RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG"

Transkript

1 RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG

2 VELKOMMEN! Hjertelig velkommen til dig og dine forældre på Grenaa Gymnasium. Hele personalet glæder sig til at komme i gang med et nyt skoleår, og vi håber, at du vil finde dig godt til rette her. Vi håber også, at I vil få glæde af denne lille folder, som handler om alt det praktiske, der er rart at vide til skolestart. I er altid velkomne til at kontakte os i kontorets åbningstid kl. 8-15, på eller via mail: gg@grenaa-gym.dk Vigtige datoer for 1. klasser: 10. august: 1. skoledag - vi mødes i festsalen kl august: Introfest Uge 34 og 35: Uge 37 og 38: Karpenhøj: i j u kv p q xw a Elev/forældreaften: i, 1.j og IB p og 1.q u og 1.xw a og 1.kv 4. november: Første karakterer offentliggøres kl i Lectio 19. november: Konsultation ved klassens teamlærere og evt. rådgivning om studieretningsvalg ved klassens vejleder - tilmelding via Lectio 27. november: Gallafest 1. december: Frist for endeligt valg af studieretning via Lectio 4. januar: Semesterskift! 29. februar: Karakterer offentliggøres kl i Lectio 20. maj: Karakterer i afsluttende fag offentliggøres kl i Lectio 20. maj: Eksamensplanen offentliggøres kl i Lectio 30. maj: Karakterer i fortsætterfag offentliggøres kl i Lectio 23. juni: Årsprøvekarakterer offentliggøres kl i Lectio Datoerne KAN ændres, men Lectio er altid opdateret! App - Grenaa Gymnasium Hent vores app så har du bl.a. Lectio, First Class, Hivebeat, hjemmesiden, oversigtskort og GG-info med fx ferie- og festplan lige ved hånden.

3 Bøger - bibliotek og bogdepot Biblioteket betjenes på skoledage mellem kl. 9 og 14 af bibliotekar Hanne Roed. Bogdepotet ligger i kælderen, med nedgang fra glasgangen, og administreres af sekretær Jan Overgaard. Der er åbent mandag - torsdag i 12-frikvarteret. Gymnasiet låner dig bøger, og det er dit ansvar at passe godt på dem. Hvis du mister en bog, eller hvis du af andre årsager ikke tilbageleverer de bøger, du har lånt, skal du erstatte dem. Bøgerne udleveres normalt af faglæreren, og du skriver under på en kvitteringsliste. Hvis du er fraværende den dag, en bog udleveres, skal du henvende dig i bogdepotet for at få bogen. Når din lærer beder dig aflevere bøgerne igen, går du selv ned i bogdepotet og afleverer, hvorefter du får en kvittering på afleveringen. Gem kvitteringen hele din skoletid, da det er dit eneste bevis på, at du har afleveret bøgerne. Computer og programmer Undervisningsministeriet har besluttet, at du skal selv anskaffe undervisningsmaterialer for et beløb på op til 2500 kr. i det samlede STX-, HF- eller IB-forløb. Grenaa Gymnasium anvender ikke denne regel, men forventer til gengæld, at eleverne medbringer en bærbar computer. Det er tilladt at bruge computer til de fleste skriftlige eksamener, hvad næsten alle elever gør du skal medbringe din egen computer. Som GG-elev har du gratis adgang til: Gyldendals Onlineordbøger Fuld Officepakke En lang række fagprogrammer Ekskursioner og studieture Skolen kan opkræve betaling fra dig for deltagelse i kortere ekskursioner og for studieturen, der indgår som en del af undervisningen. Ekskursioner med en deltagerbetaling på mere end 80 kr. pr. døgn er frivillige. Skolen sørger for alternativ undervisning, hvis du vælger ikke at deltage i den planlagte ekskursion/studietur. Bestyrelsen har vedtaget en maksimumsgrænse for, hvad der må betales i et helt studieforløb for både kortere ekskursioner og studieturen. Den maximale egenbetaling er 6000 kr. for STX og 3850 kr. for HF og IB inklusiv betaling for fælles aktiviteter. Studieturen må max. koste kr. og øvrige ekskursioner max kr. Udgifter til mad og lommepenge kommer oven i disse beløb. Skolen har bl.a. en udvekslingsaftale med en amerikansk, en italiensk, en spansk, en kinesisk og en afrikansk skole. En studietur/udveksling med disse kan være væsentlig

4 dyrere end kr. og vil kun komme på tale, hvis klassen er indstillet på at ofre ekstra penge på turen, fx ved i fællesskab at samle penge ind eller tjene penge. Elevfotografering Vi bruger den lokale Photocare til at tage elev- og klassebilleder. Elevbillederne bruger vi bl.a. til studiekortet. Du vil også få tilbudt at købe div. billedpakker m.v. Facebook GG s officielle facebookside finder du på facebook.com/grenaagym. Vi opfordrer til, at du liker den, så du altid får de vigtigste informationer og nyheder om livet på skolen. Du er altid velkommen til at dele dine billeder fra fx studieturen eller gallafesten her. Ferieplan Efterårsferie OD-dag Juleferie Vinterferie Påskeferie Bededag Kr. himmelfart mandag 12. oktober - fredag 16. oktober onsdag 4. november mandag 21. december - fredag 1. januar mandag 15. februar - fredag 19. februar mandag 21. marts - mandag 28. marts fredag 22. april torsdag 5. maj - fredag 6. maj 2. pinsedag mandag 16. maj Fester og fredagscaféer Skolen afholder 3 fester om året: Introfest for nye elever, Gallafest for alle elever og Dinner Party/Dimissionsfest for afgangseleverne. Her udover holder elevernes festudvalg Olympos ca. 4 fester årligt + OD-gruppen 1 fest. Ved alle fester skal du købe billet via vores billetsystem - se under Greenticket. Fredagscaféer afholdes af eleverne ca. 6 gange årligt. Se datoer for det hele i app en eller på hjemmesiden. FirstClass Vores mail og konferencesystem hedder FirstClass. Alle på GG har en mailadresse i systemet, og her finder du klassekonferencer, elevråds- og administrationskonferencer, div. udvalgs- og opgavekonferencer og mange mange flere. Forkortelser i daglig brug GG - Grenaa Gymnasium, STX - studentereksamen, HF - højere forberedelseseksamen, IB - International Baccalaureate, ap - almen sprogforståelse, at - almen studieforberedelse, ks - kultur- og samfundfagsgruppen (i daglige tale: Kult), nf - naturvidenskabelig faggruppe, nv - naturvidenskabeligt grundforløb, OD - Operation Dagsværk, SRP - studieretningsprojekt, SSO - større skriftlig opgave, DHO - dansk/historieopgave.

5 Forsikring Skolen har ingen forsikring for elever, hverken ved tyveri eller ulykke. Dine forældre/du må selv sørge for forsikringsdækning - også i forbindelse med studieture og lign. Formiddagssamling Hver torsdag er der i 10-pausen formiddagssamling i festsalen (eller kantinen). Her gives der praktiske beskeder fra administrationen og eleverne imellem. Ofte er der også underholdning. Der er mødepligt! GG-legatet Tilskud kan søges til studieture og lignende efter trangsbestemte behov. Glemte sager Tøj, sko, tasker, penalhuse, ladere, mapper og lign. lægges i det brune skab foran pigetoiletterne v/ kontoret. Smykker, mobiler m.v. indleveres til kontoret. Ting, der kan afhentes på kontoret, skrives i konferencen GG_glemte sager. Hivebeat Når du skal købe adgang til skolens fester, ekstra kopier eller print, eller du fx har mistet sit studiekort og skal bestille et nyt, så bruger vi et billetsystem der hedder Hivebeat. Du betaler direkte på nettet og fremviser din kvittering til kontoret, når du fx skal bruge kopier. Det hele foregår her: Kalender over årets gang På hjemmesiden grenaa-gym.dk findes der en årskalender over årets gang, der helt overordnet viser, hvad de enkelte klasser arbejder med af større projekter mv. i løbet af året. I Lectio under punktet Månedskalender findes der en meget detaljeret kalender med alle de begivenheder, der sker på skolen som helhed og i de enkelte klasser. Kantinen I vores kantine kan du købe bl.a. morgenmad, lune retter, salatbar og middagbuffét til fornuftige priser. Kantinen har normalt åben fra Kopi og print Du får ved hvert skoleårs start tildelt 150 gratis print/kopier. Hvis du har behov for flere, køber du dem via Hivebeat (se Hivebeat). Kopiering foregår med kopikort ved maskinen i biblioteket. Konsultation I forbindelse med konsultationen den 19. november er der mulighed for at få en snak med lærerteamet om trivsel og faglighed generelt. I vil også få mulighed for at træffe klassens studievejleder og evt. få hjælp til afklaring af valg af studieretning. I booker tid til et møde via Lectio ca. 1½ uge før.

6 Lectio - skema, karakterer og fravær Vi bruger systemet Lectio som den daglige adgang til oplysninger om skema og skemaændringer. Man kan fx se hvilke timer på skemaet, der er omlagt eller aflyst. I Lectio kan du også se dine karakterer. Det betyder, at standpunkts- og årskaraktererne ikke udleveres på papir, men gøres tilgængelige via Lectio. De personlige oplysninger, som fx fraværsregistrering og karakterer, er tilgængelige for hver elev via en personlig kode. Det betyder at I som forældre kan se karaktererne via jeres søn/datters kode, eller I kan bede jeres søn/datter om at udskrive karakterbladet. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med denne ordning, skal I bare kontakte skolens kontor (tlf ), så er vi behjælpelige og kan sende en udskrift til jer, hvis jeres barn er under 18 år. Mobiltelefoner og computere i undervisningstiden Grenaa Gymnasium har følgende to regler, som skal overholdes af elever og lærere: Mobiltelefoner skal, fra undervisningens start, være slukkede og ligge i tasken. Telefonen må kun være fremme, hvis læreren ønsker, at den skal bruges i undervisningen. Ved overtrædelse skal læreren bede eleven deponere telefonen i klasselokalets Telefonkurv. Telefonen udleveres ikke igen før hele lektionen er slut. Ved gentagelser kan læreren bede eleven deponere telefonen fra undervisningens start. PC er og tablets må gerne være fremme, men skal være lukkede fra undervisningens start. Læreren bestemmer, hvornår PC eller tablet må åbnes til brug i undervisningen. Som det fremgår af skolens studie- og ordensregler, må udstyret under ingen omstændigheder anvendes til privat brug i undervisningstiden. Navne- og adresseændring Ændring af navn, adresse og telefonnummer meddeles straks på kontoret. Netwerk Netwerk handler om at skabe en klasserumskultur, hvor alle føler sig trygge og velkomne. Netwerk forløber indtil efterårsferien. Du vil blive sat sammen med dine klassekammerater i makkerskaber som skifter ca. hver 3. uge. I makkerskaberne hjælper I hinanden og holder øje med om makkeren trives i klassen. Vi håber Netwerk kan hjælpe med, at alle får den bedst mulige start på GG.

7 Ringetider 1. modul modul modul modul modul Rygning og rusmidler Skolen er røgfri og det er ikke tilladt at ryge på skolens område. Du må ikke indtage alkohol eller andre rusmidler i skoletiden, og du må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler, jf. skolens ordensregler. Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler finder I på vores hjemmeside: grenaa-gym.dk Studiekort Du får et studiekort, gældende for dine uddannelsesår på GG, udleveret i starten af dit første skoleår. Kortet skal bl.a. bruges til identifikation ved skolens fester. Hvis du mister dit kort, kan du købe et nyt via Hivebeat (se Hivebeat). Studiemodul Alle 1. klasser har studiemodul én gang om ugen. Studiemodulet bruges til at læse lektier, lave opgaver og arbejde videre med materiale fra timerne - individuelt eller i studiegrupper. Der vil være lærere til stede som kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at komme videre. Målet med studiemodulet er at du klarer dine lektier bedre og til tiden. Studieplan I Lectio findes også en oversigt over klassens studieplan, dvs. en plan over hvad der fagligt arbejdes med i de enkelte fag og i de tværfaglige forløb - herunder en oversigt over afleveringer. Oversigten over afleveringer er angivet i elevtid, dvs. den tid du forventes at skulle bruge på en opgave. Studieretningsvalg og valg af valgfag Valg af endelig studieretning finder sted 1. december via Lectio. Vi skal understrege, at dette valg kan betyde, at du må flytte klasse eller at den klasse du går i, bliver sat sammen på en anden måde. Valg af valgfag i januar/februar foregår også via Lectio og inden da er der grundig valgfagsorientering. Studievalg (Østjylland) Studievalg tager sig af vejledningen omkring din videre uddannelse efter gymnasiet. På GG er det Mette Busk Sørensen, der kommer og orienterer, og du træffer aftaler med. Via hjemmesiden: studievalgweb.dk kan du booke en tid hos hende, og du kan se, hvornår næste fællesarrangement løber af stablen.

8 SU Kvartalet efter du er fyldt 18 år, er du berettiget til at få SU - hvis du i øvrigt opfylder betingelserne. Du kan søge én måned før. Hent en lille folder på kontoret til hjælp og vejledning og søg yderligere oplysninger på su.dk Transport Du har (uanset hvor du bor) ret til et ungdomskort, som er et billigt bus/togkort, der giver mulighed for ubegrænset transport i et nærmere bestemt område. Se meget mere, og søg på ungdomskort.dk Tutorer Hver klasse har to tutorer tilknyttet. Tutorerne er ældre elever, som er særligt opmærksomme på at hjælpe dig og dine klassekammerater til rette på skolen. De har arrangeret jeres første skoledag, og de er også med til at arrangere introfesten for jer. Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du altid regne med hjælp fra dine tutorer. Vejledning Vejleder Eike Strandsby - es@grenaa-gym.dk Vejleder Rie Kurdahl - rk@grenaa-gym.dk Vejleder Søren William Johannesen - sw@grenaa-gym.dk Læse- og skrivevejleder Pia Toftgård - pt@grenaa-gym.dk Læse- og skrivevejleder Signe Torp Madsen - sm@grenaa-gym.dk

RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG 17-18

RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG 17-18 RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG 17-18 VELKOMMEN! Hjertelig velkommen til dig og dine forældre på Grenaa Gymnasium. Hele personalet glæder sig til at komme i gang med et nyt skoleår, og vi håber, at du

Læs mere

Velkommen til kommende elever og forældre i 1a

Velkommen til kommende elever og forældre i 1a Velkommen til kommende elever og forældre i 1a Hvem er vi? Karin Waaben (KW). Teamleder for 1a Frederikke & Benedikte (2a). Tutorer for 1a 1. Supersproglig studieretning 1a - Klassens fag 4. Sprog, samfund

Læs mere

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog 2015 Faaborg Gymnasium Sundagervej 42 5600 Faaborg tlf. 62 61 89 10 email: post@faaborg-gym.dk Indhold Lectio Elev- og lærerskemaer Log ind til Lectio Fravær Karakterer

Læs mere

Samtaleaften i november. Valg af studieretning. Internetadgang. Vigtige datoer

Samtaleaften i november. Valg af studieretning. Internetadgang. Vigtige datoer Velkommen Lectio p. 2 p. 3 Skema Login til Lectio Fravær Karakter Samtaleaften i november Valg af studieretning Vejledning p. 5 p. 6 p. 6 p. 7 Lærerteams Mentorer Studievejledning Læsekursus & læsevejledning

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Michael Ross Sinclair (MS) Teamleder for klassen Har klassen i Dansk A & Idræt C 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1.B T E A M L E D E R O G E N G E L S K L Æ R E R : N I N A E L L E B Y E L A R S S O N

VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1.B T E A M L E D E R O G E N G E L S K L Æ R E R : N I N A E L L E B Y E L A R S S O N VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1.B T E A M L E D E R O G E N G E L S K L Æ R E R : N I N A E L L E B Y E L A R S S O N 1.BS STUDIERETNINGER Sprog, samfund og visuel kommunikation med Fransk Sprog,

Læs mere

Velkommen til Nørre G og 1Gb

Velkommen til Nørre G og 1Gb Velkommen til Nørre G og 1Gb Program Præsentation af teamleder og tutor Divs. informationer om at være elev på NG Kommende 1b elever laver aktivitet med tutorerne forældre og teamleder går ud Fælles afslutning

Læs mere

Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre

Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre Velkommen og introduktion til 1k og 1k s forældre Dagsorden Nørre Gs struktur omkring klasserne - teamleder, lærerteam og studievejleder Studieretning, lærere og studierejse Den første tid på skolen Mulighederne

Læs mere

VELKOMST OG INTRODUKTION TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE. I 2015u (eller 1u)

VELKOMST OG INTRODUKTION TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE. I 2015u (eller 1u) VELKOMST OG INTRODUKTION TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE I 2015u (eller 1u) Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: En teamleder til hver klasse er klassens kontaktlærer.

Læs mere

STUDIEPLAN FOR 2. Hf 2015-2016

STUDIEPLAN FOR 2. Hf 2015-2016 STUDIEPLAN FOR 2. Hf 2015-2016 Uge Hvad sker der overordnet? Værkstedstimerne 33+34 2. hf starter mandag d. 10/8. Tutorerne mødes inden værkstedstimen og afgør, hvem der er tutor for hvem. I skal hurtigt

Læs mere

Hvem er vi, hvem er I?

Hvem er vi, hvem er I? Velkommen 1Gu!! Hvem er vi, hvem er I? Teamleder: Sarah Thorsøe Wind (Biologi, Biotek, Engelsk) Tutorer: Emil og Nynne (nuværende 1u-studieretning) Kommende 1Gu: 29 elever Struktur omkring klassen teamleder,

Læs mere

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium!

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Vi håber, at jeres børn vil få tre gode år her på skolen! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at eleverne her hos os oplever spændende og engageret

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z Hvem er vi? Line Thorsteinsson (LR) Teamleder for klassen Biologi og idræt 1z i biologi på A-niveau og nogle af jer til idræt på c-niveau Tutorerne

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Johan Christian Damsgaard (JC) Teamleder for klassen Dansk og musik 1z i dansk 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle har

Læs mere

FAQ. for OTG. Skoleåret 2013/14

FAQ. for OTG. Skoleåret 2013/14 FAQ for OTG Skoleåret 2013/14 Skolestart: fredag d. 9. august kl. 9.00 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har et mindre bibliotek i lokale 4-5. Åbningstider: mandag og onsdag kl. 9.00-15.30.

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 Vi er glade for at byde dig velkommen på Vejle Tekniske gymnasium. Vi har samlet et par praktiske informationer

Læs mere

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10.

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10. Aabenraa, juli 2018 Kære kommende elev på Vi er glade for at byde dig velkommen til. Vi håber, du glæder dig til at starte hos os. Første gang du skal møde på skolen er onsdag d. 8. august, kl. 8.45. Dagen

Læs mere

Velkomst og introduktion til nye elever og forældre. 1.d

Velkomst og introduktion til nye elever og forældre. 1.d Velkomst og introduktion til nye elever og forældre 1.d Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse. Teamlederen er klassens kontaktlærer.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1. C

VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1. C VELKOMMEN TIL ELEVER OG FORÆLDRE I 1. C STRUKTUR OMKRING KLASSEN TEAMLEDER, LÆRERTEAM OG STUDIEVEJLEDER TEAMLEDEREN Klassens kontaktlærer Sørger for det faglige og sociale samarbejde Informerer elever

Læs mere

Velkommen til skoleåret 2013/2014

Velkommen til skoleåret 2013/2014 Velkommen til skoleåret 2013/2014 Kære nye elev Velkommen til Horsens Gymnasium. Vi er glade for, at du har valgt os. På Horsens Gymnasium vil du møde et stærkt fællesskab og en høj faglighed og du vil

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Hvem er vi? Lise Grønlund (LG) Teamleder for klassen 1r Matematik, kemi og biotek Kim Vedel Pedersen (KP) Teamleder for klassen 1x Matematik

Læs mere

Velkommen til informationsmøde

Velkommen til informationsmøde Velkommen til informationsmøde Informationsmøde for kommende elever - 7. juni 2016 Årgang 2016-2019 Handelsgymnasiet Roskilde Handelsskole 2 Aftenens program Velkomst ved rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation

Læs mere

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge Velkommen til Nørre Gymnasium Kommende 1Ge 1Ge Tutorer: Sarah og Sofie Teamleder: Dansklærer, Julie Broen Mejlbjerg (JBM) Grundforløb: Første skoledag til og med uge 44 Teamleder Bindeled mellem elever,

Læs mere

VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM. Ryttervej Svendborg Tlf.:

VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM. Ryttervej Svendborg Tlf.: VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM Skovsbovej 43 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Ryttervej 65 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Porthusvej 71 5700 Svendborg

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Bioteknologi Hvem er vi? Kirsten Rosenkilde Teamleder for klassen Matematik, Dansk Andrea og Peter Tutorer Bioteknologi Hvad kan vi fx arbejde med? Hvor

Læs mere

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER INTROFORLØB PROGRAM: 1.g Her følger programmet for introforløbets aktiviteter. Det normale skema vil du kunne se

Læs mere

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre

Velkommen. Nye elever i 1y og deres forældre Velkommen Nye elever i 1y og deres forældre Introduktion Hvem er vi? Teamlærer Sarah Thorsøe Wind (SW) Underviser i Biologi og Engelsk Tutorer fra nuværende 1y og 1t samme studieretning som jer! Sophie,

Læs mere

Velkommen introduktion til nye elever og forældre

Velkommen introduktion til nye elever og forældre Velkommen introduktion til nye elever og forældre Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse Teamlederen er klassens kontaktlærer

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre. 1m: teamleder: Nanna Sig Kramer

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre. 1m: teamleder: Nanna Sig Kramer Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1m: teamleder: Nanna Sig Kramer Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Bioteknologi Hvem er vi? Hans Bolvinkel (HB) Teamleder for klassen Klassens matematiklærer Underviser også i kemi og bioteknologi Oliver og Sandra fra

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre Velkommen og introduktion til nye elever og forældre Teamleder: Struktur omkring klassen Klasselærer teamleder, lærerteam og studievejleder Teamlederen sørger for det faglige og sociale samarbejde omkring

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1m

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1m Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1m Hvem er vi? Ulla Wogensen (uw@norreg.dk) Teamleder for klassen Dansk (3-årigt fag på A-niveau) Idræt (3-årigt fag på C-niveau) Asta og Johan Tutorer Hvem

Læs mere

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018 Velkommen til Vibenshus Gymnasium Møde for nye elever 7. juni 2018 Aftenens program Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Grundforløbet og strukturen efter reformen Præsentation af valgfag i 1.g Årets

Læs mere

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE

VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE 1T HVEM ER JEG? Nina Westh (NW) Teamleder for 1t Klassens historielærer Underviser også i tysk 1T - STUDIERETNINGEN Klassens studieretningsfag: Biologi (A) Kristian

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Indhold Indledning... 2 Studieregler... 2 Eksamen og årsprøver... 3 Ordensregler... 3 Den digitale dannelse... 4 Særligt for kostelever... 4 Sanktioner...

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1x + Hvem er jeg? Lise Grønlund (LG) Teamleder for klassen 1x Matematik, kemi og biotek Maiken, Ida og Cecilie Tutorer for klassen 1x Går i kommende 2x

Læs mere

VGHF fra A til Z 2016

VGHF fra A til Z 2016 VGHF fra A til Z 2016 Velkommen til Viborg Gymnasium & HF Vi har i denne lille folder samlet praktiske informationer om Viborg Gymnasium & HF, som er en stor skole: I skoleåret 2016/2017 går der ca. 1050

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1B Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1B S T U D I E R E T N I N G : M A R K E T I N G 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : J E N S B O L L E R U P 3 0

Læs mere

Gem dette hæfte - du får brug for det. HG - Velkommen 2014-15. zbc.dk. Vordingborg. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf.

Gem dette hæfte - du får brug for det. HG - Velkommen 2014-15. zbc.dk. Vordingborg. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. HG - Velkommen 2014-15 Vordingborg Gem dette hæfte - du får brug for det zealand business college Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. 5578 8888 zbc.dk Kære nye hg-elever Velkommen til Handelsskolernes

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2019-2020 2 3 Kære nye elev og forældre Velkommen til Horsens Gymnasium. SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

PIXI-BOG 1AX 2015-2016

PIXI-BOG 1AX 2015-2016 PIXI-BOG 1AX 2015-2016 INDHOLD: SIDE: ÅRSPLAN I STIKORD 2 AP 3 AT 1 og 2 3-4 LECTIO 5 SRO 6 STUDIETURE 6 TERMINSPRØVER 6 ÅRSPRØVER 6 ÅRSPLAN I STIKORD: Uge 35 Uge 37 Uge 43 Uge 50/51 Uge 4/5 Uge 9/10 Uge

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang ! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang ! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1 Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium HTX årgang 2019-22! U/Nord Teknisk Gymnasium Hillerød 1 Til stede i aften: Rektor Vibeke Johnsen og lærer Anne Larsen Lindblom Studievejledere Elev-Tutorer

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret)

AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret) Uge 32: 4.-8. august AKTIVITETSOVERSIGT 2014/15 Frederiksborg Gymnasium og HF Endelig udgave (Mindre ændringer kan forekomme i løbet af skoleåret) Mandag den 4. august Tirsdag den 5. august Onsdag den

Læs mere

FAQ. for OTG. Skoleåret 2012/13

FAQ. for OTG. Skoleåret 2012/13 FAQ for OTG Skoleåret 2012/13 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har sit eget lille bibliotek i lokale 4-5. Åbningstider: mandag og onsdag kl. 8.00-15.30. Det er også muligt at låne bøger

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF

AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF 24.06.13 Final Edition! De mest centrale aktiviteter bliver lagt i Lectio; men det er alligevel en god idé at notere sig de datoer, hvor man skal

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2017/18 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 435 nye elever (29 elever pr. klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen i alt Ungdomsuddannelse

Læs mere

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 6. juni 2017

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 6. juni 2017 Velkommen til Vibenshus Gymnasium Møde for nye elever 6. juni 2017 Aftenens program Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Grundforløbet og strukturen efter reformen Præsentation af valgfag i 1.g Organisationen

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1gZ på Nørre G

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1gZ på Nørre G Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1gZ på Nørre G Studievejleder Hvem er vi? Sa Ulla Wogensen (uw@norreg.dk) Teamleder for klassen Dansk (3-årigt fag på A-niveau) Idræt (3-årigt fag på C-niveau)

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende1x + Hvem er vi? Susanne Simon (Su) Teamleder for klassen 1x Dansk og Historie Mette Rude (MR) Kemi Tutorer: Sabine & Rebecca 2x + 1r og 1x studieretning

Læs mere

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF

Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Den 21. august 2015 Studie- og ordensregler på Hvidovre Gymnasium & HF Studieregler På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. - Du møder til tiden til

Læs mere

2 T 2 F AT1 (1.g): "Kroppen" 6 L 6 T AT1 (1.g): "Kroppen"

2 T 2 F AT1 (1.g): Kroppen 6 L 6 T AT1 (1.g): Kroppen UGE 2007 OKTOBER UGE 2007 NOVEMBER "Studie og erhvervstræf" 12.15-14.45 CPH West, Taastrup for alle elever i 2.g og 3.g. Omfotografering for elever og lærere 12.00-13.30 Gymnasieturnering, pigefodbold,

Læs mere

Velkommen til informationsmøde for årgang

Velkommen til informationsmøde for årgang Velkommen til informationsmøde for årgang 2017-2020 Program Velkomst v. rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation af skolen og uddannelsen v. rektor Jan Mandrup Jacobsen og uddannelsesleder Gitte Engelund

Læs mere

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 1 PROGRAM Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Struktur og grundforløb Årets gang ---------------- Eleverne fordeler sig I mindre

Læs mere

Aktivitetsplan 2014-15

Aktivitetsplan 2014-15 Aktivitetsplan 2014-15 Opdateret: 22-06-14 Dato Ugedag GUX TNI og Serviceassistent 01-08-14 fredag Sommerferie 02-08-14 lørdag Sommerferie 03-08-14 søndag Sommerferie 04-08-14 mandag 3. G studietur / Sommerferie

Læs mere

Studie- og ordensreglement HTX Køge gældende fra 1/1-2014

Studie- og ordensreglement HTX Køge gældende fra 1/1-2014 Studie- og ordensreglement HTX Køge gældende fra 1/1-2014 Til grund for udarbejdelsen af Studie- og ordensreglementet ligger følgende: Et godt sted at være et godt sted at lære. EUC Sjællands værdigrundlag:

Læs mere

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14 Elevhæfte Tårnby Gymnasium & HF 3g Skoleåret 2013-14 Redaktionen afsluttet juni/ 2013 Elevhæfte for årgang 2011-2014 3g erne vises dette hæfte (august 2013) Dette hæfte er en oversigt over særlige forløb

Læs mere

Ansvarsområder for ledelse og PAM

Ansvarsområder for ledelse og PAM A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Ansvarsområder for ledelse og PAM Lederteam på Aalborg Katedralskole Rektor Christian Warming Overordnet pædagogisk og administrativ ledelse Vision, målsætning og

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2017-2018 2 3 Kære nye elev og forældre SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

Velkommen på Århus Akademi

Velkommen på Århus Akademi Velkommen på Århus Akademi 1. årgang 2018 Rektors velkomst Kære Akademister! Velkommen på Århus Akademi. Vi har glædet os rigtig meget til at møde jer alle sammen. Vi har glædet os til, at I i de næste

Læs mere

Velkommen på OEG. - for nye elever 2018

Velkommen på OEG. - for nye elever 2018 Velkommen på OEG - for nye elever 2018 Velkommen til din skole Kære kommende 1.g er Om kort tid tager du dit første skridt op ad trappen på Ørestad Gymnasium. Det er dit første skridt på en rejse mod ny

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Skoleåret 2019-2020 I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger

Læs mere

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Uge Dag Aktivitet 32 T 05.08 T 07.08 F 08.08 33 M 11.08 T 12.08 Lærermøde + pædagogisk dag 9-15 Pædagogisk dag 8-15 Pædagogisk dag 8-15 Første

Læs mere

Studie- og ordensregler. for Aalborg Handelsgymnasium

Studie- og ordensregler. for Aalborg Handelsgymnasium Studie- og ordensregler for Aalborg Handelsgymnasium Studie- og ordensregler for Handelsgymnasiet Studie- og ordensreglerne er fastlagt i henhold til gældende lov og bekendtgørelse om hhx. De konkrete

Læs mere

STX. For unge med autismespektrumforstyrrelser

STX. For unge med autismespektrumforstyrrelser STX For unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF) Hvem kan søge? Har du en dokumenteret diagnose inden for autismespektret? Så kan du søge om optagelse på vores STX-linje for unge med en autismespektrumforstyrrelse.

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland FGU Midt- og Østsjællands ordens- og samværsregler skal fremme et godt undervisningsmiljø for både elever og medarbejdere. Der er tale om regler, som

Læs mere

TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09

TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09 TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09 Administration: På kontoret kan du henvende dig vedr. SU (se også SU), befordingsgodtgørelse (se også Befordringsgodtgørelse) og med spørgsmål og problemer, som ikke

Læs mere

STUDIEPLAN for 1. år

STUDIEPLAN for 1. år STUDIEPLAN for 1. år 2016-2017 Uge Hvad sker der overordnet? 32 Onsdag d. 10/8: kl. 9.15 14.00: intro (se program i Introhæfte 2016) Fredag d. 12/8 kl. 12.30-15: arrangement i Grøndalsparken. Kl. 15: fredagscafé.

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1C Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1C S T U D I E R E T N I N G : I N T E R N A T I O N A L & Ø K O N O M I 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : C A

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF Skolestart 2015/16 15 nye klasser : 13 gymnasieklasser 2 hf-klasser 435 nye elever/29 i gennemsnit pt Ca 1200 elever Ungdomsuddannelse =

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX PROGRAM Præsentation om os, om HHX Grundforløb og studieretningsforløb Læsevejledning Studievejledning Sociale arrangementer Praktisk info Efter HHX PRÆSENTATION

Læs mere

HF&VUC Nordsjælland, Hillerød afdeling 2015-2016. Ajourført 28.07.15 Studieplanen for HF2 1. år = rammen for den faglige progression på 1.

HF&VUC Nordsjælland, Hillerød afdeling 2015-2016. Ajourført 28.07.15 Studieplanen for HF2 1. år = rammen for den faglige progression på 1. HF&VUC Nordsjælland, Hillerød afdeling 2015-2016. Ajourført 28.07.15 Studieplanen for HF2 1. år = rammen for den faglige progression på 1. år 1.HF August Mandag den 10.august kl. 9.00: Velkommen til alle

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

GSK. Forår Indhold

GSK. Forår Indhold GSK Forår 2017 Indhold GSK... 1 GSK på N. Zahles Gymnasieskole... 2 Fravær og studie- og ordensregler... 2 Lommeregner, computerprogrammer og bøger... 2 Statens Uddannelsesstøtte... 2 Snyd med SU... 3

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2017-2018 2 3 Kære nye elev og forældre SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

Hurup Skoles retningslinjer for brug af IT

Hurup Skoles retningslinjer for brug af IT Hurup Skoles retningslinjer for brug af IT Dato 12-03-2014 Hurup Skoles retningslinjer for brug af IT Brug af skolens IT Skolens computere er beregnet til undervisningsformål. Computere udleveres og afleveres

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium htx årgang !

Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium htx årgang ! Velkommen til orienteringsaften for Teknisk Gymnasium htx årgang 2018-21! 48290000 info@esnord.dk 1 www.esnord.dk Til stede i aften: Rektor Vibeke Johnsen Vicerektor Gisela Tolstoy Studievejleder, lærere

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2015/16 Frederiksborg Gymnasium og HF. Sidste udgave 23. juni 2015

AKTIVITETSOVERSIGT 2015/16 Frederiksborg Gymnasium og HF. Sidste udgave 23. juni 2015 Uge 32: 3.-7. august AKTIVITETSOVERSIGT 2015/16 Frederiksborg Gymnasium og HF Sidste udgave 23. juni 2015 Mandag den 3. august Tirsdag den 4. august Onsdag den 5. august: Torsdag den 6. august: Fredag

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Studie- og ordensregler for Akademisk Studenterkursus

Studie- og ordensregler for Akademisk Studenterkursus Studie- og ordensregler for Akademisk Studenterkursus Studie - og ordensreglerne er udstedt i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser og vejledningen til denne.

Læs mere

Velkommen til Velkommen skoleåret 2016/2017

Velkommen til Velkommen skoleåret 2016/2017 Velkommen til skoleåret 2016/2017 Velkommen til skoleåret 2016/2017 SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Kære nye elev og forældre Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et

Læs mere

Studie- og ordensregler i kort form

Studie- og ordensregler i kort form Bilag 7.d Studie- og ordensregler i kort form Elever og ansatte på Viby Gymnasium er hensynsfulde og ansvarlige mennesker, der er led i et fællesskab, som alle har medindflydelse på og ansvar for. Vi behandler

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015 eucnord.dk INDHOLD Introarrangementer HH1... 4 Lektiecafé... 5 Aktivitetsdag... 7 Fredagscafé... 8 Elevrådsfester... 9 Gæsteforelæsere... 11 Wii... 13 Julehygge...

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE INFOHÆFTE 1 KÆRE NYE ELEV Velkommen til Tårnby Gymnasium & HF til dagligt kaldet TG. Vi synes TG er et dejligt sted at være, fordi vi har engagerede lærere og gode og trygge rammer. Vi sætter trivslen

Læs mere

Spørgsmålene, som dannede baggrund for interviewene, findes s. 3-5 i denne skrivelse.

Spørgsmålene, som dannede baggrund for interviewene, findes s. 3-5 i denne skrivelse. PANG evaluering af første semester for 1g og 1hf december 2016 Nedenstående er PANGs evaluering af 1. semester for 1g og 1hf -årgangen 2016. Baggrunden er to fokusgruppeinterview med repræsentanter for

Læs mere

Studie- og ordensregler på Viby Gymnasium

Studie- og ordensregler på Viby Gymnasium Studie- og ordensregler på Viby Gymnasium Studie- og ordensreglerne tager udgangspunkt i skolens værdigrundlag (se www.vibygym.dk) og i Bekendtgørelse nr. 1222 af 04/12/2006 om studie- og ordensregler

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc.

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc. PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM 2016-17 Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 zbc.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skolens adresse, telefon m.v... 3 Skolens ledelse...

Læs mere

Tirs 15/8.: Opstart alm. Undervisning. Tirs 15/ 8.: undervisning

Tirs 15/8.: Opstart alm. Undervisning. Tirs 15/ 8.: undervisning 33 Man 14/ 8.: 1.skoledag - Intro ved teamlærerne Tirs 15/8.: Opstart alm. Undervisning Tirs 15/ 8.: Opstart alm. undervisning Fre 18/8.: ingen alkohol inden kl 15 Tir 15/8.: - IT-dag og screening Ons-tors:

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram Student på kun 2 år! 2-årig STX 2017-2019 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig STX noget for

Læs mere

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM 2011/12 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har sit eget lille bibliotek i lok. 115. Åbningstider: mandag kl. 11.30-15.30 samt onsdag og fredag kl. 8.00-12.00. Det

Læs mere

Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole

Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole Indholdsfortegnelse Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole Evalueringer og opgaver i 1.g... 2 AP. Retningslinier på Mulernes Legatskole... 2 Slutevaluering af naturvidenskabelig grundforløb:... 2 NV.

Læs mere