Farvandsvæsenet har gennemgået det fremsendte materiale, og har ikke kendskab til forhold af afmærkningsmæssig karakter til hinder for projektet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Farvandsvæsenet har gennemgået det fremsendte materiale, og har ikke kendskab til forhold af afmærkningsmæssig karakter til hinder for projektet."

Transkript

1 Nyhedsbrev Skive, den 27. maj 2011 Hjemmeside Så har Salling Aqua Park fået sin egen hjemmeside. Siden er ikke færdig endnu og der er store planer med den i fremtiden. Besøg den på der er et link fra klubbens startside. Høringssvar Dykkerdelen af projektet har været i høring, fristen for indsigelser var 19. april. Der kom tre svar fra myndigheder til Kystdirektoratet, som samler trådene og er den myndighed, som kan give os den endelige tilladelse. Farvandsvæsnet skrev: Kystdirektoratet har ved af 22. marts 2011 bedt om bemærkninger vedr. ansøgning om tilladelse til opførelse af Salling Aqua Parks dykkerdel ved Glyngøre Havn. Farvandsvæsenet har gennemgået det fremsendte materiale, og har ikke kendskab til forhold af afmærkningsmæssig karakter til hinder for projektet. Såfremt der gives tilladelse til projektet, skal Farvandsvæsenet anmode om at følgende indgår i tilladelsen: 1. Senest 4 uger inden arbejdet forventes påbegyndt, indsendes til Farvandsvæsenet: a. En kort beskrivelse af arbejdets udførelse, med tidsplan for hver enkelt fase i etableringen, herunder om der anvendes dykkere, flåder og varp. b. Forslag til midlertidig afmærkning under arbejdets udførelse. c. Forslag til eventuel permanent afmærkning efter at anlægget er etableret og taget i brug. 2. Farvandsvæsenet skal holdes løbende orienteret ved ændring af tidsplaner eller arbejdsmetoder af betydning for varsling om arbejdet.

2 3. Arbejdets afslutning skal hurtigst muligt meddeles til Farvandsvæsenet. 4. Efter etablering af anlægget skal indsendes en liste over mindstedybde over hvert enkelt af de udlagte objekter (komponenter) til Farvandsvæsenet. Af listen skal fremgå: a. Objekttype. b. Objektets geografiske position (angivet i WGS84, grader, minutter og decimalminutter). d. Dybde på havbunden i umiddelbar nærhed af objektet. e. Dybde over objektet. Farvandsvæsenet skal desuden foreslå, at der i forbindelse med en eventuel tilladelse bliver stillet krav om en bankgaranti. Dette skal dels sikre at eventuel afmærkning kan opretholdes efter en eventuel lukning/konkurs for projektet, dels sikre oprydning på området. Søfartsstyrelsen skrev: Hermed Søfartsstyrelsens høringssvar om etablering af Salling Aqua Parks dykkerdel ved Glyngøre Havn, Skive Kommune, som bedes overbragt til den ansvarlige for projektet i sin fulde ordlyd. Hjemmel Søfartsstyrelsen kan med hjemmel i 6 lovbekendtgørelse nr. 654 af 15. juni 2010 om sikkerhed til søs meddele forbud og påbud til sikring af sejladsen samt overholdelse af orden, forebyggelse af fare, herunder om sikring af fri og uhindret sejlads. Høring af farvandets brugere Følgende bør høres om sagen: Lokale fiskere, fritidssejlere, lodser, rederier og havne i området. Hvis der indkommer sejladssikkerhedsmæssige indsigelser over for projektet, ønsker Søfartsstyrelsen disse fremsendt til vurdering. Generelle bemærkninger Sejlløbet forbi Glyngøre Havn er en del af hovedruten gennem Limfjorden. Skibe skal have fri og uhindret mulighed for sejlads her. Projektet må derfor ikke brede sig ud over kurven for 6 meters vanddybde som vist i officielle søkort.

3 Projekter på søterritoriet skal tilrettelægges og gennemføres, så der tages behørigt hensyn til gene for farvandets brugere, og arbejdet må ikke være en hindring for fri sejlads forbi området. Den ansvarlige for en aktivitet i danske farvande skal nøje sætte sig ind i områdets forhold, herunder forventet trafikintensitet, tilstedeværelse af søkabler eller undersøiske rørledninger, hurtigfærgeruter, forbudsområder og bestemmelser forbundet hermed og andre lokale og generelle bestemmelser med gyldighed for det pågældende område. Faste installationer Faste installationer til søs skal være udformet, så der tages behørigt hensyn til risikoen for beskadigelse af skibe ved påsejling. Arbejdsfartøjer Krav til skibe mv. som indgår i projektet ses her: Efterretninger for Søfarende Den ansvarlige for projekter på søterritoriet, som kan påvirke sejladssikkerheden, skal informere skibsfarten senest 6 uger inden arbejdet påbegyndes gennem Efterretninger for Søfarende efs@frv.dk. Afmærkning Der skal ske tydelig afmærkning af området, for at forhindre at skibe uforvarende kommer ind i området. Afmærkningen sker Jf. Søfartsstyrelsens bekendtgørelse nr. 229 af 4. april 1989 efter godkendelse hos Farvandsvæsenet. Søkort, havnelods mv. Evt. indtegning i søkort og beskrivelse i nautiske publikationer aftales med Kort & Matrikelstyrelsen. Arbejder på havbunden generelt Se endvidere Søfartsstyrelsen retningslinjer for arbejder på havbunden her:

4 Danpilot skrev: Vi har studeret medsendte materiale vedrørende etablering af Salling Aqua Park, og vil dertil bemærke: Det tænkte udlagte vrag, samt specielt det nordvestlige hjørne af parken er meget tæt på den almindelige skibsrute. Vi mener derfor det er overordentligt vigtigt at sikre en gennemsejlingsdybde over vraget på min fem meter, så det ikke udgør en sejladshindring for skibstrafikken (hvis masterne fjernes fra vraget skulle det være muligt). Endvidere mener vi, at der skal være en ekstraordinær markering af området når der dykkes (En sådan markering kunne være en afviser båd med VHF og AIS). Derudover vil vi ønske held og lykke med projektet. Konklusion: Det er værd at bemærke to ting. 1. Søfartsstyrelsens forbehold på dybden, hvilket betyder at vi ikke må lave anlæg dybere end de 6 meter. 2. Danpilot (lodserne i Danmark) som ikke har nogen særlige indvindinger mod projektet (de ønsker os endda held og lykke). Søfartsstyrelsens svar fik mig til at kontakte dem pr. telefon. Det endte med en positiv snak om sikkerhed og om hvilken dokumentation de forlangte for at kunne billige vores projekt. Jeg stak fingeren i jorden, fandt den nødvendige dokumentation bl.a. via en kontakt til Danpilot, og for i blækhuset. Mit svar til Kystdirektoratet kan læses her.

5 Kystdirektoratet Højbovej Lemvig Att. Anne Villadsgaard Skive, den 15. maj 2011 Vedrørende Salling Aqua Park KDI sag: 11/00868 SFS sag: Som svar på Søfartsstyrelsens høringssvar om etablering af Salling Aqua Park (SAP), fremsendes hermed, som aftalt med nautisk sagsbehandler Søren Ø. Forup, en analyse af de trafikale forhold på fjorden ved Glyngøre samt en opsummering af de tiltag, der tænkes foretaget for eliminerer eventuelle gener for områdets skibstrafik, samt at forhindre påsejling af dykkere. Jeg har fra, nautisk konsulent Peter Dam, Farvandsvæsnet, modtaget medsendte passagetællinger for perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011, baseret på AIS-data fra Glyngøre. På baggrund af en gennemgang af tallene, er jeg kommet frem til nedenstående resultat. Forudsætninger Jeg har taget udgangspunkt i at 85 % af de dykninger, der bliver foretaget, ligger i weekender og på helligdage (juleferien er dog ikke medtaget som dykkerdage) i tidsrummet mellem kl. 09:00 og 20:00,efterfølgende kaldet dykkerdage. Én dykkerdag er 11 timer. Jeg har ikke medregnet tallene for de 62 sejladser, som er foretaget i perioden 1. maj til 30. april 2011 af sandsugeren Allan Juul, da disse sejladser ville give et skævt billede. Total trafikmængde Antal døgn passager i alt I alt Antal døgn passager på dykkerdage I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 1. Antal døgn passager i alt mellem kl og kl i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011, samt antallet af døgn passager på dykkerdage

6 Trafik på dykkerdage Antal dykkerdage á 11 timer I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 2. Antal af dykkerdage i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 er 221 Antal passager på dykkerdage I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 3. Antal Passager i alt mellem kl og kl på dykkerdage i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 er 192 Gennemsnitlige antal passager pr. dykkerdag I alt Weekenddage 1,24 0,84 0,53 0,92 Helligdage 0,00 0,00 0,00 0,00 Sum 1,19 0,78 0,49 0,87 Figur 4. Det gennemsnitlige antal passager pr. dykkerdag, i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 mellem kl. 09:00 og 20:00, er 0,87 Gennemsnitlige antal passager pr. dykkerdag I alt Weekenddage 1,80 1,20 0,59 1,30 Helligdage 3,00 1,14 1,00 1,54 Sum 4,80 2,34 1,59 1,32 Figur 5. Som reference ses, at der i gennemsnit passerede 1,32 skib pr. hele døgn på en dykkerdag i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 Trafik i % i forhold til dykkertid I alt Weekenddage 5,65 3,80 2,41 4,20 Helligdage 0,00 0,00 0,00 0,00 Sum 5,42 3,56 2,21 3,95 Figur 6. Hvis hver gennemsejling gennemsnitlig varer ½ time, har der i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 været trafik i området i 3,95 % af dykkertiden

7 Passager målt på længde Passager af både under 10 meter I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 7. Der passerer i alt i perioden 1. maj 2009 til 30. april fartøjer under 10 meter indenfor dykkertiden Passager af både over 10 meter I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 8. Der passerer i alt i perioden 1. maj 2009 til 30. april fartøjer over 10 meter indenfor dykkertiden. Gennemsnit længden for samtlige fartøjer hvor længden er oplyst, er opgjort til 51,8 meter. Både uden opgivet længde I alt Figur 9. Der passerer i alt 45 fartøjer, i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011, hvor længden ikke er opgivet, indenfor dykkertiden Krydsende og ensrettede passager Krydsende passager I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 10. Krydsende passager, hvor to fartøjer passerer Glyngøre modsatrettet indenfor en ½ time, i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 mellem kl. 09:00 og 20:00, er i alt 3

8 Ensrettede passager I alt Weekenddage Helligdage Sum Figur 11. Ensrettede passager, hvor to fartøjer passerer Glyngøre ensrettet indenfor en ½ time, i perioden 1. maj 2009 til 30. april 2011 mellem kl. 09:00 og 20:00, er i alt 3 Passager fordelt på bådtyper Passager af bådtyper på dykkerdage I alt % Cargo ,60 Diving ,52 Dredging ,21 Fishing ,17 HSC ,52 Military ,52 N/A ,31 Other ,17 Passenger ,04 Pleasure ,13 Sailing ,13 Search And Rescue ,94 Tanker ,90 Towing ,69 Tug ,17 Total Figur 12. Viser passager fordelt på bådtyper. Forhold på stedet Farvandet mellem Glyngøre og Mors er et let trafikeret og roligt område. Største dybde, 24 meter, findes ca. 200 meter SV for fyret i Glyngøre. Der er sjældent meget strøm i området og der er gode udsigtsforhold. Der er ikke indenfor for SAP s område hverken søkabler eller rørledninger. I Glyngøre findes en mindre industrihavn primært for muslingefiskere (ca. 10 både) og en lystbådehavn med plads til 100 både.

9 Figur 13. Sikring af Salling Aqua Park For at tage mest mulig hensyn til områdets sø trafik og for at minimere risikoen for påsejling af dykkere, installeres der på tømmerflåden, jf. tidligere fremsendte projektbeskrivelse, en AIS sender, en radarreflektor, samt en VHF radio. De fleste dykkerklubber har dog i dag en VHF radio på større gummibåde. Flåden vil blive fast forankret over vraget i SAP s dybe del ud mod renden og udstyret med et mandehul, hvor igennem sikker ned og uddykninger foretages langs et bundtov. Flåden vil, i de fleste tilfælde, være bemandet når der er dykkere i vandet, så der vil være mulighed for, at kalde og varsle den trafik, som nærmer sig området. Desuden vil flåden være forsynet med dykkerflag, som kan sættes når der er dykkere i vandet, og som ligeledes vil være belyst ved evt. nat dykning. Flåden vil evt. kunne monteres med fast ankerlanterne. På havnen i Glyngøre findes trådløst internet, og via et link på Salling Aqua Parks hjemmeside, kan dykkere inden dyk påbegyndes orientere sig på om trafikken på fjorden. I tilfælde af uddybning af Glyngøre havn eller andet havnearbejde, hvor tilstedeværelsen af dykkere vil være til gene for arbejdet, vil SAP hvis ønsket, blive lukket for dykning.

10 Der sørges for en gennemsejlingsdybde over vraget på min. 10 meter. Indsejlingen til Limfjorden fra øst og vest er ikke garanteret til mere end 4,5 meter dyb og passagetællingen viser da også, at vi kun sjældent har besøg af skibe som stikker så dybt. SAP markeres med hjørnebøjer. Det mindre træ vrag, som er tænkt til snorkel og juniordykkere, placeres på mellem 4 og 6 meter og mærkes med en bøje. Sammenfatning Med udgangspunkt i ovenstående tal er det min vurdering, at der på dykkerdage, med de tiltag vi agter at gøre for at sikre dykkere og trafik, vil være usandsynligt at der sker ulykker. Farvandet vil kun være besejlet af større fartøjer gennemsnitlig 0,87 (figur 4) gang dagligt eller 3,95 % (figur 6) af den tid hvor der vil være dykker i vandet. Desuden er det min overbevisning, at vi ikke vil være til væsentlig gene for skibstrafikken i området, hvilket jeg også synes at få bekræftet i høringssvar fra Danpilot (se vedhæftede). Jeg har stadig ikke hørt noget, men forventer snart et positivt svar. Offentligt borgermøde Den 17. maj præsenterede jeg vores projekt på et offentligt møde i Kassehuset på havnen. Der var mødt knap 200 Glyngøre borgere op for at høre om Salling Aqua Park. Stemningen var positiv og der var ingen som havde indvendinger mod projektet. Møde med politikerne Tirsdag den 24. maj afholdt vi møde med nogle byrådspolitikere fra Skive Kommune. Der var desværre afbud fra en del, men de der var mødt op var meget begejstret for projektet og klar til at anbefale det. De var enige om at økonomien i projektet ikke burde være noget problem. På mødet talte desuden Henrik Villadsen, By og Landsbyudvikling Skive Kommune, Asbjørn Nordam SIS konsulent og Alice Bank Danielsen, Turistchef i Skive. Alle var enige om at vi her har et helt unikt projekt og de gav samstemmigt deres uforbeholdne støtte.

11 Det gode skib Pride I sidste uge var vi (Lasse, Claus B, Ejnar og jeg) en tur i Grenå. Vores færge Pride var desværre hugget op, men vi har fundet et andet skib, et fiskerfartøj bygget i 1982 i Grenaa, som måske kunne bruges. Jeg forhører mig hos firmaet Fornæs i denne uge om pris og levering. I mellemtiden er vi blevet tilbudt et andet skib via vores tidligere kontakt i Esbjerg. Det ser ikke ud til at det vil blive et problem at skaffe det helt rigtige vrag. Jan H. Opstrup Projektansvarlig

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm FØNIKS A/S Refshalevej 3202 b 1432 København K Danmark Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00140 Dato:31-01-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS

VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS Jf. bekendtgørelse nr. 1351 af 29. november 2013 om sejladssikkerhed ved entreprenørarbejder og andre aktiviteter mv. i danske farvande (for fritidsaktiviteter

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor. Samsø Kommune att.: Joachim Machholm kommune@samsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01564-12 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til ny spuns og opfyld i Ballen Lystbådehavn, matr.nr. 149a Brundby By,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus Lystbådehavn, Att. Ejvind Nielsen Fiskerivej 8, 1. tv. 8000 Århus C Kystdirektoratet J.nr. 15/01106-12 Ref. Jeppe Bech Carlsen 16-12-2015 Tilladelse til renovering af to T-stykker på eksisterende

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Holbæk kajakklub Fmd.: Per Rolmar Chr. Hansensvej 29 4300 Holbæk Kystdirektoratet J.nr. 15/00446-20 Ref. Bertram Tobias Hacke 24-08-2015 Tilladelse til 16. stk. fortøjningspæle i Holbæk Fjord ud for Strandmøllevej

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Mariagerfjord Kommune Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Pr. mail til hamuu@mariagerfjord.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/01208-10 Ref. Thomas Larsen 13-01-2016 Tilladelse til at etablere en flydebro i Øster Hurup

Læs mere

Kystdirektoratet kan meddele påbud om at fjerne det ulovligt etableret anlæg jf. 19 b, nr. 1 i kystbeskyttelsesloven.

Kystdirektoratet kan meddele påbud om at fjerne det ulovligt etableret anlæg jf. 19 b, nr. 1 i kystbeskyttelsesloven. Peter Götzsche Egernvej 38 6000 Kolding Kystdirektoratet J.nr. 14/00620-42 Ref. Bertram Tobias Hacke 23-09-2015 Afslag på etablering af fortøjningsanlæg ud for matr. nr. 106by og 74c, Nr. Bjert By, Nr.

Læs mere

frv.dk Revision af afmærkning i farvandet syd for Fyn Mandag den 10. maj 2010 ved Afdelingschef Michael Skov

frv.dk Revision af afmærkning i farvandet syd for Fyn Mandag den 10. maj 2010 ved Afdelingschef Michael Skov Revision af afmærkning i farvandet syd for Fyn Mandag den 10. maj 2010 ved Afdelingschef Michael Skov Agenda Lovgrundlag Farvandsinddeling Afmærkningsprincipper Afmærkningsinspektion Afmærkningsrevision

Læs mere

Etablering af nyt søkabel på tværs af Lillebælt

Etablering af nyt søkabel på tværs af Lillebælt Til farvandets brugere og berørte parter Etablering af nyt søkabel på tværs af Lillebælt Høring til brug for Søfartsstyrelsens behandling 6. november 2012 Energinet.dk skal i foråret 2013 i forbindelse

Læs mere

Broreglement. Odins Bro over Odense Kanal

Broreglement. Odins Bro over Odense Kanal Broreglement Odins Bro over Odense Kanal Februar 2016 Beliggenhed Broen krydser Odense Kanal ved Oliekaj på position 55 25,3' N 10 22,8' E. Søkort 115. Brotype Broen er en dobbelt svingbro. Svingbroens

Læs mere

Broreglement. Odins Bro over Odense Kanal

Broreglement. Odins Bro over Odense Kanal Broreglement Odins Bro over Odense Kanal Beliggenhed Broen krydser Odense Kanal ved Oliekaj på position 55 25,3' N 10 22,8' E. Søkort 115. Brotype Broen er en dobbelt svingbro. Svingbroens to parter roterer

Læs mere

Information om. nedlæggelse af visse skibsruter i Kattegat den 1. oktober 2010

Information om. nedlæggelse af visse skibsruter i Kattegat den 1. oktober 2010 Til: Se forsendelsesliste i bilag 12. juli 2010 SØFARTSSTYRELSEN Vermundsgade 38 C 2100 København Ø FARVANDSVÆSENET Overgaden oven Vandet 62 B 1023 København K KORT & MATRIKELSTYRELSEN Rentemestervej 8

Læs mere

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Bryggens Kajakpolo Att. Martin Møller Dannevirkegade 26 1763 København V E-mail: martin@bryggens-kajakpolo.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej 158 4420 Regstrup Dato: 18-07-2013 Dokumentnr. 13/00257-15 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til opfyldning på søterritoriet

Læs mere

VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS

VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS VURDERING AF SEJLADSSIKKERHEDEN VED ARBEJDER TIL SØS Jf. bekendtgørelse nr. 1351 af 29. november 2013 om sejladssikkerhed ved entreprenørarbejder og andre aktiviteter mv. i danske farvande (for fritidsaktiviteter

Læs mere

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn Rudkøbing Havn Langeland Kommune Havnepladsen 22 5900 Rudkøbing Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.TS6020103-00122 Dato:22-12-2016 Sagsbehandler:

Læs mere

I alt på årsbasis er det 316 lystfartøjer svarende til omkring 9% af årstrafikken for lystsejlere.

I alt på årsbasis er det 316 lystfartøjer svarende til omkring 9% af årstrafikken for lystsejlere. Fra: Søren Østerberg Forup (SFS) [mailto:sfo@dma.dk] Sendt: 31. oktober 2011 13:31 Til: Christian Refstrup Emne: SV: Afslag på ansøgning om ændrede åbningstider for Guldborgbroen Til Guldborgsund Kommune

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Hobro Både og Fiskerihavn Att. Torben Larsen Skibsgade 39 9500 Hobro Sendt pr. mail til torlars@fiberflex.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/01847-10 Ref. Lotte Beck Olsen 15-08-2017 Tilladelse til renovering/udskiftning

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Thisted Kommune, Drifts- og Anlægsafdelingen Kirkevej 9 7760 Hurup Thy Sendt på mail til jc@thisted.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02244-11 Ref. Peter Lomholt Langdahl 14-07-2016 Tilladelse til renovering

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kolding Triathlon Klub c/o Allan Vig Nielsen Haslevej 13 6000 Kolding Kystdirektoratet J.nr. 17/01282-22 Ref. Anne Villadsgaard 16-10-2017 Sendt på mail til allanvignielsen@gmail.com Tilladelse til etablering

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablering af et surfrev syd for Hvide Sande Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablering af et surfrev syd for Hvide Sande Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Holmsland Klit turistforening c/0 Hvide Sande turistbureau Nørregade 2B 6960 Hvide Sande Sendt pr. mail til kf@hkt.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/00693-51 Ref. Lotte Beck Olsen 19-01-2018 Tilladelse til

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. SELFESTATE Aps Turbinevej 10 5500 Middelfart Kystdirektoratet J.nr. 14/00901-11 Ref. Henrik Junker Fogh 03-12-2014 Tilladelse til uddybning og anlæg af anløbsplads ud for matr. nr. 15t, Middelfart Markjorder,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Den selvejende institution Asaa Havn C/O Knud Erik Sørensen Gyden 2, Geraa 9340 Asaa Kystdirektoratet J.nr. 16/02671-11 Ref. Peter Lomholt Langdahl 24-08-2016 Sendt på mail til kegeraa@adr.dk Tilladelse

Læs mere

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig Aalborg Kommune Boulevarden 13 9000 Aalborg Sendt pr. mail til henrik.jess@aalborg.dk, info@aalborghavn.dk og ssn@aalborghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790

Læs mere

Vejle Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1:

Vejle Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1: Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 6-7-2016 Vejle Havn Sidste opdateringer Tekst: 4-5-2016 - Plan 1: 3-12-2014 Beliggenhed Lillebælt, Vejle Fjord 55 42,4'N 9 33,4'E - kort 157 Havnen og lystbådehavnen

Læs mere

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Dato: 08-01-2014 Dokumentnr. 13/00653-55 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Afgørelse om ikke VVM-pligt vedr. mindre forlængelse af

Læs mere

Tilladelse til etablering af elforsyningsanlæg på søterritoriet i forbindelse med tilslutning af Anholt Havmøllepark

Tilladelse til etablering af elforsyningsanlæg på søterritoriet i forbindelse med tilslutning af Anholt Havmøllepark Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia Att: Jens Christian Hygebjerg Sendes på email jch@energinet.dk 9. marts 2011 J.nr. 2206/1197-12 Ref. AHK Side 1/7 Tilladelse til etablering af elforsyningsanlæg

Læs mere

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset Københavns kommune, TMF Byen udvikling Njalsgade 13. 5. sal 2200 København S Danmark Att. Lars Anker Agantyr Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk

Læs mere

Til Liste over høringsparter i vedhæftede dokument.

Til Liste over høringsparter i vedhæftede dokument. Til Liste over høringsparter i vedhæftede dokument. 28. februar 2012 Vores reference: Sag: 201114240 Arkivkode 30.30.06 Teknisk og Operationel Regulering (TOR) /sfo Høring vedrørende udkast til bekendtgørelse

Læs mere

Tilladelsen er givet på en række vilkår, som fremgår af side 2 og 3. Afgørelsen annonceres i Svendborg Ugeavis den 16. april 2008.

Tilladelsen er givet på en række vilkår, som fremgår af side 2 og 3. Afgørelsen annonceres i Svendborg Ugeavis den 16. april 2008. Advokat Henrik Horn Andersen Det Gule Pakhus Havnepladsen 3A, 1 5700 Svendborg Vand- og naturområdet J.nr. ODE-421-00060 Ref. LOKNU Den 16. april 2008 Vedr.: Tilladelse til klapning af 44 m 3 oprensningsmateriale

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Sendt på mail til fllun@assens.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01889-20 Ref. Peter Lomholt Langdahl 14-07-2016 Tilladelse til etablering af spunsvæg og badetrappe

Læs mere

Salling Aqua Park nyhedsbrev

Salling Aqua Park nyhedsbrev Salling Aqua Park nyhedsbrev Skive den 13. februar 2011 Ansøgning Ansøgningen til Kystdirektoratet er afleveret og man er begyndt sagsbehandlingen. Foreløbig har vi fået en principiel tilladelse til projektet.

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Københavns Lufthavne A/S Søren Herskind Lufthavnsboulevarden 6 2770 Kastrup Kystdirektoratet J.nr. 16/02453-18 Ref. Peter Lomholt Langdahl 11-08-2016 Sendt på mail til s.herskind@cph.dk Tilladelse til

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Svendborg Kommune Pr. mail svendborg@svendborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03572-14 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til opførelse af midlertidig adgangsbro for renovering af Svendborgsundbroens

Læs mere

Sejladssikkerhedsmæssig godkendelse af hurtigfærge EXPRESS 1, IMO nr , på ruten mellem Rønne og Ystad

Sejladssikkerhedsmæssig godkendelse af hurtigfærge EXPRESS 1, IMO nr , på ruten mellem Rønne og Ystad Sikre skibe cfs@dma.dk Michael Langkow mla@dma.dk 20. juli 2018 Vores reference: Sag nr. 2017003151 Sikre farvande /Jan Ole Anker Sejladssikkerhedsmæssig godkendelse af hurtigfærge EXPRESS 1, IMO nr. 9501590,

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablere et stenrev ud for Sønderborg Strand, Sønderborg Kommune, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablere et stenrev ud for Sønderborg Strand, Sønderborg Kommune, på de vilkår som fremgår nedenfor. Sønderborg Kommune Rådhuset, Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Sendt på mail til bkru@sonderborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01733-15 Ref. Anne Villadsgaard 14-07-2016 Tilladelse til at etablere et stenrev

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Skive Kommune Rådhuspladsen 2 7800 Skive Att.: Jens Gørup, jegj@skivekommune.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/02520-11 Ref. Thomas Larsen 31-10-2017 Tilladelse til uddybning i Skive Jollehavn, samt uddybning

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aalborg Kommune Boulevarden 13 9000 Aalborg Att.: Michael Damm pr. mail til: Mette.hildebrand@aalborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00789-14 Ref. Thomas Larsen 08-10-2015 Tilladelse til fjordhave ved Lindholm

Læs mere

Bilag 3 Sejladssikkerhed

Bilag 3 Sejladssikkerhed Bilag 3 Sejladssikkerhed 1. Indledning Femern A/S har gennemført et omfattende program af sejladsstudier med henblik på at kortlægge effekterne for sejladsen i Femern Bælt, såfremt der bygges en bro. Dette

Læs mere

Tilladelsen er givet på en række vilkår, som fremgår af side 2 og 3. Med venlig hilsen. Lotte Knudsen / Lene Strøm Pedersen

Tilladelsen er givet på en række vilkår, som fremgår af side 2 og 3. Med venlig hilsen. Lotte Knudsen / Lene Strøm Pedersen Flemming Skøtt Vindeby Strandvej 17 5700 Svendborg Vand- og naturområdet J.nr. ODE-421-00048 Ref. LENSP/LOKNU Den 3. marts 2008 Vedr.: Tilladelse til klapning af 250 m 3 uddybningsmateriale ud for matr.

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at der anlægges 2 spildevandsledninger over Mariager Fjord, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at der anlægges 2 spildevandsledninger over Mariager Fjord, på de vilkår som fremgår nedenfor. Mariagerfjord Vand a/s Islandsvej 7 9560 Hadsund Pr. mail: mail@mfv.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/01277-21 Ref. Thomas Larsen 07-03-2016 Tilladelse til krydsning med 2 spildevandsledninger mellem Dania

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Sønderborg Kommune Bygningsansvarlig Carl Christian Hansen ccha@sonderborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00635-20 Ref. Thomas Larsen 16-09-2015 Tilladelse til energiudvindingsanlæg Green Water ud for Færgevej

Læs mere

Tilladelse til etablering af badezone ved Islands Brygge 20 udfor Halfdansgade, matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af badezone ved Islands Brygge 20 udfor Halfdansgade, matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik og Byliv Att. Jesper Sejerø Hansen Njalsgade 13 2300 København S Fremsendes kun elektronisk til: PEVANG@kff.kk.dk; BG3C@tmf.kk.dk med

Læs mere

I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om dumpning af optaget havbundsmateriale.

I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om dumpning af optaget havbundsmateriale. Samsø Havne, Havnekontoret Att. Hartvig Pedersen Ballen Havn 1 8305 Samsø Vand- og naturområdet J.nr. AAR-421-00012 Ref. DOFHA 10. april 2007 KLAPTILLADELSE I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af lette anlæg i forbindelse med en badezone ved Kalvebod Bølge i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt

Tilladelse til etablering af lette anlæg i forbindelse med en badezone ved Kalvebod Bølge i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen Mira Kirk Hedemann Gyldenløvesgade 15 1600 København V Sendt pr. mail til hy3c@kk.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800

Læs mere

Tilladelse til at klappe oprenset sediment fra indsejlingen til Sundby Havn

Tilladelse til at klappe oprenset sediment fra indsejlingen til Sundby Havn Sundby Sejlforening V formand Ib Petersen Amager Strandvej 15 2300 København S Vand- og naturområdet J.nr. Ros-421-00039 Ref. Jabro Den 7. april 2008 Mail: ssf@sundby-sejlforening.dk Tilladelse til at

Læs mere

Med venlig hilsen. Lotte Knudsen

Med venlig hilsen. Lotte Knudsen Bogense Havn & Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Vand- og naturområdet J.nr. ODE-421-00066 Ref. loknu Den 13. november 2008 Vedr.: 5-årig tilladelse til klapning af i alt 10.000 m 3 oprensningsmateriale

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense Att. Lars Seidelin Kystdirektoratet J.nr. 16/01406-19 Ref. Peter Lomholt Langdahl 26-05-2016 Sendt pr. mail til lds@biology.sdu.dk Tidsbegrænset tilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om forbud mod sejlads, ankring og fiskeri mv. i visse områder i danske farvande

Bekendtgørelse om forbud mod sejlads, ankring og fiskeri mv. i visse områder i danske farvande Bekendtgørelse om forbud mod sejlads, ankring og fiskeri mv. i visse områder i danske farvande Søfartsstyrelsens bekendtgørelse nr. 135 af 4. marts 2005 med bkg. nr. 274 af 3. april 2009 og bkg. nr. 1439

Læs mere

Afgørelse om at opsætning af marine målestationer i Femern Bælt ikke er VVM-pligtigt

Afgørelse om at opsætning af marine målestationer i Femern Bælt ikke er VVM-pligtigt Femern Bælt A/S Vester Søgade 10 1601 København V Sendt elektronisk til: Christian Henriksen; che@femern.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon +45 4178 0101 Fax 7262 6790 heto@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Drifts og Anlægsafdeling Att.: Lars Erik Olsen Pr. mail: lao@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 18/01567-11 Ref. Thomas Larsen 24-09-2018 Tilladelse til genplacering af opgravede sten fra

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Dette ansøgningsskema benyttes ved ansøgning om tilladelser til etablering, renovering og udvidelse af anlæg på søterritoriet. Husk at læse vejledningen

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af flydebro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af flydebro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Halsnæs Kommune Parkovsvej 9 3300 Frederiksværk Sendt på mail til jacl@halsnaes.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/00063-9 Ref. Jeppe Bech Carlsen 24-02-2016 Tilladelse til etablering af flydebro ud for matr.nr.

Læs mere

Ansøgning om tillægsaftale til tilladelse til geoteknisk forundersøgelse i Roskilde Fjord, J.nr. 14/00659-17

Ansøgning om tillægsaftale til tilladelse til geoteknisk forundersøgelse i Roskilde Fjord, J.nr. 14/00659-17 Dato 4. februar 2015 Sagsbehandler Agnete Jørgensen Mail agjo@vd.dk Telefon 7244 2411 Dokument 15/02363-10 Side 1/2 Kystdirektoratet Højbovej 1 7620 Lemvig Søterritoriet Att.: Anne Villadsgaard og Bertram

Læs mere

Med venlig hilsen. Lotte Knudsen

Med venlig hilsen. Lotte Knudsen Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg Vand- og naturområdet J.nr. ODE-421-00074 Ref. Loknu Den 2. februar 2009 Vedr.: 5-årig tilladelse til klapning af 50 m 3 oprensningsmateriale per år fra indsejlingen

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Køge Marina Bådehavnen 2 4600 Køge Kystdirektoratet J.nr. 15/01242-15 Ref. Laura Storm Henriksen 18-01-2016 Tilladelse til etablering af bro med krible krableplatform i Køge Marina ud for matr. nr. 11tø,

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til etablering af et havbrugsanlæg i Hjelm Bugt, syd for Grenaa - Justeret placering.

Ansøgning om tilladelse til etablering af et havbrugsanlæg i Hjelm Bugt, syd for Grenaa - Justeret placering. From: Stig Prüssing (NaturErhvervstyrelsen) Sent: 10 Nov 2016 12:38:38 +0100 To: 'sfs@dma.dk';'kdi@kyst.dk';'mail@dkfisk.dk';'svana@svana.dk';'mst@mst.dk';'dn@dn.dk';'lbt@sportsfisker forbundet.dk';''mynd@aqua.dtu.dk'

Læs mere

Trafikudvalget (2. samling) TRU alm. del - Svar på Spørgsmål 122 Offentligt. Transport- og Energi samt Forsvarsministerens samråd i.

Trafikudvalget (2. samling) TRU alm. del - Svar på Spørgsmål 122 Offentligt. Transport- og Energi samt Forsvarsministerens samråd i. Trafikudvalget (2. samling) TRU alm. del - Svar på Spørgsmål 122 Offentligt Transport- og Energi samt Forsvarsministerens samråd i Trafikudvalget Tirsdag den 26. april 2005 Indledning. Som min kollega

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Thorsminde Havn Vesterhavsvej 1A 6990 Ulfborg Kystdirektoratet J.nr. 15/01290-24 Ref. Thomas Larsen 14-06-2016 Tilladelse til etablering af højvandssikring ved Thorsminde Havn, Vesthavnen, matr.nr. 33k

Læs mere

I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om dumpning af optaget havbundsmateriale.

I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om dumpning af optaget havbundsmateriale. Vand- og naturområdet J.nr. Ref. Den 21. marts 2007 KLAPTILLADELSE I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1649 af 13. december 2006 om dumpning af optaget havbundsmateriale. Klaptilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til flydeponton og pælebåret promenade, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til flydeponton og pælebåret promenade, på de vilkår som fremgår nedenfor. Vejle Kommune Skolegade 1 7100 Vejle Pr. mail: heive@vejle.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/05070-4 Ref. Thomas Larsen 20-01-2017 Tilladelse til flydeponton og promenade ved Vejle Lystbådehavn ud for matr.nr.

Læs mere

Ordensreglement for Aalborg Havn A/S

Ordensreglement for Aalborg Havn A/S Ordensreglement for Aalborg Havn A/S Gældende fra 1. januar 2011 Dette reglement, der er udfærdiget i medfør af 15 og 18, stk. 2, i lov nr. 326 af 28. maj 1999 om havne med senere ændringer er i henhold

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus kommune Kalkværksvej 10 8000 Århus C Sendt på mail til jm@casa-as.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01829-22 Ref. Jeppe Bech Carlsen 17-06-2016 Tilladelse til etablering af havnebad og strand i Aarhus

Læs mere

Storstrømsbroen. Høring af farvandets brugere 22. september 2016 Orienteringsmøde Medborgerhuset Skovvej Vordingborg

Storstrømsbroen. Høring af farvandets brugere 22. september 2016 Orienteringsmøde Medborgerhuset Skovvej Vordingborg Storstrømsbroen Høring af farvandets brugere 22. september 2016 Orienteringsmøde Medborgerhuset Skovvej 2 4760 Vordingborg Dagsorden Velkommen og status på projektet Formål med høringen Baggrund for projektet

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Søvangen Bådklub V/Alex Breinholt Nielsen Tavervej 28 9270 Klarup Kystdirektoratet J.nr. 15/00647-12 Ref. Anna L. S. Østergaard 20-08-2015 Tilladelse til flytning af bådebro ud for matr. nr. 1cq Lindholm

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Lemvig Pr. mail til anl@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/02404-10 Ref. Thomas Larsen 21-09-2017 Tilladelse til bypass fra Rømø Havn, Tønder Kommune Kystdirektoratet giver hermed tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at foretage geotekniske undersøgelser, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at foretage geotekniske undersøgelser, på de vilkår som fremgår nedenfor. COWI A/S Casper Skandshus Jensen Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Århus C Kystdirektoratet J.nr. 15/00708-9 Ref. Anna L. S. Østergaard 13-08-2015 Tilladelse til at foretage geotekniske undersøgelser i Mariager

Læs mere

Randers Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Vandstand. Strøm. Besejling. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1:

Randers Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Vandstand. Strøm. Besejling. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1: Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 21-12-2016 Randers Havn Sidste opdateringer Tekst: 6-5-2015 - Plan 1: 26-6-2013 Beliggenhed Kattegat, Randers Fjord 56 27,7'N 10 03,7'E - kort 111 Havnen er selvejende

Læs mere

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Kystdirektoratet J.nr. 19/01088-14 Ref. Lotte Beck Olsen 05-07-2019 Tilladelse til etablering af havsvømmebane ud for

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Gilleleje Havnelaug Havnekontoret Havnekontoret 3250 Gilleleje Kystdirektoratet J.nr. 16/01945-16 Ref. Anni Lassen 15-06-2016 Tilladelse til bypass efter KYBL ved Gilleleje Havn, Gribskov Kommune Kystdirektoratet

Læs mere

Notatet behandler punkt for punkt Søfartsstyrelsen s bemærkninger på s. 2 og 3 i deres brev.

Notatet behandler punkt for punkt Søfartsstyrelsen s bemærkninger på s. 2 og 3 i deres brev. Notat NIRAS A/S Åboulevarden 80 Postboks 615 DK-8100 Århus C Kalundborg Havn NY VESTHAVN - VVM Telefon 8732 3232 Fax 8732 3200 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 37295728 Tilsluttet F.R.I Replik til Søfartsstyrelsen

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Fonden for Reersø Havn Johnny Lihme Pr. mail: lihme@post.tele.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/00088-25 Ref. Thomas Larsen 11-03-2016 Tilladelse til at forlænge den sydlige mole i Reersø Havn, Strandvejen

Læs mere

Limfjordsbroen. Beliggenhed. Brotype. Brolængde. Gennemsejlingshøjde. Gennemsejlingsbredde. Afmærkning. Strøm. Sidste opdateringer Tekst:

Limfjordsbroen. Beliggenhed. Brotype. Brolængde. Gennemsejlingshøjde. Gennemsejlingsbredde. Afmærkning. Strøm. Sidste opdateringer Tekst: Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 4-3-2017 Limfjordsbroen Sidste opdateringer Tekst: 29-7-2015 Beliggenhed Limfjorden, mellem Aalborg og Nørresundby. 57 03,3'N 9 55,2'E - kort 107 Set fra E - fotograferet

Læs mere

Kronprins Frederiks Bro

Kronprins Frederiks Bro Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 6-1-2017 Kronprins Frederiks Bro Sidste opdateringer Tekst: 6-4-2016 Beliggenhed Roskilde Fjord ca. 1200 m N for Frederikssund Havn. 55 50,6'N 12 02,3'E - kort

Læs mere

Rungsted Havn a/s Rungsted Havn Rungsted Kyst Att. Havnemester Henrik Kristensen

Rungsted Havn a/s Rungsted Havn Rungsted Kyst Att. Havnemester Henrik Kristensen Rungsted Havn a/s Rungsted Havn 10 2960 Rungsted Kyst Att. Havnemester Henrik Kristensen Vand- og naturområdet J.nr. Ros-421-00047 Ref. suhsi Den 4. marts 2008 Tilladelse til at klappe oprensningsmateriale

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablere et betonanlæg til brug ved dykning, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at etablere et betonanlæg til brug ved dykning, på de vilkår som fremgår nedenfor. Dykkerklubben Regina Maris V. Johan Wedel Nielsen Bøgeskoven 127 2600 Glostrup Kystdirektoratet J.nr. 15/00519-39 Ref. Anna L. S. Østergaard 01-04-2016 Tilladelse til etablering af et dykkeranlæg på søterritoriet

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til etablering af et havbrugsanlæg i Hjelm Bugt- Justeret placering.

Ansøgning om tilladelse til etablering af et havbrugsanlæg i Hjelm Bugt- Justeret placering. From: Stig Prüssing (NaturErhvervstyrelsen) Sent: 10 Nov 2016 11:49:17 +0100 To: 'sfs@dma.dk';'kdi@kyst.dk';'mail@dkfisk.dk';'svana@svana.dk';'mst@mst.dk';'dn@dn.dk';'lbt@sportsfisker forbundet.dk';''mynd@aqua.dtu.dk'

Læs mere

Aarhus Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan: (ingen)

Aarhus Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan: (ingen) Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 5-1-2019 Aarhus Havn Sidste opdateringer Tekst: 26-10-2018 - Plan: (ingen) Beliggenhed Kattegat, Århus Bugt 56 09,0'N 010 13,7'E - kort 127 fotograferet august

Læs mere

Kort & Matrikelstyrelsen 25. august årgang SØKORTRETTELSER 33 CHART CORRECTIONS. Kort & Matrikelstyrelsen ISSN

Kort & Matrikelstyrelsen 25. august årgang SØKORTRETTELSER 33 CHART CORRECTIONS. Kort & Matrikelstyrelsen ISSN Kort & Matrikelstyrelsen 25. august 2006 18. årgang SØKORTRETTELSER 33 CHART CORRECTIONS Rettelse nr. / Correction No. 268-277 Kort & Matrikelstyrelsen ISSN 0905-1481 Kort / Chart Rettelse nr. / Correction

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Palle Rosendahl Hansen Ægirsvej 8 6000 Kolding Pr. mail til: pharo@pc.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00543-13 Ref. Thomas Larsen 01-09-2015 Tilladelse til fortøjningspæle og ankerblok ud for Ægirsvej 8,

Læs mere

1. Indledning 2 1.1 Baggrund 2 1.2 Anvendelse af ordensreglerne 2 1.3 Hvem har udarbejdet ordensreglementet 2 1.4 Administration 2

1. Indledning 2 1.1 Baggrund 2 1.2 Anvendelse af ordensreglerne 2 1.3 Hvem har udarbejdet ordensreglementet 2 1.4 Administration 2 ORDENSREGLEMENT Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 1.1 Baggrund 2 1.2 Anvendelse af ordensreglerne 2 1.3 Hvem har udarbejdet ordensreglementet 2 1.4 Administration 2 2. Generel beskrivelse af Horsens

Læs mere

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Energinet.dk Sendt elektronisk til Energinet.dk ved Niels Christian Brix: NCB@energinet.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262

Læs mere

Tilladelsen er givet på en række nærmere angivne vilkår j. fr. afsnit 1 1. Oversigtskort over havnen og anviste klapplads(markeret med rød prik)

Tilladelsen er givet på en række nærmere angivne vilkår j. fr. afsnit 1 1. Oversigtskort over havnen og anviste klapplads(markeret med rød prik) Vand- og naturområdet J.nr. AAR-421-00052 Ref. Hebpe Den 27. januar 2010 KLAPTILLADELSE Klaptilladelse for: Nykøbing Mors lystbådehavn. Tilladelsen omfatter: Tilladelse til klapning af 10.000 m³ oprensningsmateriale

Læs mere

Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods

Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods Orientering Dette er en skrivelse ved databasen Retsinformation, som indeholder teksten "Søfartsstyrelsen" Bekendtgørelse

Læs mere

Skibstrafik ved Masnedsund

Skibstrafik ved Masnedsund Skibstrafik ved Masnedsund Høringsrapport vedrørende lukning for gennemsejling Januar 2015 Ringsted-Femern Banen E3005 Ny Masnedsund Bro Banedanmark Ringsted-Femern Banen Amerika Plads 15 2100 København

Læs mere

Tilladelsen omfatter: Tilladelse til klapning af 200.000 m³ uddybningsmateriale fra Aarhus Havn i perioden 4. oktober 2013 31. maj 2014.

Tilladelsen omfatter: Tilladelse til klapning af 200.000 m³ uddybningsmateriale fra Aarhus Havn i perioden 4. oktober 2013 31. maj 2014. Aarhus Havn Mindet 2. Postboks 130. DK-8100 Aarhus C Vand- og naturområdet J.nr. AAR-4311-00019 Ref. CHRAJ Dato. 06-09-2013 KLAPTILLADELSE Klaptilladelse for Aarhus Havn. Tilladelsen omfatter: Tilladelse

Læs mere

5. Samtidig med at anlægsarbejdet afsluttes, skal Kystdirektoratet Søfartsstyrelsen og Geodatastyrelsen

5. Samtidig med at anlægsarbejdet afsluttes, skal Kystdirektoratet Søfartsstyrelsen og Geodatastyrelsen Vejle Fjordhave c/o Thomas Drivsholm Niels Skousvej 14 7100 Vejle Sendt pr. mail Kystdirektoratet J.nr. 18/01634-27 Ref. Lotte Beck Olsen 06-09-2019 Tilladelse til etablering af del af fjordhave, der vedrører

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Taarbæk Havn v/ Niels Bolt Jørgensen 2930 Klampenborg Kystdirektoratet J.nr. 16/00042-10 Ref. Anni Lassen 22-02-2016 Tilladelse til bypass efter KBL på søterritoriet nord for Taarbæk Havn, Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn.

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn. HOFOR A/S Ved Eiko Steinhauer (Sendt elektronisk) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Aarhus Kommune Aarhus Events. Dokk 1, Hack Kampmanns plads 2 8000 Århus C Pr. mail: niels@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01906-22 Ref. Thomas Larsen 16-08-2016 Tilladelse til opstilling af skulptur

Læs mere

Rune Balle Seaplanes. Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk

Rune Balle Seaplanes. Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk Rune Balle Seaplanes Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tidsbegrænset tilladelse til at

Læs mere

Thomas Larsen (tla) Fra: Thomas Larsen (tla) Sendt: 22. juni 2015 11:34 Til: 'Leif Nielsen' Emne: Anmodning om supplerende oplysninger - turbøjer 15/00515 Hej Leif Som opfølgning på telefonsamtalen skriver

Læs mere

Århus Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan: (ingen) Kattegat, Århus Bugt 56 09,0'N 10 13,7'E - kort 127

Århus Havn. Beliggenhed. Anmærkning. Havnen. Sidste opdateringer Tekst: Plan: (ingen) Kattegat, Århus Bugt 56 09,0'N 10 13,7'E - kort 127 Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 22-2-2017 Århus Havn Sidste opdateringer Tekst: 25-1-2017 - Plan: (ingen) Beliggenhed Kattegat, Århus Bugt 56 09,0'N 10 13,7'E - kort 127 Nordhavn og Sydhavn -

Læs mere

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til:

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til: Hvide Sande Havn Fossanæsvej 22 6960 Hvide Sande Sendt pr. mail til: hvidesandehavn@hvshavn.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040102-00486

Læs mere

Demontering af luftledninger på tværs af Lillebælt

Demontering af luftledninger på tværs af Lillebælt Til farvandets brugere og berørte parter Demontering af luftledninger på tværs af Lillebælt 13. februar 2014 FTM/FTM Høring til brug for Søfartsstyrelsens behandling I forbindelse med Forskønnelsesprojekt

Læs mere

Helsingør Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1:

Helsingør Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1: Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 14-12-2018 Helsingør Havn Sidste opdateringer Tekst: 28-9-2018 - Plan 1: 5-5-2017 Beliggenhed Sundet 56 02,1'N 012 37,1'E - kort 131 fotograferet august 2018 Havnen

Læs mere

Kystdirektoratet. Fonden Snekkersten Havn Strandvejen 71 D 3070 Snekkersten

Kystdirektoratet. Fonden Snekkersten Havn Strandvejen 71 D 3070 Snekkersten Kystdirektoratet Trafikministeriet Fonden Snekkersten Havn Strandvejen 71 D 3070 Snekkersten Dato: 3. december 2004 J.nr.: 4331-217-211-30 Sagsbehandler: Fuldm. cand. jur. Jøm Bisgaard Deres ref: Principiel

Læs mere

Kystdirektoratets sagsbehandling

Kystdirektoratets sagsbehandling Kystdirektoratets sagsbehandling Bertram T. Hacke, AC-fuldmægtig Den Blå Planet, 4. december 2014 Hvad administrerer Kystdirektoratet? Bekendtgørelse nr. 267 af 11. marts 2009 af lov om kystbeskyttelse

Læs mere

Wavepiston v/michael Henriksen Strandgade Helsingør Sendt per til

Wavepiston v/michael Henriksen Strandgade Helsingør Sendt per  til Wavepiston v/michael Henriksen Strandgade 95 3000 Helsingør Sendt per email til mh@wavepiston.dk 4. juli 2017 Center for Energiressourcer Ref. 2015-2480 Tilladelse til Wavepiston testanlæg for bølgekraft

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ombygning og udvidelse af eksisterende slæbested, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ombygning og udvidelse af eksisterende slæbested, på de vilkår som fremgår nedenfor. Aarhus Kommune, Sport & Fritid Vestergade 55, Postboks 619 8100 Århus C Att.: Søren Clausen - scla@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/01293-10 Ref. Thomas Larsen 11-02-2016 Tilladelse til ombygning og

Læs mere