Dacia Duster. Alt inklusive.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dacia Duster. Alt inklusive."

Transkript

1 Dacia Duster

2 Dacia Duster. Alt inklusive. I det moderne samfund er forandring en naturlig del af vores hverdag trends kommer og går, og den tekniske revolution, der konstant higer efter at skabe uundværlige gadgets til at opfylde vores daglige behov, fortsætter i det uendelige. I en verden, der ser sådan ud, stikker Duster ud. Designet understreger bilens robuste, moderne og dynamiske personlighed. Men den reelle forskel viser sig i kabinen: Den er indrettet på en helt ny måde og er elegant, funktionel og kan tilpasses. De kraftfulde og rolige motorer i bilen kombinerer økonomi og ægte køreglæde. Duster er et firehjulstrukket muskelbundt, der kan køre på alle typer underlag*. *Afhængigt af version.

3

4

5 Robust, dynamisk og moderne. Dusters iøjnefaldende design understreger bilens personlighed en moderne, robust og dynamisk stil. En front med kromkølergrill og dobbelte forlygter, 16" fælge i mørkegrå metallak, nye tag-rails Den bliver bare bedre med årene! Den egentlige revolution, finder du inde i bilen. Interiøret er opgraderet og indeholder detaljer mat kromlak på det nydesignede rat samt på luftdyserne. Flere indtræk med gennemarbejdet finish heraf et i læder* der giver bilen et unikt og stilfuldt præg. Dacia Duster er beviset på, at god smag ikke behøver at være et spørgsmål om pris. *Læderindtræk (mørkegråt læder) på sædernes og ryglænenes midterstykke.

6 En rigtig firehjulstrukket SUV, der kommer frem overalt. Duster er konstrueret til alle typer underlag en rigtig SUV, der kan klare det meste Med en frihøjde på 21 cm* (29,3 som tilkørselsvinkel, 23 som rampevinkel og 34,9 som frakørselsvinkel) klarer den alle slags vejforhold og alle typer vej. Med sit intuitive 4x4-system tilpasser den sig til alle situationer på en sikker måde. På veje med gode forhold er 4 x 2-indstillingen det bedste valg. Her fordeles motorens drejningsmoment på de to forhjul, hvilket optimerer brændstofforbruget. AUTO-funktionen fordeler automatisk drejningsmomentet mellem for- og bagakslen uanset underlag, hastighed og vejgrebsforhold. På denne måde får du det bedst mulige kompromis mellem køreegenskaber og fremdrift. På svært fremkommelige passager og på generelt udfordrende vejstrækninger som eksempelvis sne eller mudder, fordeler LOCK-funktionen motorens drejningsmoment på for- og bagakslen, så der opnås maksimal fremdrift. Den 6-trins gearkasse** gør offroad-egenskaberne komplette. Fordi bilen er gearet så lavt, kan du køre langsomt på svært fremkommelige stræk, starte på bakker og bugsere tung last ned ad bakke med maksimalt drejningsmoment. Bilen er kompakt og let, hvilket gør den smidig og er med til at give den fantastiske køreegenskaber. Hvad mere kan man forvente sig af en 4x4? * 4x4-versioner. ** Fås til dci og TCe motorerne.

7

8

9 Omfattende udstyr. Anvendelig teknik. Duster omfatter endnu mere udstyr og har nyt ekstraudstyr* til Dacia-pris, fx cruise control/ hastighedsbegrænser, parkeringssensorer bag med eller uden bakkamera, for ikke at tale om el-ruder med antiklemssikring i førersiden og udetemperaturmåler. Med det enkle og intuitive multimedie navigationssystem MEDIA NAV EVOLUTION* med 7" (18 cm) touchscreen kan du navigere mellem de forskellige funktioner: GPS navigation m. kort over Skandinavien, radio m. DAB+, MP3-afspiller og ratbetjening. Ved hjælp af Bluetooth -tilslutningen kan du ringe med håndfri funktion eller tilslutte en bærbar afspiller direkte til USB-/AUX-stik i frontpanelet. I Duster får du altid anvendelig teknik, som du kan regne med. Armlænet på billedet fås som tilbehør. * Afhængigt af version.

10 Optimal komfort. En optimeret køreoplevelse Fører og passagerer kan regne med Duster, hvis de ønsker et fredsfyldt rejse, takket være de mange features som er lige så diskrete, som de er effektive til at forbedre køreoplevelsen. Stop & Start teknologien er nu standard på alle tilgængelige motorer. Funktionen slukker for motoren, når Duster holder stille. Dette betyder færre emissioner, mindre støj og ikke mindst forbedret brændstofforbrug, samt at du sparer penge. Men Duster sover ikke helt! Når det er nødvendigt starter den roligt motoren, så du kan fortsætte rejsen uden problemer. Er Duster stoppet på en bakke for rødt lys, er der ingen grund til bekymringer. Hill Start Assist giver dig tid til at sætte trygt igang ved at holde bremsetrykket i lidt tid, efter at du har sluppet bremsen. Bedre komfort og bedre sikkerhed. Duster advarer dig hvis der bliver registreret et tab af lufttryk på et eller flere dæk, så du hurtigt kan afhjælpe problemet og opnå bedst muligt vejgreb i alle situationer. Når du parkerer er det essentielt at være opmærksom på dine umiddelbare omgivelser, og det er ikke altid nemt. Men med bakkamera* og parkeringssensorer** bag er der ingen grund til panik. Du kan nemt parkere samtidig med at du beskytter din Duster samt forbigående fodgængere. * Ekstraudstyr (kun til versioner med MEDIA NAV EVOLUTION) ** Standard eller ekstraudstyr, afhængig af version

11

12 Højtydende motorer: endnu mere køreglæde. Den nye benzinmotor, TCe 125, er udstyret med en manuel gearkasse, og giver dig kraft og maksimal køreglæde. Nyd de fantastiske accelerationer selv fra lave omdrejningstal takket være de 125 hk og det store drejningsmoment på 205 Nm ved omdr./min. Med denne motor får Duster et moderat brændstofforbrug på 16,4 km/l og en emission på blot 138 g CO 2 /km. Vedligeholdelsesomkostningerne holdes nede takket være en knastakselkæde med garanti i hele bilens levetid: et klart plus for din økonomi. SCe 115 og TCe 125 Ud over TCe 125 fås Duster med en motor med 115 hk til dig, der elsker benzinmotorer. SCe med 115 hk er det mest økonomiske køb og passer til mange forskellige typer anvendelse. TCe med 125 hk er konstrueret til dig, der vil have mere power fx hvis du kører med anhænger eller kører meget i kuperet terræn. dci 90 og dci 109 Hvis man foretrækker en dieselmotor, kan Duster fås med to forskellige motorer med hhv. 90 og 109 hk. Begge motorer er smidige, dynamiske, behagelige, robuste og særdeles økonomiske. dci 90 og dci 109 med 4x2 har begge et brændstofforbrug på 22,7 km/l og begge CO 2 -emissioner på 115 g CO 2 /km*. Nyhed! På denne dci 109 hk motor med 4x2 har Duster en af de bedste automatgearkasser på markedet: EDC gearkassen, som er produceret af Renault. Denne gennemprøvede gearkasse kombinerer komfort, reaktivitet og økonomi for at give dig en køreoplevelse du ikke tidligere har oplevet på Duster! Der er ikke længere behov for at trykke på koblingen eller at skifte gear, automatgearkassen klarer det, og dermed bliver kørslen enklere og roligere. Disse motorer gør Duster utroligt alsidig, så den passer til alle behov og til alle typer brugere. Alle motorer giver køreglæde, kørekomfort og lave driftsomkostninger. * 4x4 dci 109: 21,3 km/l og 123 g CO 2 /km

13

14

15 Mere design. Mere funktion. Nyt interiør. Interiøret i Duster er blevet ændret helt fra bunden. Den rummelige kabine giver både fører og passagerer en fremragende komfort på alle pladser. En mere elegant indretning med nyt indtræk, en gennemarbejdet finish og lækre materialer, samtidig med at kabinen er funktionel og kan tilpasses. Og fordi bagsædet kan klappes frem 1/3-2/3, kan du tilpasse pladsen til dine behov på det givne tidspunkt*. Med en volumen på 475 liter**, på niveau med toppen af markedet, kan bagagerummet udvides til liter***. Den store åbning er meget praktisk, når du skal læsse ting ind i bagagerummet. Komfortabel og omfattende Duster giver dig en mere ukompliceret hverdag. *Afhængigt af version. **475 liter i 4x2-versioner og 443 liter i 4x4-versioner. ***1.636 liter i 4x2-versioner og liter i 4x4-versioner.

16

17 3 års garanti eller km en bil du kan regne med. Dusters robuste struktur gør rejsen endnu mere sikker for alle personer i bilen. Alle personer i bilen kan drage fordel af bilens komplette udstyr: frontairbags, sideairbags til fører og forsædepassager, ISOFIX-system på de yderste bagsædepladser. Det forstærkede karrosseri garanterer, at personerne i bilen er godt beskyttet på alle pladser. Det forhøjede førersæde gør det lettere at være forudseende og køre mere roligt. Desuden har Duster ABS som standard kombineret med et bremsekraftforstærker og elektronisk stabilitetskontrol (ESC). Dette udstyr giver dig garanti for, at bilen bremser effektivt og er stabil. Og motorerne har også vist sig at være ekstremt driftssikre. Duster holder længe, og en garanti på 3 år eller km er noget, der taler for sig selv.

18 Version Base Version Ambiance STANDARDUDSTYR BASE STANDARDUDSTYR AMBIANCE = BASE + Ekstraudstyr Ekstraudstyr

19 Version STANDARDUDSTYR LAURÉATE = AMBIANCE + Ekstraudstyr

20

21 Standard- og ekstraudstyr Base Ambiance Lauréate UDVENDIGT 16" aluminiumsfælge, mørkegrå metallak - - (1) 16" aluminiumsfælge i sort med sølvdetaljer - - (2) 16" designstålfælge - 16" stålfælge - - Forkromet afgangsrør - - (1)/(2) Kofanger foran/bagpå Sort I bilens lakfarve/sort I bilens lakfarve/sort Langsgående tagrails, sorte Metallak - Motorplade i mat kromlakering - - (1)/(2) Panelbeskyttelse i mat kromlakering - - (1)/(2) Sidespejle lakeret, mørkegrå metallak - - (1)/(2) Sidespejle, sorte Tofarvede langsgående tagrails, sort/sidenmatt krom - - (1)/(2) Tonede ruder (bagsæderuder, bagerste sideruder og bagrude) - - (1)/(2) Udvendige dørhåndtag Sorte Sorte I bilens lakfarve farve SÆDER OG INDVENDIG BEKLÆDNING Dekorationsliste på dørpanelerne - - Platingrå Dørfyldninger foran - - Håndtag på fordørene Sorte Grå Grå Indfatning omkring logoet på rattet Krom Krom Krom Indstigningslister foran - - Indvendige dørhåndtag Sorte Sorte Krom Lommer bag på forsæderyglæn - - Lommer i fordøre Luftdyseindfatning Mørkegrå Krom Krom Læder-pakke* - - Rat i "Soft feel" kunstlæder og lædergearknop** - - Midterkonsol Mørk grå Mørk grå Mørk grå Nedfældeligt bagsæde 1/1 - - Nedfældeligt splitbagsæde 1/3-2/3 - Stofindtræk AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS + elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) Airbag o förersiden og nødbremseassistent (EBA) Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering Dækreparationssæt ESC (elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) Højdeindstillelige nakkestøtter foran Højdeindstillelige sikkerhedsseler foran - ISOFIX-beslag på yderpladser bag Nakkestøtter på alle siddepladser Reservehjul Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg Sikkerhedsseler med selestrammere foran - - Trepunktsseler på alle sæder BILSIKKERHED Startspærre med kode KØRSEL ECO-funktion Gearskifteindikator Hastighedsbegrænser og cruise control - Kørecomputer med seks funktioner: total kilometerstand, triptæller, brændstofforbrug, gennemsnitligt brændstofforbrug, anslået rækkevidde, gennemsnitshastighed - - Omdrejningstæller Parkeringssensor bag - - Selealarm på forsæderne (visuel og akustisk advarsel) Servostyring Tech-pakke: Parkeringssensor bag og bakkamera + Multimedia navigationssystem Media Nav Evolution inkl. 7" touchscreen i farver navigation m. kort over Skandinavien, radio DAB+ m. MP3, - - AUX- og USB-stik, Bluetooth og ratbetjening Udetemperaturmåler - - Bakke-assistent (Hill Start Assist) Stop & Start-funktion Base Ambiance Lauréate UDSYN Bagrudevisker med intervalfunktion El-opvarmet bagrude El-sidespejle med varme - - Manuelt indstillelige sidespejle - Tågeforlygter - Vinduesviskere med tre hastigheder KOMFORT 12V-stik bag V-stik for Bagagerumsdækken Bagagerumslys El-ruder bag - - El-ruder for (3) - El-ruder med antiklemssikring i førersiden - - Fjernbetjent centrallås (3) Handskerumslys - - Højtmonteret stoplys bag Loftlys bag - Loftlys foran/læselampe i passagersiden / - / - / Varme i forsæder - VARME-/VENTILATIONSSYSTEM Manuel aircondition - Ventilationsanlæg med recirkulikation - AUDIO, MULTIMEDIA Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX + USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) - Europakort til Media Nav Evolution (indeholder ikke kort over Frankrig, Monaco, Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar - kan tilkøbes, venligst kontakt din forhandler) - Multimedia navigationssystem Media Nav Evolution inkl. 7" touchscreen i farver, navigation m. kort over Skandinavien, radio (DAB+) m. MP3, AUX- og USB-stik, Bluetooth og ratbetjening - UDSTYRSPAKKER Design-pakke I: 16" aluminiumsfælge (215/65 R16) og sidespejle i mørkegrå metalfarve, tagrails/panelbeskyttelse/motorplade i mat kromlakering, udstødningsrør i krom samt let-tonede - - ruder på bagsæderuder, bageste sideruder og bagrude. Design-pakke II: 16" aluminiumsfælge (215/65 R16) i sort med sølvdetaljer, sidespejle i mørkegrå metalfarve, tagrails/panelbeskyttelse/motorplade i mat kromlakering, udstødningsrør i krom samt let-tonede ruder på bagsæderude, bageste sideruder og bagrude. - - El-pakke: fjernbetjent centrallås og el-ruder for Læder-pakke: Indtræk i læder/kunstlæder** samt Rat i "Soft feel" kunstlæder og lædergearknop - - : Standardudstyr, : Ekstraudstyr, - : Ikke tilgængeligt * Mørkegråt okselæder på sædernes og ryglænenes midterstykker. ** Mørkegråt okselæder. Del af Læder-pakke eller kan bestilles særskilt. (1) Del af Design-pakke I. (2) Del af Design-pakke II. (3) Del af El-pakke.

22 TILBEHØR UDVENDIGT DESIGN OG UDVENDIG BESKYTTELSE Fremhæver din Dusters robuste personlighed med beskyttende tilbehør. 1. SKÆRMFORØGERE OG DØRLISTER Skærmforøgerne beskytter hjulkasserne mod ridser og stænk (mudder, småsten etc.). Beskyt din Duster mod hverdagens småskader med beskyttelseslister til dørene. Skærmforøgere Dørlister R Beskytter din Duster samtidig med, at du giver den en mere personlig stil. 2. FRONTBØJLE Fremhæver din Dusters cool personlighed og beskytter kofangeren foran SIDEPANELER Uundværligt tilbehør til dig, der gerne vil fremhæve firehjulstræksstilen STÆNKLAPPER Helt i tråd med din Dusters design beskytter stænklapperne karosseriet effektivt mod stænk fra mudder og småsten. For: R Bag: R

23 DESIGN 1. STYLINGRØR KROM FOR OG PÅ SIDERNE KOMBINERET MED MATCHENDE TÅGELYSSTYLING De elegante rør forstærker Dusters kraftfulde udseende. Tågelygtestylingen giver fronten på din Duster et optisk løft. Stylingrør krom for Stylingrør krom på siderne Tågelysstyling TAGSPOILER BAG Tilpas din Duster til din egen stil ved hjælp af spoileren, der passer perfekt ind i bilens design. Den leveres i ulakeret sort plastik, men kan også lakeres i bilens lakfarve INDSTIGNINGSLISTER DUSTER Beskytter indstigningspanelerne på din Duster med dette flotte tilbehør INDSTIGNINGSLISTER DACIA Indstigningslister i rustfrit stål med LED-belysning. Tændes når dørene åbnes

24 1 2 3 KOMFORT OG BESKYTTELSE Gør køreoplevelsen i din Duster endnu mere fuldendt med den bedst mulige beskyttelse og komfort. 1. ARMLÆN FOR Midterarmlænet foran gør køreturen endnu mere komfortabel, samtidig med at det indeholder et ekstra opbevaringsrum på 1 l TEKSTILMÅTTER ADVENTURE Perfekt tilpasset tekstilmåtte, der beskytter beklædningen i din Duster optimalt og passer perfekt til interiøret GUMMIMÅTTER Gummimåtterne er nemme at vedligeholde og meget modstandsdygtige. De passer perfekt og beskytter effektivt mod sne og mudder LASTKANTSBESKYTTELSE Den elegante læssekantbeskyttelse beskytter kofangeren, når du skal læsse genstande ind og ud af bagagerummet R 5. BAGAGERUMSBAKKE Den solide og tætte bagagerumsbakke gør det nemt at transportere snavsede genstande. Den er let at tage ud og passer perfekt til bilens bagagerum. 4x2: R 4x4: LASTGITTER Uundværligt tilbehør, der beskytter dit kæledyr og garanterer, at bagagerummet er adskilt fra kabinen

25 TRANSPORT OG SIKKERHED 1. CYKELHOLDER Brug den let håndterbare cykelholder på anhængertrækket til at transportere hele familiens cykler. Kan monteres på alle former for trækkroge. For at bruge cykelholderen bedst muligt skal man bruge den særlige udstødningsrørhale, der fås til Dacia. (Findes i flere varianter) 2 2. FAST ANHÆNGERTRÆK Med det faste anhængertræk, der er særdeles robust og opfylder de strengeste sikkerhedskrav, fordobles dine muligheder for at transportere og bugsere på en sikker måde pol ledningsnet: pol ledningsnet: SKIHOLDER Skiholderen er let at bruge til transport af alle typer ski. (Findes i flere varianter) TAGBØJLER I STÅL De to tagbøjler i stål er testet i overensstemmelse med de strengeste normer. Med dem kan du transportere en tagboks, en skiholder eller en cykelholder på en sikker måde TAGBOKS Denne tagboks fra Dacia monteres på tagbøjlerne på få minutter og giver dig masser af ekstra bagageplads. (Findes i flere varianter) 5. PARKERINGSSENSOR FOR OG BAG Systemet letter parkering og garanterer, at du får rettidig information om forhindringer, som du er i fare for at kollidere med. For: Bag: R 6. ALARM Reducerer risikoen for tyveri af bilen og indbrud i kabinen

26 TEKNISKE DATA SCe 115 TCe 125 dci 90 dci 109 dci 109 4x2 4x2 4x2 4x2 4x4 MOTORTYPE Brændstof Benzin Benzin Diesel Diesel Diesel Gearkasse 5-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-vxl manuell EDC-automatgear 6-trins manuel Udstødningsnorm Euro 6b Euro 6b Euro 6b Euro 6b Euro 6b Euro 6b Antal siddepladser Motorens lufttilførsel Uden trykladning Turbo Turbo Turbo med variabel geometri Turbo med variabel geometri Turbo med variabel geometri Slagvolumen (cm 3 ) Boring x slaglængde (mm) 78 x 83,6 72 x 73,2 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 Antal cylindre/ventiler 4 på række/16 4 på række/16 4 på række/8 4 i rad/8 4 på række/8 4 på række/8 Kompression 10,7 9,25 15,5 15,5 15,5 15,5 Maks. ydelse kw CEE (hk DIN) ved maks. omdrejningstal (omdr./min.) 84 (114) ved (125) ved (90) ved vid (109) ved (109) ved Maks. drejningsmoment Nm CEE ved maks. omdrejningstal (omdr./min.) 156 ved ved ved vid vid ved Indsprøjtningssystem Sekventiel multipoint Direkte indsprøjtning Direkte indsprøjtning med common rail + multipoint-indsprøjtning Partikelfilter - - Standard Standard Standard Standard GEARKASSE Gearkasse JRQ TL4 TL4 TL4 DC4 TL8 Antal fremadgående gear Hastighed ved omdr./min.: i 1./2./3. gear 7,72/14,05/21,77 7,58/14,50/21,36 7,98/15,27/22,49 7,98/15,27/22,49 7,37/12,81/21,92* 5,79/9,97/15,80 i 4./5./6 gear 29,61/38,05/- 28,97/37,01/44,25 30,50/38,97/46,60 30,50/38,97/46,60 31,13/37,8/48,53* 23,16/31,83/41,82 STYRETØJ Vendediameter mellem fortov/mellem mure 10,44/10,76 Antal ratomdrejninger mellem anslag 3,3 HJULOPHÆNG Forhjulsophæng MacPherson med rektangulær nederste bærearm og krængningsstabilisator Baghjulsophæng Affjedret aksel med programmeret Affjedret aksel med programmeret Affjedret aksel med programmeret korrigering og spiralfjeder korrigering og spiralfjeder korrigering og spiralfjeder FÆLGE OG DÆK Standardfælge 6,5 J 16 Standarddæk 215/65 R 16 M+S BREMSER ABS Standard Elektronisk bremsekraftfordeling Standard ESC (elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) Standard Foran: ventilerede skiver (DV), diameter (mm)/tykkelse (mm) DV 269/22,4 DV 280/24 DV 280/24 DV 280/24 DV 280/24 DV 280/24 Bagpå: tromle (T) diameter (tommer) T 9" YDELSE Tophastighed (km/t) * km/t (sek.) 11,0 10,4 13,8 11,8 11,9* 12,4 FORBRUG OG EMISSIONER* CO 2 (g/km) Kombineret kørsel (km/l) 15,6 16,4 22,7 22,7 22,2 21,3 Bykørsel (km/l) 13,0 13,7 22,2 22,2 22,7 20,8 Landevejskørsel (km/l) 17,9 18,2 23,3 23,2 22,2 21,3 Energimærkning (km/l) B B Brændstoftank (l) 50 VÆGT (kg) Køreklar vægt 1,165 1,276 1,280 1,280 1,349 1,395 Totalvægt 1,697 1,751 1,775 1,795 1,824 1,875 Vogntogsvægt 2,897 2,951 2,975 2,295 3,024 3,375 Maksimal lastevne** Maksimal påhængsvægt med bremser*** 1,500 1,500 1,500 1,500 1,500 1,500 Maksimal påhængsvægt uden bremser BAGAGERUM (mm) Lastlængde med bagsædet oprejst/nedfældet 992/ / /1,760 Bagagerumsåbning, bredde øverst/nederst 930/990 1,636/1, /990 Maks. bagagerumsåbning, højde 742 TERRÆNKØRSEL (mm) Maks. vadedybde 350 *Forbrug og emissioner homologeret i henhold til gældende lovgivning. **Maksimal lasteevne er baseret på køreklar vægt uden ekstraudstyr. ***Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den angivne vogntogsvægt.

27 MÅL BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) (ISO-standard 3832) 4x2 4x4 Under bagagerumsafdækningen med reparationssæt/reservehjul 475/ /408 Maksimalt nedfældet bagsædet med reparationssæt/reservehjul 1.636/ /1.570 MÅL (mm) A Akselafstand B Total længde C Overhæng for 816 D Overhæng bag 825 E Sporvidde forrest F Sporvidde bagest G Samlet bredde inklusive sidespejle H Højde med tagræling K Frihøjde uden last 4x2/4x4 205/210 L Benplads bag 170 M Kabinebredde, albueplads foran M1 Kabinebredde, albueplads bag N Kabinebredde, skulderplads foran N1 Kabinebredde, skulderplads bag P1 Indvendig lofthøjde foran ved 14º ryglænshældning 905 P2 Indvendig lofthøjde bagi ved 14º ryglænshældning 894 Y2 Bredde mellem hjulkasserne Z1 Lastlængde med opklappet bagsæde 992 Z2 Lastlængde med nedfældet bagsæde FRIGANGSVINKEL 1 Tilkørselsvinkel 29,3 2 Rampevinkel 23 3 Frakørselsvinkel 34,9 ALMINDELIG LAK METALLAK * Ekstraudstyr afhængigt af version HVID GLACIER (369) BLÅ NAVY (D42) GRÅ PLATINE (D69)* GRÅ COMÈTE (KNA)* SORT NACRÉ (676)* BRUN VISON (CNM)* BRUN TOURMALINE (CNG)* BLÅ COSMOS (RPR)*

28 Dacia Smarte løsninger til en god pris. Vi hos Dacia var de første til at forstå, at en bil ikke behøver at være dyr for at være robust og attraktiv. Og noget siger os, at vi havde ret. Vores modeller er i dag kendt for deres driftssikkerhed og lave pris. Duster imponerer med sin unikke konstruktion og høje standard. Vores modeller er desuden altid rummelige og har rigelig plads til både passagerer og bagage. Vores fremgang bygger på en simpel parole: At det kan lade sig gøre at producere og sælge en bil, uden at kunderne skal bruge hele deres budget, så de i stedet har råd til andre ting. løsninger med veldokumenteret høj kvalitet og driftssikkerhed. Derfor kan vi tilbyde 3 års garanti/ km* og lave driftsomkostninger. DACIA DUSTER, HX 79 DK MAY 2017 DACIA ER EN DEL AF RENAULT GRUPPEN og anvender tekniske RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Industriparken 21 A, 2750 Ballerup *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores bedste for at sikre, at indholdet i denne publikation var korrekt og aktuelt på tidspunktet for trykningen. Dette dokument er udarbejdet på baggrund af forstudier og prototyper. Som en del af den kontinuerlige produktudvikling forbeholder DACIA sig ret til når som helst at ændre specifikationerne for de biler og det tilbehør, der beskrives og vises. Sådanne ændringer vil hurtigst muligt blive kommunikeret videre til alle DACIA forhandlere. Afhængigt af land kan visse versioner være anderledes og have udstyr, der ikke er tilgængeligt (som standard, ekstraudstyr eller tilbehør). Kontakt din nærmeste DACIA forhandlere for de nyeste informationer. Af trykningsmæssige årsager kan farver på lak og indtræk i dette katalog afvige fra de virkelige forhold. Alle rettigheder forbeholdes. Reproduktion af hele eller dele af denne publikation uanset i hvilket format er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra DACIA.

Den nye Dacia Duster.

Den nye Dacia Duster. Ny Dacia Duster Den nye Dacia Duster. Alt inklusive. I det moderne samfund er forandring en naturlig del af vores hverdag trends kommer og går, og den tekniske revolution, der konstant higer efter at skabe

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Dacia Lodgy.

Dacia Lodgy. Dacia Lodgy Bilder : Y. BROSSARD, JB. LEMAL, X. QUEREL, RENAULT MARKETING 3D COMMERCE PRINTED IN EC JX92DK1117 November 2017 *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Giv din eventyrlyst frit løb

Giv din eventyrlyst frit løb Nye Dacia Duster Giv din eventyrlyst frit løb Perfekt til alle terræntyper Den nye Dacia Duster er i sit rette element overalt. Den stikker ud med sit moderne, robuste design og den iøjnefaldende farve

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Giv din eventyrlyst frit løb

Giv din eventyrlyst frit løb Giv din eventyrlyst frit løb Perfekt til alle terræntyper er i sit rette element overalt. Den stikker ud med sit moderne, robuste design og den iøjnefaldende farve Orange Atacama. Den markante kølergrill,

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Dacia Sandero Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for!

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Ny Dacia Logan MCV Ny Dacia Logan MCV Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Et design, der forfører Den nye Dacia Logan MCV er blevet ændret, og du får en særdeles behagelig køreoplevelse.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! En stationcar, der giver lyst til eventyr! Man får virkelig

Læs mere

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Moderne, dynamisk og komfortabel Der er stil over kørslen... Vov dig ud i offroad-looket Fra første blik viser den nye Dacia Sandero

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Logan MCV og Logan MCV Stepway

Logan MCV og Logan MCV Stepway Logan MCV og Logan MCV Stepway Nye Dacia Udvalg af tilbehør Pas godt på dig selv! Gør din hverdag mere oplevelsesrig, og nyd hvert sekund. Dacia tilbehøret, som er specielt designet til din nye Logan MCV,

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. Begrænset farveudvalg EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere