Referat af ordinær generalforsamling 2013,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling 2013,"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling 2013, lørdag den 6. april kl. 13 på Ejbyskolen, Tumlesalen. Formand Jytte Karlsson bød velkommen til de fremmødte fra 53 haver. Vi holdt et minut stilhed for Jørgen Mose karsevænget 36 og Stig Schultz karsevænget 34, der er afgået ved døden siden sidste generalforsamling. Punkt 1. Bestyrelsen foreslog Jens Krumholt fra Kolonihaveforbundet Kreds 2 som dirigent. Jens blev valgt. Punkt 2. Jens konstaterede at generalforsamling var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Stemmeudvalg Anette Due, Karsevænget 32 og Jette Offenberg, Kamillevænget 53a blev valgt som stemmetællere. Punkt 3. Bestyrelsens beretningom 2012 var udsendt med mødeindkaldelsen. Formanden og dirigenten opfordrede forsamlingen til at komme med kommentarer. Kommentar:Ærgerlig med bump, kunne vi dele vej fra rabat med sten, så folk ikke kører ind i græsrabatten Bestyrelsen:Er enig i at det er grimt og at det desuden ødelægger dræn, når der køres ind i rabatterne Kommentar:Var det ikke bare en prøveforanstaltning Bestyrelsen:Jo, vi skulle lave en prøveordning. Nu har vi haft dem i et år. Enten kan vi sige at det ser godt ud, eller sende skema ud til haveejerne. Efter en skriftelig henvendelse fra en gruppe kolonister, hvor bestyrelsen lavede et skrifteligt svar, som er omdelt og sendt ud med indkaldelsen, har der ikke været officiel henvendelser til bestyrelsen. Kommentar: Har bestyrelsen ment at det skulle fortsætte. Kan vi afstemme om vi skal beholde det bras. Børnene skal kunne rende på rulleskøjter og skateboard. Rart at få en tilkendegivelse, generalforsamlingen må kunne tage en beslutning. Bestyrelsen:Har ventet med at lave en chikane i græsrabat for ikke at bruge flere penge. Kommentar:Synes at det skal op i dag. Lovede sidste år at det kunne komme op i dag. Kommentar: Lad os få afsluttet debatten i dag, jeg kan køre over med cykelanhænger. Man skal ikke køre over med 30 men med 5 km i timen. Det skal ikke undersøges om det skader bilerne, når det er godkendte bump. Hastigheden SKAL nedsættes. Kommentar: Vi kan snakke om at beholde dem, vi skal beholde dem indtil vi finder nogle bedre. Kommentar: Man skal kunne køre max. hastigheden på 30 km i timen Kommentar: Du har ikke en pligt til at køre 30, skal køre efter forholdene Kommentar:Man skal kunne passere med den hastighed der er skiltet med, det ligner 20 km bump Kommentar:Hvis der skal bump, mangler vi bump på karsevænget også. Bestyrelsen: Vi henvendte os til et firma, karsevængets asfalt er for tynd til at vi kan sætte bump der. Bumpene er godkendt til en fartbegrænsning på 30 km i timen. Vi kan indføre et punkt på dagens afstemning, i dag, om en afstemning der er vejledende for den nye bestyrelse.

2 Dirigenten: Et oplæg til afstemning kunne lyde"generalforsamlingen beder bestyrelsen om at fjerne bumpene". Kommentar: Beder den nye bestyrelsen om at udsende et forslag, der skal stemmes om. Dirigenten: Oplyser at der kan indkaldes til en ekstra generalforsamling. Kommentar:Tidsfrist på 3 måneder lyder af for lang tid. Kommentar:Har boet her i 5 år, vil beholde bump, bor ud til kamillevænget, de kører 50 km i timen. Kommentar: Det er kun et spørgsmål om tålmodighed, sæt dog farten ned og kør langsomt over de bump. Kommentar:Kan vi ikke få taget en beslutning Kommentar:Kan man ikke på selve vejene sætte nogle store sten Kommentar: Synes vi skal stoppe samtalen og komme med til en beslutning inden sæsonslut Dirigenten: Inden sæson slut, uddeler den nye bestyrelse et trafikforslag til haveforeningen ejbylund, alle er velkomne til at komme med input. Det skal være afsluttet i indeværende sæson. Bestyrelsen:Det skal være afsluttet inden sæson start næste2014. Kommentar:Hvordan kommer man i forbindelse med bestyrelsen om vinteren. Bestyrelsen:Telefonerne er åbne hver onsdag mellem 18 og 19. Stig: Vi har en fælles , hvorfra mails skal videresendes, det har i den forgangne vinter ikke været godt nok. Det kan gøres bedre med automatisk videresendes. Dirigenten: Hvis der ikke er flere bemærkninger, anser vi formandens beretning for godkendt. Punkt 4. Årsregnskab for 2012, udviser et fornuftig pænt overskud, mange vælger ikke at dukke op til fællesarbejde, det indbringer penge. Renovation har været dyrere end antaget eller end prisen tidligere, der er kommet en ny renovationspris, kommunen har sat prisen ned. Dog bliver sæsonen udvidet med en måned, så med afhentning af den ekstra måneds affald, bliver renovationen dyrere end sidste år. Vi laver måske en særordning i den sidste måned, hvis vi kan erstatte den almindelige ordning med et par containere i oktober. Det koster kun1.245 kr. for en 6kubikmeter affaldscontainer, men vi ved ikke om vi derved kan ændre aftalen med Glostrup kommune, om den sidste måneds affaldsordning. Der er besparelser på de grønne områder, har Ikke haft energi kræfter til at få brugt de budgetterede penge på at få ryddet områder. Plæneklippere er blevet stjålet, uden at der kom forsikringspenge ind Vi var ikke forsikret. Vi fik tilbudt en rigtig fin græsslåmaskine, vi nåede ikke at få forsikringen sat i kraft, inden den blev stjålet samme dag den var ankommet. Kommentar:Er der nogen der har styr på forsikringerne nu Kasserer:Ja, vi har styr på det nu. Der kommer ikke en ny maskine før der er en ny forsikring i kraft.

3 Kommentar: Vi har en forsikringsudgift på 5.000kr., vi skal have indbo forsikring, en for bestyrelsens ansvar og en for vurderingsmændenes ansvar Kasserer: Vi betaler knap om året for forening og for huset. Kommentar: Hvad dækker kolonihaveforeningens forsikring Kommentar:Man kan købe en kvartfods container, der kan aflåses forsvarligt. Kommentar: Vi mangler vores regnskab for vand, og for 10 års planen Kasserer:Vi får 4 afregninger om året, vi har ikke fået opgørelsen for vand endnu, mangler de sidste oplysninger, før den kan sendes ud. Stig det er rigtigt at vi mangler 10 års regnskabet, det sendes ud sammen med referatet. Kassereren vil lave en fuldstændig specifikation over noterne. Arrangementer har givet overskud, der er minus foran de 714 kr, så det er en indtægt. Den samlede Vejbump udgift er taget under grønne områder kontoen Dirigenten: Er der flere bemærkninger, regnskabet er taget til efterretning, regnskabet er godkendt. Punkt 5. Dirigenten: Der er forslag om en jubilæumsfond, til når vi fylder rundt, fejrer 50 års jubilæumi 2017 Bestyrelsen:Den nye flagstang etableres og indbringer kr. om året, bestyrelsen trækker forslaget tilbage om at bruge penge fra 10 års plan til fest,vi kan ikke undvære opsparing til 10 års planen Kommentar:Skal indtægt fra flagstang bruges til fest Bestyrelsen: Det er op til den nye bestyrelse Kommentar: Der er noget galt hvis man kan tage fra en redningsplan, ti års plan Kommentar:Det må også være ulovligt at komme med et forslag om at suspendere 10 års planen Dirigenten: Der er forslag fra bestyrelsen vedrørende affaldsordning Bestyrelsen:Spareforslag om affaldsordning i den sidste måned, evt. slå sig sammen med den store haveforening og lægge pres på kommune, for at lave en billigere ordning for den sidste måned. Kommentar:Vi har ikke indtryk af at der er nogen der vil bo der i oktober (som ikke har gjort det) kommentaren indbragte latter Bestyrelsen: Der bliver automatisk afhentning af affald i oktober, med mindre der vi sender en skriftlig anmodning om at vi selv må opstille et par containere. Dirigenten: Bestyrelsens forslag om besparelse på affald er vedtaget. Dirigenten: Gem de fine nye uddelte lokal plan EL30, så hæftet kan gå videre til næste haveejere. Dirigenten:Forslag vedrørende afholdelse af fester, stillet af Kim Larsen, som er forhindret i at deltage på generalforsamlingen. Vi kan kun behandle det hvis en anden vil gøre forslaget til deres. Forslaget der var sendt på om Klager over musikstøj, haveejere skal påbud om ikke at måtte holde feste 5 år o.s.v., blev oplæst.

4 Kommentar: Vestegnens politi oplyser at det ikke er lovligt, man skal også kunne definere hvornår det er en fest, vi kan ikke beslutte at straffe folk i 3-5 år. Dirigenten: Man kan hældes ud af foreningen, hvis man er til væsentlig gene Forslaget er bortfaldet. Punkt 6. Budget for den kommende sæson Kassereren: Det er udsendt, der er sat af til maskine og fælleshus, det er måske ikke helt nok. Noget af budgettet fra grønne arealer kan måske bruges. Kommentar:Tror du ikke vi kan få mængderabat, ha ha Kommentar: Hvad betyder det for mit kontingent Kassereren: Det rører ikke ved havelejen Kommentar: Falder ejendomsskatten det kommende år Kasseren: JA.(latter) Kommentar:Hvem skal køre den græsslåmaskine, er der indregnet en betaling for det Kassereren: Det er med i budgettet Dirigenten: Er der andre bemærkninger eller skal vi anse budgettet som godkendt, budgettet er godkendt. Punkt 7.Valg af formand Michael Ekman, Kamillevænget 2, er opstillet på indkaldelsen Ole P. Mogensen Karsevænget 31, stiller op Finn Thomassen, Kamillevænget 41a, stiller op Kommentar:Vi vil gerne have en præsentation Ole: Vil ikke have østtyske tilstande, vi skal have åbenhed i beslutningerne Finn:Vi må tage nogle beslutninger, bedst muligt, hvor får vi bedst muligt for færrest mulige penge Michael: Har tidligere været formand og har tid og lyst igen, nu Michael Ekman, Kamillevænget 2, fik 34 stemmer og blev dermed valgt som formand. Ole P. Mogensen Karsevænget 31, fik 2 stemmer. Finn Sørensen, Kamillevænget 13, fik 18 stemmer. 1 stemme blev kendt ugyldig. Bestyrelsen: Sagde farvel til den afgåede formand Jytte Karlsson, overrakte en gave, som tak for at Jytte har gjort et kæmpe arbejde igennem årene. Punkt 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

5 Først valg af bestyrelsesmedlemmer Lise Johansen, Karsevænget 33, er på valg Bent Christensen, karsevænget 21, stiller op Finn Thomassen, Kamillevænget 41a, stiller op Jonas Kjær Nielsen, kamillevænget 18, stiller op Dirigenten: Kandidaterne kaldes op Lise: Så er jeg den eneste kvinde, men jeg fortsætter gerne Bent: Jeg har tidligere været formand her og kender til det hele Finn: Har en teknisk baggrund og er god til at tage beslutninger Jonas: Har boet her siden 2005 og brænder for foreningen Lise Johansen, Karsevænget 33, fik 18 stemmer Bent Christensen, karsevænget 21, fik 38 stemmer, valgt Finn Thomassen, Kamillevænget 41a, fik 24 stemmer Jonas Kjær Nielsen, kamillevænget 18, fik 24 stemmer 2. omgang stemmer, idet der var stemmelighed imellem Jonas og Finn Jonas Kjær Nielsen, kamillevænget 18,fik 27 stemmer. Valgt Finn Thomassen, Kamillevænget 41a, fik 25 stemmer Stig: Takker Lise for arbejdet i bestyrelsen, også når det var svært Lise: Selv tak også tak til haveejerne for de 18 stemmer Valg af 2 suppleanter Carsten Jensen, Kamillevænget 10, er på valg, stiller ikke op Morten Christiansen, Karsevænget 23, stiller op. Valgt Karen Thune, Kamillevænget 33, stiller op. Valgt Dirigenten: De er hermed valgt Valg af revisorsuppleant Egon Pedersen, Karsevænget 26, er på valg, stiler op Pia Nielsen, Karsevænget 23, stiller op Dirigenten: De er hermed valgt Vurderingsvalg Jørgen Snedker, Kamillevænget 17, er på valg, stiller op Dirigenten: Han er hermed valgt Suppleant Willy Thune, Kamillevænget 33, er på valg, stiller op Dirigenten: Han er hermed valgt

6 Punkt 11.Eventuelt Kommentar:Rart at kende datoen i god tid for generalforsamlingen, gerne have tidligst mulig besked Bestyrelsen: Vi rettede datoen ind så vi kunne bruge dirigenten Jens Krumholt igen i år, vi vil gerne have ham med igen til næste år, så det kommer også lidt an på hans kalender Dirigenten: Mumler lidt om alder, men at han gerne vil komme igen til næste år Kommentar:Med hensyn til det brev der kom fra Kim, vi burde lukke vinduerne når vi hører musik sent om aftenen Dirigenten: Det er en selvfølge at vi opfører os ordentligt når vi holder fest, informerer naboer, skruer ned så det ikke generer andre. Hvis der er for meget larm må bestyrelsen påtale det første og anden gang, og så er det ud. Kommentar:Kims nabo Karsten holder en årlig fest, mener at forslaget er udsprunget af den noget bøvl i den anledning. Kommentar: Vi er på lejet grund men med eget hus, hvilke regler gælder. Dirigenten: Det er ikke boliglovgivet for os. Kommentar: Politivedtægten gælder for alle, når vi taler om lejligheder kan bestyrelsen godt sige noget, ifølge lejeloven Dirigenten: Som forening kan man bestemme hvad som helst, her gælder lejeloven ikke, her gælder foreningsretten. Det er ikke nemt at smide folk ud for sådan noget. Kommentar: Vi har ikke nedskrevne regler for hvornår musikken skal slukkes. Dirigenten: Vi kan eksludere folk, stritte dem ud, de kan klage til generalforsamlingen, som kan afgøre om de skal ud.det kan tage mange år. Kommentar: Bestyrelsen har skrevet at vi hører under ordensbestemmelsen Dirigenten: En forening kan bestemme strammere regler. Dirigenten: Der er ikke faldet domme for at misligholde haver, men man må ikke dyrke skvalderkål med argumentet, at det er for at spise det. Kommentar:Håber at fælleshus bliver fælleshus, i stedet for udlejningslokale. (der lyder enig mumlen) Kommentar:Kan vi ikke nedtage plastik fra vinduerne på fælleshuset, bør tages ned igen inden vinteren. Kommentar: Det er de samme plastikvinduer der hele tiden har været og de plejer ikke at hænge der vinteren over. Dirigenten: Takker for god ro og orden. Den afgåede formand Jytte Karlsson takker for gaven, den fine vejrstation, byder velkommen til Michael velkommen som formand for Sommerbyen Ejbylundog takker specielt Karen Thune for hendes støtte. Jens krumholt Lise Johansen Stig Ekman Dirigent. Referent. Referent

7

Referat af ordinær generalforsamling 2012

Referat af ordinær generalforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling 2012 Jf. vedtægternes 9 indkaldes til ordinær generalforsamling i Sommerbyen Ejbylund Lørdag den 21. april 2012 kl. 14 på Ejbyskolen, Tumlesalen Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009.

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Generalforsamlingen startede med 1 minuts stilhed for Svend Erik Hansen, Karsevænget 4. 1. Valg af dirigent. Morten Christiansen blev valgt. 2.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat Valg af dirigent Ove Henriksen Valg af stemmetællere: Hugo nr. 33 og Laila nr. 54 Bestyrelsens beretning ved formanden Velkomst til nye grundejere Årets gang i bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen.

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen. R_e_f_e_r_a_t f_r_a g_e_n_e_r_a_l_f_o_r_s_a_m_l_i_n_g i N_y_t_t_e_h_a_v_e_f_o_r_e_n_i_n_g_e_n F_a_s_t_e B_a_t_t_e_r_i s_øn_d_a_g d_e_n 2_2_. a_p_r_i_l 2_0_1_8 k_l_. 1_0_._0_0 i f_æl_l_e_s_h_u_s_e_t Ør_e_s_t_a_d_s

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor Mødereferat Strandgårdens Grundejerforening Ordinær generalforsamling Søndag 29.juli 2012 kl 10:00 Tilstede var: Mogens Jensen (MJ), sekretær Kjeld T Arp (KTA), kasserer - Anne Lise Overgaard (ALO), suppleant

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge april 2011. Referat af Generalforsamling på Hotel Søfryd den 12. april 2011. Med 55 fremmødte parceller var der over 80 personer tilstede ved årets generalforsamling. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken

Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken Torsdag d. 10. marts 2016 kl. 19.00 Holbæk Slot, Slotsvolden 2 1. Valg af dirigent og referent. Kredsformand Conni Jensen blev valgt som dirigent

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere