VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2011"

Transkript

1 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2011 Nu er det endelig tid til - standerhejsning Lørdag d. 30. april kl. 13 sættes standeren og kl. 18 er der aftensfest. Tilmeld dig allerede nu på hjemmesiden Vi skal dog inden det sker have ordnet hus og omgivelser, det sker tirsdag d. 26. april kl. 16.

2 VIKINGEN 2 Formanden har ordet! Først vil jeg endnu engang takke Claus Kildegaard for mange års tro tjeneste i Vikingen. Han har udført et kæmpe stykke arbejde i de 26 år, med både juniorafdeling, bestyrelsesarbejde og Amba. Også en personlig tak for alle de år, hvor vi har været gaster på hinandens både på diverse kap- og tursejladser. Vi har ikke altid været enige, men båden er altid kommet i mål uden skader. Den nok længste tur vi har haft sammen, var den gang, hvor vi skulle sejle hjem fra Stockholm med min 402 som lige var købt. Claus var hovmester. Jeg ved ikke rigtig hvad han købte i byen fredag eftermiddag, men jeg ved hvad denne mand kan servere på en sejltur, som tager 58 timer uden mulighed for at smutte til købmand. Det var nogenlunde den samme borddækning og servering af 3 retters menu, som han ville have lavet, hvis det var en klubfest. Nu har han som de fleste nok ved, bestemt sig for at lade sig pensionere, hvilket er lidt øv for os. Jeg vil håbe, at vores gamle formand og Lis får sejlet rigtig mange gode og hyggelige sømil i deres nye pensionistbåd, med varmt vand og bruser flere steder. Dernæst vil jeg gerne takke for valget, og for den tiltro I har til mig som ny formand i klubben. Jeg vil også gerne byde den nye bestyrelse velkommen. Jeg får noget at se op til, og mener ikke selv, at jeg når den gamle formand til sokkeholderne, men det kan jo være, at jeg vokser lidt med tiden. Da jeg ikke selv er chefkok, i finere madlavning, er det lykkedes at finde nogle piger, som gerne vil køre det nye festudvalg. Der er som altid nogle, som skal stå for planlægningen af vores kapsejlads, og de er også fundet. Og sidst men ikke mindst, har vi også fået nogle tirsdags piger, som vil sørge for, at vi starter på det rigtige tidspunkt, og får noteret en tid når vi kommer i mål. Tak til de tre hold. Vores flagmast har været nede og ligge. Den er ikke nylakeret, men den er ren, der er kommet nye flagsnore, så den må stå til dagen efter standernedtagningen. Husk dagen, for der skiller vi den ad kl , så den hen over vinteren kan få en stor omgang med noget sandpapir og lak. De vinduer, som omkring et år har stået i juniorafdelingen er kørt ud i klubhuset, det er jo der, de skal sidde. Hvis der er nogle, som er gode til at bruge en hammer, er I meget velkommen til at give et nap med, og gerne før alle Vikinger spredes for alle vinde.

3 - VIKINGEN 3 Vikingen har en meget gammel tradition som lyder: vi gør som vi plejer, og det vil den nye bestyrelse bestræbe sig på, at leve op til. Der er nogle faste datoer for de forskellige ture og fester, så det laver vi nok ikke så meget om på, men det kan godt være, at vi finder på nogle nye arrangementer i ny og næ. Sidste nye tiltag var et lynkursus i livreddende førstehjælp. Det kan I læse mere om et andet sted i bladet. Jeg vil rigtig gerne finde ud af, hvad der sker med vores strøm og opvarmning i klubhuset. For det er løbet godt op i vejret. Hvis den globale opvarmning byder på så meget kulde og is hver vinter, som de to foregående, mener jeg, at vi skal lukke vores hus ned. Nyheder fra Amba er der ikke så mange af. Lige nu vi har fået 3 pæle ude på sundsiden igen, vi har fået skiftet 2 på vores flydebro, den nordlige pontonbro regner vi med bliver renoveret i år, så den bliver magen til vores gæstebro. Uddybning af havnen, bliver nok først i juni. Nok om alt det, nu er det forår, båden skal i vandet hvor den hører til. Vi skal ud og brænde noget diesel af og flænse nogle sejl. Det bliver dejligt at komme ud på vores super-brede sund og råbe styrbord til en Olsen båd, det er jo dem, der er flest af. Jeg vil ønske jer alle nogle rigtig gode sejladser! Heinz Browa Kursusaften i liv redende førstehjælp I forbindelse med den nye hjertestarter vi har fået opsat i Lystbådehavenen, blev der afholdt kursus i klubhuset, med paramediciner Rene Andreasen som instruktør, han holdt os 30 fremmødte Vikinger i live med et meget professionelt og relevant bidrag til hvordan vi hjælper os selv og andre i livstruende situationer til lands og til vands, krydret med selvoplevede situationer og et humoristisk tilsnit til trods for det alvorlige emne. En sådan aften tjener, til gentagelse og opfølgning på et senere tidspunkt. Hjertestarteren er placeret på Motorbådsklubbens hus, blinkende i en kasse, kassen er plomberet med en lille strips og må kun åbnes i nødstilfælde. Følg anvisningerne på hjertestarteren.

4 VIKINGEN 4 Takster 2011 Kontingent inkl. Klubhusfond og Bådefond Aktiv 800 Junior 350 Familie incl. børn u/21 år Passiv 200 Ansvarsforsikring, pr båd 207 Pælepladser 2011 Sommerpris kr. Vinterpris kr. Pontonbro i nordbassinet Landbro Nordbro Sydbro, yderste 4 brede pladser Sydbro, de næste 9 pladser Sydbro, øvrige 15 pladser Langsligger pladser Joller på land 500 Enkelte mindre brugbare pladser kan være billigere. Kanalhavnen, op til 10 meter, kr., for yderligere meter, 400 kr. pr. meter, elafgift også i sommersæson. Vinterprisen er 1/3 af sommerprisen på pælepladser. EL: 2,50 kr. pr. kwh. målerleje 150 kr. Beløbene skal betales senest 1. maj 2011, på konto, For hver rykker pålægges et gebyr på 100 kr. Kollektiv ansvarsforsikring - Codan-ordningen 2011 I henhold til oplysning fra Codan er følgende tilmeldt ordningen, og præmien på 207 kr. for 2011 opkræves gennem Vikingen: Claus Kildegaard, Jan Rasmussen, Flemming Hansen, Bjørn Nielsen, Cato Pedersen, Jens Kjær, Mogens Quist, Heinz Browa, Ole Simonsen, Jesper Løw, Palle Magnussen, Ole Beck Larsen, John David og Palle Sandorff. Ved fejl i ovenstående bedes Vikingens kasserer Martin Sønderskov kontaktet. Bemærk, at det er de enkelte bådejere, der skal tilmelde sig ordningen direkte til Codan. Tilmeldingsblanketter fås hos Martin Sønderskov.

5 VIKINGEN 5 Regler, pligter og rettigheder i VIKINGEN Vikingen er en forening for udøvere af sejl- og motorbådssport i Nykøbing F. og omegn. Formålet søges fremmet ved afholdelse af kapsejladser, fællessejladser og sammenkomster af sportslig interesse, samt ved at arbejde for de bedst mulige betingelser for sportens udøvelse. Vikingen er medlem af Dansk Sejlunion, som varetager vores interesser på landsplan, herunder kapsejlads- og måleregler. Sejler er Dansk Sejlunions officielle medlemsblad, der udsendes til alle medlemmer af Sejlunionens medlemsklubber. Vikingen er medlem af A.M.B.A. for Nykøbing F. lystbådehavn. A.M.B.A.et varetager drift og vedligeholdelse af lystbådehavnen. De tilsluttede foreninger, skal selv stå for mindre arbejdsopgaver på broerne (maling, sprøjtning, små reparationen o. lign.). Kontingent til Vikingen og leje af bådplads for sommerperioden, skal være betalt senest 1. maj på konto: (Jyske Bank). Kontingentet er for perioden fra 1. april til 31. marts. For hver rykker pålægges et gebyr på 100 kr. Alle medlemmer er samtidig medlem af Vikingens Bådfond, som varetager skolebåden Mester Bentzon. Båden er en folkebåd der bruges til undervisning. Det påhviler det enkelte medlem, at indberette evt. ændringer til medlemskabet, f.eks. aktiv/passiv, ny adresse, nedlagt fastnettelefonen, ændret mail adressen, bådepladsen skal ikke bruges i år osv., til Vikingens kasserer. For at erhverve en bådplads, skal der for at komme i betragtning, indbetales et depositum på Vikingens konto , i Jyske Bank, der svarer til pladslejen for sommersæsonen, efter aftale med broformanden. Der kræves også aktivt medlemskab af Vikingen. Sommerperioden regnes fra 1. april til 1. november. I den periode er der strøm og vand på broerne. Ved større strømforbrug i sommerperioden, skal der ske registrering og betaling via måler. I vinterperioden er der kun strøm via Vikingens El-målere, der betales for forbruget pr. kwh., og et beløb for leje af måler. Fortsættes

6 VIKINGEN 6 Vi har en arbejdspligt i Vikingen, på mindst 4 timer årligt pr. båd. I særlige tilfælde kan frikøb gøres for 150 kr. pr. time. Arbejdspligten omfatter f.eks. sprøjtning af broerne, vedligeholdelse og rengøring af klubhus, terrasser, små reparationer på broer mm. Arbejdet der skal gøres, klares dog som regel af frivillighedens vej! Ved brug af klubhuset påhviler det brugerne (også gæstesejlere), at vaske op og gøre rent efter sig, fjerne brugte kaffefiltre etc., bringe alt affald i land. HUSK toiletterne! Vi betaler i højsæsonen for rengøring en gang om ugen, men det er ikke nok til at holde huset rent og ryddet i en hel uge, så vi appellerer til at du som medlem, når du kommer forbi, engang i mellem, ser huset efter og tager evt. skrald fra køkken og toilet med dig i land! Affaldscontaineren er placeret ved landbroen. Vikingens medlemmer kan låne klubhuset, når der ikke er andre arrangementer, der skal dog altid være adgang for medlemmer og gæstesejlere. Det er således ikke tilladt at anbringe et skilt på døren med adgang forbudt eller lignende. Der betales for brug af EL, vand mv. et beløb der fastsættes af bestyrelsen. Klubhuset afleveres selvfølgelig rengjort. Udlånet aftales med det bestyrelsesmedlem der har ansvar for klubhuset. Vikingen har en aftale med Næstved Sejlklub, således at man kan ligge gratis hos hinanden i to døgn pr. besøg. Den nye havn til bagbord i indsejlingen i Karrebæksminde er dog ikke med i ordningen. Ved ankomst skal havnefogeden orienteres og der skal føres tydelig Vikingestander, bådnavn og hjemsted skal kunne læses på båden. Der ligges ikke gratis ved gæstebroen i inderhavnen. Vikingen har en ungdomsafdeling, med et nyt bådehus og en del moderne joller, for på den måde at udbrede interessen for sejlsporten hos ungdommen. Alle arrangementer i Vikingen, også i forbindelse med kapsejlads, er åbne for alle klubbens medlemmer. Vikingen er en forening, hvor vi har sejlsporten til fælles og langt de fleste medlemmer syntes også det er en værdi, at dyrke den i fællesskab og at det skal være sjovt så snyd ikke dig selv for de fælles arrangementer og det sociale samvær! Tag godt imod nye medlemmer så de føler sig hjemme i vores forening.

7 VIKINGEN 7 Aktivitetskalender 2011 Rengøring i klubhuset mm. tirsdag d. 26. april kl. 16. Standerhejsning lørdag d. 30. april kl. 13. Aftenfest kl. 18. Prisen for festen er 175 kr. og tilmelding er nødvendig. Drikkevarer, egen regning. Kapsejladskursus v/ Claus Kildegaard, mandag d. 2. maj kl. 19 i klubhuset. Første forårskapsejlads tirsdag d. 3. maj. Pinsekapsejlads Femø rundt søndag den 12. juni. Tilmelding! Der bliver tændt op i grillen lørdag og søndag aften til fælles spisning og socialt samvær. Sidste forårskapsejlads tirsdag d. 14. juni. Første efterårskapsejlads tirsdag d. 16. august. Nysted tur weekenden d. 20. og 21. august. Deltagende både får måske en Nystedpose, men det kræver tilmelding. Lørdag eftermiddag er der fælles aktivitet og om aftenen fælles grill. Der opkræves fælles havnepenge, fredag til lørdag og lørdag til søndag. Sundsejlads weekenden d. 17. og 18. september. Der er grill lørdag aften for alle Vikingens medlemmer. Sidste efterårskapsejlads tirsdag d. 27. september. Standernedtagning lørdag d. 29. oktober kl. 13. Der er et lille traktement og socialt samvær når standeren er taget ned. Vedr. tilmeldinger: Meld dig til arrangementerne i god tid via hjemmesiden og i de fleste tilfælde senest en uge før!

8 VIKINGEN 8 Vikingens bestyrelse Formand: Heinz Brova, Stengade 14, 4800 Nykøbing F mail: Heinz.Browa@gmail.com Næstform.: Nikolaj Kirk Andersen, Kirkevej 83, 4872 Idestrup mail: nikolaj.andersen81@hotmail.com Kasserer: Martin Sønderskov, Strandvej 45, 4800 Nykøbing F mail: martin@sonderskov.net Sekretær: Ole Simonsen, Bogfinkevej 37, 4800 Nykøbing F mail: osscout@gmail.com Best.medl.: Klaus Møller, Neckelmannsgade 26, 4800 Nykøbing F mail: kl @yahoo.dk Best.medl.: Michael Hammer Hansen, Skerne Skovvej 4, 4840 Nr.Alslev mail: junior0015@hotmail.com Ungdomsafdelingen: Thomas Henckel, , th@aa-m.dk Lars Solberg Wollesen , lsw@danpilot.dk Sejlerskolen: Jimmy Madsen, Kapsejladsudv.: Kontaktp., Niels Thal Jensen, , thal@post12.dk Finn Poulsen, Hans Jørgen Kristiansen Tirsdagspiger: Måltagning og resultater, Ulla Klimt, Jeanette Poulsen. Klubmåler: Vakant Broerne: Broplan, Heinz Browa, , Heinz.Browa@gmail.com Vedligehold, Nikolaj Kirk Andersen, Klubhuset: Klaus Møller, , kl @yahoo.dk Festudvalg: Kontaktp., Birgitte Bøgh, , birgitte@boeg.mail.dk Anne-Marie Madsen, Lisa Hendriksen Hjemmesiden: Hostmaster: Ole Hovmand, , ole@filuka.com Vikingens adresse: SF Vikingen, Sophieholmen 19, 4800 Nykøbing F. Postboks 268, Nykøbing F. Vikingen OS/2011

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 Husk der er - Standerhejsning Lørdag den 21. april 2012 kl.13, og festaften kl.18 1 Vi er klar til sæsonen 2012 og vi be r bare

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 Først skal vi ha`en rigtig festlig standerhejsning, så fortsætter det hyggelige samvær ved tirsdagssejladsen og til Pinse når

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2014 Tirsdagssejladserne er en af grundpillerne i det gode klubliv vi har i Vikingen. Sejlere fra andre klubber er også meget velkomne

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster November 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster November 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster November 2012 Nej det er ikke Vikingebroen, men Vikingetræf på Rødsand! En af sommerens varmeste og for mange af os en fantastisk oplevelse,

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2010

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2010 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2010 Velkommen til en ny forhåbentlig god sommer. Der er to sider ved at have båd: kapsejlads eller tursejlads. Og vi kender alle

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2011

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2011 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2011 Ordinær generalforsamling Tirsdag den 22. februar 2011 kl. 19.00, Bådfonden kl. 18.30 i klubhuset. VIKINGEN 2 Sejlforeningen

Læs mere

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2015. Standerhejsning lørdag den 25. april 2015 kl. 13.00 og fest kl. 18.

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2015. Standerhejsning lørdag den 25. april 2015 kl. 13.00 og fest kl. 18. VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2015 Standerhejsning lørdag den 25. april 2015 kl. 13.00 og fest kl. 18.00 Start på sejlsæsonen 2015 Generalforsamlingen er overstået,

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 Vi har haft en god sommer og vi har haft et godt besøg af gæstesejlere! Billedet er fra en tirsdags sejlads, hvor gæsten

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2011

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2011 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2011 Når forårets bølger de klukker - når bølger går over vor strand. Når bådene nymalet vugger,. Ja - sådan startede sæsonen 2011,

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2010

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2010 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2010 Formandens drøm blev til virkelighed Hvad indad tabes må udad vindes Godt medlemsarbejde har gjort det muligt, i lighed med

Læs mere

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April Læs om de mange nye Vikingen-projekter

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April Læs om de mange nye Vikingen-projekter VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2018 Læs om de mange nye Vikingen-projekter Mulighed for at blive havnefoged for en uge Sikker sejlads i det sydlige Guldborgsund

Læs mere

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April Facelift

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April Facelift VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2016 Facelift Der er fuld gang i isolering og opsætning af klubhusets nye facade. Det hele ventes færdigt til standerhejsningen!

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er vigtigt for os at du som nyt medlem får den bedst mulige start i sejlklubben. Dette vil vi gerne sikre med nedenstående

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Sejlforeningen Vikingen den

Referat fra generalforsamlingen i Sejlforeningen Vikingen den Referat fra generalforsamlingen i Sejlforeningen Vikingen den 19.02.19 Formanden for Sejlforeningen Vikingen Carl Erik Hansen ønskede velkommen til dette års generalforsamling. Herefter mindedes de forsamlede

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Sejlforeningen Vikingens ordinære GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19

Sejlforeningen Vikingens ordinære GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 Sejlforeningen Vikingens ordinære GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 Referat: 1. Valg af dirigent og referent. Flemming Hansen blev valgt til dirigent og Michael Hansen fra Vikingens

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

VIKINGEN. Klubaften med spisning i vintermånederne VST inviterer alle vikinger til julefrokost Generalforsamling den 21.

VIKINGEN. Klubaften med spisning i vintermånederne VST inviterer alle vikinger til julefrokost Generalforsamling den 21. VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2016 Klubaften med spisning i vintermånederne VST inviterer alle vikinger til julefrokost Generalforsamling den 21. februar 2017

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2017

VIKINGEN. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2017 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2017 Nyt fra formanden Sejlerskole Sommerens aktiviteter Nye regler for lån af klublokalet Læs mere inde i bladet og på hjemmesiden

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Februar 2012 Vi har fået uddybet syd bassinet, men åbenbart ikke nok! Husk der er - ordinær generalforsamling Tirsdag den 21. februar 2012

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

1. maj - 3. maj 2015

1. maj - 3. maj 2015 INTERNATIONAL H-BOAT CLASS 1. maj - 3. maj 2015 Tro det eller lad vær... Silkeborg Sejlklub afholder i år det fyrretyvende H-båds stævne i træk DET SKAL FEJRES! Vi håber derfor at pensionerede - gamle

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VIKINGEN. Klubaften tirsdag den 17. november 2015 kl. 19.00. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2015

VIKINGEN. Klubaften tirsdag den 17. november 2015 kl. 19.00. Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2015 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster Oktober 2015 Klubaften tirsdag den 17. november 2015 kl. 19.00 Læs mere på hjemmesiden Formanden har ordet Forleden faldt jeg over et citat,

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op.

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Standerhejsning 05. maj 2019 Velkomst. Velkommen til standerhejsning 2019. Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Vejret plejer at være et

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6.

Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6. Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6. juli 2008 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Kerteminde Sejlklub

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub Side 1 af 6 Sejl og Motorbådsklubben Grønsund og Bogø Sejlklub indbyder til åbent DS-DM 2013 for IF og L23 Onsdag den 14. august til lørdag den 17. august 2013 med søndag den 18. august som reservedag.

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 01. juni, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal for Ynglinge og J/70 d. 2. 3. juni 2018 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere