En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien."

Transkript

1 Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende feriedestination. Landet består af Nordøen og Sydøen, henholdsvis med et subtropisk og et tempereret klima - teknisk set er New Zealand en sydlig stillehavsnation, men øernes placering langt mod syd giver dem en anden karakter end de ø-nationer der er placeret tættere på ækvator. Snedækkede bjerge, grønne bakker med græssende får, klippefulde kyster og større øer gør New Zealand til noget ganske specielt. På østsiden af nordøen, med det milde klima, findes sejlerparadiset Bay Of Islands, en kyststrækning på over 50 mil, beskyttet af mere end 80 øer med et væld af smukke ankerpladser, hyggelige byer og fantastiske strande. Over 80 øer der venter på at blive udforsket Spektakulær natur og landskaber Behageligt klima Hvidsandede strande på Moturua Island. Beskyttede Whangaroa Harbour og vandfaldene ved Rere Bay Høst friske muslinger ved Oke Bay En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

2 Sejlerferie ved Bay Of Islands, New Zealand En sejlerferie ved Bay of Islands er afslappende og nem - de fleste passager er korte og man har masser af tid til at udforske nogle af New Zealands smukkeste steder. Ulig andre dele af Stillehavet, kan vejret variere året rundt, på samme måde som vindretningen og vindhastigheden kan det en brise skiftevis fra land og hav hver dag er dog typisk. Navigationen er ligetil og tidevandsforskellen er på ca. seks fod. Stærke strømme kan forekomme I smalle kanaler visse steder, afhængigt af tidevandets stadie men det er generelt ikke et problem. I den sydlige halvkugles sommer, November gennem April, ligger temperaturerne mellem 24 C og 30 C.

3 Attraktioner Byen Russell De indfødte maorier havde opdaget stedet lang tid før han meldte sin ankomst, og havde grundlagt en bebyggelse kaldet Kororareka. Da større og større mængder af europæere kom til New Zealand, blev Russell et vigtigt centrum for hvalfangst og handel. Idag er byen en vigtig turistdestination, med restauranter, butikker, et museum og mange spændende historiske lokationer. Sejlads i farvandet ved Russell er en rejse tilbage I tiden. Mens byen i dag er en turistdestination, har den bibeholdt stemningen af afsondrethed og dens spændende og dramatiske fortid er tydelig overalt de gamle skudhuller i den anglikanske kirke er blot et eksempel på dette. På grund af de barske hvalfangere og sømænd der besøgte byen dengang, blev Russell faktisk kaldt Hellhole of the Pacific, en beskrivelse der heldigvis ikke længere yder byen retfærdighed. Mooringbøjer er tilgængelige. Kast anker i dybt vand ud for kajen. Sørg for at ankeret sætter sig godt. Udover butikkerne, restauranterne og pubberne, er et besøg I Russell en fængslende oplevelse, fordi man konstant er omgivet af byens rige historie. Et godt sted at lære om Bay of Islands og Russell, er Russell Museum. De mange udstillinger inkluderer genstande fra maori-kulturen, Kaptajn Cook og hvalfangertiden, inklusiv harpuner. Specielt imponerende er en vandretur til Flagstaff Hill, hvor du kan se betagende 360graders udsigter over øerne. Det er helt sikkert tiden værd at tage den spændende tur derop. Guidede udflugter i Russell og det omkringliggende område er også en mulighed. Brændstof, propan og proviant, er tilgængeligt.

4 Moturoa Island Husk at det er muligt at tage en afstikker til nærliggende Roberton Island, hvor man sagtens kan bruge en enkelt dag. Dette er stedet hvor James Cook først landede i 1769, på sin historiske rejse til det sydlige Stillehav. Øen er lille, mindre end en mil lang, og er en del af marinereservatet. Dens største attraktion er de to laguner, der næsten deler øen i tre dele inde i lagunerne findes formidabel snorkling, og på kysten er der, udover en betagende strand, en vandresti der fører til et naturskønt udsigtspunkt, med udsigt over bugten. Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Der er fire populære bugter på Moturua Island: Otupoho, Waipao, Mangahawea og Waiwhapuku. En af de bedste er Waipao Bay på øens sydlige ende. Den lille Pipi Bay på sydøst siden af øen er ekstremt velbeskyttet. Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig. Snorklingen og fiskeriet er formidabelt ud for de to øer nær Waipao Bay. Svømning ved de smukke hvidsandede strande er en behagelig måde at bruge en eftermiddag, især efter en vandretur ad den snørklede sti der går omkring øen, og ofte går ved siden af stejle bakker ud til havet. Bortskaffelse af affald er tilgængeligt i sommermånederne, ved affaldsprammen, der ligger for anker ud for øens sydvestlige hjørne. Der er ikke andre faciliteter tilgængelige for lystbåde. Whangaroa Harbour Whangaroa Harbour er stor og beskyttet, og er beliggende i et dybt indhak i Nordøen, med mange vige og bugter. Sceneriet ser stort set ud som det gjorde for århundreder siden og en kort sejlads vil tage dig til flere interessante lokationer, inklusive Rere Bay med dens vandfald og gangstier. Der er også en skøn lille vig, der kan udforskes i dinghyen, og den frodige vegetation og høje

5 bakker vil få dig til at føle at du er trådt tilbage i tiden. I den fjerneste ende af havnen vil du finde Big Game Fishing Club & Marina, med fuldbetjening af lystbåde og en afslappet restaurant, der serverer god mad. Du kan også sejle til Cavalli Islands, hvor du kan svømme, snorkle og udforske på gå-ben. Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling, ud for Kingfish Lodge. Der er mange beskyttede ankerpladser I havnen, inklusiv den i Kingfish Cove. At udforske de beskyttede farvande i den store havn, er en skøn made at bruge dagen. Blandt de mange naturlige attraktioner, er det imponerende vandfald i Rere Bay. Tag også din dinghy ind i vigen ud for Lane s Cove, hvilket er en meget sjov udflugt dog kan du kun komme derind ved højvande. Havnen har to resorts, Kingfish Lodge ved Kingfish Cove, og Big Game Fishing Club ved Whangaroa bebyggelsen. Begge har restaurant og bar. Kajplads, elektricitet, bade, toiletter, vand og proviant er tilgængeligt. Cavalli Islands

6 Den største ø, Big Cavalli (Motukawanui), er en naturpark - hvor det vrimler med smukke fugle. De vilde klippefyldte kyster på de fire mindre øer, er meget naturskønne og skaber en fornemmelse af afsondrethed, når man nærmer sig fra havet. Dykning ved vraget af Rainbow Warrior, et tidligere Greenpeace skib, sunket i 1987 for at skabe et kunstigt rev, er også populært. Fremragende sigtbarhed giver det optimale udsyn til de flotte koraller og de mange fisk - vraget er en meget betagende dykkerlokation. Flere gode ankerpladser (i roligt vejr), eksempelvis Horseshoe Bay, samt en dejlig vandresti på Big Cavalli - er blandt de andre attraktioner på disse himmelske øer. En tur til Cavalli Islands er en skøn udflugt på en sejlerferie ved Bay of Islands. Snorklingen er fantastisk, strandene er imponerende, og sceneriet er bjergtagende. Mooringbøjer er tilgængelige. Den mest populære ankerplads er Horseshoe Bay på vestsiden af Big Cavalli Island. Den bør kun bruges i roligt vejr. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Et højdepunkt ved sejlads ved Cavalli Islands, er et besøg på Big Cavalli. En vandresti slanger sig ind i øen fra Horseshoe Bay, og tilbyder imponerende udsigter til det farvandet omkring øerne. Snorklingen er fantastisk ud for Nukutaunga Island, og ud for kysten er vraget af Greenpeace skibet Rainbow Warrior, sunket i 1987 for at skabe et kunstigt rev og et rigt undervandsmiljø for havdyr. Lokale dykkerfirmaer tilbyder ture til vraget sigtbarheden er oftest meget god. Der er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde.

7 Waewaetorea Island Smukke Waewaetorea Island byder på flere beskyttede strande, der er perfekte for svømning. På kysten, findes ruinerne af en maori-landsby. Sejlads i farvandet ved Waewaetorea Island sikrer en skøn rejse til en af de mest naturskønne dele af New Zealands vestkyst. Øerne er fordelt ud over det krystalklare hav som juveler og lige nordvest for store Bakers Island, vil du finde Waewaetorea Island - hvor strandende, udover svømning, også er formidable til snorkling. Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads er I Stockyard Bay på sydsiden af øen men den bør kun bruges i roligt vejr. Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig. Strandene og snorklingen er hovedattraktionerne på Waewaetorea Island. Dykningen er super på den side af øen der vender mod havet. En kort gåtur til ruinerne af maori-landsbyen er også dejlig. Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Oke Bay Oke Bay er en suveræn strækning for svømning og snorkling. Her kan du også samle friske muslinger til aftensmaden.oke Bay er beliggende i bunden af Cape Brett, med dens berømte Hole in the Rock, et berømt geologisk vidunder. Oke Bay er godt beskyttet og meget hyggelig - og er et godt valg som natankerplads. På vejen kan du overveje at stoppe og spise frokost på ved Deep Water Cove, med dets kunstige rev.

8 Mooringbøjer er tilgængelige. Den bedste ankerplads er i nordvest hjørnet af bugten. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. En gammel maori vandresti fører til bakkerne rundt om bugten, til et maori-gravsted. Udsigten fra toppen afslører Bay Of Islands i al dens vælde, især når solen går ned under den vestlige horisont. Ingen faciliteter er tilgængelige. Assassination Cove Sejlads ved Assassination Cove sikrer en rolig natankerplads - og stedet er også godt, når vejret er mindre godt. På vestsiden af New Zealands nordø, vil du finde et Eldorado af naturskønne og beskyttede bugter. Gemt bag en lang halvø på den østligste kyst, er Te Hue Bay - eller bedre kendt som Assassination Cove. Bugten er en af de bedst beskyttede i området. Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads findes i bugtens midte. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Afsondretheden, naturen og den gode beskyttelse er hovedattraktionerne ved Assassination Cove navngivet efter Marc-Joseph Marion du Frense, en fransk opdagelsesrejsende der blev myrdet her i 1722, sammen med 26 andre mænd. Historien beretter at han skændede et af maoriernes hellige steder og betalte med sit liv.

9 Vand er tilgængeligt ved en mole i bugtens nordøst hjørne. Molen tørrer ud ved lavvande. Auckland Aucklands sejlermiljø er enormt. Det virker næsten som om samtlige indbyggere deler en stor kærlighed til havet. Det centrale shopping-distrikt har et bredt udvalg af butikker, restauranter, natklubber, museer, teatre og meget mere. Westhaven Marina er det centrale samlingspunkt for sejlere det har imponerende 1456 bådpladser, samt yderligere mooringbøjer og et livligt restaurantmiljø i nærheden. Mooringbøjer er tigængelige. Der er mange steder at kaste anker nær Auckland. Kajplads til dinghy er tilgængeligt. Auckland er en blomstrende by. Mere end 1.3 millioner mennesker bor i denne metropol og i det omkringliggende område, hvilket næsten er en tredjedel af alle new zealændere. Historiske steder og bygninger, museer, kunstgallerier, butikker, restauranter og natklubber alt kan findes i Auckland. Golf kan spilles på verdensberømte baner, tennis, vandsportsaktiviteter, ridning, cykling, vandring, klatring er der også rig mulighed for. For de vovelystne, er bungeejumping populært. Alle faciliteter for lystbåde er tilgængelige, inklusiv højhastighedsinternet og taxiservice.

10 Whangamumu Harbour Whangamumu Harbour var engang en travl hvalfangerstation. Det er vældig spændende at tage din dinghy til land her og der er bl.a. også gangstier til de nærliggende vandfald og et naturskønt udsigtspunkt. Den beskyttede havn var engang en af de travleste hvalfangerstationer på New Zealand hvalfangere etablerede den første base her i De lagde net ud langs indgangen til vigen, og selvom metoden roligt kan siges at være en smule uortodoks, var den ganske effektiv. Stationen lukkede i 1923, og bygningerne brændte ned under Anden Verdenskrig. På vejen kan du svinge forbi historiske Cape Brett Lighthouse og vilde Percy Island, berømt for Hole in the Rock og Cathedral Cave. Havudsigten er fantastisk og du kan være heldig at se delfiner og new zealandske blå pingviner.. Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads er ved havnens sydvestlige hjørne. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. De er meget interessant at se ruinerne af den gamle hvalfangerstation. Du vil se de gamle kogekar og slæbesteder til hvalerne samt andre efterladenskaber fra stedets fortid. Strandene er gode for svømning og snorkling, og en gåtur langs halvøen giver mulighed for vidunderlige udsigter til kysten. Her er ingen faciliteter for lystbåde.

11 Otehie Bay Smukke Otehie Bay på sydvestsiden af Bakers Bay, er især berømt for Zane Grey Resort, hvor du kan nyde restauranten, baren, strandene, snorkling, kajakroning, samt utallige vandrestier til flere arkæologiske steder samt ikke mindst en tur med Nautilus, en ubåd der tager dig med på en undersøisk sightseeingtur. Resortet er navngivet efter den navnkundige fisker Zane Grey, der engang havde fiskebase i Otehie Bay. Bakers Island har også flere vandrestier, der tilbyder imponerende udsigter ud over det omgivende farvand og hovedøerne. Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads er på østsiden af bugten, ud for molen og resortet. Alternativt kan du kaste anker i andre nærliggende bugter og gå til resortet. Højdepunktet ved sejlads i Otehie Bay, er et besøg ved Zane Grey Resort. Her kan man kaste sig ud i flere spændende aktiviteter, inklusiv kajakroning, snorkling og svømning. En undervandstur i Nautilus-ubåden, er en fryd for både børn og voksne. Vandrestier findes der mange af, og de tilbyder alle spektakulære udsigter. Der er en restaurant/bar på resortet. Her ingen faciliteter for lystbåde.

12 Vejr og vind Sejlervejr ved Bay of Islands, New Zealand Det sydlige Stillehavs varme tropiske vand flyder i vestliggående retning, langs ækvator. Når strømmen ændrer retning til syd, producerer den et semi-tropisk klima, der gør sejlads ved Bay Of Islands til en meget behagelig oplevelse. Det tempererede miljø gør at sommeren ikke bliver ulideligt varm (sommeren er fra november til april). Forår og efterår er mildt, og området er vinter-frit Sæsonerne i New Zealand er sommer fra december til februar, efterår fra marts til maj, vinter fra juni til august og forår fra September til November. Klimaet er for det meste tempereret, men det varierer fra nord til syd. Nordøen er en smule varmere, men kun marginal. Sydøens har en gennemsnitlig sommertemperatur på 21 C, ned til 1 C om vinteren. Steder som Invercargill på sydkysten kan opleve bidende kolde vintre, hjulpet på vej af sydlige arktiske vinde. Nordøens sommertemperaturer har et gennemsnit på 23 C, og falder til 8 C om vinteren. Hvis man rejser rundt i landet, er det en god idé at pakke til de varierende vejrforhold. Gns. nedbør Måned C Max C Min Januar Februar Marts April Maj ,5 Juni ,5 Juli ,5 August ,5 September ,5 Oktober November December (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s) Tidevand I sejlområdet kan der ved lavvande opstå tørlagte områder og tidevandsforskellen er op til 1.6m.

13 Om Sejlerferie Sejlads ved New Zealand - Praktiske Tips Told & Immigration Alle besøgende til New Zealand skal være I besiddelse af et pas der er gyldigt I seks måneder efter den dato du planlægger at rejse hjem. Etniske grupper i New Zealand Europæiske, Maori, Asiatiske og Polynesere. Drikkepenge Drikkepenge forventes ikke. Internetadgang På marinaen Sejlinformation. I New Zealandske farvande, bruges det international A-system, og ikke B-systemet der bruges Caribien. Når du forlader havnen, skal de røde lygter være til styrbord og de grønne til bagbord (det modsatte af Bsystemet). Cruising Information Det beskyttede farvand ved Bay Of Islands og den lette sejlads, gør at besøgende sejlere kan bruge hele området som deres egen store legeplads og der er nem adgang til alle øerne, deres gangstier og strande. Vaccinationer New Zealand er generelt fri for smitsomme sygdomme.

The Bay of Islands. Sailboat rental in the Bay of Islands, New Zealand

The Bay of Islands. Sailboat rental in the Bay of Islands, New Zealand The Bay of Islands Sailboat rental in the Bay of Islands, New Zealand Each year, New Zealand receives a multitude of travel awards. It is not without reason that Lonely Planet has named the country as

Læs mere

Bay of Islands. Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand. Sejlerferie ved Bay Of Islands, New Zealand

Bay of Islands. Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand. Sejlerferie ved Bay Of Islands, New Zealand Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u Vava'u Bådudlejning ved Tonga Vava u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Vava'u. Sejladsmulighder

Vava'u. Sejladsmulighder Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed,

Læs mere

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring Nordøen i autocamper Nordøen har en meget aktiv undergrund, og det kommer til syne flere steder på denne smukke tur. I vil både opleve de sovende vulkaner i Tongariro National Park og mærke lugten af de

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Thon Hotel Bjørneparken

Thon Hotel Bjørneparken Thon Hotel Bjørneparken Thon Hotel Bjørneparken ligger i naturskønne omgivelser i den lille by Flå i Hallingdal, ca. 2 timers kørsel fra Oslo centrum. Hotellets navn stammer fra den lokale hovedattraktion

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring Sydøen i autocamper Med start i Christchurch går turen til Picton og Nelson ved Queen Charlotte Sound og Tasman Bay. Her byder området på gode muligheder for fantastiske vandreture og kajakture. Kaikoura

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,8 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden. Den Franske Riviera Sejlerferie ved den Franske Riviera Vinden er sjældent særlig kraftig i løbet af sæsonen, havet er generelt roligt, der er næsten intet tidevand eller strøm, kysten er ufarlig, der

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Halvvejs gennem mit ophold

Halvvejs gennem mit ophold Halvvejs gennem mit ophold Hængekøjer og sand mellem tæerne Hovedmålet med mit ophold i New Zealand er jo at studere, så jeg har brugt meget tid på studiet og arbejdet et par weekender. Men der har alligevel

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant UNIK JAGTREJSE - begrænset antal pladser VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant PROGRAM 2018 - for jægere Dag 1: 17:00 (ca.) Ankomst til Vialba, Montone 18:00 Velkomstdrinks 19:00 Velkomstmiddag Dag 2: Turens

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

New Zealand i autocamper

New Zealand i autocamper New Zealand i autocamper New Zealand byder på noget af verdens smukkeste natur og mest imponerende naturfænomener. På denne rejse vil I opleve det bedste af New Zealand fra nord til syd, når I rejser rundt

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø Danmark Bådudlejning i Danmark De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere