Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade Brædstrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9-8740 Brædstrup"

Transkript

1 Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade Brædstrup Nyhedsbrev 1 April 2009 Maleren Peter Vorgaards enke ved udstillingen i februar

2 Har du hørt. At Tinghuset nu anvendes til endnu et formål, denne gang af de lidt mere usædvanlige: Der foregår vielser på Tinghuset, dog ikke i vores lokaler, men på 1. sal. Det var da godt, at vi stadig kan bruge huset, for hvor skulle de giftelystne ellers gå hen? Det var ellers lige før, at det første ja skulle afgives til akkompagnement af en kæmpe piloteringsmaskine, der med tunge drøn bankede pæle i jorden til de nye huse, der skal skyde op i Dommerhaven, men heldigvis for ceremonien var der fyraften ganske kort forinden, så vielsen kunne finde sted i god ro og orden som den første. At der nu er nye, nedsatte priser på nogle af vores årsskrifter og bøger: Alle årgange incl. (1987 er desværre udgået): Nu kr Årgang : Nu kr Enkeltvis fra incl.: kr. 25 pr. stk. Fra årgang 2006: kr. 100,- pr. stk. Voerladegårdbogen: Nu kr. 75 pr. stk. Sdr. Vissing-bogen: Nu kr. 150 pr. stk. Brædstrup Kommune: Hertil nåede vi : kr. 50 pr. stk. Vi har stadig eksemplarer af følgende DVD: Gammeldags Mad på gammeldags facon: En dokumentarfilm om egnens madkultur på egnens dialekt pris kr. 120,- Vores Verden : Kr Sælges fra arkivet på Tinghuset i åbningstiden. (Ved evt. forsendelse tilkommer porto). At man nu kan se hele registret til årsskrifterne på nettet ved at gå ind på foreningens hjemmeside (se bagsiden). At mysteriet om et af billederne fra Nyhedsbrevet 2008 er opklaret: Det forestiller Veng Huse med Mads Høj og hans kone Katrine tak for hjælpen med det. Stjernholm åbner sæson Valborgaften 30. april kl. 19 med båltale af Vibeke Riemer hvor den nye hal åbnes for publikum. Se flere detaljer i Stjernholms program for 2009 her i nyhedsbrevet.

3 Peter Vorgaard Udstilling Udstillingen med Peter Vorgaards malerier blev en stor succes med mange besøgende, og de fine malerier viste kunstnerens mangfoldighed i motiv og farver. Erling Kristensen stod for ophængningen, der fremhævede billederne på bedste måde. Vi takker de mange, der viste så stor interesse for udstillingen og så venligt har udlånt deres billeder.

4 Datastuen på Arkivet I marts måned var slægtsforskningsholdene fra Aktivitetscentret på Søndergården inviteret på besøg og fik lejlighed til at se, hvad det lokale arkiv kan hjælpe med af oplysninger af interesse for dem, og der kom mange sjove historier frem om glæder og genvordigheder under arbejdet med at finde slægtens rødder, så mon ikke flere får lyst at besøge os om torsdagene i åbningstiden ? Cellegangen inspiceres Hvad rummer lokalarkivet til glæde for slægtsforskere

5 Generalforsamling Den 17. marts blev der afholdt generalforsamlinger, først den ekstraordinære, hvor mindre ændringer i vedtægterne blev godkendt, og umiddelbart derefter den ordinære generalforsamling, hvor formand, kasserer og udvalgsformænd aflagde beretninger. Inden da vistes på skærmen billeder fra Peter Vorgaard-udstillingen. Bent Henriksen var valgt som dirigent og ledede forsamlingen gennem dagsordenens punkter med lune. Der var genvalg til alle bestyrelsesmedlemmer samt revisor Jens Erik Hansen. Peter Damgaard blev valgt som 1. bestyrelsessuppleant, Bent Henriksen som 2. bestyrelsessuppleant i stedet for Richard Frandsen, der havde ønsket at stoppe. Erik Frandsen er stadig revisorsuppleant. Fra Benny Andersens formand beretning: Vi har en levedygtig forening med mange frivillige hjælpere, og vi indsamler og udstiller lokalhistorisk materiale. Livet i en storkommune gav stof til eftertanke, især da vi måtte tage en debat omkring lukning af Tinghuset, hvilket afstedkom hektisk aktivitet og drøftelser. Heldigvis blev planen taget af bordet igen. Vi samarbejder fortsat med andre arkiver i kommunen i et arkivsamvirke, hvor også Idrætsarkivet i Horsens nu er optaget. Et fælles registreringssystem anvendes, og trods flere indkøringsvanskeligheder går det fremad. Alt materiale, der afleveres til os, vil forblive her på det lokale arkiv. Vi har en velfungerende hjemmeside, som får gæster til at benytte vores -adresse til spørgsmål til os, som er lettere at besvare end telefonopringninger. Medlemstallet ligger fortsat stabilt omkring 300, og mange af disse hjælper med de mangeartede opgaver, der skal løses, bl.a. med Nyhedsbrevet. Vi får god presseomtale i de lokale aviser, ikke mindst ved aktiviteter på Stjernholm. Vi er repræsenteret i Tinghusets styringsgruppe, hvilket giver mulighed for at præge husets brug og vedligeholdelse. På Stjernholm stod alt i byggeriets tegn: Den nye hal blev næsten færdig med en flot indsats af rigtig mange frivillige hjælpere, sponsorer og fonde, og hallen indvies i Knud Møller fortalte om arkivet: Der er afholdt 10 arkivaftener med deltagere pr. gang, og et mandagshold registrerer modtagne arkivalier på edb. Gunnar Laurbergs samlinger er sorteret i emner, og et kasseret kortskab fra kommunen er repareret og taget i brug til de mange kort, der var i samlingen. Næsten alle arkivets mange malerier og billeder i rammer er nu fotograferet digitalt. Efter maling af venteværelset er der nu en ny udstilling om det gamle Brædstrup og især om Tinghuset. Flere arkivmedarbejdere har været på forskellige kurser, så stor interesse og arbejdsindsats lægges for dagen.

6 Aage Jokumsen kunne fortælle om Frihedssamlingen: Man har et fint samarbejde distrikt Århus. Sammen med gruppen i Vejle er der kontakt til Bornholm, som blev besøgt sidste forår, hvor deres flotte samlinger blev studeret, og bornholmerne har været på genvisit. Der har været samarbejde med både Vejle og Århus om udstillingen: Hjemmeværnet 60 år som finder sted april år. Der indleveres stadig materiale, mest til biblioteket, så man efterlyser stadig lokale beretninger: Bøger, scrapbøger og avisudklip fra besættelsestiden. Regnar Brønd berettede om Stjernholm: 2008 var et år fyldt med byggerod, beslutninger og masser af arbejde, hvor også de frivillige udover de faste arbejdsdage om onsdagene har taget en ekstra tørn. Uden dette ville det færdige resultat være blevet meget dyrere end de kr. som hele projektet har kostet. Vi havde budgetteret med kr., men vi har haft mange gode og store sponsorer, og vi glæder os til at tage hallen i brug, og derefter begynde renovering af de gamle bygninger. Året forløb med mange aktiviteter: Rejsegilde i april m. pølser og brød sponsoreret af Kirsten Olsen, Brædstruphallen, sæsonstart på Valborgaften med bål og tale af kulturdirektør Hanne Damgård, Horsens, og underholdning ved Ejner Mørk og Egon Stidsen, senere Musikcafé med Vagabonderne, sommersøndage i juli, levendegørelse i august, Stjernholm ved nat m. kaffe m. brød sponsoreret af Bager Ib og oplæsning ved Erling Kristensen i den nye hal, Store Æbledag og Museumsjul. Skoletjenesten havde besøg af mange skoleklasser, og alt i alt havde vi på Stjernholm et besøgstal på Fra Årsskriftudvalgets beretning ved Benny Andersen: Endnu et årsskrift blev udgivet i november med gæster, heriblandt borgmester Jan Trøjborg. Også her var der god presseomtale. Der er stadig 5 personer i årsskriftudvalget, selvom Eigil Andersen har valgt at udtræde efter flytning. I hans sted er Keld Pedersen tiltrådt, og udvalget arbejder videre med nye artikler med møder 4-5 gange årligt. Nye salgssteder er Byarkivet i Horsens og SuperBrugsen i Østbirk. Nu prisnedsættelser på gamle numre. Vi får stadig et kommunalt tilskud, men trykkeriudgifterne er steget kraftigt. Finn Tougaard har nu udarbejdet et komplet register, incl. årgang 2008, som kan læses på hjemmesiden eller tilsendes pr. mail. Kasserer Regnar Brønd oplæste regnskabet, der viste, at økonomien er meget tilfredsstillende med en pæn kassebeholdning for alle afdelinger.

7 Palle Kousgaard Efter kaffen var der foredrag ved forfatter, ingeniør, musiker, økologisk landmand m.m. Palle Kousgaard, som mange kender især fra hans bøger om Vandmøllerne ved Salten Å og Mennesker og Landskab. Vi hørte bl.a. om teglværker i Bryrup, Addit og Løndal, om Hærvejens placering gennem tiderne og om det nu kunne være rigtigt, at den havde gået netop gennem de mest frugtbare områder i Vrads der blev fortalt om Mattrup og Bygholm, der havde haft samme ejer, og vi hørte om Mordet i min baghave, ja, kort sagt, så kom vi vidt omkring under dette spændende foredrag både hvad steder, personer og begivenheder angik. Ved et efterfølgende bestyrelsesmøde har bestyrelsen konstitueret sig og arbejder videre uændret, se oversigten på sidste side Arkivet Arkivet havde i februar måned 2 skoleklasser på besøg med deres lærer. Det var 3. klasser fra Brædstrup skole, der havde haft historie og herunder også arbejdet med slægtsforskning, og der blev ivrigt studeret gamle billeder fra byen, fundet slægtsoplysninger på nettet samt i kirkebøger og sidst men ikke mindst var der besøg i en af cellerne. Sidstnævnte var nok et af højdepunkterne for børnene, men det gjorde også indtryk at høre, at vores gamle digter H.C. Andersen havde overnattet lige overfor i den gamle herredsfogedbygning, hvor han spiste middag og læste højt for familiens børn, når han et par gange kom forbi på sin rejse med diligencen mellem Silkeborg og Horsens i begyndelsen af 1850 erne. Kontingent Bemærk venligst indbetalingskortet, som følger med dette nyhedsbrev ved indbetaling til pengeinstitut HUSK venligst at navn og indbetalingsnr. anføres, da vi ellers ikke kan se, hvem der har indbetalt beløbet, tak. Kontingent uændret: kr. 75 for enlige, og kr. 125 for par.

8 Sommeren 2009 vil der være følgende arrangementer på Stjernholm: Valborgaften. Åbning af sæsonen Torsdag den 30. april kl. 19. Entre kr. 25,- til museet med gratis kaffe og kage sponseret af Bager Ib, samt musik og sang efter bål og båltale ved Vibeke Riemer, Løndal. Deltager man kun i bål og båltale kl. 20 er dette gratis LEVENDE SOMMERSØNDAGE: 5. juli kl : Musikcafe med Vagabonderne. Besøg af flotte veteranbiler. Smagsprøver på sneboller fra det gamle komfur. Entre kr. 40,- 12. juli 13-16: Sypige i arbejde. Husets tøj repareres. Smagsprøver på bålpandekager i det fri. Havedag med plantesalg. 19. juli 13-16: Der slynges honning. Besøg af Karl Åge Meldgård, som sælger mange slags honning og marmelade. Smagsprøver på honningmadder. Der laves rygeost med krydderurter, som du kan smage. 26. juli 13-16: Heste og vogne: Ove Kjær fra Yding kommer kørende. Ivan Bach viser værktøjer til vogne. Smagsprøver på rabarbersuppe med brødterninger. Kryddersnapse. STJERNHOLM LEVENDEGJORT 2009 Søndag 23. august kl : Demonstration af gl. tømrerhåndværk. Rebslageren arbejder, klatvask i gruekedlen. Bødkeren arbejder, udst. af gamle kar. Smeden arbejder. Pileflet. Besøg af Blindes Arbejde med deres produkter. Man kan købe Stjernholmvafler og æblepandekager. STJERNHOLM VED NAT Torsdag 17. september kl. 20: Oplev mørket, se lyset. Cafe med fællessang og oplæsning, Æ bindstouw + orgelmusik. STORE ÆBLEDAG Søndag 27. september kl : Frisk æblemost fra pressen, æbleringe ved komfuret, æbleflæsk og kage i cafeen. Medbring gerne nedfaldsæbler. Man kan købe frisk most til fryseren. MUSEUMSJUL 2009 Søndag 29. november kl : Rigtig mange juleboder. Du kan hente jul i posevis. Her er duft af klejner, æbleskiver og brændte mandler. I butikken findes mange fine julegaver. Besøg foreningens hjemmeside. Hjemstavn@mail.dk ************************************************ B E S T Y R E L S E N Benny Andersen - formand benny.andersen@teliamail.dk Knud Møller - næstformand knud_moller@hotmail.com Regnar Brønd kasserer rrbrond@mail.dk Else Bundgaard- sekretær elsebundgaard@mail.tele.dk Egon Pedersen - best.medl Aage Jokumsen - frihedssaml ellyogaage@tuknet.dk Irene Overgaard best.medl irene@overgaard.mail.dk Sven Jørgensen - byrådsrepr sj@horsens.dk Redakt 30.marts 2009/PD

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Nyhedsbrev 1 April 2010 Nyvalgt til bestyrelsen i Hjemstavnsforeningen. Ellen T Schmidt indtræder som byrådsrepræsentant i stedet

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Nyhedsbrev 1. Juni 2011:

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Nyhedsbrev 1. Juni 2011: Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Nyhedsbrev 1. Juni 2011: Erling Kristensen ved nogle af sine udstillede billeder på Tinghuset, hvor rigtig mange benyttede lejligheden

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup. Nyhedsbrev 2 Oktober 2010

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup. Nyhedsbrev 2 Oktober 2010 Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Tinghuset Østergade 9-8740 Brædstrup Nyhedsbrev 2 Oktober 2010 Registreringsholdets arbejde: Hver gang en ny arkivkasse åbnes for at blive klargjort til registrering

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 2, Efterår 2015. To unge

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1, forår 2016. Administrationsbygningen

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 2 efterår 2017 Hovedgaard

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev nr. 2. okt. 2012: Udflugten

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Mindestuer 4. marts 2018 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1, forår 2015. Gangbro over

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1, forår 2017. Administrationsbygningen

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af:

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af: Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1 forår 2019 Tinghuset i

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 10. februar 2014, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. Referat Generalforsamling for året 2015 i Egnssamlingens Støtteforening Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. 18:00 Dagsorden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens

Læs mere

Årsberetning for arkivsamvirket 2016

Årsberetning for arkivsamvirket 2016 Årsberetning for arkivsamvirket 16 Her skal lyde en tak for jeres frivillige arbejde på lokalarkiverne. Der er mange foreninger i lokalsamfundet som har bud efter os og mange vil meget gerne have, at vi

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af:

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af: Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 2, efterår 2013. Bispehuen

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007 Ordinær generalforsamling 21. marts 2007 William Rentzmann bød velkommen til de fremmødte, specielt bød han velkommen til de to foredragsholdere, Martina Henze og Henning Nørbæk. Han henviste til den udsendte

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 25. februar 2017.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 25. februar 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Grasten Skole, Flagebakken 217, ca. år 1912 (Kilde: B1661)

Grasten Skole, Flagebakken 217, ca. år 1912 (Kilde: B1661) www.thuroarkiv.dk Thurø lokalhistoriske Forening, Bergmannsvej 70, 1. sal, T: 6220 6367, E: info@thuroarkiv.dk 2017 Grasten Skole, Flagebakken 217, ca. år 1912 (Kilde: B1661) Formandens beretning til generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af:

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup. består af: Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1 forår 2018 Else Vinter/Forår

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014.

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig ifølge vedtægterne

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 9. februar 2015, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Vedtægter for Herlev Folkedanserforening

Vedtægter for Herlev Folkedanserforening Vedtægter for Herlev Folkedanserforening Indhold: 1 Foreningen og dens formål... 1 2 Foreningens medlemmer... 1 3 Kontingent... 2 4 Generalforsamlingen... 2 5 Vedtægtsændringer... 3 6 Ekstraordinær Generalforsamling...

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Bestyrelsen Generalforsamling 26.2.2014 Valg til bestyrelsen Navn På valg Bestyrelsen

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset 1 Nyhedsbrev 1, forår 2014. Generalforsamlingen

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke

Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke 1. Navn stk. I. Arkivsamvirkets navn er "Sønderborg kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke" forkortet SKLA. 2. Formål stk. I. At fungere som de lokalhistoriske

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Punkt 1 VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til generalforsamlingen. Omkring 50 af

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke

Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke Revideret på generalforsamlingen d. 20. april 2015 1. Navn stk. 1. Arkivsamvirkets navn er "Sønderborg kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke"

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Referat af femte ordinære generalforsamling

Referat af femte ordinære generalforsamling Referat af femte ordinære generalforsamling Arne Jørgensen 27. september 2003 Til stede Palle Jørgensen (næstformand), Kaja Christiansen (formand), Morten Høgholm, Kåre Fiedler Christiansen, Arne Jørgensen

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen.

1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. Generalforsamling i Single Rock Cafe Horsens 24. april 2010 1. Åbning af generalforsamlingen v/formanden Mogens M. Nielsen. 2. Valg af dirigent: Susanne Kjøller 3. Valg af referent Flemming Elimar Jensen,

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen.

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nyhedsbrev København d. 15. maj 2018. Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nytårskuren blev afholdt lørdag d. 20. januar og var som vanligt med spisning, Thomas Riemenschneider holdt talen og

Læs mere

Årsmøde 23/ Referat. Hans Vindahl blev valgt: Dagsorden gennemgået, med en enkelt justering. Tage Jensen og Lis Larsen blev valgt.

Årsmøde 23/ Referat. Hans Vindahl blev valgt: Dagsorden gennemgået, med en enkelt justering. Tage Jensen og Lis Larsen blev valgt. Årsmøde 23/11 2016 Referat. Deltagere: 18 deltagere. Pkt 1: Valg af orstyrer: Hans Vindahl blev valgt: Pkt 2: Valg af stemmetællere: Pkt 3: Formandens beretning: Afholdte møder i Aktivitetsrådet. Kunne

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

LASS Nyhedsbrev februar 2017.

LASS Nyhedsbrev februar 2017. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Konstituering: Formand: Næstformand:

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 24.2.2016 Pkt. 6. Valg til bestyrelse

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere