RetailRanking rapport på:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RetailRanking rapport på:"

Transkript

1 1 RetailRanking rapport på: Københavnsvej 85 / 4000 / Roskilde Udarbejdet af Gilling, August 2017 Handelsområde Roskilde.

2 2 1: Kontakt/Ringeliste for udvalgte kæder i RetailRanking rapporten for Københavnsvej 85 / 4000 / Roskilde. RetailRanking rapportens data og analyse peger på, at ud af Danmarks mere end 500 kæder, vil de udvalgte kæder i tabellen (Se Fane: Kontaktliste i excel filen) få mest omsætning ud af en butiksplacering på Københavnsvej 85. RetailRanking rapporten giver forskellige muligheder for at udvælge andre potentielle kæder og ikke kæder, med basis i RetailRanking rapportens data relateret til Københavnsvej 85, med tilhørende kontakt data til hurtigt og effektivt salgsarbejde. Tabellen viser fra kolonne P Y de kontaktinformationer vi har registreret på kæderne. Det er som standard de offentlig tilgængelige data fra CVR registeret. Det har ikke været muligt at hente alle navne-, adresse og telefonnummer data fra CVR registeret, da disse data ikke er registreret for alle virksomheder. Derfor tilbyder Gilling, såfremt det ønskes, at supplere med separat søgning på offentlige data for kr. 750,- på 25 udvalgte kæder. Vi må tage forbehold for, at ikke alle virksomheder udleverer navne og mailadresser.

3 3 2: RetailRanking rapporten. På de flg. sider vises en oversigt med resultaterne fra RetailRanking rapporten med korte forklaringer, der henviser til RetailRanking rapportens Excel fil og de enkelte faner. I pdf filen RetailRanking vejledning fra Gilling er der en udførlig introduktion til RetailRanking rapportens opbygning samt beskrivelse af arbejdsprocesserne frem til potentielle og udvalgte kæder med kontaktliste samt potentialet blandt lokale butikker. 3: Opgaven. Find potentielle lejere til lokationen: Københavnsvej 85 / 4000 / Roskilde. Lejemålet er beliggende på indfaldsvej til Roskilde med P-faciliteter. Lejemålet er på 1.060m2. I søgningen er det sat til mere end 500m2. (Andre m2 kombinationer kan nemt søges se RetailRanking vejledning) Årlig husleje er estimeret til ,- kr. Ex. moms, varme, driftsudgifter m.m. (Ikke anvendt i søgning) 4. Udlejer/mæglers forventninger og oplæg til målgrupper. Målsætningen var at finde potentielle lejere ved brug af RetailRanking, der med fordel kunne drive forretning på lokaliteten. 5: Strategier til løsning af opgaven. I RetailRanking rapporten viser Placeringsprocenten i hvilken procentdel af kædens butikker vi forventer en ny butik/restaurant/klinik m.v. vil placere sig omsætningsmæssigt. F.eks. 90% betyder at en butik på lokaliteten vil få en omsætning bedre end 90% af kædens butikker baseret på en vægtning af antal husholdninger, arbejdspladser, estimeret indkøbstrafik, passagertrafik mellem m, samt antal butikker i gaden. 1 prioritet: Kædepotentiale: Hvilke kæder kan med fordel (sammenlignet med deres nuværende butikker) placere en butik på lokaliteten? Ved vurdering af potentialet for detailkæder, benytter vi placeringsprocenten udregnet i RetailRanking rapporten, samt m2 og husleje. 2. prioritet: Butikker/Ikke-kæder i handelsområdet: Hvilke Butikker/Ikke-kædebutikker i det handelsområde som lokaliteten ligger i, vil med fordel kunne flytte til lokaliteten, baseret på at den nye lokation giver dem en bedre eller tilsvarende ranking end deres eksisterende lokation. 3. prioritet: Alternativt potentiale/udvalgte brancher: Bygningen og dens placering på en trafikeret vej, kan forventes at blive efterspurgt af bestemte brancher. Her viser hver enkelt kædes potentialet, hvordan de indenfor branchen kan have forskellige nøgletal i forhold til lokaliteten.

4 4 6: Kædepotentiale. 1 prioritet: Kædepotentiale: Hvilke kæder kan med fordel (sammenlignet med deres nuværende butikker) placere en butik på lokaliteten? Ved vurdering af potentialet for detailkæder, benytter vi placeringsprocenten udregnet i RetailRanking rapporten, samt minimumsareal for kæden og maximum husleje for kæde. Placeringsprocenter siger i hvilken procentdel af kædens butikker vi forventer en ny butik vil placere sig omsætningsmæssigt. F.eks. 90% betyder at en butik på lokaliteten vil få en omsætning bedre end 90% af kædens butikker baseret på en vægtning af antal husholdninger, arbejdspladser, estimeret indkøbstrafik, passagetrafik mellem m, samt antal butikker i gaden. Minimumsareal viser hvilke kæder der har butikker, restauranter m.v. som matcher lokaliteten, eller større, og maximum husleje viser hvad de maximum forventes at have butikker til. Restriktioner/antagelser: Minimum areal der efterspørges på lokationen er sat til større end 500m2. For at få alle potentielle kæder med, er der i bruttosøgningen ikke sat max. m2 ind, og huslejen ikke anvendt som parameter. Sorteret efter PlaceringsProcent samt butiksareal med angivelse af estimerede gns. husleje/minimums husleje/maxsimums husleje. Frasorteret flg. brancher: Ingen brancher er frasorteret. På side 6 vises en brutto liste med potentielle kædeemner. På side 7 vises de kæder vi har udvalgt fra bruttolisten med en placeringsprocent på mindst 75 ud af 100. På side 8 vises HVILKE af de udvalgte kæders 3 5 butikker, den nye lokalitet vil svare til i estimeret omsætning. På side 9 vises en søgning fra bruttolisten med potentielle kæder til butiksarealer mindre end 600m2, såfremt opdeling af lejemålet bliver aktuelt. 7: Butikker/Ikke-kæder i handelsområdet. 2. prioritet: Butikker indenfor handelsområdet med potentiale til at flytte til lokationen. På side 10 vises en søgning på potentielle Butikker/Ikke kæder i handelsområdet, til butiksarealer Større end 300m2 og Mindre end 1.200m2. 8: Alternative potentiale/udvalgte brancher. 3. prioritet: Alternative potentiale/udvalgte brancher: På side 11 vises som eksempel en søgning blandt kæder/udvalgte brancher indenfor: Byggemarkeder, hårde hvidevarer, møbler m.fl. 9. Demografiske data om handelsområdet. På side 12 vises udvalgte demografiske variable i form af antal husstande fordelt på boligtyper og aldersfordeling i aldersintervaller samt arbejdspladser.

5 5 10. Beregning af det totale private forbrug pr. husstand i handelsområdet. På side 13 vises en beregning af det totale private forbrug pr. husstand i gennemsnit pr. år i kroner incl. moms, opdelt i produktkategorier blandt husstandene i hele handelsområdet. 11: Mail forslag. På side 14 vises forslag til mailtekst, målrettet ledelsen i detailkæde. 12: Rettigheder og aftaler om udnyttelse. På side 15 information om ophavsrettigheder knyttet til Retal Ranking navnet. 13: Forbehold og forudsætninger. På side 15 information om RetailRanking rapporten og Gilling s Dansk Detailbutiks Database.

6 6 Kædepotentiale side Kædepotentiale: Brutto listen baseret på minimum butiksareal Større end 500m2. (Kolonne J) Tabellen viser alle de kæder der matcher vores søgning. Ingen brancher er fravalgt. Sorteret efter PlaceringsProcent (E), Minimum butiksareal med angivelse af estimerede gns. husleje/minimum husleje/maxsimum husleje. Placeringsprocent i kolonne E: Jo højere placeringsprocent, jo større omsætning i forhold andre af kædens butikker. Kolonner F I: Har kæden butik i Handelsområdet, angives zoner/handelsområde. Kolonne N: Den præcise afstand, også til kæder uden butik i Handelsområdet.

7 7 6. Kædepotentiale: Udvalgte kæder fra bruttolisten baseret på Minimum Butiksareal på Større end 500m2 op til min. butiksarealets 1.100m2. Vi har her som eksempel udvalgt kæder fra bruttolisten med en placeringsprocent på minimum 75. (Se fane Brutto udvalgte i RetailRanking rapporten) Placeringsprocent i kolonne E./Eks.: Nr. 36/Invita Køkkener, med en placeringsprocent på 83, vil give dem en ny butik med et estimeret omsætningspotentiale blandt deres 5 bedste butikker. Se de sammenlignelige butikker/lokationer under fane Loka Værdier /Invita Køkkener i RetailRanking rapporten. Minimum butiksareal i kolonne J. Estimerede huslejer i kolonnerne K/L/M. De udvalgte kæder markeret med X i kolonne O.

8 8 6. Kædepotentiale: Lokalitetens værdi for de udvalgte kæder på bruttolisten. (Se fane Loka Værdier i RetailRanking rapporten) Tabellen viser HVILKE af de udvalgte kæders 3 5 butikker den nye lokalitet bedst kan sammenlignes med i estimeret omsætning. (Kolonne F - I ) De udvalgte kæder er i alfabetisk orden, med de 3 5 sammenlignelige butikker. Lokalitetens værdi (Kolonne D) for de udvalgte kæder, sammenlignet med andre tilsvarende lokaliteters værdi (Kolonne E) for andre af kædens butikker.

9 9 6. Kædepotentiale: Butiksarealer baseret på mindre end 600m2., hvis såfremt lejemålet ønskes opdelt. Tabellen viser en søgning fra bruttolisten med de potentielle kæder til butiksarealer mindre end 600m2, og med en placeringsprocent over 25. Vi har her som eksempel udvalgt kæder fra bruttolisten med de potentielle kæder til butiksarealer under 600 m2. (Se fane Max 600m2 i RetailRanking rapporten). Det betyder at f.eks. nr. 30/Ny Form, som ikke er i Handelsområdet, sandsynligvis kan få en af deres bedste butikker på lokationen. Placeringsprocenten på 96 (Kolonne E), vil give dem en butiksplacering som nr. 1 (D) ud af deres 27 butikker (C).

10 10 Butikker/Ikke-kæder i handelsområdet 7. Butikker/Ikke-kæder i handelsområdet: Butikker med potentiale til at flytte indenfor handelsområdet. Potentielle butikker/ikke-kæder (som har mindre end 4 butikker) i handelsområdet. Sorteret efter kolonne J, ranking af ny lokation. Butiksareal til søgning sat til Større end 300m2 og Mindre end 1.200m2. (Ikke sorteret på branche). Tabellen viser at der er et potentiale blandt de lokale butikker/restauranter m.fl. (Kolonne J ranking af ny lokation (1 bedst)). Kolonne I ranking af deres eksisterende lokation viser at den sandsynligvis er dårligere (2). Kolonne K er deres nuværende estimerede butiksareal. Kolonne M deres estimerede årlig husleje.

11 11 Alternativt potentiale/udvalgte brancher/kæder 8. Alternativt potentiale/udvalgte brancher/kæder. Tabellen viser et eks. på søgning på kæder, hvor vi har udvalgt brancher indenfor byggemarkeder, hårde hvidevarer, møbler m.fl. Sorteret efter kolonne E/PlaceringsProcent. Eks.: Nr. 107/Idé Møbler er ikke i handelsområdet (Juli 2017), men de vil kunne få en af deres bedste butikker på lokationen. Lign. søgning kan laves på andre brancher samt på Ikke-kæder i handelsområdet.

12 12 Demografi 9. Demografiske data om handelsområdet. Tabellen viser udvalgte demografiske variable i form af antal husstande fordelt på boligtyper og aldersfordeling i aldersintervaller indenfor 500m zonen, 2000m zonen og handelsområdet udenfor 2000 m zonen samt arbejdspladser. Disse data kan benyttes til at kvantificere og kvalificere målgrupper i områderne omkring butikslokalet til bl.a. at sammenligne med andre butikkers potentiale. (Se Fane 05 Demografi) Tallene i kolonne E2 og F2 er vores estimerede tal.

13 13 Husstandsforbrug 10. Beregning af det totale private forbrug pr. husstand i handelsområdet. Tabellen viser en beregning af det totale private forbrug pr. husstand i gennemsnit pr. år i kroner incl. moms, opdelt i produktkategorier blandt husstandene i hele handelsområdet. Kolonne C beløbet indenfor 500m zonen. Kolonne D det samlede beløb for 500m og 2000m zonerne. Kolonne E er det samlede beløb for hele handelsområdet. En detailkæde kan med disse data og med basis i egne tal, nemt udregne sin egen sin egen forventede markedsandel og se sine markedsmuligheder opgjort i kroner. Beregningerne er baseret på Danmarks Statistiks seneste repræsentative forbrugerundersøgelse 2012/14.

14 14 Mail forslag 11. Mail forslag: Forslag til mailtekst, målrettet ledelsen i detailkæde. Kære Kædedirektør XX Jeg henvender mig til dem, fordi vi har analyseret os frem til at I vil kunne få en ny butik med en omsætning der er højere end x af jeres nuværende butikker, eller åbne en ny butik som efter vores analyser vil kunne opnå en forbedret omsætning i forhold til jeres nuværende butik på xx adresse. Vi har således anvendt en række beregninger baseret på Dansk Detailbutiks Database, herunder jeres kædebutikker, hvor vi har kunnet sammenligne jeres nuværende butikker med vores lejemål på en række omsætningsskabende faktorer. Analysen viser at samlet set (på alle faktorer) ranker vores lejemål som nummer xx sammenlignet med jeres xx butikker. Med andre ord ser data ud til at vise, at vores lejemål kan skabe en omsætning, der er større end den xx ud af jeres xxx butikker skaber i dag. A: Vi kan yderligere se, at I ikke i forvejen er repræsenteret i det handelsområde som vores lejemål ligger i. B: Vi kan se at I vil få en bedre placering med vores lejemål i handelsområdet end med jeres nuværende butik. Vi forstår, hvis du/i ikke lige med det samme er overbevist om vores data og analyse. Men vi har udarbejdet den netop for ikke at skulle spilde jeres tid med løse påstande og mavefornemmelser. Så hvis I har mod på selv at foretage en vurdering, vil vi gerne stille vores data til rådighed, ligesom vi også gerne vil fremvise lejemålet og i øvrigt snakke med jer om muligheder. Vi har endvidere fine muligheder for at foretage yderligere analyser og beregninger med vores underleverandør RetailRanking ( således at potentialet på placeringen kan blive afklaret på en datadrevet og rationel måde. Dette vil naturligvis være uforpligtende og gratis for jer! Venlig hilsen XXX

15 Rettigheder og aftaler om udnyttelse/forbehold og forudsætninger: 12. Rettigheder og aftaler om udnyttelse: Gilling Aps har udviklet og har alle ophavsrettigheder knyttet til RetalRanking navnet, der benyttes som varemærke. Gilling Aps har også alle ophavsrettigheder til alle data der indgår i rapporten. 15 Gilling Aps giver køberen af denne rapport ret til at anvende dens indhold i den specifikke sag rapporten vedrører. Det vil sige i en sag (typisk en adresse/beliggenhed) og et projekt af en bestemt slags (udlejning, udvikling etc.). Såfremt rapportens indhold skal anvendes og distribueres/vises overfor parter i andre sager på samme beliggenhed, vil det kræve en nærmere aftale med Gilling Aps. Køber må ikke videredistribuere data og indhold i eget navn uden samtidig at angive Gilling Aps som kilde. God forretningsskik vil være i tvivlstilfælde, at kontakte Gilling. Vi er ikke urimelige på dette punkt. 13. Forbehold og forudsætninger: Retail Ranking rapporten er udarbejdet på baggrund af Gilling s Dansk Detailbutiks Database, der løbende opdateres. Visse brancher/kæder opdateres flere gange om året og andre brancher, kæder og butikker kun én gang om året. Der vil altid være fejl i forhold til virkeligheden med så omfattende dynamisk datamateriale. Vi tilstræber størst mulig præcision, og anvender mange kilder løbende, samt mange former for kryds- og dobbeltcheck for at sikre kvaliteten. Dansk Detailbutiks Database startede i 2016 og har været gennem to opdateringer samt metodeudvikling, og databasen vil kun blive bedre fremover.

Finn Gilling The Human Decision/ Gilling. 12. 13. September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City

Finn Gilling The Human Decision/ Gilling. 12. 13. September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City Finn Gilling The Human Decision/ Gilling 12. 13. September Insights Danmark 2012 Hotel Scandic Aarhus City At beslutte (To decide) fra latin: de`caedere, at skære fra (To cut off) Gilling er fokuseret

Læs mere

RetailRanking. BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet

RetailRanking. BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet RetailRanking BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet RetailRanking udregner bu kslokalets kommercielle værdi! RetailRanking er et nyt BIG DATA system, der professionaliserer arbejdet

Læs mere

RetailRanking. professionel bu ksudlejning. der hjælper jer med at finde den nye op male lejer l jeres ledige bu kslokale hur gt, nemt og billigt.

RetailRanking. professionel bu ksudlejning. der hjælper jer med at finde den nye op male lejer l jeres ledige bu kslokale hur gt, nemt og billigt. RetailRanking professionel bu ksudlejning baseret på BIG DATA! RetailRanking er et nyt BIG DATA system, der hjælper jer med at finde den nye op male lejer l jeres ledige bu kslokale hur gt, nemt og billigt.

Læs mere

Detailhandel i Faxe. én kommune to handelsområder. Køge handelsområde. Haslev handelsområde

Detailhandel i Faxe. én kommune to handelsområder. Køge handelsområde. Haslev handelsområde Køge handelsområde Detailhandel i Faxe én kommune to handelsområder Haslev handelsområde Faxe handelsområde Udarbejdet for BuinessFaxe Af Gilling Aps Dansk Detailbutiks Database November 2016 Faxe én kommune

Læs mere

Trin 1 Situationsanalyse. Trin 2 Målsætninger. Trin 3 Målgruppevalg. Trin 4 Butikskoncept Strategisk. Trin 5 Butikskoncept Taktisk

Trin 1 Situationsanalyse. Trin 2 Målsætninger. Trin 3 Målgruppevalg. Trin 4 Butikskoncept Strategisk. Trin 5 Butikskoncept Taktisk KONCEPT MODELLEN Trin 1 Situationsanalyse Trin 2 Målsætninger Trin 3 Målgruppevalg Trin 4 Butikskoncept Strategisk Trin 5 Butikskoncept Taktisk Trin 6 Butikskoncept Operativt Trin 7 Kontrol og tilpasning

Læs mere

Beregning af Grenaa Havns regionaløkonomiske virkning på oplandet.

Beregning af Grenaa Havns regionaløkonomiske virkning på oplandet. 1 Beregning af Grenaa Havns regionaløkonomiske virkning på oplandet. Der har igennem de senere år været en stigende interesse og fokus i offentligheden på havnenes økonomiske og lokaliseringsmæssige betydning

Læs mere

= ejendom med mange. anvendelsesmuligheder. Office Garden Gydevang Allerød

= ejendom med mange. anvendelsesmuligheder. Office Garden Gydevang Allerød = ejendom med mange anvendelsesmuligheder Office Garden 3450 Allerød 1 I attraktivt erhvervsområde i Allerød Ejendommen Office Garden er beliggende i det veludbyggede erhvervsområde Borupgård, der ligger

Læs mere

Manual opdateret Oktober 2015 Copyright ABC Softwork Aps. Materialet må ikke gengives eller kopieres uden tilladelse. Download din gratis 30 dages

Manual opdateret Oktober 2015 Copyright ABC Softwork Aps. Materialet må ikke gengives eller kopieres uden tilladelse. Download din gratis 30 dages Manual opdateret Oktober 2015 Copyright ABC Softwork Aps. Materialet må ikke gengives eller kopieres uden tilladelse. Download din gratis 30 dages prøve på: http://abcsoftwork.com/free_trial 1 Velkommen

Læs mere

LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE

LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Mona Larsen Anders Bruun Jonassen Lise Sand Ellerbæk LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE - BEREGNINGER FOR 9 UDVALGTE FAGGRUPPER FORSKNINGSAFDELINGEN FOR BESKÆFTIGELSE OG INTEGRATION

Læs mere

Vidensdeling Brugervejledning

Vidensdeling Brugervejledning Vidensdeling Brugervejledning Vidensdeling Brugervejledning - opdateret 20.07.2009 GENERELT OM VIDENSDELING...2 DATA I VIDENSDELING...2 DATAS TILGÆNGELIGHED...2 DATA VALIDERING...3 USPECIFICERET SALG...3

Læs mere

RetailRanking. BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet

RetailRanking. BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet RetailRanking BIG DATA hjælper med at finde den op male lejer l bu kslokalet RetailRanking udregner bu kslokalets kommercielle værdi og udlejningspoten alet! RetailRanking er et nyt BIG DATA system, baseret

Læs mere

Vidensdeling Butiksrapport

Vidensdeling Butiksrapport Vidensdeling Butiksrapport Vidensdeling Butiksrapport GENERELT OM BUTIKSRAPPORTEN... 2 BUTIKSRAPPORTENS OPBYGNING... 2 SÅDAN PRODUCERES BUTIKSRAPPORTEN... 3 EGNE DISTRIKTER I DIN BUTIKSRAPPORT... 4 SVARTIDER...

Læs mere

1 Problemformulering CYKELHJELM

1 Problemformulering CYKELHJELM 1 Problemformulering I skal undersøge hvor mange cyklister, der kommer til skade og hvor alvorlige, deres skader er. I skal finde ud af, om cykelhjelm gør nogen forskel, hvis man kommer ud for en ulykke.

Læs mere

Fleksible kontorer ved Høje Taastrup Station

Fleksible kontorer ved Høje Taastrup Station Fleksible kontorer ved Høje Taastrup Station Skagensgade 39 og Banestrøget 7 2630 Høje Taastrup Med kontor lige ved Høje Taastrup Station er det nemt at komme til og fra både for medarbejdere, kunder og

Læs mere

BIG DATA og BIG DATA strategi

BIG DATA og BIG DATA strategi Dette White Paper er skrevet og udgivet af: Gilling/The Human Decision www.danskebigdata.dk Maj 2014 copyright Finn Gilling BIG DATA og BIG DATA strategi Vi lever i en tid, hvor vores omfattende brug af

Læs mere

I forbindelse med at modellen blev udarbejdet blev det aftalt, at modellen inden for en kortere årrække skulle revurderes.

I forbindelse med at modellen blev udarbejdet blev det aftalt, at modellen inden for en kortere årrække skulle revurderes. Evaluering af demografimodellen på ældreområdet Baggrund Byrådet godkendte den 4. juni 2013 den nuværende demografimodel på ældreområdet. Modellen er blevet anvendt i forbindelse med de tre seneste års

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Lyst kontorlejemål central beliggende i Bredgade Ejendommen er beliggende i Bredgade, og i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 28-09-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER...

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER... Vidensdeling vejledning til Egne distrikter m. tilhørende rapporter. Side 1 af 6 GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE

Læs mere

Moderne ejendom tæt på Toftegårds Plads

Moderne ejendom tæt på Toftegårds Plads Moderne ejendom tæt på Toftegårds Plads Krumtappen 2-4 2500 Valby Med denne adresse følger en central beliggenhed tæt på offentlig transport, høj udnyttelse af kvadratmeterne, gårdmiljø, fælles kantine

Læs mere

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med

Kreditmax Med viden om kreditmax kan I koncentrere jer om salgsarbejdet med Værdiskabende online markedsdata nemt integreret med SuperOffice CRM Find nye kunder Med Bisnode Markedsdata til SuperOffice kan du finde nye kundeemner i Bisnodes online database og nemt importere dem

Læs mere

Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 1. udgave

Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 1. udgave LANDSBYGGEFONDEN 3. september 2013 Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 1. udgave Indholdsfortegnelse Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. GENERELT... 3 3. SØG REGNSKABSDATA... 4 3.1 Vælg

Læs mere

VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE

VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE Vejledning i brug af EBG s hjemmeside 2014/2015 www.business-games.dk Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Login... 2 Til lærerne... 3 Skoleprofil... 3 Holdoversigt...

Læs mere

Frivillighåndbog Butik

Frivillighåndbog Butik Frivillighåndbog Butik Indhold Butikskoncept for Mødrehjælpens butikker med genbrug til børn... 3 Valg af lokaler... 3 Fordeling af m²... 3 Husleje... 3 Beliggenhed... 3 Indretning af salgslokalet... 4

Læs mere

Samfundsøkonomiske effekter ved flytning af European Medicines Agency (EMA) til København

Samfundsøkonomiske effekter ved flytning af European Medicines Agency (EMA) til København Center for al- og Turismeforskning er et center for anvendt forskning, der løfter analyse- og udviklingsopgaver samt forskningsprojekter med særligt fokus på yderområder. Centrets primære fokus er regional

Læs mere

Udvikling af ejendomme til butiksformål. Copsum 20. maj 2015

Udvikling af ejendomme til butiksformål. Copsum 20. maj 2015 Udvikling af ejendomme til butiksformål Copsum 20. maj 2015 Intro: Udviklingen i krav fra kæderne Udviklingen i krav fra investorerne Optimering af butiksejendomme Planlovens betydning for butiksejendomme

Læs mere

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør 1 Lejeprospekt Velbeliggende detailhandelsejendom med stor parkeringsplads i dagligvarebutiksområdet og få minutters gang fra gågaden og lystbådehavn i Løgstør. Husleje pr.

Læs mere

Kapitel 8. Metode og datausikkerhed vedr. Frivillige kæder og konkurrencen

Kapitel 8. Metode og datausikkerhed vedr. Frivillige kæder og konkurrencen 1 af 12 21-08-2013 12:52 Kapitel 8. Metode og datausikkerhed vedr. Frivillige kæder og konkurrencen Indledning I det følgende dokumenteres gøres rede for statistiske metodeforudsætninger, og samtlige af

Læs mere

Fortrolighed Det er ikke tilladt at benytte Virksomhedsoverblikket for andre end jobcentre/arbejdsmarkedskontorer

Fortrolighed Det er ikke tilladt at benytte Virksomhedsoverblikket for andre end jobcentre/arbejdsmarkedskontorer NOTAT 21. december 2017 Virksomhedsoverblikket VOA/dviz/kbe Introduktion Virksomhedsoverblikket er et værktøj, der hurtigt kan give et overblik over virksomheder, der er relevante for udvalgte stillingsbetegnelser.

Læs mere

Samfundsøkonomiske effekter ved flytning af European Medicines Agency (EMA) til København

Samfundsøkonomiske effekter ved flytning af European Medicines Agency (EMA) til København Samfundsøkonomiske effekter ved flytning af European Medicines Agency (EMA) til København Udarbejdet af: Nino Javakhishvili-Larsen, ph.d. og Jie Zhang, ph.d. For yderligere information: Nino Javakhishvili-Larsen

Læs mere

Kontorlejemål med central beliggenhed

Kontorlejemål med central beliggenhed Kontorlejemål med central beliggenhed Høje Taastrup Boulevard 19 og 23 2630 Høje Taastrup Med kontor lige ved Høje Taastrup Station er det nemt at komme til og fra både for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere

= fleksibel ejendom. tæt på Toftegårds Plads. Krumtappen Valby

= fleksibel ejendom. tæt på Toftegårds Plads. Krumtappen Valby = fleksibel ejendom tæt på Toftegårds Plads 2500 Valby 1 Velbeliggende ejendom i gåafstand fra Valby Station Området omkring ejendommen er efterspurgt grundet dets rolige beliggenhed helt ugeneret af trafik

Læs mere

Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 2. udgave (inkl. nøgletalskatalog)

Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 2. udgave (inkl. nøgletalskatalog) LANDSBYGGEFONDEN 23. februar 2015 Brugervejledning til Landsbyggefondens regnskabsdatabase 2. udgave (inkl. nøgletalskatalog) Indholdsfortegnelse Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. GENERELT... 3 3. SØG REGNSKABSDATA...

Læs mere

Metodenotat til analysen:

Metodenotat til analysen: Metodenotat til analysen: Betydning af forsinkelser ved Limfjorden for nordjyske virksomheder Dette metodenotat beskriver den anvendte metode i analysen Betydning af forsinkelser ved Limfjorden for nordjyske

Læs mere

Eksklusivt lejemål til retail, leisure eller restauration

Eksklusivt lejemål til retail, leisure eller restauration Eksklusivt lejemål til retail, leisure eller restauration H.C. Andersens Boulevard 27 1553 København V Lejemålet er genbo til Tivoli og nabo til Rådhuspladsen med et pulserende nærmiljø og høj eksponering

Læs mere

PAID SEARCH (Google Ads)

PAID SEARCH (Google Ads) PAID SEARCH (Google Ads) HVEM ER JEG Jon Mandorf Paid Search Analyst HVAD KAN DU FORVENTE? Hvordan du forbedrer din performance Hvordan du får mest ud af dit budget Hvordan du rammer din målgruppe mest

Læs mere

E-kursus. Introduktion til anvendelse af databanken på grundskoleområdet

E-kursus. Introduktion til anvendelse af databanken på grundskoleområdet E-kursus Introduktion til anvendelse af databanken på grundskoleområdet E-kursus Introduktion til anvendelse af databanken på grundskoleområdet Forfatter: Mathilde Molsgaard & Line Steinmejer Nikolajsen,

Læs mere

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger CatMan Solution V3 er klar til at blive rullet ud Vi arbejder hele tiden på mange fronter, for at sikre jer endnu bedre og hurtigere adgang til den viden der kan genereres fra store mængder af data. Lancering

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 23-08-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

Ansøgningsskema - Etablering af inklusionsboliger til psykisk og socialt sårbare personer

Ansøgningsskema - Etablering af inklusionsboliger til psykisk og socialt sårbare personer Ansøgningsskema - Etablering af inklusionsboliger til psykisk og socialt sårbare personer Den underskrevne ansøgning sendes som pdf til bolig@tbst.dk Tegninger, der er større end A4 format, kan sendes

Læs mere

P-HUS PÅ SORTEBRØDRE PLADS

P-HUS PÅ SORTEBRØDRE PLADS P-HUS PÅ SORTEBRØDRE PLADS Parkeringsstrategien for Roskilde bymidte blev drøftet på byrådsmødet den 19. marts 2013. Baggrunden for strategien er byrådets ønske om at styrke bymidten som hele kommunens

Læs mere

Kom godt i gang. Brugerguide til kortløsning

Kom godt i gang. Brugerguide til kortløsning Kom godt i gang Brugerguide til kortløsning Det rette budskab til den rette modtager Forud for den kommende valgkamp har vi valgt at få kortlagt de segmenter, vi igennem vores analyser og strategiarbejde

Læs mere

AXP Teknisk Note. Kontakt: AXP Gruppen Dato: 02-08-2004

AXP Teknisk Note. Kontakt: AXP Gruppen Dato: 02-08-2004 AXP Teknisk Note Emne: AXP søgemaskine opsætning, Medico version 2.0, 3.0 Kontakt: AXP Gruppen Dato: 02-08-2004 Af: Lars Lamp Udskr. 02-08-2004 AXP søgemaskine opsætning Bemærk: I nedenstående tabel skal

Læs mere

Lær at få styr på og overblik over din økonomi Se vores hjemmeside: http://www.budgetprogrammet.dk/

Lær at få styr på og overblik over din økonomi Se vores hjemmeside: http://www.budgetprogrammet.dk/ Lær at få styr på og overblik over din økonomi Se vores hjemmeside: http://www.budgetprogrammet.dk/ Enhver ansvarlig person bør sikre sig et overblik over sin økonomi. Det er ikke hverken svært eller tidskrævende.

Læs mere

Jet Reports tips og tricks

Jet Reports tips og tricks Jet Reports tips og tricks Af Peter Christoffersen Ejer og grundlægger af Zeezit Zeezit Prinsensgade 20 9000 Aalborg info@zeezit.dk www.zeezit.dk Indledning Zeezit er grundlagt af Peter Christoffersen,

Læs mere

Vidensdeling Konsulentrapport

Vidensdeling Konsulentrapport Vidensdeling Konsulentrapport Vidensdeling Konsulentrapport GENERELT OM KONSULENTRAPPORTEN... 2 KONSULENTRAPPORTENS OPBYGNING... 2 SÅDAN PRODUCERES KONSULENTRAPPORTEN... 3 EGNE DISTRIKTER I DIN KONSULENTRAPPORT...

Læs mere

Til boligorganisationer og administrationsfællesskaber

Til boligorganisationer og administrationsfællesskaber LANDSBYGGEFONDEN Orientering om indhold og dataoverførsel til boligportalen Danmarkbolig.dk Til boligorganisationer og administrationsfællesskaber November 2007 Indledning... 2 Den boligsøgendes muligheder...

Læs mere

Landsdækkende levering

Landsdækkende levering Landsdækkende levering 3xwilhelmsen.dk Landsdækkende levering (kun bro fast) Ønskes levering til ikke bro faste øer, udføres dette i samarbejde med Danske Fragtmænd til deres gældende priser. Vi har nu

Læs mere

Befolkningsprognose. Syddjurs Kommune 2010-2022

Befolkningsprognose. Syddjurs Kommune 2010-2022 Befolkningsprognose Syddjurs Kommune 21-222 22 216 212 27 23 1999 1995 1991 1987 1983 1979 4 8 12 16 2 24 28 32 36 4 44 48 52 56 6 64 68 72 76 8 84 88 92 96-1 1-2 2-3 3-4 4-5 5-6 6-7 7-8 8-9 Befolkningsprognosen

Læs mere

Beregn afstand og længde langs vandmiljø og 3 samt beregn Forfrugt. Næsgaard MARKKORT. Beregn afstand til - og længde langs vandmiljø og 3 områder

Beregn afstand og længde langs vandmiljø og 3 samt beregn Forfrugt. Næsgaard MARKKORT. Beregn afstand til - og længde langs vandmiljø og 3 områder Beregn afstand til - og længde langs vandmiljø og 3 områder Generelt Faciliteterne anvendes til at angive informationer om markens beliggenhed i forhold til vandmiljø og 3 områder. Disse informationer

Læs mere

Ansøgningsskema Grundlovspuljen

Ansøgningsskema Grundlovspuljen Side 1 af 5 Ansøgningsskema Grundlovspuljen Ansøgning til 1. runde 25/2 25/4 2014. Ansøgninger på min. 100.000 kr. Ansøger Navn på ansøgerorganisation Skriv navnet på den enhed (forening, institution eller

Læs mere

Genvej til det gode CV

Genvej til det gode CV Smugkig! Genvej til det gode CV E-bog Kommunicare 2015 Genvej til det gode CV Genvej til det gode CV E-bog 20 sider., 1. udgave Svendborg 2015 Forfatter: KommuniCare Vindebyørevej 26, Tåsinge 5700 Svendborg

Læs mere

Derfor bør du have en strategi

Derfor bør du have en strategi Derfor bør du have en strategi Strategi handler grundlæggende om at afklare, hvordan virksomheden kommer op på næste niveau. Og om, hvordan den kan skabe yderligere værdi for kunderne og for virksomheden

Læs mere

Vejledning i udtræk af input-output data fra Statistikbanken

Vejledning i udtræk af input-output data fra Statistikbanken - 1 - Vejledning i udtræk af input-output data fra Statistikbanken Introduktion Input-output tabellerne er konsistente med nationalregnskabet og udarbejdes i tilknytning hertil. De opdateres årligt i december

Læs mere

10. AUGUST 2016 ELPRISSTATISTIK 2. KVARTAL 2016

10. AUGUST 2016 ELPRISSTATISTIK 2. KVARTAL 2016 10. AUGUST 2016 ELPRISSTATISTIK 2. KVARTAL 2016 Side 2/9 ENERGITILSYNET ELPRISSTATISTIK 2. KVARTAL 2016 DEN NYE ELPRISSTATISTIK Elprisstatistikken angiver den gennemsnitlige elpris for husholdninger samt

Læs mere

Sydvestvej Glostrup

Sydvestvej Glostrup Lyse kontorarealer med fleksible indretningsmuligheder i attraktivt erhvervsområde Sydvestvej 102 2600 Glostrup Repræsentative og billige kontorer Mulighed for lagerfaciliteter Mulighed for domicillejemål

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Opførelse af butiksejendom

Opførelse af butiksejendom Lejeopstilling Opførelse af butiksejendom Skitseforslag: ved Svendborg Storcenter Sag 7644-6 Mølmarksvej, 5700 Svendborg Indretning og udlejning af 2-3 butikker i alt ca. 3.000 m2 Ca. 2.000 m2 reserveret

Læs mere

MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER

MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER MANUAL TELLUS TAGGING FOR DANSKE DESTINATIONER Version 4 Januar 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Introduktion... 3 2. Definition af følelser... 4 3. Kobling af TellUs-produkt til én

Læs mere

DETAILHANDELSANALYSE 2011 FOR HILLERØD KOMMUNE. Formålet med undersøgelsen var: 2) at vurdere det fremtidige behov for butiksarealer.

DETAILHANDELSANALYSE 2011 FOR HILLERØD KOMMUNE. Formålet med undersøgelsen var: 2) at vurdere det fremtidige behov for butiksarealer. Notat DETAILHANDELSANALYSE 2011 FOR HILLERØD KOMMUNE 6. juni 2012 Projekt nr. 206436 Version 4 Dokument nr. 123057003 Version 4 Udarbejdet af MST Kontrolleret af PFK Godkendt af RD NIRAS har i vinteren

Læs mere

Den gode lokalitet, hvor ligger den?

Den gode lokalitet, hvor ligger den? Den gode lokalitet, hvor ligger den? 1. Coop og Butiksudvikling 2. Investorsynspunkt (udlejer og Coop) 3. Kundesynspunkter (3 trends) 4. Den ikke levende bymidte 5. Hvad munder det ud i for Coop? Den optimale

Læs mere

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden.

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden. Opsummeret Feedback Introduktion I dette dokument vil vi opsummere de mest relevante resultater, der kom fra begge de afholdte workshops. De mest relevante resultater var dem, der igennem begge workshops

Læs mere

Orientering til Økonomiudvalget vedr. Status på København januar 2017

Orientering til Økonomiudvalget vedr. Status på København januar 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering til Økonomiudvalget vedr. Status på København januar 2017 Til brug ved budgetseminaret januar 2017 udleveres

Læs mere

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere.

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere. KØBERKARTOTEK Boligsøgende kunder er et af de vigtigste aktiver, du kan pleje som ejendomsmægler. Med C&B s køberkartotek kan du oprette et eller flere ønsker på en person eller firma og med det samme

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

ENERGIBESPARELSE I STATEN.

ENERGIBESPARELSE I STATEN. ENERGIBESPARELSE I STATEN. 24-09- 2010 Vejledning til indberetning af målerdata. Ministeriums niveau. Denne vejledning er et supplement til 8 i Vejledning til cirkulære nr. 9787 af 1. oktober 2009 om energieffektivisering

Læs mere

Rapport om Ligestillingsredegørelse

Rapport om Ligestillingsredegørelse Rapport om Ligestillingsredegørelse 2013 Assens Kommune 2 Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt.

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt. Thisted Kom m une Asylgade 30 7700 Thist ed Dato 10.04.2019 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 37138878 Evt. P-nummer Navn Vejnavn Solstrålen Thy Østerbakken Husnummer 19 Etage Side/Dør

Læs mere

AREALBEHOV INDHOLD. 1 Resultat og fremtidig planlægning. 1 Resultat og fremtidig planlægning 1. 2 Grundlag og forudsætninger 3.

AREALBEHOV INDHOLD. 1 Resultat og fremtidig planlægning. 1 Resultat og fremtidig planlægning 1. 2 Grundlag og forudsætninger 3. HOLBÆK KOMMUNE AREALBEHOV NOTAT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Resultat og fremtidig planlægning 1 2 Grundlag og forudsætninger

Læs mere

= eksklusivt lejemål til

= eksklusivt lejemål til = eksklusivt lejemål til retail, restauration eller leisure H. C. Andersens Boulevard 27 1553 København V 1 Unik beliggenhed på H.C. Andersens Boulevard Området omkring ejendommen er karakteriseret ved

Læs mere

> Et unikt medieoverblik

> Et unikt medieoverblik > Et unikt medieoverblik Optimalt medieoverblik Unikke søgemuligheder Ny medieportal for online planlægning Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo & kreativitet Markedsinformationen i dag FDIM/

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 137 til 1.520 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

DaTelTek ApS ich 4 SpAPI Telenor Serviceprovider API

DaTelTek ApS ich 4 SpAPI Telenor Serviceprovider API DaTelTek ApS ich 4 SpAPI Telenor Serviceprovider API Release 4.0.0 DaTelTek ApS Birkevej 4 DK-4640 Faxe Denmark CVR: 31 06 05 59 +45 32 22 22 22 www.dateltek.dk info@dateltek.dk Indholdsfortegnelse Ændring

Læs mere

1 Introduktion og formål

1 Introduktion og formål 1 Introduktion og formål Tak fordi du har benyttet vores beregner og indtastet Jeres data på onlinemarkedspladser.dk. En holistisk tilgang til vurdering af en ny salgskanal kræver, at du som minimum får

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Brugerguide Opdateret d. 21.07.2017 BRUGERVEJLEDNING TIL LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver anvendelsen af Lasso i Microsoft Dynamics CRM. Har du

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 272 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Brugervejledning for niveauinddeling

Brugervejledning for niveauinddeling Brugervejledning for niveauinddeling Niveauinddeling Mine serier 1. Formål: På denne side kan faggrupperne niveauinddele deres egne serier på autoritetslisten - bogserier, tidsskrifter og konferenceserier

Læs mere

Bilag A, vilkår for pakke 2. Forsyningspligt på teleområdet

Bilag A, vilkår for pakke 2. Forsyningspligt på teleområdet Bilag A, vilkår for pakke 2 Forsyningspligt på teleområdet Vilkår for XXX' varetagelse af en nummeroplysningstjeneste til nærmere afgrænsede grupper af handicappede, en landsdækkende nummeroplysningstjeneste

Læs mere

De udvalgte data kan præsenteres på skærmen, udskrives eller eksporteres til regneark, hvorfra man kan viderebearbejde data.

De udvalgte data kan præsenteres på skærmen, udskrives eller eksporteres til regneark, hvorfra man kan viderebearbejde data. STATISTIK - STATISTIK OVERSIGT STATISTIK Med statistikmodulet er det muligt at udvælge specifikke data fra TimePlan's database, f.eks. fra medarbejderstamkortet og planlægningsbilledet til statistikformål.

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Status på København januar

Status på København januar 1 Status på København Status på København er en opdatering af relevante nøgletal, som fortæller en samlet historie om Københavns styrker og udfordringer. Status på København opdateres to gange årligt.

Læs mere

Sociale investeringer - et vigtigt bidrag til den menneskelige og den samfundsøkonomiske bundlinje

Sociale investeringer - et vigtigt bidrag til den menneskelige og den samfundsøkonomiske bundlinje Udenforskabets pris og Skandia-modellen Sociale investeringer - et vigtigt bidrag til den menneskelige og den samfundsøkonomiske bundlinje Et samarbejde mellem: Skandia sætter fokus på sociale investeringer

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj 1. udgave

Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj 1. udgave LANDSBYGGEFONDEN 26. februar 2015 Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj 1. udgave Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. HVILKE DATA INDGÅR?... 3 3. SÅDAN GØR DU... 4 2.1 Find tvillinger...

Læs mere

Charmerende ejendom ved Kongens Nytorv

Charmerende ejendom ved Kongens Nytorv Charmerende ejendom ved Kongens Nytorv Store Kongensgade 14, 2. sal 1264 København K Unik og eksklusiv placering i det indre København midt i det chamerende og pulsrende byliv og tæt på offentlig transport.

Læs mere

Bernhard Bangs Alle 25 2000 Frederiksberg + 45 33862887 Interactivedenmark.dk Cvr nr: 35180109. 2. november 2015

Bernhard Bangs Alle 25 2000 Frederiksberg + 45 33862887 Interactivedenmark.dk Cvr nr: 35180109. 2. november 2015 Bernhard Bangs Alle 25 2000 Frederiksberg + 45 33862887 Interactivedenmark.dk Cvr nr: 35180109 2. november 2015 Det Interaktive Danmark i Tal 2014 1. Indledning Den interaktive branche består af en lang

Læs mere

Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj. LANDSBYGGEFONDEN 7. november 2016

Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj. LANDSBYGGEFONDEN 7. november 2016 Brugervejledning til Landsbyggefondens Tvillingeværktøj LANDSBYGGEFONDEN 7. november 2016 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. HVILKE DATA INDGÅR?... 3 3. SÅDAN GØR DU... 4 2.1 Find tvillinger...

Læs mere

St. Kongensgade 10, 3. sal 1264 København K

St. Kongensgade 10, 3. sal 1264 København K Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt St. Kongensgade 10, 3. sal 1264 København K Ledigt kontorlejemål på 65 m² Central placering mit i byen

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Vejledning til KL-værktøj til prissammenligning

Vejledning til KL-værktøj til prissammenligning V E J LEDNING Januar 2012 Vejledning til KL-værktøj til prissammenligning Denne vejledning beskriver kort, hvordan regnearkene til prissammenligning af indkøb anvendes. Overordnet kan redskabet bruges

Læs mere

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL

BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL Udbud af Kurerydelser - 2017 BESVARELSE AF INDKOMNE SPØRGSMÅL vedrørende udbud af Kurerydelser Dato for seneste opdatering: 06-09-2017 SPØRGSMÅL NR. 1: Vedr. udbudsbetingelserne. Total fragtomsætning på

Læs mere

Oplev boligudlejning i verdensklasse... boligspot. administration. solide onlineløsninger. Vedr. moduler: Basis + API + Reservation

Oplev boligudlejning i verdensklasse... boligspot. administration. solide onlineløsninger. Vedr. moduler: Basis + API + Reservation Oplev boligudlejning i verdensklasse... boligspot administration Vedr. moduler: Basis + API + Reservation solide onlineløsninger boligspot administration Et friskt pust i udlejningen Et friskt pust i udlejningen

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Realiserbarhed Hvordan markedsviden kan inddrages i planlægningen

Realiserbarhed Hvordan markedsviden kan inddrages i planlægningen Realiserbarhed Hvordan markedsviden kan inddrages i planlægningen 2 Introduktion Introduktion Byudvikling er en multidisciplinær opgave med mange interessenter og faggrupper Sadolin & Albæks indgangsvinkel

Læs mere

i modellen. Alle detaljer og analysemuligheder gennemgås dog ikke i denne skrivelse det er blot en introduktion, så du kommer godt fra start.

i modellen. Alle detaljer og analysemuligheder gennemgås dog ikke i denne skrivelse det er blot en introduktion, så du kommer godt fra start. SÅDAN KOMMER DU I GANG - en introduktion til KL s model for benchmarking på ungdomsuddannelsesområdet Denne skrivelse hjælper dig i gang med at bruge KL s benchmarkingmodel på ungdomsuddannelsesområdet.

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Basis og Udvidet Statistik for Administratorer V2.0 Indholdsfortegnelse 1. BASIS STATISTIK... 3 Træk en rapport... 3 Hovednummer rapporter... 3 Visning af data (Tid,

Læs mere

MasterPlan. Big Data og geografisk so ware l op meret investeringsplanlægning i kædens bu kker. Gilling præsenterer MasterPlan for dansk detailhandel

MasterPlan. Big Data og geografisk so ware l op meret investeringsplanlægning i kædens bu kker. Gilling præsenterer MasterPlan for dansk detailhandel MasterPlan Big Data og geografisk so ware l op meret investeringsplanlægning i kædens bu kker Gilling præsenterer MasterPlan for dansk detailhandel Investeringsplanlægning i detailhandlen vil fremover

Læs mere

= lyst kontor i. centrum af Odense. Gråbrødrepassagen 9, 2. sal 5000 Odense C

= lyst kontor i. centrum af Odense. Gråbrødrepassagen 9, 2. sal 5000 Odense C = lyst kontor i centrum af Odense Gråbrødrepassagen 9, 2. sal 5000 Odense C 1 I absolut nærhed til Odenses bedste gågadestrækning Gråbrødrepassagen er beliggende i hjertet af Odense og rummer både boliger

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Økonomiske potentialer i forebyggelse af førtidspension. Teknisk baggrundsnotat

Økonomiske potentialer i forebyggelse af førtidspension. Teknisk baggrundsnotat Økonomiske potentialer i forebyggelse af førtidspension Teknisk baggrundsnotat 2012 0 1. Introduktion Dette notat er et teknisk baggrundsnotat, som er knyttet til mploys analyse af økonomiske potentialer

Læs mere