R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. mandag den 1. oktober 2007 kl i udvalgets sekretariat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. mandag den 1. oktober 2007 kl. 13.30. i udvalgets sekretariat"

Transkript

1 Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 1. oktober 2007 kl i udvalgets sekretariat I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog Lars Gram Vagn Henriksen Susanne Ottesen Conny Larsen Ejner K. Holst Thomas Johansen Søren Jensen Lars Dalsgaard Niels Lange Jørgensen Lis Korsbjerg Pernille Grædahl Beck Morten Gass Jørgen Maltha Rasmussen Marianne Eltong Gade Der forelå afbud fra: Lars Kaae Dan Kolding Dagsorden for udvalgsmødet var følgende: 1. Præsentation af medlemmer/udvalg 2. Godkendelse af vedtægter 3. Konstituering valg af formand/næstformand 4. Godkendelse af budget 5. Fremlæggelse af fordelingsnøgle 6. Præsentation af hjemmeside, logo m.v.

2 2 7. Kommissorium for funktionsgrupper 8. Orientering om nedsatte funktionsgrupper samt status Lager/logistik Vedligehold Emballering Transport Kontor/administration Laboratorium Arbejdsledelse/specialist 9. Mødeplan 10. Eventuelt 1. Præsentation af medlemmer/udvalg. Medlemmerne præsenterede sig for hinanden. 2. Godkendelse af vedtægter. Vedtægterne blev gennemgået, idet der i vedtægternes punkt 5 blev indsat regler for udsendelse og godkendelse af referater. Herefter blev vedtægterne godkendt og underskrevet af de udpegningsberettigede organisationer. 3. Konstituering valg af formand/næstformand. Udvalget konstituerede sig med forbundssekretær Poul Erik Faarkrog som formand og gårdejer Thomas Johansen som næstformand for perioden 1. oktober september Godkendelse af budget. Herunder blev det udsendte forslag til budget godkendt af udvalget, idet der var enighed om, at udvalgets første regnskabsår går fra 1. juli 31. december 2007 og at udvalget herefter følger kalenderåret. Fremtidige budgetter vil blive pristalsreguleret.

3 3 Udvalget tog til efterretning, at hjemmesiden blev dyrere end budgetteret, da der var tale om et nyt CRM-system samt en ny platform for hjemmesiden. 5. Fremlæggelse af fordelingsnøgle. Forbundene fremlagde fordelingsnøglen. Det blev aftalt, at formanden årligt ved årets udgang fremsender den fordelingsnøgle, der skal ligge til grund for sekretariatets opkrævning. 6. Præsentation af hjemmeside, logo m.v. Grundet skift af leverandør for var hjemmesiden ikke færdigkodet, hvorfor den ikke kunne præsenteres på mødet. Hjemmesiden forventes nu åbnet i uge 42. Det blev aftalt, at sekretariatet sender information til forbundene, når hjemmesiden går i luften, således at de kan gøre reklame for siden i deres respektive baglande. 7. Kommissorium for funktionsgrupper. Kommissoriet for funktionsgrupperne blev gennemgået, og det blev aftalt, at forbundene, før en udpegning af medarbejderrepræsentanter til funktionsgrupperne, bliver orienteret herom. Kommissoriet blev herefter godkendt. 8. Orientering om nedsatte funktionsgrupper samt status. Lager/logistik Der blev orienteret om funktionsgruppen for lager/logistik, der består af følgende medlemmer: Søren Jacobsen (NNF), NN fra 3F, Rudi Petersen, Henning Faurskov, Torben Rasmussen, Lisa Zoffmann, Peter Jensen og Søren Christensen. Status for funktionsgruppen kan sammenfattes således: Nystartet gruppe med første møde afholdt den 26. september Et par medlemmer er gengangere fra den tidligere arbejdsgruppe, derved er der bevaret erfaring og viden i gruppen.

4 4 Gruppen har udarbejdet input til et nyt mejeriforløb, der den 26. oktober 2007 vil blive drøftet med en skolerepræsentant. Funktionsgruppen rejste følgende problemstillinger for MUU: Da de tidligere mejeriforløb ebbede ud pga. manglende commitment/ejerskab, henstillede gruppen til, at der fremover i ledelsessystemerne blev skabt det fornødne commitment. Gruppen oplevede ved de tidligere kursusforløb en vis modvilje mod deltagelse på kurset fra nogle medarbejdere, og dette afstedkom flere aflysninger. Gruppen henstillede derfor til forbundene om, tillige at hjælpe med at fortælle deres medlemmer vigtigheden af kursusdeltagelse. Vedligehold. Der blev orienteret om funktionsgruppen for vedligehold, der består af følgende medlemmer: Søren Rishøj Jakobsen (Dansk El-Forbund), Helge Arendtsen (Dansk Metalarbejderforbund), Jan Nygård, Rasmus Thinggaard, Preben Skov Pedersen, Michael Boris. Herudover er uddannelseskonsulent Toni Brian Lynge fra EUC Syd tilknyttet. Status for funktionsgruppen kan sammenfattes således: Der er foretaget en transformation af den tidligere arbejdsgruppe til funktionsgruppe dvs. gruppen har i høj grad beholdt kontinuiteten og erfaringen fra flere års målrettet arbejde. Gruppen er velfungerende med en skolerepræsentant, der kan give input om, hvad der rører sig på uddannelsesområdet samt ideer til, hvordan andre virksomheder løser forskellige tilsvarende problemstillinger. Det blev fremført, at skolerepræsentanten ikke som upartisk og dette i yderste konsekvens menes at kunne medføre forskellige begrænsninger i forhold til uddannelsestilbud og information om uddannelsestilbud. Funktionsgruppen opfordres til at undersøge om de kurser, der allerede er på hylderne er tidssvarende og har det rigtige indhold. Funktionsgruppen blev opfordret til at søge øget kursus/uddannelsessamarbejde med andre virksomheder/områder, der producerer fødevarer, for el/metal-området kunne Danish Crown være interessante.

5 5 Skulle der opstå finansielle special-behov, som det skete i forhold til pakkeriuddannelsen, oplyste El-Forbundet, at de gerne modtager konkrete ansøgninger om finansiering af udviklingsprojekter. Der er blevet udarbejdet en uddannelsesbog/elevbog for hhv. automatikteknikerlærlinge og elektrikerlærlinge. Funktionsgruppen rejste følgende problemstillinger for MUU: Vanskeligheden af rekruttering af elever/lærlinge pga. den aktuelle arbejdsmarkedssituation. Gruppen foreslår derfor, at problematikken fremover opnår større opmærksomhed i forskellige sammenhænge gerne i forbindelse med tiltrækning af andre lærlingefaggrupper til mejeriindustrien. Fælles retningslinier i forhold til kost og transport for deltagere på AMU-kurser der ikke overnatter på kursusstedet. Udvalget adresserede denne opgave til overenskomstparterne. Emballering. Der blev orienteret om funktionsgruppen for emballering, der består af følgende medlemmer: Jane Hansen (NNF), Steen Nielsen (3F), Jens Rasmussen, Michael Nørgaard, Kristian Jensen, Kurt P. Madsen og Søren Ebbesen. Status for funktionsgruppen kan sammenfattes således: Der har været en meget stor interesse for at deltage i denne funktionsgruppe. Som udgangspunkt nystartet funktionsgruppe, men der indgår 2 medlemmer fra den tidligere arbejdsgruppe Mejeriindustriens pakkeoperatøruddannelse. Da Pakkeoperatøruddannelsen, trin 1-3 ikke længere findes i AMU-systemet, har gruppen arbejdet intenst på at udvikle et nyt målrettet mejeriforløb med udgangspunkt i de nye AMU-kurser. Der har været afholdt en idégenereringsdag, hvor ca. 20 repræsentanter fra driftsstederne deltog sammen med en facilitator og en underviser fra de tidligere undervisningsforløb. Dagen udmøntede sig i et konkret forslag til et nyt mejeriforløb med følgende moduler: Produktionsdokumentation 4 dage Procesoptimering (herunder brug af sensorer) 4 dage Anvendelse af emballage 3 dage Kommunikation 3 dage

6 6 EGA 3 dage Kvalitetsbevidsthed 3 dage Samlet set har mejeriuddannelsen en varighed på 20 dage/4 uger. Det specielle ved mejeriholdene er, at de enkelte kurser mixes på kryds og tværs således, at kursisten først får et kursusbevis for det enkelte kursus, når alle kurserne er gennemført. Udvalget drøftede det formålstjenlige i, at kursusforløbene skulle stykkes sammen af flere kurser på en gang og at deltagerne, som udgangspunkt, først ville få kursusbeviserne, når alle forløb var gennemført. Der blev henstillet til funktionsgruppen om at overveje, at den nye pakkeriuddannelse afvikles inden for et år, således at der ligger 2 moduler i foråret og 2 moduler i efteråret, således at medarbejderne får deres beviser langt hurtigere. Det ønskes også afklaret, om der forud for deltagelse på kurset skal ske en kompetenceafklaring af medarbejderne på skolerne, for at finde ud af, hvilke barrierer, der kunne ligge, f.eks. i forhold til læse/skrive færdigheder her kan det oplyses, at MFU ansøger Undervisningsministeriet om midler til at analysere læse-, skrive- og regnesvages muligheder for deltagelse på AMU-kurser inden for mejeriområdet. Der er etableret et samarbejde med Vitus Bering i Horsens, Aalborg Tekniske Skole samt AMU Syd i Kolding. De 3 skoler vil i et koordineret samarbejde udbyde ensartede mejeri-grundforløb. Der afholdes pilotkurser i uge 40 og 45. Funktionsgruppen rejste følgende problemstillinger for MUU: I dag har medarbejderne i emballeringsfunktioner et stort uddannelsesbehov pga. længere tid uden et mejeriforløb. Det er væsentligt med en prioritering af uddannelsesområdet, da medarbejdernes kompetencer ellers ikke matcher driftsstedernes behov på sigt. Gruppen foreslog, at der etableres en fordelingsnøgle mellem de deltagende driftssteder, således at der kan være sikkerhed for kursernes gennemførelse. Erfaringerne fra den tidligere Pakkeoperatøruddannelsen har vist, at det nuværende tillæg i overenskomstens 3, stk. 10, i flere situationer har givet en dårlig indfaldsvinkel/motivation for kursusdeltagelse, da medarbejdere der allerede besad kompetencerne deltog i forløbet. De tre skoler, der samarbejder om det nye mejeriforløb, har sat meget ind for at

7 7 udvikle det helt rigtige mejeriforløb dette har været forbundet med en række omkostninger, som det umiddelbart har været vanskeligt for skolerne at få dækket derfor stiller gruppen forslag om etablering af en form for udviklingspulje til brug for lignende fremtidige udviklingsforløb i de forskellige funktionsgrupper. Transport (indsamling og distribution). Der blev orienteret om funktionsgruppen for transport, der består af følgende medlemmer: Bent Salvesen (3F), Dion Andersen (3F), Bent Sørensen, Niels Bloch, Keld Højgaard, Ole Højris Christensen, Torben Rasmussen og Kaj Nielsen. Status for funktionsgruppen kan sammenfattes således: Transformation af tidligere arbejdsgruppe til funktionsgruppe, dvs. gruppen har i høj grad beholdt kontinuiteten og erfaringen fra flere års målrettet arbejde. Planlægger møde med en skolerepræsentant for at være på forkant med de EUuddannelseskrav, der skal efterleves fra Planlægger udvikling af et kursus for distributionschaufførerne i stil med AMUkurset Fra gård til mejeri, der gennemføres på Dalum UddannelsesCenter. Funktionsgruppen rejste følgende problemstillinger for MUU: Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er en stor udfordring gruppen foreslår en øget branding/flere gode historier om det at være chauffør i mejeriindustrien. Der tænkes i nye ansættelsesformer for at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Distributionschaufførerne fra gruppen foreslår en mere målrettet uddannelsesstruktur samt prioritering af efteruddannelse på niveau med indsamlingschaufførerne. Kontor/administration. Funktionsgruppen for kontor/administration er endnu ikke dannet, dette forventes at ske i 1. kvartal af 2008.

8 8 Laboratorium. Funktionsgruppen for laboratorium er endnu ikke dannet, dette forventes at ske i november Der har i den forbindelse været kontaktet deltagere fra den tidligere eksisterende arbejdsgruppe. Arbejdsledelse/specialist. Funktionsgruppen for arbejdsledelse/specialist er endnu ikke dannet, dette forventes at ske i 1. kvartal af Det blev foreslået, at status fra funktionsgrupperne fremover opstilles således, at efteruddannelse, erhvervsuddannelse samt andre emner beskrives efter en ensartet skabelon for de enkelte funktionsgrupper. Det blev ligeledes foreslået, at der til nogle møder kunne deltage repræsentanter fra en funktionsgruppe, som udvalget kunne føre en dialog med. Sluttelig blev det foreslået, at hovedkonklusionerne fra møderne i MFU, der vil have relevans for MUU, samles og videregives, som et fast punkt på MUU s dagsorden, da visse oplysninger mv. ligeledes er relevante for MUU. 9. Mødeplan. Det næste møde i udvalget blev aftalt til den 22. april 2008 kl i sekretariatet. 10. Eventuelt. Der var ikke noget til behandling under dette punkt

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog:

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog: Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg mandag den 16. september 2013 kl. 10.00 i Dansk Industri I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog, NNF Lars Gram, Danske

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. tirsdag den 20. april 2010 på Kold college

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. tirsdag den 20. april 2010 på Kold college Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg tirsdag den 20. april 2010 på Kold college I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Niels Lange Jørgensen

Læs mere

R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter

R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter MEJERIFAGETS FÆLLESUDVALG R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 27. oktober 2008 kl. 14.00 på Dalum UddannelsesCenter Der forelå afbud fra Thomas Johansen Mødets dagsorden var følgende:

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. mandag den 1. oktober 2007 kl. 10.00. i udvalgets sekretariat. Der forelå afbud fra: Lars Kaae

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. mandag den 1. oktober 2007 kl. 10.00. i udvalgets sekretariat. Der forelå afbud fra: Lars Kaae Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 1. oktober 2007 kl. 10.00 i udvalgets sekretariat Der forelå afbud fra: Lars Kaae I mødet deltog endvidere Pernille

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 23. marts 2015 kl. 10 på Kold College

R E F E R A T. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 23. marts 2015 kl. 10 på Kold College R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg den 23. marts 2015 kl. 10 på Kold College Tilstede var: Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Lars Gram Torben Andreasen Lindhardt Nils Lange Jørgensen

Læs mere

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog:

R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri. I mødet deltog: Mejeribrugets UddannelsesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg onsdag den 5. september 2012 kl. 10.00 i Dansk Industri I mødet deltog: Poul Erik Faarkrog, NNF Lars Gram, Danske

Læs mere

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 25. marts 2014 kl. 10 på Kold College

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 25. marts 2014 kl. 10 på Kold College Referat af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg den 25. marts 2014 kl. 10 på Kold College Tilstede var: Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Vagn Henriksen Lars Gram Nils Lange Jørgensen Jens Ingvardsen

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 10.00. på Axelborg, København

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 10.00. på Axelborg, København Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 10.00 på Axelborg, København I mødet deltog: Lars Gram Thomas Johansen Poul Erik Faarkrog Vagn

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. tirsdag den 22. april 2008 kl. 10.00. i sekretariatet

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. tirsdag den 22. april 2008 kl. 10.00. i sekretariatet MEJERIFAGETS FÆLLESUDVALG R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 22. april 2008 kl. 10.00 i sekretariatet Der forelå afbud fra Vagn Henriksen og Jens Ingvardsen. Mødets dagsorden

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. mandag den 5. september 2011. i Mejeribrugets Arbejdsgiverforening

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. mandag den 5. september 2011. i Mejeribrugets Arbejdsgiverforening Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg mandag den 5. september 2011 i Mejeribrugets Arbejdsgiverforening I mødet deltog: Lars Gram Poul Erik Faarkrog Jens Ingvardsen

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00. på Kold College

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00. på Kold College Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg torsdag den 22. marts 2012 kl. 13.00 på Kold College I mødet deltog: Lars Gram Thomas Johansen Poul Erik Faarkrog Lars Kaae Lis

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 28. oktober 2009 kl på Thise Mejeri

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 28. oktober 2009 kl på Thise Mejeri Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg onsdag den 28. oktober 2009 kl. 13.00 på Thise Mejeri Der forelå afbud fra Lars Kaae Mødets dagsorden var følgende: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri Referat af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg den 30. marts 2016 kl. 10.00 på Thise Mejeri Tilstede var: Finn Ladegaard Lars Espersen Lars Gram Niels Lange Jørgensen Søren Jensen Lars Kaae Maria-Christina

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30

Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30 Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Emne: Referat fra mødet onsdag den 2. november 2011, kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Janne Uth, Region Sjælland (medlem) Steen

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg den 28. november 2014 kl. 8.00 på Comwell Hotel Kolding Til stede var: Lars Gram Vagn Henriksen Thomas Johansen Lars Kaae Jens

Læs mere

Referat. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 25. marts 2014 kl på Kold College. Pernille Græsdal Beck

Referat. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 25. marts 2014 kl på Kold College. Pernille Græsdal Beck Referat af møde i Mejerifagets FællesUdvalg den 25. marts 2014 kl. 13.30 på Kold College Tilstede var: Lars Gram Thomas Johansen Poul Erik Faarkrog Vagn Henriksen Jens Ingvardsen Lars Kaae Lis Korsbjerg

Læs mere

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 21. marts 2013 kl. 10 på Kold College

Referat. møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg. den 21. marts 2013 kl. 10 på Kold College Referat af møde i Mejeribrugets UddannelsesUdvalg den 21. marts 2013 kl. 10 på Kold College Tilstede var: Poul Erik Faarkrog Vagn Henriksen Lars Gram Torben Andreasen Lindhardt Nils Lange Jørgensen Jens

Læs mere

Status for funktionsgrupper. Forår 2009

Status for funktionsgrupper. Forår 2009 Status for funktionsgrupper Forår 2009 Funktionsgruppe lager/logistik (1) Mejeribrugets logistikuddannelse Stor tilfredshed med indhold og varighed af kurset, i særdeleshed med at komme ud og se lagerfaciliteter

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 20. april 2010 kl på Kold college

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 20. april 2010 kl på Kold college Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg tirsdag den 20. april 2010 kl. 13.00 på Kold college Der forelå afbud fra Jens Ingvardsen og Lars Kaae Mødets dagsorden var følgende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

R E F E R A T. Møde i Mejerifagets FællesUdvalg

R E F E R A T. Møde i Mejerifagets FællesUdvalg Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T Af Møde i Mejerifagets FællesUdvalg Den 23. marts 2015 kl. 13.00 på Kold College Til stede var: Lars Gram Poul Erik Faarkrog Thomas Johansen Lars Kaae Jens Ingvardsen

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. den 30. marts 2016 kl på Thise Mejeri R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg den 30. marts 2016 kl. 13.00 på Thise Mejeri Tilstede var: Lars Gram Nils Juhl Andreasen Finn Ladegaard Peter K. Holm Lars Kaae Maria-Christina Sørensen

Læs mere

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 Vi har foretaget følgende valg i Transportgruppen: Gruppeformand Jan Villadsen Forhandlingssekretær Jørgen Aarestrup Henrik Berlau - Karsten Kristensen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Sønderjyllands Fragtservice, Bredholm 2, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Rundvisning kl. 15.30 og mødet starter kl. 16.00

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Referat fra 51.. møde i Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri den 25. februar kl. 12 14 i Byggeriets Uddannelser Dato: 5. marts 2013 Tilstede: Steen Boesen 3F Formand Louise Pihl DB Næstformand

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00. i sekretariatet. Udvalget var fuldtalligt

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00. i sekretariatet. Udvalget var fuldtalligt Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00 i sekretariatet Udvalget var fuldtalligt Mødets dagsorden var følgende: 1. Referat af mødet

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

DAGSORDEN TIL FÆLLES UU-LUU MØDE FOR OVERFLADEBEHANDLINGSINDUSTRI TEMA: MARKEDSFØRING AF OVERFLADEBEHANLDERUDDANNELSEN

DAGSORDEN TIL FÆLLES UU-LUU MØDE FOR OVERFLADEBEHANDLINGSINDUSTRI TEMA: MARKEDSFØRING AF OVERFLADEBEHANLDERUDDANNELSEN København den 29.september 2014 LUU AMU Vest LUU Tradium UU Overfladebehandling Allan Thomsen (3F Industri) Allan Max Frinsch (DI) Allan Borgwardt Schmidt (3F Industri) Bernard Pedersen (Dansk Byggeri)

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 25. maj 2007 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 9.30-11.50. Bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Pedersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Møde 2/2017 17. maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Tilstede: Afbud: Dagsorden: Per Gaunø Jensen, Kirsten Møller Christensen, Anna Anholm Egeberg, Bente

Læs mere

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde ZBC Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) 29-05-2018 15:00 Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde Information : Der er afbud fra Carsten Hansen, Carsten Rasmussen og Leif Wilson Laustsen.

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 0- (efter 00: pladsgivende placeringer) Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen 7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Aalborg BK / Ole Beltoft Sven Ingerslev BK af 97, Hjørring

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-01-2010 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden Referat fra udvalgsmøde i Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning Onsdag den 14. december kl. 10.00 12.30 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1780 København V Deltagere: Christine Bernt

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 10. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 11. Plan for kurser og Temaforløb

Læs mere

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007

Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007 Møde i Portøruddannelsesnævnet fredag den 21. september 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner: Steen Norrit Janne Uth

Læs mere

3. Ægteparturnering den 29. august SUM Placering. 1. Ægteparturnering den 19. april. 2. Ægteparturnering den 7. juni. Navn Judith & Harry Jensen

3. Ægteparturnering den 29. august SUM Placering. 1. Ægteparturnering den 19. april. 2. Ægteparturnering den 7. juni. Navn Judith & Harry Jensen 1. ægteparturnering - resultater Længste drive hul 4 - Christina Christiansen Tættest flaget på hul 2 - Ole Christoffersen Tættest flaget på hul 7 - Ole Frølich-Hansen Tættest flaget på hul 12 - Se tættest

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund (efter 00: pladsgivende placeringer) 0-6 0-0- Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Anne Schousboe Jes Bank Leif Rasmussen Erik Hermansen Michael Mathiesen Flemming Nielsen Bente

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Onsdag den 12. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt Kl. 15.00 Mødelokale: Dronning Margrethehallen, Messecenter Vestre Ringvej 101, Fredericia Afbud: Langeland, Ærø

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 04.03.10 kl. 17 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

LF-Mesterskab m riffel

LF-Mesterskab m riffel LF-Mesterskab 1999-50 m riffel Mesterskabskæde for bedste Helmatch Claus Bruun Sakskøbing 1120 Hans Hares Mindepokal for bedste Helmatch i junior Kim Larsen Tingsted 1070 60 liggende finale Herre 1 Claus

Læs mere

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet.

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. juni 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. juni 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, John

Læs mere

(efter 2004: pladsgivende placeringer)

(efter 2004: pladsgivende placeringer) Distrikt Forbund 0-0- 0- Albert Mylius Nielsen Tonny Hessel / Birthe Jespersgaard Ole Beltoft / BK af 97, Hjørring Anna Lise Hyldig Per Frederiksen Lene Høybye Karl Anton Olesen BK af 97, Hjørring Svend

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Dato: Mandag den 23. januar 2017 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian Stougaard

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

DAGSORDEN. Frivilligråd

DAGSORDEN. Frivilligråd Frivilligråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2011 Sted : Mødelokale 15, administrationsbygningen i Allingåbro Dato : 22. august 2011 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12:00 Medlemmer Jens Holst (Formand) Knud Rasmussen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. marts 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 101. Orientering om kontanthjælpsområdet 3 102. LBR - medlemmer 4 103. Orientering om drøftelser i

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160.

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Referat Forum Limfjordsrådet Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00 Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Sekretariat: Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

Startliste NJ Stafet D17-49

Startliste NJ Stafet D17-49 D17-49 03/05/2018 10:00:00 245Aalborg Orienteringsklub 1 hold 1 1 Anna Vang Bobach 200775 2 Marie-Louise Møller 501932 3 Helle Bobach 200699 246 Aalborg Orienteringsklub 2 hold 2 1 Maja Mærkedahl Lilleør

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere