REFERAT AF MODE MELLEM REPR,,fl,SENTANTERFRA GENTOFTE KOMMUNE OG GRUNDEJERFORENINGERNE I GENTOFTE KOMMUNE DEN 2I. APRIL 2O1O.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF MODE MELLEM REPR,,fl,SENTANTERFRA GENTOFTE KOMMUNE OG GRUNDEJERFORENINGERNE I GENTOFTE KOMMUNE DEN 2I. APRIL 2O1O."

Transkript

1 REFERAT AF MODE MELLEM REPR,,fl,SENTANTERFRA GENTOFTE KOMMUNE OG GRUNDEJERFORENINGERNE I GENTOFTE KOMMUNE DEN 2I. APRIL 2O1O Msdedeltagere: Borgmester Hans Toft Viceborgmester Eyvind Vesselbo Kommunalbestyrelsesmedlem Brigitta Volsted Rick Frede Damgaard Jesper Holm John Zarrgenberg Birgit Lemvigh Georg Sandersen Hugo Berthelsen Henrik Egede Glahn Steen Norgaard Britta Andersen Carsten Frdlich Peter Plaskett Risse Donsted Birgit Christensen Marianne Schrsder Susanne Thorkilsen Skovshoved-Klampenborg Grundej erforening (Formand for frellesridet for grundejerforeninger i Gentofte Kommune) B ernstorff-jregersborg Grundej erforening Bernstorff-Jregersborg Grundej erforening Gentofte Sogns Grundej erforening Dys se gird grundej erforening Hellerup-Maglegard Grundej erforening Hellerup-Magle gird Grundej erforening Hellerup-Maglegard Grundej erforening Hellerup-Maglegird Grundej erforening Ordrup-Charlottenlund Grundej erforening Ordrup-Charlottenlund Grundej erforening Ordrup- Charlottenlund Grundej erforening Ordrup- Charlottenlund Grundej erforenin g Ordrup- Charl ottenlund Grundej erforening Skovshoved-Klampenborg Grundej erforening Fra Teknik & Miljo og PLAN deltog: Teknisk direktsr Trine L. Holmberg Park- og vejchef Niels Christian Koefoed Natur & Miljachef Christian Madsen Planchef Michael Holst

2 Sekretariatschef Jimmy Svantemann (ref.) Sikring mod indbrud u/politiet Representanter fra politiet deltog i msdet og gav et indblik i hvilke muligheder, den enkelte husejer har for at forebygge indbrud. Gennemgangen va^r en lille introduktion. Politiet er meget interesseret i at komme ud og besoge de enkelte grundejerforeninger og give en mere uddybende gennemgang af, hvad der kan gsres i de enkelte omrider for at sikre sig mod indbrud. Sifremt man er interesseret kan man skrive til Jsrn Bo Jensen pe folgende mailadresse: jbj0lo@politi.dk 0. Godkendelse af referat fra modet den 29. september 2009 Referat godkendt. l. Lokalplaner - Forsksnnelse af Bycentre Kommunen har udarbeidet et skitseforslag omforsksnnelse af Vangede Bygade og Dan Turell's Plads. Vil Kommunen iverksette og implementere dette skitseforstag og vil kommnnen udarbejde lignende forslag forsksnnelse af alle vore bydelscentre? Skitseforslaget til forsksnnelse af Vangede Bydelscenter og indretning af Dan Turdlls plads var i horing fra21. oktober til 9. december Kommunalbestyrelsen hai p& baggrund af horingen den 22. febtuar besluttet at give en anlegsbevilling pe kr. til udar^bejdelse af et endeligt forslag og myndighedsprojekt Forvaltningen arbejder i ojeblikket med dette med henblik ph, at projektet forelregges for Teknik- og Miljoudvalget pi mode den 4. maj Der er ikke taget beslutning offi, hvad der skal ske i de ovrige bydelscentre. Beslutning i forhold hertil skal ses i sammenhreng med Kommunalbestyrelsens iguttgurrende overvejelser om de kommende 6rs anlegsbudgetter. 2. Bydelscentre- indksbscentre Der er ofte parkeringsbegrensning pd de etablerede parkeringspladser omkring indkobs og bydelscentre, hvilket ofte medforer at ansatte soger alternstivi mutigheder for ietdagspariering. De optager dedor ofte de omkringliggende villavejes parkeringsplsiser sd-det o6te,i iesten umuligt at kommefrem ogfor beboerne atfd pladser (Eks. IKEAT) Har kommunen etforslag til losning af dette probrem?

3 Bydelscentrene er opstietlplanlagt i en anden tid, hvor biltrtheden var en helt anden og kravene til parkering langt mindre. Der er mange steder fastsat tidsbegrenset parkering for at sikre, at kunderne kan fa parkeringspladser. De ansatte ma derfor parkere andre steder, hvis de tager bil til arbejde. Gentofte Kommune har ingen mulighed forajemmel til med tilbagevirkende kraft at krreve anlagt parkering for ansatte. Ved lokalplaner for nye butikker er kundeparkering og parkering for de ansatte indregnet i det parkeringskrav, der stilles i lokalplanen. Parkeringsbehovet skal drekkes pi egen grund. Det kan i hvert enkelt tilfrelde overvejes, hvorvidt indretningen af p-arealerne skal fastlregges siledes, at der specifikt reserveres p-pladser til de ansatte. Etableringen af et P-korps i Gentofte Kommune skal gerne virke adfprdsregulerende ogs6 i bydelscentrene og medvirke til mere hensigtsmessige parkering pa sideveje o.l. Der er ingen planer om at indfsre betaling for parkering i Gentofte Kommune. I den geldende lokalplan for omridet med IKEA og i byggetilladelsen er der ikke specifikt peget pi, hvilken del af parkeringsarealet, som de ansatte skal benytte. 3. Handikapparkering Kikker man rundt pd de stsrre indkobsgader i Kommunen skal man kikke lrenge efter en afmre r ket h an di k app ar ke ringsp lads. Pd de private pladser i forbindelse med indksbscentre nlv, er der enkelte pladser med h an di k app a r k e r in g st ill ade ls e. Detforeslds, at der etableres dn hsndikapparkeringsplads pd offentlige gader udfor eksempelvis apoteker, banker, postbutikker, supermflrkeder og togstationer. Handicapridet hsres i sporgsmilet. Punktet settes pi dagsordenen til neste mode. 4. Nordhavn Hvorndr udarbejder kommunen en stojhondlingsplan, Overveier msn i ovrigt i denne forbindelse at anvende "stojsvog" belegning pd de mest trajiherede veje. Forvaltningen har i ojeblikket en stojhandleplan under udarbejdelse med henblik pi forventet politisk behandling inden sommerferien. I handleplanen vil brugen af stojreducerende asfalt blive en vigtig del. Det kan oplyses, at Gentofte Kommune allerede i stort omfang benytter denne form for asfalt.

4 Punktet settes pi dagsordenen til neste msde. 5. Reflekterende tage Hsr kommunen planer om at udarbejde planer for bygning med reflekterende tage (eks, glaserede tegl og lign.) I sikaldte projektlokalplaner indsrttes konkret bestemmelser hvis det vurderes, at materialer ikke m& vrere reflekterende. Der vil i disse lokalplaner ogsi kunne v&re konkrete anvisninger pi hvilke materialer, der mi benyttes. I villalokalplaner indgir der ikke krav til bygningsmaterialer, men opmrerksomheden kan skerpes i forbindelse med byggetilladelser til huse i bevaringskategori l- 4, ligesom det vil blive overvejet, hvordan materialevalg evt. kan reguleres ogsi for kategori 5 og opefter. 6. Medborgerhus(e) Har kommunen planer om of indrette medborgerhus(e) Der er vedtaget en lokalplan, der gar detmuligt at anvende Gentoftegade Tl tilaktivitetshus. Huset bruges i en vis udstrrekning, men foreningen bag Aktivitetshuset er ikke si aktiv pt. Der er ikke i ojeblikket planer om at indrette yderligere aktivitetshuse i kommunen. 7. Nordhavn med tilkoblede veje Der var ikke tilslutning til, at Nordhavnsprojektet var sd omfattende, at det krevede vedtagelse pd Regeringsplan. Gentofte Kommune opndede ikke ved sin indsigelse (veto) efterfslsende enighed med forslagsstillerne. Regionsrddet har derefter (mode 22. dec.) afgjort, at projektet ikke har vesentlig betydning for Gentofte kommunes udvikling, hvorfor Ksbenhavns kommune pd sit msde Aenl L jbbrro, vedtog planen uendret medprecisering af atforslagsstillerne skal anlegge og beioste en S0 meter mole ud fra Hellerup havns ostlige brohoved samt foretage og bekoste en oprensning af tong ud for kysten, sdfremt der kan pdvises en ogning heraf p.g.a anlegget. a. Hellerup kysten ViJinder det eiendommeligt at kystdirektoratet i sin VllM redegorelse kun peger pd at kommunen fdr samme antal meter sandstrsnd btot koncentreret et andet si"ip,fr'kysten (ved

5 Hellerup Havns nye mole) - og dermed ikke pdforer os tab. Vi mener at tabet er reelt idet den ogede strsm langs kysten vil tage endnu mere af den sandbremme, som stadig er tilbage af den tidligere sammenhegenda Dette er ikke blot et tab, men en sikkerhedsmessig trusselfor kystbeskyttelsen ved en kraftig e re b o lg ep dvir kning. Kommunens hidtidige indpumpning af sand vil i givet fald fordobles. Hvem skal betalefor denne merudgift til udpumpning? Gentofte Kommune er i dialog med Kystdirektoratet med henblik ph at afklare, hvilke vilkir Kystdirektoratet kan stille i forbindelse med gennemforelse af de afurergeforanstaltninger, der skal til for at hindtere pivirkningerne, der kommer ved anleg af krydstogtterminal og opfyldning ved Nordhavn. Der er ikke afklaring af sporgsmilet endnu. b. Nordhavnsvejene Vi hor ligesom Kommunen peget pd losning A for vej/tunel fra Strandvenget til Nordhavn og Lygbyvej. Hvorndr foreligger der en beslutning om lssning A eller Losning B. Hvordon kompenseres Gentofte kommune for de gener som den ogede tunge traftk p,fi pd Lyngbyvejen, gennem kommunen, vil medfore ( Krav til udjtetninger, rundkorsler, stojv@rn nlrn) Samarbeider Gentofte kommune med Ksbenhavns kommune om trajikafviktingen i anlegsfasen? Hvilke veie i Gentofte vil blive pdvirket (tidsplan og trafikmrengde)? Hvad er der besluttet om Nordhavnsvej. Den 25. marts 2010 godkendte Teknik- og Miljoudvalget i Ksbenhavn det reviderede forslag A1 - cut and cover tunnel med 2 spor uden nodspor. Det oprindelige projekt var med nodspor. Den 29. april 2010 forventes godkendelse i borgenepresentationen. Hvordan kompenseres Gentofte Kommune for mere trafik pi Lyngbyvej mere stoj mv. Vejdirektoratet forventer en stigning pi Helsingormotorvejen bl.a. grundet Nordhavnsvej. Nar Nordhavnsvej er taget i brug forventes der en reduktion af trafikken i det sydostlige hjorne af kommunen ved Tuborgvej og Strandvejen.

6 Vejdirektoratet etablerer stojskerme langs Helsingormotorvejen er det besluttet at etablere stojskrrme 2 steder - Detailprojekterne udarbejdes i ir og skermene forventes frerdigetableret i Ud for Emdrup So bliver der etableret stojskrerme b6de ost og vest for Helsingormotorvejen. 2.Yed Dyssegirdsvej/ Hans Jensens Vej pi den vestlige side ca. fra Mylius Erichsens Alle og frem til lidt efter Dyssegardsvej - pi den vestlige side midt ud fra B 1903 og frem til ca. Fristedet. Samarbejder Gentofte Kommune med Ksbenhavns Kommune i anlregsfasen. Gentofte Kommune samarbejder med VD, Ksbenhavns Kommune, Politi mv. om trafikafvikling bide i anlegsperioden og ved den endelige losning. Arbejdet opstartes igen, nir losning og arealanvendelser afklaret. Mere detaljerede konsekvensanalyser afuenter den valgte losning. c. Kloaksikkerheden Kloaknettet ned mod Oresund resalterer i en opstuvning af overlsbsbassinerne ved strandvejens afslutning specielt ved kraftig nedbor fordi bdde overfladevand og Kloakvand Isber i somme ledning. Overlsbet presses, da somforurening ad i kystvandet og spuler samtidig sand v&k. Ved hojvande og pdlandsvind bliver trykket sd stort ot kloaklugerne sprnnges op og kloakvand lsber ud over veje og omliggende grunde. Hvordan ser Kommunens planer ud for klooksikkerheden generelt og specielt langs oresundskysten. Kloakkerne i Gentofte Kommune, inkl. omridet langs Oresund, er dimensioneret ud fra en given regnmengde som er politisk vedtaget i kommunens spildevandsplan, analogt til resten af Danmarks kommuner. Der kan opsti situationer hvor regnvandsmengden er stsrre end kloaksystemet kan bortlede. I disse tilfe lde sker der udlsb af opblandet kloak- og regnvand langs Oresundskysten. Generelt overholder Gentofte Kommunes kloakker miljokravene, der er givet af milj omyndighederne. Gentofte Kommune er opmerksom ph, at det kan medfsre gener for beboerne sisom kortere perioder hvor der ikke bsr bades samt i enkelte tilfrelde optrengning af kloakvand pi veje og tilstodende arealer. De tilfe lde, hvor der er udlsb af kloakvand ved kysten registreres i Nordvands elektroniske overvigningssystem. I samme ojeblik udlsbet sker, er det muligt at fa information herom pa Gentofte Kommunes hjemmeside, samt, hvis man snsker det, fa tilsendt en SMS, der angiver,

7 hvor overlsbet har fundet sted. Nrrmere information om disse tjenester kan ses pi: http ://www. gentoft e. dk/teknikmilj oeo gboli g/milj oe/b ade.vand. aspx Mht. situationen (i 2006), hvor der steg kloakvand op gennem kloakdeksler pga. meget hoj vandstand (1,4 meter over normal), er der siden foretaget endringer pi kloakdekslerne, s6ledes at de nu er fastsprendt med bolte. Dette sikrer, at drekslerne forbliver pi plads selv ved stort tryk nedefra. I gennem de seneste ir har Gentofte Kommune gennemfort en rrkke projekter der imodegdr fsrnevnte gener, Det drejer sig bl.a. om etablering af bassin ved Hellerup Strand, ristebygvrerk ved Constantia (rensning af udlobende kloakvand) samt etablering af styringsforanstaltninger som reducerer mengden af det udlsbende kloakvand ved kysten. I Kommunens strategi for renovering/udbygning af kloaksystemet indg6r etablering af separate regnvandsledninger. Dette er en langsigtet strategi. Allerede i de nrrmeste ar forventer Nordvand at etablere regnvandsledninger i det sydlige Hellerup-omride. Dette vil formindske de ovennrevnte gener borgerne kan opleve i dag. d. Kyst - og Miljobeskyttelsesloven De fleste af de individuelle kystbeskyttelsesanleg pd strekningen ved Hellerup er, over tid, etableret ulovligt, altsd uden tilladelse/godkendelse fra relevante myndigheder. Hvorndrforeligger Kammeradvokatens vurderinger iforhold til Naturbeskyttelsesloven, og vil de blive udvidet til ogsd at omfatte lovligheden af anleggene i henhold til Ky s tb e s kytte ls e s love n? Borgmesteren orienterede om, at der er ivrerksat en undersogelse af lovligheden af bade- og bidebroer, hegn m.v. pi kyststrrekningen mellem Charlottenlund Fort og Hellerup Havn i henhold til naturbeskytelseslovens e. Kystsikringslavet af 23. marts 2009 Lavet omfatter strrekningen mellem Hellerup Hovn og Charlottenlund Fort. Har kommunen godkendt vedtregterne for lavett Er kommunen som bredejer og vejejer medlem af lavet? Kommunen skal ikke godkende en privat forenings vedtregter, herunder et kystforeningslav, medmindre lavet er oprettet i henhold til kystbeslgrttelseslovens regler. Det er lavet ikke, si kommunen skal ikke og har ikke godkendt lagets vedtregter.

8 Kommunen er ikke medlem af lavet og er ikke forpligtiget til at vrere medlem. 8. Bventuelt Henrik Egede Glahn fra Hellerup-Maglegird Grundejerforening spurgte, om kommunen har set den plantning af trreer der er fortaget ved kanalen i Tuborg Syd, hvilket iflg. Hellerup-Magleg&rd grundejerforening strider mod det projekt der er vedtaget for omridet. Kommunen ser n&nnere pi sagen. Nreste msde er fastsat til den 3. november 2010, kl Teknik & Miljo, Sekretariatetn den 23. aprit Jimmy Svantemann Sekretariatschef

Transportministeren, Frederiksholms Kanal 27F 1220 Kbh. K. Helferup d. 10. 2.2011

Transportministeren, Frederiksholms Kanal 27F 1220 Kbh. K. Helferup d. 10. 2.2011 Til Helferup d. 10. 2.2011 Transportministeren, Transportministeriet - Selskabscentret Frederiksholms Kanal 27F 1220 Kbh. K. Horingssvar pi udsendt udkast til Forslag til Anlegslov af 19. januar 2011.

Læs mere

@run[eierforeningen Solmsrhen

@run[eierforeningen Solmsrhen @run[eierforeningen Solmsrhen Solrsd Strand, den 3. november 2009. Referat af Ordiner generalforsamling onsdag den 28. oktober 2009 kl. 19.00 i Aktivitetscenteret. Solrod Center 85. Solrsd Strand. Daqsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Jomsborgvej September 2011 Formanden skriver Det har været den vådeste sommer i 100 år, og mange medlemmer af grundejerforeningen har haft oversvømmelser

Læs mere

SsllerodKommune. TekniskForvaltning,

SsllerodKommune. TekniskForvaltning, SsllerodKommune TekniskForvaltning, august1998 llovedregel For de fleste af kommunens byomrflder gelder, at der langs veje og stier skal plantes levende hegn i form afhrkke eller buske, hvis man snsker

Læs mere

c) Finn Eriksen, som blev valgt for 2 ttr i2012, har meddelt, at han onsker at stoppe som bestyrelsesmedlem.

c) Finn Eriksen, som blev valgt for 2 ttr i2012, har meddelt, at han onsker at stoppe som bestyrelsesmedlem. .'l.ii-'-111, I I ifl 1'jj'1 11,i1 i rjrl ii,!, Referat af generalforsamli ng 25. Novem be r 2013 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning om foreningens virksomhed i det forlsbne ir 3) Fremleggelse

Læs mere

Justitsministeriet Lovafdelingen

Justitsministeriet Lovafdelingen Justitsministeriet Lovafdelingen Dato Kontor: Sagsnr.: Dok.: 16. maj 2OO2 Statsretskontoret 2002-793-OO40 JSS20134 Kommissorium For O ffentli ghedskommissionen 1. Regeringen har besluttet at nedsette en

Læs mere

Gennemgangen af indsigelser og bemærkninger er i det følgende foretaget emnevis. Numrene i parentes henviser til bilagsnumrene.

Gennemgangen af indsigelser og bemærkninger er i det følgende foretaget emnevis. Numrene i parentes henviser til bilagsnumrene. Bilag 14 Bilag til byrådsindstilling af indsigelser og bemærkninger, lp 972 Forslag til lokalplan, forslag til kommuneplantillæg, forslag til udbygningsaftale og forslag til miljørapport har været fremlagt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001

VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160750 VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION o:\_egedal by\infrastruktur parkering og veje\parkeringsfond

Læs mere

GrunUeiertoreningen Solmerhen

GrunUeiertoreningen Solmerhen GrunUeiertoreningen Solmerhen Solrsd Strand, den27. oklober 2012. Referat af ordiner generalforsamling onsdag den 24. ohober 2012H.20.00 pi Solrsd Bibliotek, Solrod Center. Dagsorden: 1) Valg af dirigent.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Øregådsparken Marts 2015 Formanden skriver Erantis og vintergækker lyser op alle vegne og byder os velkommen til foråret 2015. Foråret er den tid på

Læs mere

5. Rykker for en afgørelse i klagesagen vedrørende miljøgodkendelse til Dyrehavsbakken

5. Rykker for en afgørelse i klagesagen vedrørende miljøgodkendelse til Dyrehavsbakken Referat af bestyrelsesmøde nr. 56 Dato: onsdag d. 30 oktober 2013, kl.19 Sted: Susanne Thorkilsen, Ordrup Jagtvej 2, 2920 Charlottenlund Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids SD Charlotte

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 11 Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej KONGSBAK INFORMATIK Juni 1967 VI3Y J. KOMMUNE BYPLANVEDTAGT NR. 11 1968

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Mødetidspunkt 07-04-2015 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Teknik- og Miljøudvalget 07-04-2015 17:00 1 (Åben) Anlægsbevilling

Læs mere

Charlottenlund bydelscenter

Charlottenlund bydelscenter Borgermøde i rådhushallen om forskønnelse af Charlottenlund bydelscenter Dato: 26. marts 2014 Mødet var det andet offentlige borgermøde om forskønnelsesprojektet. Ca. 60 borgere deltog i mødet. Borgmester

Læs mere

Områdets anvendelse. 3.1 Delområde I anvendes udelukkende til formål i tilknytning

Områdets anvendelse. 3.1 Delområde I anvendes udelukkende til formål i tilknytning HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 21 omfattende område 2.F.o2. til fritidsformål (surfing) i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982)

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Kort over kloakopland 1A34 (rød streg) og området hvor regnvandsbassinet placeres

Læs mere

Grundej erforeningen Hsj gfrrdstoften

Grundej erforeningen Hsj gfrrdstoften Referat Af 39. generalforsamling Grundej erforeningen Hsj gfrrdstoften Referat af den 39. ordinrere generalforsamling afholdt den 21. april 2009 i Kulturcentret. A. Valg af dirigent og stemmetrellere.

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Sagsnr. 2016-015410 Som vedtaget på byrådets møde den x. UDKAST 1. Vedtægtens område og anvendelse Stk. 1. Denne vedtægt indeholder retningslinjerne for Aalborg

Læs mere

Byplanvedtægt Et areal ved Høje Taastrup landsby. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By. Offentlig administration med enkelte boliger

Byplanvedtægt Et areal ved Høje Taastrup landsby. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By. Offentlig administration med enkelte boliger Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 2 05 Et areal ved Høje Taastrup landsby Høje Taastrup By Offentlig administration med enkelte boliger 08.12.1976 Kongsbak Informatik Indledning. Denne byplanvedtægt

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Centrumforbindelsen. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur.

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Centrumforbindelsen. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORENTERNG Lokalplan nr. 101 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Centrumforbindelsen Kongens Enghave Gennemførelse vejanlæg m.v. Erhverv m.v. Delvist ophævet - Se nr.

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplan 323.5, Erhverv, sports- og kulturfaciliteter på Lerbækvej med Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.13 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Vej- og stiforhold... 5 Parkeringsforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Onsdag den 24. juni 2015

Onsdag den 24. juni 2015 Den Grønne Tråd Onsdag den 24. juni 2015 Dagsorden Velkomst v. Henrik Nielsen, formand for Erhvervs-, Beskæftigelses- og Kulturudvalget Hvor er vi nu? V. centerchef Kjeld Bussborg Johansen Torvet, Krøyers

Læs mere

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Udsigt fra Charlottenlund Fort Udsigten efter foreslået opfyldning i Øresund, udvidelse af Nordhavnen med 100 hektar, 30 m høje bygninger, krydstogtskaj,

Læs mere

Mødereferat. Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat. Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer

Mødereferat. Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat. Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer Mødereferat Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat Anledning Inden Miljø- og Planlægningsudvalget tager stilling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45 Referat af bestyrelsesmøde nr. 45 Dato: Onsdag den 22. 08.2012, kl. 19 Sted: Susanne Thorkilsen, Ordrup Jagtvej 2, 2920 Charlottenlund Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids, SD Charlotte

Læs mere

Retningslinjer for anlæg af parkerings-arealer på Bornholm

Retningslinjer for anlæg af parkerings-arealer på Bornholm Retningslinjer for anlæg af parkerings-arealer på Bornholm Vedtaget af kommunalbestyrelsen Den 19. februar 2009 Revideret 2011 jf. Kommuneplan 2009 Titel: Journalnummer: 05.09.06-0001 Tekst og fotos: Produktion:

Læs mere

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 6. november Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe.

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 6. november Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe. en 2017 Referat Kommunalbestyrels Mødedato: 6. november 2017 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Ringe Indkaldelse Christian Thygesen Hans Jørgensen Anne Møllegaard Mortensen Anne-Merete

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 4 Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 444 KONGSBAK INFORMATIK August 1968 KOMMUNE

Læs mere

Aalborg den 07. november2013

Aalborg den 07. november2013 Aalborg den 07. november2013 Att.: Aalborg Byråd CC.: Aalborg kommune/teknisk forvaltning v/klaus Gunvald Som grundejerforening gør vi indsigelse mod kommuneplantillæg 4.024 og lokalplan 4-2-110, som er

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Onsdag den 15. januar 2014. Mødetidspunkt: 17:00

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Onsdag den 15. januar 2014. Mødetidspunkt: 17:00 Dagsorden Dato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Bjarne Kogsbøll (C), Ekrem Günbulut (A), Hugo Hammel (A), John A. Bilenberg (C), Lars Prier (O), Laurids Christensen

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

Referat af møde i Byplanudvalget

Referat af møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 02-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 17:40 Tilstede: Marianne Zangenberg, Christian

Læs mere

4. Foreleggelse af arsregnskab, forslag til verdiansrttelse samt godkendelse af 6rsregnskabet og vardiansettelsen

4. Foreleggelse af arsregnskab, forslag til verdiansrttelse samt godkendelse af 6rsregnskabet og vardiansettelsen 63318 L EDATEA fu 2010, tirsdag den 31. august, kl.19.00, afholdtes ordiner generalforsamling i AiB Lillegrund 2=4 i Amager Kulturpunkt, loftet - oresundsvej 4, 2. sal,mej foigende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Birte Schultz- Lorentzen, Hegnsvej 185, 2850 Nærum. Birte Schultz-Lorentzen fremfører, at det er upraktisk og forældet at foreskrive i 7.3, at der skal anvendes trækarme og rammer, ligesom den oprindelige

Læs mere

Årsberetning Kommuneplan DN i Gentofte. Dato: November 2013

Årsberetning Kommuneplan DN i Gentofte. Dato: November 2013 DN i Gentofte Dato: November 2013 Årsberetning 2013 Det største, der er sket på naturområdet i kommunen i 2013, havde ikke meget med hverken DN eller forvaltningen at gøre. Det var stormen den 28. oktober,

Læs mere

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

KENDELSE. Teglvrerksvej. Jernlose @ kommune FOR DEN PRTVATE F A.LLESVEJ

KENDELSE. Teglvrerksvej. Jernlose @ kommune FOR DEN PRTVATE F A.LLESVEJ KENDELSE FOR DEN PRTVATE F A.LLESVEJ Teglvrerksvej 2006 Jernlose @ kommune NOTAT om vejsyn pe den private frellesvej Teglvrerksvej Veisvnet afholdtes den 28. iuni 2005 ki. 15.00 pl P-nladsen ved Kulturhuset.

Læs mere

Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Februar 2015 sag nr. 14-35138. Tillæg 2 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune

Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Februar 2015 sag nr. 14-35138. Tillæg 2 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Februar 2015 sag nr. 14-35138 Tillæg 2 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune Omdannelse af område ved Gudme Rådhus, Kirkegade 14 Vedtaget af Miljø,

Læs mere

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40 Fanø Kommune Oktober 1989 2 Lokalplan 40 Fanø Kommune FANØ KOMMUNE - LOKALPLAN NR. 40 FOR ET OMRÅDE TIL KUNSTMUSEUM VED SØNDERHO INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD

Læs mere

LOKALPLAN 2D2-2 NUUP KOMMUNEA SVØMMEHAL NUUSSUAQ FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ

LOKALPLAN 2D2-2 NUUP KOMMUNEA SVØMMEHAL NUUSSUAQ FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ LOKALPLAN 2D2-2 SVØMMEHAL NUUSSUAQ NUUP KOMMUNEA FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ APRIL 2000 VEJLEDNING En lokalplan fastlægger bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, stier, veje o.s.v. skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 63

Referat af bestyrelsesmøde nr. 63 Referat af bestyrelsesmøde nr. 63 Dato: Onsdag d. 10.09.2014 Sted: F. Lund, Emiliekildevej 13D, 2930 Klampenborg Klokkeslæt: 19:30 Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids, SD Birgitte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 402-1 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falqende bestemmelser for det

Læs mere

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 SOLRØD KOMMUNE TEKNISK ADMINISTRATION MØDEREFERAT Emne: Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 11 borgere Mødedeltagere: ØU:

Læs mere

SKEMA TIL ANSØGNING OM TILLADELSE TIL NEDSIVNING AF REGNVAND (f.eks. i en faskine) OG TILBAGEBETALING AF TILSLUTNINGSBIDRAG FOR REGNVAND

SKEMA TIL ANSØGNING OM TILLADELSE TIL NEDSIVNING AF REGNVAND (f.eks. i en faskine) OG TILBAGEBETALING AF TILSLUTNINGSBIDRAG FOR REGNVAND ANSØGNINGSSKEMA SKEMA TIL ANSØGNING OM TILLADELSE TIL NEDSIVNING AF REGNVAND (f.eks. i en faskine) OG TILBAGEBETALING AF TILSLUTNINGSBIDRAG FOR REGNVAND Inden du laver et nedsivningsanlæg, skal du søge

Læs mere

FERNISERING Præsentation af skitseforslag

FERNISERING Præsentation af skitseforslag FERNISERING Præsentation af skitseforslag Klimatilpasning af Mosegårdskvarteret (Toftekærsvej og Mosegårdsvej med sideveje) Aftenens program kl.18.00 Velkommen og kort opsamling fra processen Vin & tapas

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Indholdsfortegnelse 193. Orientering 3 194. Trafikplan for Aars 4 195. Omfartsveje, Aars by 6 196. Jyllandsgade

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsaettes

Læs mere

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne

Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Punkthusene i Tuborg Marts 2010 Formanden skriver Som foreningens medlemmer vil vide, er vi gået sammen med andre lokale foreninger (Danmarks Naturfredningsforening

Læs mere

Indføring i samfundsvidenskabelig metode

Indføring i samfundsvidenskabelig metode Samfundsfag Metode Sekundærtekst Harboe (2006) Problemformulering typer og faldgruber (forside).doc Alex Young Pedersen 06/03/08 Thomas Harboe 2006 Indføring i samfundsvidenskabelig metode Kap. 3: Problemformulering

Læs mere

Rågeleje d 20 august 20008. Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere

Rågeleje d 20 august 20008. Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere Rågeleje d 20 august 20008 Møde med Kystdirektoratet og Gribskov Kommunes teknikere Mødestedet var pladsen for enden af Klitgårdsvænget vest for Heatherhill. Herfra gik vi ned på stranden for at besigtige

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Ejerforeningen Tuborg Havnepark C. Regnskab for perioden Lll - 31112 2049

Ejerforeningen Tuborg Havnepark C. Regnskab for perioden Lll - 31112 2049 Ejerforeningen Tuborg Havnepark C Regnskab for perioden Lll - 31112 2049 Indholdsfortegnelse Side 1 Oplysninger om ejendommen og ejerforeningen I Anvendt regnskabspraksis 2 Ledelsespitegning 3 Den uafhrengige

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan og Udvikling Sagsnr. 243428 Brevid. 2096731 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 7. majl 2015 NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger til lokalplan 614 for boliger ved Himmelevvej

Læs mere

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr. den 27. oktober.

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr.  den 27. oktober. Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde 20 8960 Randers SØ u u Sekretær Lene Buus Høeg/ksf lbh@louadvokatfirma.dk Dir. tlf. 91 356 725 Dato 14. november 2017 J.nr. 31-85007 Vedr. svar på spørgsmål om lokalplaner,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 49

Referat af bestyrelsesmøde nr. 49 Referat af bestyrelsesmøde nr. 49 Dato: Onsdag den 16.01.2013, kl. 19 Sted: Carsten Meyer, Dalsgaardsvej 7, 2930 Klampenborg Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Charlotte Mollerup, CMO Steen Dawids,

Læs mere

Parkeringsnorm for Sorø Kommune

Parkeringsnorm for Sorø Kommune Parkeringsnorm for Sorø Kommune Forord P-normen indeholder retningslinjer for administration af bestemmelserne vedrørende parkeringsarealer. P-normen for Sorø Kommune er et vigtigt element til at sikre,

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Norgesminde. Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet. Ydre Østerbro

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Norgesminde. Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet. Ydre Østerbro KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORENTERNG Lokalplan nr. 52 Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet Norgesminde Ydre Østerbro Bebyggelsesregulerende bestemmelser Boliger, plejehjem o.l. KONGSBAK NFORMATK

Læs mere

Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget Svanevænget.

Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget Svanevænget. Teknik- og Miljøforvaltningen Plan & Arkitektur Bilag 1 Til: Fra: Vedr.: Til sagen Christina Lund Referat af borgermøde tirsdag den 23. maj 2006 på Strandvejsskolen, Sionsgade 1 vedrørende lokalplanforslaget

Læs mere

Indstilling. Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej 27, 8240 Risskov. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3.

Indstilling. Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej 27, 8240 Risskov. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 8. december 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Tilladelse til at indrette møbelbutik i erhvervsejendom på Ådalsvej

Læs mere

Beboermøde omhandlende skakten ved Sønder Boulevard

Beboermøde omhandlende skakten ved Sønder Boulevard Mødereferat Titel Dato 1 december 2010 Beboermøde omhandlende skakten ved Sønder Boulevard Sted Oehlenschlægersgades Skole, Oehlenschlægersgade 55-57, 1663 København V Deltagere Referent 70 beboere omkring

Læs mere

Forslag nummer 1. vedtægter

Forslag nummer 1. vedtægter Forslag nummer 1. vedtægter Bestyrelsens forslag til vedtegtsandringer: 52 Foreningens hjemsted er Bramming Kommune under Ribe ret Andres til: Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune under Esbjerg ret

Læs mere

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Natur og Miljø Februar 2018 sag nr. 17-27344 Tillæg 3 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune for boligområde øst for Gambøtvej og syd for Søndervej, Thurø. 1 Indholdsfortegnelse A. Indledning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 22.03 for fælles skydebaneanlæg ved Lejbølle

LOKALPLAN NR. 22.03 for fælles skydebaneanlæg ved Lejbølle TRANEKÆR KOMMUNE LOKALPLAN NR. 22.03 for fælles skydebaneanlæg ved Lejbølle 1 FORORD Denne lokalplan omfter et område sydøst for Lejbølle, hvor der i en lang årrække har ligget en riffelskydebane, fortrinsvis

Læs mere

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen:

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen: Edvars og Edvars ApS Jes Edvars Vangen 2 4500 Nykøbing Sj jes@edvars.com Den 02. juli 2014 Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Odsherred Kommune meddeler hermed

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Herlev Kommunes spildevandsplan 2010-19

Tillæg nr. 2 til Herlev Kommunes spildevandsplan 2010-19 Tillæg nr. 2 til Herlev Kommunes spildevandsplan 2010-19 0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. Planlægningsgrundlag 3 3. Kloakering af 3 ejendomme på Gammelgårdsvej og Valnæsvej 4 4. Tidsplan 5 5. Økonomi

Læs mere

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare.dk BESTYRELSEN G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION marts 2002 Bestyrelsen redigeret udgave 260202 Carportene i G/F Astershaven

Læs mere

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark Lokalplan 98 Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 98, er beliggende i villakvarteret ved Strandvejen nord for

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åben dagsorden til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 6. december 2018 Mødetidspunkt: 15:30 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Dennis

Læs mere

Ejerlauget vedr. rækkehusbebyggelsen ved Solvænget m.v. v/ Bestyrelsesformand Ulrik Danneskiold-Samsøe Soldalen 12, 2100 København Ø

Ejerlauget vedr. rækkehusbebyggelsen ved Solvænget m.v. v/ Bestyrelsesformand Ulrik Danneskiold-Samsøe Soldalen 12, 2100 København Ø Ejerlauget vedr. rækkehusbebyggelsen ved Solvænget m.v. v/ Bestyrelsesformand Ulrik Danneskiold-Samsøe Soldalen 12, 2100 København Ø Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø Kalvebod

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Nørre Hospital. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Indre Østerbro

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Nørre Hospital. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Indre Østerbro KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORENTERNG Lokalplan nr. 211 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Nørre Hospital ndre Østerbro Fastlægger anvendelsen m.v. Boligområde KONGSBAK NFORMATK November 1992 .

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i det forlabne dr .:- ,, Giunddj6rfo. Referat af generalforsamling

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i det forlabne dr .:- ,, Giunddj6rfo. Referat af generalforsamling .:- l:?i.:'.. *jf:.-:" 'l,, Giunddj6rfo Referat af generalforsamling 1. Valg af dirigent. Bgrge Stjernholm enstemmigt valgt Dirigenten kunne konstatere at Generalforsam lingen Genera lforsam lingen var

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Hvidbog med indsigelser og bemærkninger til forslag til tillæg til spildevandsplan for Allegade i Haslev 1. Indkomne indsigelser og bemærkninger Forslag til tillæg til spildevandsplan

Læs mere

Økonomisk tilskyndelse til lokal afledning af regnvand

Økonomisk tilskyndelse til lokal afledning af regnvand Notat Dato: 02. oktober 2013 Revision 07. juli 2014 Emne: Økonomisk tilskyndelse til lokal afledning af regnvand Til: Niels Møller Jensen Fra: Benny Nielsen, Plan og Projekt Herning Vand A/S Ålykkevej

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 19 Mødedato: Torsdag den 6. september 2012, kl. 11.30 13.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE KOMMUNE

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 02-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 02-11-2017 17:00 1 (Åben) Planlægning for område ved

Læs mere

AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i Rudersdal Kommune

AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i Rudersdal Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 5. december 2011 J.nr.: NMK-31-00444 Ref.: MARMA AFGØRELSE i sag om tilladelse til erhverv og parkering på Kulsviervej i

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen Mødetidspunkt 07-10-2015 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 20.00 Tilstede: Lisbeth

Læs mere

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign BILAG 3 Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler Notat om henvendelser Der er kommet følgende

Læs mere

Regulativ. for parkeringspladser. i Thisted kommune

Regulativ. for parkeringspladser. i Thisted kommune Regulativ for parkeringspladser i Thisted kommune dok. 732048 Regulativ for anlæg af parkeringspladser i Thisted kommune. 1 Regulativets anvendelse. 1.1 Regulativet er gældende for det i kortbilaget angivne

Læs mere

P-norm Jammerbugt Kommune April 2007 Godkendt af Teknik- og Miljøudvalget d. 3. august 2007 Udgave nr. 1

P-norm Jammerbugt Kommune April 2007 Godkendt af Teknik- og Miljøudvalget d. 3. august 2007 Udgave nr. 1 P-norm Jammerbugt Kommune April 2007 Godkendt af Teknik- og Miljøudvalget d. 3. august 2007 Udgave nr. 1 Forord P-normen indeholder retningslinier for administration af bestemmelserne vedrørende parkeringsarealer.

Læs mere

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger. 1. Velkomst. 2.

Dagsorden. Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger. 1. Velkomst. 2. Dagsorden Borgerinformation om separatkloakering i Koldby, etape 2, samt renovering af drikkevandsledninger 1. Velkomst 2. Hvem er vi 3. Projektgennemgang 4. Spørgsmål generelt m.m. 5. Afslutning Hvem

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden.

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden. DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51 for et område ved Wiedergarden. INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 3 Lokalplanens redegørelse side 4 Lokalplanområdet Lokalplanens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksbere C

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksbere C Frederiksberg den 13. marts 27 Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksbere C Dagsorden til ordinrr generalforsamling tirsdag den 2. marts 27 kl. 19.3 Generalforsamlingen afholdes i Frsbels

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

Keld Larsen. Parcelvej 27. 7000 Fredericia. Leif Thomassen Parcelvej 17 7000 Fredericia. Søren Peder Sørensen Parcelvej 21 7000 Fredericia

Keld Larsen. Parcelvej 27. 7000 Fredericia. Leif Thomassen Parcelvej 17 7000 Fredericia. Søren Peder Sørensen Parcelvej 21 7000 Fredericia Plan & Byg INDSIGELSESNOTAT og INDSIGELSER Kommuneplantillæg nr. 22 og Lokalplan nr. 324, Aktivitetshus, Sønderparken. 30.05.2013 Sags-ID:12/10606 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Nr. Navn Adresse E-mail

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Sønderholm.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Sønderholm. Punkt 2. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Sønderholm. 2011-45872. Forsyningsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at kommunens spildevandsplan ændres vedrørende separatkloakering

Læs mere