Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé december Tilstede: Grete Breinhild, Susanne Johanson, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kathrine Andersen, Liselotte Rosenkilde, Skjold De La Motte, Birgitte Topp-Jakobsen, John Koldby Nielsen, Hanne Stilling Afbud: Berit Henriksen, Bodil Pedersen Referent: Hanne Stilling 0. Udpegning af Bodil Pedersen (selvsupplering) Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen. Bestyrelsen godkender dette. 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Punktet Bud på resultat 2012 er faldet ud af den reviderede dagsorden. Punktet behandles under punktet budget Godkendelse af referatet på sidste møde I henhold til forretningsordenen 1, stk. 4 er referatet godkendt, hvis der ikke er gjort indsigelser mod dette. Ingen indsigelser så referatet er godkendt. 3. Økonomi Status byggeri (JKN) Arkitekterne har tilbageholdt et beløb på men ellers er alt nu betalt. Det sidste beløb frigives når de sidste småting omkring byggeriet er på plads Vi ender med en pris der ligger tæt på det budgetterede. Der er alt i alt brugt mere, hvilket er helt acceptabelt. Vores lån til det nye byggerie beløber sig til 22,5 mill. Belåningen og låntyperne ser fornuftige ud. Budget 2013(JKN) Punktet Bud på resultat 2012 er faldet ud af dagsorden, men behandles her. Vi havde forventet et underskud, men går ud med et overskud. Antallet af årselever er højere end forventet og aktiviteten i kursusgruppen er ligeledes højere end budgetteret. Endvidere har driftsomkostningerne været lavere end budgetteret. Vi havde afsat et større beløb til inventar end det der reelt er brugt. Dette tilsammen gør at regnskabet for 2012 ser langt pænere ud end forventet. Forventeligt ca. 7 % af omsætningen hvilket er i overkanten.

2 Herefter punktet Budget 2013 Fokus i 2013 er: Gennemgang af budget Indtægtsdelen Fokus på personaleomkostninger overgår vi til SLS. Dette giver os nogle langt bedre muligheder for at koble timeforbrug med reelle lønomkostninger hos underviserne. Usikkerheds moment i forhold til rekruttering af elever samt fastholdelse. Stort fokus på dette. MBU taler om øget brug af GVU og et voksen- ungespor. Dette kan også give nogen usikkerhed i forhold til økonomien. Vi forventer en endnu større grad af fastholdelse i forhold til SSH Vi forventer at aktiviteten i kursusgruppen vil være stabilt høj i 2013 for derefter at falde igen. Personalemæssigt forventer vi ikke de store udsving. Vi har 6 medarbejdere på tidsbegrænset ansættelse der skal i første halvår af 2013 tages stilling til deres eventuelle fortsatte ansættelse. SOSU Nykøbing er pr vært for en psykologordning hvor to psykologer ansættes på skolen. De skal hjælpe elever dels på SOSU Nykøbing, men også på de øvrige skoler der har valgt at indgå i ordningen. Deltaljeringsgraden er, blandt andet efter ønske fra bestyrelsen, langt højere end tidligere. På EUD forventer vi 352 ÅE hvilket er lidt lavere end Budgettet forudsiger et samlet overskud i 2013 på 2,5 mill. Udgiftsdelen Opdeling efter ansvarsområde. Budgettet gennemgået med følgende kommentarer fra økonomichef: Konsulentposten er steget idet vi har indgået et projektfællesskab med CELF og Køge Handelsskole og vi er indgået i et samarbejde omkring en ph.d. studerende. IT fællesskab. Her ligger blandt andet en sammenlægning på server kapacitet med CELF. Posten advokatbistand er ligeledes øget. Dette for at imødekomme eventuelle problemstillinger i forbindelse med at vi skal afhænde Skovalleen. Kompetenceudvikling øget med Dette fordi vi har nogle medarbejdere der skal i gang med videreuddannelse. Ligeledes vil direktionen påbegynde videreuddannelse i Reparation og vedligeholdelse er også øget lidt i 2013 for at imødekomme midler, der skal bruges til afhændelse af Skovalleen mv. Inventardelen er også holdt lidt højt idet noget af vores inventar i klasselokalerne snart står for udskiftning.

3 Der stilles spørgsmålstegn ved om vi kan holde varmeudgiften nede som budgetteret. Udgiften er beregnet ud fra tidligere udgifter og bør ikke blive højere nu med en ny bygning. Forhøjelsen på afskrivning af aktiver er afskrivninger på den nye bygning. Økonomichef foreslår at der afskrives over 50 år med en scrapværdi på 50% Dette vedtages. Lønbudgettet Gennemgået med følgende kommentarer fra økonomichef: I regnet en lønstigning på 1,1 % En buffer på Likviditetsbudget Vi forventer også i 2013 at have en fornuftig likviditet. Kommentar fra formand. Vi skal ikke have meget mere end 1 mill. stående i Møns Bank. Vi kan enten lade penge stå i Danske Bank på SKV kontoen eller vi kan købe obligationer. Beslutning om, at der købes obligationer så vi ikke overstiger 1 mill. i Møns Bank. Overordnet set kan man sige, at det med den nye struktur på budget vil give en langt større gennemsigtighed og mulighed for at følge udviklingen Kommentar fra formand: Vi mangler at få budgetteret lærertimeforbrug ud på kvartaler så vi kan følge forbruget, ellers giver det ikke mening at lave kvartalsopfølgning. Dette kommer på og vil være på plads inden bestyrelsens møde juni 2013 Budgettet godkendt, når de fra bestyrelsen ønskede ændringer er fortaget. 4. Orientering ved Direktøren Her orienteres bestyrelsen mundtligt eller skriftligt om væsentlig korrespondance med og indberetninger til Undervisningsministeriet og andre offentlige myndigheder, indbydelser, særlige arrangementer m.m. Byggestatus Der er opstået en vandskade i den nye bygning. En pumpe har ikke fungeret som efter hensigten og der er løbet vand ind under hele gulvet i hallen og kortsluttet liften. Lige nu forestår en proces med at afklare ansvar og skaden skal udbedres. Flytningen er gået godt og der er en positiv ånd. Lokalaftale kort gennemgang (JP) Der er lagt flere opgaver ind under forberedelsestiden og egen disponeret tid er nedskrevet. Lokalaftalen rundsendes til bestyrelsen til orientering.

4 Overgang til SLS (JP) Se under punktet økonomi Udkantstilskud (JP) Skolen tilføres OK13. Der er udvekslet krav og der er mange tegn på, at der er store ændringer på vej. Finansministeriet spiller en meget aktiv rolle og målet er en ophævelse af forhandlingsretten og lokalaftaler som vi kender dem nu og hen imod en arbejdsuge der tæller 37 timer med blandt andet en øget elevkontakt. Der er stor fokus på øgning af kvaliteten. Christine Antorini barsler med tanker om et unge- og et voksenspor. Hvis dette vedtages kan det få store konsekvenser pædagogisk såvel som økonomisk. Der er ligeledes varslet ændringer i forhold til GF indgangene. Vi ved ikke mere på nuværende tidspunkt. 5. Orientering ved formanden og andre bestyrelsesmedlemmer Takker for gaven ved afskedsreceptionen fornylig. Udmelding fra LO i forhold til ændringerne i folkeskolerne herunder brugen af undervisningsassistenter. I den forbindelse spiller PAU en rolle. 6. Personaleforhold Her orienterer Direktøren mundtligt eller skriftligt om evt. ansættelser og afskedigelser siden sidste bestyrelsesmøde. To psykologer ansat (JP) Se ovenfor En pedel er ansat 15 timer om ugen på flex vilkår En sekretær ansat 14 timer om ugen på flex vilkår Der er ansat en ny rengøringsmedarbejder pr SOSU Nyk F har desværre mistet en medarbejder, der afgik ved døden efter lang tids sygdom En medarbejder stopper med udgangen af En medarbejder er gået på pension ved udgangen af Uddannelserne Her behandles punkter, som skal besluttes eller orienteres om i henhold til forretningsordenens 4.

5 Ny uddannelsesordning (kort orientering) Træder i kraft pr Der arbejdes intenst i grupperne med at planlægge undervisningen med udgangspunkt i den nye uddannelsesordning. Kort præsentation implementeringen af ny uddannelsesordning (HS) Se ovenfor AMU-udbudspolitik (HS) Godkendt Kvartalsrapport (HS) Taget til efterretning Opsamling på Handleplan for øget gennemførsel (HS) Der er udarbejdet en plan for evaluering af Handlingsplan for øget gennemførelse 2012 og arbejdet hen mod aflevering af planen for Dette fremsendes bestyrelsen sammen med referatet. 8. Institutionen Her behandles punkter, som skal besluttes eller orienteres om i henhold til forretningsordenens Andet Bemyndigelse af formandskab ift. resultatlønskontrakt 2013 Bemyndigelse givet. Opgørelse af resultatlønskontrakt 2012 Kontrakten er opfyldt med 91 % hvilket er flot da der var tale om en ambitiøs kontrakt. Sættes på som punkt næste gang hvor den vil blive fremlagt. Fra et bestyrelsesmedlem stilles der forslag om at medarbejderne burde høres i forhold til fastsættelsesgraden af opfyldelse. Formandskabet finder ikke dette egnet til et større forum da der blandt andet er tale om en form for MUS samtale mellem formandskabet og Direktøren. Opgørelsen af resultatlønskontakten vil blive fremlagt og drøftet i bestyrelsen. Bestyrelsesmøder kl hvor der også er møde med personalet 21/ kl / kl / kl / kl Formand nævner, at han har været til dimissionsfest her på skolen hvilket var en meget positiv oplevelse. 10. Eventuelt Intet

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Tilstede: Skjold de la Motte, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Bodil Pedersen, Grete Breinhild, John Koldby

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00 Tilstede: Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kirsten Madsen, Grete Breinhild, Lisse-Lotte Rosenkilde, Kathrine Andersen, Skjold de

Læs mere

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen 1 Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F. 20. juni 2013 kl. 15.00-17.00 Tilstede: Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kirsten Madsen, Grete Breinhild, Kathrine Andersen, Skjold de la Motte, Jeppe Rosengaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 12.12.2018, kl. 16.00-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler.

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 30. maj 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 01. juni 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 21.03.18, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg.

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale Restauranten ZBC Vordingborg. SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 218, kl. 16. - 18.3, lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 17. juni 2013 kl. 15.00 Mødet afholdes på Social- og Sundhedsskolen Syd, mødelokalet ved Joan Jessens kontor Medlemmer: Formand

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. OBS: Mødet afsluttes ikke som tidligere aftalt med frokost. I stedet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland.

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. marts 2015 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1709 Mobil 3035 9491 Dato 18. marts 2015 Deltagere: Per

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 14.12.17, kl. 16.30-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Byggeri af ny skole Basisramme At få COWI til at dække omkostningerne for

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 30.06.16...

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 10. september 2012 kl. 15.00

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 10. september 2012 kl. 15.00 Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 10. september 2012 kl. 15.00 Mødet afholdes på Social- og Sundhedsskolen Syd i mødelokalet ved Direktørens kontor Medlemmer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen Referat bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Fremmøde Fuldtalligt fremmøde. Kort præsentation af bestyrelsens medlemmer samt orientering om, at der pt. ikke er elevrepræsentation i bestyrelsen. Godkendelse

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 38 for VUC Djursland den 220914 kl. 15.00 18.00 på Vestervej 3 i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Ny i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 4 Kursistoptag... 3 5 VUC Erhverv... 3 6 Personale. LUKKET... 3 7 Overenskomst OK13... 3 7.1 UF status... 3 8 AVU

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Skelbækgade 1, mødelokale 0.13 Tilstede Bestyrelsen: Nanna Højlund, Vagn Majland, Katja Kayser, Lene Lindberg, Pia Ludvigsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet.

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 19. september 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. september 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00 Mødedeltagere: Lene Lise (LL), Shaddie Mackeprang (SM), Anja Valhøj (ANV), Pernille Jespersen (PJ), Peter Hansen (PH), Jens Johansen (JJ),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet på SOPU d. 25. aug. 2014

Referat af bestyrelsesmødet på SOPU d. 25. aug. 2014 Referat af bestyrelsesmødet på SOPU d. 25. aug. 2014 Kl. 16.30 til 18.30 Vognmagergade 8, 1120 København K, lokale s.26. Deltagere: Anne Marie Hestehave, Filiz Thunø, Ingo Østerskov, Jens Christensen,

Læs mere

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne

Udkast Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Udkast 14.12 2016 Vedtægter for den selvejende institution Næstved Hallerne Navn, hjemsted og formål 1. Institutionens navn er Næstved Hallerne. Institutionens hjemsted er Næstved Kommune. Næstved Hallerne

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl REFERAT 27.3.2018 Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato 22.3.2018 kl. 16.00-19.00 Til stede: Kurt Pedersen Vagn Majland Mette Aabrink Janine Almy Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS Tidspunkt: Torsdag den 6. juni kl. 9.00 fredag den 7. juni kl. 12.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz,

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl. 15.0018.00 Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs 1 Godkendelse af referat fra 15.3.2012 1: bestref 120315 Beslutning: godkendt Opfølgning

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Den 16. december 2011 Journal nr.: Bestyrelsen, 23. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat af møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU af bestyrelsesmøde på SOPU 27. februar kl. 16.00-19.00 på Milnersvej 40, 3400 Hillerød Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Lisa Dahl Christensen, Camilla Woller Nielsen, Jens Christensen,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt.

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt. REFERAT 31.1.2017 Bestyrelsesmøde 30.1.2017 Initialer: Deltagere: Anne Mette Jørgensen Tina Smed Laursen Vagn Majland Kurt Pedersen (formand) Flemming Olsen Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth Melgaard

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 24. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Indkaldt til mødet. Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 19. juni 2014 kl. 9-12. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø

Indkaldt til mødet. Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 19. juni 2014 kl. 9-12. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 19. juni 2014 kl. 9-12 Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 12. december 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 31. møde Direkte nr.: 9627 2929 Dagsorden til møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 15. marts 2017 Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Anne-Mette Holm Sørensen Christian Jørgensen Anette

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

VUC bestyrelsesmøde den 30. oktober i mødelokalet på VUC i Holstebro

VUC bestyrelsesmøde den 30. oktober i mødelokalet på VUC i Holstebro VUC bestyrelsesmøde den 30. oktober 15.00-17.00 i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat 2. Efterårsopfølgning 2013. VUC s økonomi er under pres, da vi forventer at realisere ca. 10 årskursister

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere