Orientering om økonomi v/helle Trolle:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orientering om økonomi v/helle Trolle:"

Transkript

1 Velkomst ved formanden: Formand Jørn Kildall bød velkommen: Goddag, skønt at se jer igen. Der er desværre 4-5 afbud. Der er også et par nye formænd. Vi har i går ( ref.) fået Odder kulturpris Det er en pris til os alle. Bestyrelse, formænd og medarbejdere. Prisen var, ud over æren, kr. og et maleri. I den anledning er bestyrelsen blevet enige om, at øl og vand er gratis i dag Orientering om økonomi v/helle Trolle: Kasserer Helle Trolle orienterede om økonomien: Der er ikke så meget at sige. Regnskabsåret slutter først den og før kan jeg ikke stemme moms af. Men, vi går ikke konkurs Der mangler dog lige et par regninger endnu. Hvis nogen spørger, kan i sige at vi holder skindet på næsen. Qrt: Hvis det balancerer i 0 kr. hvad gør vi så? Helle: Hvis vi kommer ud med et 0, er vi jo stillet ligesom vi startede i år. Så må der nytænkning til. Det giver dog noget kredit, at vi har kunnet betale enhver sit i år. Frode: Hvad med at sælge billetter og kontingent allerede i år? Helle: Det har vi prøvet før og uden den store effekt. Men vi vil prøve igen i år, så må vi markedsføre os bedre. Evalueringsskemaer årets festival: Anton Bast har gennemgået de elektroniske evaluerings skemaer, de skriftlige kommer med, når de er indtastet. Lars Løhndorf gennemgik den foreløbige analyse. Anton har noteret en del udsagn, men de er individuelle og kan variere for og imod hinanden. Analysen Hvad kan vi gøre bedre sendes med dette referat, som en vedhæftning. Evaluering bordet rundt: Bar Rikke: Jeg synes egentlig det er gået godt. Vi fik hjælp fra Støtteforeningen. Vi puttede nogle af deres folk, ind i hullerne på vores vagtplan. Det fungerede godt og vi takker. Igen i år, havde vi fulde bartendere, det har vi hvert år, men ikke til næste år. Jeg har været på Samsø festival og været med rundt i deres barer, for at se hvordan de gør. Bartenderne der, må ikke drikke i baren. De går ud bagved, hvor de kan købe en øl og drikker således kun, når de holder pause. Det koncept prøver vi til næste år. Vi havde lidt misforståelser med Vagterne, det vil vi prøve at løse. Vores Teamledere, som er på vagt, vil gerne selv lukke barerne, men selvfølgelig vil vi gerne have Vagterne der, som sikkerhed. Men nogle gange virker det lidt dumt, at baren absolut skal lukkes. Når den er fuld af mennesker.

2 Vi skal have noget anderledes musik i det store telt torsdag aften. Omsætningen er simpelthen for dårlig! Måske ligge et super orkester som natbal. Så synes jeg, man skal tænke over hvad man siger. Der kørte nogle rygter i år om lyd og lys, som ikke burde være lækket. Ellers vil jeg kun sige, at har i noget kritik af baren, positivt, negativt eller konstruktivt, så kom direkte til mig med det. Brunch Peter: Jeg er ny formand for Brunch, men har været med en del år som alm. medarbejder. Vi havde en del nye medarbejdere i år og de gjorde, som de gamle garvede, fremragende. Vi holder egen evaluering den , så har i noget til os, kom med det inden. Brunch giver jo sjældent overskud, så hvis der er nogle spareforslag så Helle: Vi ved godt at brunch ikke kan give et overskud, det er den måde tingene omkring brunch er skruet sammen på. Peter: I år manglede vi de årige, måske købmanden er ved at blive en alvorlig konkurrent på området? Jeg har en lille bøn til vagterne, som gerne vil have morgenmad ved 7 tiden. I skal ikke skælde os ud, hvis vi ikke er helt klar, for vi skal rent faktisk, først åbne kl. 8:00. Vi prøver dog at være tidligere klar, så i kan få jeres morgenmad tidligt. Qrt: Det er svært at skille P-Mad og Brunchs ting fra hinanden, når de ligger i en stor pærevælling uden for teltet. Vi skal ikke rydde op efter jer! Børn Lea: Har ikke så meget at sige, da jeg har snakket med de hold, jeg havde noget til. Jeg skal lige have koordineret med Bluesscenen ligesom det også bliver anderledes omkring eventet med politi, brand etc. Jeg havde for mange unge medarbejdere i år og det gik ikke for godt. Det bliver der lavet om på. Ellers kun positivt og vi fortsætter med at være kreative Camping: Ingen mødt og Annie er stoppet, så de mangler en ny formand. Check In Annie: Jeg synes der var et større sammenhold i år, hvilket nok skyldtes krisen. Det har været et usædvanligt godt år og vi har fået brugt alle vores gamle armbånd. Tak til vagterne, for at de kunne holde øje med alle de forskellige slags. Qrt: Jeg startede som personale, men efter jeg havde været i bad (?) flere gange, var jeg pludselig musiker

3 Kære udvalgsformænd, husk at skrive når jeres medarbejdere er under 18 år, så de kan få det rigtige armbånd på. De må nemlig ikke drikke alkohol! Vores køleskab var ikke det vi plejer at have, så det var ikke godt og det fungerede heller ikke ordentligt. Søren Glud: Skriv på det hvad det fejler, det kan være vi kan lave det næste år. Der jo ingen grund til at købe nyt/brugt. Qrt: Nu er i 3 udvalg i samme telt og det er jo fint, men. Snak lige sammen om hvad der er hvis, inden i forlader øen, således at transport har en mulighed for at finde rundt i tingene. Især når i skal have tingene ned til næste år, er det en fordel. Mærk dem op og sæt dem uden for teltet. Så skal Karsten og plads ikke pakke teltet ned, med indhold! Checkpoint Tunø Tonny: Vi manglede 10 mand, men fik hjælp fra andre hold, så det gik. Havde en masse snak med Rikke (Bar) og troede vi havde løst problemet. Har nu lavet en skrivelse om, hvordan man lukker, så ingen af mine folk vil være i tvivl. Jeg troede egentlig vi spiste morgenmad om morgenen (kl.7:00) og ikke midt på formiddagen (kl. 8:00). Jeg skal nok sige til mine folk, at de skal væbne sig med tålmodighed. Hvem skal egentlig styre Campingpladsen? Os eller Camping, jeg troede det var Camping. Vi må have en snak om det, inden næste års festival. Så havde vi et problem med Søren (stagemaster) som nok skulle bestemme hvem som skulle backstage! Vi kan godt flytte os Kasper: Vi vil, helt ærligt, gerne have Vagternes hjælp, for i er til stor hjælp. Nogle gange er der bare brug for, at folk uden backstage armbånd kommer backstage. Støtteforeningen Frode: Vi vil gerne holde en forårsfest i 2014, men er nødt til at se udviklingen i husslejen for Ridehuset. Der har været lidt polemik omkring det, her i festugen, så måske prisen kommer ned. Kan godt være at P festen 2014, bliver lidt dyrere, da vi ikke har så mange penge. Nicolai: Det er skidt at den bliver afviklet omkring uge 7, for os med børn og skiferie! Frode: Vi prøver at ligge den, så det ikke ramler sammen. Deli-vognen Tina: Vi havde stort personale frafald, lidt træls, men vi kom efter det. Vi solgte for lidt sandwich, så hvis nogen har en god ide om hvad vi kan sælge, pandekager eller andet, så kom med den. El Søren: Fed festival i år, totalt socialt. Bedste lyd i teltet i mange år, så kom med de højtalere igen næste år! Vi havde meget travlt, da der jo var næsten et døgns forsinkelse, men vi nåede det, selv med nye folk.

4 Vi har brug for en arbejdsweekend, 2-3 mand. Festival Info Kathrine: Vi startede ud med Dankort maskine problemer, men fik det dog løst. Der var også lidt diskussion omkring penge håndtering, men vi bruger altså samme procedure som de senere år. Vi må lige tage en snak, et par hold i mellem. Der var store problemer med kommunikationsudstyr og det brugte vi meget tid på. Det skal vi have løst til næste år. Vi skal have skilt pengehåndtering og personlig betjening ad, da der er utrolig meget viden der skal in puttes i folk. Så det bliver drøftet her i vinter, hvordan vi kan gøre. Dennis: Man får nu altid et dejligt smil, når man kommer ind til jer også selv om i er presset Lea: Det er vigtigt i fungerer, i er selve nerven i festivalen. Bestyrelsen og Kathrine kigger på problemerne. Lægevagt Lars: Vi slap billigt om ved beredskabsplanen i år, ved blot at justere den lidt. Der kommer en redaktør på næste år, der tager hånd om den. Jeg synes holdet fungerede godt. Vi havde lidt små problemer, men det løste sig selv. Kommunikationen fungerede heller ikke optimalt for os. Merchandise Anita: Anita var fraværende, men havde sendt en mail til Helle Trolle: Vi gjorde mange erfaringer som vil gøre næste år bedre. Medarbejder T-shirts til kvinder var små. Ikke fordi kvinderne var for store, men fordi størrelserne var for små! Nyt i år, var logo tryk og det var en succes. Der var for mange medarbejdere i år, så vi skærer ned til næste år. Musikbooking Jacob: Hårdt at dumpe ned i det, midt i det hele, men det lykkedes. Musikbackstage Kasper: Super super positivt. Bedste festival nogen sinde (Kasper har været med altid, ref.) nok grundet problemet med at få den op at stå! Samarbejdet med andre hold, gik fantastisk. Ingen problemer.

5 MusikIndkvartering Tina: Gik rigtigt godt, super festival. MusikTeknik Jacob: Det gik godt. Lidt turbulent start, men alt løste sig. Tak til alle hold for hjælp, det var imponerende. Qrt/Søren: Lyden skal lige have en hånd. Genvalg til lydfirmaet P-Mad Heidi: Super god festival, selv om vi har haft lidt udskiftning på holdet. Vi vil gerne have 2 nye kølseskabe. Super godt samarbejde med Mette, tak, som nu bliver ny Skolemads chef. Alle: Tak for mad Plads Karsten: Gik godt, på trods af at jeg fik det hele, smidt lidt i hovedet. Vi manglede nogle folk, men fik meget hjælp fra bl.a. Qrt og Transport. Vi arbejdede sene dage i år og har en bøn. Kan det lade sig gøre med lidt mad, til de sene timer før og efter festivalen. Så behøver mine folk ikke skal div. Steder hen for at spise, så kan vi være før færdige. PR Hanne: Vi har gjort som jeg mente vi skulle gøre, selv om vi var lidt på herrens mark i år. Jeg glæder mig til inspirationsdagen, så vi kan blive klædt lidt bedre på. Renhold Ellen: Ellen var fraværende, men havde sendt en mail. Kære alle brave formænd og bestyrelsen: Jeg er desværre forhindret i at deltage på evalueringsmødet. Jeg ville gerne have deltaget, men har foretaget en hård prioritering. Endnu en gang tak for et fantastisk samarbejde på festivalen i år. Oplever at vi gjorde hvad vi kunne for at der skulle komme penge i kassen, og jeg oplever at rigtig mange godt er klar over, der skal tænkes anderledes for at få festivalen til At overleve. Vi holder først vores evalueringsmøde senere på året. Men vi har mødtes et par gange i festligt lag omkring musik på renholdet. Hvor vi også har snakket festival. Og noget af det vi gerne vil foreslå er at der bliver gjort noget mere systematisk omkring affaldshåndtering. I samarbejde med Reno syd. Ved godt det koster, men det er spild af dimensioner alt det campingudstyr, som bliver blandet med madaffald, øldåser og pap.

6 Jeg synes vores affaldskørsel gav et billede af det. Noget af det jeg hører som efterspørges er endagsbilletters, og ved godt Det sikkert ikke kan lade sig gøre i en forening. Omkring musik og koncerter igen at skrue op for samarbejdet med de lokale erhvervsdrivende både musik og fødevarer. Jeg beklager at vi åbenbart har misset slutrengøring af raketterne. Det beklager jeg meget. Vi kan blive bedre til at få koordineret slutrengøringer. Og så har vi et problem med cigaretskodder i Heineken området, som vi skal arbejde på at få løst så vi ikke skal ligge på knæ og samle skodder i græsset. Det er i øvrigt rimeligt koncentreret i det område. Vi har fået bugt med meget rundt omkring med askespandene. Jeg vil gerne høre lidt om fælles indkøb af sæbe mm som jeg overtog i år op til festivalen. Jeg har et godt hold som er klar til en ny festival, og klar til at bakke op omkring nødvendige ændringer. Jeg glæder mig til inspirationsmødet 9. oktober. Pølsevogn Pia: Havde så travlt, at jeg ikke var i hegnet en eneste gang. Vi manglede 2 medarbejdere. Alle pigerne kommer igen til næste år, så det skal nok gå. Skolemad Janni: Frans holder og Mette bliver ny formand. Det gik godt i år. Teepee Dennis: Utroligt mange tak til alle hold. Tak for hjælpen. Det er gået rigtigt godt. Levnedsmiddelkontrollen var forbi, men ingen problemer. Vi havde dog en vandvarmer der strejkede, men vi fik lov at fortsætte, da de kunne se alle de kyndige folk der var på opgaven Og den blev løst! Vi skar bemandingen med 25%, så vi kan ikke skære mere. Tele Karsten: Ingen mødt.

7 Transport Qrt: Pladsen kørte ski.. godt. Logistikken på havnen var vi spændt på, men det gik godt. Depot har haft et suverænt godt år. Kanon samarbejde med Bar. Billetskuret er en udsat plads. 2 piger der står for skud, når der mangler pladsbilletter. Vi skal have fundet en anden løsning. Hegnet skal være længere, nu med alle de banner reklamer. Vinder taget fat i det, så det skal kunne gi sig. Skurvognene er i forfald. Vores 2 toiletvogne trænger til renovering. Der var desværre 2 skader på Østergårdbilen Vores nye camplet bure, var en stor succes og lettede logistikken. Tusinde tak for jeres kanon måde at være på VVS Nicolai: Det gik godt, trods et mandefald på 20% (1 person, ref.) Badevognen var meget savnet, det vil jeg gerne Bestyrelsen genovervejer. De 2 toiletvogne kan godt renoveres. Det koster lidt, men mindre end nye/leje. Men det kræver en arbejdsweekend. Damprenseren skal være bedre. (Qrt og Pelle finder ud af noget, ref.) Økonomiudvalg Ib: Ingen mødt. Fremtiden: Inspirationsdag: Vi har inspirationsdag onsdag i Pakhuset Odder. Alle er velkomne Forslag til bestyrelsesmedlemmer: Vi mangler medlemmer til den kommende Bestyrelse. Send en mail til Jørn Kildall, hvis i har et emne! Etc. Formand Jørn Kildall takkede for et godt møde

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder.

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder. 1. Velkomst: Formand Jørn bød velkommen. 2. Valg af mødeleder: Jannie blev valgt som mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen: a. Økonomi v/ Helle Helle kunne fortælle at billetsalget er startet. Nu kan

Læs mere

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

Evaluering i Tunø Festivalforening

Evaluering i Tunø Festivalforening Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag 13.09.14 Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre,

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde 29. april 2014 Referat Mødedato og tid 30. april 14 19.00 Sted Risdalsvej 59, kld Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Dagsorden til formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Referat formandsmøde 25. februar 2017

Referat formandsmøde 25. februar 2017 Dagsorden: Referat formandsmøde 25. februar 2017 25. februar 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a.

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 9. april 2013 Referat Mødedato og tid 9. april 2013 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6.

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6. 1 5. november 2013 Referat Mødedato og tid 7. november 2013 19.00 Sted Møllevangsskolen, Aarhus Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling, Tunø Festival 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene 15. april 2015 Referat Mødedato og tid 20. april 2015 19.00 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunøfestival 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Velkomst ved formand Lars Løhndorf: Lars bød velkommen til dette

Læs mere

Formandsmøde i Tunø Festival

Formandsmøde i Tunø Festival Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 15. juni 2010 Referat Mødedato og tid 15. juni 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, Viby Hans Lydiksen Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Formandsmøde Tunø Festival

Formandsmøde Tunø Festival 18. februar 2010 Referat Mødedato og tid 18. februar 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, Viby Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering

Læs mere

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen:

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen: Ad1. Velkomst og nyt fra bestyrelsen: Hans bød velkommen til bestyrelsen og udvalgsformændene til evalueringsmødet af den 25. Tunø Festival og fortalte, at Lasse Mortensen, der er festivalleder, ved Sølund

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Helle Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Velkomst ved næstformand Peter Nørgaard Jørgensen: Lars var ikke

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Generalforsamling i Tunøfestivalen

Generalforsamling i Tunøfestivalen 6. november 2014 Referat Mødedato og tid 6. november 2014 19.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling i Tunøfestivalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening:

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Mødedato og tid: 10.november 2011 - kl. 19.00 Sted: Mødeleder: Referent: Møllevangsskolen Frode Holm og John Christiansen Lissi Snog Eskerod

Læs mere

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend 28. februar 2015 Referat Mødedato og tid 28. februar 2015 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen 3.

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 20. februar 2013 Referat Mødedato og tid 20. februar 2013 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, 8260 Viby J Jannie Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening 8. november 2012 12 Referat Mødedato og tid 8. november 2012 19.00 22.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Formands beretning Tunø Festival 2017.

Formands beretning Tunø Festival 2017. 1 Formands beretning Tunø Festival 2017. Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling i Tunø Festival 2017. Her kommer min første beretning som formand for festivalen. Jeg håber, at alle vil lytte godt

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Generalforsamling 7. november 2013 Kære generalforsamling dette er min første tale som formand, ja faktisk er jeg konstitueret formand, efter Niels Christian Aagaard valgte at

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

Tunø Festivalforening

Tunø Festivalforening Tunø Festivalforening 32. ordinære generalforsamling 9. november 2017, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6, stk. 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde Dagsorden til formandsmøde 9.september 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Husk at alle udvalg har mødepligt og kan du ikke komme, skal du sende en fra udvalget. 1.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KAPITEL 1 Næste gang skal alt det hvide lugte af den her Grøn Æblehave, synes du ikke Katrine? Camillas øjne lyser af begejstring, mens hun holder den

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Praktik hos Risteriet

Praktik hos Risteriet Praktik hos Risteriet I min praktik uge på risteriet i Rødovre, var jeg både med til produktionen, leveringen og jeg stod i butikkerne. Det var en fed oplevelse, at se hvordan et kafferisteri arbejder,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

5.3 Will you follow? din by. Check-in. Introduktion til denne Ud-aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer

5.3 Will you follow? din by. Check-in. Introduktion til denne Ud-aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer 53 Will you follow? - Udaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 5 53 Will you follow? Introduktion til denne Ud-aften I aften skal vi hænge flødeboller op i træerne og sige tak for, at vi har en dejlig by - og

Læs mere

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag 19-07-15 - Vendersgade 63, Fredericia - Klokken 12:00 1. Sindsrobøn REFERAT 2. Valg af Ordstyrer og Referent Referent Pippi, Ordstyrer Kenneth 3. Oplæsning af NA-koncept

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA Referat Konvent møde den 4. marts 2019 Konvent & camp 2019 Imod alle odds tak NA www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh.

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh. StilladsInformation nr. 84 - september 2007 side 9 manden Navn: Bopæl: Olaf Tysker Schroeder-Løhndorf Nær Nykøbing Falster men forhåbentlig snart i København Alder: 39 Nuværende firma: AC Stilladser, Hvidovre

Læs mere

2. Kommunikation og information

2. Kommunikation og information 2. Kommunikation og information Historier om Kommunikation livet om bord og information Kommunikation og information er en vigtig ledelsesopgave. Og på et skib er der nogle særlige udfordringer: skiftende

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan Bilag 7. Transskription af interview. Interview gennemført d. 8. Maj 2014, via Skype Beskrivelse af interview med Jonathan Interviewet med Jonathan blev udført den 09. Maj 2014, som et Skype-interview.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen.

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen. 1 Konfirmationer 2012. Salmer: 478, 29, 70 / 68, 192v1,3,7, 370. Tekster: Sl. 8 og Joh. 10.11-16.... Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2012 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2012 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Dagsorden: Kun for medlemmer og deres evt. ægtefælle/partner. 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Forslag 6. Valg i henhold til vedtægter

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke

Konflikthåndtering mødepakke Indledning af historie Trin 1 Her er Louise. For et halvt år n købte hun en mobiltelefon til 2500 kr. hos jer, men nu er bagcoveret i stykker, og hun er kommet for at bytte den. Her er Kasper. Han er lidt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Referat. Konvent møde den 5. august 2012. Konvent & camp 2012. Vi blev frie

Referat. Konvent møde den 5. august 2012. Konvent & camp 2012. Vi blev frie Referat Konvent møde den 5. august 2012 Konvent & camp 2012 Vi blev frie Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Runde, hvad gik godt og hvad gik mindre godt? 4. Sindsrobøn

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole Flygtningen (Final draft) af 8.B - Henriette Hørlück Skole SC 1- GANGEN (DAG 1) Burhan går ned ad gangen mod klasseværelset. Han hører musik på sin mobil. Folk stopper deres snak. Elev 1 (Karls ven) ser

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard Frk. Karma (Final Draft) Af Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard SC 1. INT. PÅ GANGEN - SOMMER - DAG Emma står på gangen og kigger en på Rune, der står med hans venner.

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere