Instruktion for lejere af Fjellheim

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Instruktion for lejere af Fjellheim"

Transkript

1 Instruktion for lejere af Fjellheim Ankomst Hverdag i hytten Afgang Når I er kommet hjem Ankomst Strøm Vip hovedafbryderen (hovedbryter) over på PÅ på regulator på bagtrappe. Batterivagten skal altid være slået til. Systemet er 12V og helt ufarligt. Opvarmning Der er petroleumsovne, brændekomfur, brændeovn og pejs i hytten. Petroleum og brænde findes i brændeskuret ovenfor hytten. Nøglen hænger i gangen. Vær opmærksom på at prisen på brænde er høj og at pejsen er en dårlig opvarmningskilde. Brug derfor petroleumsovnen til opvarmning og pejsen til hygge. Tænding af petroleumsovnen i stuen: 1. Åbn for petroleumshanen under tanken på bagtrappen. Tjek at der petroleum på tanken. 2. Åbn forsiden på ovnen. På ovnen drejes den grå reguleringsknap mod uret så langt som muligt (til højeste indstilling) og den lille arm på enden af regulatorhuset trykkes ned én gang. Vent 10 minutter. 3. Åbn den lille firkantede sorte luge til højre ved at løsne vingemøtrikken lugen drejer ned. Indenfor åbnes til brændkammeret ved at svinge den lille blanke lem ud til siden. 4. Før en tændt tændstik skråt ind i kammeret indtil petroleum på vægen antændes. Problemløsning: Hvis der er meget træk blæser tændstikken ud og man kan så hælde en skefuld sprit i bunden af brænderen før antændelse evt. antænde spritten på sken inden det hældes ind.. Fuld instruktion til oliekaminen ligger her i mappen. Sluk ved at dreje reguleringen over på minimum og træk OP i armen på enden. Petroleums/brændeovn i kælderen: DENNE OVN MÅ I ØJEBLIKKET (2013) IKKE TÆNDES DA DER ER FARE FOR KULILTE FORGIFTNING. Når ovnen er blevet lavet foregår tænding i petroleumsovnen som følger: Petroleumstanken sidder ved siden af skorstenen, i det første kælderrum (værkstedet). Tjek at der er petroleum i beholderen før du tænder ovnen.

2 Sådan tænder du ovnen: 1. Åben for petroleums-tilførslen på den lille hane, på undersiden af petroleumsbeholderen. 2. Tryk sikringsarmen ned (den lille metalarm som peger mod væggen, nederst bag på ovnen). 3. Stil temperatur-regulatoren på max (drejeknappen øverst mod bagsiden af ovnen, ved siden af skorstenen). Tjek eventuelt om den er på max ved at kigge på den lille indikator som sidder længere nede på bagsiden af ovnen. 4. Vent 10 minutter. 5. Åben lugen på forsiden af ovnen og tænd brænderen med en tændstik gennem det lille runde hul. Luk lågen. Efter 10 minutter kan du justere temperaturen på regulatoren. Sluk ovnen ved at trykke sikringsarmen op og skru helt ned for regulatoren, sørg for at ovnlugen er helt lukket. Sengetøj Sengelinned kan lejes (2013: 75 kr/sæt). Det rene sengelinned ligger i slagbænken i stuen. Vand Se separat instruktion for at benytte badeværelset og tømme vand af. Om sommeren er der indlagt koldt vand i hytten Vandet kommer fra egen brønd 50 m oppe ad stien skråt til venstre på modsatte side af vejen. Hvis ikke vandet løber skal hæverten spædes og sænkes ned i vandet. Det kan dog ske at den nedgravede vandledning er frosset langt hen på sommeren. I så fald kan vand hentes i bækken 50 m vest for hytten. Om vinteren fås der vand ved at smelte sne i de store gryder på petroleumsovnen (og evt. på brændekomfuret). Hvis I blot sørger for at fylde gryderne med sne hver aften inden I går i seng og hver morgen inden I tager på tur, har i ingen problemer med at have både koldt og varmt vand. Der er nyligt blevet installeret et badeværelse med varmt og koldt vand. Badeværelsets installationer er meget følsomme overfor frost. Hvis det skal fungere kræver det streng disciplin mht. til at tømme vand af systemet før afrejse. Benyttelse af badeværelset kræver derfor at du er indstillet på dette arbejde. I modsat fald er der vaskefade og vandkander i depotet til alle værelser. Toilet Sæt en (komposterbar) pose i spanden i toilettet. Tjek at stikket er sat i, så ventilatoren kører. Pis ved (men ikke på) brændeskuret, hvis du vil gøre det udendørs om vinteren. Sneen andre steder anvendes til drikkevand og skulle nødigt blive forurenet.

3

4 Hverdag i hytten Gaskomfur I køkkenet er et gaskomfur. Åben for gassen på regulatoren (på flasken). Derefter kan komfuret tages i brug. Der skal bruges tændstik til tænding af blus og ovn. I bunden, forrest i ovnrummet er huller til antænding af ovnblusset. Temperaturskala på væggen bag komfuret. Stegetermometer bagerst i skuffen med køkkenknive. Gasovne giver en ringe overvarme. En løsning kan være at vende bollerne når de er næsten færdige eller sætte grill på. Hvis grillen anvendes skal beskyttelsespladen sættes på under knapperne for at beskytte dem. Den ligger i pladeskuffen nederst. Brændekomfur Brændekomfuret kan reguleres så der enten er mest varme på ovnen eller på kogepladerne. Reguleringen sker ovenpå ovnen. Spjældet i skorstenen kan stilles på enten pejs, komfuret eller begge (midt i mellem). Hvis I skal lave mad i ovnen, så sav og kløv noget brænde i brændeskuret, til størrelsen er passende for komfuret. Køleskab Køleskabet er kun nødvendigt at tage i brug om sommeren. Om vinteren (og ofte også om sommeren) er der koldt i madboden (døren overfor køkkenet i gangen). Og frysevarer kan graves ned i sneen udenfor. Køleskabet kører på gas. Tilslut en gasflaske og åben for gassen på regulatoren. Åben køleskabsdøren. Foran nede ved gulvet sidder to drejeknapper samt en indikator. Venstre drejeknap regulerer temperaturen, højre drejeknap regulerer brænderen og tænding. Tænding af køleskabet: 1. Stil temperatur-knappen (venstre) på Max Cold. 2. Tryk gas-knappen (højre) ind og hold den inde i 20 sekunder. Slip knappen og vent 15 sekunder. 3. Tryk knappen ind igen, hold den inde og drej mod venstre for at tænde for brænderen, fortsæt med at holde den inde i 10 sekunder. Når brænderen tændes vil den orange indikator stille sig ca i midten af indikatorfeltet. Hvis den ikke tænder i første forsøg, drejes gas-knappen tilbage til udgangspositionen og punkt 3 gentages. Hvis der efter 3 forsøg stadig ikke er tændt, vent et halvt minut og gentag punkt 3. Når brænderen er tændt skal gas-knappen drejes over på max, og temperaturen kan nu justeres efter behov. Der er en sikkerhedsventil i tænderen som sikrer at der automatisk lukkes for gassen hvis brænderen går ud af sig selv. Køleskabet slukkes ved at dreje gas-knappen tilbage til start-positionen og gastilførslen lukkes på regulatoren. Problemløsning? se forslag i komfurets lomme i denne mappe.

5 Toilet Det kildesorterende toilet virker ved at urinen ledes til en sivebrønd og afføringen opsamles i en pose. Adskillelsen mindsker lugtgenerne og fremmer den efterfølgende kompostering af afføringen. Især for kvinder kræver det lidt øvelse at få urinen til kun at havne i urinskålen eksperimentér med hvordan du placerer dig på toilettet. Når spanden er fuld tømmes den i kompostbeholderen sammen med posen. Læg evt. låg på beholderen inden du tager spanden ud af toilettet. Låg ligger på nød-doet, sammen med de ekstra spande. Nye (grønne) komposterbare poser ligger i kassen på hylden i nøddoet. Blå tabletter til urinskålen ligger samme sted. De forhindrer urinen i at krystallisere i afløbet. Vi har endnu ikke mange erfaringer med det nye kildesorterende toilet. Vi hører gerne tilbagemeldinger, tips og tricks. Fra fabrikanten anbefales det at skylle urinafløbet efter med vand en gang hver dag. Ved hård frost tænker vi at det måske vil kunne starte en tilstopning med is. Urin fryser først ved minus 5 grader. Men lad os høre om jeres erfaringer. Skulle det kildesorterende toilet være ude af funktion, kan nød-doet stadig anvendes. Det tømmes i kompostbeholderen. Toiletpapir skal du selv indkøbe. (Foreløbig ingen krav til typen). Ved mange kvinder på hytten bruges meget papir og det kan overvejes i stedet at samle tissepapir i den lille spand og lade det gå med affaldet. Hvis der opstår problemer f.eks. med fluer se manualen her i mappen.

6 Opladning af mobiltelefon På bagtrappen findes en inverter som giver mulighed for opladning af f.eks. mobiltelefonen. Tænd for inverteren på on/off knappen i venstre side, efter bippet og når den grønne lampe er tændt kan opladere etc. tilsluttes i stikdåsen over hylden (vær opmærksom på at der ikke må være tilsluttet noget før inverteren er tændt og klar). Husk at slukke inverteren når du er færdig, den bruger meget strøm selvom der ikke er tilsluttet noget i stikdåsen. Strømmen går Når batterierne er ved at være afladede slår batterivagten strømmen fra for at beskytte dem. Når der igen er ladet på batterierne næste dag tændes strømmen ved at slukke og tænde igen på el-tavlen. (husk at få slukket alle el-forbrugende ting) Er du midt i noget uopsætteligt kan batterivagten kortvarigt slås fra. Husk at slå batterivagten til igen. Det ødelægger batterierne at blive helt afladet. Spar på strømmen især om vinteren. Der er led-pærer i mange lamper, de bruger kun en tiendedel af en halogenpære. Se i øvrigt separat orientering om solcellesystemet i denne mappe. Der er lysestager til stearinlys. Lys til lysestager skal medbringes hjemmefra. Så længe lager haves er der fyrfadslys i depotet. Efterlad aldrig tændte stearinlys i værelser, hvor der ikke er ansvarlige personer. Mangler der gas, brænde eller petroleum (parafin)? Hvis olietønden er tom flyttes pumpen over på en anden tønde. Når du flytter pumpen skal du også flytte tilpasningsringen (orange eller blå alt efter størrelsen på hullet i tønden). Ekstra flaskegas står i brændeskuet (vedbod på norsk). Hvis I tømmer en flaske skal den skiftes. Hvis der ikke er flere fyldte skal I gøre følgende: Vinter: Jan Herleiksplass orienteres og anmodes om at købe en ny. Han skal betales kontant. Sommer: Propangas kan bl.a. købes på Statoil-tanken i Geilo på vejen mod Gol eller hos Maxbo byggemarked. Udlæg til gas refunderes ved hjemkomst. Køleskabet slukker af sig selv eller køler ikke selv om det kører. Problemet med at køleskabet slukker umotiveret er kendt, men vi kender ikke den nøjagtige årsag. Det er ikke andet at gøre end at tænde det igen. Hvis ikke køleskabet skrues ned under halv kraft slukker det ikke. Varerne kan i øvrigt holde sig lang tid uden at køleskabet kører mærk på frostvarerne! Hvis køleskabet kører men ikke køler skyldes det at det har stået ubrugt længe og at kølevæsken er skilt. Sluk det og vend køleskabet på hovedet et par timer, vend det til normal position og vent yderligere nogle timer med at tænde.

7 Afrejse Rengøring Strøm Petroleumsovn Når hytten forlades skal den være rengjort. Koste, spande og andre rengøringsartikler befinder sig på nød-doet. Sørg for rigeligt varmt vand til den sidste dags rengøring Alle gulve fejes og vaskes. Gulvene vaskes i Sulfo eller Brun sæbe. Ikke i Ajax ph er for lav, det ødelægger malingen på gulvet. Spisebord skures (efter afskrabning af evt. stearin) med stiv børste og sæbevand Pejsen, brændekomfur og brændeovne tømmes for aske og pejsen fejes Lysestager rengøres for stearin Alle vandfade vaskes, hvis de har været brugt Køkkenet, gasblus, gryder og vaske rengøres Køleskab afvaskes Vask toiletbrædt, urinskål og indsynsskærm. Tøm toilettet. Nød-do et i gangen tømmes og rengøres, hvis det har været brugt. Vip hovedafbryder over på AV Med mindre der kommer nye gæster umiddelbart efter jer slukkes ovnen. Ovnen Slukkes ved at reguleringsknappen stilles på 0 og ringen under regulatoren skubbes op. Ventilen på petroleumsbeholderen på bagtrappen lukkes Petroleumsbeholderen fyldes op Petroleumsdunken fyldes op Sav brænde som det næste hold kan starte med - ligesom I selv fandt det da I ankom. Tøm og sluk Tøm vand af badeværelse, hvis dette har været benyttet (se separat instruktion her i mappen) tøm kedler og vandgryder luk for gassen på alle gasflasker vip regulatoren over luk alle vinduer alle døre på 1.sal efterlades åbne spjældet for komfuret og pejsen slås over på komfur hvis værelset i kælderen har været benyttet flyttes dyner og puder op på 1.sal af hensyn til musene Sengetøj Affald Lejet brugt sengetøj efterlades i gangen i en sæk. Hvis det lægges i en affaldssæk skal det tydeligt mærkes med Vasketøj så det ikke forveksles med affald. Alt affald skal fjernes fra hytten. Begræns derfor affaldsmængden mest muligt. Om vinteren kan man efter aftale med Jan Herleiksplass få kørt affald væk det koster ca. 200 kr. Uden aftale skal affaldet tages med fra hytten.

8 Affald køres til søppelboden (affaldscontaineren) der står halvvejs til Riksvei 8 eller ved hovedvejen, hvor vejen til Skurdalen krydser Riksvei 8. Lås Døren til brændeskuret låses og nøglen hænges på plads i gangen Luk skistalden indefra. Sæt haspen på og sikring med gammel ski på tværs af døren. Lås døren i kælderen. Lås hoveddøren og lås den store nøgle inde i boksen. Brugsvejledning Denne brugsvejledning efterlades på køkkenbordet til næste hold. Når I er kommet hjem. Send nøglen retur. Skriv hvis I har fundet mangler, har tømt en flaskegas eller hvis noget er gået i stykker. Vi er helt afhængig af din tilbagemelding, da der ikke er fast tilsyn med hytten. Send en til: info@fjellheim.dk

Instruktion for lejere af Fjellheim

Instruktion for lejere af Fjellheim Instruktion for lejere af Fjellheim Ankomst Hverdag i hytten Afgang Når I er kommet hjem Ankomst Strøm Vip hovedafbryderen (hovedbryter) over på PÅ på regulator på bagtrappe. Batterivagten skal altid være

Læs mere

Instruktion for lejere af Fjellheim

Instruktion for lejere af Fjellheim Instruktion for lejere af Fjellheim Ankomst Hverdag i hytten Afgang Når I er kommet hjem Ankomst Strøm Vip hovedafbryderen (hovedbryter) over på PÅ på regulator på bagtrappe. Batterivagten skal altid være

Læs mere

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed.

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. Velkommen til! Foreningen byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. I denne mappe kan du/i finde nyttige vejledninger og informationer vedrørende dit/jeres

Læs mere

Gas: Når du ankommer til Gaasen. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Nøgler: Varmepumpe: Vandvarmer:

Gas: Når du ankommer til Gaasen. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Nøgler: Varmepumpe: Vandvarmer: Når du ankommer til Gaasen. Nøglen til huset finder du i denne nøgleboks, koden får du inden ankomst. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Vandfosyningen skal åbnes. Det sorte dæksel finder du i indkørslen,

Læs mere

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Opdateret 1. november 2013 Denne vejledning SKAL læses/bruges i forbindelse med besøg i Hangar A. Dokumentet ligger i Hangar A, men læs den inden du tager afsted

Læs mere

KULSVIERHYTTENS VEJLEDNINGSBOG

KULSVIERHYTTENS VEJLEDNINGSBOG KULSVIERHYTTENS VEJLEDNINGSBOG Hvad skal jeg tage med til hytten?... 2 Find vej til hytten... 2 GPS koordinater til hytten... 2 Kørselsvejledning fra Helsingborg... 2 Ved ankomst til hytten... 4 Strøm...

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Det følgende er vejledninger i brug af huset og dets facielliteter.

Det følgende er vejledninger i brug af huset og dets facielliteter. home Velkommen i sommerhuset Vi håber I får nogle gode dage i sommerhuset og kommer ud og oplever den skønne og til tider barske natur ved vestkysten. Det følgende er vejledninger i brug af huset og dets

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

KVOLS FORSAMLINGSHUS

KVOLS FORSAMLINGSHUS KVOLS FORSAMLINGSHUS Udlejnings information For udlejning af Kvols Forsamlingshus kontakt Carl Chr. Sørensen Mail: ccsorensen@outlook.dk - Telefon 29 61 68 55 - Konto: 5980 5000797 Der er plads og service

Læs mere

Mobil Lab 2 Generel guide

Mobil Lab 2 Generel guide Mobil Lab 2 Generel guide Mobil Lab 2 indeholder en masse teknologi, og som underviser kan det være en kilde til frustrationer, hvis teknologien ikke virker, eller hvis man er i tvivl om hvordan den betjenes.

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin.

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse 5 manualer, menukort

Læs mere

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Kosan Gas varenr.: 28150 Læs monteringsvejledningen før produktet tages i brug Advarsel 1. Følg altid de grundlæggende forholdsregler, når du bruger dette produkt.

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual TÅSTRUPGÅRD Beboerhus manual INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen 3 Rygning 3 Låsesystemet og alarmer 4 Udlejningspriser 5 Max personer 5 Mødestedet 6 Fastgørelse af duge og lign 6 Efter brug 6 Rengøring 6 Affald

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin.

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Informationsmappe Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 menukort, manualer og seværdigheder 4 ankomst og afrejse 5 adresser og telefonnumre

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

PROTOTYPE. Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød

PROTOTYPE. Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød Danfoss Microbooster unit EUDP projekt Birkerød 1 Indhold Microbooster unitten... 3 Brugsvandscirkulation... 4 Opstart af unit... 5 Udluftning... 6 Justering af brugsvandstemperatur... 7 Åbne/lukke varmekreds

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alaska Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... 4 Brugsvejledning... Vedlligeholdelse... Eventuelle mangler eller reklamationer... Service og rådgivning...

Læs mere

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Håndbog for undervisere og værter FOLKEUNIVERSITETET I KØBENHAVN INDHOLDSFORTEGNELSE Tilslutning af pc til projektor..side 2 - Via VGA...side 3 - Via HDMI.side

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN BIP-LYD

Læs mere

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Indhold Micro Booster unitten... 3 Opstart af unit... 4 Udluftning af unit... 5 Justering af brugsvandstemperatur... 6 Åbne/lukke varmekreds til sommer- og

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

Bollebager. Funktionsuddannelse Køkken. Højagergaard

Bollebager. Funktionsuddannelse Køkken. Højagergaard Bollebager Funktionsuddannelse Køkken 1 Indhold Før du går i gang... 3 Vask hænderne grundigt... 3 Bollebager... 5 Hent ingredienserne... 5 Rør dejen... 8 Start maskinen... 9 Stop maskinen... 10 Rør dejen

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg

Læs mere

- Copyright 2003 Campingland.dk. Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S. www.campingland.dk

- Copyright 2003 Campingland.dk. Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S. www.campingland.dk TEST AF ZIBRO PETROLEUMSKAMIN Sund varme i forteltet - Copyright 2003 Campingland.dk Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S www.campingland.dk TEST AF UDSTYR Sund varme i forteltet!

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og

Læs mere

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK Brugsanvisning Bidette R Art. nr. DK Efter installation skal brugsanvisningen og monteringsvejledningen efterlades hos brugeren. SC 08 B Bidette R med armlæn (ekstraudstyr) Produktbeskrivelse Bidette R

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

KAMINX K-120. Dansk brugsanvisning. Vs.2,0

KAMINX K-120. Dansk brugsanvisning. Vs.2,0 KAMINX K-120 Dansk brugsanvisning Vs.2,0 A. INSTALLATION OF VARMEOVNEN Ovnen gøres klar til brug ved at følge følgende trin: 1. Udpakning 1. Åbn kassen. 2. Tag ovnen ud af kassen og fjern sidekilerne.

Læs mere

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt Cafeteriemanual Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt 1. Lys Kontakterne findes på væggen under chips poserne samt i gangen til venstre for døren ind til selve cafeteriet. Husk at slukke igen når der

Læs mere

Brugervejledning. Bærbar Helios system. www.medical.dk

Brugervejledning. Bærbar Helios system. www.medical.dk Brugervejledning Bærbar Helios system www.medical.dk Flydende ilt til stationær og bærbar Helios-systemet består af en stationær beholder, der kan benyttes i hjemmet, og en tilhørende bærbar beholder,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

SKÅN SKOVPARKENS MILJØ

SKÅN SKOVPARKENS MILJØ SKÅN SKOVPARKENS MILJØ FOR NATUREN OG DIG SELV Med denne brochure i hånden har du et redskab til hurtigt at gøre en forskel for miljøet. Læs den, brug den og søg også gerne selv ny viden. Det er små,

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe.

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe. BRUG AF OPEN SPACE Parkering i Den Grå Kødby er privat. Det er muligt at parkere en time gratis i Den Hvide Kødby. Derudover er der parkeringsanlæg i DGI Byen, samt alm. billetparkering i områderne omkring

Læs mere

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås.

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås. FDF Brabrand Mølkærlejren Mølkærlejren er en moderne lejr, med 40 sengepladser, der ejes af FDF Brabrand. Lejren var oprindeligt et husmandssted, der nu er ombygget i flere omgange. Lejren er elopvarmet.

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

AFSNIT 6: BADEVÆRELSE

AFSNIT 6: BADEVÆRELSE AFSNIT 6: BADEVÆRELSE Den 23.04.2018 47 Badeværelset i din lejlighed er en såkaldt badekabine, der leveres nøglefærdigt på byggepladsen og monteres samtidig med facader og vægge. Væggene er lavet af krydsarmeret

Læs mere

VENTILERET KULGRILL. Introduktion. Tekniske data. Oversigt

VENTILERET KULGRILL. Introduktion. Tekniske data. Oversigt VENTILERET KULGRILL Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye ventilerede kulgrill, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager grillen i brug. Vi anbefaler dig desuden at

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster.

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster. Den primære indtægtskilde i dag er udlejningen samt salg af medlemskort en gang om året. Vi anmoder derfor Dem, kære lejer, om at udvise respekt for det store frivillige arbejde som lægges i huset. Er

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og den indeholder 6 soverum (6 x 4 personer) samt 3 lederrum

Læs mere

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Booking nr:. Lejer XXX [navn] Tlf: 12 34 56 78 E-mail: Leje: [e-mail for lejer] [Hvilke sale/arrengement] Lejeperiode: fra [dato/tidspunkt] til [dato/tidspunkt] Ønsker

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL Her følger lidt praktiske informationer om Herstedhus du kan læse om affaldshåndtering, rengøringsudstyr, leje af ekstra stole osv. Emner er i alfabetisk rækkefølge.

Læs mere

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe Kogsbøllehytten Juni 2016 Langeskov Gruppe Velkommen til Kogsbøllehytten Kogsbøllehytten er en hyggelig spejderhytte, bygget af frivillige kræfter i 1959. Stadsarkitekten i Nyborg var spejderfar, så han

Læs mere

Velkommen til Søndagsskolen.

Velkommen til Søndagsskolen. Velkommen til Søndagsskolen. Vi håber at I får et dejligt ophold og nogle uforglemmelige ferieoplevelser sammen. På Feddet finder I også den skønne og børnevenlige badestrand, der kombineres af natur og

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE 1 Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en indbrudstyv yderligere. Sirenen

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller RENGØRINGSMANUAL BO modeller SARA ERIKA ALESSIA I den følgende manual vil der hovedsagelig kun være illustrationer af SARA, da ERIKA og ALESSIA ikke adskiller sig væsentligt i opbygning af ovn korpus.

Læs mere

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S H. JESSEN JÜRGENSEN A/S - alt til klima- og køleanlæg Model FCTB Gulv-/ væg- og loftmodel - indedel (kun køling) BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning grundigt igennem og opbevar den til senere brug.

Læs mere

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen /

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen / KÆRE LEJER Vi vil gøre alt for at huset er klar og brugbar når I lejer Simmelkærhus, men skulle der mod forventning være problemer er i velkommen til at kontakte: Berit Skovlod Kold 21 29 45 65 (primær

Læs mere

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER Introduktion OPLYSNINGER OG REGLER FOR SELSKABSLOKALET Hvem kan låne selskabslokalet Selskabslokalet kan udlånes til Kongshvileparkens beboere og til beboere fra andre

Læs mere

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten Danehofhytten Brugervejledning Opdateret 2014-01 30 Indhold i denne folder Praktiske oplysninger om Danehofhytten Brugerinformation for Danehofhytten Hvor finder jeg Danehofhytten Ankomst til Danehofhytten

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe.

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe. BRUG AF OPEN SPACE Parkering i Den Grå Kødby er privat. Det er muligt at parkere en time gratis i Den Hvide Kødby. Derudover er der parkeringsanlæg i DGI Byen, samt alm. billetparkering i områderne omkring

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange.

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange. Opholdsstuen Højttaler ledning sættes op. Kabelclips + stige. Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. Male vindueskarme inde. Der skal

Læs mere

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Sikkerhedsanvisninger Dette dokument indeholder vigtig information omkring montering, betjening og vedligeholdelse. Opbevar altid manualen

Læs mere

GASKOMFURER BRUG- OG VEDLIGEHOLDELSESMANUAL (OM OVN)

GASKOMFURER BRUG- OG VEDLIGEHOLDELSESMANUAL (OM OVN) BRUG- OG VEDLIGEHOLDELSESMANUAL GASKOMFURER (OM OVN) 700 900 Alle specifikationer i denne håndbog er ikke-bindende, og fabrikanten kan ændre dem uden varsel; fabrikanten afviser ethvert ansvar for mulige

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Dansk brugsvejledning til Clover 3 elektronisk lup

Dansk brugsvejledning til Clover 3 elektronisk lup Dansk brugsvejledning til Clover 3 elektronisk lup Lys og lup ApS Erhvervsvej 30 2610 Rødovre Tlf. 43 451 451 www.lysoglup.dk lysoglup@lysoglup.dk 1 Tillykke med Deres nye Clover 3 elektronisk lommelup.

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet og varmeforsyning 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX FM7300GAN http://da.yourpdfguides.com/dref/609271

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX FM7300GAN http://da.yourpdfguides.com/dref/609271 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX FM7300GAN i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Vejledning om varmeforsyning

Vejledning om varmeforsyning Vejledning om varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Godkendt 2. omgang. Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger

1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Godkendt 2. omgang. Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger 1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger Opvaskerum 1 gang om ugen Vask gulv med grovrens, også under KEN og vasken

Læs mere