Referat fra repræsentantskabsmøde 2017 på Dalum Landbrugsskole søndag d. 19 marts.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra repræsentantskabsmøde 2017 på Dalum Landbrugsskole søndag d. 19 marts."

Transkript

1 Referat fra repræsentantskabsmøde 2017 på Dalum Landbrugsskole søndag d. 19 marts. Velkomst: Formanden bød velkommen takker for opbakningen fra de fremmødte klubber, En særlig velkomst Gunner Bennedsen samt Æresmedlemmer Bent Winter og Bent Rasmussen I alt 20 klubber er fremmødt, 1. Valg af dirigent. Vagn Gad Lauridsen blev valgt 2. Valg af stemmetællere Der vælges 4 stemmetællere 3. Optælling af tilmeldte foreninger Der er tilmeldt 20 foreninger 4. Beretninger 1. Formandsberetning til DFF rep. møde det 19 marts 2017 Året 2016 var endnu et år hvor der blev brugt alt for meget energi på striden mellem DSKYU og DFF. Kort fortalt havde DSKYU stævnet DFF for et beløb på Ca kr. som medlemsbetaling. Da sagen gik til Advokater blev der brugt mange resurser på at bibringe oplysninger til sagens forløb. Vi havde et mæglingsmøde den 1 september med en mægler fra Herning retten, DSKYU (John Hansen og Tommy Sørensen samt deres advokat) Fra DFF: Per Knudsen. Musse. Jens Holt og vores advokat. Vi gik til mødet med den overbevisning om at det ville være bedst for alle hvis der kunne findes en løsning hvor skytterne blev tilgodeset. Det var en del sværere end vi havde troet. Vi havde et længere møde hvor vi efter vores opfattelse fandt en løsning, hvor der var mulighed for et sammenarbejde som kunne gøre hverdagen lettere for skytterne. På det grundlag indgik vi en aftale om at vi betalte kr. til unionen. Med det ordsprog i mente at man kan vinde en krig men man kan ikke vinde freden.

2 Vi aftalte til mødet at vi skulle mødes den 27 september for at finde frem til et fremtidigt sammenarbejde. På mødet deltog Kuno, Tommy og Paul Erik fra Unionen og Musse. Per og Undertegnede fra DFF. Desværre var der ikke megen velvillighed fra unionens side det eneste vi kunne blive enige om var at stævnekalenderen kunne blive sammenlagt. Der blev aftalt at Per Knudsen skulle holde et møde med unionen angående dette, men det heller ikke blevet til noget. Så set fra mit synspunkt er der ikke udsigt til et fremtidigt sammenarbejde før der bliver skiftet ud på topposterne i unionen. Dette medvirker så til at sektionerne Skeet ol trap ikke kommer til at køre optimalt hverken hos DFF eller unionen. Jeg har svært ved at finde den rigtige løsning for DFF da det jo er vores klubber og deres medlemmer vi skal varetage. Men da nogle af de klubber der afholder skydningerne rundt i landet ikke har meldt klart ud hvad det er de vil er det svært at finde fodslag Det er ikke altid det man gør der gør forskellen. Men det man ikke gør der tæller. Jeg forventer at vi kan få nogle input på Repræsentantskabsmødet så vi ved hvordan vi skal agere i fremtiden. Jagtskydning: Jagtskydning kører som vanligt med mange skytter til stævnerne og med fine resultater til følge. Vi har holdt møder i det forgangene år med henblik på at få en landsdækkende turnering op at stå, med udgangspunkt i de bestående holdskydninger der er rundt i landet. Ideen er i første omgang at finde nogle måder man kan klassificere skytterne og de forskellige hold således at de kan gå videre fra de forskellige holdskydninger i en finale skydning. På længere sigt kan vi lave en klarificerings liste hvor skytternes gennemsnit foreligger, således at der kan holdes evt. præmieskydninger hvor der er klasse delt skydning. Alt dette for at tilgodese bredden og ikke kun toppen i dansk jagtskydning. Dette vil igen måske få flere skytter med i toppen på længere sigt. Jeg forventer mig meget af det på længere sigt da jeg mener det er et område hvor DFF virkelig kan gøre en forskel. Tak til Brian for hans arbejde i jagtsektionen. Skeet: Skeet sektionen er jo nok den sektion hvor vi har de største unge talenter. De unge har vist hvad de kan både her hjemme og i udlandet. Per Knudsen har på fornemste vis kørt denne sektion for DFF men også han er under stort pres grundet det dårlige sammenarbejde mellem DFF og Unionen. Dette har bevirket at Per har oplyst DFF om at han ikke genopstiller til næste periode. Det er et kæmpe tab ikke kun for DFF men for skydningen som helhed. Per har kørt Skeet og i samme omgang har han overtaget OL trap, da sektionslederen der stod af. Per har gennem mange år gjort et kæmpe arbejde for DFF og skydningen både på banen og i klubberne og organisatorisk med hjemmesider og sektionsarbejde. Få er som Per respekteret både af skytter, foreninger, organisationer, ja alle. Kæmpe stort tak til Per Han vil blive savnet. Så der skal findes en ny sektionsleder til at tage over fra Per.

3 Ol Trap: Ol trap kørte ikke ligefrem på skinner sidste år Dan A var sektionsleder fra starten af men han stoppede og siden overtog Per Fra skeet sektionen men med få skydninger, OL trap skytterne lever lidt i deres egen verden hvor Ole Kristensen køre deres hjemmeside og ranglister. Jeg er ikke helt med på hvad de ønsker men håber vi kan finde en løsning og en sektionsleder til at tage over så vi kan hjælpe OL trap skytterne. DFF Sporting: Steen Vasegaard har kørt denne sektion, men med den store tilslutning til Unionen fra Sportingskytterne er det ikke de store turneringer der har været afholdt der og med unionens holdning til andre organisationers ret til at holde skydninger ser det lidt sort ud for sportingskydning uden for unionen. DFF trap: Der har ikke været en sektionsleder så der har kun været afholdt ganske få skydninger Running Target: Søren Dam køre denne sektion hvor der ikke er mange skytter men der er blevet afholdt de skydninger som der plejer DM. Uddannelse: På uddannelsesfronten er der fuld fart på der har været afholdt mange instruktørkurser rundt om i landet og nu er der kommet gang i dommerkurser i jagtskydning. Se Musses beretning. Våbenforum: DFF modtog en indbydelse fra justitsministeriet angående oprettelse af et nyt våbenforum. Musse deltog i det første møde i det nye våben forum. Det er en stor mulighed for at få indflydelse på hvad der sker i henhold til lovgivningen i fremtiden. Fremtiden: Da vi nu er forbi den verserende retssag med Unionen og ikke har formået at få det store sammenarbejde med unionen må vi finde vores egen vej. Vi vil meget gerne gøre noget for alle disciplinerne men det fordre at de ønsker at det er DFF der skal gøre noget. Jeg håber at på lang sigt der bliver ro på alle disciplinerne til gavn for skytterne og foreningerne rundt om i landet. Specielt håber jeg at de forskellige bestyrelser rundt om i landet vil tænke på fremtiden og ikke sætte sig på 2 stole og håbe ikke nogen af dem vælter. men tage aktiv del i skytternes fremtid. Jeg har kontaktet Danmarks Jægerforbund med hensyn til et fremtidigt sammenarbejde angående vores forsikring, som er et punkt der er lidt fjollet. Det at der skal betales for den samme forsikring flere gange på den samme bane. Det håber og tror jeg vi kan få en løsning på i det kommende år. Da vi i forvejen har et godt forhold til DJ med et årligt møde om specielt jagtregler og våben lovgivning.

4 Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for det store arbejde de har gjort i 2016 det har ikke været lige sjov hele tiden. Jeg håber og tror at 2017 vil blive et roligere år hvor vi kan bruge energien mere fornuftigt til glæde for vores medlemmer. Formanden Jens Holt Thomas ÅFK Man skal se tiden an og holde lidt mindre skydninger og huske på at alle krige slutter. Det er ærgerligt at lukke skydninger ned. Før i tiden holdt man også præmie skydninger. Vagn: Lund Skytteunionen er ved at ødelægge både trap og skeet. Vi burde fokusere mere på at uddanne skytter og, og hvis de så bliver så gode at de skal ud i verden så må vi overgive dem til unionen. Det er positivt an vi har en god instruktør uddannelse. Træner uddannelse til junior var en god ide om man kunne få op at køre Michael ÅFK Vi sidder på 2 stole for vores skytter kan deltage i så mange discipliner som muligt. Vil gerne vide hvordan man er kommet frem til et forlig på kr. Svar. Retssag har kostet mange resurser så det har været på bekostningen af konkurrencer og det øvrige bestyrelses arbejde. Vi har ingen løsning på hvordan vi kommer videre med ol discipliner da det ligger i unionens regi, men vi vil gøre mere for de skydninger vi så kan afholde. Der har været mange beløb på banen, men man endte på kr. vi kunne godt kører videre med en retssag men vi mente at dette var den bedste løsning selv om vi havde rets dækning og havde fået tilkendt et beløb. Er det stadig en bekostelig affære med sådan en retssag. Og det er i sidste ende skytterne det går ud over. Jørn Nielsen Krogager: Der ligger en million til at gøre noget for at forbedre anskydninger i ministeriet Svar: det er der helt klart noget der er værd at undersøge om de omtalte midler stadig findes. Jørgen Falck DLS Vi har meget glæde af vores jagtskydning. Men man burde også have mulighed for at skyde til duer der kan kastes op til 130 meter.

5 Svar: Der bliver bygget flere og flere baner hvor man kan skyde til disse duer. Men det var en mulighed at gøre mere for dette. Vagn Gad Lund flugtskydning Det er svært ikke at ride på 2 heste når man gerne og har gjort sig forpligtet til at være en bane åben alle skytter. DFF Årsberetning Skeet 2016 Så er endnu en sæson gået. Det har været en travl sæson med mange stævner, men alt i alt har det været en fin sæson. Internationalt. Internationalt var det store højdepunkt, jo OL i Rio, hvor Jesper Hansen skulle deltage. Jesper skød sig i finalen, men her gik den så ikke længere frem mod medaljer. Jesper sluttede på 5. pladsen, men en super flot præstation. Derudover har Jesper også været i finalerne ved 2stk. WC, men desværre ikke nogen medaljer i år. På juniorsiden har der virkeligt været noget at begejstre sig for. Til junior WC i Suhl, kom både Mikkel Petersen og Emil Kjeldgaard i finalen med 120 træffere. De røg dog begge lige uden for medaljerne, da Mikkel blev nr. 4 og Emil nr. 5. Flot var det dog alligevel. Til WC i San Marino kom Emil med og skulle prøve kræfter med seniorerne til sin første WC for seniorer. Det gik helt fantastisk og Emil skød 122 og var i omskydning om finaleplads. Det gik dog ikke, men en super præstation af Emil. Til EM blev det så tid til en medalje, da Emil skød 120 og 14 i semifinalen og 14 i bronze kampen. Derved en flot bronzemedalje til Emil i juniorrækken. Det tegner godt for 2017 og årene frem. Nationalt. Vi har igen i år afholdt OBS skydninger, GP er, LM er, DM er og Old Boys skydninger. Der har været mange stævner og det gør jo selvfølgelig, at deltagelsen naturligt ikke vil være høj til alle stævnerne. Der er dog mange klubber som gerne vil have skydninger og derfor har det været en tætpakket kalender. Vi har dog fået afholdt det hele i ro og orden som vi plejer. Sidst på sæsonen var det som sædvanligt tid til DM individuelt. Det var i år i Århus. Der blev i år en ny Danmarksmester efter finaleskydningen og det blev Thomas Karlsen fra KFK. Tillykke med det. Der blev ligeledes fundet FM vindere efter de indledende runder. FM Guldmedaljer Senior Morten Olesen, Havndal 118 Junior Alexander Karlsen, KFK 117 Old Boys Carsten Laursen, Havndal 114

6 Veteran Thomas S. Jensen, ÅFK 113 Årets sidste skydning var så hold DM på Fyn og her var der 11 hold tilmeldt. Det blev igen igen KFK som løb af med guldet. KFK holdet bestod af Alexander Karlsen, Mikkel Petersen og Lars Lund Nielsen og de vandt guld med 347 træffere foran Esbjerg 1 med 345 og Havndal 1 med 340 på bronzepladsen. På vores hjemlige rangliste endte Jesper Hansen igen på førstepladsen med 609 træffere på sine 5 bedste tællende skydninger. Tillykke med det Jesper. Jeg vil godt sige tak til banerne som har villet afholde stævner, banefolkene og alle dem som bare har været med til at få det hele til at køre som smurt hele året igennem. Dette bliver så også min sidste årsberetning, da jeg forlader posten som skeet sektionsformand. Der er mange grunde til dette, men den vigtigste grund er at jeg ikke føler jeg kan udfylde posten godt nok mere, ud fra mine egne forventninger til mig selv. Derfor er det bedst at lade nyt blod komme til, så jeg håber der er en som har lyst til at tage over. Jeg takker for året som er gået og de år som jeg har siddet på posten og håber vi ses på banerne i 2017 Med venlig hilsen Per Knudsen Skeet Sektions Formand. Jagtsektionen JAGTSKYDNING FOR ÅRET 2016 Kære medlemmer og sponsorer. Her ved udløbet af 2016 vil jeg takke for jeres interesse og støtte. Årets starter med Landsdels mesterskaber der forgik på baner i Strandager i Hedehusene og Ballum. Se resultater på hjemmesiden. Dansk Grand Prix på K.F.K. bane den 8. maj Med 13 hold og i alt 86 skytter. Der bliver skudt i 5 klasser med finale. Holdet blev vundet af Sevel med, Henrik Skytte, Ivan Mølgård, Søren Astrup og Rasmus Jakobsen 307/330. Junior. Jeppe Olsen K.F.K. Damer: Kristina Christensen Sevel. S - Veteran. Sivert Thomsen Strandager Veteran: Flemming Hansen Krogager 116/122. Senior: Per Vestergård KFK.119/120. Oldboys: Jørgen Olsen KFK.117/122. DM i jagtskydning i Assing 2. og 3. juli Med 125 deltagere lørdag og søndag 135 skytter, var der lagt op til en hård konkurrence og vi må sige, at der er en gruppe af skytter, der bliver ved med at holde sig i toppen af jagtskydning. Med et vejr der var mellem sol og lidt regn. Foreningen havde gjort alt for, at det hele kørte perfekt, så vi skytter fik en god weekend. Den Dansk Mester i Herre blev Karl Kristian Andersen S.S.V. flugtskydning 118/ Allan Dahl Strandager 118/122

7 3. Rasmus Jakobsen Sevel.117/122 Senior Mester Allan Dahl Strandager 80/ Mike Fabricius Esbjerg 80/82 3. Brian Pedersen Ansager 78/81. Dansk mester i damer blev. Kristina Christensen Sevel. 111/ 123. Junior: Jesper Højhus Jensen 77/81 Oldboys: Ivan Erik Mikkelsen Vejen 79/83 Veteran: Poul Lehmann Jakobsen Esbjerg 77/81 S - Veteran.: Villy W. Poulsen Sevel 77/82 DM hold søndag den 14. august Med afbrud Tiset jagtforening. Blev det flyttet til Ansager jagtforening Det var en flot søndag med 30 hold og rigtig god skydning. Vi må sige, at Krogager havde dagens bedste hold og med det flotte resultat 310/320 blev de Danske mester. Holdet bestod af Tommy Broch, Peter Terkelsen, Hans Jørgen Nissen og Jens Ole Mathiesen Nr 2 K.F.K. 308/122 sidste års mester med Jesper Kjep, Per Vestergaard, Steen Hansen og Christian Billeschou. Nr. 3 H.J.C. 308/326 Tom Sørensen, Carsten Jørgensen, Peter Lindberg og Flemming Elkjær Det er med stor tak til Ansager Jagtforening for det gode mesterskab. Med så kort varsel. Det var nogle virkelige gode weekender i året Et stort tillykke til alle vinderne i Se resultater på hjemmeside og skydninger i Til sidst at en tak, til de klubbers formænd, dommer og hjælper, for det store arbejde de gør, for at vi kan afholde vores skydninger og skytterne få nogle gode konkurrence dage. En tak til bestyrelsen for det gode samarbejde i året der er gået. Jagtsektionen Brian S. Larsen Uddannelse Dansk Flugtskydnings Forbund har igen i 2016 enorm succes og fremgang på uddannelsesfronten. Vi er stolte over alt den opbakning vi har til vores kurser og man fortrækker DFF frem for andre udbydere er bare bevis på at det et en kvalificeret gruppe af undervisere, som driver værket. Vi har igennem de sidste år gentagende gange lovet at få dommeruddannelsen op at kører igen. Det har holdt hårdt, mest fordi der har været brugt rigtig mange kræfter på konflikten imellem DFF og DsKyU, men nu kører det og der er allerede afholdt 2 kurser med kæmpesucces og tak til Arne Larsen for at få jobbet udført. Det har været et stort og langvarigt arbejde, men nu er den i hus og vi kan forsætte med at hjælpe vores klubber med at uddanner deres skytter. Tilskud til DMérne På grund af den rigtig store tilgang af instruktørkandidater til DFF kurser, så valgt Udviklingsudvalget at yde tilskud til alle DMér og det gav alene en ekstra præmiesum på kr til DM i jagtskydning. Pengene skal tilbage til skytterne.

8 Turnering Et andet nyt tiltag er en landsdækkende finale-turneringer for jagtskydning. Det første møde er afholdt og arbejdet skrider frem. Ønsker man at deltage med sin egen lokale turnering, så er næste møde d.7 maj i Middelfart. Mød frem ellers bliver man ikke udtaget til finalen. Kursus afholdt i 2016 Der er afholdt instruktørkursus 4 forskellige steder i det danske land - SYD Ansager - ØST Hedehusene/Fløng - MIDT Herning - NORD Ålborg - Færøerne 2016 blev et specielt uddannelsesår, da vi var en tur på Færøerne og uddanne et hold instruktører der oppe. De har ikke en våbenlov som i Danmark, men samarbejder med Landstinget om at skabe et grundlag for én sådan lov. Her ønskede deres Skytteforbund at gå i front for at vise deres vilje til at være på forkant med loven og derfor vil de gerne uddannes på samme niveau som i Danmark. Derfor var vi en tur på Færøerne i feb. Kursus i SYD Vejrup feb. Er afholdt - ØST Sorø d april kontakt marie-louise@achton-lyng.dk - MIDT Herning d april kontakt kimgrubbe@fibernu.dk Dommerkursus i Dommerkursus i Holstebro afholdt i feb Dommerkursus afholdelse 22 marts i Vejrup 2017 Hvis jeres klub ønsker at afholde et dommerkursus i 2017, så kontakt Arne Larsen. Der har i de sidste år været stor efterspørgsels på dommere. Udviklingsudvalget her i samarbejde med Dommerudvalget i DFF udarbejdet et nyt dommerkursus. De næste par år vil der blive afholdt flere dommerkursusser i forskellige dele af landet, men også her mangler vi værtsforeninger så byd endelig ind med, hvis I har en ledig weekend i kalenderen og står og mangler dommere. Ombytning af gamle instruktørkort og dommerkort: Det tyder på, at der kan være informationer der er forsvundet i div. korrespondancer - er der nogen der indsendt deres oplysninger for udstedelse af nyt dommerkort og endnu ikke har modtaget kortet, så bedes I på ny indsende oplysningerne til undertegnet. Der har været rigtig mange der bedt om nye kort og det er dejligt, desværre er jeres oplysninger kommet ind på mange forskellige måde nogen via mail, andre med gammeldags post og dette har gjort proceduren svær at håndtere. Derfor kan der være nogen der er gået tabt dette beklager vi, men alle gør hvad de kan for at få tingene til at gå op i en højre enhed, så send ind på ny hvis I ikke har modtaget kortet endnu. Det koster 200kr. at få fornyet sit kort. Med skytte hilsen Marie-Louise Achton-Lyng Formand for Udviklingsudvalget i Dansk Flugtskydningsforbund

9 Søren Astrup Sevel Spørger til resultater om der er resultater fra 30 år tilbage der kunne komme på hjemmesiden. Landsfinale turnering Vi holder møde om landsturnering i jagtskydning d. 7 maj tilmelding til Jens Holt på jensholt@vistorp.dk Prisoverrækkelse Den gyldne ungdomsdue Emil Kjeldgaard Pedersen Den Gyldne due Vagn Gad Lauridsen Bent Winters Vandrepokal: Rasmus S. Jakobsen Stort tillykke til alle prismodtagerne Kontingent Bestyrelsen bemyndiges til at arbejde med kontingent så hvis de vil fjerne fra sektionerne ellers skal det fremlægges til næste års repræsentantskab. Bestyrelsens bemyndiges til at inddrage de frivillige der skal til og så kan de blive valgt til næste år 7. valg A Formand Lige år Jens Holt Jensen B Kasserer Ulige år Arne Larsen Arne Larsen Valgt C OL-trap Ulige år Vakant Vakant D Skeet Ulige år Per Knudsen Vakant E Sporting Ulige år Steen Vasegaard Steen Vasegaard F Running Target Ulige år Søren Dam Søren Dam G Jagtskydning Lige år Brian S. Larsen H DFF Trap Lige år Vakant Andreas Valgt Jensen I Uddannelsen Ulige år Marie Louise Achton Musse J Sekretær Lige år Kim Bro Grubbe K Styrelsessuppleanter Hvert år 1 2 Johan Hansen Vakant l. Revisor Hvert år Poul Erik Nielsen Poul Erik Nielsen 2. Torben Petersen Hvert år M Revisorsuppleant Lige år Bent Winther Bent Winther

10 8. Placering af stævner 2017/18 Kan ses på 9. Eventuelt. Gunnar Bennedsen DJ Tak for samarbejde tak for invitationen. Godt med dommerkursus. Positiv med den nye landsturnering. DJ ser frem til at få en turnering der rammer bredden DJ vil gerne have efteruddannelse så vi kan få Forsikring Der skal være en forsikring der dækker alle i DJ og DFF. Der arbejdes på sagen Torben Stige jagtforening Transport af ammunition. Man må kun køre ammunition til eget forbrug Ellers skal man have et ADR bevis. Palle Olsson: Det er Sælger der skal udforme transport dokument når man henter patroner. Til slut takkede JH forsamlingen for god ro og orden på møde Og opfordrede til at man går hjem og kigger vedtægter igennem med hensyn til stemmeret, så man ikke står i en situation hvor udefrakommende kan overtage foreningen fra den ene dag til den anden.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen

Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen Nr. Navn Efternavn klub klasse DM Lørdag Herre& Senior 1 Laijla Terkelsen Krogager d Marie Louise Agton Lyng HFJ d Gitte Haue Tølløse d Helle Udesen HFJ d Gustav Lagertbon HFJ j Jakob Iversen Lund j Arne

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Referat KFK Generalforsamling 2019

Referat KFK Generalforsamling 2019 Referat KFK Generalforsamling 2019 Dato: 5/4 Tid: 19.00 Sted: KFK Formand Henry Pedersen (herefter HP) bød velkommen og bad om 1 minuts stilhed for dem som vi har mistet siden sidst. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016

Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016 Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016 NR. Navn forening Klasse Træf Skud Træf Skud Træf Skud Træf Skud HOLD 1 Henrik Skytte Sevel 1 Senior 38 43 38 41 76 84 1 Ivan Mølgård Sevel 1 Senior 37 40 39 40 76

Læs mere

Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total

Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total 09:00-12:15 1 Helge Bertelsen Ansager Senior (+DFF-række) 2 Kasper Kramme KFK Senior (+DFF-række) 3 Leif Kristiansen

Læs mere

Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015

Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015 Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015 Nr. Ryg. Navn Klasse By Duer Skud Duer Skud Duer Skud Duer Skud Duer Skud 1 47 Marie-Louise Achton-Lyng Damer KFK 37

Læs mere

Lodtrækning Lørdag den 5 juli ved DM

Lodtrækning Lørdag den 5 juli ved DM Lodtrækning Lørdag den 5 juli ved DM kl.9:00 1 Christian M Kruse KFK s 2 Jacob Eriksen Strandager s 3 Rasmus Trærup Sevel s 4 Jerry Gordon KFK s 5 Lasse Sommer Gilleleje o 6 Henrik Løcke Hjallerup o 7

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Old Boy Hold Skydning Træf Skud Træf Skud G 15 Nibe Oldboys 116 121 90 Andreas Bruhn 1025 Nibe og Omegns Jagtforening 39 40 87 Lars D. Nielsen 1051 Nibe og Omegns

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Formanden... 2 Jagtskydning Skeet Sektionen Nordisk trap Dansk Flugtskydnings Forbund

Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Formanden... 2 Jagtskydning Skeet Sektionen Nordisk trap Dansk Flugtskydnings Forbund Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Formanden... 2 Jagtskydning... 10 Skeet Sektionen... 13 Nordisk trap... 17 Dansk Flugtskydnings Forbund 2014... 20 valg... 26 Velkommen Formanden bød velkommen takker

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsby Skydning Total Oldboyshold Træf Skud Træf Skud G 144 Krogager 1 116 122 364 Henrik Nymark Hansen Krogager Jagtforening 40 41 363 Hans J. Nissen Krogager Jagtforening 38 40

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d.21-05-2017. TID: KLUB: NAVN: KLASSE: 900 VELKOMMEN - KONTROL AF DUER. 930 D.J. Køge - Herfølge Jagtforening Veteran Hold Robert Hansen Veteran D.J. Køge - Herfølge

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Skydning Total Old Boy Hold

Skydning Total Old Boy Hold Placering Nr. Navn Foreningsnr. Foreningsby Skydning Total Old Boy Hold Træf Skud Træf Skud G 7 Krogager 1 115 120 48 Peter Terkelsen 4106 Krogager Jagtforening 40 40 45 Hans J. Nissen 4106 Krogager Jagtforening

Læs mere

Alle klasser søndag Vejen 2018

Alle klasser søndag Vejen 2018 Alle klasser søndag Vejen 2018 kydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total 09:30 20 Marie-Louise Achton-Lyng KFK Dame 38 40 38 41 76 81 106 Kristina Christensen

Læs mere

Referat KFK Generalforsamling 2015

Referat KFK Generalforsamling 2015 Referat KFK Generalforsamling 2015 Dato: 9/4 Tid: 19.00 Sted: KFK Dagsorden: Henry Pedersen bød velkommen og bad om 1 minuts stilhed for dem som vi har mistet siden sidst, i sær en tanke til Storm Madsen.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 6 Sevel Dame 2 102 128 21 Kristina Christensen 2418 Sevel 37 43 23 Kristine Madsen 2409 Sevel 33 42 22 Solveig Madsen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 40 Sevel Dame 1 105 124 176 Kristina Christensen 1052 Sevel Jagtforening 36 41 174 Jonna Poulsen 1052 Sevel Jagtforening

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

KFK Generalforsamling 2017 referat.

KFK Generalforsamling 2017 referat. KFK Generalforsamling 2017 referat. Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Ole Bruun Per Knudsen Anders Petersen Hans Berggreen Fraværende: Jens Behrens Antal stemmeberettigede: 166 Dirigent:

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2017 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Lyngholm Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Dame Træf Skud 1 41 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening 37 40 2 40 Anja Harboe Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 35 43 3 43 Laila Terkelsen 1053 Krogager

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total

Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total Skydetid nr Fornavn Efternavn Klub/Forening Klasse Duer Skud Duer Skud Duer Skud Total Total 09:00-12:30 1 Erik Heesgaard ASJS Oldboys 2 Mads Emil Jensen Ansager Junior 3 børge madsen hedehusende Super

Læs mere

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke For 11 år i træk blev Veteranstævnet i Skibby afholdt og for 11 år i træk har Bente og Christian

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

ÅRH KFK JET CYP HAV JET TUC HOL SAX FFF GOD TAR HAV ALM

ÅRH KFK JET CYP HAV JET TUC HOL SAX FFF GOD TAR HAV ALM Slutstilling 2014 OBS OBS OBS OBS GP OBS OBS WC GP OBS OBS OBS GP GP WC SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 9/2 16/2 23/2 9/3 22-23/3 5/4 12/4 13-14/418-19/4 21/4 26/4 3/5 3-4/5 10-11/517-18/5 Nr. Navn.

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 176 Kristina Christensen 1052 Sevel Jagtforening 36 41 2 174 Jonna Poulsen 1052 Sevel Jagtforening 36 42 3 9 Conni Elmholt 1051p Sogns Jagtforening 34 41 4 173 Inge-Lise Jensen 1052 Sevel

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens

Resultatliste. Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens Resultatliste Dansk Politimesterskab Skydning Vingsted 6. og 7. oktober 2016 Arrangør: PI-foreningerne Vejle, Kolding og Horsens Tjenestepistol "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek. Duel Total 1 Morten

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision"

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol Præcision Resultatliste Dansk Politimesterskab i skydning 2017. Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek. Duel Total 1 Henrik Jørgensen København 97 92 95 284

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Senior Hold Skydning Træf Skud Træf Skud G 117 Ansager 1 119 121 675 Helge Bertelsen 1045 Ansager og Omegns Jagtforening 40 40 676 Brian Smedegaard Pedersen 1045

Læs mere

Ark1. Skydetider kredsskydning 2016

Ark1. Skydetider kredsskydning 2016 Skydetider kredsskydning 2016 Seniorer 08.00 Kim Grubbe 08.01 Michael Lysgaard 08.02 Klaus Holt Jensen 08.03 Thomas Heesgaard 08.04 Morten Mogensen 08.05 Rene Holt Schmidt 08.06 Torben Mauritson 08.07

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Skydning Total Veteran Hold

Skydning Total Veteran Hold Placering Nr. Navn Foreningsnr. Foreningsby Skydning Total Veteran Hold Træf Skud Træf Skud G 24 Feldballe V 114 125 433 Bent Ingemann Hansen 3213 Feldballe Jagtforening 40 41 434 Henning Nielsen 3213

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn ningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 4 NFC 3 83 141 17 Maria Duun 1074 Norddjurs Flugtskydningscenter 32 46 19 Maria Jørgensen 1076 Norddjurs Flugtskydningscenter

Læs mere