Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg"

Transkript

1 Referat TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Der er morgenkaffe kl Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer Camilla Pedersen 2. Valg af referent Lene Birk Nielsen Sofiendalsvej 3, Aalborg 3. Godkendelse af dagsorden (B) Punkt 5 skal tages efter Trine vil fortælle lidt om hvad hun får ud af at deltage på kontaktudvalgsmøder og hvordan hun arbejder som TR på politisk plan. Trine sættes på under punkt Nyt fra regionsformanden (O) DFys har fokus på jobskabelse. Et af fokus punkterne har været at få flere fysioterapeuter ind på lægeklinikker. Der er to lægeklinikker med fysioterapeuter ansat pt. nemlig i Tårs og Hals. Den 30. november holder Regionsrådet temadag om hvorledes lægedækningen sikres i RN. Gitte er inviteret og får mulighed for at fortælle om hvorledes Fysioterapeuter kan bidrage. RN er i gang med at rydde op i forhåndsaftaler. Man bliver ikke færdig i år indenfor DFys og ETF, derfor bruges de 0,2% til lokale lønforhandlinger i år. Arbejdsgruppe der skal forberede sig til møde i RN om forhåndsaftaleoprydning mødes på tirsdag. Gitte har mødtes med TR og Amir fra Brønderslev træningsafdeling. Social og sundhedsudvalg har på samme møde vedtaget A: ikke at give en tillægsbevilling til GOP træning hvilket vil medføre at der skal skæres i pakker så tilbud bliver billigere- altså mindre træning.

2 B: At kvaliteten af tilbud til borgere med en GOP, skal være at samme høje kvalitet som tidligere. Medarbejderne kan ikke se hvordan de skal kunne leve op til dette. Der har været et debat oplæg til Nordjyske og Gitte har ringet til medlemmer fra Social og sundhedsudvalget for at informere om problematikker og opfordret til, at de besøger terapeuterne og går i dialog. Træningscenter Phønix i Frederikshavn Kommune har været i søgelyset mhp. eventuel konkurrenceudsættelse. Efter en lang proces på over et år med forskellige udvalgsmøder, MED-møder og udtalelser, har Sundhedsudvalget besluttet at stoppe processen og i stedet se på løse den pladsproblematik, der er blevet større og større gennem de sidste år. Undervejs har Gitte og Louise Mulvad Suhr desuden været til dialogmøde med borgmester Birgit S. Hansen, hvor problematikken ligeledes blev berørt. Det påvirker arbejdsmiljø når sådan en proces gentages med jævne mellemrum I Frederikshavn kommune har Louise Mulvad Suhr fået en FTF plads i Direktør MED. De tre PKA møder i Aalborg, Thisted og Hjørring er fyldt op. Trine har arrangeret møde med PKA i Vesthimmerland, der er også god opbakning. Gitte opfordrer TR til at Indhente alt den information de kan få. Bla. ved at tilmelde sig nyhedsbreve, dagsorden og referater fra byråd/regionsråd, social og sundhedsudvalg osv. Gitte opfordrer igen TR til at deltager på kontaktudvalgsmøder for MED udvalg. Vi kan undersøge i forhold egen MED aftale. Det er sådan, at hvis en faggruppe ikke har plads i et MED udvalg på højere niveau, så har en TR fra denne faggruppe, ret til at deltage i formøder/kontaktudvalgsmøder. Det er forskelligt fra sted til sted, hvorledes det er opbygget. Man kan kontakte Gitte eller f.eks. en DSR TR, hvis man gerne vil undersøge hvordan det er i egen kommune. En start kan være at kontakte Næstformanden i MED udvalget, og bede om at komme på mail listen, så man inviteres til Kontaktudvalgs/formøder og får dagsorden og referater. Trine Fischer fra Vesthimmerland fortæller om hendes erfaringer med at deltage i det politiske liv, både kontaktudvalgsmødemøder og de politiske møder. Hendes oplevelser var, at terapeuterne ofte blev glemt, da de er en lille gruppe. Det er ikke altid der er relevante ting for Terapeuterne, men Trine oplever, at hun er langt bedre politisk orienteret, og medlemmerne i hovedudvalget er klar over terapeuternes eksistens og har et ansigt på via Trine. Trine er også deltagende når der er åbne møder i sundhedsudvalget. Man kan se politikernes telefon numre/mail på kommunens hjemmeside. 5. Orientering fra regionsbestyrelsen (O) Referat på hjemmesiden. Der er flere kommende arrangementer, som er i støbeskeen. (se ref.) Der er Generalforsamling den 3 april 2017, med spisning og oplægsholder Johny S. Jensen (et motivations foredrag om fortsat at skabe en identitet på trods af handicap.).

3 Spred budskabet! Hvis nogen har en ide til et arrangement skal man endelig kontakte regionsbestyrelsen. 6. Orientering fra TR-rådet (O) Referat findes på DFys hjemme side. Lone Guldbæk Kristensen orienterer. De næste to år bliver TR konferencen to dags. Næste år bliver det i juni og OK kommer til at fylde en del. OBS Efter mødet er det besluttet at årskonferencen afholdes d. 24. og25. oktober på Nyborg Strand, på grund af sammenfald med Kickoff konferencen i SHK. Det har været vendt i TR rådet, at det er vigtigt for den enkelte TR, at man er orienteret, hvis sekretariatet har en sag på arbejdspladsen, hvor den lokale TR ikke er aktiv. Vi kan lave aftaler i fredstid med vores leder, at de kan booke vores kalender, hvis de kalder nogen til samtale, således at medlemmet kan gøre brug af os som bisidder, hvis de vil det. Ligeledes om, at det er vigtigt at vi som TR er bedst mulig orienteret. Tr rådet skal næste gang diskutere egen funktion. 7. Danske Fysioterapeuters strategiplan 2018 Gitte fremlægger slides. Strategiplanen er en retning for hvad DFys vil arbejde med de næste 2 år. Forslag fra gruppen udover planen: Opnå flere arbejdspladser: Skoler (Er med i strategiplan 2016, der arbejdes videre med det.) Opfordring til at lægge energi i punkterne med opgaveglidning på sygehuse og lægeklinikker, ikke kun økonomisk vinkel men også at det løfter kvaliteten. Beskæftigelsesområdet, er bør være fysioterapeuter med i alle Rehabiliteringsteams. Forebyggelse Ældre medicinske patienter, faldforebyggelse, rehabilitering plejehjem Ordnede forhold på arbejdsmarkedet: Meld ind til Gitte. Fastholdelse, rekruttering og medlemsinvolvering: Indsats fra TR omkring studerende ude på de enkelte arbejdspladser kan være guld værd, også de klinisk vejledere kan med fordel flette DFys ind i samarbejdet med de studerende. Indsatsen fra den enkelte TR i forhold til fysioterapeuterne på arbejdspladserne er vigtig. 8. Kort runde fra arbejdspladserne (O) Tages under det opdelte møde. 9. Reglerne omkring frihed julen/nytåret 2016 Der kan findes information på hjemmesiden Vi taler om hvad det betyder på arbejdspladserne.

4 10. Dato for næste møde, tovholdere, punkter (B) Tovholdere til de to forårsmøder: Lise Stensgaard og Trine Fischer. 1. møde. D. 31. januar. Tina Lambrecht deltager 2. møde d. 26. april. OBS NY DATO D. 27. APRIL 3. møde d. 5. september 4. møde d. 15. november Punkter: Tina L. deltager på januar mødet. Forslag om at have en fra DSA ude og fortælle hvad DSA kan tilbyde TR. 11. Evt. Der har været afholdt Repræsentantskabs møde: -Forslag om at Repræsentantskabet skulle udvides med 5 ekstra medlemmer, uden specifikke krav til valggrundlag. Dette blev ikke vedtaget, men det blev aftalt at der skal ses på hele organisationen, om denne skal justeres. -Der var dialog om medlemsinddragelse, og hvordan dette kan gøres bedre. -Dialog om behov for en Arbejdsgiver organisation. Er der behov for dette for at sikre arbejdsgivere optimal rådgivning og sparring, og i forhold til at sikre en overenskomst på området. Der er meget spredte meninger om emnet. Intet er besluttet. Hovedbestyrelsen og sekretariatet arbejde videre med det. Konkret forslag skal vedtages af repræsentantskabet på et ekstraordinært møde. Der ligger mere materiale om emnet på fysio.dk. Der er et spørgsmål til, hvordan TR inviterer til møder med vores kolleger: Nogle har kaldt til fyraftensmøder, lige efter arbejdstidsophør. Emner har været løn, arbejdsorganisering. Nogen har et punkt på som TR på monofaglige møder, eller mulighed for at mødes ganske kort inden MED møder. 12. Mødet opdeles i regionalt og kommunalt Regionalt møde: Snakkede sammen med Gitte om udpegning til diverse MED-udvalg Budget 2016: -Aalborg Universitetshospital. - Fysio- og Ergoterapien har fået udmøntet en besparelse/omstilling på 2,2 mio. Kr. (3,7% af budgettet), hvilket svarer til 5-6 stillinger. Der er fra ledelsesside meldt ud, at der ikke vil ske afskedigelser, men i stedet vil det foregå ved tilbyde medarbejdere frivilligt at gå ned i tid, ikke genbesætte vikariater o.l. - Camilla har foran HospitalsMED udtrykt sin bekymring over, at af de 29 mio. kr. fra udrednings- og behandlingsretten, er der ikke en eneste krone tildelt Fysio- og Ergoterapien. Dette er problematisk, eftersom det må forventes at være et øget krav mhp. at vurdere genoptræningspotientiale på patienterne og udarbejde genoptræningsplan. Dette øget krav vil ikke være muligt at imødekomme.

5 - På Regionshospital Nordjylland er der nedsat 9 hurtigt arbejdende grupper med henblik på at identificere en række hospitalsinitiativer. Der forventes en omstillingsrunde og ikke en fyringsrunde. Regionshospital Nordjylland, Thisted: afsluttes lokalløns forhandlinger med OK/fint resultat. De har (heldigvis) nok at se til. Kommunalt møde: Rebild kommune: - Opnormeret med 10 timer på børneområde. - Arbejdsområdet - har fået det som opgave en på fuld tid og en på 15 timer ekstra, hvor det tidligere var Quick Care der havde opgaverne. - Laves procedure for lokale lønforhandlinger udarbejdet på baggrund af tidligere god proces versus i år. - Tre kriterier: fleksibilitet, rollemodel og ekstraordinær indsats Morsø kommune: - Lønforhandling - ville gerne have forhåndsaftaler som sygeplejerskerne får - der er fokus på medarbejder der kun er på slut trin - uden tillæg. Organisationsmæssigt har man opmærksomhed på, at løn niveauet er skævt. - Har udfordringer i forhold til at faglige argumenter ikke bliver taget til efterretning - fx første hjælpskursus er kun hver år. - Faglige kompetencer ved opgaveglidning - der er en holdning til, at det skal man selv klare Lokalt uden penge til det. Center for familie Sæby: - Faldt en besparelse på 20 millioner før sommerferien - nu er løsningen, at det er over de næste 4år - fysioterapeuterne skal spare en 1/2 stilling og 40.00kr på kørsel. Der er kommet med forslag til om justering via centralisering - der ses indirekte på serviceniveauet. - Tænker rigtig meget økonomi - der er pt. skåret skoleområdet væk. Sundhedscenter Aalborg: - Skal spredes ud til nærområdet, åbnet nyt center i Gandrup - der måles og vejes fortsattransport tiden er en faktor. - De er ansat i sundhedscenter - der er ikke ledelsesmæssigt ingen forventninger om omplacering til nærområderne. Der er ikke fokus på at spare tid eller lignende. - Sundhedscenter har biler til rådighed. - Fokus på Dronninglund vs Gandrup - KOL rehabilitering starter, de forskellige tilbud kommer løbende igennem året - Lønforhandlinger: tilbageløbsmidler hvor beløb er afstemt og tages med til forhandlingerne til foråret, der er indsigelse i forhold til størrelsen af beløbet. Tidligere men man er endt i et beløb på AC har fået de sidste 30 tusind. - Der er gjort indsigelse via TR - de afventer afgørelse.

6 PPR Aalborg - Børnetræningsområdet skal lægges sammen i F&B, så myndighed og udfører er i samlet. - Vi afventer høringsmateriale, men der er ikke for nuværende en klar tidsplan for forløbet. Medarbejdersiden i MED laver høringssvar, når der foreligger konkret materiale. - Umiddelbart er udspillet, at 14 ud af 18 terapeuter på specialområdet skal flyttes, 4 ergoer på almenområdet skal blive i PPR. Ny forvaltning påvirker muligheden for at samarbejde med relevante samarbejdspartnere og kan give udfordringer ift. udveksling af info mellem forvaltningerne. - Frustrationerne fylder i hverdagen blandt terapeuterne. Træningscentret for børn og unge Aalborg - Sammenlægning - Fylder hvornår, hvordan, men de oplever, at der ikke er så meget de kan gøre pt. - Lønforhandlinger: der er intet at komme efter, da der ingen tilbageløbsmidler, men man forhandler om en times motion om ugen. OBS hvordan ses der på det i forhold til frynsegoder. Træningsenheden Nord: - Børneterapeuterne i det område er glad for, at skulle ind i et team med flere børneterapeuterne. - De kommende kollegaer har ikke samme løn, da de kommer fra to forskellige - Underskud i øst, nord og vest på 1,1millioner - som medfører, at de kommende Fastansættelse udsættes. - Vederlagsfri: der ligger der ikke er brugt endnu. - Lønforhandlinger: der er oplyst en ramme, der forhandles med både fys og ergo sammen. Frederikshavns kommune: - Hverdagsrehabilitering - fokus på det faglige - da man har overtaget balancehold på aktivitetscentre, der var en holdning til at det kunne aktivitets medarbejder varetage. Løsning etableres på 4 centre og konsulent funktion på andre plejecentre. - Udvikling på fem år fra tre til 9 terapeuter, oplevelse Af opbakning Vesthimmerland - 5% besparelse - en idræt medarbejder, en vikarstilling og en har mistet 4 timer. - Belastning på økonomien: da de ældre flytter fra kommunen og der lukkes plejehjem, men der kommer friplejehjem tilsvarende. - Vederlagsfri: overskridelse Af budgettet år efter år. (Gitte Nørgaard påpeger at kommunen budgetterer lavere end forbruget var det foregående år) - Lønforhandlinger: ingen tilbageløbsmidler, begrænset midler - forhandling udskudt til december.

7 Børn i bevægelse Vesthimmerland - Er nu organisatorisk lagt ind under det udvidede PPR som nu hedder CPP - Ny overordnet leder - ny leder lokalt. Det giver en masse spørgsmål, der har været underbemanding igennem 6 mdr. Den slås nu op på 30 timer med ansættelse hurtigst muligt. - Langtidssygemelding presser arbejdspladsen, der har været henvendelse fra en journaliststuderende ang. Projektet omkring skolen. Der kommer noget folkeskolebladet. Hjørring kommune: - Er ved at flytte. - De er udfordret logistikken og omgivelser, de glæder sig til at blive samlet, at have computer og træningsfaciliteter samme sted. - Flyttet sammen med borger konsulterer: 30 andre medarbejder og en regionsklinik - Lønforhandlinger: der var indkaldt før sommerferie, der ikke er nogle midler. Brønderslev myndighed: - Flyttet til Dronninglund fra Brønderslev, der har været meget fokus på om der er tale om væsentlig ændring. - Nyt IT system KMD - Ny leder af Visitationen Ældre- og Hjælpemidler fysioterapeut Lone Rubæk. - Afdelingen har gældende forhåndsaftale med Sundhedskartellets organisationer. - Afdelingen har gældende forhåndsaftale med Sundhedskartellets organisationer. Brønderslev Træningsafdelingen: - Reduceret med 25% på fysioterapi i oktober - årsag besparelse - via ændring af serviceniveau og timepris. - Samlet sparet min kr på årsbasis - Der er lavet debat indlæg af fagforeningen - mail til politikker og fokus på MED gennemgang af sagen. - Timepris på terapeut i Brønderslev er 432kr - næsten 30% lavere end prisen i Aalborg. - Faglige udfordring - at få 6 hold træninger til en ny opereret hofte borgere - mange frustrationer. - Ergoterapeuterne har valgt egen TR - fokus på, at ergoterapeuterne nu skal gå til egen TR. Forebyggelse og rehabilitering Brønderslev kommune: Der er ro på - Frikendt ved budgettet - nærmeste leder er konstitueret i et 1 år frem på aktivitetsområdet Tillæg til kommunerne: i både Rebild og Frederikshavn bliver der også lavet besparelser på ledelsesniveau.

8 13. Afslutning samlet Opsamling og orientering fra de to delte møder Lone informerer om dom omkring tjenestefrihed til at tage til læge i arbejdstiden. Læs mere her. Vær obs på hvad der er gældende i funktionærloven. Lone orienterer om at hvis man har et barn med kronisk sygdom, så kan man søge om at få en 42 O: Orientering D:Debat/Diskussion B: Beslutning Husk tilmelding til Gitte Nørgaard

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl UDKAST Referat TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Tina Lambrecht og Helge Sørensen deltager fra 11.00-12.00 vedr. OK 18. O: Orientering

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat TR netværksmøde 24. september 2012

Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Deltagere: Bente Brandhøj Pedersen, Dorte Rytter, Lise Stensgaard, Helle Yde Thomsen, Inge Marie Melgaard, Charlotte Krogh Sørensen, Louise Mulvad Suhr, Anne

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referat er indskrevet under punktet Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer; Lene Holst Norderud 2. Valg af referent; Louise

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

TR netværksmøde d. 27. august 2013

TR netværksmøde d. 27. august 2013 TR netværksmøde d. 27. august 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 Frokost kl. 12.00-12.30 Der kommer ikke oplægsholder fra DSA til mødet. De kunne ikke deltage i dette møde. Tina Kaas forsøger at lave en aftale

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 23. marts 2018. kl. 9.00-11.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

TR møde d. 27. maj 2013

TR møde d. 27. maj 2013 TR møde d. 27. maj 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 til 9.15. Der er netværksmøde fra kl. 9.15 til 12.00. Frokost kl. 12.00-12.30 Karen Fischer holder oplæg om TR vilkår fra kl. 12.30 til 15.00 Fælles møde

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016.

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. 1. Dagsorden godkendt. Præsentationsrunde. 2. Information fra hovedbestyrelsen (Kirsten Ægedius og Sanne Jensen): Arbejder aktuelt med at definere foreningen,

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl. 12.00-18.00 Velkommen til SU medlem Birthe Schelde Nielsen Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde. Den 11. december 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde. Den 11. december 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 lokale C Den 11. december 2018 Velkommen til Lene. Deltager indtil kl. 12.00 Christina Derosche fravær pga. studie REFERATET er indskrevet

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Kl. 9.00 12.00: Ordinært møde 1. Valg af ordstyrer Birgitte, Skagen gigt og rygcenter 2. Valg

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Referat fra den 10. februar 2016 Dagsorden 1) Velkommen Godkendelse af dagsorden Aktuelle punkter til drøftelse Evt. punkter 2) Lønforhandling, når der er

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d. 27. August 2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d. 27. August 2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d. 27. August 2008 Dagsorden: 1. Børneområdet i Nordjylland, til behandling og diskussion Der vil blive en gennemgang af oversigten på børneområdet, herefter deltager

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl. 9.00-15.00 Mødet holdes på Sofiendalsvej 3 Aalborg. Afbud Anne Kirstine DAGSORDEN med referatet indskrevet under punkterne Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Studiebesøg for ergo- og fysioterapeuter i Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital

Studiebesøg for ergo- og fysioterapeuter i Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital Studiebesøg for ergo- og fysioterapeuter i Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital Aftale mellem Træningsenheden Aalborg Kommune og Ergoterapi- og Fysioterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 kl.9.00-15.00. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30. Niels Erik Rasmussen deltager i punkt 15. Afbud fra Julie. DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017 Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Kl.9.00-10.00 besøg af Praksiskonsulent Marianne Kongsgaard Velkommen til tre nye Regionsbestyrelsesmedlemmer Maria O defey,

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 kl.8.30-15.00. Kost og Kræft, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. Vi starter med at byde velkommen til Lars Kristensen DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 31. januar 2011 Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 [Dagsordens pkt. / Sagstype] L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Sygdomsspecifik Sundhedsaftale for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom - KOL

Sygdomsspecifik Sundhedsaftale for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom - KOL Sygdomsspecifik Sundhedsaftale for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom - KOL KOL-patienter har fået diagnosticeret en Kronisk Inflammatorisk Lungesygdom med en systemisk komponent. Sygdommen medfører vedvarende

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008

Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008 Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008 For referat : Kirsten Ægidius KÆ bød deltagerne velkommen - derefter kort præsentationsrunde. I alt 19 tillidsrepræsentanter deltog på mødet.

Læs mere

UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl

UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl.9.00-15.00 Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Sofiendalsvej 3. Lokale A Afbud Ina Lesager, Christina Derosche, Birthe Schelde, Maria Odefey og Ida

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af RB-møde tirsdag 11. september 2018

Referat af RB-møde tirsdag 11. september 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 11. september 2018 Deltagere: Marianne Roth

Læs mere

Stærkere fællesskaber gennem øget samarbejde mellem AMIR og TR i strategiske processer. Oplæg ved DFLs konference for tillidsvalgte 4. november 2014.

Stærkere fællesskaber gennem øget samarbejde mellem AMIR og TR i strategiske processer. Oplæg ved DFLs konference for tillidsvalgte 4. november 2014. Stærkere fællesskaber gennem øget samarbejde mellem AMIR og TR i strategiske processer Oplæg ved DFLs konference for tillidsvalgte 4. november 2014. Centrale elementer i et styrket samarbejde mellem tillidsvalgte

Læs mere

intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant

intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant TYPISKE TR-OPGAVER Når du er valgt som tillidsrepræsentant, er dine vigtigste opgaver at: arbejde for at fremme ro og orden på arbejdspladsen

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjyllan Dato for møde: 14. marts 9-15 Dagsorden PKT 1: Valg af ordstyrer og referent PKT 2: Godkendelse af dagsorden. PKT 3: Opfølgning fra sidst

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Referat fra den 19. januar 2016 REFERATET ER INDSKREVET I DAGSORDENEN MED KURSIV DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Lene referent og Ulla ordstyrer.

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Afbud: Anne Kirstine Jensen og Christina Derosche Dagsorden med referat indskrevet under punkterne. Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Preben valgt som

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej.

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Dagsorden: Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Pkt. 2: Godkendelse af dagsorden Pkt. 3: Opfølgning fra sidst Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Pkt. 4: Kort orientering

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Deltagere: Marianne Roth

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl Morgenkaffe fra kl. 8.30 Afbud fra Ina, Ulla og Christina DAGSORDEN: Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl. 9.00-15.00 Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine Jensen

Læs mere

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år]

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år] Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland For referat: Ulla Dato for møde: 21.05.13 kl. 9-15 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere: Anne Kirstine, Preben, Marit,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018 Kl. 9.00-15.00 Der startes med en præsentationsrunde, da det er Lise Stensgaard og Christine Bak s første møde. Referatet er indskrevet i dagsordenen med

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 05.10.18 Referent: Stine Mikkelsen Deltagere: Kim (Hornbæk), Solveig (Frederiksberg), Tine (Hillerød),

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Referent: Ordstyrer: Velkomst: Dagens emne: Steen. Karen Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med OK 15 oplæg fra Roadshow.

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Det strategiske rum for ledere og TR Perspektiver og udfordringer for MED-skabelse

Det strategiske rum for ledere og TR Perspektiver og udfordringer for MED-skabelse Det strategiske rum for ledere og TR Perspektiver og udfordringer for MED-skabelse Etf s TR-konference, 4.11.14 Karsten Brask Fischer - Impact Learning karsten@impactlearning.dk Centrale elementer som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

HR OG KOMMUNIKATION. Guide til ledere i håndtering af afskedigelser

HR OG KOMMUNIKATION. Guide til ledere i håndtering af afskedigelser HR OG KOMMUNIKATION Guide til ledere i håndtering af afskedigelser HR og Kommunikation 2016 Indhold 1. Indledning... 3 2. Afskedigelsesprocessen... 3 2.1 Fasen, hvor der træffes beslutning om, at der skal

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej.

Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Fra kl. 9.00 til 11.00 er der vedtægtsmøde før Repræsentantskabet. Ann Sofie Orth deltager, derudover er de Nordjyske medlemmer af Repræsentantskabet

Læs mere