Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den 09-09-2014, kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2"

Transkript

1 Referat fra Tirsdag den , kl. 17:00 i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet:

2 består af: Parti: A - Socialdemokratiet: C - Det Konservative Folkeparti: V - Venstre: Ø - Enhedslisten Øvrige: Medlemmer: Ole Brockdorff, Jørgen Jensen Søren Harboe Rasmussen, Pernille Kruse, Bjarne Kongsted, Rasmus Brandstrup Larsen Karen Thestrup Clausen Morten Løvschall - Formand, Ilse Rosenkilde Johansson, Karen Andersen, Jytte Brouer, Jacob Christiansen, Grete Sonberg, Mogens Hansen AFBUD: Søren Harboe Rasmussen, Bjarne Kongsted,, Karen Thestrup Clausen

3 , INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Åbent punkt - Godkendelse af dagsorden og referat - Sag nr. 14/ Åbent punkt - Orientering - Sag nr. 14/ Åbent punkt - Orientering om egenbetaling for ledsagelse på handicapområdet i Sag nr. 14/ Åbent punkt - Orientering om vederlagsfri fysioterapi - Sag nr. 14/ Åbent punkt - Høring af funktionsbeskrivelser for Holbæk Arena - Sag nr. 13/ Åbent punkt - Udpegning af bruttoliste over bygninger til God adgang - Sag nr. 13/ Åbent punkt - Drøftelse af budget Sag nr. 14/ Åbent punkt - Drøftelse af transport efter udbud - Sag nr. 13/ Åbent punkt - Eventuelt - Sag nr. 14/

4 , Side nr Åbent punkt - Godkendelse af dagsorden og referat - Sag nr. 14/ Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referatet fra mødet den 12. august 2014 Læs referat Resterende møder i i 2014: Tirsdag, den 4. november 2014 Møder der afholdes på Kanalstræde 2 starter kl Møder der afholdes på institutioner starter kl , så der er tid til en orientering og evt. rundvisning. Referat og dagsorden blev godkendt.

5 , Side nr Åbent punkt - Orientering - Sag nr. 14/ Orientering fra formanden A. Medlem af, har i en periode forfald til rådets møder. s stedfortræder, Rasmus Brandstrup Larsen indkaldes derfor indtil videre til rådets møder i stedet for. B. LEV Holbæk holdt orienteringsmøde om førtidspension for forældre til unge mellem 16 og 18. På mødet deltog 17 familier og Holbæk Kommune deltog med en medarbejder. Mødet faldt godt ud ikke mindst grundet kvalificeret råd og vejledning fra medarbejderen. 2. Orientering fra administrationen A. Der vil på mødet blive givet en kort opfølgning på status vedrørende tilgængelighed på Æglageret. B. Der vil på mødet blive orienteret om mødedato for bibliotekerne og tilgængelighedsgruppen angående tilgængelighed på bibliotekerne. Der henvises herudover til mødesagen vedrørende Adgang for Alle. C. På mødet den 12. august blev der efterspurgt kvalitetsstandarder for hjælpemiddelområdet. Disse vil blive præsenteret kort på mødet.

6 , Side nr Orientering fra medlemmerne Orientering fra formanden Formanden orienterede om LEVs arrangement for forældre angående førtidspension. Der var stor tilfredshed med den deltagende sagsbehandler. Myndighedsafdelingen for byg har været ude og inspicere for at finde frem til, om der er den fornødne handicaplift. Der kommer en status på novembermødet. Der er aftalt møde på bibliotekerne mandag den 15. september om eftermiddagen på de tre biblioteker. Orientering fra administrationen Jan Christensen orienterede om sagsbehandlingstiderne på hjælpemiddelafdelingen, og de tiltag der er i gang for at reducere antallet af ventende. Der blev efterspurgt en fysisk folder om hjælpemidler, som eventuelt kan ligge i hjemmeplejen. Der blev samtidig peget på, at en udvidet beslutningskompetence hos personalet er ønskelig. Orientering fra medlemmerne LEV Holbæk er nu landets 3. største medlemsafdeling Ole Brockdorff meddelte, at han ville komme lidt senere de kommende møder. Der starter patientuddannelse for Hjernesagen i Holbæk. Der er bekymring for, at Elisabethcentrets adgangs- og parkeringsforhold er uegnede. Der blev efterspurgt en opfølgning på det tidligere tilgængelighedsmøde i 2012.

7 , Side nr Åbent punkt - Orientering om egenbetaling for ledsagelse på handicapområdet i Sag nr. 14/5923 Orientering Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at tager orienteringen til efterretning har senest på mødet den 12. august 2014 efterspurgt en oversigt over betalt ledsagelse i Institution Beløb i kroner Tornhøj Sneppevej 0 Skarridsøhjemmet Abildgården ,28 Solgården, Udlandstur (pr. borger) Solgården, La Landia 397 (pr. borger) Solgården, Danmarksturen 754,20 (pr. borger) De fælles arrangementer, hvor personalet har indgået har gjort det muligt at få mængderabat. Det har i nogle af situationen gjort, at rejsen er blevet billigere, end den ville have været, hvis borgerne havde skullet tage af sted hver for sig. Det gjorde det samtidig muligt at få fælles oplevelser med venner, som der er blevet bygget videre på efterfølgende. Efter en kort drøftelse af kommunens serviceniveau på området og efterspørgsel efter oplysninger fra psykiatrien, blev orienteringen taget til efterretning. Rådet opfordrede politikerne til at tage serviceniveauet op til fornyet overvejelse.

8 , Side nr Åbent punkt - Orientering om vederlagsfri fysioterapi - Sag nr. 14/56369 Handicapråd Orientering Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at tager orientering til efterretning Der blev efterspurgt en orientering om vederlagsfri fysioterapi på s møde den 12. august. Holbæk Kommunes borgerrettede kommunikation om vederlagsfri fysioterapi findes på nedenstående link. Her findes også en henvisning til kvalitetsstandard for kørsel. Vederlagsfri fysioterapi behandles mere uddybende på blandt andet Region Midtjyllands hjemmeside på nedenstående link. Selve ydelsen er gratis for borgeren. Dette er ikke tilfældet for transporten. Lovgrundlag link Hjernesagen orienterede kort om udfordringen med, at der leveres mindre end, hvad lægerne har ordineret. Der blev henvist til, at manglende fysioterapi kan føre til udgifter til eksempelvis hjælpemidler senere. Hjernesagen vil komme med konkrete eksempler, som kan bruges i dialogen med region og fysioterapeuter. henstiller til, at der bliver lavet en orienteringssag i Udvalget for Voksne. Orienteringen blev herefter taget til efterretning.

9 , Side nr Åbent punkt - Høring af funktionsbeskrivelser for Holbæk Arena - Sag nr. 13/38895 Drøftelse Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at drøfter funktionsbeskrivelsen af Holbæk Arena med henblik på at afgive høringssvar. Cowi har udarbejdet en beskrivelse af Holbæk Arena. Beskrivelsen side 33 og frem oplister de forskellige faciliteter. Der er et ønske om at få kvalificeret disse ud fra et handicapperspektiv. Om muligt vil man gerne have udfyldt og kommenteret kolonner med Bruger, funktioner og bemærkninger og Inventar og udstyr. s bidrag skal bl.a. bruges til at blive helt skarpe på hvilket udstyr, der skal med og til at vurdere behovet for depotplads. Der er ydermere et ønske om, at få input til, hvor arbejdet med Holbæk Arena kan tilpasses og justeres, eller hvor der er egentlige mangler. Den første del af dokumentet indeholder en række Hverdagsscenarier som er et forsøg på at tegne et billede af hvad stedet skal kunne og hvordan det skal fungere. Disse scenarier er især målrettet til de bydende arkitekter til inspiration. Det sker lige nu Samtidig med at dette arbejdsdokument er i hørring arbejder man videre med at få præciseret de forskellige afsnit og de grafiske oversigter. Vinderen af arkitektkonkurrencen, Cobe, er bl.a. i fuld gang med at revidere masterplanen og sikre, at der er sammenhæng mellem masterplanen og funktionsprogrammet. Arbejdsdokumentet sendes også i høring hos Handicaporganisationerne. Bilag Funktionsprogram m oversigter - under udarbejdelse - 09.pdf kvitterer for den tidlige inddragelse i arbejdet frem mod Holbæk Arena. forventer, at bygningsreglementet og SBI-anbefalingerne bliver overholdt.

10 , Side nr. 7 Rådet bemærker, at der i forbindelse med etablering af omklædningsrum tages højde for eksempelvis stomibrugere, der kan have brug for et selvstændigt rum. henstiller til, at der tages stilling til, hvordan Holbæk Arena vil kunne bruges til handicapidræt. Rådet peger på muligheden af at inddrage handicapidrætsudøvere fra kommunen og Holbæk Handicapidræt. Samtidig bør tilskuerpladser etableres, så de er handicapvenlige. Det bør sikres, at der er adgang til bassinet for handicappede, og at parkerings-, adgangs- og flugtforhold tilrettelægges, så de egner sig for handicappede. stiller sig gerne til rådighed for det videre arbejde frem mod Holbæk Arena.

11 , Side nr Åbent punkt - Udpegning af bruttoliste over bygninger til God adgang - Sag nr. 13/20877 Beslutning Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at drøfter valget af bygninger til God Adgang for Alle s tilgængelighedsgruppe viderefører drøftelsen med mærkningsordning i samarbejde med Center for Ejendomme besluttede på mødet den 13. maj at udarbejde en liste over bygninger, der kan indgå i mærkningsordningen God Adgang for Alle. Udgangspunktet for forslaget er, at der indgår Kulturelle institutioner Biblioteker Skoler og Administrative bygninger Med dette afsæt peger tilgængelighedsgruppen sammen med Center for Ejendomme på følgende konkrete bygninger: Brorfelde Elværket Kulturkasernen Rådhuset Jernbanevej 6 Kanalstræde 2 Tølløse Skole Nørre Jernløse skole med hal Sønderskole Seminariet Frivillighedscentret Elisabethcentret og Multihuset på fælleden De tre biblioteker

12 , Side nr. 9 Lovgrundlag link Godadgang.dk Der var et ønske om at få Kildevangens Skole afdeling i Ågerup med i stedet for Multihuset på Fælleden. Tilgængelighedsgruppen går videre med ordningen.

13 , Side nr Åbent punkt - Drøftelse af budget Sag nr. 14/56466 Drøftelse Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at drøfter Budget 2015 med henblik på at afgive høringssvar Budgettet er 1. behandlet den 27. august. Og det er nu sendt i høring, så borgere og medarbejdere har mulighed for at give deres holdning til budgetforslaget til kende. I den forbindelse er der et borgermøde i kuben 1. september. Høringssvar skal være sendt inden den 19. september. Budgetmaterialet findes på kommunens hjemmeside. bemærker, at budgettets form gør det svært at arbejde med handicapforhold som et samlet område. Rådet peger på, at der skal satses på at løse opgaver anderledes fremfor at gennemføre oplevede serviceforringelser. Rådet peger på, at betalte ledsageordninger bør overvejes. Rådet hæfter sig ved som positivt, at hjerneskadekoordinatoren fortsætter.

14 , Side nr Åbent punkt - Drøftelse af transport efter udbud - Sag nr. 13/18105 Drøftelse Indstilling Socialchef Jan Christensen indstiller, at drøfter situationen vedrørende transport Fællesudbuddet af befordring har givet anledning til stor opmærksomhed. Seneste status gives på mødet. Rådet kan i den forbindelse drøfte fremtidig rolle ved lignende situationer og herunder, hvordan tidlige bidrag fra rådet kan indgå ved tilrettelæggelse. Formanden orienterede om de oplevelser af svigt mange borgere har oplevet. Samtidig anerkendte han, at kommunen trådte i karakter i forhold til situationen. Der er valgt ny operatør til en række af kommunens tilbud udvalgt gennem et fornyet hasteudbud på området. Rådet henviser til, at merudgiften til hasteudbuddet ikke skal tages fra institutionernes budget. Hjernesagen peger på, at kommunens kørselsaftale til Stenhusbakken også giver anledning til udfordringer for borgerne.

15 , Side nr Åbent punkt - Eventuelt - Sag nr. 14/1691 Eventuelt Jan Christensen orienterede om den vedtagne handlingsplan for Tornhøj. Den retter sig mod Kompetencer Målgruppe og faglighed og Kommunikation Rådet bliver holdt orienteret i takt med, at handlingsplanen bliver gennemført. Der var ikke yderligere til eventuelt.

16 , Således passeret Mødet afsluttet kl. Således tiltrådt: Morten Løvschall Ilse Rosenkilde Johansson Karen Andersen Jytte Brouer Jacob Christiansen Grete Sonberg Pernille Kruse Ole Brockdorff Jørgen Jensen Mogens Hansen Rasmus Brandstrup Larsen

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 16:30. i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 16:30. i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 04-11-2014, kl. 16:30 i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet:

Læs mere

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 12-08-2014, kl. 17:00 i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet:

Læs mere

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den 08-04-2014, kl. 16:30. i Kildehaven, Hovedgaden 95, 4520 Svinninge

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den 08-04-2014, kl. 16:30. i Kildehaven, Hovedgaden 95, 4520 Svinninge Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 08-04-2014, kl. 16:30 i Kildehaven, Hovedgaden 95, 4520 Svinninge Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af:

Læs mere

Handicaprådets årsrapport

Handicaprådets årsrapport Handicaprådets årsrapport Indholdsfortegnelse FORMANDENS FORORD...2 RÅDETS SAMMENSÆTNING...3 RÅDETS AKTIVITET...3 DELTAGELSE I MØDER...4 REGNSKAB FOR RÅDET...5 EMNER BEHANDLET I RÅDET...6 HANDICAPPRISEN...6

Læs mere

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 04-02-2014, kl. 17:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet:

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen Dagsorden til ekstraordinært møde til Byrådet Onsdag den 21-12-2016, kl. 18:00 i Byrådssalen Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Byrådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet

Læs mere

Referat fra. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen

Referat fra. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen Referat fra Byrådet Onsdag den 05-10-2016, kl. 18:00 i Byrådssalen Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Byrådet består af: Parti: Medlemmer: A - Socialdemokratiet: B

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde fra. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen, Rådhusvej 1

Referat fra ekstraordinært møde fra. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen, Rådhusvej 1 Referat fra ekstraordinært møde fra Byrådet Onsdag den 09-08-2017, kl. 18:00 i Byrådssalen, Rådhusvej 1 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Byrådet består af: Parti:

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen, Rådhusvej 1

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Byrådet. Onsdag den , kl. 18:00. i Byrådssalen, Rådhusvej 1 Dagsorden til ekstraordinært møde til Byrådet Onsdag den 09-08-2017, kl. 18:00 i Byrådssalen, Rådhusvej 1 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Byrådet består af: Parti:

Læs mere

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 17:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 13-05-2014, kl. 17:00 i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet:

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Handicaprådets årsrapport

Handicaprådets årsrapport 2013 Handicaprådets årsrapport Indholdsfortegnelse FORMANDENS FORORD... 2 RÅDETS SAMMENSÆTNING... 3 RÅDETS AKTIVITET... 3 REGNSKAB FOR RÅDET 2013... 4 EMNER BEHANDLET I RÅDET... 5 HANDICAPPRISEN... 5 KOMMUNENS

Læs mere

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Hovedudvalget. Fredag den , kl. 09:00. i kantinen, Kanalstræde 2

Dagsorden til ekstraordinært møde til. Hovedudvalget. Fredag den , kl. 09:00. i kantinen, Kanalstræde 2 Dagsorden til ekstraordinært møde til Hovedudvalget Fredag den 24-06-2016, kl. 09:00 i kantinen, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Hovedudvalget består

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Bygge- og Ejendomsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Bygge- og Ejendomsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Brian

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

Handicaprådets årsrapport

Handicaprådets årsrapport 2013 Handicaprådets årsrapport Indholdsfortegnelse FORMANDENS FORORD... 2 RÅDETS SAMMENSÆTNING... 3 RÅDETS AKTIVITET... 3 REGNSKAB FOR RÅDET 2012... 4 EMNER BEHANDLET I RÅDET... 5 HANDICAPPRISEN... 5 POLITIKFORMULERING

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl. 16.30 i Mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND)

REFERAT HANDICAPRÅD MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 27. JUNI 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 16. april 2013 kl. 14.30 Mødelokale 1, Landemærket 26 i Rønne. Referat

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 16. april 2013 kl. 14.30 Mødelokale 1, Landemærket 26 i Rønne. Referat Referat HANDICAPRÅDET I BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 16. april 2013 Indholdsfortegnelse 1. Referat fra sidste møde... 2 2. Orientering - Overgang fra barn til voksen... 2 3. Orientering - Reform af førtidspension

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Mandag den 21. august 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Ole Svendsen, Richard Barth, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde fra. Udvalget "Aktiv Hele Livet - Sundhed og Omsorg" Onsdag den , kl. 16:00. i Kanalstræde, mødelokale 0.

Referat fra ekstraordinært møde fra. Udvalget Aktiv Hele Livet - Sundhed og Omsorg Onsdag den , kl. 16:00. i Kanalstræde, mødelokale 0. Referat fra ekstraordinært møde fra Udvalget "Aktiv Hele Livet - Sundhed og Omsorg" Onsdag den 28-09-2016, kl. 16:00 i Kanalstræde, mødelokale 0.13 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mette Herbert konter Mandag 21.11.2016 kl. 15:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Kvalitetsstandarder 2017 3 Status ældre og voksne på døgninstitution - november

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere:

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Folkeoplysningsudvalget Referat Mødedato: Søndag den 25-09-2011 Starttidspunkt for møde: 13:30 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: Afbud: Ebbe Christensen, Egon Knudsen, Karin

Læs mere

Holstebro Handicapråd

Holstebro Handicapråd Holstebro Handicapråd 2014 2017 Rådsmøde 05-2016 Torsdag den 15. juni 2016 - kl. 16.00 19.30 Hyldgården, Mellemtoft 1 REFERAT 1. Velkomst og protokol 1.1 Velkomst. Formanden bød velkommen. 1.2 Formalia

Læs mere

HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE HANDICAPRÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 TIRSDAG DEN 8. DECEMBER 2009, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Handicaprådet 8. december 2009 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13 Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015 den 24. august kl. 13 Deltagere: Susanne Tarp, Pernille Høxbro (til og med punkt 8), Inger Brandt, Nikolaj Bøgh, Jørgen Danielsen, Mette Bang Larsen, Birgitte Mejsholm,

Læs mere

Handicaprådet - arbejdsplan 2. halvår halvår 2011

Handicaprådet - arbejdsplan 2. halvår halvår 2011 Torsdag den 26. august Høringsfrist 30. august. På VPU s møde 9. september Høring af forslag til revideret kvalitetsstandard for praktisk bistand og pleje mv. Høring af forslag til revideret kvalitetsstandard

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 26. marts 2015 - kl. 15:30 Sted Møde udenfor rådhuset, Kompasét lokale 2 it, Niels Kjærbyes Vej 9, 5610 Assens. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden Morsø Kommune Handicaprådet Dagsorden Torsdag, den 20. september 2018, kl. 16.00 18.00 Mødested: Administrationsbygningen, Jernbanevej 7, lok. 605/607 Faste deltagere: Betina Pedersen, Elly Bloch, Jens

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Åbent Referat. til. Handicaprådet

Åbent Referat. til. Handicaprådet Åbent Referat til Handicaprådet Mødedato: Mandag den 8. december 2014 Mødetidspunkt: 15:30-17:30 Mødested: Borgercenter Varde, Mødelokale 10 Deltagere: Fraværende: Referent: Poul Rosendahl, Else Marie

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Handicaprådet Dato: 27.06.2013 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Liselotte Nielsen, Louis Hjelmsø,

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Sundheds- og Omsorgsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Sundheds- og Omsorgsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åben dagsorden til Sundheds- og Omsorgsudvalget Mødedato: Mandag den 3. marts 2014 Mødetidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Camilla Schwalbe, Allan S. Andersen, Anders

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-10-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Mandag kl. 14:15 Mødelokale D1

Mandag kl. 14:15 Mødelokale D1 Referat fra ordinært møde Møde den 20. november Mandag 20.11.2017 kl. 14:15 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Ny rammeaftale på det specialiserede social- og specialundervisningsområde

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 11. september Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 11. september Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Mødedato: Til: Referat af møde i Handicaprådet 11. september Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 1B 2017 Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 6

Sundhedsudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 6 Sundhedsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 17.00 MØDEDELTAGERE Jesper Wittenburg (A) Anne-Lise Kuhre (A) Jens Ross Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten

Læs mere

Handicaprådet i Viborg Kommune

Handicaprådet i Viborg Kommune Handicaprådet i Viborg Kommune Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 08.30 Til kl.: 10.30 Mødested: CKU Viborg Rosenstræde 6, 8800 Viborg Mødenr.: 1 Fraværende: Kåre Jørgensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 18. juni 2019 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Allan S. Andersen, Ali Qais, Brian

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Fra Handicaprådet Dato: 23.01.2014 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler FURESØ KOMMUNE Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler Medlemmerne mødt Afbud: Neslihan Diksan REFERAT Indholdsfortegnelse Åben dagsorden Til efterretning

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted: TILLÆGSDAGSORDEN Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale B, Støvring Rådhus. Indholdsfortegnelse Side 13. Regulering af den rørlagte del af Bælum Bæk gennem Bælum by 287 Underskriftsside 291

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 28. oktober 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Handicaprådet Beslutningsprotokol

Handicaprådet Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol 17-09-2015 16:00 Medborgerhuset Bindslevs Plads Afbud fra: Mia Schmidt Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl Sted: Mødelokale 1 i Forhallen

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl Sted: Mødelokale 1 i Forhallen Referat Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl. 17.00 Sted: Mødelokale 1 i Forhallen Deltagere:Jens Mikkelsen, Bjarke Juul, Ottar Bingen, Frederik Lerche, Peter Rymann, Patricia W. Gale, Fedai Celim,

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden JRI fremsatte forslag om ændring af formulering af pkt. 5. Ændringen blev godkendt.

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden JRI fremsatte forslag om ændring af formulering af pkt. 5. Ændringen blev godkendt. Sted: Hørsholm Rådhus, Mødelokale D2 Dato: Den 30. november 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Jerry Ritz (JRI) Christian Skytt (CKS) Thorkild Gruelund (THG) Birgitte Ertberg (BER) Susanne Rohde (SRH) Annette

Læs mere

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16. Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.00) Deltagere: Bo Runge-Dalager Torben Greve Michel van

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 TORSDAG DEN 16. APRIL 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, GÆSTEKANTINEN Social- og Sundhedsudvalget 16. april 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 27. august 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Bjarne Bang Christensen (BBC), Bjarne Hørlykke

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Referat fra møde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Referat fra møde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Mandag den 30. marts 2009 Kl. 16.30 i mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe Olsen

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Snorre Chr. Andersen D 4646 4720 E jabi@lejre.dk

Læs mere

Dagsorden. Handicaprådet Dato: 30. august 2018 Fra: 16:30 Sted: Mødelokale 324. Indkaldelse. Gitte Friberg Bomholdt (A) Malene Hyldekrog

Dagsorden. Handicaprådet Dato: 30. august 2018 Fra: 16:30 Sted: Mødelokale 324. Indkaldelse. Gitte Friberg Bomholdt (A) Malene Hyldekrog Dagsorden Dato: Fra: 16:30 Sted: Mødelokale 324 Indkaldelse Gitte Friberg Bomholdt (A) Malene Hyldekrog Connie Mankov (A) Mette Riegels Kirsten Breinholdt Betina Skovby Lis Særmark-Thomsen Daniel Gartmann

Læs mere

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden.

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat Handicaprådet FREDERICIA X Mødedato: 20.02.17 Blad nr. 1 Mødested: Mødelokale 620, Rådhuset Mødetidspunkt: kl. 17-19 Møde i Handicaprådet Deltagere: Peder Tind, Bente Ankersen, Kirsten Cordtz, Connie Maybrith

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Handicaprådet Dato: 04.04.2013 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 215 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 14 Godkendelse af dagsorden 3 15 Godkendelse

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Åbent møde for Handicapråds møde den 11. februar 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1

Åbent møde for Handicapråds møde den 11. februar 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Åbent møde for Handicapråds møde den 11. februar 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Indholdsfortegnelse 001. Meddelelser til Handicaprådets møde den 11. februar 2009 3 002. Forslag til Vesthimmerland

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard

Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard Ekstraordinær dagsorden for Handicapråds møde den 23. februar 2012 kl. 08:00 i Jobcenter, Lokale 60b, Vester Boulevard 7, Aars Indholdsfortegnelse 001. Den Sammenhængende Børnepolitik... 3 002. Orientering

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 29. august 2017 Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 209, Mødelokale Bjarne Thyregod, Anders

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 107. Udmøntning af budgetaftale 2008 for Vesthimmerlands Daghøjskole 3 108. Udmøntning af budgetaftale

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET. den i Borgmesterens Mødeværelse

REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET. den i Borgmesterens Mødeværelse REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET den 30.03.2009 i Borgmesterens Mødeværelse Afbud Finn Lambek (A) SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Handicapanalysen - analyse af kvalitetsstandarder på handicapområdet...

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. september 2012 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden. Mandag den 10. september 2012 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 10. september 2012 kl. 17 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Snorre Chr. Andersen D 4646 4720 E jabi@lejre.dk

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet DAGSORDEN Møde nr. : 03/2010 Sted : Mødelokale 101 Dato : 16. september 2010 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 15:30 Medlemmer Margit Tang Møller (Ledelse) Birte Kousted

Læs mere

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl i Nordhøj, Skibby

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl i Nordhøj, Skibby Velfærdsudvalget Referat fra møde Torsdag den 6. marts 2014 kl. 08.30 i Nordhøj, Skibby Mødet slut kl. 11.40 MØDEDELTAGERE Kasper Andersen (O) Emilie Tang (V) Jens Ross Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten

Læs mere

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017 HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017 HOLSTEBRO LOV OM RETSSIKKERHED OG ADMINISTRATION PÅ DET SOCIALE OMRÅDE DE BEHANDLEDE EMNER / TEMAER LISTET I VILKÅRLIG RÆKKEFØLGE: Handicapråd Forskellige

Læs mere

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11.

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11. Vækstudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 08.30 i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus Mødet slut kl. 11.10 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Hans Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten Weiland

Læs mere

TRÆNING VEDLIGEHOLDELSE AF FÆRDIGHEDER KVALITETSSTANDARD FOR SUNDHEDS- OG ÆLDREOMRÅDET

TRÆNING VEDLIGEHOLDELSE AF FÆRDIGHEDER KVALITETSSTANDARD FOR SUNDHEDS- OG ÆLDREOMRÅDET TRÆNING VEDLIGEHOLDELSE AF FÆRDIGHEDER KVALITETSSTANDARD FOR SUNDHEDS- OG ÆLDREOMRÅDET Træning vedligeholdelse af færdigheder Kvalitetstandarden giver dig generel information om Holbæk Kommunes tilbud

Læs mere

Bodil Boesgaard i stedet indkaldt Poul Poulsen. Betina Signe Stick. Der er ikke andre der har mulighed for at deltage

Bodil Boesgaard i stedet indkaldt Poul Poulsen. Betina Signe Stick. Der er ikke andre der har mulighed for at deltage Referat Handicaprådet Tid torsdag den 11. september 2014 kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 på Assens Rådhus Afbud Bodil Boesgaard i stedet indkaldt Poul Poulsen. Betina Signe Stick. Der er ikke andre der har

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 1. oktober 2015 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Camilla

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Social- og Sundhedsunderudvalg Mandag, den 6. marts 2006, Kl Møde nr. 3 Værløse Rådhus, Mødelokale 1

Social- og Sundhedsunderudvalg Mandag, den 6. marts 2006, Kl Møde nr. 3 Værløse Rådhus, Mødelokale 1 FURESØ KOMMUNE Social- og Sundhedsunderudvalg Mandag, den 6. marts 2006, Kl. 19.00 Møde nr. 3 Værløse Rådhus, Mødelokale 1 Afbud: Kurt Bork Christensen og Sidika Yalin REFERAT Susanne Mortensen (C), formand

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 STED: RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen /32720 Kirkelig ligning / behandling af budget Orientering...

1. Godkendelse af dagsordenen /32720 Kirkelig ligning / behandling af budget Orientering... Referat Økonomiudvalget Tid Mandag den 28. september 2015 - kl. 13:00 Sted Mødelokale 3 Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2. 14/32720 Kirkelig ligning 2016...1 3.

Læs mere

Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1

Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Indholdsfortegnelse 008. Meddelelser til Handicaprådet møde den 1. april 2009 17 009. Kommunal redegørelse vedrørende

Læs mere

Handicaprådet i Viborg Kommune

Handicaprådet i Viborg Kommune Handicaprådet i Viborg Kommune Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 08.30 Til kl.: 10.30 Mødested: Stionen Ll. Sct. Hans Gade 7-9 Mødenr.: 7 Fraværende: NB: Sag nr. 56 blev behandlet som første punkt. Karl Engelbrecht,

Læs mere