Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder"

Transkript

1 Referent Godkendelse af Dagsorden Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder Pernille Kok vedtages enstemmigt som mødeleder Introduktionsrunde Hovedbestyrelsen: Anders Wulff landskasserer, Cecilie Rasmussen NJR, Tone Stauning Junior NJR, Emilie Lykking og Karen Vinden Understrup CISV Fyn. Winnie Ramsing CISV Amager, Linda Christensen CISV Nykøbing, Alex Sørensen CISV Ålborg, Søren Løland CISV Nordsjælland, Lilly Westermann CISV Hareskov- Værløse, Victoria Tvorup og Liv Pedersen CISV Århus, Jesper Lykking Næstformand CISV Danmark, Pernille Kok Formand CISV Danmark. Kontoret: Cate, Charlotte, Katja Starttidspunkt for fremtidige HB møder Ved planlægning af starttidspunkt er tale om såvel økonomisk, såvel som miljømæssigt aspekt for Hovedbestyrelsen. Møderne startes lige nu tidligt af hensyn til hjemkomst tidspunkt for de, som har langt til og fra mødet. Hovedbestyrelsen beslutter, at Hovedbestyrelsesmøderne i maj og november fremover vil starte klokken Hovedbestyrelsesmødet i september og februar kan ikke rykkes på grund af Stormødet og CISV Dagen. Tilskud til IC ledere På grund af ligningsloven og skatteloven er det ikke muligt at give lederne et tilskud på mere end de nuværende 600 kroner ugentlig. Denne lovgivning er også omfattet af gavekort, mens det er muligt at give en kurv med mad eller tage lederen med ud og handle, og lignende. Forretningsgange fastholdelse af deltagere, mv. Daglig Ledelse arbejder på at udforme forretningsgange for CISV Danmark, som forventes at være klar til september. Første del præsenteres i dette Hovedbestyrelsesmøde. Hovedbestyrelses medlemmer opfordres til at tage kontakt, hvis der er punkter, de ønsker tilføjet. Omtale af sponsorater, mv. Omtale af sponsorater vil fremover håndteres i CISV Danmarks medlemsblad, som udkommer for første gang senere i Da hverken Daglig Ledelse eller de ansatte har en endelig liste over Lokalforeningernes sponsorer, vil der bruges de som skrives i Lokalforeningernes Generalforsamlings referater, da disse vil have godkendt omtale med Lokalforeningen. Status på lokaler Kontoret er nu brugbart ovenpå en længere renoveringsproces, og klart til dagens housewarming. Under processen er Daglig Ledelse løbende blevet gjort opmærksomme på flere ting som enten måtte laves akut eller skal laves i en relativ nær fremtid, herunder udskiftning af vinduer.

2 Kontoret er nu også malet, og CISV Danmarks Formand samt National Sekretær er der hver onsdag, og ligeledes bruger JB kontoret aktivt. Daglig Ledelse opfordrer fortsat til, at alle medlemmer som tidligere har ejet portnøgler til CISV Danmarks kontor forsøger at finde sig en nøgle. Nye portnøgler er 400 kroner pr. styk, og det er også et ønske fra ejendomsadministrations side, at vi begrænser vores indkøb af nye nøgler. Når Vest Sjælland og CISV Danmarks Udviklingskonsulent har fået koordineret endeligt, kommer desuden en booking kalender, til at koordinere udlån af CISV Danmarks ejendele. Præsentation af Udviklingskonsulent Katja Andreasen er overgået fra National Sekretær til Udviklingskonsulent, i det stillingen som National Sekretær lod begrænset tid til CISV Danmarks ønsker til længere projekt, så som en booking kalender og CISV Danmark medlemsbladet. Udviklingskonsulentens opgaver bliver at højne den interne kommunikation, ved at tydeliggøre hvem man henvender sig til hvornår. Udviklingskonsulentens stillingsbeskrivelse vil være at finde på hjemmesiden fremover. Hovedbestyrelsen opfordres til at byde ind med steder de oplever kommunikationen går galt, eller punkter de ønsker i medlemsbladet ved mail til udviklingskonsulent@dk.cisv.org I øjeblikket mangler der lageroptælling fra 2 Lokalforeninger samt en oversigt over projektorer, for at kunne færdiggøre booking kalenderen. Hjemmesiden Hjemmesiden er blevet flyttet fra en svensk til en dansk udbyder. Denne løsning er dyrere, men mere holdbar for CISV Danmark. Hjemmesidens indhold vil i den nærmeste fremtid blive opdateret af Udviklingskonsulenten. CISV Danmarks aktivitetsplan CISV Fyn afholder i 2018 en Børneby, mens CISV Vestsjælland afholder en Step Up. Begge parter ønsker at bytte. Dette er enstemmigt godkendt af hovedbestyrelsen. CISV Århus afholder i år en Step Up og er godt i gang med planlægning. Campsite er en efterskole og alle værtsfamilier er på plads undtagen 2 den 2. søndag. CISV Århus afholder stabsmøde med Cecilie Rasmussen efter dette Hovedbestyrelsesmøde. CISV Hareskov Værløse har ligeledes campsite og stab placeret til deres Børneby i år. De ville dog foretrække også at have en mandlig stab på 25 år eller derover. Værtsfamilier til den første weekend er på plads, der mangles dog til den midterste weekend. CISV Amager afholder ikke noget i år, men har tilbudt af hjælpe CISV Nykøbing med blandt andet materiel og kørsel. CISV Fyn afholder i år en Seminar Camp. De har campsite og stab på plads, her er staben lokal, hvilket har engageret lokalforeningen godt i stabsarbejdet også. I CISV Slovenien er Anders camp director i år. Staben, som er meget velfungerende, består desuden af Filip og 3 fra Slovenien.

3 JB gentager successen fra 2016 med en Sommer Road Trip, herudover afholder HB Tivolidag den 12. ** klokken Tivoli armbånd kan købes i CISV Portalen. På uddannelsesweekender er der ikke altid mulighed for at deltagerne kan bade, uden at det koster yderligere at låne en ekstra hal med faciliter til dette ved siden af. CISV Fyn efterlyser om andre også oplever dette problem. Udvalgsdagen CISV Danmark afholder den 1. juni Udvalgsdag med Formanden og Næstformanden på CISV Danmarks kontor, hvor udvalgene vil få mulighed for at mødes og sparre med hinanden. Her er udsendt en dagsorden og næsten alle udvalg er tilmeldt, dagsordenen indeholder blandt andet punkterne strategi og rekruttering af stabe. Planlægning af Stormødet Lørdag den 16. september afholder CISV Vestsjælland stormødet med Jesper Lykking som tovholder. indholdet på mødet bliver udvalgsmøder og kasserermøder, samt en stiftende generalforsamling for Doris Allen støtteforeningen. Desuden afholdes en forms-workshop af Rikke Enemærke, hvor hun viser hvordan man tilmelder sig og ansøger i diverse forms. Winnie og Anne arbejder derudover på en workshop for kontaktpersoner. Herudover vil stormødet indeholde en formålsdiskussion, og en uformel åben lounge session. Endelig er der middag klokken Der vil afholdes et kort Hovedbestyrelsesmøde med formandsvalg til stormødet fra Procedure for udvælgelse af kommende National Risk Manager Kenneth Brinck er stoppet som National Risk Manager, og i den forbindelse har Kenneth Schou tilbudt at blive konstitueret National Risk Manager frem til næste Hovedbestyrelsesmøde i september, hvor der er formandsvalg. Kandidaturer indsendes som vanligt. Budgetopfølgning Vi har fået en mindre antal Børnebysdeltagere end forventet, og disse burde have ligget senere end de gjorde. Dog kendes vinterdelegation generelt først senere på året. Nuværende tilgodehavende forventes at kunne indhentes. CISV Danmark har allerede pr dags dato brugt mere end hvad der forventes at bruge i hele 2017 på udvalgsmøder, dog forventes det at udligne sig næste år. Uddannelsesweekenderne bliver i regnskabet placeret hos NUDD for at undgå at opsplitte disse. Dette vil blive rettet fremover. Dermed er tallene rigtige men står et andet sted i budgettet end tidligere. Desuden bemærker Landskasseren at 11 Step Up fees ikke er betalt, der er betalinger som bliver forsinket i forhold til billet betalinger og internationale kurs differencer som på virker budgettet, men som dog ikke ændrer ved at tallene stemmer over ens.

4 Da der blev givet grundig RTF træning er posterne blevet flyttet rundt på budgettet, så der ikke opleves større udsving i den forbindelse. I Børnebys udvalget er der budgetteret for det givne underskud, og her ses altså ikke større uventede afvigelser, mens rejsepuljen endnu ikke er brugt. Der er i CISV indkommet mere i kontingenter end forventet, mens CISV shoppen har solgt for mindre end ventet, men dog løber rundt. Daglig Ledelse har i år besluttet at investere i en plads i Altingets Civil Samfundets netværksgruppe, og evaluere processen efter et år. Pladsen er givet til Anders. Ved internationale udgifter er transportudgifterne højere end forventet, dette gælder også for arrangementer og møder, mens CISV dagene har været en lavere post på budgettet end ventet. CISV Danmarks forsikringer er indbetalt tidligere på året, og her er udgifterne som forventet. IT udgifter er billigere end budgetteret, dette skyldes at IT ikke er betalt endnu. Personaleudgifter er lidt lavere end ventet, men forventes snart at stige. Interchange udgifter varierer altid, og dette er også tilfældet i Her har ikke været udgifter til møder, da disse ligger under NUDD. Interchanges budget har været til IO, her forventes dog en justering senere i 2017 til CISV Danmarks fordel, når det endelige antal udsendte delegationer opgøres. Dermed forventer kasseren penge retur på denne udgiftspost. Interchange har desuden brugt færre udgifter end ventet på promovering. Da RTF i Makedonien blev aflyst er træningspostens udgifter lavere. JB s udgifter er som forventet, og grundet tidsmangel primært fordelt på hovedposterne i budget opfølgning. Deres international udgifter er dog lidt højere end ventet, dette skyldes transport. Mosaik har ikke haft udgifter bortset fra transport. NUDD har haft udgifter til transport, disse er alle placeret på UW1, selvom flere reelt er fra UW2 og UW3. Desuden er her ikke indsendt regninger for alt fra NUDD. Forventninger er at NUDDs udgifter kommer til at følger budgetforventningerne. Udgifterne til Risk Management ligger som der var budgetteret. Her var ikke budgetteret til bøder for den aflyste Børneby og aflyste deltagere samt flyttede lejre og lignende. Disse bøder går dog fra reserver. Transporten skal være en del af overvejelserne i forhold til næste års budget. Seminiar Camp har pr dags dato kun fået udbetalt halvdelen af budgettet til Seminiar Campen på Fyn, det forventes at det resterende beløb udbetales i næste kvartal. Dette er placeret i restance. Step Up mangler kroner i forhold til det lagte budget, og her mangler fees fra deltagere. CISV Danmark forventer dog, at disse fees indbetales på et senere tidspunkt. Ses bort fra disse faktorer, er Step Ups forbrug som forventet. Desuden bemærkes det, at CISV Århus blevet dyrere end budgetteret grundet campleje, mens CISV Nyborgs er gået ned i pris da de kun betaler for bad. CISV Amager har endnu ikke betalt for deres Youth Meeting udgifter, da en del Youth Meetings først afholdes til vinter er her også en række fees som endnu ikke er betalt. Ses der bort fra dette ses der ingen væsentlige afvigelse fra budgettet. Det bemærkes desuden, at her endnu ikke er afholdt Uddannelses Weekender i forbindelse med disse.

5 Samlet set er udgifterne væsentlig mindre end budgetteret for. Det nye forventede underskud, som ligger mellem og er konservativt sat, og derfor er det muligt at CISV Danmark kommer ud med et mindre overskud. Der er derfor mulighed for at indsende forslag til Daglig Ledelse om forslag til hvor dette overskud skal placeres. DL har mandat til at fortage kontor ændringer (hvis større udgifter end forventes skrives til HB). Tilskudssystem I den nye udgave af tilskudssystemet har Landskasseren tildels arbejdet ud fra eksisterende praksis, med enkelte ændringer. Denne nye udgave består af 3 dele: Den første er skrevet, da man med det nuværende tilskudssystem ikke kender tilskuddet på forhånd, og det derfor er en udfordring at skabe et budget. Derfor forslås et standard tilskud samt et transporttilskud. For nu inkludere det ikke RTF og Interchange. CISV Amager mener at dette også vil give insitament til sponsorater, hvilket det ikke har været tilfældet med det nuværende. Hovedbestyrelsen vedtager at denne nye model afprøves. Den næste del omhandler primært nationale arrangementer, og beskriver blot den nuværende tilgang i CISV Danmark. I tilfælde af særlige udgifter kan her søges om tilskud hos Landskasseren. Den sidste del omhandler internationale arrangementer. Her lægges op til ændringer, da der i dag er 3 former for tilskud: 1 når der modtages en international stab, dette vil ikke blive ændret. 1 til lokaleomkostninger, her vil der ændre fra ugentlig tilskud til basis tilskud på , som herefter forhøjes ugentlig til , og slutteligt kroner. Basistilskuddet rettes til kroner. CISV Amager pointerer at dette er en meget stor ændring fra uge til uge, da flere udgifter, så som rengøring er de samme uanset perioden. Hovedbestyrelsen beslutter at Daglig Ledelse bør arbejde videre med dette. Særligt på Seminar Camps kan her til tider være 20 deltagere, grænsen rettes derfor til 50 ved Seminar Camps deltagere. Det skal indrettes til programmer, således at her ikke kan beregnes i forhold til tilskudsgrænsen ved deltagere. Denne ændring vedtages enstemmigt. Det vedtages desuden med 7 mod 6 stemmer at ændret dette til 70 kroner fra i år, med justering for hele året. Resultatet anses for gyldigt da dette skal vedtages med 50% plus 1 stemme. Det rigtige skema udsendes sammen med referatet. De som allerede har modtaget udbetaling, får udbetalt differencen. Vision og mision CISV Danmark skal præsentere en mening for medlemmer og potentielle medlemmer, her er formålet essentielt. Særligt nye frivillige. Hermed skal formålet med CISV Danmark defineres. Her vises TED Talken Start with Why og en række slides. CISV Danmark har en rejse endnu med at definere vores Hvorfor, mens Hvad er klart defineres.

6 Lokalforeningerne bedes frem til Stormødet arbejde med sætningen Hvis du skulle forklare kort, hvad CISV Danmark går ud på, hvad ville du så sige? Med tanke på hvorfor. Disse sætninger kan også overvejes som materiale til hjemmesiden fremover. Hovedbestyrelsen mener herudover, at CISV Danmark er dygtige til at arbejde men ikke arbejder nok med deres succeser. CISV er en større organisation end det opleves som udefra, og giver mulighed for at uddanne børn uden at de oplever dette som faktisk uddannelse. Forklaring af kategorisering af CISV land A+b+c+ land i CISV international. PA promotion assosition er ved at blive cisv land, får en masse hjælp, primært sender, får en masse hjælp NA national assositation er selvstyrence: G: har engang været her og ikke aktivt F: er lige kommet til. Er ved at bringe en grppe tilbage til at skabe en LF eller er ved sæte ting op med et regional team. F.eks. Rusland. Dem som næsten ingenting laver, en delegation om året ca E: etablere sig har en bestyrelse, familier, lokalforeninger, får programammer invitationer sender mennesker ud D: begynder selv at hoste programmer F.eks. algeriet. De må hoste mosiak og interchange, og mere sammen med et budy land. De begynder at få stemmeret her og deh ar nogen vedtægter. C: kun for de lande som ikke juridisk kan ha en cisv land i for regeringen (f.eks. tidligere den østlige del af europe). Findes mest kun af historiske årsager. Findes ingen C lande. Polen havde pioneers camps før. B: Igennem promotion og har etableret sig selv, får fulde stemmerettigheder, sender mind til 3 programmer udover mosiak, hoster et international program hvert år ikl. Mosiak, noget andet end mosiak mindst hver 2-3 år, og sender møder til osv. A: klare sig selv og er selvsufficient. Man skal ikke længere afholde alle type programmer i 3 år længere for denne kategori. CISV Danmark er kateogi A. Inputs: CISV Grønland frusteret når man går fra D til B Skal man betale en masse fee. Grønland hold BB året før for det og der indkom en del udgifter i forbindelse med dette, problem fordi de havde brug for D støtten. Der er en formel beslutning når lande går en kategori til en anden. International motions De internationale motions har været åben for en nu afsluttet online debat, samt debat på Regional Meetings i de 3 CISV regioner. Der per dags dato 14 dage til at omskrive disse udgaver til endelige motions. Der vil udsendes en mail herom i juni. Ved afstemning stemmer Anne Tetens på CISV Danmarks vegne i juli. Motion 1

7 CISV International indstillinger til en række ændringer i CISVs logo for at simplificere brugen, særligt med henblik på de sociale medier. Dette involverer ingen større ændringer. Hvis denne motion vedtages vil der være en overgangsfase i 2018, hvor både det nye og gamle logo kan benyttes. Herefter vil det nye logo skulle benyttes fra Ændringerne er på nuværende inddelt, så ledes at enkelte dele kan vedtages og andre forkastes, men det vides ikke på nuværende tidspunkt om dette forsætter. Hovedbestyrelses bekymring er primært at der i det nye logo står CISV 2 gange, dog pointeres det at logo og tekst nu kan skilles ad, således at ensartetheden forsvinder. Dette er taget med i feedbacken til den endelige motion. Det pointeres desuden at Lokalforeningerne kommer mere med i den nye udgave af logoet, men at CISV bliver markant mindre. Hovedbestyrelsen er dog enige om, at det er en forbedring at landenes navne ikke skrives med småt forbogstav i den nye udgave. Ved stemmeafgivelse er der flertal i hovedbestyrelsen for, at stemme for denne motion i dens nuværende form, trods kritikken. Motion 3 CISV Danmark og CISV Frankrig har et fælles motion oppe om et årligt møde mellem Nationale Repræsentanter. Udgangspunktet er frustrationen over den manglende kommunikation og involvering på internationalt plan hos medlemslandende. Dette vil give mulighed for at mødes med Governing Board, og mødet ville blive IJBC inspireret med en workshop fom. Den primære feedback er at prisen for dette ville blive høj. I den endelige motion derfor blive præsenteret, som et ud af flere forslag til afstemning, da det ikke forventes at det bliver stemt igennem. CISV Amager tilføjer, og her i er de fleste CISV lande enige, at CISV har inddelt sig samarbejde i 3 regioner, og derved 3 organisationer i en. Hovedbestyrelsen godkender at Daglig Ledelse finder en endelig form, og derefter foretager en beslutning på CISV Danmarks vegne. Motion 2 Det international JB Review Team har sammen med Governing Board har en genovervejelse af JB branchen i CSV på internationalt så vel som lokalt plan. Dette handler blandt andet om at inkorporere JB mere i CISV på en række område, hvor CISV Danmark allerede inkorporer JB. JB international bliver ikke længere en del af CISV International med disse ændringer, hvilket JB senior bemærker som en modsigelse. IJBC vil desuden ophøre i den nuværende form. Kritikken fra CISV Danmark er i øjeblikket at dette er udarbejdet på baggrund af en survey som blev sendt ud meget bredt, hvorefter enkelte respondenters kritik har dannet baggrund for større ændringer. Herudover har svarprocenten været højt blandt de CISV regioner som også er de stærkeste lande. Der er desuden vist hvorledes fremtidige IJBC vil se ud. Udover denne ændring vil der, vil JBs formål tilføjes. I denne udtrykkes det således, at JB primært ses som ledertrænere, men her stiller JB Senior spørgsmål ved hvor 15 årige har styrken til at være ledertrænere. CISV Fyn bemærker at lederaspektet er interessant, og med til at develop leadership roles godt kunne forenes med JB, men at dette er et stort ansvar uden et forum at mødes i. Herudover påpeger CISV Fyn at det virker dobbelt at indsætte en aldersgrænse internationalt, hvis denne alligevel ikke er obligatorisk. CISV Danmark har spurgt ind til aldersgrænsen, blandt andet med henblik på at dette kan være problematisk i forhold til DUFs regler.

8 Det bemærkes, at en lang række punkter i denne motion først endeligt vil defineres efter vedtagelse af et transition team. Eventuelt CISV Danmarks Aktivitetsplan Denne fordeles på Hovedbestyrelsesmødet i marts Indhentning af penge for Youth Meeting Her indsendes formular til Teknisk Administrativ indeholdende udgiftsbilag og deltagerliste Mødeleder Hovedbestyrelsen uddelegerer opgaven at udvælge en mødeleder til næste Hovedbestyrelsesmøde til Daglig Ledelse.

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

HB-møde d. 12. marts 2017 kl

HB-møde d. 12. marts 2017 kl HB-møde d. 12. marts 2017 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Landskasserer), Alex Hendriksen

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 8 5. Status på udvalgsarbejde... 8 6. Nyt fra international... 8 7. Akutte

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer.

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer. Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 15. og 16. september 2018 Sted: Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde. Lørdag, den 15.september Mødeleder og referent: Pernille Deltagere: Formand Pernille Kok,

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent.

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent. Referat af ordinær Generalforsamling den 9. marts 2019 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Ca. 20 fremmødte. Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent.

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 7 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 9 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

HB-møde d. 21. maj 2016 kl

HB-møde d. 21. maj 2016 kl HB-møde d. 21. maj 2016 kl. 10.00-14.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Lili Westermann (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Mia Engel (NJR), Frederikke Blemings (Amager), Lone Bak (Næstformand), Josefine

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Referat af HB-møde den 26.maj 2018.

Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Sted: DUFs lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Daglig Ledelse: Jesper Lykking Pernille Kok Tone Stauning Anne- Mette Sillassen Anne Tetens (via Skype) HB:

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

HB-møde d. 18. september 2016 kl

HB-møde d. 18. september 2016 kl HB-møde d. 18. september 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Lone Bak (Afgået næstformand), Anders

Læs mere

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe.

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe. Tilskudssystem De fleste af CISV Danmarks aktiviteter afholdes i lokalforeningerne, og i den forbindelse udbetales tilskud til at dække økonomien. Der er tre typer af arrangementer, CISV Danmark betaler

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted er Danmark 2 - Formål Stk.

Læs mere

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se:

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se: Oktober 2012 CISV Nordsjælland Det kan du se: Info aften Her kan du se datoerne for vores kommende infomøder. Siden Sidst Nyt medlemssystem Vi har fået nyt medlemssystem, og her kan du læse hvad det for

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009 Landsforeningen CISV Danmark Årsrapport for 2009 1 Indholdsfortegnelse Oplysninger om foreningen side 3 Årsberetning side 4 Ledelsespåtegning side 5 Revisionspåtegning side 6 Anvendt regnskabspraksis side

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

isvuenmark building qlobal friendship fyn

isvuenmark building qlobal friendship fyn isvuenmark building qlobal friendship cisv FYN GENERALFoRsAMLING D. 8. FEBRUAR 2017 DAGsoRDEN L Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3 Bestyrelsen fremlægger

Læs mere

building global friendship fyn

building global friendship fyn building global friendship Vedtægter for foreningen CISV Fyn i Navn, hjemsted og tilknytning Stk. i Foreningens navn er CISV Fyn. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Foreningen er stiftet den 17. maj

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 1. Valg af dirigent: Jens Fisker Carlsbæk Valg af referent: Josefine Magnussen 2. Formand aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år. 2015

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat af CISV Danmarks Generalforsamling 2017

Referat af CISV Danmarks Generalforsamling 2017 Referat af CISV Danmarks Generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Rasmus Damkjær er valgt. Valg af referent Katja Andreasen er valgt. Lovlig mødeindkaldelse Generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 4.

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

Referat fra CISV Danmarks HB-møde

Referat fra CISV Danmarks HB-møde Referat fra CISV Danmarks HB-møde Tid: Søndag, den 10.marts 2019 Sted: Kastrupgårdsskolen, Blåklokkevej 1, 2770 Kastrup. Mødeleder: Jesper Lykking. Formalia Dagsorden - Godkendelse. Dagsordenen blev godkendt

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine 1. Kommentarer til referatet fra sidst 2. I forlængelse af konstituering fra sidst a. valgperioder skal afklares 3. Step up a. information om mødet med staben på campsite

Læs mere

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481 KORSHAGE GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER Paragraf 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Korshage Grundejerforening. Foreningen har hjemsted i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Medlemmerne Medlemmer af

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere