Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing"

Transkript

1 Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

2 HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være let at finde 2 Webshoppen skal være let at finde rundt i 3 Webshoppen skal ligne en forretning 4 Varerne skal præsenteres på en indbydende måde 5 Webshoppen skal opfordre til merkøb 6 Fokusér på de vigtigste konkurrenceparametre 7 Det skal være hurtigt og let at afslutte en handel 8 Kunderne skal føle sig trygge 9 Kunderne skal komme igen

3 Hvordan sparer man tid? 10 Webshoppen skal være let at opdatere 11 Webshoppen skal være driftsikker og let at udvikle

4 1 VAREN SKAL VÆRE LET AT FINDE

5 Slaget skal slås på søgemaskinerne Mellem 50 og 80% af de besøgende finder frem til websitet eller webshoppen via søgemaskiner. Det er derfor altafgørende, at din webshop og dine varer er lette at finde via søgemaskiner som fx Google. Derfor Søgemaskineoptimér din webshop på alle måder. Konstruer sitet, så kunden bliver ledt direkte til de sider, hvor varerne præsenteres. Studér kundernes adfærd og tilret webshoppen efter det. Hav et kort og nemt domænenavn til webshoppen.

6 2 WEBSHOPPEN SKAL VÆRE LET AT FINDE RUNDT I Velkommen Varekurv Kundeservice Kasse

7 Undgå labyrinter Mange kunder når ikke længere end til forsiden, fordi arkitekturen ikke er enkel og intuitiv nok. Andre dropper ud, fordi de ikke hurtigt nok finder frem til den ønskede vare eller varegruppe. Derfor Undgå blindgyder uden vejledning i, hvordan man kommer videre. Skab overblik med faste menuer, der viser vej til varegrupper, så kunden hele tiden ved, hvor han befinder sig og kan overskue, hvilke muligheder, der er i webshoppen. Brug siteplan og brødkrummesti. Stil en søgefunktion til rådighed. Gør det let for kunden at filtrere varerne efter parametre som pris, størrelse, materiale m.m. Hold en ensartet struktur og varevisning hele vejen gennem webshoppen.

8 3 WEBSHOPPEN SKAL LIGNE EN FORRETNING

9 Branding kommer i 2. række Din webshop er én blandt mange, når dine kunder leder efter en bestemt vare. Kunden skal i løbet af få sekunder kunne danne sig et indtryk af mulighederne for at finde det, der søges. Derfor Kunden skal fra side 1 kunne se, at det er en webshop. Varer/varegrupper skal helt ud på gaden med priser og tilbudsskilte. Tydelig varekurv allerede på forsiden. Det skal fremgå hvilke betalingskort, der kan anvendes. Webshoppen skal have et professionelt udseende.

10 4 VARERNE SKAL PRÆSENTERES PÅ EN INDBYDENDE MÅDE

11 Billederne afspejler kvaliteten I en webshop, hvor kunden ikke kan komme i nærkontakt med varen og ikke har en sælger over for sig, er det helt afgørende, at billederne er sælgende. Gode billeder gør en forskel, når kunderne skal vælge indkøbssted. Derfor Brug kun de bedste, skarpe billeder og signalér kvalitet. Skab mulighed for, at billederne kan ses i stort format og at varen evt. kan ses fra forskellige sider, i forskellige farver m.m.

12 5 WEBSHOPPEN SKAL OPFORDRE TIL MERKØB + +

13 Inspirer og kom med gode idéer Du kan ofte sælge ekstra varer, når købsprocessen er i gang. Derfor Skab mersalg ved at præsentere varer, der relaterer sig til hinanden. Opret hele grupper af relaterede varer. Angiv hvilke varer andre brugere, der viste interesse for denne vare, også har set på. Definer selv relationer mellem varer, ud fra erfaringer med kundernes købsmønstre. Ved at vise relaterede produkter, mest populære produkter og produkter, andre kunder har købt, øges chancerne for mersalg og det vil kunne ses på bundlinjen.

14 6 FOKUSÉR PÅ DE VIGTIGSTE KONKURRENCE- PARAMETRE

15 Det skal være nemt og tidsbesparende Når flere udbyder den samme vare, bliver de små ekstraydelser ofte udslags-givende for, hvilken leverandør man vælger. Derfor Synliggør ekstraydelser som fragtfri levering, track & trace m.m., så kunden allerede på forsiden kan se dette, når han skal vurdere din forretning.

16 7 DET SKAL VÆRE HURTIGT OG LET AT AFSLUTTE EN HANDEL

17 Tab ikke kunden, når der handles Det viser sig ofte, at brugerne opgiver at afslutte en handel undervejs i bestillingsprocessen. Blandt årsagerne er, at kunden er blevet forstyrret af noget andet, ikke kan gennemskue processen eller ikke kan få funktionerne til at virke. Derfor Fjern alt unødvendig støj i bestillingsfasen, såsom overflødige menuer og andet, der kan forvirre. Gør processen så enkel som mulig, med få valg og trin. Gør bestillingen overskuelig, så kunden ved, hvad der skal ske. Fortæl hvad der sker undervejs i processen og skab tryghed. Test webshoppen grundigt i flere browsere og på flere platforme, bl.a. mobile enheder. Lav splittest med forskellige brugerflader og se, hvilken der performer bedst.

18 8 KUNDERNE SKAL FØLE SIG TRYGGE

19 Tydeliggør det med småt Mange mennesker er stadig betænkelige og utrygge ved at handle på nettet. Der er flere måder at skabe tryghed på. Derfor Tydelig oplysning om retur-, bytte- og garantiforhold. Undgå salgs- og leveringsbetingelser som pop-op-vindue. Det skal indgå som en naturlig del af købsprocessen. Tydelige priser på alle varer. Relevante informationer på alle varer. Besvar henvendelser hurtigst muligt. Jo kortere svartid, des bedre service. Giv en fornemmelse af, hvem du er, med billeder og kontaktinformationer. Sørg for at shoppen fremtræder professionel, uden stavefejl o.lign.

20 9 KUNDERNE SKAL KOMME IGEN Velkommen tilbage!

21 Giv førstehjælp til hukommelsen I en tid, hvor kunderne hele tiden bliver udsat for stigende informationsmængder er forenkling og brugervenlighed blevet et vigtigt salgsparameter. Derfor Giv kunden mulighed for at logge sig ind på sin egen konto og få oversigt over egne detaljer, aktiver og historik. Se ordrestatistikker. Se de enkelte ordres status. Genbestille tidligere ordrer. Ændre i brugerinformation (brugernavn, kodeord, adresse etc.). Oprette lister over favoritprodukter. Bestille produkter direkte fra deres egen konto. Send varerne hurtigt. Brug rabatter til at gøre det attraktivt at vende tilbage.

22 10 WEBSHOPPEN SKAL VÆRE LET AT OPDATERE

23 Kun opdatering ét sted Online handel skal være let for dine kunder, men vi kan også gøre det let for dine medarbejdere, når de skal opdatere varer og priser på webshoppen. Derfor Vælg et system, der gør det let at kategorisere og oprette varer. Integrér evt. din shop med virksomhedens ERP og automatiser manuelle arbejdsgange. Vælg et system, der gør det let at følge ordre og følge handlen til dørs.

24 12 WEBSHOPPEN SKAL VÆRE DRIFTSIKKER OG LET AT UDBYGGE

25 Opgrader i takt med at din forretning udvikler sig En webshop er en investering, som skal bevare sin værdi, selv om din forretning bliver større og mere krævende i forhold til funktionalitet og og omfang. Det er væsentligt, at webshoppen er driftsikker og kan udbygges når behovet opstår. Hvis den er ude af drift eller fungerer dårligt, går din forretning i stå. Derfor Vælg en webshop, hvor du kan starte i det små, og senere tilkøbe moduler i takt med nye ønsker. Vælg en webshop, som er gennemprøvet, og som allerede har vist sin funktionalitet ved større løsninger. Vælg et webshop, som hele tiden er under udvikling, så du også kan være på forkant med det nyeste.

26 Må vi præsentere: DANMARKS MEST SOLGTE KOMMERCIELLE CMS BUSINESS PARTNER

27 Dynamicweb partner Dynamicweb er en dansk leverandør af CMS og webshop-løsninger, som i dag kan tilbyde landets mest udbredte kommercielle Content Management System. Dynamicweb CMS gør det let at opdatere virksomhedens website og -shop, uden at skulle have kendskab til kodning. Første version af systemet så dagens lys i 2000 og det er sidenhen blevet udviklet med løbende opdateringer, hvor brugerflade og funktionalitet er blevet udbygget. Trods det avancerede systems mange muligheder, har det en let og intuitiv brugerflade, som gør det nemt for nye brugere at komme i gang med at opdatere websitet og -shoppen. Idé Bureauet er certificeret Dynamicweb-partner og har arbejdet med systemet siden Vi har således en stor erfaring med systemet og kan rådgive med at finde den helt rigtige løsning til prisen. Kontakt Idé Bureauet og kom godt i gang med din webshop!

28 Idé Bureauet Reklame & Marketing ApS Pakhusgården Odense C T: F:

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1 Webshop designs Oktober 2011 1 Indhold DanDomain designpakke 3 Sådan bestiller du 3 Aparte 4 Indhold i Apartes designpakke 4 Designskabelon 1 5 Designskabelon 2 6 Designskabelon 3 7 bangsoe.com 8 Indhold

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

Quick guide. tvilums e-shop.

Quick guide. tvilums e-shop. Quick guide tvilums e-shop www.tvilum.com Quick Guide Tvilums e-shop Vi er stolte af at kunne præsentere Tvilums nye hjemmeside med e-shop. Vi håber at den vil skabe merværdi for din forretning som forhandler

Læs mere

QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen

QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Bestil via vores webshop Login Du logger ind på Mediqs webshop med dit brugernavn og kodeord ved at klikke på login knappen øverst til

Læs mere

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Tilsted Web HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Nye muligheder med Content Management Systemer (CMS) til vedligeholdelse af hjemmesider, web- og intranetløsninger. CMS betyder nem vedligeholdelse og

Læs mere

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS

Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning. Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb CMS Brugervenligt content management system der understøtter din forretning Danmarks mest solgte CMS Dynamicweb Software A/S Hvem er Dynamicweb Software? Med 4000 kunder verden over sælger og

Læs mere

Quick guide borgere For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

Quick guide borgere For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care Quick guide borgere For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at bruge vores webshop www.mediqdanmark.dk

Læs mere

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen QUICK GUIDE FOR Institutions- & plejehjemspersonale Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Konceptbeskrivelse. Redesign af globaltools.dk webshoppen

Konceptbeskrivelse. Redesign af globaltools.dk webshoppen Konceptbeskrivelse Redesign af globaltools.dk webshoppen Redesignet af globaltools.dk er foretaget med fokus på konverteringsoptimering, nedbringelse af webshoppens afvisningsprocent og fokus på en mere

Læs mere

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce Betalings- 50,- pr. md. 3.000,- 3.000,- 3.000,- gateway Kun Quickpay Betal ordrer online Betalingsgateway giver kunder mulighed for at betale ordrer online med danske og udenlandske betalingskort. Endvidere

Læs mere

Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem

Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem Sælg mere til mobile brugere Fra webshop-varekurv til gennemført ordre med ét enkelt klik Tænk hvis du kunne købe alt med et enkelt klik? Det kan du

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web

Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web Dette er en indføring i, hvordan du anvender tillægs-produktet Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web. Det vil ved hjælp af et fiktivt eksempel, som omhandler bedriften

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter...

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... 6 Tilføj ny liste... 6 Tilføj og fjerne produkter til og fra favoritter:...

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-software løsning for virksomheder, hvis kerneværdi

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Manual til E-shoppen. Hvordan bruger jeg E-shoppen

Manual til E-shoppen. Hvordan bruger jeg E-shoppen Manual til E-shoppen Hvordan bruger jeg E-shoppen Version 3 - Oktober 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen til E-shoppen... 3 Funktionerne i E-shoppen... 3 Søg varer... 4 Søgeresultat og yderligere filtrering/sortering...

Læs mere

Konditor- og Bagerbranchen CBP MARKEDSFØRINGSPORTAL - QUICKGUIDE KOM GODT I GANG

Konditor- og Bagerbranchen CBP MARKEDSFØRINGSPORTAL - QUICKGUIDE KOM GODT I GANG Konditor- og Bagerbranchen CBP MARKEDSFØRINGSPORTAL - QUICKGUIDE KOM GODT I GANG Intro til cbp markedsføringswebshop Med CBP markedsførings webshop, er det gjort nemt at bestille nyt indretningsmateriale,

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Første gang du logger på shoppen, kan du følge denne vejledning, for at komme godt i gang: 1. Gå ind på shop.mto-electric.dk 2. Klik på login i menu-linien 3. Indtast eller kopiér

Læs mere

Forord Når du vil starte webshop

Forord Når du vil starte webshop Forord Når du vil starte webshop Hos Danhost er vi eksperter inden for e-handel på tværs af mange brancher, hvor vi har hjulpet en lang række virksomheder og private personer med etablering af deres webshop.

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

... Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier www.marketing-manager.dk www.marketingshop.dk

Læs mere

RCS WEB Shop. WEB Shop modul 100% integreret i EPR system

RCS WEB Shop. WEB Shop modul 100% integreret i EPR system RCS WEB Shop WEB Shop modul 100% integreret i EPR system RCS WEB Shop er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-løsning for virksomheder, hvis værdier fokuserer på e-handel. VIRKSOMHEDSPROBLEM Behov

Læs mere

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen Webshops Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen 1 Dagens emner Internethandel tal og treds Organisa3on, service, logis3k mm. Valg af teknologi Den gode brugeroplevelse Konverteringsop3mering og usability

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen Dropshipping Dennis Wormark Larsen Dropshipping Er du på vippen til at begive dig ud på et webshop-eventyr, har du sikkert allerede bemærket, at der er rigtig mange ting at have styr på. Indkøb af varelager

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing

Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Webshop og Marketing Levér effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler med en integreret platformsløsning. Én samlet platform til hele din digitale

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels Bilag 1 Bilag 2 Projekt 1 - usability test og marketing Gruppe: Senia, Agnete, Andreas, Ninette Website: postdanmark.dk Undersøgelsesområde: navigation og funktionalitet Tests: Brugertest (funktionalitet)

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING - Opret konto

BRUGERVEJLEDNING -   Opret konto BRUGERVEJLEDNING - www.coba.dk Dette er en brugervejledning der viser hvordan man bruger vores nye hjemmeside. Skulle du mod forventning støde ind på noget der ikke er nævnt i denne brugermanual, står

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Indholdsfortegnelse 1.0 Generel info 3 2.0 Navigering og brug 3 3.0 Produktsiden 4 3.1 Favoritliste 4 3.2 Eget varenavn eller nummer 4 4.0 Bestilling 5

Læs mere

E-SHOPPEN. Brugervejledning

E-SHOPPEN. Brugervejledning E-SHOPPEN Brugervejledning KOM GODT I GANG MED WÜRTHS ONLINE LØSNING Denne manual er lavet for at hjælpe dig godt på vej til at bruge Würths e-shop. Den guider dig igennem med billeder og kan også anvendes

Læs mere

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Velkommen til Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 3. Mød de 3 virksmheder (cases) 4. Få dit budskab

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, maj 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi går

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback Through loyal and certified partners we deliver products for sales and online marketing - fast, inexpensive and ready to use. Our products help businesses make and save money. make and save money Agenda

Læs mere

løsninger vores Skårupvej 28, Ravnkilde 9610 Nørager degngrafisk.dk FRA 99,- Pr. md. Henrik Degn Indehaver Tlf. 96 72 70 81 henrik@degngrafisk.

løsninger vores Skårupvej 28, Ravnkilde 9610 Nørager degngrafisk.dk FRA 99,- Pr. md. Henrik Degn Indehaver Tlf. 96 72 70 81 henrik@degngrafisk. vores Henrik Degn Indehaver Tlf. 96 72 70 81 henrik@degngrafisk.dk Louise Elisabeth Poulsen Konsulent Tlf. 96 72 70 80 lp@degngrafisk.dk løsninger Tine Faurholdt Kreativ ansvarlig Tlf. 96 72 70 86 tf@degngrafisk.dk

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Product Information Management

Product Information Management Product Information Management Få værdi af at styre din produktdata Seminar, forår 2019 Speaker Jacob Johnsen Partnerkonsulent Dynamicweb jaj@dynamicweb.dk Agenda Introduktion til Dynamicweb Hvad er PIM?

Læs mere

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent

Turn your SAP into Conversions. Torleik Ravn 6/2 2008. Senior konsulent Turn your SAP into Conversions Torleik Ravn Senior konsulent 6/2 2008 Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre Kr. Muligheder og udfordringer med SAP og Sitecore Kr. Ordre? Lidt om mig

Læs mere

FORRETNING PÅ NETTET? Flex Media

FORRETNING PÅ NETTET? Flex Media FORRETNING PÅ NETTET? E-HANDEL- B2C OVERVEJELSER Hvad er formålet med webshoppen? Få del i kagen på nettet? Overflytte salg fra fysisk outlet, nå et andet marked med de samme varer, nå det samme marked

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Online kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Analyse 01 og workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet og med succes er, at vi har gjort os umage med at definere en række principper

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.1.3 Vejledning: Lagerrapport. Version 2015.12.22 Side 1 af 6 KOM GODT I GANG MED LAGERRAPPORT Vi vil her guide dig gennem brugen af

Læs mere

> Et unikt medieoverblik

> Et unikt medieoverblik > Et unikt medieoverblik Optimalt medieoverblik Unikke søgemuligheder Ny medieportal for online planlægning Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo & kreativitet Markedsinformationen i dag FDIM/

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort.

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Webshop.io Standard funktioner Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Produkter og dokumenter Menu-dokumenter

Læs mere

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop.

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Funktionsliste webshop Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Vil du gerne se funktionerne an, er du mere end velkommen til at bestille en demo

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Webguide kunder Velkommen til Helsams nye hjemmeside Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores varer

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014

Succes online Træning #1. Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Succes online Træning #1 Odsherred / Google/ i-strategi.dk 5. Marts 2014 Dagens agenda Online tilstedeværelse Kravspecifikation til website og -shop Google-konto- Google+ Hjemmeopgaver Og så - handson

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION Version

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION Version MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION 1.4.0 Version 2015.12.17 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem den enkle opsætning af TRIC Solutions modul til nem ordrebehanling

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Kom i gang med E-handel

Kom i gang med E-handel Vertica 2015 DI Handels e-handelsworkshop Kom i gang med E-handel Indledning Et e-handelsprojekt er for mange virksomheder et stort skridt, som kan medføre store positive ændringer i kundeadfærd, oplevelsen

Læs mere

Nu åbner Mezina A/S. en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! WWW.MEZINA.COM SIDE 1

Nu åbner Mezina A/S. en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! WWW.MEZINA.COM SIDE 1 Nu åbner Mezina A/S en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! Informationbehandlere 1 SIDE 1 Den 1. september 2002 gik Mezina A/S på nettet på adressen www.mezina.com. Her kan du søge informationer om

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Tillykke med din nye webshop eller produktbestilling på din hjemmeside. Det første, du skal gøre, er at søge om at få en indløsningsaftale hos Teller, så dine

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide behandlere Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores

Læs mere

Faglig indsigt menneskeligt fokus. Guide til. e-bevillingssystemet

Faglig indsigt menneskeligt fokus. Guide til. e-bevillingssystemet Faglig indsigt menneskeligt fokus Guide til e-bevillingssystemet >> 3 brugerprofil niveauer I OneMeds e-bevillingssystem kan kommunens brugere have 3 forskellige brugerprofiler. Brugere af systemet tildeles

Læs mere

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Taler: IT-/Marketing Chef hos Cykelpartner.dk Program Hvem er? Hvem er Cykelpartner.dk? Kundeservice CPA / Affiliate marketing CPC / Adwords, Facebook Ads, Bing

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE Nemt Hurtigt Sikkert www.ttonline.dk TT ONLINE www.ttonline.dk ERMAX TT Online... Online bestilling, når det passer dig Med TT Online behøver du ikke længere at bruge unødvendig

Læs mere

Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence

Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence www.tinv.dk www.oresund.org/femernlogistics http://regionsjaelland.dk/politik/vaekstforumsjaelland www.ibiz-center.dk PROGRAM

Læs mere

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN KUN KUNDEN VED - HVAD DEN BEDSTE LEVERINGSFORM ER HVOR I WEBSHOPPEN BYGGES SHIPADVISOR IND? ShipAdvisor giver dine kunder mulighed for at vælge netop den leveringsform,

Læs mere

Quick guide til Bording-online.dk

Quick guide til Bording-online.dk Quick guide til Bording-online.dk www.bording-online.dk www.bording-online.dk Kom godt i gang med Bording-online.dk. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott 1 Agenda Hvad er konverteringsoptimering? Hvordan vælges emner? Brugertests Splittests Social proof Kommunikation 10 gode råd Hvad er konverteringsoptimering?

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere