UNGDOMMEN GIVER NOGET TILBAGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UNGDOMMEN GIVER NOGET TILBAGE"

Transkript

1 UNGDOMMEN GIVER NOGET TILBAGE

2 Indholdsfortegnelse: 1. Kontaktoplysninger 2. Generel Oversigt 3. Festivalen udover musikken 4. Festivalens forløb 5. Det tekniske forløb 6. Planoversigt 7.Fra de unge til alle 8. Vision/Mål KONTAKT INFORMATIONER: Victor Tambo: Lasse Amstrup: Mail: Facebook: Subhuset Holstebro Hjemmeside: subhuset.com CVR NR.: FORVENTET FREMMØDE: personer (Antal i 2016 var 1500)

3 Generel beskrivelse med fokus på musik SUB FESTIVAL kommer nyere, bedre og smukkere igen i år Slagterigrunden, Subhusets nu faste beliggenhed, skal endnu engang blive hjemsted for et virvar af kultur, ikke mindst musik. SUB FESTIVAL 16 var en succes over alle forventninger, så det bliver en udfordring for bestyrelsen så vel som for de frivillige at gøre denne dag til lige så stor en oplevelse for gæster og besøgende. Dette er en udfordring Subhuset med glæde vil tage op. Det nye års festival skal, som det ses på vedlagte planoversigt, konstrueres over skelettet af den gamle festival. Ambitionsniveauet i forhold til scene-antal er sænket dette år, men det slet og ret musikalske vil holdes på samme, hvis ikke højere standard som sidste år. Vi ønsker at bringe endnu større og nutidige kunstnere på banen. Når det så er sagt vil SUB FESTIVAL 17 selvfølgelig i lige så høj grad som det forrige år have fokus på de små, nyere kunstnere. Den danske musikscene er der rift om, og vi ønsker at se sultent, nyskabende og kreativt mandskab på scenerne dette år. Til de små og store navne har vi en lille og en stor scene. Disse er placeret samme sted som sidste år for det fungerede så godt. Kunstnere vi har tænkt os at kontakte er: Lord Siva, Karl William, Heimdals Sidste Vogter, Little Dragon, Ukendt Kunstner, SIVAS, 2000F, Raske Penge, Højer Øye, AVAVAV, Eloq, Den Sorte Skole, Emil Maag, Emil Stabil, ANYA, Barbara Moleko, Iceage, Blaue Blume, GILLI, Østkyst Hustlers, Bikstok, Thøger Dixgaard, Thomas Helmig, Minds of 99, Scarlet Pleasure, Pede B, Per Vers, Ponyblod, Rangleklods, Sekuoia, Shatter Hands, Emil Kruse, HEADSHOP, Phlake, Alex Vargas, When Saints Go Machine, Oh Land, Panamah

4 Beskrivelse af festival udover musikken Arrangementer som Mejlgade For Mangfoldighed (Aarhus), Trailerpark Festival (København), Alive Festival (Thisted) gav os inspiration til sidste år at prøve kræfter med områder udover musikken. Dette viste sig at være det der skulle til for at gøre festivalen mangfoldig. Vores perle workshop, sidste år, gav folk i alle aldre muligheden for et sted hvor man ikke blot kunne udfolde sig kreativt, men også møde og konversere med nye mennesker over det samme. Derfor vil SUB FESTIVAL 17 præsentere en ny og forbedret workshop: Lego workshop: Tiltaget bunder i at de fleste danskere er født og opvokset med Lego og at det giver den perfekte mulighed for skabe noget visuelt på en helt anden måde. Det giver også Subhuset anledning til at spørge gæsterne hvad vi mangler ude på slagterigrunden. Med deres hjælp vil vi nemlig med Legoet give dem mulighed for at lave forskellige forslag til ting vi kunne mangle på slagteriet. Workshoppen vil være med til igen at møde nye mennesker og at de små kan få en god dag. Subhuset havde ved sidste SUB FESTIVAL også fokus på kunsten og inviterede da den internationale kunstnergruppe G.B ind til at lave en interaktiv performance ved navn What Do Words Mean To Say. Denne performance inddragede publikum ved at lade dem formidle selve udstillingen igennem ord. Deres perfomance, som gruppen meddelte havde et større fremmøde end nogen af deres andre, var en succes. Derfor vil vi satse endnu mere på kunsten til SUB FESTIVAL 17. (G.B s forman Giordano Boette er søn af den meget berømte, afdøde, kunstner Alighiero Boetti.)

5 Art Fair: Dette år satser vi altså mere på inddragende kunst og det vil vi gøre med vores tre Art fair zoner. Art fair zonerne vil være spækket med skulpturer og inddragende kunstværker. Eksempelvis håber vi på at kunne få Jesper Aabille til lave et socialt køkken på pladsen, der giver mulighed for aktivt at interagere med værket. Udover dette vil vi invitere kunstnerduoen Jens&Morten til at stå for den indendørs del af vores art fair. Her vil de have mulighed for at invitere andre kunstnere til at planlægge et helt rum med interagerende kunst og talks. Vi har derudover taget kontakt til kunstneren Thomas Dambo og foreslået ham at lave en skulptur til SUB FESTIVAL 17. Thomas Dambo er manden bag de enorme skraldeskulpturer i genbrugsmaterialer, der eksempelvis har været set på Northside- og Roskilde festival. SUB FESTIVAL 17 bliver resultatet af et mangfoldigt samarbejde mellem store og små kulturelle formidlere, foreninger, forretninger og privatpersoner i Holstebros kreative miljø. Disse ting er ikke kun med til at inddrage publikum på en helt anden måde, som musikken ikke kan, men de medvirker også til at give dem inspiration. Subhuset Holstebro står for det meste i skateparken. Den har været en af vores store prioriteter fra starten af foreningens historie. SUB FESTVIAL 16 blev den dag hvor vi åbnede hallen og vi vil til SUB FESTIVAL 17 igen lave mulighed for at skate. Street område: Denne gang vil vi igangsætte en workshop hvor man om morgen kan lære at skate med nogle af de lokale skatere. Midt på dagen vil der så blive afholdt tre traditionelle konkurrencer for henholdsvis; løbehjulskørere, skatere og BMX-kørere. Der vil blive afholdt konkurrencer i; Best street line og en Mini ramp jam.

6 Det tekniske bag festivalen SUB FESTIVAL 2016 vil blive en realitet gennem et samarbejde på tværs af flere parter. Det administrative overblik vil primært blive varetaget af Victor Tambo og Lasse Amstrup medlemmer af SUB FESTIVAL arbejdsgruppen som er en arbejdsgruppe indenfor Subhuset Holstebro. Efterfølgende vil øvrige opgaver blive uddelegeret til medlemmer af Subhuset Holstebros bestyrelse, såsom booking af artister, organisering af boder, organisering af sikkerhed og vagter, organisering af frivilligt arbejdende, kontakt med det kommunale og det generelle overblik. Med hensyn til det mere praktiske aspekt af festivalen vil disse opgaver blive udført af en blanding af professionelle og frivillige. Subhuset Holstebro har udelukkende gode erfaringer med at organisere frivillig arbejdskraft til at stable arrangementer på benene. Dette er også en nødvendighed til SUB FESTIVAL 2017, hvor vi regner med at have 100 frivillige til at varetage forskellige opgaver på festivalpladsen, som indebærer alt fra sceneteknik til oprydning.

7

8 Fra de unge til alle SUB FESTIVAL er ikke som alle andre festivaler. Det er Subhuset Holstebro for den sags skyld heller ikke. Subhuset har til opgave at sikre en ungdomskultur i Holstebro der kan give glæde for alle de unge i Holstebro og omegn. Vi laver derfor flere forskellige arrangementer om året og har derfor også brug for mange frivillige hænder til at kunne gøre dette. Subhuset benytter sig udelukkende af unge frivillige, der har en lyst og vilje til at være medskabende i miljøet. Dette sikrer nemlig ikke blot at Subhuset har/får en stor opbakning, men sikrer også at Subhuset får et specielt tilhørsforhold til de frivillige. Derfor er festivalen også noget specielt for de frivillige og bestyrelsen. Her kommer det nemlig alt sammen til udtryk på en helt fantastisk måde. Her vil man nemlig kunne møde omkring 150 til 200 forskellige frivillige i aldrene 17 til 25 år. De frivillige er ikke bare med til at gøre en indsats på dagen, men er også med til at gøre arbejdet op til festivalen. Her arbejder cirka 20 stk. på fuld tryk op til festivalen. De bliver hvert år belønnet med en frivillig-fest som en tak for deres hårde indsats på, efter og før dagen. Det er altså en festival af de unge - til mangfoldige!

9 Vision/Mål SUB FESTIVAL 2017 har som hensigt at have hele Holstebro, unge som ældre, som målgruppe og samle hele byen til en dag fyldt med musik og kultur. Derfor er det vores mål, at minimere prisen på entré så meget som overhovedet muligt, med en drøm at komme ned på 20 kr. eller hvis udvalget ser det muligt at give tilladelse til at gøre det gratis. Dette vil dog være en opgave som vi må takle i processen op til festivalen. Dog har vi i tilfælde af at skulle blive nødt til at opkræve billetpris alternative løsninger i sinde for at maksimere antallet af fremmøde. Dette gør vi, fordi vi netop ønsker så mange mennesker til arrangementet som overhovedet muligt fra hele byen og sågar også fra andre steder i Danmark. På falderebet skal det også nævnes at SUB FESTIVAL og SUBHUSET HOLSTEBRO er 100% nonprofit. Eventuelle overskud vil ryge i bestyrelsens kasse og derefter blive brugt til at finansiere nye, gode arrangementer og bruges til at lave nye sociale tiltag.

10 TAK FOR STØTTEN

KONTAKT INFORMATIONER: Victor Tambo: +45 51 48 98 91 Kristian Stoffer: +45 21 12 15 77

KONTAKT INFORMATIONER: Victor Tambo: +45 51 48 98 91 Kristian Stoffer: +45 21 12 15 77 SUB FESTIVAL 2016 Indholdsfortegnelse: 1. Kontaktoplysninger 2. Generel Oversigt 3. Festivalen udover musikken 4. Festivalens forløb 5. Det tekniske forløb 6. Planoversigt 7. Vision 8. Samarbejdspartnere

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

ÅRSRAPPORT & VISIONER FOR 2016

ÅRSRAPPORT & VISIONER FOR 2016 ÅRSRAPPORT & VISIONER FOR 2016 ANSØGNING -2016/17 Dette er en ansøgning fra foreningen Subhuset Holstebro, til Holstebro Kommune. Der ønskes et tilskud til aktiviteter i 2016 og 2017 der lyder på et beløb

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Om projektet Grønland i Tivoli GiT afholder i sommeren 2018 en 2 dages kulturfestival, med samme navn som projektet, i Tivoli København. Over 2 dage inviteres grønlændere,

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Intro: Frivillige Fighters var en 3 timers tirsdagsbar i frivillighedens tegn, krydret med lokale ildsjæle, bands, mad og drikke -

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

TRACK. - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents

TRACK. - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents TRACK - en projektbeskrivelse af en af Danmarks førende ungdomskulturevents Shaka Loveless sætter gang i den ved Track Three lørdag d. 23. marts 2013 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er Track? 4 Hvorfor

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL 25.-27. MAJ 2012 ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Odense Havnekulturfestival fungerer som et kulturelt mødested for vækstlagene og det professionelle i Odense og på Fyn, og derudover

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V

Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Børnekulturens Netværk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Svendborg d. 12-0-07 Modelforsøg: Børnekultur i kommunen Svendborg kommune ansøger hermed om at blive udpeget til som modelkommune i Børnekulturens

Læs mere

Henrik Rass Rasmussen

Henrik Rass Rasmussen Roskilde Festival Henrik Rass Rasmussen 62 år Cand.merc. Roskilde Festival første gang som publikum i 1971 Frivillig siden sidst i 70 erne Valgt som kasserer i 1987 Deltidsansat oktober 1987 og fuldtidsansat

Læs mere

Ansøgning om tilskud til "Sommersjov i Vest" for børn og unge

Ansøgning om tilskud til Sommersjov i Vest for børn og unge ÅOoOO.OO - G>01- O INDGÅET 2 6 FEB. 2015 KUNST OG KULTUR 750G HOLSTEBRO I ULFBORG LYKKES ALLE BØRN OG UNGE Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att: Udvalget for Kultur og Fritid Ulfborg den

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN. Motivation, engagement og begejstring

REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN. Motivation, engagement og begejstring REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN Motivation, engagement og begejstring 03 04 05 06 Hvad er Real Talk Praktiske oplysninger Real Talk Real People 07 Real Life Hvad er Real Talk? Nordagerskolen åbner

Læs mere

Kl Mange frivillige foreninger er inviteret til at stille op i gaden, så de har mulighed for at fortælle nærmere om deres forening.

Kl Mange frivillige foreninger er inviteret til at stille op i gaden, så de har mulighed for at fortælle nærmere om deres forening. HCA-festivals 2019 Aktiviteter i Kunstgaden, Ny Vestergade & Kunstbygningen Filosoffen Gaden er pyntet op med inspiration fra H. C. Andersens eventyr. Der er vogne med 3 forskellige slags Street Foods,

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018

ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018 ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018 Velkommen til Roskilde Festival 2018 in the making tidspunktet, hvor vi for alvor åbner op for, hvad der skal ske på næste Roskilde Festival, hvad vi vil arbejde

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Samarbejdsaftale. For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof

Samarbejdsaftale. For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof Samarbejdsaftale For perioden 2015-2017 Mellem Svendborg Kommune og Foreningen Rytmisk Råstof 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6.

Læs mere

LIVTAG #3 2011. Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København

LIVTAG #3 2011. Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København 34 Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København Når hjælperen bliver en ven Af Merete Rømer Engel, journalist FOTO Christian

Læs mere

CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK

CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK WORKSHOPS OG UNDERVISNING FOR UNGE I DK FOKUS PÅ KUNST OG KULTUR, KREATIVT SAMARBEJDE OG GLOBALE PROBLEMSTILLINGER

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Hvordan får man Midt og Vestjyllands særligt Holstebros unge til at dukke op til en dag fyldt med anderledes kulturelle indtryk?

Hvordan får man Midt og Vestjyllands særligt Holstebros unge til at dukke op til en dag fyldt med anderledes kulturelle indtryk? Hvordan får man Midt og Vestjyllands særligt Holstebros unge til at dukke op til en dag fyldt med anderledes kulturelle indtryk? Dette spørgsmål har Sub Festival siden 2015 forsøgt at svare på, med festivalen,

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Afsluttende rapport Udviklingsmidler til nationale biblioteksopgaver

Afsluttende rapport Udviklingsmidler til nationale biblioteksopgaver Afsluttende rapport Udviklingsmidler til nationale biblioteksopgaver Projekt POESIMASKINEN KOMMER Projekttitel: Projektejer: Poesimaskinen Kommer Roskilde Bibliotekerne (Roskilde Centralbibliotek) CBV.2016-0008

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Skulpturer i Hyldespjældet

Skulpturer i Hyldespjældet 3 Et ægtepar fra den københavnske Vestegn er drivkræfter bag en skulpturbank i deres boligområde. De vil bringe kunsten ud til folket og give deres naboer kunstoplevelser i hverdagen. Afdelingen huser

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

NØGLETAL. Åbnet 5. maj 2017 og lukket 24. februar 2018 i Kridttårnet i Carlsberg Byen.

NØGLETAL. Åbnet 5. maj 2017 og lukket 24. februar 2018 i Kridttårnet i Carlsberg Byen. THE LIGHTHOUSE BAGGRUND The Lighthouse åbnede første gang dørene 5. maj 2017 efter en større gruppe mennesker men tilknytning til festivalen The Borderland i et stykke tid havde arbejdet på at skabe et

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 J.nr. 15/1666 Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 Aftale om tilskud til drift af Forbrændingen mellem Forbrændingen og Albertslund Kommune for perioden 1. januar 2015 31. december

Læs mere

Kulturnyt: Chart Art Fair

Kulturnyt: Chart Art Fair SHOP ABONNEMENT ABO SHOP MODE K U LT U R BEAUTY KONKURRENCE K U LT U R INFO K O N TA K T ABONNEMENTSTILBUD Kulturnyt: Chart Art Fair C Caam miillllaa LLoouuiissee H Høøgg 1177//0088//22001155 KKuullttuurrnnyytt

Læs mere

AKTIVITETER 2014/15 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45.

AKTIVITETER 2014/15 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45. AKTIVITETER 2014/15 Trapholt ligger Æblehaven 23 og nås med bus nr. 4 mod Strandhuse/Nr. Bjert fra Kolding Rutebilstation. Husk at det er gratis at låne vores madpakkehus Trappergården - reservering anbefales.

Læs mere

Ansøgning til Hvidovre Kommune

Ansøgning til Hvidovre Kommune Ansøgning til Hvidovre Kommune att. Kultur- og Fritidsudvalg ansøger om tilskud fra Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle aktiviteter og Rådighedspuljen til vores næste store forestillingsprojekt

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur- og Fritidspolitik Nordfyns Kommune Revideret den 15. august 2014 Dokument nr. 480-2014-852344 Sags nr. 480-2013-36230 Indhold FORORD... 2 INDLEDNING... 3 VISIONEN... 4 VÆRDIER... 5 NORDFYNS KOMMUNE

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

UNGEKULTURENS TOPMØDE

UNGEKULTURENS TOPMØDE Invitation til UNGEKULTURENS TOPMØDE Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur 5. - 6. oktober 2018 OPLEVE SKABE FÆLLESSKAB Når unge har medindflydelse på deres hverdags- og kulturliv, skaber det

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Handlinger formuleret på seks workshops

Handlinger formuleret på seks workshops Handlinger formuleret på seks workshops Forklarende tekst: I venstre kolonne ses det nummer som refererer til hver indsats(se link på siden Politikkens indhold for info om indsatserne). I højre kolonne

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne På den nye scene Fra grøn til Grøn, der er et samarbejde mellem koncertkaravanen Grøn og YouSee Musik, er der plads til up-coming artister, der stadig har

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

34. årgang - Marts 2017

34. årgang - Marts 2017 34. årgang - Marts 2017 Så kom der lige et pulver, men nu tror vi at foråret er på vej. En smule sne holder dog ikke KUBI tilbage Davbladet er talerør for Lavuks 5 tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015.

Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015. Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015. Interviewer: Hej! Luna: Hej! Interviewer: Vil du præsentere dig selv? Tale lidt om hvad du er for én? Luna: Jeg hedder Luna og jeg er i midten

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50. Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr 10.000,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.000,00 Stålborde kr 5.000,00 Vagter, pladsen kr 5.000,00 Vagter,

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure SAXOGADFSTN 2017 Mangfoldighed i fællesskabet K S KTB S L V I R J O PR Kontaktinfo: Anja Kure +45 2298 8772 anja.kure@settlementet.dk Saxogadefesten 2017 Mangfoldighed i fællesskabet OBS Praktisk info

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls Titel Endagsfestival/Subkulturelt undergrunds-event på Rådhusgårdens Parkeringsplads. Lørdag d. 1. September 2012. Projektets baggrund Vi har tidligere med succes haft strandfest da vi gerne ville udnytte

Læs mere

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET Pressemeddelelse FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET DINNER PARTY YOGA KONCERT ØVRIGE AKTIVITETER I festugen er der også fest på Kvindemuseet. På de følgende tre sider findes information om alle arrangementerne.

Læs mere

Tusind tak til alle for de mange hilsner og bidrag vi har fået til jubilæumsskriftet!

Tusind tak til alle for de mange hilsner og bidrag vi har fået til jubilæumsskriftet! Tusind tak til alle for de mange hilsner og bidrag vi har fået til jubilæumsskriftet! Her kan I læse følgende indlæg: Hyldest til billedarbejdet på KARAVANA, af Karen Rønne Ind i kunsten - ud i verden,

Læs mere

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år Hygge Factory er en non profit organisation, der laver kunst og kulturprojekter med unge i København. Vi tager unge seriøst som aktive kulturskabere, og udfordrer deres kreative potentialer igennem procesog

Læs mere

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Program: 8.30 Velkomst og tak for 2018 /Rådmand Lasse Olsen 8.45 Hvordan var det at være med i 2018? Mad med Medfølelse, FN Forbundet, Egholm

Læs mere

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN FÅET PRAKTISKE EVNER MED MIG, MEN OGSÅ EN EVNE TIL AT

Læs mere

Lærervejledning til Fanget

Lærervejledning til Fanget Lærervejledning til Fanget En udstilling med værker af den danske samtidskunstner John Kørner Målgruppe: mellemtrinnet Baggrundsinformation om udstillingen John Kørner - Fanget 04.05.13-22.09-13 Problemerne

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

REFERAT FRA WALK, SEE, DO UDSTILLINGEN VEJLE, 25. OKTOBER

REFERAT FRA WALK, SEE, DO UDSTILLINGEN VEJLE, 25. OKTOBER LIVEARRANGØRERNES EFTERÅRSSEMINAR 2013 REFERAT FRA WALK, SEE, DO UDSTILLINGEN VEJLE, 25. OKTOBER Spørgsmål 1: *Bruger vi hinandens know-how nok? (Skal vi gøre mere fælles?) Ja Måske Nej Hvis ja, hvad f.eks.?

Læs mere

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K E N H E L T A L M I N D E L I G F A C E B O O K S T R A T E G I der skader dig G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K EN FACEBOOK STRATEGI,

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017 Musikby 2020 Udvalget By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 285228 Brevid. 2446325 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Dagsorden for 3. møde i Musikby 2020 Udvalget den 30. januar

Læs mere

Transskribering af interview 5

Transskribering af interview 5 Transskribering af interview Interviewguiden er udarbejdet med udgangspunkt i de af Bryman (0) opstillede guidelines til kvalitative semistrukturerede dybdeinterviews. Spørgsmålene i interviewguiden inddeles

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

KULTURBOKSEN. Tilskudsansøgning til

KULTURBOKSEN. Tilskudsansøgning til KULTURBOKSEN Tilskudsansøgning til Kulturudvalget - Holstebro Kommune Formålet med foreningen Formålet med foreningen, er at skabe sociale events og aktiviteter i nærområdet, for den brede befolkningsgruppe.

Læs mere

OPDAG. bibliotekerne i Odense

OPDAG. bibliotekerne i Odense OPDAG bibliotekerne i Odense www.odensebib.dk OPDAG biblioteket Kære lærer Vi vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på bibliotekerne i Odense. Hvert år har vi besøg af rigtig mange skoleklasser,

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Indledning Kulturmetropolens fælles vision er at synliggøre det mangfoldige kulturliv i metropolen, styrke samarbejdet på tværs af

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

INFORMATION OM UNGDOMS KULTUR I VIBORG KOMMUNE

INFORMATION OM UNGDOMS KULTUR I VIBORG KOMMUNE INFORMATION OM UNGDOMS KULTUR I VIBORG KOMMUNE KVANTITATIV OG KVALITATIV UNDERSØGELSE, FORÅR 2014 1 ER DER INFORMATION NOK? Nej Ja 60 40 Savner du generelt mere information om kulturelle tilbud i Viborg

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Tak for ordet og tak til Riksforbundet Sveriges Museer, Norges Museumsforbund, Organisationen Danske Museer og alle øvrige partnere.

Tak for ordet og tak til Riksforbundet Sveriges Museer, Norges Museumsforbund, Organisationen Danske Museer og alle øvrige partnere. 1 Borgmester Pia Allerslevs oplæg ved Nordisk Museumskonference i Malmø onsdag den 1. april 2009 Emnet er: Museernes rolle i samfundet Tak for ordet og tak til Riksforbundet Sveriges Museer, Norges Museumsforbund,

Læs mere