Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt"

Transkript

1 Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt

2 2 Schüco Unikke hjem Indhold

3 Unikke hjem Schüco Skydedøre Foldedøre Vinduer Døre Solafskærmning Tilbehør Velkommen! God arkitektur er baseret på behov, dine behov. Vi hos Schüco hjælper dig med at skabe kvalitetsløsninger udover det sædvanlige. Du har idéerne, vi har løsningerne, og sammen kan vi tilpasse det til din drømmebolig. Vi lægger stor vægt på at udvikle smarte løsninger, lækkert design og funktionelt tilbehør. Eksempelvis vil du kunne betjene dine vinduer eller din skydedør med din smartphone. Produkterne er fremstillet i Danmark af nøje udvalgte partnere, der leverer den bedste service. Du får dermed en unik kombination af internationalt design, tysk kvalitet og dansk håndværk!

4 4 Schüco Unikke hjem Når arkitekturen integreres med naturen Naturligt lys er afgørende for at leve. Når interiør og eksteriør er perfekt afstemt og integreret med hinanden, skabes der harmoni. Ved at inddrage omgivelserne, skaber du plads og mulighed for at nyde alle årstider. Det nye skydedørsystem ASS 77 PD har vundet en række udmærkelser. Blandt dem er red dot design award best of the best 2012 i kategorien interior design.

5 Unikke hjem Schüco 5 At skabe kontinental luksus Panorama Skydedør ASS 77 PD - skydedøren, der giver dig maksimalt udsyn Den prisbelønnede panorama-skydedør er lavet til dig, der ønsker det allerbedste og nyeste inden for teknologi og design. Skydedøren kombinerer maksimalt lysindfald med et minimalistisk udseende og energiforbrug på passivhusniveau. Store synlige profilrammer er en saga blot, og det bliver næppe mere praktisk end, at døren åbnes automatisk af den skjulte motor og låses via fjernbetjening, fingeraftryk eller smartphone. ASS 77 PD står for Aluminium Sliding System 77 mm rammedybde, Panorama Design Minimalistisk design med maksimalt lysindfald grundet de meget smalle profilrammer Døren har et ekstremt smalt midtpunkt (kun 30 mm) og har integreret lås og styre-system Fås i tre varianter Super Insulation (SI), High Insuluation (HI) og Non Insulation (NI), hvoraf den super isolerede variant med U-værdi på 0,8 W/m²K svarer til passivhusniveau Den største glasskydedør med innovative glideskinner, som kan bære en glasvægt op til 500 kg pr. sektion og størrelser op til x mm Glastykkelse på op til 60 mm Åbnes nemt og komfortabelt via smartphone, fingeraftryk eller fjernbetjening. Velegnet til alle typer af huse - hæve-skydedør ASS 70.HI Roligt ydre giver indre fred. Det højisolerede hæve-skydedør system ASS 70.HI er et stilrent og funktionelt design, der harmonerer med de fleste huse. Den fremragende isolering passer perfekt til boliger, hvor der er brug for store åbningspartier på op til fire dørfløje med åbning fra midten eller siden. Ved at løfte skydedøren reduceres friktionen, som gør det lettere at trække døren til side. Efter åbning kan du fiksere døren, hvor du ønsker det og derved forhindre fingre i at komme i klemme. ASS 70.HI står for Aluminium Sliding System, 70 mm rammedybde, High Insulation Højisoleret udførelse med U-værdi ned til 0,8 W/m²K (passivhusniveau) Maksimal rudetykkelse 52 mm, passer til trelags termoruder Velegnet til store åbningspartier i op til seks sektioner med mål op til x mm og glasvægt på op til 400 kg pr. dørfløj Slidstærke, rustfrie glideskinner for minimal vedligeholdelse God lydisolering og ekstrem høj tæthed klasse 9a i slagregnstæthed (E1050 Pa) Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 2 Stort udvalg af beslag og tilbehør, som myggenet og skjulte motorer Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

6 6 Schüco Unikke hjem Gør dit rum større med skydedør ASS 50 Lys danner grundlag for vort velbefindende og bidrager til at skabe et harmonisk hjem for dig og din familie. Med ASS 50 vil du opleve den moderne og frie følelse ved at bruge de store transparente skydedøre i et vilkårligt antal rammer med mål op til x mm. Det slanke design med smalle synlige profiler passer godt sammen med den minimalistiske skandinaviske stil, og du kan vælge fra en bred vifte af tilbehør. Skydedøren kan udstyres med alt fra hæveskydefunktion for en enkel betjening til tre punktslås, børnesikring og forskellige farver ind- og udvendigt. ASS 50 står for Aluminium Sliding System, 50 mm rammedybde Højisoleret udførelse med U-værdi ned til 1,3 W/m²K Maksimal rudetykkelse 32 mm, velegnet til tolags termoruder Velegnet til store åbningspartier i op til seks sektioner med mål op til x mm og glasvægt op til 400 kg pr. dørblad Slidstærke, rustfrie stål-glideskinner for minimal vedligeholdelse God lydisoleering og slagregnstæthed i klasse 9A Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 2 Stort udvalg af design-beslag og tilbehør som myggenet Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

7 Unikke hjem Schüco 7 Når grænsen mellem ude og inde udviskes Den praktiske foldedør ASS 80 FD.HI Udvisker gænser mellem ude og inde. De lette foldedøre kører på lydsvage hjul og giver plads til størst mulig udnyttelse af terrasse og tilstødende rum. Når vejret er godt udnyttes det åbne rums fleksibilitet, og er det for koldt, nydes lyset stadig gennem de store højisolerede ruder - hele året! En praktisk løsning er, at foldedøren kan konstrueres således, at en af rammerne udføres som gangdør. Med den løsning har du en terrassedør i partiet, så det ikke er hele partiet der skal åbnes, når du skal ud. ASS 80 FD.HI står for Aluminium Sliding System, 80 mm rammedybde, foldedør, High Insulation Praktisk design, der kan foldes til slanke elementer på ind- eller udvendig side og parkeres valgfrit til højre eller venstre Højisoleret til udførelse med U-værdi ned til 0,8 W/m²K Maksimal rudetykkelse 53 mm, velegnet til trelags termoruder Du skaber din egen foldedør med op til seks sektioner, maksimal vinduesramme-bredde op til 1200 mm og ramme højde op til 3000 mm, maksimal rammevægt 100 kg Slidstærke og rustfrie stål-glideskinner for minimal vedligeholdelse God lydisolering og slagregntæthed i klasse 8A Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 2 Stort udvalg af design-beslag og tilbehør som myggenet Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

8 8 Schüco Unikke hjem Lys og betagende udsigt Ved valg af vinduer, påvirker du husets design både udvendigt som indvendigt. De generøse glasvægge og gennemtænkte teknologiske løsninger gør det muligt for dig at sætte dit personlige præg på valget af vinduer til din bolig. Du kan opnå en mere funktionel hverdag uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse og kuldenedfald fra de store glaspartier. Schücos stilfulde design harmonerer godt med den danske arkitektur i al sin enkelthed, hvad enten det gælder bybolig eller en villa nær kysten. Skab din egen panoramaudsigt med AWS 75.SI Udnyt muligheden for at få mere udsyn og lys ind i din bolig. Med AWS 75.SI skaber du et smart, stilfuldt og inspirerende udtryk i din bolig. Det super-isolerede vindue i aluminium kan konstrueres i stort format og i kombination med flerlags termorude, vil det kunne opfylde kravene til passiv og lavenergihuse. Systemløsningerne kan vælges med mange forskellige beslag og låseteknikker, der er indbrudshæmmende. AWS 75.SI står for Aluminium Window System, 75 mm rammedybde, Super Insulation Super-isolerede (SI) med U-værdi ned til 0,74 W/m²K Maksimal rudetykkelse 61 mm, passer til trelags termoruder Fås i to udformninger: RL = Residential Line og SL = Soft Line Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3 Stort udvalg af design-beslag og tilbehør Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

9 Unikke hjem Schüco 9 Unikt udseende med AWS 75 BS.SI Vinduet til dem, der ønsker et privat hjem med stilistisk kant. Blokvinduessystem AWS 75 BS.SI med skjult opluksramme set ude fra og profilramme på kun 66 mm giver maksimal glasareal. Det smalle design til vinduet er både superisoleret og indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3. Vinduet har et stilrent design med et ensartet udseende både ved faste og ved oplukkelige partier. AWS 75 BS.SI står for Aluminium Window System, 75 mm rammedybde, Block System, Super Insulation Enkelt design til faste og oplukkelige vinduer Super-isolerede (SI) version med U-værdi ned til 0,71 W/m²K Maksimal rudetykkelse 46 mm, passer til trelags termoruder Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3 Stort udvalg af design-beslag og tilbehør Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt. Lækkert, imponerende og energieffektivt - takket være AWS 90.SI + Gulv-til-loft vinduer lukker det naturlige lys ind og er med til at skabe en rummelig følelse af harmoni i din bolig. AWS 90.SI + passer til dem, der ønsker at beskytte både miljøet og pengepungen ved at minimere energiforbruget uden at gå på kompromis med størrelsen af vinduesparti. Superisolering og forbedrede tætninger forhindrer varmen i at sive ud, og vinduet er et af de få aluminiumsvinduer, der opfylder kravene til passivhusniveau. AWS 90.SI+ står for Aluminium Window System, 90 mm rammedybde, Super Insulation Moderne design og passivhusniveau Super-isolerede (SI) version med U-værdi ned til 0,69 W/m²K Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3 Stort udvalg af designbeslag og tilbehør Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

10 10 Schüco Unikke hjem Den indbydende entré Døren giver det første indtryk og byder dig velkommen. Den rigtige dør er prikken over i et for en moderne bolig, hvor ønsket om tryghed, komfort, stabilitet og minimal vedligeholdelse vægtes højt. Design den selv og skab det indtryk, du ønsker at udtrykke. Vores aluminiumsdøre er velisolerede, ekstremt stabile, næsten vedligeholdelsesfrie, og komforten er høj med de forskellige muligheder for udstyr, som fjernbetjening, brandsikring, lydisolering og automatisk døråbning. Stilfuld entredør med ADS 90.SI Den superisolerede aluminiumsdør ADS 90.SI er en stilfuld dør med høj komfort. Du bestemmer hvilket design, der passer til din stil og behov, og udstyrer den med det nyeste inden for sikkerhed og teknologi. Med en stabil dørkonstruktion, rammedybde på 90 mm i dybden, opnår du en sikker og velisoleret designdør, der er velegnet til rummelige entreér. Døren udføres som ud- og indadgående, og du har en bred vifte af tilbehør og greb at vælge imellem. ADS 90.SI står for Aluminium Door System, 90 mm rammedybde, Super Insulation Stor valgfrihed med hensyn til farve, mål og design ADS Super-isolerede (SI) system, har en U-værdi ned til 1,0 W/m 2 K - afhængig af valget af dørfyldning og glas Fremragende tæthed, tæthedsklasse 4 og slagregnstæthed op til klasse 9a God lydisolering og stabil konstruktion for lang levetid og minimal vedligeholdelse Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3 Bredt udvalg af designbeslag og greb samt tilbehør som sikkerhedslåse og indbrudshæmmende ruder, automatisk døråbning, brandsikring, ekstra lydisolering, elektronisk overvågning, kontrolpanel, der kan forbinde de tekniske systemer til styring af vinduer og solafskærmning Automatiseret adgang via fingeraftryk, smartphone eller fjernbetjening Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt.

11 Unikke hjem Schüco 11 Stærk og indbydende ADS 75 HD.HI Heavy Duty-døren ADS 75 HD.HI er en aluminiumsdør med stor styrke. Den er robust, og du kan præge den med dit valg af design og tilbehør. Døren anbefales til brug, hvor der er meget trafik og store indgange, da den kan udføres som dobbeltdør med bredde på mm og højde mm. ADS 75 HD.HI står for Aluminium Door System, 75 mm rammedybde, Heavy Duty, High Insulation Stor valgfrihed i farvevalg, design og mål Højisoleret (HI) version, som afhængig af størrelse og valg af glas, når en U-værdi på 1,0-1,6 W/m2K Slagregnstæthed op til klasse 5A God lydisolering og solid konstruktion giver lang levetid og minimal vedligeholdelse Velegnet til store indgangspartier med mål op til mm (dobbeltdør) og højde mm, maksimal dørvægt på 200 kg Indbrudshæmmende op til modstandsklasse 3 Bredt udvalg af designbeslag og greb samt tilbehør som sikkerhedslåse og indbrudshæmmende ruder, automatisk døråbning, brandsikring, ekstra lydisolering, elektronisk overvågning, kontrolpanel, der kan forbinde de tekniske systemer til styring af vinduer og solafskærmning Automatiseret adgang via fingeraftryk, smartphone eller fjernbetjening Elokseres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskelligt farvevalg ind- og udvendigt. Testet op til en million åbninger.

12 12 Schüco Unikke hjem Det rigtige lys hver dag I Skandinavien værdsætter vi sollyset, men uanset hvor meget vi elsker sollys, er det rart at undgå lys, der blænder eller undgå hede. En løsning, hvor dagslys og komfort kan kombineres, er ved brug af solafskærmning. Det kan integreres, så det harmonerer med bygningens arkitektoniske stil, og samtidig giver det mulighed for at tilslutte solafskærmning til det centrale varmesystem for optimal udnyttelse af lys og varme. Bevægelige lameller ALB Persienne CTB Persienne CTB Skyde-skodder ALB Faste lameller Integrerede persienner CTB En diskret form for solafskærmning er brugen af persienner, der er integreret i facaden og forsvinder i kassetten/ facaden. Eksempelvis er solafskærmning CTB små minilameller i aluminium, der fungerer som jalousilåge, der giver god skygge og bibeholder det naturlige lys. De kan også afskærme for nysgerrige blikke. Det motoriserede CTB-system er testet til at modstå vindbelastninger på op til 30 m/s og udføres som eloxeret, i udvalgte farver. Synlige lameller ALB Solafskærmning kan være meget mere end blot at skærme for solen. Det kan bruges som et aktivt og spændende element på facaden og understøtte det arkitektoniske udtryk. Med et stort udvalg af materiale, farve, design og betjeningsautomatik, kan du finde en solafskærmningsløsning, der matcher dine behov. Skyde-skodder i aluminium De monterede skodder kører på letrullende kuglelejer og alt efter montage på en eller to skinner øges fleksibiliteten for effektiv udnyttelse. Faste elipseformet lameller Solidt design med lang levetid. Tilpasset det nøjagtige behov for skygge og kan monteres både som lodret/vandret solafskærmning og udgør derved et spændende designelement på facaden. De kræver ikke eftersyn og er næsten vedligeholdelsefrie. Bevægelige lameller Styres let ved berøring eller fjernbetjening via din smartphone. De kan indstilles til at følge solens bevægelser og monteres som lodret eller vandret solafskærmning, som det nu passer til facaden og behov.

13 Unikke hjem Schüco 13 Den afgørende detalje Alle vores produkter er specieldesignede og tilbydes i mange forskellige løsninger. Med det store udvalg af tilbehør og funktioner, så som automatiserede løsninger og designbeslag og greb, er der med sikkerhed også en løsning, der tiltaler dig. Prisbelønnet grebsserie Smarthomeløsninger med praktisk display Overvej hvilken type lås du behøver. En fingerregl beskriver: jo flere låspunkter der forbinder dørblad og karm, desto stærkere, tættere og mere stabil bliver dørkonstruktionen. Vi tilbyder 1-,3- og 5 punktslås. Praktiskt myggenet i stilren udførelse Adgangskontrol i form af fingeraftryk scanner Stort udvalg i elokseringer Vores produkter eloxeres eller lakeres i valgfri farve med mulighed for forskellige farvevalg ind- og udvendigt. Overfladebehandling er vedligeholdelsesfri med lige så lang levetid som vore produkter, og du kan tilvælge en for-anodisering for ekstra holdbarhed i f.eks kystnære områder.

14 14 Schüco Unikke hjem Inspiration Foldedør ASS 80 FD.HI Foldedør ASS 80 FD.HI Fordele Stort lysindfald Stor fleksibilitet Udestue forlænger sommersæsonen Vintersol og sommerskygge Udestue med foldeparti Diskret bundstykke giver en jævn overgang mellem inde og ude Skydeparti i facaden Foldeparti i facaden

15 Unikke hjem Schüco 15 Tagudhæng mod syd beskytter mod den varme sommersol og lader lyset trænge ind i de mørke måneder Skydedør ASS 70.HI Skydedør ASS 70.HI Vindue AWS 75 BC.HI Johan Sundberg Johan Sundberg Arkitektur Uddannet på arkitektskolen LTH Eget firma siden 2002 Nomineret til magasinet arkitekturs debutpris for Villa Bergman Werntoft 2007 Udvalgt som én af 30 arkitekter i hele verden til Wallpaper Architects Directory Et vinduesparti i hjørnet giver større udsyn og lysindfald. Ved placering i fuld højde og på niveau med terræn udviskes grænsen næsten mellem ude og inde Jeg tror på en stærk orga ni sation og strømlinet formgivning i alle projekter. Arkitekt-erhvervet er en kunstnerisk mission, der har indslag af teknik, økonomi og mange andre ting. Hjertet i arkitektens virksomhed er ingen enkelt del men en helhed. Sammen skaber jeg og min klient noget større end de enkelte dele. Skydedør Skydedøre giver let adgang til terrassen og åbner for mange brugsmuligheder af terrassen Tegl Petersen Tegl D91 Træbeklædning Sibirisk lærk

16 Schüco for dig som ønsker lidt ekstra Schüco hjælper dig med at skabe kvalitet udover det sædvanlige i din bolig og tilbyder dig fleksible produkter til moderne hjem med personlighed. Vi tager udgangspunkt i dine behov og tilpasser unikke løsninger til dig. Vore vinduer, døre og vinterhaver fremstilles af det modstandsdygtige materiale aluminium, der har en meget lang levetid, og af glas. Det er vedligeholdelsesfrit og stabilt, kan let formes efter dine mål. Vi lægger stor vægt på intelligent og veldesignet tilbehør og tilbyder professionel rådgivning og service via vore partnere, som står til rådighed for dig hele vejen fra tegnebræt til færdig montage. Med Schüco får du en unik kombination af internationalt design, tysk kvalitet og dansk håndværk. Schüco International KG Schüco International KG Salgskontor Danmark Stamholmen 149, Hvidovre Telefon: Telefax: Schüco: Systemløsninger til vinduer, døre, facader og solarprodukter. I samarbejde med sit verdensomspændende netværk af partnere, arkitekter, specifikationsansvarlige og investorer udvikler Schüco bærerdygtige klimaskærme med fokus på mennesker og deres behov, i harmoni med natur og teknologi. De højeste krav til design, komfort og sikkerhed kan imødekommes. Samtidig reduceres udledningen af CO 2 gennem øget energieffektivitet, og derved skånes de naturlige ressourcer. Schüco og dets divisioner Metal, PVC-U og New Energies leverer specielfremstillede løsninger til nybyggeri og renovering, som er udtænkt til at opfylde individuelle behov for brugerne i alle klimazoner. Med ansatte og samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i 78 lande og realiserede i 2012 en omsætning på 1,8 milliarder euro. Gjerulff A/S Glarmestervej Silkeborg tlf.: allan@gjerulff.dk

Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt

Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt 2 Indhold 3 05 07 08 10 12 13 Skydedøre Foldedøre Vinduer Døre Solafskærmning Tilbehør Velkommen! God arkitektur er baseret på behov, dine behov. Vi hos hjælper dig

Læs mere

Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt

Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt Byg nyt og få dine boligdrømme opfyldt 2 Schüco Unikke hjem Indhold Unikke hjem 3 05 07 08 10 12 13 Skydedøre Foldedøre Vinduer Døre Solafskærmning Tilbehør Velkommen! God arkitektur er baseret på behov,

Læs mere

Byg om og slip lyset ind

Byg om og slip lyset ind Byg om og slip lyset ind 2 Schüco Glas og aluminium Indhold Glas og aluminium Schüco 3 05 08 12 14 17 18 Udestuer Vinduer Foldedøre Skydedøre Tilbehør Inspiration 4 Schüco Glas og aluminium Velkommen!

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør Schüco ThermoSlide Superisoleret PVC-hæve-/skydedør 2 Schüco ThermoSlide Den perfekte forbindelse mellem inde og ude Hæve-/skydedøre skaber rum med masser af lys, en smuk udsigt og sætter deres helt eget

Læs mere

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt Sæt dit præg - og få de højeste krav til æstetik og funktion opfyldt Integreret, greb med lys Eksklusivt, strømlinet look Behagelig, komfortabel og nem betjening Tidløst, stilrent design Gennemarbejdet,

Læs mere

Schüco folde- og skydedøre i aluminium

Schüco folde- og skydedøre i aluminium Schüco folde- og skydedøre i aluminium 2 Schüco Schüco 3 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i boligen. Med Schücos folde- og skydedøre har du mulighed for at åbne ud til altanen, terrassen

Læs mere

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur Døre, vinduer og facader GGF 2010 ApS Rugvænget 22 A 2630 Taastrup tlf.: 43 30 11 40 ggf@ggf.dk www.ggf.dk 2 Schüco Aluminiumssystem Indhold Aluminiumssystem

Læs mere

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur Døre, vinduer og facader Grøn teknologi til den blå planet Miljøvenlig energi med sol og vinduer 2 Schüco aluminiumsystem Indhold Aluminiumsystem Schüco 3

Læs mere

Hæve-skydedøren. Vores komposit vinduer og døre. Energieffektivitet i perfektion. www.svendborgvinduer.dk

Hæve-skydedøren. Vores komposit vinduer og døre. Energieffektivitet i perfektion. www.svendborgvinduer.dk Vores komposit vinduer og døre Gulner og krakelere ikke Er UV-bestandige Har en længere levetid Er 100% fri for svamp og råd Hæve-skydedøren Energieffektivitet i perfektion www.svendborgvinduer.dk 1 1

Læs mere

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM FOLDEDØRE DN -- AFD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM har flere forskellige foldedøre i aluminium. Programmet rummer alt fra den lette uisolerede med 1 lags glas til den højisolerede med lavenergiglas. Rammernes

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

Energisparevinduer til høje krav. Schüco Thermo 6 Classic

Energisparevinduer til høje krav. Schüco Thermo 6 Classic Energisparevinduer til høje krav Schüco Thermo 6 Classic Indhold Thermo 6 Classic Indhold Schüco 3 Energi Sikkerhed og komfort Design 04 08 10 Schüco Thermo 6 Classic gennemprøvet teknologi til miljøbevidste

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Santex Vinterhaver - Design

Santex Vinterhaver - Design Santex Vinterhaver - Design Santex Vinterhaver Design Nyd udefornemmelsen inden døre året rundt og forøg både husets værdi og din livskvalitet. Santex Design er en ny eksklusiv serie af vinterhaver. Rummene

Læs mere

SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD DU NORD

SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD DU NORD SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD du nord s DREJE-SKYDEdøre i GLAS OG aluminium har flere forskellige skyde- drejedøre i glas og aluminium. Programmet rummer alt fra den lette rammeløse med 1 lags hærdet glas

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO Nordic Design Plus

Læs mere

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Markiser Rulleskodder Energigardiner Mørklægningsgardiner Bolig i balance VELUX Danmark A/S 2012 velux.dk VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag,

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge Sapa Glasparti 3074 3074 Glaspartier består af isolerede, 74-138 mm dybe aluminiumprofiler. Glassene monteres fra indersiden med glaslister. Det ydre

Læs mere

Ingen vejrbegrænsning

Ingen vejrbegrænsning Ingen vejrbegrænsning Hvad siger vejrudsigten? Lørdag 28 Søndag 19 1 m/s 12 m/s Alu-single & Alu-double Skydedøre til glasinddækning af udestuer, overdækninger og altaner Driller vejre t? D r l i v l r

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Skyde- og foldedøre. Ahlnor.dk. Incl. prisliste. Vil man åbne op til haven fra huset eller udestuen er en folde- eller skydedør den oplagte løsning

Skyde- og foldedøre. Ahlnor.dk. Incl. prisliste. Vil man åbne op til haven fra huset eller udestuen er en folde- eller skydedør den oplagte løsning Læs mere på Ahlnor.dk Skyde- og foldedøre 2017 Incl. prisliste Vil man åbne op til haven fra huset eller udestuen er en folde- eller skydedør den oplagte løsning Skydedøre Ring 70 20 58 59 og få en snak

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

UDESTUER SANTEX UDESTUER

UDESTUER SANTEX UDESTUER UDESTUER SANTEX UDESTUER Santex Udestuer: Udestuen er en forlængelse af huset ud i det grønne, men også en forlængelse af sæsonen. Vil du anvende rummet året rundt, eller nyde et tidligt forår og et sent

Læs mere

MicroShade. Redefining Solar Shading

MicroShade. Redefining Solar Shading MicroShade Redefining Solar Shading Naturlig klimakontrol Intelligent teknologi med afsæt i enkle principper MicroShade er intelligent solafskærmning, der enkelt og effektivt skaber naturlig skygge. Påvirkningen

Læs mere

Acrimo markiser og screens. Lys og skygge i hjemmet og på terrassen

Acrimo markiser og screens. Lys og skygge i hjemmet og på terrassen Acrimo markiser og screens Lys og skygge i hjemmet og på terrassen Acrimo Solafskærmning A/S står bag en række dansk producerede kvalitetsprodukter, der giver smukke, robuste og holdbare løsninger, som

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur. Døre, vinduer og facader

Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur. Døre, vinduer og facader Værdiskabende design til bæredygtig arkitektur Døre, vinduer og facader 2 Indhold 3 04 05 06 10 11 14 15 Byggeri for fremtiden Værdiskabende løsninger døre dørbeslag vinduer facader glastag 4 Byggeri for

Læs mere

LETTE SKYDEDØRE DN -- ASD DU NORD DN -- ASD DU NORD S LETTE SKYDEDØRE I GLAS OG ALUMINIUM

LETTE SKYDEDØRE DN -- ASD DU NORD DN -- ASD DU NORD S LETTE SKYDEDØRE I GLAS OG ALUMINIUM LETTE SKYDEDØRE DN -- ASD S LETTE SKYDEDØRE I GLAS OG ALUMINIUM Det danske vejr er kendt for sin lunefuldhed. Det ene øjeblik skinner solen det næste øser det ned. Lige når man har sat glas og tallerkner

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

Sapa Vindue 1086/SX/PX. Højisoleret op til passivhusniveau

Sapa Vindue 1086/SX/PX. Højisoleret op til passivhusniveau Sapa Vindue 0/SX/PX Højisoleret op til passivhusniveau Sapa Vindue 0, 0 SX og 0 PX Sapa Vindue 0 er baseret på en stabil konstruktion med en profildybde på mm. Det er isoleret med 42 mm polyamidlister,

Læs mere

VELFAC 200i - udadgående vinduer

VELFAC 200i - udadgående vinduer VELFAC i - udadgående vinduer Titel Side VELFAC 201i Sidehængt vindue 32 VELFAC 207i Sidestyret vindue 33 VELFAC 210i Fast vindue 34 VELFAC 212i Topstyret vindue 35 VELFAC 220i jørnevindue 36 VELFAC 229i

Læs mere

Integrerede persienner. Sirius. Den unikke persienne - hæves nedefra og op. Det intelligente persiennesystem

Integrerede persienner. Sirius. Den unikke persienne - hæves nedefra og op. Det intelligente persiennesystem Integrerede persienner Sirius Den unikke persienne - hæves nedefra og op Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: I forhold til faste vægge øges det naturlige lysindfald, og arbejdsmiljøet forbedres

Læs mere

Santex Vinterhaver - Star

Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver Star Vil du gerne have et rum, du kan nyde året rundt, så skal du vælge en vinterhave. Hvis du derudover gerne vil have samme nydelse år efter år, så vælger

Læs mere

Sapa Vindue 1086/SX/PX. Højisoleret op til passivhusniveau

Sapa Vindue 1086/SX/PX. Højisoleret op til passivhusniveau Sapa Vindue /SX/PX Højisoleret op til passivhusniveau Sapa Vindue, SX og PX Sapa Vindue er baseret på en stabil konstruktion med en profildybde på mm. Det er isoleret med 42 mm polyamidlister, og præsterer

Læs mere

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline Garageporte Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline En port til drømme og det man skal passe på Når garagen

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Sapa Vinduer og Døre i letvægge. Rationel montage i sandwichkonstruktioner

Sapa Vinduer og Døre i letvægge. Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vinduer og Døre i letvægge Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vindue 1074 og 1086 i letvæg Vores isolerede vinduessystem 1074 med en profildybde på 74 mm giver en lav U-værdi samt høj

Læs mere

Skydedøre. vinduesdøre & foldevinduesdøre

Skydedøre. vinduesdøre & foldevinduesdøre Skydedøre vinduesdøre & foldevinduesdøre Giv din bolig åbne arealer. Åbn op til det fri. Slip dagslyset ind og lad haven blive en del af din dagligstue. Grænsen mellem ude og inde viskes ud med det rette

Læs mere

Boligens lyseste rum. Systemer til udestuer, orangerier og terrasseoverdækninger

Boligens lyseste rum. Systemer til udestuer, orangerier og terrasseoverdækninger Boligens lyseste rum Systemer til udestuer, orangerier og terrasseoverdækninger Indhold Schüco 3 04 06 07 08 09 10 12 13 14 16 17 18 19 20 21 23 Udestuer - lyse og lette rum Invitér lyset indenfor Bo i

Læs mere

VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE. Rationel montage i sandwichkonstruktioner

VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE. Rationel montage i sandwichkonstruktioner VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vindue 1074 og 1086 i lettvegg Vores isolerede vinduessystem 1074 med en profildybde på 74 mm giver en lav U-værdi samt høj luftog

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

kvalitet til tiden siden1927

kvalitet til tiden siden1927 rulff Gje kvalitet til tiden siden1927 Gjerulff Velkommen til Gjerulff A/S Gjerulff A/S er et gammelt, velrenommeret og solidt Silkeborgfirma, der har leveret... Kvalitet til tiden lige siden starten i

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering Teknisk information - det ultimative vindue i et unikt design Vrøgum har udviklet det ultimative vindue svarre. Vinduet kombinerer et unikt design med et vedligeholdelsesfrit eksteriør med nogle af de

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system Sapa Systemoversigt Vælg det rigtige system Sapa Døre systemoversigt 2086 SX højisoleret 2086 isoleret 2060 ekstra stærk 2050 uisoleret Sapa Dørsystem 2086 / 2086 SX 2050 2060 Systemudførelse Std Plus

Læs mere

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri Få dig et ekstra rum i det fri Velkommen Selvom det danske vejr er lunefuld, kan du godt nyde det året rundt, uden at bekymre dig om vejrudsigten. Med en overdækket terrasse, udestue, glastilbygning eller

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Beskrivelse af produktprogram

Beskrivelse af produktprogram ovenlysmoduler Beskrivelse af produktprogram Produktprogram for ovenlysmoduler ovenlysmoduler er et modulært ovenlyssystem til erhvervs- og offentligt byggeri. Systemet består af et komplet produktprogram

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

Sapa Facadekomplettering. Flere valgmuligheder for funktion og udseende

Sapa Facadekomplettering. Flere valgmuligheder for funktion og udseende Sapa Facadekomplettering Flere valgmuligheder for funktion og udseende Indvendige basisprofiler Basisprofiler i rektangulær, T- eller I-form. Det er muligt at kombinere de forskellige former for at opnå

Læs mere

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system Sapa Systemoversigt Vælg det rigtige system Sapa Døre systemoversigt 2086 SX højisoleret 2086 isoleret 2074 isoleret 2060 ekstra stærk 2050 uisoleret Sapa Dørsystem 2086 / 2086 SX 2074 2050 2060 Systemudførelse

Læs mere

Sapa Facadekomplettering. Flere valgmuligheder for funktion og udseende

Sapa Facadekomplettering. Flere valgmuligheder for funktion og udseende Sapa Facadekomplettering Flere valgmuligheder for funktion og udseende Indvendige basisprofiler Basisprofiler i rektangulær, T- eller I-form. Det er muligt at kombinere de forskellige former for at opnå

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 1 Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 2 Fast vindue 26 VELFAC 2 Topstyret vindue 2 VELFAC 220 Hjørnevindue VELFAC 229 Vendevindue 32 VELFAC 231

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Læs mere på Ahlnor.dk Terrasseoverdækning 2017 Incl. prisliste Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Terrasseoverdækning Ring 70 20 58 59 og få en snak

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

www.ahlnor.dk MERE LYS LIVSKVALITET OG UDERUM

www.ahlnor.dk MERE LYS LIVSKVALITET OG UDERUM www.ahlnor.dk MERE LYS LIVSKVALITET OG UDERUM Udestuer 2016 Velkommen til Ahlnor Ahlnor er et familieejet firma med mange års erfaring indenfor udestuer, havepavilloner, tilbygninger, vinduer og døre,

Læs mere

Aluminium in Architecture. Grænseløs åbenhed. WICSLIDE S82/S86 Skydedøre

Aluminium in Architecture. Grænseløs åbenhed. WICSLIDE S82/S86 Skydedøre R Aluminium in Architecture Grænseløs åbenhed WICSLIDE S82/S86 Skydedøre Døre, der åbner grænser Skydedøre, der i lukket tilstand fungerer som en transparant væg, slipper lys ind, udvider rummets grænser,

Læs mere

Insektnet. Nyd den friske luft i fred

Insektnet. Nyd den friske luft i fred Insektnet Nyd den friske luft i fred Allergivenlige net Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex insektnet også et oplagt valg. Vi har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen

Læs mere

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden Glasinddækning af altaner fra Lumon Værelse med udsigt Komfort for fremtiden Undersøgelser har dokumenteret store besparelser gennem glasinddækning af altaner leveret af Lumon. Udgiften er minimeret, såvel

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Create your personal space

Create your personal space DANSANI MATCH BRUS Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Match / Produktinformation Match Pivot og fast væg Alle Match-svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i

Læs mere

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Nyhed 2016/17 1 Indhold Cool-Quick Elementer, lav dit terrassetag til en JED Udestue Side 8 JED NIVEAU terr Mangfoldighed aner 2 Nyd de første solstråler i foråret,

Læs mere

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley.

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley. Folde Funktionelle folde * se garantibetingelserne www.marley.dk Gør det med Marley. Funktionelle folde Så praktisk og så flot: folde sørger ganske enkelt for mere plads i rummet! For svingområdet for

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Sapa Vindue Minimalt vedligehold og god komfort

Sapa Vindue Minimalt vedligehold og god komfort Sapa Vindue 10 Minimalt vedligehold og god komfort Sapa Vindue 10 Vores isolerede vinduessystem 10 med en profildybde på mm giver en lav U-værdi samt høj luft- og vandtæthed. Den effektive tætning bidrager

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO - Vinduessystemet

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Sapa Glasparti 3086/3086 SX. Højisolerede vægge

Sapa Glasparti 3086/3086 SX. Højisolerede vægge Sapa Glasparti 3086/3086 SX Højisolerede vægge Sapa Glasparti 3086/3086 SX Glasparti 3086 og 3086 SX har 86 mm dybe aluminiumprofiler. Disse er basisisoleret med 42 mm glasfiberarmerede polyamidlister.

Læs mere

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED CURVED 2 record your global partner for entrance solutions record CURVED produkter Smuk, indbydende, imponerende

Læs mere

Historie og nutid mødes

Historie og nutid mødes Ny lancering Endnu et A-vindue Historie og nutid mødes - i moderne og energivenlige rammer! En gennemprøvet energikonstruktion Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt vindue i en velkendt og

Læs mere

FLEXYFOLD & FLEXYSTACK. Altanlukninger Foldedøre

FLEXYFOLD & FLEXYSTACK. Altanlukninger Foldedøre FLEXYFOLD & FLEXYSTACK Altanlukninger Foldedøre Altanlukning MAB Flexyfold For projekterende. beskrivelse til udbudsmateriale. MAB FLEXIFOLD Altanlukning Panel MAX vægt: 50 kg. Glas tykkelser: -8-10 mm.

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi Hansen på lavenergi Den globale opvarmning er et faktum! Temperaturen stiger og CO 2 niveauet bærer sin del af skylden, hvorfor det er ønskeligt

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design Persienner Kontroller lyset med klassisk design Velkommen til en verden af individuelle udtryk Persienner er en af de mest populære gardintyper. Og ikke uden grund. Lamellernes fleksible indstillings muligheder

Læs mere