Ombygning og nyindretning af Vestervejen 1, 6720 Fanø. 1. Generel beskrivelse af projektet...2-4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ombygning og nyindretning af Vestervejen 1, 6720 Fanø. 1. Generel beskrivelse af projektet...2-4"

Transkript

1 Beskrivelse side 1 Indholdsfortegnelse 1. Generel beskrivelse af projektet Adresseliste Generel beskrivelse af ombygningen Tegninger Beskrivelse af de enkelte rumtyper og omfang af ombygning Indgang og vindfang Reception og foyer Trapper og lift Møderum og undervisningslokaler Storrumskontor Kontorer Arkiver/ depoter Personalerum Serverrum Toiletter, omklædningsrum og rengøringsrum Kælder Lokalefællesskabslokale Konsultationsrum Behandlingsrum Laboratorium Privathospital Tandlægeklinik Vagtværelse til læger Lejligheder Træningssal Beskrivelse af indvendige overflader og materialer Gulve Vægge Døre inkl. låsesystem Vinduer og vinduesplader Lofter Beskrivelse af solafskærmning og ovenlys Solafskærmning Ovenlys VVS- og Ventilationsanlæg Generelt El, stærk- og svagstrømsinstallationer Generelt Aptering Udearealer Tidsplan... 13

2 Beskrivelse side 2 1. Generel beskrivelse af projektet 1.1 Adresseliste Ejer Fanø Kommune tlf: Skolevej 5-7 fax: Fanø Kontaktperson: Mathilde Lau Horsman dir. tlf: bgskmh@fanoe.dk Arkitekt tlf.: Adelgade 15 fax: København K Kontaktpersoner: Adam Trier Jacobsen dir. tlf.: Arkitekt MAA atj@houpluspartnere.dk Lars Andersen dir. Tlf.: Arkitekt MAA la@houpluspartnere.dk Marianne Nørregaard tlf.: Arkitekt MAA mn@houpluspartnere.dk Inspektør Vestervejen 1 Jens Andy Sørensen, CMS tlf.: Generel beskrivelse af ombygningen I ejendommen Vestervejen 1, 6720 Fanø, omfatter ombygningen en indvendig renovering af den gamle Navigationsskole, bygning 1, stuen, 1. sal og 2. sal, samt af den tidligere elevfløj, bygning 2. Der etableres ny træningssal, bygning 3, og der etableres vindfang i fordelingsgangen, bygning 3. Der foretages lokaleændringer i bygning 4 ved den nye gangforbindelse til bygning 3.

3 Beskrivelse side 3 : ca. 950 m 2 Stueetagen ombygges delvist; foyer og trapperum bibeholdes, og der etableres nyt privathospitalsstue, tandlægekonsultation, akupunkturlokale, lokalefællesskab med undervisningskøkken, lægevagtværelse med bad og toilet, adgang til ny lift, samt ny lift. Eksisterende toiletter ombygges og der etableres nyt handicaptoilet. Der etableres gangforbindelse til ny forbindelsesgang mod bygning 4. Eksisterende indgangsparti mod Vestervejen, eksisterende trapperum og indgang fra fordelingsgangen, bygning 3, renoveres og malerbehandles. Der etableres rampe fra bygning sal ombygges delvist; der etableres mødelokaler, storrumskontor, enkeltmandskontor, stillekontor og undervisningslokale. Eksisterende opholdsrums og toiletter bibeholdes. 2. sal ombygges delvist; der etableres lejligheder, undervisningslokale og pædagogisk værksted. Eksisterende toiletter renoveres. : ca m 2 Bygningen ombygges og renoveres; der etableres nye kontorer, behandlingsrum, konsultationsrum, lokalefællesskab, personalerum, møderum, reception, arkiv/ depoter, omklædnings- og baderum, toiletter, handicap-toiletter og rengøringsrum. Der etableres nyt vindfang mod syd. I øst og vestfacader etableres der nye vinduespartier, således fra eksisterende brystninger op til loft/tagudhæng. De nye vinduespartier udføres i tre vandrette sektioner. Nedre sektion udføres med indadgående vinduesrammer, der opfylder krav til brandredningsåbninger. Der monteres gardiner og gardinstænger. Mellemsektion udføres som lukket isoleret facadeparti. Der monteres udvendig el-betjent solafskærmning for afskærmning af nedre vinduessektion. Solskærmene skal være skjult når disse er oprullet. Solafskærmningerne skal kunne betjenes individuelt rum for rum. Der skal medregnes vejrstyring. Øverste sektion skal udføres som faste glaspartier. Vinduer, fyldningspaneler og solafskærmning skal kunne modstå særdeles stærk vejrpåvirkning og udført i materialer, der kan modstå påvirkning fra kystnære områder. : ca. 130 m 2 Der opføres ny træningssal på det nuværende udeareal mellem bygning 1, 2, 3 og 4. Dette som udvidelse af bygning 3. Sal forsynes med glaspartier mod nord og dør mod nord. I området etableres også tilhørende depoter og omklædningsrum. Bredden i nuværende gang, kommende vindfang, nedsættes. Eksisterende nord-syd forbindelsesgang erstattes af ny mod øst langs kommende sal for fysioterapi og fælles træning. Denne nye gang udføres med glasfacader mod øst.

4 Beskrivelse side 4 Bygning 4: Eksisterende lokale ombygges til forbindelsesgang og garderobe, dette som en forlængelse af ny gang fra bygning 3, betegnet fysioterapi/træningsgang. Det nedlagte lokale flyttes mod vest ind i tidligere forbindelsesgang. Der etableres to nye vinduer mod vest og der opmures ny bagvæg mod syd. 1.3 Tegninger Tegninger 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08 og 09 af Funktionsplan af lægehusområdet af Alle arealangivelser i dette materiale er omtrentlige, idet projektgrundlag hidrører fra udleveret tegningsmateriale og således ikke fra nye opmålinger. Tegningerne danner grundlag for nærværende beskrivelse. 2. Beskrivelse af de enkelte rumtyper og omfang af ombygningen Eksisterende vægge nedrives/ fjernes partielt som anvist på vedlagte tegninger. Eksisterende lofter og gulvtæpper nedrives/ fjernes. Eksisterende vægge nedrives/ fjernes partielt som anvist på vedlagte tegninger. Eksisterende lofter og gulvbelægninger nedrives/ fjernes. 2.1 Indgang og vindfang Eksisterende indgang og vindfang malerbehandles og gulvene rengøres. Der etableres en tilbygning med nyt vindfang mod syd. Der etableres ny hovedindgang og vindfang i fordelingsgangen. 2.2 Reception Reception etableres. Der opsættes delvist glas- og gipsvæg med dør fra administrations- og regnskabsrum mod venteområde.

5 Beskrivelse side Trapper og lift Trapperummet malerbehandles. Gulvtæpper fjernes, og gulve derunder afhøvles. Alle trægulve efterbehandles og rengøres. Der etableres ny kørestolslift. 2.4 Møderum og undervisningslokaler Der etableres 2 møderum hver med plads til anslået 10 personer. Der etableres 2 undervisningslokaler på henholdsvis 1. og 2. sal. 2.5 Storrumskontor 2.6 Kontorer På 1. sal fjernes en del af midtervæggen for at etablere storrumskontor. Der etableres 1 nyt kontor i stuen. Der etableres 2 nye kontorer på 1. sal. Der etableres 1 nyt kontor på 2. sal. Der etableres 4 nye kontorer. 2.7 Arkiver/ depoter Der etableres arkiver/ depoter og kopirum i henhold til planer af bygning 2 og Personalerum Der etableres 1 møderum/personalerum med køkken og med plads til anslået 12 personer. 2.9 Serverrum Der afsættes plads til server i depotrum.

6 Beskrivelse side Toiletter, omklædningsrum og rengøringsrum Toiletter i stueetagen ombygges. Der etableres nyt handicaptoilet i stueetagen. Der etableres nyt toilet med badefacilitet i forbindelse med vagtværelse til læger i stueetagen. Eksisterende toiletrum bibeholdes på 1. og 2. sal. Overflader og gulvbelægning rengøres og vægge malerbehandles, lofter og belysning bibeholdes. Eventuelt defekt sanitet m.v. udskiftes til nyt i samme kvalitet Kælder Der etableres nye toiletter, omklædningsrum og garderober samt rengøringsrum i henhold til plan af bygning 2 Kælder bibeholdes Lokalefællesskabslokale Der etableres værelse til lokalefællesskab med tilhørende undervisningskøkken i henhold til plan af bygning Konsultationsrum Der etableres konsultationsrum i henhold til plan af bygning Behandlingsrum Der etableres behandlingsrum i henhold til plan af bygning Laboratorium Der etableres laboratorium i henhold til plan af bygning Privathospital Der etableres lokale til privathospital i henhold til plan af bygning 1. Der lægges nyt linoleumsgulv.

7 Beskrivelse side Tandlægeklinik Der etableres tandlægeklinik i henhold til plan af bygning 1. Der lægges nyt linoleumsgulv Vagtværelse til læger Der etableres vagtværelse til læger med tilhørende toilet og bad i henhold til plan af bygning Lejligheder Der etableres lejligheder i henhold til plan af bygning Træningssal Der etableres ny træningssal med tilhørende omklædnings-, bade-, toilet- samt depotrum i henhold til plan af bygning 3. Der bygges en ny forbindelsesgang som forbinder bygning 1, 2, 3 med 4, således i henhold til plan af bygning Beskrivelse af indvendige overflader og materialer 3.1 Gulve Hvor udtrykket som anvendes er der udelukkende tale om en kvalitetsbetegnelse og ikke et endeligt materialevalg. Valg af materialer, overflader og samlinger tager hensyn til tilrettelæggelsen af en let og effektiv rengøring. Generelt skal der sikres niveau-og trinfri adgang til alle lokaler. Eksisterende gulvtæppe fjernes. I lokaler til privathospital og tandlægeklinik lægges der linoleum som Forbo Marmoleum 2,5 mm med svejste samlinger. Trægulve/ trapper afhøvles/ behandles/ rengøres. I nye toilet- og baderum lægges der klinker i kvalitet som Evers Winckelmans 10x10 cm Eksisterende gulvbelægning fjernes. I gangareal, vindfang, reception, kontorer, møderum, konsultatonsrum lægges hårdttræsgulve der færdigbehandles.

8 Beskrivelse side 8 I behandlingsrum, laboratorium, lokalefællesskabslokale, personalerum og arkiv/ depot lægges der linoleum som Forbo Marmoleum 2,5 mm med svejste samlinger. I skadestue lægges der skridsikker vinyl med 150mm hulkel langs vægge. I omklædning- og garderoberum, rengøringsrum, skyllerum, toilet- og baderum lægges der klinker i kvalitet som Evers Winckelmans 10x10 cm. Der lægges sportsgulv i træningssal og depoter. Vådrum-, toilet- og omklædningsgulve udføres med fald mod afløb og belægges med klinker, kvalitet som Evers Winckelmans 10 x 10 cm. I træningsgang lægges gulvbelægning som gange og vindfang i bygning 3 i øvrigt. Bygning Vægge Gulv ved ny gang/garderobe fornyes med belægning af type og kvalitet som øvrige gulve i bygning 4. Øvrige eksisterende gulve bibeholdes. Nye gipsvægge udføres som type E 70/ M45, R w = 44 db. Glasvæg til møderum som type Deko FG fuldglasvæg. Glas leveres som 10 mm sikkerhedsglas fra OK gulv til OK dør. Nye gipsvægge malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Fodpaneler udføres i træ som malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Eksisterende tunge vægge og søjler malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V 2367 D1. Eksisterende gipsvægge malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V 2797 D1. I toilet- og baderum opsættes der fliser i kvalitet som Evers Ark 5X5 cm. Hvor afstivende murede tværskillevægge fjernes skal facader permanent afstives. Nye gipsvægge udføres som type E 70/ M45, R w = 44 db. Glasvægge til reception, vindfang, møderum, personalerum og lokalefællesskab som type Deko FG fuldglasvægge. Glas leveres som 10 mm sikkerhedsglas fra OK gulv til OK dør. Nye gipsvægge malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Fodpaneler udføres i træ som malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V 4118.

9 Beskrivelse side 9 Eksisterende murede vægge pudses og malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V I toilet- og baderum opsættes der fliser i kvalitet som Evers Ark 5X5 cm. I lægehus skal alle nye lette vægge forsynes med glas fra ca over gulv til færdigt loft. Krav til lyd og brand skal være opfyldt. Nye gipsvægge udføres som type E 70/ M45, R w = 44 db. Nye gipsvægge malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Fodpaneler udføres i træ som malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Vådrums-, toilet- og omklædningsrums vægge udføres i gasbeton. Disse beklædes med fliser i kvalitet som Evers Ark 5 x 5 cm fliser fra gulv til loft. Eksisterende tunge vægge og søjler pudses og malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Bygning 4 Nye gipsvægge udføres som type E 70/ M45, R w = 44 db. Nye gipsvægge malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Fodpaneler udføres i træ som malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Eksisterende tunge vægge og søjler pudses og malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V Døre inkl. låsesystem Nye døre udføres som massive glatte BD60/BD30/BD30M, type som Swedoor-Jutlandia i special kulør uden bundstykke. Bundskinner udføres under BD60/BD30 døre i rustfrit stål planforsænket i gulvbelægningen. Glasdøre udføres som Deko FG fuldglasdøre. Dørgrebsbesætning udføres på samtlige nye og eksisterende døre som Randi Line i rustfrit stål. Indfatninger og karme på nye døre i glaspartier udføres som Deko Alu karm og Alu indfatning. Øvrige karme og indfatninger udføres i træ som eksisterende. Eksisterende døre, karme og indfatninger, som bibeholdes, malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V 4103 D1. Alle eksisterende og nye døre udføres med låsesystem som 7-stiftet Ruko system. Nye døre udføres som massive glatte BD60/BD30/BD30M, type som Swedoor-Jutlandia i special kulør uden bundstykke. Bundskinner udføres under BD60/BD30 døre i rustfrit stål planforsænket i gulvbelægningen. Glasdøre udføres som Deko FG fuldglasdøre.

10 Beskrivelse side 10 Dørgrebsbesætning udføres på samtlige nye og eksisterende døre som Randi Line i rustfrit stål. Indfatninger og karme på nye døre i glaspartier udføres som Deko Alu karm og Alu indfatning. Øvrige karme og indfatninger udføres i træ som eksisterende. Eksisterende døre, karme og indfatninger, som bibeholdes, malerbehandles i henhold til MBK blad nr. V 4103 D1. Alle døre udføres med låsesystem som 7-stiftet Ruko system. Nye døre udføres som massive glatte BD60/BD30/BD30M, type som Swedoor-Jutlandia i special kulør uden bundstykke. Bundskinner udføres under BD60/BD30 døre i rustfrit stål planforsænket i gulvbelægningen. Dørgrebsbesætning udføres på samtlige nye og eksisterende døre som Randi Line i rustfrit stål. Indfatninger og karme på nye døre i glaspartier udføres som Deko Alu karm og Alu indfatning. Øvrige karme og indfatninger udføres i træ som eksisterende. Glasdøre udføres som Deko FG fuldglasdøre. Dørgrebsbesætning udføres på samtlige nye og eksisterende døre som Randi Line i rustfrit stål. Alle døre udføres med låsesystem som 7-stiftet Ruko system. Bygning 4 Som bygning 2 jf. tegninger mht. ændringer. 3.4 Vinduer og vinduesplader Eksisterende vinduer og vinduesplader i stueetage og 1. sal bibeholdes og malerbehandles. Eksisterende vinduer og vinduesplader udskiftes jf Der monteres nye vinduer i henhold til plan af bygning 2. Der monteres glasfacade i henhold til plan af bygning 3. Eksisterende glasfacade mod syd fjernes og der monteres ny glasfacade med dør i henhold til plan af bygning 3.

11 Beskrivelse side Lofter Eksisterende lofter, med undtagelse af trapperum og gangparti mod fordelingsgang, bygning 4, udskiftes og udføres som Rockfon Sonar 600 x 600 med kant F1015 synligt skinnesystem. Lofter udføres som Rockfon Sonar 600 x 600 med kant F1015 synligt skinnesystem. Lofter udføres som Rockfon Sonar 600 x 600 med kant F1015 synligt skinnesystem. Træningssal udføres med akustisk dæmpende loft, der modstår slag fra boldspil mm. Bygning 4 Øvrige eksisterende lofter bibeholdes. Ved ny gang repareres overgang til bygning 3 med nye plader svarende til eksisterende. 4. Beskrivelse af solafskærmning og ovenlys 4.1 Solafskærmning 4.2 Ovenlys Der etableres ny solafskærmning jf Eksisterende ovenlysvinduer udskiftes og der monteres nye ovenlysvinduer i henhold til plan af bygning 1 Der etableres 20 ovenlysvinduer, således over træningssal, depoter, omklædning m.m. 5. VVS- og Ventilationsanlæg 5.1 Generelt Generelt renoveres der i henhold til gældende normer og standarder. Eksisterende varmeanlæg tilpasses ny indretning. Alle behandlings- og konsultationsrum samt skadestue, laboratorium og undersøgelsesrum skal udføres fuldventileret med udsugning og indblæsning via varmeveksler. Af hensyn til luftkvalitet og smitterisiko skal indsugning og udblæsning være adskilt. De enkelte rum skal kunne justeres individuelt.

12 Beskrivelse side 12 Alle konsultationslokaler, behandlingsrum, laboratorierum, skyllerum, skadestue, vagtlægeværelse og undersøgelseslokale forsynes med håndvask i normal standardstørrelse. Alle vaske skal være med vægmonterede blandingsbatterier med køllegreb. Skadestue forsynes med gulvafløb og fald hertil. Ny fysioterapi og fælles træningssal skal udføres fuldventileret med udsugning og indblæsning via varmeveksler, med egen styring. 6. El, stærk- og svagstrømsinstallationer 6.1 Generelt Generelt renoveres der i henhold til gældende normer og standarder for kontorindretning. Der skal etableres ny udvendig belysning ved alle nye som eksisterende indgange samt terrasse. El og edb-installationskanaler monteres langs øst- og vestfacader som del af vinduesplader. Alle lokaler skal have adgang til telefon, edb og el langs vinduesfacader og vinduer. Alle øvrige lokaler skal have tilsvarende adgang ved dør. I alle rum omfattet af ombygning og nyetablering skal der i lofter monteres nye indbygningsarmaturer der opfylder de enkelte lokalers funktionskrav. Hele bygningskomplekset skal leveres klar til ibrugtagning med el, edb og telefoninstallationer. Lægehuset skal derudover forsynes med elinstallationer til diverse medicinsk udstyr. Alle lokaler eksklusive gang, toiletter og baderum forsynes med edb og telefoninstallationer. 7. Aptering I område markeret som lægehus skal alt inventar medleveres, således faste skabe og køkkenopstillinger med overskabe, skriveborde, stole, reoler, køleskabe i konsultationer og laboratorium samt flytbare brikse. Der henvises til funktionsplan af lægehus. 8. Udearealer Parkering og havearealer iht. situationsplanen. Ved skadestue skal der etableres tilkørsel og holdeplads. Det pålægges byder/operatør at sikre fornøden vej og parkeringsadgang til anlægget som helhed. Ud for personale og møderum anlægges udeterrasse.

13 Beskrivelse side Tidsplan Myndighedsprojekt efter kontraktindgåelse med udbyder Behandling og godkendelse af myndighedsprojekt af bygherre og dennes brugergruppe 8 uger 2 uger Indflytning i lægehuset 1. november 2008 Indflytning af øvrige sundhedscenter 1. januar 2009

Træningshuset Etape 2

Træningshuset Etape 2 Træningshuset Etape 2 1. Sagens parter Bygherre: Purhus Idrætsforening Søndergade - Asferg ved: Henrik Vangsted Entreprenør: Myhlenberg v. Søren Vangsted Vest A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden Telefon 9856

Læs mere

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge sal. Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af : Trustzone Dato: 14.12.2016 MATERIALEOVERSIGT - BILAG 2 TIL LEJEKONTRAKT Adresse: Islands Brygge 43 1. sal. Bilag 2 til lejekontrakt Bygningsdel Materiale/overflade Kvalitet Område Udgift afholdes af

Læs mere

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER 2008 TOTALRÅDGIVER: RAMBØLL DANMARK A/S BAG HAVERNE 32 4600 KØGE ARKITEKT: ARKITEKTERNE KØGE A/S VESTERGADE 20 4600 KØGE Indholdsfortegnelse

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN SVANEN SITUATIONSPLAN MATERIALEBESKRIVELSE Materialer er angivet nedenfor og hvor der kan foretages ændringer i materialevalget, fremgår dette direkte af beskrivelsen. For nogle områder er materialerne

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I.

UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. UDBUDSMATERIALE NY MULTIHAL-FREDERIKSBORGCENTRET TOTALENTREPRISE 07. KVALITETSLISTER MARTS 2016 ALMBJERG A/S RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA F.R.I. Tilbudte materialer - indvendig og udvendig aptering Gulve Trægulve

Læs mere

VESTERPARKEN DAGINSTITUTION ARKVH

VESTERPARKEN DAGINSTITUTION ARKVH VESTERPARKEN DAGINSTITUTION (1) Nord Opstalt facaden nord Stueplan - 1 : 200 Nord B6_St_1 Nyt skur 21 m² Endelig placering af nyt skur følger Ny væg i gule sten med store vinduer Nyt vindue ANALYSE (4)

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Bredgade/Markedsgade, 8870

Læs mere

UDVIDELSE AF KULTURHUSET KANTEN I FAXE APRIL White Arkitekter a/s

UDVIDELSE AF KULTURHUSET KANTEN I FAXE APRIL White Arkitekter a/s UDVIDELSE AF KULTURHUSET KANTEN I FAXE APRIL 2018 White Arkitekter a/s Indledning Udvidelse af Kulturhuset Kanten ved Faxe Kalkbrud. Denne mappe illustrerer et oplæg til udvidelsen af Kulturhuset Kanten.

Læs mere

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 HANS LUND, Arkitekt maa, Tingvej 12, 6630 Rødding, 74841564, 20221073, arkilund@gmail.com 01 Vest for Landsbyen Tiset (6510 Gram) ligger der et anlæg eller stadion

Læs mere

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009

Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Beskrivelse af ombygningsarbejdet på Ravnholtskolen 2009 Bygning nr. 5 Indgangsparti m.v. mod vej. Ny aut. alufacadedør (niveaufri)ved indgang komplet med tilpasning af højtsiddende vinduesparti Aut. indv.

Læs mere

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken

Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken Programoplæg for ombygning af Børneinstitutionen Stationsparken November 2006 Indholdsfortegnelse 1 Projekt 1.1 Indledning 2 1.2 Bygningsbeskrivelse eksisterende forhold 2 1.3 Bygherrens generelle syn

Læs mere

Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg

Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg Den nye bygning placeres nordvest for plejecentret. Der er adgang til bygningen fra den eksisterende parkeringsplads. Området er afdækket af

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08.

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08. GISLEV SKOLE GISLEV SKOLE DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE I ARKITEKTFIRMAET ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk OMBYGNING DATO 10.08.2011 TKT A / S 1

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

FENRISHUS DUSINES HUS. Dispositionsforslag Tilbygning og ombygning. arkitekter ingeniører. Toilet/bad 8 m2 Kontor 14 m2.

FENRISHUS DUSINES HUS. Dispositionsforslag Tilbygning og ombygning. arkitekter ingeniører. Toilet/bad 8 m2 Kontor 14 m2. Dispositionsforslag Tilbygning og ombygning FENRISHUS og DUSINES HUS 19 m Terrasse (Nødudgang) 8,5 m Garderobe/ Omklædning 20 m2 Te-køkken 8 m2 14 m2 Pause/møderum 47 m2 glas-skydevæg møderum 9 m2 glas

Læs mere

En fremtid på Sønderborgs Havnefront

En fremtid på Sønderborgs Havnefront Kontor B/Sønderborg Kontor B Sønderborg 2/ En fremtid på Sønderborgs Havnefront Kontor B/Sønderborg er beliggende på Sønderborgs tidligere industrihavn, der er ved at blive omdannet til ByensHavn et bæredygtigt

Læs mere

FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND

FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND Anlæg af bygning til forskningsenhed 19. januar 2007 Intentioner Plejecentret Sølund er beliggende mellem Sortedams Sø og Ryesgade 20 tæt på Rigshospitalet, Panuminstituttet

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE

INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE KIRKEPLADSEN 1 RINGKØBING VMB V I L H E L M S E N, M A R X E N & B E C H J E N S E N A / S Arkitektfirma MAA/Danske ARK Skovvejen 46 i 8000 Aarhus C vmb@vmb-arkitekter.dk

Læs mere

LEMVIG MUSEUM. Tegn. nr.: Side 0. Sag: Om- og tilbygning. Tegn. nr.: Side 0. Checker. Kontr.: 06-12-12. Int.:

LEMVIG MUSEUM. Tegn. nr.: Side 0. Sag: Om- og tilbygning. Tegn. nr.: Side 0. Checker. Kontr.: 06-12-12. Int.: Side 0 LEMVIG MUSEUM Til- og ombygningen skal sikre adgang for alle til hele museet og øge kvaliteten af oplevelsen og omfatter: Nyt indgangsparti Ny butik/cafe - med glaspartier mod haven Nyt elevatortårn

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012 Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr. 1 1. juni 2012 1. Licitation Tidspunkt for licitation er ændret fra onsdag 6.6.2012 til torsdag 7.6.2012, kl.

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag

Hvidovre Kommune. Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken. Projektforslag Udvidelse af kapacitet i Krogstenshaves produktionskøkken Dato : 24-11-2010 Revisionsdato : 07-12-2010 Sagsnr. : 102405 Projektleder : SH Udarbejdet af : SH/FL/KIKA/dtm Godkendt af : Teknikerbyen 34 2830

Læs mere

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne.

De centrale vægge omkring det nuværende musikrum i store campus nedrives, dog bevares murskiver i hjørnerne. Præstø Skole - Ombygning og renovering Projektforslag HOVEDDISPONERING Skolens tre afdelinger: indskoling, mellemskoling og udskoling placeres i hver deres læringsmiljø for at give optimal mulighed for

Læs mere

6. BØRNEHAVEN SEEST GL. SKOLE

6. BØRNEHAVEN SEEST GL. SKOLE 6. BØRNEHAVEN SEEST GL. SKOLE Bredevej 44, 6000 Kolding Børnehaven er beliggende i den vestlige del af Kolding, og er normeret til 50 heldags børnehavepladser med aftalt vip til 54. Sammenfattende vurdering

Læs mere

Materialebeskrivelse Å-Viften

Materialebeskrivelse Å-Viften Materialebeskrivelse Å-Viften KK EJENDOMME dat o : 03.07.2014 s ags nr. : 1 6 8 4 r e v isi o n: Materialevalg [generelt] Generelt anvendes sunde og gedigne materialer, som kan tåle det daglige slid, og

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune 04 Tilbudsliste Tilbudsliste: Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002.

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002. Tilstandsrapport 2002. Arealoversigt. Areal- og funktionsoversigt. Arealer er netto og i henhold til BUPL - reqler. Rum nr.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 0.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. _ Betegnelse. Børnetoilet. Garderobe.

Læs mere

13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE

13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE Engløkke 5-7, 6091 Sdr. Bjert Institutionen er opdelt i to afdelinger beliggende på

Læs mere

50. HEJLS BØRNEHAVE. Det Lange Hus. Det Skæve Hus. Det Lige Hus. Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021. Hejls Landevej 20, 6094 Hejls

50. HEJLS BØRNEHAVE. Det Lange Hus. Det Skæve Hus. Det Lige Hus. Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021. Hejls Landevej 20, 6094 Hejls Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021 Bind III 50. HEJLS BØRNEHAVE Hejls Landevej 20, 6094 Hejls Institutionen er beliggende i Hejls og er normeret til 80 børnehavebørn med aftalt

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart

Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart Industribygninger med kombineret lager, administration og velfærdsområde. projektudvikling: arkitekt: ejendomsmægler: Industribygninger

Læs mere

Dansk Petanque Center opførelse af hal til petanque og tennis for Karlslunde Idræt Forening

Dansk Petanque Center opførelse af hal til petanque og tennis for Karlslunde Idræt Forening Dansk Petanque Center opførelse af hal til petanque og tennis for Karlslunde Idræt Forening Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde Matr. Nr. 1b Kgs. Enge, Karlslunde - TOTALENTREPRISE 2016.07.07 Ver. Dines Jørgensen

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG

MATERIALER OG TILVALG MATERIALER OG TILVALG MATERIALEBESKRIVELSE GENERELT BOLIGERNE UDVENDIGT OMRÅDET, TERRÆN OG VEJ Bygninger opføres med murede facader i 2 farver, Bebyggelsen etableres i et udbygget boligområde - gavlboliger

Læs mere

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter.

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter. Renoveringsplan - for maskinhus, containere, mv. Odder golfklub, 5. januar 2015 Indledning: Denne projektplan indeholder en overordnet beskrivelse af en lovliggørelse/renovering/tilbygning af Odder Golfklubs

Læs mere

21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO

21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO Søndre Allé 28A, Stepping, 6070 Christiansfeld Børnehaven er beliggende i Stepping by. Institutionen er

Læs mere

Indbyggede udv. elstik

Indbyggede udv. elstik 1.11 Nyt lærred - vinduer skal kunne mørklægges Ny klimadør KT. 3740 11 Depot 12 12.98 m² Værksted BD30M 13.18 m²... 1300 BD30 800 1250 Ny loftmonteret projektor Ny åbning m. 2 nye søjler 79 Stole KT.

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 727 KUA. Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 727 KUA. Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20 Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. KUA Hou + Partnere Arkitekter A/S Adelgade 15 1304 København K Tlf.: 33 93 22 66 Fax: 33 64 05 20 KUA / Njalsgade 74-108 Hou + Partnere Bygnings nr.: 1.1 ARKITEKTSYN 2013

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

Markedsgade 12, Randers

Markedsgade 12, Randers D. 06.05.12 Markedsgade 12, Randers 7 stk. boliger på hver 84-94 m² bolig inkl. fællesarealer excl. depotrum og P-hus. Salg og information Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej

Læs mere

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Reception Areal: 11 m 2 m2 i alt 11 m 2 udv. døre Vinduer Indv. Døre Dørbredde Væg overflade Glasfilt, malet Natur anodiseret alu Mod indgang 0-4.01. Samme format som facadeplader

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

Materialebeskrivelse Rådhusgården

Materialebeskrivelse Rådhusgården Materialebeskrivelse Rådhusgården Materialebeskrivelse indhold 1. Materialevalg generelt 2. Materialevalg eksteriør 3. Materialevalg interiør - fælles arealer 4. Materialevalg interiør 2 Materialevalg

Læs mere

NY HIMMELEV BEHANDLINGSHJEM PROJEKTFORSLAG

NY HIMMELEV BEHANDLINGSHJEM PROJEKTFORSLAG PROJEKTFORSLAG DEC. 2008 Indhold Beliggenhed Situationsplan Boafsnit Snit Facader Skitse fra Gårdrum Skole Snit Facader Skitse fra Torv Administration Snit Facader Skitse fra Ankomst 3 4 5 6 8 9 10 11

Læs mere

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter:

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter: Box 25 Arkitekter Store Kongensgade 40 G 4. DK 1264 København K Tlf.: 33 13 81 11 Fax: 33 93 20 95 E-mail: mail@box25arkitekter.dk www.box25arkitekter.dk 06.02.13 Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup

Læs mere

Job 4. Arbejdsplan. Hospitalsenheden Vest Driftsafdelingen Serviceområdet Lemvig. Lemvig. 2. sal. Navn. Plantype Periode

Job 4. Arbejdsplan. Hospitalsenheden Vest Driftsafdelingen Serviceområdet Lemvig. Lemvig. 2. sal. Navn. Plantype Periode Arbejdsplan Job 4 Plantype Periode Normalplan Hverdage Assistent Telefon Mobiltlf. Kommentar 1 Kommentar 2 Arbejdstid Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 6, 6, 6, 6, 6, - - Leder Telefon

Læs mere

Plantegninger og materialebeskrivelse

Plantegninger og materialebeskrivelse 1A Bolig nr.: xxxxxx Beliggenhed: Areal: 103 m 2 Altaner: 6 m 2 Terrasse: 46 m 2 Plantegninger og materialebeskrivelse kabe kabe T T 1 Beliggenhed: tuen Areal: 79 m² Have i gård Bolig nr.: 62, 69 Areal:

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE

65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021 Bind III 65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE Sct. Michaelsgade 10, 6000 Kolding Institutionen er beliggende i den vestlige del af Kolding

Læs mere

1.3 BØRNEHAVEN SKOVHUSET

1.3 BØRNEHAVEN SKOVHUSET 1.3 BØRNEHAVEN SKOVHUSET MODERNISERINGSPLAN FOR DAGINSTITUTIONER OG SKOLER 017 Rebild Kommune Afsnit 3 Moderniseringsplan for daginstitutioner og skoler 017 1.3 BØRNEHAVEN SKOVHUSET Hermesvej 47-930 Støvring

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA

UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA UDKAST PRÆSTEMOSEN FRITIDSHJEM - HVIDOVRE KOMMUNE - PROJEKTFORSLAG - 09.07.2010 - RAMBØLL A/S - MANGOR & NAGEL A/S ARKITEKTFIRMA Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Overordnet

Læs mere

Kravspecifikationer. Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken

Kravspecifikationer. Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken Kravspecifikationer Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken Oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Baggrund for etablering af aktivitetscenter i Damgårdsparken... 3

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen BYGGEPROGRAM Kommunens sagsnr. : 12/14717 Sagsnavn : Renovering af Ørkildsskolen Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 Sag : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg Emne : Renovering af Ørkildskolen Bygning

Læs mere

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum 13.03.2012 KR. Nedrivning Nedtagning og bortkørsel af ikke bærende vægge Nedtagning og bortkørsel af indv. døre Nedtagning og bortkørsel af nedhængte lofter Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken,

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole

TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole Arnborg skole Lokale nr.13 Er eksisterende klasseværelse og skal indrettes til lærerarbejdspladser. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.2015 Skovhuse, Svendborg 4 boliger på 172 m 2 i 1 plan og skur/redskabsrum på 39 m 2. Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune

Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune Tjekliste til byggeprocessen daginstitutionsbyggeri og renovering, Hjørring Kommune Bemanding og rollefordeling Leder og intern teknisk rådgiver følger hele byggeprocessen for løbende at fange fejl og

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Smedens Hestesko, Thorsø

Smedens Hestesko, Thorsø Dato: 25.01.2014 Smedens Hestesko, Thorsø 16 boliger på 90 m 2 samt 5 m 2 redskabsrum Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 2 Plan BRUTTO AREAL

Læs mere

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Rådgiverudbud I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Byggeprogram Udgave: 2012-05-10 Det er besluttet, at der skal indrettes lokaler for Loma (Lokal mad) og Science (Fysik/ kemi og biologilokaler)

Læs mere

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby

Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby Byggeprogram KereCentret, Syrenvej 2 Bo og Naboskab Sydlolland, Rødby 26.04.2016 Indholdsfortegnelse Indledning Stueplan - Eksisterende forhold Stueplan - Fremtidige forhold Økonomi Projekttidsplan Indledning

Læs mere

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR INDHOLD 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Situationsplan 1:500 Oversigtsplan 1:200 Planer 1:100 Oversigtsfacader og -snit 1:200 Facader 1:100 Snit 1:50 Materialer

Læs mere

Strandvejen 1-7, nyborg Indretning & Farvesætning. Harrebek Arkitekter A/S - www.harrebek.dk

Strandvejen 1-7, nyborg Indretning & Farvesætning. Harrebek Arkitekter A/S - www.harrebek.dk Strandvejen 1-7, nyborg Indretning Farvesætning OVERSIGTSPLAN SIDE 3 SIDE 10 SIDE 5 SIDE 8 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 4 Gulvbelægninger Omklædning toilet Væg mod kopi, print m.m. Printrum Kundetoilet Kundeboks

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Tilstandsvurdering. Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 18. SEPTEMBER 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen

Læs mere

18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE

18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE Mindegade 2, 6580 Vamdrup Børnehaven er beliggende på Mindegade i Vamdrup by, og er normeret til 55 børnehavepladser.

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,1. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,1. Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 788,1 Område 8, Tåstrup, Højbakkegård Allé (bygn. 1-18 og 40-41 og 55-89) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP

Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP 21. januar 2010 Projekt nr. 47016201 MHP Dispositionsforslag Holstebro Sygehus, ØNH-OP LEIF HANSEN ENGINEERING A/S Jens Juuls vej 16 DK-8260 Viby J Telefon +45 96 85 86 87 Telefax +45 96 85 86 78 Leifhansen@leifhansen.dk

Læs mere

Job 2. Arbejdsplan. Hospitalsenheden Vest Driftsafdelingen Serviceområdet Lemvig. Lemvig. Stuen. 1. sal. Navn. Plantype Periode

Job 2. Arbejdsplan. Hospitalsenheden Vest Driftsafdelingen Serviceområdet Lemvig. Lemvig. Stuen. 1. sal. Navn. Plantype Periode Serviceområdet Lemvig Arbejdsplan Job 2 Plantype Periode Normalplan Hverdage Assistent Telefon Mobiltlf. Kommentar 1 Kommentar 2 Arbejdstid Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 6:00:00 6:00:00

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Facadespecifikation v. 4.4, 2011-10-28 MAB

Facadespecifikation v. 4.4, 2011-10-28 MAB Facadespecifikation v. 4.4, 2011-10-28 MAB Nr. Delopgave Besluttet specifikation fra byggegruppen JBS_Tilbud Inkl Moms Bemærkning Dobbeltdør, ca. 2 m i bredden. Glaspartier på hver side. Træ/alu konstruktion,

Læs mere

Brøndbyparken - Informationsmøde 27. marts 2014 RUBOW Arkitekter

Brøndbyparken - Informationsmøde 27. marts 2014 RUBOW Arkitekter Brøndbyparken - Informationsmøde 27. marts 2014 RUBOW Arkitekter Facader i tværblokke Nye vinduer i Træ/alu Nyt indgangsparti Indbygget belysning Ny skalmur Pudsede pilastre Tværblok Facader og vinduer

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. eksist. forhold og analyse. august 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling eksist. forhold og analyse august 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen bo.fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen Christine Vistoft

Læs mere

27. KONGEÅENS BØRNEHAVE

27. KONGEÅENS BØRNEHAVE 27. KONGEÅENS BØRNEHAVE Østergade 80, 6580 Vamdrup Børnehaven er beliggende i Vamdrup by i forbindelse med Kongeåskolen. Institutionen er normeret til og rummer 60 heldags børnehavepladser, 13 heldags

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger Niverødgård 19 ældrevenlige boliger 1 Mariehøj Mariehøj Byvejen Nivåvej Niverød Kongevej Rantzausvej Birkedommer Allé 2 Niverødgården Beliggenhed Niverødgård ligger i Niverød i Fredensborg Kommune, tæt

Læs mere

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation

Programoplæg Høje Gladsaxe Skole KB 129 Renovering af fysiklokale Side 1. Projektorganisation Renovering af fysiklokale Side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 1 Projektorganisation Side 1 Projektgruppe Side 1 Eksisterende forhold Side 2 Fremtidige forhold Side 2 Materialer Side 2 El-installationer

Læs mere