Juniormøde 17. Efterårsferie! Derfor ikke noget møde! 24. Juniormøde 31. Juniormøde November Gere Flok Weekend på Kurreholm November: 7. Skovmøde December Alle! Juletræs-salg på Bymidten!

8 TELEFONLISTE SEPTEMBER / OKTOBER 2007 Bestyrelsen Formand Jesper Aaslyng Gartnerkrogen 69, 3500 Værløse Kasserer Peter Nielsen Bringetoften 37, 3500 Værløse Sekretær Pia Ottosen Skolekrogen 46, 3500 Værløse Hyttevagt Simon Bønløkke Elsevej 2, 3500 Værløse GL/RED/MIKA Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1,1.th., 1966 Frb. C Ledere Mikro, Skjoldunger Per Skyum Christensen Mini, Gere Bibi Kania Gelsbo Junior, Odin Asger Fischer Mølgaard se adresser nedenfor! Trop Julie Bengtsson Klan Martin Flyhn Øvrige Torben Gerløv Ballerupvej 71, Værløse Jesper Gottlieb Hejrebakken 32, 3500 Værløse Berit Holmstrøm Hækmosen 10A, 2730 Herlev Benedicte Neubert Birkegården 94, 3500 Værløse Torben Lundgaard (suppl) Munkevej 35, 3500 Værløse Ung i best. Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev Ung i best. Mathilde Gerløv Ballerupvej 71, 3500 Værløse Ung i best. Magnus Wilken Damm Bråderstræde 9, 3500 Værløse Ledere: MIKL Per Skyum Christensen Hækmosen 10A, 2730 Herlev MIKA/GL/RED Inge Kragh Jensen Steenwinkelsvej 1.,1.th, 1966 Frb. C MIKA Tina Gerløv Ballerupvej 71, 3500 Værløse ML/RED Bibi Kania Gelsbo Ryetvej 47, 2.tv., 3500 Værløse MA Else Rasmussen Margrethelund 6, 2765 Smørum MA Simon Bønløkke Elsevej 2, Værløse MA/SEN Søren H. Rasmussen Langkær Vænge 44, 3500 Værløse MA/SEN Tobias Bertelsen Mosegård Park 63, 3500 Værløse MA/SEN Andreas Lorenzen Grantoftevej 4a, 3500 Værløse JL/SEN Asger Fischer Mølgaard Skovløbervangen 31, 3500 værløse JL/SEN Magnus Wilken Damm Bråderstræde 9, 3500 Værløse JA/SEN Ea Holmstrøm Sortemosevej 104, 2730 Herlev JA/SEN Nikolaj Højberg Nielsen Birkegården 84, 3500 Værløse TL/SEN Julie Bengtsson Håndværkerhaven 5, 1.mf., 2400 Kbh.NV TA Mikael Lund Jepsen Farumvej 100, 3520 Farum TA Peter Laxdal Højgårdshaven TA Mikkel Beiter Jomfrubakken 18, 3500 Værløse KL Martin Flyhn Vesterbo 69, 3500 Værløse Valhal Søvej 18, 3500 Værløse Kurreholm Langebjergvej 7, Uvelse DETTE BLAD TILHØRER: Fødselsdage i september Jennifer fra Odin Louise fra Troppen Johannes fra Odin Helle fra Troppen Barbara fra Troppen Clara fra Troppen Fødselsdage i oktober Marie fra Gere Vivi fra Troppen Ea fra Odin Luna fra Troppen Helena fra Odin Nanna fra Odin Kirsten fra Troppen Svend fra Gere Helene fra Skjoldungerne GUNGNER: Indlæg til Gungner nr. 229: Tirsdag den 9. oktober '07 til: bibi.kania-gelsbo{snabel-a}webspeed.dk Programmerne er gældende for november og december. Troppen har retten til nogle bevingede ord til forsiden! Billeder i dette blad: fra sommerlejren, af Michael/Fox

Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August 2007. Kære Tropsspejdere og forældre.

Kære Alle. Nr. 227 Maj / Juni / August 2007. Kære Tropsspejdere og forældre. Kære Tropsspejdere og forældre. Så er foråret endelig kommet med sol, varme og snebyger! Typisk dansk! Men det hindrer os ikke i at fære ude til tropsmøderne. Husk praktisk tøj. M J Ø L N E R g r u p p

Læs mere

Nr. 223 September / Oktober 2006

Nr. 223 September / Oktober 2006 DETTE BLAD TILHØRER: ------------------------------------------------------------------------------------- LEDERSIDEN --------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Nr. 230 Januar / Februar 2008

Nr. 230 Januar / Februar 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas fra Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel B fra

Læs mere

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en

køb årets juletræ hos Mjølner på Bymidt en DETTE BLAD TILHØRER: ------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- M J Ø L

Læs mere

Kære godtfolk i Mjølner

Kære godtfolk i Mjølner Så kom vi alligevel gennem sommerferien uden at gå helt i hundene over at måtte undvære spejder... Heldigvis kom Blå Sommer lige tilpas til at afhverve de værste abstinenser. Kære godtfolk i Mjølner I

Læs mere

Nr. 226 Marts / April 2007

Nr. 226 Marts / April 2007 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 2. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Odin. 16. marts GA Steffen Nielsen.

Læs mere

Nr. 231 Marts / April 2008

Nr. 231 Marts / April 2008 DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i marts: 12. marts GA Bent Nøhr. 11. marts Mads fra Gere. 15. marts Cannie fra Troppen. 16. marts GA Steffen

Læs mere

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006

Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Kære Tropsspejder M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 222 Maj / Juni / Juli / August 2006 Hej Alle I gæve Mjølnerfolk! Så har vi endelig sagt farvel til

Læs mere

Kære Mjølnerspejdere og forældre

Kære Mjølnerspejdere og forældre Hej alle I gæve Tropsspejdere Så er et nyt spejderår startet. Vanen tro får vi en masse nye, friske Juniorspejdere op, og så må vi se om de kan sparke lidt liv i de gamle... Desværre må vi også sige farvel

Læs mere

Hu-hej da for en sommer!

Hu-hej da for en sommer! Hej alle i Troppen. Velkommen tilbage fra sommerferie, som vi håber I har nydt. Vi siger i hvert fald tak for en super fed sommerlejr. Hu-hej da for en sommer! Efter den varmeste sommer i mands minde (vi

Læs mere

Hvad gælder spejder om?

Hvad gælder spejder om? Kære tropsspejdere. Hvad gælder spejder om? Nogle går til håndbold, andre går til ridning, og mange går til fodbold. Men der er også dem der går til spejder, ligesom dig! Forhåbentligt synes du, at det

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Hej alle Tropsspejdere. Så er vinteren ved at gå på hæld, og vi håber at alle er kommet uskadte gennem skiferien. Nu da våren er på vej, og de små vintergækker og erantis stikker deres hoveder op og hilser

Læs mere

Kære alle i Mjølner Gruppe!

Kære alle i Mjølner Gruppe! DETTE BLAD TILHØRER:----------------------------------------------------------- Fødselsdage i januar: 5.1. Amalie N. fra Troppen 11.1. Andreas L. fra Gere/Klan Valhal 16.1. Per fra Skjoldunger 20.1. Mikkel

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Ohøj glade spejdere! November og december måneder giver nogle helt fantastiske muligheder for spejderarbejde som vi håber at I vil gøre alt for at udnytte. Fra tropsledelsens side vil vi i hvert tilfælde

Læs mere

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e

Nr. 242 Januar 2011. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 242 Januar 2011 Søndag den 27.2 afholdes det årlige grupperådsmøde for alle forældre og spejdere. Vi skal være i Satelitten

Læs mere

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere.

Hej Mjølnerfolk. Mikrolederne. Hej I gæve spejdere. Hej I gæve spejdere. Nu er vi jo på vej ind i vinterens sidste måned, men for os betyder det kun at der står en hel masse spændende ting på programmet. Hej Mjølnerfolk Så er vi tilbage efter en god JUL

Læs mere

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne

Hej alle i Troppen. Kridt skoene, men glem ikke at komme i julestemning :-) Tropslederne Hej alle i Troppen. Tak for en god surprisetur til de få der var med. Vi var helt overvældet over hvor seje i var til de prøver vi stillede jer. Bliv ved med det! Næste gang håber vi dog på at blive lidt

Læs mere

Minderne har man da lov at ha'

Minderne har man da lov at ha' Hej alle i glade tropsspejdere! Sommerferien er forbi, skolen startet og solen går tidligere og tidligere i seng. Med efterårets komme nærmer nogle af årets store begivenheder sig: Først og fremmest Fællesturen,

Læs mere

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne

Vinterpoesi. Med mange venlige poetiske hilsner Mikrolederne Følgende er et uddrag fra et nyhedstelegram udsendt af Reuters Telegrambureau d. 30/12 2005: Vinterpoesi Hanen galer og sneen daler og pludselig bliver vi smidt ind i et nyt år fyldt med snemænd og igloer.

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen.

Hej alle i Mjølner! Månedens (på)fund. En sav! Spejderhilsen Odin Junior. Hej alle i Troppen. Hej alle i Troppen. Hej alle i Mjølner! Så er varmen og lyset virkelig kommet, og vi kan vinke farvel til huer, halstørklæder og kolde næser. Det betyder selvfølgelig at alle glade spejdere nyder at være

Læs mere

Hej alle Mjølnerfolk!

Hej alle Mjølnerfolk! Kære tropsspejdere. Efter grundig overvejelse i tropsledelsen, har vi besluttet at vi har haft vinter nok for i år. Vi har derfor bestilt den allernyeste udgave af Forår - Model 2005, og forventer at det

Læs mere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere

Hejsa alle! Månedens Reklame. Med mange julevenlige hilsner, Klanen. Kære tropsspejdere Kære tropsspejdere Så er jul og vinter over os igen. For os spejdere betyder det mulighed for at tage på patruljeture, hyggearrangementer i hytten, juletropsmøde og julemærkesalg. Men mere om det nedenunder.

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Nr. 221 Marts / April 2006

Nr. 221 Marts / April 2006 Hej tropsspejdere. De kommende måneder byder på flere sjove arrangementer, som vi glæder os til at deltage i sammen med jer. M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Hej Alle Mjølner folk!

Hej Alle Mjølner folk! Hej alle gave gutter og gutinder! Så er julen og nytåret forhåbentlig veloverstået uden for mange bløde pakker og sprængte fingre. Og nu da der endelig er faldet sne og det er blevet rigtig koldt og mørkt,

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Nr. 241 September 2010

Nr. 241 September 2010 M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 241 September 2010 Hej alle i Mjølner Ifølge kalenderen er sommeren slut, sommerlejrene er overstået og vi har, traditionen

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS

UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. Århus Gruppe 65. Årgang nr. 6 August 2011 Fødselsdage 4/8 Lise Juel Hestbek 9/8 Christina Tarstrup Batchford 10/8 Freja Damsø Maimburg 25/8 Iben Maj Laursen 26/8 KristianLindgren

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Charlotte, der er ny leder i troppen. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, men foråret er på vej. Planlægning af årets SOMMERLEJRE er i gang: Minierne

Læs mere

Nr. 243 September 2011

Nr. 243 September 2011 M J Ø L N E R g r u p p e D e t D a n s k e S p e j d e r k o r p s V æ r l ø s e Nr. 243 September 2011 Hej Alle i Mjølner Efter sommerferien er vi nu klar til et nyt spejderår, som vil byde på en masse

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

DE BLÅ. GØRLEV GRUPPE

DE BLÅ. GØRLEV GRUPPE DE BLÅ GØRLEV GRUPPE http://goerlev.gruppe.dds.dk Nr. 1 Jan. 2014 DE BLÅ er et gruppeblad for Gørlev Gruppe, Det Danske Spejderkops. DE BLÅ udkommer 4 gange årligt efterårsferie,jul,påske og sommerferie.

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 95 17. årgang august 2011 BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8

Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Sct.Georgsløb Side 1 Gruppekalender/opslagstavle Side 3 Referat fra klantinget Side 8 Nævenyttigt Side 2 Programmer Side 4-7 Sommerlejrhæfte. Særskilt tillæg. Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd:

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR www.nakskovspejderne.dk 46. årgang December - Februar 2018 GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR Hej med jer. Tak for den store deltagelse, der var i forbindelse med vores jule-træs-fældnings-tur. Vi var over 100

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Januar 2008 39. årgang

Januar 2008 39. årgang Januar 2008 39. årgang Årets sidste møde julegruppemødet Se flere billeder fra årets gang inde i bladet Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 4826 1127 LAJ@megalip.dk Floklederne:

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN december 2008 Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager KNUDEN Broager Drenge ønsker alle Spejdere og forældre en glædelig jul og et godt nytår!

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2015 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formandens beretning Broager Drengegruppe er i den situation, at vi mangler en formand til bestyrelsen. Tirsdag den 17. april,

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Okt/nov. 2009 63 Årgang nr. 7 Side 3 - Gruppen Side 4 - Kalender/sommerlejr Side 5 - Mikro Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Vedlagt: Invitation til juletur

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Du er altid velkommen til at tage en ven med! November 2011 44. årgang Jagten på årets rævehale går ind Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn Arbejdsdag på Frydenborg Side 1 LINIEN UD Side 2 Endelig tilmelding til Spejderneslejr Side 3 Gruppelederne:

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Husk Skt. Georgdag den 23. april

Husk Skt. Georgdag den 23. april WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang marts - maj 2019 Husk Skt. Georgdag den 23. april Kære forældre Tak for et fint grupperådsmøde og Tænkedag 2019. På mødet var der flere forældre der meldte ind, at de

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE

UNIVERSET 12. ÅRHUS GRUPPE UNIVERSET DET DANSKE SPEJDERKORPS 12. ÅRHUS GRUPPE Aug/Sept. 2009 63 Årgang nr. 6 Side 3 - Gruppen Side 4 - Mikro Side 5 - Spejderdag og Kalender Side 6-7 - Mini Side 8-9 - Junior Universet er til både

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang juni - august 2016. Alle spejdere og forældre ønskes: En god lang sommerferie. God sommerlejr! Hej Mikroer Vi er efterhånden vokset til en gruppe på 6 mikroer, og vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nordsjællands to bedste patruljer i stridsvognsdyst

Nordsjællands to bedste patruljer i stridsvognsdyst Maj 2008 39. årgang Nordsjællands to bedste patruljer i stridsvognsdyst TILLYKKE til Ørne og Svaler der vandt første del af DM i Spejd i kategorierne Spejder og Senior. Held og lykke på 2. del. Gruppelederne:

Læs mere

Hvad vil det sige at være tropsspejder i Waingunga-Stammen

Hvad vil det sige at være tropsspejder i Waingunga-Stammen Hvad vil det sige at være tropsspejder i Waingunga-Stammen Vi holder møde hver onsdag fra kl. 18.30 20.30 Som regel er vi på Poulholm, men vi kan også finde på at holde møde et andet sted Det skal vi selvfølgelig

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8

Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8. Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lidt fra Kræmmermarkedet Side 1 Enhedsprogrammer Side 3-8 Grupperkalender/opslagstavle Side 2 Andet Side 8 Lederne i gruppen: Gruppelederne: Grupperåd: Gruppeleder Lars Jensenius 48261127 LAJ@megalip.dk

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

44. årgang juni - september 2015

44. årgang juni - september 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang juni - september 2015 ALLE SPEJDERE OG FORÆLDRE ØNSKES EN GOD LANG OG SOLRIG SOMMERFERIE Salg af lodsedler 2015 Billeder af de spejdere der har solgt flest i hver afdeling

Læs mere

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!!

Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! Kære Tropsspejdere Så går vi lysere tider i møde, men I skal alligevel huske cykellygterne. Tillykke med de 25 år til hele Mjølner Gruppe!!! 25 - fed og færdig, eller 25 - frisk og fantastisk. Hvordan

Læs mere

Hvem tør sidde under vandspanden?

Hvem tør sidde under vandspanden? Fredag den 30.august 2013 I denne uge har vi nok holdt den hidtil sjoveste fødselsdagsfest. Vi startede med at fejre alle juli - og augustbørnene og de havde lavet den flotteste klovn af boller og kreeret

Læs mere