Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn."

Transkript

1 Referat Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig Byforening v/steen Gornitzka Allinge- Sandvig Gymnastikforening v/christian Biehl ASTE v/allan Kofoed Stender Bådejerne i Allinge Havn v/per Lindgren Bådejerne på Hammerhavn v/ole Nielsen Danpilot v/peter Herskind Foreningen Sandvig v/knud Åge Månsson Hammerhavns Bådfart v/tommy Bruun Larsen Hammerhavnskiosken v/marie Knudsen Hammerodde Kajakklub v/jesper Krusell Sandvig Havneforening v/ Mogens Juul Jensen Sæne Bådelaug v/kenn-erik Olsen TIF v/lene Møller Allinge Jazz v/hanne Nørregaard Leder af erhverv Palle K. Tourell Leder af plan og projekter Martin Petersen Havnekoordinator Jakob Jensen Havnefoged Tom Nielsen Havneadministrator Ea Krogstrup (referent) Fraværende: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig Gymnastikforening v/christian Biehl (ønsker at udtræde af brugerrådet) ASTE v/allan Kofoed Stender Bådejerne i Allinge Havn v/per Lindgren Hammerhavnskiosken v/marie Knudsen

2 Side 2/7 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste for repræsentanter og medlemskab af rådet Listen blev ajourført. 3. Næste mødedato Forslag: Torsdag den 2. november 2017 kl. 16:30 Brugerne ønsker at mødes en tirsdag i stedet, hvorfor mødedatoen for det ordinære brugerrådsmøde i 2017 bliver tirsdag den 14. november 2017 kl. 16:00 i stedet. Brugerne påpegede, at der i de retningslinjer for brugerinddragelse på de kommunale havne på Bornholm, der ligger på kommunens hjemmeside, står, at der indkaldes til møde mindst to gange årligt, hvilket ikke stemmer overens med den nye praksis med ét årligt møde. Ea Krogstrup opdaterer retningslinjerne hurtigst muligt. Det blev også understreget, at brugerne altid har mulighed for at få afholdt brugerrådsmøde, såfremt der er punkter til dagsordenen, der har generel interesse for brugerrådet. 4. Statistik for sæsonen 2016 Udviklingen i antallet af gæstesejlere på Bornholm følger heldigvis ikke landsgennemsnittet, hvor man har oplevet en tilbagegang. I de kommunale havne på Bornholm kan vi samlet set konstateret en fremgang i antal gæstesejlere på hele 6 % fra 2015 til 2016, hvilket er en fortsættelse af den gode udvikling på 2 % fra 2014 til Generelt kan man se, at gæstesejlernes både bliver længere og længere og derfor udløser en højere indtægt, så den reelle fremgang for de kommunale havne samlet set er 21 %.

3 Side 3/7 For Hammerhavn, Sandvig og Allinge havn er der sket en stigning i antal overnatninger på hhv. 27, 7 og 3 % sammenlignet med sidste år. Jakob Jensen redegjorde kort for tallene og for status på havnenes serviceautomater. Det er havnens opfattelse, at serviceautomaterne nu fungerer på et tilfredsstillende niveau, men der vil løbende blive tilpasset funktioner hen over vinteren, så automaterne er klar til sæsonstart i april Brugerne gjorde opmærksom på, at de nye bådmærker ikke er lysbestandige, og Jakob Jensen kunne fortælle, at havnen vil forsøge med en lysbestandig film, der kan sættes hen over mærkerne. Havnen ønsker ikke at gå tilbage til en løsning, hvor havnefogederne udleverer mærker på havnene. Jakob Jensen orienterede om, at kommunens IT-afdeling har investeret et større beløb i forbedret wifi på havnene, så det bliver muligt at tilbyde et højere serviceniveau for både gæstesejlere og fastliggere på dette område næste år. 5. Budget 2017 Puljen til anlægsprioriteringer på havnene 2017 lyder på ca. 2 mio. kr. Derudover er der i budgetforliget 2017 afsat kr. til Aktivitetsområde i og omkring Tejn havn. Nettobudgettet til drift af de kommunale havne lyder uændret i 2017 på 2,6 mio. kr. og er alene fremskrevet med pris- og lønreguleringen. Jakob Jensen redegjorde for budgettallene. Brugerne spurgte ind til, hvor vidt de skader der er opstået under oktober måneds stormvejr vil komme til at belaste driften i 2017, men Jakob Jensen kunne fortælle, at dette ikke er tilfældet. Brugerne spurgte ind til prisniveauet på havnene, og Jakob Jensen redegjorde for, at de ti kommunale havne har ensartede takster, mens de private havne på øen ligger noget lavere. Taksterne for de kommunale havne i 2017 er udelukkende prisfremskrevet.

4 Side 4/7 6. Forslag til vedligeholdelse og anlæg 2017 Teknik og Miljøudvalget har besluttet, at brugerne hvert år efter vedtagelsen af budgettet skal høres, så deres ønsker kan indgå i prioriteringen af midler det kommende år. Eventuelle forslag bedes fremsendt til Ea.Krogstrup@brk.dk inden mødet, så alle mødedeltagerne har mulighed for at forholde sig til forslagene inden mødet. Næste år anmoder Ea Krogstrup om indsendelse af forslag i forbindelse med selve mødeindkaldelsen, således at brugernes forslag kan være alle i hænde inden mødet. 7. Anlægsprojekter 2016 på de nordlige havne Anlægsbevillingen på kr. til ombygning af træbro/slæbested på Hammerhavn afventer drøftelse af løsning med brugerrådet. Havnen vil under dette punkt komme med et kort oplæg om de mulige løsninger efterfulgt af en drøftelse med rådet. Anlægsbevillingen på kr. til renovering af betonmolehoved i Sandvig er taget i brug og projektet forventes afsluttet i Anlægsbevillingen på kr. til forbedring af sikkerheden på de kommunale havne er taget i brug og der er etableret armgangstorv på alle relevante kajstrækninger i Hasle havn. Projektet er sat i gang i de andre kommunale havne og forventes afsluttet i Jakob Jensen præsenterede skitser for ombygning af træbro/slæbested på Hammerhavn. Generelt synes brugene, at designet var flot, men der blev efterlyst om projektet kunne udvides med mere brugervenlighed for joller og kajakker. Brugerne tilbød at engagere sig i fundraisingaktiviteter og vil fremsende forslag til, hvordan projektet i højere grad kan indtænke kajakkers og jollers behov. Forslag skal fremsendes til havneadministratoren på Ea.Krogstrup@brk.dk, senest mandag den 21. november Jakob Jensen gennemgik projektet og orienterede om det arbejde som en gruppe borgere er i gang med i forhold til at rejse penge til etableringen af en sauna ude på molen.

5 Side 5/7 Jakob Jensen orienterede om sikkerhedsprojektet, hvor der pt. er tre hold håndværkere i gang med at montere armgangstorv i alle de kommunale havne undtagen Hasle, der allerede har fået monteret tov. Brugerne ønskede at ansøge TRYG-fonden om opsætning af en hjertestarter i Hammerhavn. Jakob Jensen bekræftede, at havnen gerne vil afholde udgifter til drift af en hjertestarter, såfremt brugerne får held med deres ansøgning. Hvad angår redningsstiger, så mener brugerne ikke, at man kan vente på TRYG-fondens stiger man bør i stedet indkøbe stiger til alle de steder i havnene, hvor der er et behov. 8. Affaldshåndtering Havnen er i øjeblikket i gang med at udarbejde nye affaldsplaner for alle de kommunale havne. Når planerne ligger klar, vil de blive sendt i høring hos brugerne af havnene samt andre relevante parter. Planerne skal efterfølgende godkendes af Miljøstyrelsen. Til orientering kan det oplyses, at der i 2016 er afsat følgende beløb til udgifter til renovation på de nordlige havne: Allinge kr. Sandvig kr. Hammerhavn kr. Brugerne fremsatte et ønske om at få opsat en ekstra affaldscontainer til vintersæsonen samt et mindre affaldsstativ ved kiosken, og vil gerne smide frivillige kræfter i at passe stativet frem til forårssæsonen. 9. Toilet og badeforhold i ydersæsonen (Sæne Bådelaug) Bådelauget fremsatte et ønske om en længere åbningstid for toiletter og bad i Hammerhavn. Ideelt set ønsker brugerne adgang til fastliggertoiletter og bad hele året, alternativt adgang mellem 1. april og 15. november.

6 Side 6/7 10. Adgangsforhold til ydermolen ved søsætning/optagning samt diesel til lodsbåden (Sæne Bådelaug) Bådelauget efterlyste en tydelig parkeringspolitik på Hammerhavn, eftersom den trafikale situation i dag skaber problemer for optagning og nedsætning af både, hvis det ikke foregår tidligt på dagen. Det samme gælder for lodsbåden, når der skal tankes diesel. Bådelauget forslår et parkeringsfrit område ved adgangen til molen gerne permanent året rundt, men ellers som minimum i perioder, hvor fastliggerne har brug for adgang til bassinerne, jf. ovenstående. 11. Udenomsarealer (Sæne Bådelaug) Bådelauget efterlyste tilretning og færdiggørelse af udenomsarealerne på Hammerhavn og nævner som eksempel vandsamlingerne ved masteskuret. 12. Fælles stander lig den i Tejn Havn (Sæne Bådelaug) Bådelauget fremsatte ønske om en fælles stander til kajakklubben og andre klubber på havnen a la den stander, der er opstillet i Tejn. Jakob Jensen opfordrede til, at brugerne fremsender et detaljeret forslag til havneadministratoren. 13. Belysning ved toiletter samt mellem multirum mod parkering (Sæne Bådelaug) Brugerne efterlyser mere lys ved multirummet og ved et af toiletterne, da den eksisterende belysning er meget svag. 14. Eventuelt Steen Gornitzka (Allinge-Sandvig Byforening) gjorde opmærksom på, at der fortsat sidder nogle uhensigtsmæssige jernstænger i Allinge havn,

7 Side 7/7 som bør skæres af med en vinkelsliber. Jakob Jensen lovede at få dette iværksat hurtigst muligt. Steen Gornitzka (Allinge-Sandvig Byforening) efterlyste etableringen af en legeplads i forbindelse med havnen. Jakob Jensen opfordrede Byforeningen til at fremsende et detaljeret forslag til placering og type af legeplads. Christina Krönlein (Sæne Bådelaug) gjorde opmærksom på, at referaterne fra brugerrådsmøder i Hammerhavn ligger et forkert sted på hjemmesiden. Ea Krogstrup får dette tilrettet hurtigst muligt.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Erhverv på Gudhjem Havn v/peter Stange Jensen

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl. 16.00. Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Inviterede: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Inviterede: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne Fremmødte: ASTE v/ Christina Juhl Sørensen Allinge Jazz v/ Christina

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne.

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn.

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Inviterede: Bornholms Kajakklub v/ Søren Bysted Ejerforening Hasle

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde vedr. Bølshavn den 22. oktober 2015 kl. 18.30 Deltagende: Erhvervsfartøjerne v/ Morten

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 30. maj 2013 Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt.

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde for Tejn Havn den 05.11.2015 kl. 16.30 (afholdt på Tejn Havnekontor)

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Tom Nielsen Administrativ medarbejder Camilla Bouert Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Tom Nielsen Administrativ medarbejder Camilla Bouert Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmødet for De Nordlige Havne d. 28. oktober 2015 kl. 16.00 (afholdt i kantinen på Skovløkken

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Referat Ordinært brugerrådsmøde med Hasle Havn den 24. oktober 2018 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes i Sejlerstuen. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje, havne og beredskab vhb@brk.dk

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med de nordlige havne den 14. november 2017 kl :30. Mødet afholdes Skovløkken 4, Tejn.

Referat fra brugerrådsmøde med de nordlige havne den 14. november 2017 kl :30. Mødet afholdes Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat fra brugerrådsmøde med de nordlige havne den 14. november 2017 kl. 16.00-17:30. Mødet afholdes Skovløkken 4, Tejn. Deltagere Allinge- Sandvig byforening v/ Steen Gornitzka Danpilot v/ Peter

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl. 16.30 Deltagere: Bornholms Kajakklub v/ Søren

Læs mere

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 31. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Svaneke Havn den 30. oktober 2018 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Svaneke Havnekontor. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje,

Læs mere

Referat. Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl :00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine.

Referat. Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl :00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine. Referat Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl. 16.00-18:00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine. Deltagere Allinge-Sandvig Byforening v/ Steen Gornitzka Flådeselskabet Atlanten

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2018 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlklubbens lokaler på Nørrekås. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 9. november 2017 kl. 16:30-18:00. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 9. november 2017 kl. 16:30-18:00. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 9. november 2017 kl. 16:30-18:00. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Deltagere: Tejn Sejlklub v/martin Kjølby Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax:

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax: TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 3. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Referat Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Deltagere: Erhverv på Gudhjem havn v/jens Hede Madsen Gudhjem By- og mindeforening v/ Hans-Martin

Læs mere

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2.

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2. ! 1 Mødedeltagere: Ebbe Kyrø (EK), Claus Palm (CP), Jørgen B Riber (JB), Brian Espersen (BE), Søren Hvalsø (SH), Carsten Borch (CB), Michael Larsen (ML), Arne Holten (AH), Søren Mentz (SM), direktør Mette

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Svaneke Havn den 22. oktober 2015 kl. 16.00 Deltagere: Bomlauget v/ Jens Kofod Byforeningen

Læs mere

Fraværende: Ingen. Dagsorden :

Fraværende: Ingen. Dagsorden : Referat af BBH-mødet den 7 december 2005. Mødedeltagere: Arne Holten (AH), Werner Knudsen (WK), Erik Nicolaisen (EN), Niels Andersen (NA), Carl Larsen (CL) og Richard Barth (RB). Mødet blev overværet af

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 25. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Svaneke Havn. Mødet

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn.

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Deltagere: Erhvervsfiskerne v/ Kaj Oluf Holm Hasle Byting v/ Kaj Erik

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014 TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge flere brugere Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø CVR: 26 69 63 48 13. februar 2015 J.

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL. 1400. Ad.1: Lars Hansen blev valgt som dirigent, og redegjorde herefter for, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT 1 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF BESTYRELSESMØDEREFERT År 2017, den 16/3 afholdtes bestyrelsesmøde på Frederiksborg

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015 Teknik og Miljø Skovløkken 4 3770 Allinge flere modtagere Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 25. september 2015 J. nr. 08.00.00G01-0093 Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1.

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5 REFERAT Det Maritime Råd Møde nr. 5 Tirsdag den 23. oktober 2012 kl. 18.30 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A.

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 flere modtagere E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 18. november 2011 Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Referat Referat fra brugerrådsmødet den 2. december 2014 om Nørrekås Lystbådehavn Deltagere: Rønne Sejlklub v/ Anders

Læs mere

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl. 16 19.30 Indkaldt: Lisbet Møller Frederik Germann Tanja Hollerup Christian Juncher Jørgensen

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Svaneke havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Svaneke havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Svaneke havn den 31. oktober 2017 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle.

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176 Referat Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Martin Steen Jørgensen - (næstformand)

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 26. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017.

Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017. Referat Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017. Til stede: Henrik Jørgensen, bådejerne Tine Hammarlund, Flådeselskabet Atlanten Peter Stange Jensen, Erhverv

Læs mere

Dato: 24. november Ansvar/Proces (hvordan behandler vi emnet) Underskrives TBM

Dato: 24. november Ansvar/Proces (hvordan behandler vi emnet) Underskrives TBM Dato: Tid: Sted: Referat 24. november 2016 17.30-21.00 Menighedsfakultetet, Katrinebjergvej 75 8200 Århus N Emne: Bestyrelsesmøde i Kristelig Handicapforenings bestyrelse Bestyrelsesmøde 2015/16 Mødedeltagere:

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmødet den 17/11-2014 om Gudhjem og Nørresand havne Deltagere: Gudhjem By- og mindeforening v/ Erling Aabye Dam

Læs mere

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og  adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 28. maj 2013 Referat af Brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand havne.

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: MANDAG D. 19. DECEMBER2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Bøtø Ringvej 2 4873 Væggerløse Tlf. +45 54 13 41 83 Mail: gk118@mail.dk Formand Peter Olsen Tlf. +45 40 73 51 04 Mail: peo@live.dk Den 6. Marts 2019 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Sted:

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dato: Ansvar/Proces (hvordan behandler vi emnet) Underskrives TBM

Dato: Ansvar/Proces (hvordan behandler vi emnet) Underskrives TBM Dato: Tid: Sted: Dagsorden 1. februar 2017 17.30-21.00 Menighedsfakultetet, Katrinebjergvej 75 8200 Århus N Emne: Bestyrelsesmøde i Kristelig Handicapforenings bestyrelse Bestyrelsesmøde 2016/17-5 Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 16. januar 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012 Referat bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Casper Vejle, Mathilde Tarp-Havmose, Stefan Møller

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: Referat Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Rødvig Lystbådehavn Plan for modtagelse og håndtering af affald 2016-2018

Rødvig Lystbådehavn Plan for modtagelse og håndtering af affald 2016-2018 Havnens adresse: Rødvig Lystbådehavn Tlf: 56 50 60 07 Havnevej 21 4673 Rødvig Stevns Havnens størrelse: 130 bådpladser Ansvarlig for udarbejdelsen: Rødvig Lystbådehavn og Stevns Kommune Ansvarlig for gennemførelsen:

Læs mere

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010.

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4, Tejn Henri Eriksen, Bornholms Sportsfiskerforening (BSF) Erik Thorsen, Havørreden Anders Funch Nielsen, Rønne Sejlklub Carsten Andersen, Rønne Roklub Børge Olsen, Vendekredsen

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 10. oktober 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) - Afbud Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere Til Medlemmerne af Det Grønne Råd 5. september 2016 Sagsbeh MKBM/KK Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) By- og Miljøområdet Vej, Park og Miljø Rådhuset 2000 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 16. marts 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl. 16.30. Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Deltagere: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007.

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Carl Larsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen Møde i Dragør havns Brugerbestyrelse den 18. august 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Jørgen Riber (JR), Theis Wieder (TW), Jess Brønden(JB). Mødet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere