Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 2. juni 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 2. juni 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV"

Transkript

1 6. oktober 2014 Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 2. juni 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV Til stede: Helle Dahlslund Buus, Birgitte Hvid, Martin Lotz, Lin Solvang, Nils Andersen og Ellen Margrethe Pedersen. Fraværende med afbud: Jacob Dahlslund Buus og Katia Abbondio 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde d. 7.maj Noteret godkendelse af referat af generalforsamling d. 26. marts Tidsrammer. 5. Kort økonomisk oversigt. 6. Kort nyt om hold og udvalg. a. MIG b. KIG c. BMG d. Spring e. GLH f. Svømning g. Støttehold h. Hal-og materialeudvalg i. Forældreudvalg j. Sponsorudvalg k. Uddannelse- og coachingudvalg. 7. Foreningens elitearbejde. 8. Forårsopvisningen d. 14. juni (herunder sluttidspunkt for denne sæson MIG/KIG) 9. Planlægning af næste sæson. a. Trænere diverse hold. b. Start for tilmelding c. Start for diverse hold. d. Gefion Classic i september? e. Opvisning i 2015 tidspunkt? f. Andet 10. Trænermødet d. 16. juni Trænermødet d. 17. august Forældres tilstedeværelse i hallen før kl. 19? 13. Tjek af fordelte opgaver.

2 14. Næste bestyrelsesmøde. (forslag mandag d. 4. august eller mandag d. 11. august) Side 2 af Eventuelt. Ad p. 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 5 og 6 blev udskudt til efter pkt. 12, men refereres i rækkefølge med de øvrige punkter. På kommende møder ønskes punktet om økonomi og punktet om hold og udvalg placeret sidst på dagsordenen. Ad p. 2 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde d. 7. maj Referatet blev godkendt med en lille rettelse i pkt. 8: Den første sætning blev omformuleret, så der blot står, at der var købt 2 pigespringbrætter. Kommentarer til et udsendt referat kan godt indsendes inden næste møde. Hvis der ikke er tale om nogen væsentlig ændring, kan kommentaren indarbejdes i referatet inden mødet, ellers må et forslag til ændring vurderes på mødet. Ad p. 3 Noteret godkendelse af referat af generalforsamling d. 26. marts Dirigentens godkendelse af referatet blev taget til efterretning. Ad p. 4 Ad p. 5 Ad p. 6 Tidsrammer. Intet ønske om tidsrammer. Kort økonomisk oversigt. Birgitte orienterede om økonomien. Der er intet at bemærke vedrørende oversigten over indtægter og udgifter. Derefter oplyste Birgitte om, at FOS-regnskabet er indsendt. Revisoren og banken skal have et underskrevet generalforsamlingsreferat. Det er Birgittes vurdering, at der skal betales et ret stort beløb tilbage til kommunen. Vi har ikke haft så mange gymnaster og så mange aktivitetstimer som forventet. Dette gav anledning til en drøftelse af, at det måske kunne have været hensigtsmæssigt at henvende sig til kommunen i løbet af året og bede om et lavere tilskud. Birgitte er ved at have formalia i orden med hensyn til Klubmodul, men vi beholder GOAS til 1. september for at sikre en smidig overgang. Vi skal have penge tilbage fra DGF for den aflyste KIG konkurrence. Kort nyt om holdene. MIG(HB) Marian har været til EM i Sofia med Marcus og Øssur. Seniorerne sammen med to fra Eliteholdet har deltaget i en 3. divisions konkurrence i Viborg d Der arbejdes på, at der skal afholdes en konkurrence på landsplan for 3. divisions gymnaster d. 29. november. Det springbræt, som skal købes til de tunge gymnaster, skal koordineres med Marians ønske om fabrikat og model. KIG(KA) På baggrund af Katias fremsendte papir blev det drøftet, at de trænere, som vi lader uddanne til dommere, skal forpligte sig til at være dommere et vist antal gange om året. Hollandsturen blev drøftet. Da det er tænkeligt, at Katia ikke vil kunne deltage i turen, arbejder Sidsel på at finde en træner fra en anden forening, som kan deltage i stedet. Men da denne person skal have udgifterne dækket, besluttede bestyrelsen, at der kan bevilliges et beløb på ca Sidsel skal undersøge mulighederne.

3 Side 3 af 5 6. oktober 2014 (Efterfølgende er det blevet oplyst, at beløbet er 2000 kr. Det er det beløb, som alle deltagere har forpligtet sig til at betale, hvorfor dette beløb skal indgå i stedet for Katias betaling. FU har godkendt beløbet d. 3. juni). Martin fremviste et visitkort med Gefion logo på den ene side og plads til at skrive navn og adresse på den anden. Martin har fået fremstillet 1500 kort til en pris på 374 kr. Kortene er blandt andet tænkt som en lille hilsen til de fremmede gymnaster, som pigerne kan møde på Hollandsturen. Bestyrelsen fandt ideen god. Nils fremviste nogle stofposer i forskellige farver med påtrykt Gefion logo. Poserne kan bl.a. bruges til barre- og reckhandsker. Poserne er syet af Sidsel og Katia. Nils oplyste, at materialeudgiften er ca. 11 kr. pr. pose. De vil blive solgt for 25 kr. Poserne er bl.a. tænkt anvendt som gave på Hollandsturen, men skal også sælges blandt vore egne gymnaster. Bestyrelsen fandt også, at denne ide er god. Endelig bad Nils om tilladelse til at købe en maske til silketryk på tøj. Der blev givet accept af indkøb af 100 stk. pris ca. 500 kr. Derefter blev der spurgt til oprykning fra et hold til et andet. Ansvarsfordelingen skal præciseres med hensyn til kontakten til hjemmet, og med besked til kassereren kontingentet. Foreningen har fået en henvendelse fra en fader om ansvar for gymnasternes sikkerhed i forbindelse med træningen. Helle vil i egenskab af formand kontakte hjemmet. Det blev atter præciseret, at der ikke må udleveres kontaktoplysninger om trænerne til hjemmene BMG(JB) Spring(EMP) Den skriftlige orientering blev taget til efterretning. GLH (EMP) Den skriftlige orientering blev taget til efterretning. Svømning(EMP) Støttehold(HB) Hal- og materialeudvalg(na) De godkendte nye redskaber er bestilt hos Presenco. (Bom og tostangsbarre) Forældreudvalg(ML) Sponsorudvalg(ML/LS) Uddannelse- og coachingudvalg(ml/ls) Politik og kommissorium er lagt på hjemmesiden. Ad p. 7 Foreningens elitearbejde. MIG Elite tager til Barcelona på en kombineret trænings- og uddannelseslejr d Christoffer Wikke Hallunds far, Jens Peter Wikke Hallund har tilbudt at hjælpe til med et Eliteudvalg. Dette blev umiddelbart taget meget positivt imod. Gefion har en Elitepolitik, som står i foreningsmappen, men den skal gennemlæses og formentlig revideres. Efter lidt debat enedes bestyrelsen om, at starten på et sådant udvalgsarbejde skal ligge i bestyrelsesregi, men Marian og Sidsel skal inddrages i arbejdet relativt hurtigt. Jens Peter Wikke Hallund inviteres som gæst til et bestyrelsesmøde i efteråret.

4 Ad p. 8 Forårsopvisningen d. 14. juni (herunder sluttidspunkt for denne sæson MIG/KIG). Checklistens punkter blev gennemgået. Martin påtager sig de fleste af de punkter, som var angivet med ML/LS. Martin skal foruden marchmusik også finde musik, som kan bruges som underlægningsmusik under opvisningen. Lin tager sig af kager og juice i samarbejde med forældre. Desuden hjælper Lin til med billetsalget. Denne sæson slutter for MIG og KIG med udgangen af uge 26 d. 28. juni. Der sendes en mail ud til holdene via GOAS. Side 4 af 5 Ad p. 9 Planlægning af næste sæson. a. Der afholdes FU-møde d med deltagelse af Marian og Sidsel. Her forventes nogen afklaring om hold og trænere. Hvis nogen i bestyrelsen bliver opmærksom på mulige træneremner til KIG og MIG, skal der gives besked til Ellen Margrethe, som så vil koordinere det med Sidsel og Marian. Der efterlyses også trænere til Spring og GymLeg. b. Det er et håb, at tilmeldingssiden bliver klar til gerne før. c. MIG Elite samt KIG Elite og Tops 2 starter umiddelbart efter d Øvrige hold starter d d. Gefion Classic må gerne planlægges til en dato i september. Der blev udtalt et ønske om, at det kunne kombineres med en mulighed for at bestå Trin for Gefiongymnasterne. e. Der var generel opbakning til at afholde opvisningen tidligere end det har været tilfældet de sidste år. Følgende datoer blev bragt i spil: i nævnte prioritetsrækkefølge. Der skal tages stilling til en udmelding overfor trænerne, så den er klar på trænermødet d. 17. august. Punktet skal på dagsordenen til augustmødet. f. Der skal laves en årsplan, så det tydeligt fremgår, hvornår der er/ ikke er træning i forbindelse med skoleferier. Planen skal lægges på Hjemmesiden. Der blev rejst spørgsmål om næste års kontingent. FU skal efter kassererens oplæg beslutte dette. Sommertræning blev berørt. Spørgsmålet tages op på FU mødet d. 3. juni. Ad p. 10 Trænermødet d. 16. juni Mail blev udsendt d med besked om sidste frist for svar d. 10. juni. Der er kommet meget få tilbagemeldinger. Der skal rykkes for svar fortrinsvis via sms. Der sørges for frugt og kildevand (EMP). Ad p. 11 Trænermødet d. 17. august Tidspunktet rykkes til kl Lokale 1-2 er reserveret. Tidspunktet skal meldes tilbage til GC (EMP). Det blev besluttet, at der indkøbes en stor frokostbolle til alle (40 kr.) i Cafeteriet. Frokostbollen serveres i starten af mødet. Der er endnu ikke indgået aftale med Mats Mejdevi om et oplæg til start på mødet. Punktet skal på dagsordenen for mødet i august. Ad p. 12 Forældres tilstedeværelse i hallen før kl. 19. Debatten handlede om flere facetter i spørgsmålet: Er det bedre for alle, at forældrene har god plads inde på tribunen, i stedet for at de sidder klemt sammen på bænken.

5 Side 5 af 5 6. oktober 2014 Med placeringen uden for hallen har de måske i nogen grad følt sig skubbet ud. Vil forældrene føle mere ejerskab overfor foreningen, når de sidder inde i hallen? Skal trænerne have fred til trænerarbejdet med deres hold, ved at de beskyttes mod evt. forældresnak og mod støj fra mindre søskende, som vil lege i hallen? Skal foreningen have hyppigere kikke på uger for eks. 1 gang om måneden? Problemet skal bringes op på trænermødet d. 16. juni. Derefter blev et forslag bragt på banen om fast bestyrelsestilstedeværelse i hallen på bestemte tidspunkter men i princippet hver dag. Det blev fremført, at forældre så kunne spørge om diverse ting. Forslaget mødte modstand blandt nogle af bestyrelsesmedlemmerne, som ikke ville kunne afse tid til at binde sig til en ugentlig konsultationstid. Desuden blev der argumenteret for, at det ikke var nemt at forholde sig neutral, når der kom spørgsmål om andet end af rent praktisk karakter. Det blev fremført, at man nemt kan komme til at skabe misforståelser blandt forældrene, hvilket vil være uhensigtsmæssigt. I forbindelse med debatten blev det pointeret, at forældre i bestyrelsen altid skal huske, at de er bestyrelse ikke forældre når de taler med andre forældre. Forslaget skal drøftes igen på bestyrelsesmødet i august. Ad p. 13 Ad p. 14 Ad p. 15 Tjek af fordelte opgaver. De fleste af de anførte opgaver er blevet udført. Udestående opgaver indarbejdes i den nye liste. Næste bestyrelsesmøde. Næste møde afholdes onsdag d. 13. august 2014 kl. 18:30-21:30. Eventuelt Nils meddelte, at han vil lave sejrsskamler, som han vil opbevare inde i tribunen. Ellen Margrethe gjorde indsigelse herimod, da tribunen er konstrueret, så der ikke må ændres inde i tribunen. Nils meddelte, at han kunne lave det nødvendige hulrum ved hjælp af en afstivning af konstruktionen. Ellen Margrethe ønskede at fastholde sin indsigelse. Da emnet blev rejst under punktet Eventuelt, er der ikke taget en formel beslutning om denne ombygning af tribunen. Mødet sluttede kl. 22:05. Ellen Margrethe Pedersen Liste over besluttede opgaver: Nils laver regneark over de redskaber, som er indkøbt i denne sæson. Nils køber det ekstra drengespringbræt. Helle sørger for at få orden på Sputniks betaling. Helle kontakter Mats Mejdevi, og beder ham holde et oplæg ved trænermødet i august. Helle kontakter hjemmet til en gymnast, hvor sikkerheden ved en øvelse var blevet bragt i tvivl.

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13. november 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh.

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13. november 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. 22. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13. november 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. NV Til stede: Helle Dahlslund Buus, Katia Abbondio

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 7. maj 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 7. maj 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV Publisert 21. juni 2014 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 7. maj 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV Til stede: Helle Dahlslund Buus, Birgitte Hvid, Martin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts 2015 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh.

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts 2015 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts 2015 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. NV 21. november 2015 Til stede: Helle Dahlslund Buus, Katia Abbondio,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2015 kl. 18:3-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh.

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2015 kl. 18:3-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2015 kl. 18:3-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. NV 11. marts 2015 Til stede: Helle Dahlslund Buus, Katia Abbondio,

Læs mere

Side 3 af 6. 25. januar 2015

Side 3 af 6. 25. januar 2015 Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 8. december 2014 kl. 18:30-21:30 i eget mødelokale i Grøndal MultiCenter Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. NV 25. januar 2015 Til stede: Helle Dahlslund Buus, Katia Abbondio,

Læs mere

Deltagere: Lin (LS), Helle (HDB), Mathias (MVN), Birgitte (BH), Martin (ML), Lars (LB), Jacob (JDB).

Deltagere: Lin (LS), Helle (HDB), Mathias (MVN), Birgitte (BH), Martin (ML), Lars (LB), Jacob (JDB). REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MØDE: Ordinært bestyrelsesmøde DATO: Mandag d. 3. august 2015 kl. 18.15 STED: Mødelokale 3, Grøndal MultiCenter VERSION: v5 (godkendt) Deltagere: Lin (LS), Helle (HDB), Mathias

Læs mere

Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. april 2014 kl. 19.00 klublokalet i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV.

Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. april 2014 kl. 19.00 klublokalet i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV. Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. april 2014 kl. 19.00 klublokalet i Grøndal Centret Hvidkildevej 64, Kbh. NV. REFERAT MØDE: Dagsorden til bestyrelsesmøde DATO: Tirsdag 7. april 2015

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde LB/2015-05-11 v2

Referat fra bestyrelsesmøde LB/2015-05-11 v2 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MØDE: Ordinært bestyrelsesmøde DATO: Tirsdag d. 11. maj 2015 kl. 18.15-23.15 STED: Mødelokale 3, Grøndal MultiCenter VERSION: v2 (godkendt) DELTAGERE Helle Dahlslund Buus HDB

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

15. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 16.

15. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 16. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 16. april kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening

Munkebjerg Gymnastikforening Dagsorden for bestyrelsesmøde Munkebjerg Gymnastikforening Den 14. marts 2016 kl. 19.00 hos Maria Fengersvej 20, 5230 Odense M Fraværende: Ansvar Side 1 af 5 1. Meddelelser og formalia a) Godkendelse af

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Dato: 5/12-2012 Tidspunkt: 20.00 Sted: Ordstyrer: Referent: Til stede: BMI Egelund, mødelokalet ved cafeteriet Jesper Wolgast Kristian Torp Jesper Wolgast, Kristian

Læs mere

KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011

KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011 KIG/UIG Sjællandskredsen Kompendium 2011 Sjællandskredsen Forord og adresser I dette kompendium er alt hvad Sjællandskredsens UKIG kan byde på. Der vil ikke tilgå yderligere skrivelser. I tilfælde af evt.

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 17. oktober 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Mødested:

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. februar 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 12. FEBRUAR 2008 i klubbens lokaler Mollerupuvej 7 Risskov. Til stede: var

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede:

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Afbud fra: Pkt.1 Frede Kruse Christiansen (FKC) Søren Leander Nielsen (SLN) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 Deltagere bestyrelsen: Carsten Jørgensen, Hans-Jørn Pallesen, Lars Mott, Søren Skaarup, Thomas Szücs, Mette Jørgensen, Andre Schneider Deltagere administration: Peter

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 kl. 18.30 hos Inger Til stede: Afbud:

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 257 Torsdag den 14. december 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation.

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Sandlodsvej, 4400 Kalundborg, afholdt d. 24/5 2014 kl 10.00 i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3, 4400 Kalundborg. Refererede kommentarer

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Silkeborg Karateklub

Silkeborg Karateklub 23 november 2013 - kl 1000-1330 1 Gennemgang af ref fra sidste møde Gennemgang af ref Fra generalforsamlingen? Referat fra sidste gang: Der er en udmeldinger fra Dan Ks udmelding, som skal rettes Noterne

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere