RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR"

Transkript

1 RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE

2

3

4 Captur og konceptbilen Captur.

5 ÉDITORIAL RENAULT CAPTUR UDFORSK DIT LIV Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Vi har udviklet en kompakt crossover, som forener det bedste fra tre verdener: SUV'ens personlighed og robusthed, MPV'ens funktionalitet og sedanens køreglæde. Renault Captur udgør anden del EXPLORE af vores nye designstrategi, der er koncentreret omkring livscyklussen. Renault Captur inviterer til at forlade "betonjunglen" og tage en sportslig og betagende afstikker alene eller med dem, man holder af, for at udforske og opdage nye områder. Capturs design udtrykkes i de bløde, flydende og afbalancerede linjer. Renault Captur er på én gang praktisk, adræt og smart konstrueret, hvilket gør den fantastisk anvendelig. Captur spiller på originalitet med sine lakeringer i to farver og sine muligheder for individuel tilpasning, så alle kan give udtryk for deres persolighed og få dækket deres ønsker. Renault Captur, den nye crossover fra Renault, udforsk og lev livet til det fulde. LAURENS VAN DEN ACKER, DESIGNDIREKTØR FOR RENAULT

6 RENAULT CAPTUR Design og Teknologi s. 08 Infanger dagen s. 12 Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 22 Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 30 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 32 Beskyttelse på alle niveauer s. 34 Mere end et mærke, et engagement s. 36 PÅ FORSIDEN Den nye CAPTUR Fotograf Sébastien Agnetti

7

8 08/ 09 TAG PÅ OPDAGELSESREJSE SMUK. BEDRE END DET. DEN FØRSTE CROSSOVER FRA RENAULT, PERFEKT EGNET TIL BYLIVET - CAPTUR ER ADRÆT, DYNAMISK, ELEGANT. INDVENDIGT SÅVEL SOM UDVENDIGT. RENAULTS STÆRKE KNOW-HOW VISER NYE VEJE INDEN FOR DESIGN, KOMFORT, UDSTYR... OG GLÆDE!

9 1. TAG EN TUR RUNDT OM CAPTUR Du kan sætte dit eget præg på bilen, da Renault Captur har en original to-tonet lak, der adskille tag, stolper og sidespejlenes indfatninger fra resten af karrosseriet. 2. Renault Capturs perfekte balance mellem robusthed og lethed og den flydende og elegante linje giver plads til en generøs kabine. Dens størrelse, den store frihøjde, de store hjul og beskyttelseslister nederst på karrosseriet gør, at du kan kaste dig ud i alle hverdagens udfordringer. 3. Rummeligt og lyst interiør, "skræddersyede" farveharmonier og et ergonomisk instrumentbord... Captur er jo lidt ligesom dig! 4. På samme tid stilfuld, effektiv og speciel, de ellipseformede lygter er en del af Capturs personlighed, med det store logo og det markante kølergitter, som er en del af Renaults nye identitet.

10 10 / 11 UDSTYRET TIL AT KLARE ALT JO BEDRE MAN ER UDSTYRET, DESTO BEDRE KAN MAN KASTE SIG UD I TERRÆNET. AL SLAGS TERRÆN. FOR AT GØRE KØRETUREN NEMMERE - SELV DEN BARSKESTE AF SLAGSEN - HAR RENAULT CAPTUR TÆNKT PÅ DET HELE: LIGE FRA MULTIMEDIESYSTMET R-LINK* MED TOUCH SCREEN TIL DEN KRAFTIGE MOTOR, OG LIGE FRA HILL HOLDER TIL SÆDER MED AFTAGELIGT BETRÆK* OG DET HÅNDFRI NØGLEKORT*, HELD OG LYKKE! *Standard- eller ekstraudstyr afhængigt af version.

11 LAV OM PÅ HVERDAGEN Sæder med aftageligt betræk*. Det helt nye design af sæderne bidrager til kabinens moderne design. Indtrækket har lynlåse og kan maskinvaskes. Bemærk, at bagsiderne af forsæderne kan rengøres med en svamp. 2. Renault R-Link*. Multimedia tablet med 7" touchscreen og intuitiv styring af de væsentligste funktioner (navigation TomTom, multimedia, håndfri telefoni, bil og div. applikationer) fuld sikkerhed, uden at tage blikket væk fra vejen. 3. Eco drive*. At nedsætte det daglige brændstofforbrug bliver nemt med programmet driving eco 2 og de særlige råd til kørsel; så kan du forudse køreturens risikomomenter ved hjælp af TomTom Traffic**. 4. Klimaanlæg*. Med et kombineret pollenfilter/aktivt kulfilter og forureningssensor. Filtrene reducerer de fine partikler og forurenende stoffer (udstødningsgas, lugte). Hvis der registreres et højt forureningsniveau, reagerer anlægget ved automatisk at lukke for ventilationen***. 5. "Easy Life" skuffe. Med nem adgang både for føreren og forsædepassageren virker denne skuffe, som har en kapacitet på hele 11 liter, smart og praktisk. Udstyret med led lys (afhængig af model). 6. Parkeringshjælp*. Baksensor med 4 sensorer. 7. Multimediasystem Media Nav touchscreen*. Navigation, radio 4 x 20 W, musik i audio-streaming, håndfri telefoni Bluetooth, USB- og jack-stik foran. 8. Håndfrit nøglekort*. Med kortet på dig åbnes og låses dørene automatisk, når du nærmer dig eller går fra bilen. *Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version. **Afhængig af land. ***Kun med R-Link.

12 12 / 13 FANG LIVET DU BEHØVER BARE AT ÅBNE ØJNENE, LØFTE HOVEDET OG KIGGE DIG OMKRING. DU BEHØVER BARE AT VÆRE DER, AT VÆRE DIG SELV. ET SOLGLIMT, EN FUGL, DER FLYVER, EN LATTER, DER BRYDER LØS, ET BARN, DER LØBER, ET BILLEDE, DER BRÆNDER SIG FAST, ET GLIMT I ØJNENE: ET SÆRLIGT ØJEBLIK... Livets glæder er mangfoldige, uventede og flygtige. Vi griber dem med blikket, med hånden, i nuet, samler dem og holder fast i dem... Det gælder om at nyde øjeblikket, at værne om disse korte glimt. Højere: Med Renault Captur har du et bedre udsyn. Mere stilfuld: Den får alle til at vende sig efter sig. Mere fiks: Den passer ind overalt. Med den kan du let dreje om hjørner, tage en stikvej og tænke på nye eventyr. Captur stopper op og gør sig klar til med ét at jagte en vision, et ønske eller et spændende møde. Orange Arizona, blå Pacifique, elfenbenshvid; spændingen stiger. Captur rejser sig på baghjulene, accelererer og sniger sig af sted i jagten på nye indtryk, nye hverdagsoplevelser og nye aspekter af livet.

13

14 Eventyret venter lige om hjørnet. Med sin hævede frihøjde, store hjul, lille venderadius og teknologier, der hjælper til under kørslen, er Renault Captur klar til at udforske byen.

15

16 Smut af sted med et tryk på speederen, kør ud af byen for at opleve eventyr med adræthed, fyrighed og dristighed! Renault Captur stråler smukt i alle sine farver og viser stolt sit markante kølergitter og sin erobrende front.

17

18 I kabinen er alt dejligt overskueligt og inden for rækkevidde. Renault Captur råder til overflod over gode egenskaber og giver sine passagerer oplevelsen af en lys kabine med utallige opbevaringsmuligheder. Åbn den store Easy Life-skuffe med den ene hånd, og find for eksempel et kamera eller en flaske med vand. Der er plads til alt, og det hele bliver diskret belyst af LEDs. Tag med den anden hånd dine solbriller, som ligger i opbevaringsrummet over instrumentpanelet. Og lad dig omslutte af et interiør udover det sædvanlige.

19

20 Captur deler alt med dig, selv de mest sindssyge planer: Dets forskydelige bagsæde gør det muligt at skifte mellem plads til bagsædepassagererne og opbevaringsplads. Tag nemt og hurtigt køllerne og boldene ud af bagagerummet, og slip glæden løs... Oplevelserne står i kø.

21

22 22 / 23 RENAULT CAPTUR SCANNING FØR CAPTUR BLEV EN REALITET, GENNEMTÆNKTE VI ALT: FORMERNES KARAKTER, ARKITEKTURENS INTELLIGENS OG MOTORERNES FILOSOFI. RESULTAT: KABINEPLADSEN KAN INDRETTES SOM DU ØNSKER DET. OPBEVARINGSMULIGHEDER OVER ALT I BILEN, ØKONOMISKE OG EFFEKTIVE MOTORER, DER BELASTER MILJØET MINDST MULIGT. OG EN PERSONLIGHED, DER ER MERE END SPÆNDENDE.

23 RENAULT CAPTUR Akselafstand: 2606 mm Samlet længde: 4122 mm Bredde*: 1778 mm Højde: 1566 mm Bagagerumsvolumen (vda min./maks.): 377/455 liter Maksimal bagagerumsvolumen med bagsæde klappet ned: 1235 liter * I alt uden sidespejle.

24 24 / 25 ÆGTE ENERGI BENZIN- ELLER DIESELMOTORERNE ENERGY FRA RENAULT ER BEHAGELIGE OG DRIFTSSIKRE, ROBUSTE OG ØKONOMISKE, OG DE GLEMMER IKKE, HVAD DE KAN TAKKE FORMEL 1 FOR: TEKNOLOGI, GOD BRÆNDSTOFØKONOMI, SMIDIGHED OG HOLDBARHED. RENAULT CAPTUR PLACERER SIG ØVERST I KLASSEN, MED HENSYN TIL KVALITET OG PRÆSTATIONER. DET ER IKKE ET TILFÆLDE. FRA FORMEL 1 TIL STANDARD Hos Renault finder den teknologiske kappestrid sit udspring i mænds passion. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault Energy F1-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år! Verdensmester 12 gange. For seriefremstillede biler er det Alain Raposo, direktør for motorteknologi hos Renault, der sammen med sine medarbejdere udvikler de nye programmer med Energy-motorer.Ingen forbindelse? Tværtimod. Rob og Alain er i daglig kontakt, udveksler og udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens viden med den entusiasme, der kendetegner evige pionerer. Formål: at reducere brændstofforbrug og CO 2 -udledning med op til 25 %, teste motorernes styrke under ekstreme forhold og løfte den daglige glæde ved at køre en Renault op til det højeste niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres viden, opstår der en dobbelt dynamik, så der skabes motorer, som hører hjemme blandt de bedste i verden.

25 Alle motorerne i Renault Captur er udstyret med turbolader. Målet? Et blive den bedste i klassen målt i køreglæde. Med sin dynamiske og livlige acceleration og smidighed i alle gear forener Energy-motorerne behagelig og økonomisk kørsel, ved hjælp af et bemærkelsesværdigt kontrolleret niveau for brændstofforbrug og CO 2 -emission. 100% turbo, 100% effektivitet Benzinmotorer: Den nye Energy TCe 90 er en 3-cyl. turbomotor på 898 cm 3, som nemt klarer sine 90 hk! Det maksimale drejningsmoment er fremover øget til 150 Nm med overboost-funktionen, hvilket giver en forbedret dynamik og en endnu bedre acceleration. Motoren muliggør livlig acceleration helt nede fra de lave omdrejningstal (90 % af det mulige drejningsmoment fra 1650 omdr./min.), hvilket gør, at du undgår at skulle skifte gear så hyppigt, og at kørsel i byen bliver behagelig. Den kører hele 20,4 km/l* og udleder kun 113 g/km CO 2. Den nye TCe 120 EDC forener ydelse og respekt for miljøet (18,5 km/l og 125 g/km* CO 2 ). Med sin kraftfulde acceleration, sin livlighed og sin hurtige reaktionsevne er den både effektiv og støjsvag. Dens 120 hk yder 190 Nm fra 2000 omdr./min., hvilket giver endnu større køreglæde. Den er koblet sammen med den 6-trins automatiske gearkasse med dobbeltkobling EDC. Dieselmotor: Den nye Energy dci 90 er ganske enkelt den bedste i sin generation. Ved at køre hele 27,8 km/l ved blandet kørsel og kun at udlede 95 g CO 2 /km* sikrer den en meget økonomisk og behagelig kørsel. De kraftfulde accelerationer og den høje ydelse opnås allerede i de lave gear: De 90 hk og drejningsmomentet (220 Nm) bringer dig lige derhen, hvor du vil. EDC-gearkasse For at opnå større komfort og en mere behagelig kørsel tilbydes den 6-trins automatiske gearkasse med dobbeltkobling (EDC) sammen med TCe 120 eller dci 90 motorer. Den skifter hurtigt op i gearene; smidigt, uden hak og uden at miste acceleration. Forbruget kan sammenlignes med det for en manuel gearkasse. DEN BEDSTE TEKNOLOGI 1 OVERBOOST Motoren Energy TCe 90 med overboost er mere levende og reagerer hurtigere. Dens nye teknologi medfører, at turboen er hurtigere og oftere til rådighed. Den har en højere ydelse (+ 5 hk) og et højere drejningsmoment (+ 15 Nm) i en begrænset periode i forbindelse med kraftige accelerationer. 2 STOP & START Giver mulighed for automatisk at standse motoren, mens bilen er stoppet og i frigear. Motoren startes igen ved at træde på koblingspedalen, så du kan køre videre. Funktionen kan deaktiveres manuelt efter førerens eget valg. 3 BEVÆGELIGE SPJÆLD De optimerer bilens aerodynamik ved at tilpasse luftstrømmen tværs over køleren (aerodynamisk modstandskilde) alt efter behovet for nedkøling af motoren. Ved normal kørsel eller på motorvej, vil lukningen af spjældene afbryde luftstrømmen til gavn for forbruget. ECO-MODE 4 For at reducere brændstofforbruget yderligere kan føreren anvende eco-mode under en del af sin kørsel. Eco-mode tilpasser accelerationen og kontrollerer drejningsmomentet, ydelsen og ventilationen/varmeanlægget. Kørslen bliver blødere og accelerationerne længere for at økonomisere. *Forbrug og emission godkendt i henhold til gældende regler.

26 26 / 27 DER ER SÅ MEGET AT UNDERSØGE. FANTASTISK NYTTIG; RENAULT CAPTUR HAR TÆNKT PÅ OPLEVELSERNE PÅ DE SMÅ VEJE OG DE STORE AVENUER. OG DER ER MASSER AF MULIGHEDER FOR OPBEVARING. DU BEHØVER DU IKKE LÆNGERE SPARE PÅ, HVAD DU VIL HAVE MED. Easy Life skuffen med en kapacitet på 11 liter har plads til det hele. Denne praktiske skuffe er et XXL opbevaringsrum- en storslået idé! Bag forsæderne er der net* til aviser, kort, billetter og... rejsebeskrivelser. Og hvis det ikke er nok, så er der også et lukket rum på instrumentbordet og et fralægningsrum i midten, som kan løftes op, og som kan nås både fra forsæderne og bagsædet! Skålsæderne sikrer, at du sidder dejligt, når du tager afsted på eventyr. Sæt dit eget, festlige præg på sæderne med overtræk, som kan lynes af*. Bagagerummet** har en bund med flere rum*, den kan løftes op og vendes om, og den gummibelagte overflade kan tørres af med en svamp. Når bunden ligger i øverste position, skjuler den de ting, du ikke vil vise. I laveste position giver det endnu mere plads. * Standardudstyr afhængig af version. ** Fra 359 liter til 455 liter når sædet er skubbet frem og hylden er taget ud.

27

28 28 / 29 INDENDØRS EVENTYR NÅR DU SIDDER GODT KOMMER DU LÆNGERE. LÆNGERE I DIN UDFORSKNING OG LÆNGERE IND I KØREGLÆDEN. MED SIT RUMMELIGE, ORIGINALE OG FARVERIGE INTERIØR, BRYDER CAPTUR MED ALLE TRADITIONER: SÆDEBETRÆK*, DER KAN SKIFTES, FARVERIGE INTERIØRMULIGHEDER OG MEGET ANDET - DU KAN SELV DESIGNE DINE HARMONISKE OMGIVELSER. Med originalitet, fleksibilitet og glæde lægger Renault Captur sig op ad din personlighed og giver dig fuld opmærksomhed: Den glidende overgang mellem instrumentpanelet og de indvendige paneler giver dig en følelse af at være en del af en naturlig helhed. Zip Collection-sædeindtrækkene, der er standard på Dynamique-versionerne, kan tages af og vaskes. Vælg mellem lys eller mørk grå. For at give den enkelte, voksen eller barn, størst mulig komfort, er kabinepladsen praktisk. Op til 21,6 cm plads til bagsædepassagerernes knæ! Bagsædet har 3 pladser, hvoraf både 1/3 og 2/3 kan klappes ned. Det kan laves om til en plan bund, og det er forskydeligt, så du kan lege med pladsen og indrette kabinen i Renault Captur, alt efter hvordan den skal bruges på det pågældende tidspunkt. Rummeligheden, lyset og farverne inviterer alt sammen til at tage plads i Renault Captur! * Ekstraudstyr.

29

30 30 / 31

31 FOKUS PÅ STIL OG PERSONLIGHED VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. CHROMO ZONE / Capturs farver KREATIVT VÆRKSTED / Interiør og udstyr STYLING / Alle mulige kombinationer TEKNISKE DATA / Motorer TILBEHØR / Udstyr som viser din stil STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste MÅL / Volumen

32 CHROMO ZONE ALMINDELIG LAK, METALLAK... FARVEPALLETTEN GØR SIG BEMÆRKET. TAG: SORT "ÉTOILÉ" BLÅ "MARINE FUMÉ" BLÅ "MARINE FUMÉ" (RPE - ML) TAG I HVID "IVOIRE" (D16 - ML) TAG: ORANGE "ARIZONA" HVID "IVOIRE" HVID "IVOIRE" (D16 - ML) TAG I SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) TAG: SORT "ÉTOILÉ" BRUN "MOKA" BRUN "MOKA" (CNB - MEL) TAG I HVID "IVOIRE" (D16 - ML) TAG: SORT "ÉTOILÉ" BEIGE "CENDRÉ" BEIGE "CENDRÉ" (HNK - MEL) TAG I HVID "IVOIRE" (D16 - ML)

33 TAG: SORT "ÉTOILÉ" ORANGE "ARIZONA" ORANGE "ARIZONA" (ENZ - MEL) TAG I HVID "IVOIRE" (D16 - ML) TAG: SORT "ÉTOILÉ" BLÅ "PACIFIQUE" BLÅ "PACIFIQUE" (RPM - MEL) TAG I HVID "IVOIRE" (D16 - ML) TAG: HVID "IVOIRE" SORT "ÉTOILÉ" SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) TAG I ORANGE "ARIZONA" (ENZ - MEL) TAG: ORANGE "ARIZONA" GRÅ "CASSIOPÉE" GRÅ "CASSIOPÉE" (KNG - MEL) TAG I SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) TAG: ORANGE "ARIZONA" GRÅ "PLATINE" GRÅ "PLATINE" (D69 - MEL) TAG I SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) ML: MAT LAK MEL: METALLAK

34 KREATIVT VÆRKSTED UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, OVERLADT TIL DIG! AUTHENTIQUE SIKKERHED $ ABS med elektronisk bremsekraftfordeler og nødbremseassistance $ Airbags foran og i siderne (hoved bryst), fører og passager $ Dæktryksmåler $ Elektronisk stabilitetsprogram (ESC) med understyringskontrol (UCL) og antispin (ASR) $ Højdeinstillelige sikkerhedsseler for ISOFIX-beslag på bagsæde og passagerforsæde $ Nakkestøtte på alle siddepladser $ Selealarm på alle pladser KØRSEL $ Ecomode for reduceret brændstofforbrug $ Hastighedsbegrænser og Cruise Control Hillholder $ Højde- og dybdeindstilleligt rat $ Kørecomputer $ Servostyring, elektrisk progressiv KOMFORT $ Aircondition $ El-ruder foran og bag $ Højdeinstilleligt førersæde $ Renault nøglekort med fjernbetjent centrallås $ Varme i forsæder Fast stofindtræk, blåt, og ryglæn i elfenbenshvid med lyst interiør Fast stofindtræk, blåt, og ryglæn i koksgrå med mørkt interiør UDVENDIGT $ 16" stålfælge med hjulkapsler $ Dækreparationskit Let tonede sideruder bag + bagklap INDVENDIGT $ 12V-stik foran EasyLife skuffe på 11l $ Fleksibelt bagagerumsgulv $ Indtræk i stof, lys eller mørkgrå med blå indlæg $ Nedfældeligt bagsæde 1/3-2/3 UDSYN, BELYSNING $ El-sidespejle m. varme, manuelt klapbare $ LED-kørelys $ Dobbelte forlygter $ Vinduesviskere med intervalfunktion Lyst interiør Hjulkapsel 16" "Extrême" AUDIO, MULTIMEDIA $ Radio Classic CD MP3 4x20W, Bluetooth, USB-in, AUX-in, ratbetjening EKSTRAUDSTYR $ Mat speciallak $ Metallak $ Reservehjul

35 EXPRESSION STANDARDUDSTYR PÅ EXPRESSION = AUTHENTIQUE+ KOMFORT $ El-ruder m. singletouch-funktion og anti-pinch i førerside $ Håndfrit Renault nøglekort (adgang, start, fjernlåsning) UDVENDIGT $ 16" alufælge sølv $ Indfarvede dørhåndtag (og spejle med 2-farvet karrosseri) $ Kromlister på kølergrill, på sidebeskyttelseslister samt rundt om tågeforlygterne INDVENDIGT $ EasyLife skuffe med belysning $ Indtræk i stof, mørkgrå $ Læderrat $ Panelbeskyttere UDSYN, BELYSNING $ Tågelygter EKSTRAUDSTYR $ Metallak $ Mat speciallak $ 2-farvet karrosseri: sidespejle, tag og A-stolper i sort, orange eller elfenbenshvid $ Ekstra tonede sideruder bag + bagklap $ Citypakke 1: parkeringsensor bag, el-klapbare sidespejle $ 16" alufælge i sort $ Klimapakke: automatisk klimaanlæg, regn- og lyssensor $ Reservhjul (spacesaver) (standard til TCe 120 EDC) $ Udvendig styling: tag eller motorhjelm $ Udvendig styling: Pack Look $ Multimediesystem MEDIA NAV: 7" touchscreen, radio 4x20W, navigation (Nordenkort), Bluetooth, audio-streaming, håndfri telefoni, USB-in, AUX-in, ratbetjening Fast stofindtræk, gråt, og ryglæn i mørkegråt 16" alufælge sølv 16" alufælge i sort

36 DYNAMIQUE STANDARDUDSTYR PÅ DYNAMIQUE = EXPRESSION + KOMFORT $ Automatisk klimaanlæg ECC UDVENDIGT $ 17" alufælge sølv $ 2-farvet karrosseri: sidespejle, tag og A-stolper i sort, orange eller elfenbenshvid $ Kromliste i forlygterne og på bagklapp INDVENDIGT $ Blanksorte paneler på døramlæn $ Lommer til opbevaring bag på forsæder $ Indvendig designpakke i krom $ Vendbart bagagerumsgulv $ Zip Collection indtræk, aftageligt og vaskbart UDSYN, BELYSNING $ Tågelygter med kurvelys $ Regn- og lyssensor AUDIO, MULTIMEDIA $ Multimediesystem MEDIA NAV: 7" touchscreen, radio 4x20W, navigation (Nordenkort), Bluetooth, audio-streaming, håndfri telefoni, USB-in, AUX-in, ratbetjening EKSTRAUDSTYR $ Metallak $ Mat speciallak $ Ekstra tonede sideruder bag + bagklap $ Citypakke 1: parkeringsensor bag, el-klapbare sidespejle $ Citypakke 2: bakkamera, el-klapbare sidespejle $ 17" alufælge i sort $ Reservhjul (spacesaver) (standard til TCe 120 EDC) $ Udvendig styling: tag eller motorhjelm $ Udvendig styling: Pack Look $ R-Link: 7" touchscreen, radio 4x35W, TomTom navigation (Nordenkort), Bluetooth, audio-streaming, håndfri telefoni, USB-in, AUX-in, dataforbindelse og Renault R-Link store Aftageligt indtræk i to farver, mørkegråt og lysegråt 17" alufælge i sort Billede med R-Link som ekstraudstyr. Aftageligt indtræk, mørkegråt 17" alufælge sølv

37 STYLING FOR AT DU KAN FØLE DIG UNIK NED I MINDSTE DETALJE, TILBYDER RENAULT CAPTUR EN BRED VIFTE AF STYLINGMULIGHEDER: UDFORSK DE FORSKELLIGE OMRÅDER, DER KAN TILPASSES PERSONLIGT, BÅDE UDVENDIGT OG INDVENDIGT. DET ER OP TIL DIG AT VÆLGE DET UDSEENDE OG DEN GRAD AF STYLING DU ØNSKER. INDIVIDUALISERING UDVENDIGT To farvetoner tagdeko fælge farvepakker til eksteriør To farvetoner Tagdeko Fælge Farvepakker til eksteriør: Kølergitter og kant på bagklap, kant om tågelygter og sidelister

38 2 TAGDEKO (TAG ELLER MOTORHJELM) Captur-deko: på taget Map-deko: på motorhjelmen og skærmen i førersiden Rombe-deko: på taget og motorhjelmen 3 FÆLGE 17" alufælge i sort 16" alufælge i sort

39 4 FARVEPAKKER TIL EKSTERIØR Hver pakke omfatter kølergitter og sidebeskyttelsesliste, samt indfarvede lister rundt om tågelygterne og indfarvede detaljer bagpå. EKSTERIØRPAKKE, ORANGE EKSTERIØRPAKKE, ELFENBENSHVID EKSTERIØRPAKKE, SORT Kølergitter, orange Kølergitter, elfenbenshvidt Kølergitter, sort Lister om lygter, orange Lister om lygter, elfenbenshvid Lister om lygter, sort Sidebeskyttelsesliste, orange Sidebeskyttelsesliste, elfenbenshvid Sidebeskyttelsesliste, sort Indfarvet detalje bagpå, orange Indfarvet detalje bagpå, elfenbenshvid Indfarvet detalje bagpå, sort

40

41 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI, DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ SIN BIL. Energy TCe 90 TCe 120 EDC Energy dci 90 dci 90 EDC MOTOR Brændstof Benzin Benzin Diesel Diesel Mijønorm EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 Stop & start Ja Nej Ja Nej Slagvolumen (cm 3 ) Boring x slaglængde (mm) 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 76,0 x 80,5 76,0 x 80,5 Antal cylindre / ventiler 3/12 4/16 4/8 4/8 Kompressionsforhold 9,5 : 1 9,8 : 1 15,5 : 1 15,5 : 1 Maks. ydelse (kw CEE / hk) 66 / / / / 90 (maks. ydelse med Overboost* (kw CEE / hk)) (70 / 95) - ved omdrejningstal (o/m) Maks. drejningsmoment (Nm CEE) (maks. drejningsmoment med Overboost (Nm CEE)) (150) - ved omdrejningstal (o/m) Indsprøjtningssystem Multipoint GDI - Direkte indsprøjtning Direkte med Common Rail + multi-indsprøjtning + turbokompressor Direkte med Common Rail + multi-indsprøjtning + turbokompressor GEARKASSE Type Manuel Automatisk Manuel Automatisk Antal fremadgående gear STYRETØJ Styretøj Elektrisk med variabel servo som standard vendediameter mellem fortove (m) 10,9 / 11,3 Antal ratdrejninger (fra yderst til højre til yderst til venstre) 2,6 HJUL & DÆK Fælge ("), standard 16" (17" på Dynamique) Dæk, standard 205/60 R16 (205/55 R17) BREMSER ABS med bremseforstærker og nødbremseassistance standard standard standard standard Servobremse: enkel (s) standard - 10" standard - 10" standard - 10" standard - 10" For: ventilerede skiver Ø (mm) / tykkelse (mm) 258 / / / / 24 Bag: tromler (t) tromler 9" tromler 9" tromler 9" tromler 9" YDELSE Aerodynamik SCx (gennemsnitsværdi) 0,79 0,79 0,79 0,79 Tophastighed (km/t) Acceleration km/t (sek) 12,9 10,9 13,1 13,5 400 m fra stillestående (sek) 18,7 17,6 18,7 18, m fra stillestående (sek) 34,5 32,3 34,7 34,9 FORBRUG & EMISSIONER CO 2 (blandet kørsel g/km) Bykørsel (km/l) 16,9 15,2 25,0 21,7 Landevejskørsel (km/l) 23,3 21,3 29,4 27,8 Blandet kørsel (km/l) 20,4 18,5 27,8 25,6 Energiklasse A+ A A+ A+ BRÆNDSTOFTANK Kapacitet (l) 45 VÆGT (kg) Køreklar vægt (uden ekstraudstyr) Totalvægt Vogntogsvægt Maks lasteevne** Maks. påhængsvægt m. bremser*** Maks. påhængsvægt u. bremser Forbrug og emissioner, homologeret ifølge gældende bestemmelser (EU direktiv 99/100). * Midlertidig ekstra ydelse og drejningsmoment ** Maks lasteevne er baseret på egenvægt uden ekstraudstyr. *** Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den agnivne vogntogsvægt. Renault eco 2 indebærer at bilerne: er produceret på en ISO certifi ceret fabrik, har et udslip på mindre end 120 g/co 2 (En reduktion fra tidligere 140 g/km) eller kører på biobrændstoffer, indeholder mindst 7% genbrugsplast (tidligere 5%) og udformes således at 95% af bilen kan genanvendes ved skrotning. Med eco 2 viser Renault sit engagement og respekt for miljøet i hele bilens livscyklus.

42 TILBEHØR VIL DU HAVE ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET STORT UDVALG AF TILBEHØR TIL RÅDIGHED, SOM ER DESIGNET OG SKABT SPECIELT TIL DIN CAPTUR. UDVENDIG STYLING Panelbeskytter for og bag. Udstyr din Captur med denne pakke i satingrå, der forstærker den nederste del af din bils forende og bagende og giver den et SUV-look. 2. Sidespejlshuse og 3. Udstødningsrør. Skil dig ud ved at give din Captur et sportsligt og elegant touch med disse elementer i krom. 4. Læssekant i bagagerum. I børstet rustfrit stål. Beskytter læssekanten på din bil, som samtidig får et elegant touch.

43 TRANSPORT Tagboks. Kan monteres på tagbøjlerne fra Renault i løbet af nogle minutter takket være et hurtigt fastgørelsessystem og giver ekstra opbevaringsplads. Kan åbnes til begge sider for større anvendelighed. 2. Tværgående tagbøjler. Disse to bøjler af aluminium er testet i henhold til de strengeste normer og sikrer god kompatibilitet mellem bilen og bøjlerne. De er enkle og hurtige at montere og giver dig mulighed for at transportere din tagboks, ski- eller cykelholder helt sikkert. 3. Skiholder. Meget enkelt at anvende, udstyret med 2 tyverisikringer, gør det muligt at transportere op til 4 par ski (2 snowboards) helt sikkert. 4. Cykelholder. Kan fastgøres på alle typer tilkobling og giver dig mulighed for nemt at transportere op til 3 cykler. 5. Aftageligt anhængertræk. Bevarer din Capturs æstetik takket være sit kuglehoved, der kan af- og påmonteres uden brug af værktøj på få sekunder. Et anhængertræk med svanehals er også muligt fra Renault.

44 TILBEHØR INDVENDIGT Armlæn. Midterarmlænet foran forbedrer komforten under kørsel og udgør et ekstra opbevaringsrum. Kan fås i 2 farver: koksgrå eller grå. 2. Adskillelsesgitter. Dette gitter adskiller bilens bagagerum og passagerkabinen. Det er uundværligt til at sikre dit kæledyrs sikkerhed. 3. Barnesæde. Nemt at montere takket være ISOFIX-systemet. Transporter dit barn fuldstændigt sikkert på alle dine ture. 4. Solskærm. Tænk på dine passagerers komfort med solskærm bagi. 5. Gummimåtter. Beskytter bilens kabine mod snavs. Nemmeat rengøre, da de kan vaskes med vand. 6. Tekstilmåtter Premium. Disse måtter til kabinen beskytter effektivt bilens originale bundbeklædning, samtidig med, at de passer perfekt til interiøret i din Captur. De fås i 4 farver (orange, blå, sølv, elfenbenshvid) og passer dermed til interiøret i din bil.

45 MULTIMEDIA OG MEGET MERE DVD-afspiller. DVD-afspilleren Nextbase Click & Go består af to 9-tommers skærme, to fastgørelsesstøtter og to sæt hovedtelefoner. Den er nem at montere på nakkestøtterne. Kan læse DVD'er, JPG-billeder og MP3-filer. 2. Parkeringssensor. Dette system gør det lettere at manøvrere og at parkere hurtigt og nemt.

46 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. Authentique Expression Dynamique SIKKERHED 3 højdejusterbare nakkestøtter bag Airbags foran og i siderne (hoved bryst), fører og passager ABS med Elektronisk Bremsekraftfordeler & nødbremseassistance Regn- og lyssensor - Klimapakke Selealarm på alle pladser Elektronisk stabilitetsprogram (ESC) med UCL understyringskontrol og ASR antispin Energy Smart Management Blinklys i sidespejlene med Highway mode Højdeinstillelige sikkerhedsseler for Trepunktsseler bag ISOFIX-beslag på bagsæde og passagerforsæde Dæktryksmåler EXTERIØR 16" stålfælge med hjulkapsler " alufælge sølv " alufælge i sort " alufælge sølv " alufælge i sort - - Dørhåndtag og spejle i mat sort - - Indfarvede dørhåndtag (og spejle med 2-farvet karrosseri) - Reservehjul (Spacesaver, standard til TCe 120 EDC) Dækreparationskit Ensfarvet lak Tofarvet lak - INTERIØR Stofindtræk Lyst interiør - - Mørkt interiør Aftageligt indtræk - - Fast indtræk - Interiørpakke, anodiseret grå - - Interiørpakke, blank krom - - Læderrat (Blanksorte detaljer på ventilationsspjæld og på nederste del af rattet) - KØRSEL Parkeringsensor bag - Citypakke 1 Citypakke 1 Parkeringsensor bag med kamera - - Citypakke 2 Ecomode for reduceret brændstofforbrug LED-kørelys Nøglekort med fjernbetjent centrallås - - Håndfrit nøglekort (adgang, start, fjernlåsning) - UDSYN, LYGTER, SPEJLE, RUDER El-opvarmet bagrude El-ruder bag El-ruder for - - El-ruder for m. singletouchfunktion og antiklemmesikring i førerside - Tågeforlygter m. kurvelysfunktion - - Tågelygter - - El-sidespejle m. varme og temperaturføler El-klapbare sidespejle m. varme og temperaturføler - Citypakke 1 Citypakke 1 & 2

47 Authentique Expression Dynamique KOMFORT Manuel aircondition - Klimaanlæg - Klimapakke Bagagerumsafdækning Varme- og ventilationsanlæg - - Elektrisk centrallås Varme i forsæder Højdejusterbart førersæde AUDIO, MULTIMEDIE MEDIANAV: 7" touchscreen + Radio 4x20W + Navigation + Audio-streaming + Håndfri telefoni + Bluetooth + USB + AUX-in - Renault R-Link: 7" touchscreen + Radio 4x35W + TomTom navigation + Audio-streaming + Håndfri telefoni + Bluetooth + USB og jak stik + dataförbindelse + TomTom LIVE-tjenester + 3D Sound by Arkamys - - Radio Classic CD MP3 4x20W, Bluetooth, USB-in, AUX-in, ratbetjening - OPBEVARING Easy Life skuffe i turkis - - Easy Life skuffe i beige m. lys - PAKKER Citypakke 1: Parkeringsensor bag + sidespejle med elektrisk indklapning - Citypakke 2: Parkeringsensor bag med kamera + sidespejle med elektrisk indklapning - - Klimapakke: Klimaanlæg + lys- og regnsensor - -

48 MÅL BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) Volumen VDA (ISO-norm 3832, under bagagerumsafdækning, minimum/maksimum) 377 / 455 Maksimal volumen, bagsæde klappet ned (helt op til loftet) DIMENSIONER (mm) A - Akselafstand B - Samlet længde C - Overhæng foran 866 D - Overhæng bagpå 650 E - Sporvidde forrest (med 15"-standarddæk, målt fra det nederste af hjulet) F - Sporvidde bagest (med 15"-standarddæk, målt fra det nederste af hjulet) G - Samlet længde uden sidespejle H - Højde uden last H1 - Højde med åben bagklap J - Læssehøjde uden last 732 K - Frihøjde med last 170 L - Knæplads på 2. sæderække 215 M - Albuebredde foran M1 - Albuebredde bagi N - Skulderbredde foran N1 - Skulderbredde bagi P - Lofthøjde ved 14 på 1. sæderække (forsæder) 905 P1 - Lofthøjde ved 14 på 2. sæderække (bagsæde) 860 Y - Bredde på læsseåbning øverst, bagagerummets maksimumbredde Y1 - Bredde på læsseåbning nederst 983 Y2 - Indvendig bredde mellem hjul 990 Z - Højde på læsseåbning 685 Z1 - Maksimal lastlængde (fra bagklap ved nedklappet bagsæde) Z2 - Lastlængde bag ved sæder (bagsæde rykket frem/tilbage) 884 / 724 Z3 - Højde bagi under bagagerumsafdækning 595

49 RENAULT MEGET MERE END EN BIL En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. GARANTI Fra leveringsdato er Renault Captur dækket af 2 års fabriksgaranti. Renault Captur har desuden 2 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FORSIKRING Renault Forsikring er vores egen mærkeforsikring. Vi forsikrer kun Renault og koncentrerer os om at gøre dit ejerskab af en Renault så problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med Renault Originaldele. Har du købt en af verdens sikreste biler, skal du ikke køre omkring med uoriginale reservedele, hvis noget skulle ske. Det ser vi som en selvfølge. RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). RENAULT TILBEHØR Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. RENAULT OG MILJØET Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt. RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i garantien, ydelsen tilbydes i 2 eller 3 års afhængig af bilmodel. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer vil blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer, vil Renault tilbyde en løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil.

50 RENAULTS 7 KUNDELØFTER KUNDELØFTE 1*: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer KUNDELØFTE 2*: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage KUNDELØFTE 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din ny-bilsordre op til leveringen KUNDELØFTE 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg KUNDELØFTE 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig KUNDELØFTE 6*: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os KUNDELØFTE 7*: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde *Få mere information på hos din Renaultforhandler, eller Renaults kundeservice. RENAULT KUNDESERVICE $ kundeservice.danmark@renault.com $ TELEFON:

51

52 32 / 33 MULTIMEDIA 100% TOUCHSCREEN HVAD ER MERE SPÆNDENDE END AT KUNNE RØRE VED EVENTYRET MED FINGERSPIDSERNE? RENAULTS MULTIMEDIESYSTEMER MEDIA NAV* OG R-LINK* BETJENES 100% VIA EN 7" STOR TOUCHSCREEN. MED RENAULT R-LINK KAN DU HELT ENKELT UDFORSKE TALRIGE FUNKTIONER: TOMTOM LIVE-NAVIGATION, MULTIMEDIE, TELEFONI... DU KAN ENDDA REDUCERE DIT BRÆNDSTOFFORBRUG OG DOWNLOADE EN BRED VIFTE AF APPLIKATIONER. SCENEN ER SAT... TIL AT NÅ ENDNU LÆNGERE! *Ekstraudstyr.

53 Ved hjælp af nyskabelse forener Renault bilen med dit liv Ved hjælp af nyskabelse opnår vi, at bilen endnu lettere bliver en stor del af dit liv Ved hjælp af nyskabelse konstruerer vi fremtiden for at komme dine forventninger i forkøbet Bevæg dig, mens du stadig er forbundet med omverdenen! Med Renault R-Link får du adgang til dine kontakter, din musik og dine internetapplikationer. Og alt foregår med fingerspidserne via touchscreen eller betjeningselementerne på rattet. Anvend de forinstallerede applikationer ( , R-Link Tweet, Renault Assistance, vejrudsigter), og TomTom LIVE-tjenester. Med R-Link Store kan du finde og downloade utallige andre applikationer vedr. biler (e-guide, brændstofpriser...), nyhedsinformationer (Euronews, Metro...), praktiske informationer (TomTom Places...), spil, kultur eller turistinformationer og ikke at forglemme: vejrudsigter... Det bliver let at reducere dit brændstofforbrug hver dag ved hjælp af programmet Driving eco² og de personlige råd. Desuden kan du foregribe de trafikmæssige risikomomenter med TomTom Traffic. 1. Touchscreen med startside, der kan gøres personlig. Vælg dine egne genveje, så du med et enkelt klik kan komme til dine foretrukne funktioner. 2. Bærbare musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. 3. Telefoni. For at opnå større sikkerhed kan du telefonere håndfrit ved hjælp af Bluetooth Kørselsinformationer. Reducer dit brændstofforbrug ved hjælp af coaching fra Driving eco 2. Se din rutestatus og personlige gode råd. 5. Servicer. Du kan anvende de forinstallerede applikationer ( , R-Link Tweet, Renault Assistance, vejrudsigter...) og få adgang til et komplet udvalg af applikationer til Renault R-Link i din Captur i prøveperioden. Du kan oprette din konto på Renault R-Link Store, hvor du kan downloade kort, softwareopdateringer... Og du kan også få instruktioner vedr. Renault R-Link. 6. Indstillinger. Du kan helt enkelt tilpasse indstillingerne i Renault R-Link i henhold til dine præferencer (sprog, ur, lyd etc.).

54 34 / 35 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE RENAULTS VIGTIGSTE VISION ER HELT KONKRET, AT DU KAN NYDE GODT AF DE MEST MODERNE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER, LIGE MEGET HVILKET UDSTYRSNIVEAU DIN BIL HAR. MED DEN NYE CAPTUR NYDER DU GODT AF 5 STJERNERS SIKKERHED.

55 Forebyggelse For at imødegå risici og informere chaufføren om alleforhold Designet til ansvar og til at informere føreren i realtid sikrer de af Renault udviklede teknologier dig en mere rolig og sikrere kørsel. Aktiv sikkerhed Med avancerede teknologier, der ændrer alt Renault har udviklet kørselshjælpsystemer,der sikrer en høj reaktiosevne og bidrager såledestil at kompenserer for usikkerhedsmomenterne itrafikken og kørselsfejl. Passiv sikkerhed For beskyttelse af både førerog passagere i bilen, menogså af fodgængere Takket være sin ekspertise inden for ulykker med innovative teknologier, der gavner alle, tilbyder Renault en af markedets mest sikre serier. vores prioritet: sikre en maksimal sikkerhed i tilfælde af uheld for at redde liv. Engagement Det handler om alles sikkerhed Renault sætter mennesket i midten og er engageret i talrige samfundsmæssige forebyggelsesinitiativer i forhold til trafikrisici i skoler og på universiteter, hos de yngste og hos internationale institutioner. mærket er også engageret i det at forbedre effektiviteten af alamcentralerne. Captur har det højeste sikkerhedsniveau helt fra den første udgave. Den har opnået 5 stjerner i tests af den passive sikkerhed, som er udført af det uafhængige institut Euro NCAP, på trods af at der blev indført en strengere skala i januar Med et samlet resultat på 80,5% bliver Renault Captur den 15. bil fra Renault, der opnår topkarakter. Det bekræfter, hvilken ekspertise Renault har inden for passiv sikkerhed. RENAULTS SIKKERHED I TAL simuleringer udføres hvert år Beskyttelse. Forstærket konstruktion, frontairbags med stor effektivitet, sideairbags (Head-Thorax), tryksensor til at registrere sammenstød, sikkerhedsseler med selestrammere og selekraftbegrænsere (forsæder), nakkestøtte med antipiskesmældsfunktion, selekraftbegrænsere (de yderste bagsædepladser) og forsæder med Fix4sure-system, som beskytter mod, at passageren glider ud under selen ved kollisioner. Fastgørelsessystemet ISOFIX med 3 punkter til fastgørelse af børnesæder på 3 pladser (foran + yderste bagsædepladser). 2. Hill Holder. Når du skal sætte i gang på en stigning, holdes bremsetrykket automatisk i 2 sek., så du får tid til at manøvrere. 3. Parkeringshjælp (ekstraudstyr). For at gøre det lettere at parkere advarer parkeringssensorer dig mod forhindringer, der er placeret bag ved bilen. Dette sker ved hjælp af en række der indikerer afstanden til og placering af eventuelle forhindringer. Systemet kan fuldendes med et bakkamera, hvis billede vises på navigationssystemets skærm sammen med orienteringslinjer. 4. Kurvelys (afhængig af udstyrsnivå). Når du kører i et sving, tændes tågelyset automatisk i den side, du drejer til, så dit synsfelt udvides.

56 36/ 37 VORES VIGTIGSTE MÅL: DIN TILFREDSHED MED FOKUS PÅ DIN KOMFORT I ENHVER DETALJE, UNDERSTREGER DEN NYE RENAULT CAPTUR RENAULTS AMBITIONER OM KVALITET PÅ ALLE NIVEAUER. FORFØRENDE DESIGN, MATERIALEKVALITET OG NYSKABENDE TEKNOLOGIER FORBINDES I EN UNIK KØRSELSOPLEVELSE OG UNIKT LIV OM BORD. DERFOR ER CAPTUR SYMBOLET PÅ VORES FREMTIDSVISION.

57 Kvaliteten er et krav, som er forankret i Renaults gener. Denne stræben efter excellence findes i alle etaper, fra udviklingen af vore biler til eftersalgsservice. I dag er Renault anerkendt af pressen og af specialiserede organisationer for resultaterne i forhold til driftssikkerhed inden for udvalget af privat- og erhvervsbiler. Og vores salgsnetværk tilhører det bedste inden for branchen, med højt serviceniveau både i salgssituationen og på eftermarkedet. Kvaliteten forbliver en strategisk prioritet for Renault-gruppen og en værdi til fordel for vores bilmærkes image. Professionalisme, kompetence, ekspertise, nøjagtighed præstation: Renault overfører sine værdier i hver enkelt etape i bilens liv for at kunne tilbyde kunden den bedste kvalitet, såvel som på produktniveau som serviceniveau og sikrer således fuld tilfredshed. Jean-Pierre Vallaude, kvalitetsdirektør i Renault-gruppen. RENAULT KVALITET

58 RENAULT CAPTUR UDFORSK LIVET FORLÆNG CAPTUR-OPLEVELSEN

59

60 ( FOTO : E. CHMIL, S. POMMIER, O. BANET, A. BERNIER PRINTED IN EC JX 87 DK DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Renault.

Renault CAPTUR Udforsk dit liv Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Den første crossover fra Renault, perfekt egnet til bylivet

Læs mere

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE Captur og konceptbilen Captur. ÉDITORIAL RENAULT

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT FORAN De sande værdier er dem, der river

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort NY RENAULT MEGANE HATCHBACK & SPORT TOURER NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

RENAULT CLIO SPORT TOURER

RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO SPORT TOURER Design og Teknologi s. 04 Zoom ind på multimedie og touch screen s. 08 Motor, livet ombord

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. Begrænset farveudvalg EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design og Teknologi RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse DRIVE THE CHANGE SCENIC- ÅNDEN Findes der noget mere spændende

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere