Brønderslev Kommune. Byrådet. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brønderslev Kommune. Byrådet. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 16. august 2007 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19,00-22,00

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/247 Spørgetid for medlemmer af Byrådet /248 Valg af medlemmer til Integrationsrådet /249 Valg af politisk repræsentation til Frivillighedsråd /250 Kommunegaranti til Flauenskjold Varmeværk Amba /251 Brønderslev Udviklingspark /252 Årsregnskab 2006 samt opgørelse af skattepligtig indkomst for varmeforsyningen /253 Afslutningsregnskab 2006 for Miljøcenter Vendsyssel I/S /254 Budgetforslag for 2008 for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest /255 Budgetforslag 2008 for Modtagestation Vendsyssel /256 Busforbindelse mellem Dronninglund og Brønderslev /257 Regnskab 2006 for den kollektive trafik i tidligere Brønderslev og Dronninglund Kommuner /258 Kommunal redegørelse for 2008 for KAN-institutioner og specialundervisningstilbud / Limfjordsforbindelse /260 Etablering af Kunstfond /261 Boligselskabet Østvendsyssel - nye vedtægter /262 Orientering Lukkede sager: 17/263 Køb af ejendom 18/264 Køb af ejendom 19/265 Tiltag i forhold til annoncefirmaer 20/266 Orientering

3 Byrådet, 16. august 2007 Side 379 Åbne sager: 01/247 Spørgetid for medlemmer af Byrådet A10 T:\Sag\Byrådet\Sager\Spørgetid for medlemmer af Byrådet.doc BY Venstres holdning til 7. kl. (Peer Thisted) Hvornår kommer ekspropriationssag vedr. genbrugsplads på dagsordenen (Arne M. Jensen) Byggegrunde i Jerslev (Poul Pedersen) Miljøsag vedr. løgfabrik i Ø. Brønderslev (Birgitte Josefsen) Gennemført.

4 Byrådet, 16. august 2007 Side /248 Valg af medlemmer til Integrationsrådet A T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Valg af medlemmer til Integrationsrådet.doc BY Borgmesteren foreslår, at Byrådet udpeger 2 medlemmer og 2 stedfortrædere til Integrationsrådet. Brønderslev Byråd vedtog i møde den 22. marts 2007 at etablere et Integrationsråd for Brønderslev Kommune. Formålet med Integrationsrådet er at synliggøre integrationsindsatsen i Brønderslev Kommune, både i forhold til det offentlige og private arbejdsmarked og i forhold til befolkningen i kommunen generelt. Byrådet godkendte i mødet den 22. marts 2007, at følgende organisationer udpeger repræsentanter til rådet: Byrådet - 2 medlemmer LO - 1 repræsentant Erhvervslivet - 1 repræsentant Frivillige organisationer med aktiviteter for fremmedsprogede - (1) 2 repræsentanter Skolebestyrelserne - 1 repræsentant Fritidsorganisationerne - 1 repræsentant Desuden udpeger de fremmedsprogede i Brønderslev-Dronninglund Kommune 4 repræsentanter ved valg på stormøder. Carsten Jespersgaard (Asta Skaksen suppleant) Henning Jørgensen (LAdnan Jedon suppleant) valgt.

5 Byrådet, 16. august 2007 Side /249 Valg af politisk repræsentation til Frivillighedsråd A T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Valg af politisk repræsentation til Frivillighedsråd.doc BY Fagenheden Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Byrådet udpeger et medlem til Brønderslev Kommunes Frivillighedsråd. Brønderslev Byråd godkendte den 19. april 2007 Brønderslev Kommunes Frivillighedspolitik. Frivillighedspolitikken indeholder en beslutning om at etablere et Frivillighedsråd, for at sikre samarbejdet med de frivillige organisationer. Frivillighedsrådet skal ifølge Frivillighedspolitikken styrke samarbejdet bl.a. ved at være bindeled mellem kommune og det frivillige sociale arbejde, at sikre dialogen mellem det frivillige og offentlige sociale arbejde, således tilbuddene supplerer hinanden, at skabe en helhed i indsatsen og problemløsningen i det sociale arbejde, og at hjælpe lokale frivillige sociale foreninger, organisationer og enkeltpersoner til samarbejde på baggrund af erkendte behov og ønsker om at indgå i et tættere samarbejde. Frivillighedsrådet skal sammensættes bredt og bestå af: Et medlem af Byrådet Leder af forebyggelsesområdet Repræsentanter fra det frivillige sociale arbejde: 1 fra børn og ungeområdet 1 fra voksenområdet 1 fra ældreområdet 1 fra flygtninge-/indvandrerområdet 1 fra handicapområdet Bilag: Frivillighedspolitik

6 Byrådet, 16. august 2007 Side 382 Birgitte Josefsen valgt. Suppleant-navn fremsendes fra valggruppe A+F+J.

7 Byrådet, 16. august 2007 Side /250 Kommunegaranti til Flauenskjold Varmeværk Amba Ø60/ T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Kommunegaranti til Flauenskjold Varmeværk Amba.doc ØK/BY Stabsenheden for Økonomi og IT foreslår, at Byrådet meddeler kommunegaranti for lån på nominelt 4,277 mio. kr. med en løbetid på 20 år. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 stabsenhedens forslag. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Flauenskjold Varmeværk Amba søger om kommunegaranti for lån på nominelt 4,277 mio. kr. til renovering af ledninger (3,2 mio. kr.), nye målere (0,505 mio. kr.) og renovering SRO-anlæg (0,2 mio. kr.). Lånet, der ønskes optaget, er et 4% obligationslån med en løbetid på 20 år. Levetiden for ledningsrenoveringen er oplyst til at være op til 40 år, mens levetiden på de andre investeringer er oplyst til at være år. Varmeværkets økonomi er således, at der er plads til ydelser på det nye lån uden at taksten af den grund, skal stige, idet der er gammelt lån, der er indfriet. Godkendt.

8 Byrådet, 16. august 2007 Side /251 Brønderslev Udviklingspark Ø T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Brønderslev Udviklingspark.doc ØK/BY Kommunaldirektøren foreslår, at Økonomiudvalget tager stilling til betaling af kloaktilslutningsbidrag for Brønderslev Udviklingspark, etape 2. Økonomiudvalget oversender i møde den 9. august 2007 sagen til Byrådet. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Arne M. Jensen og Jens Arne Hedegaard deltog ikke i behandlingen pga. inhabilitet. Brønderslev Byråd vedtog i møde den 8. februar 2006 at give tilsagn om at indskyde en grund på ca m 2, med en værdi på ca kr. excl. kloaktilslutning, i Fonden Brønderslev Udviklingspark til udvidelse med etape 2. Kloakforsyningen har pålignet arealet et kloaktilslutningsbidrag på 2 x kloaktilslutningsbidrag á kr. incl. moms, i alt kr. incl. moms. Udviklingsparken mener, at kommunen skal betale tilslutningsbidraget på samme måde som ved etape 1. Prispolitik for erhvervsgrunde var anderledes i forbindelse med etape 1, hvor salgsprisen på erhvervsgrunde var incl. kloaktilslutning. Kloaktilslutningsbidraget til etape 1 blev betalt af Brønderslev Kommune på konto 825 (aktivkonto) og er dermed registreret som et indskud/tilgodehavende i fonden. Center for Økonomi bemærker, at såfremt Økonomiudvalget beslutter at bevilge det ansøgte, registreres beløbet som et indskud/tilgodehavende i fonden. Arne M. Jensen deltog ikke i behandling pga. inhabilitet. Godkendt, at kloaktilslutningsbidrag bevilges fra Brønderslev Kommune.

9 Byrådet, 16. august 2007 Side /252 Årsregnskab 2006 samt opgørelse af skattepligtig indkomst for varmeforsyningen S T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Årsregnskab 2006 samt opgørelse af skattepligtig indkomst for varmeforsyningen.doc FU/ØKU/BY Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet tager årsregnskab 2006 samt opgørelse af skattepligtig indkomst for varmeforsyningen til efterretning. Forsyningsudvalget tog i møde den 20. juni 2007 årsregnskab 2006 samt opgørelse af skattepligtig indkomst for varmeforsyningen til efterretning. Martin Rishøj var fraværende. Økonomiudvalget har i møde den 9. august 2007 taget sagen til efterretning. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. I overensstemmelse med bestemmelserne i lov om "Elselskabers overgang til almindelig skattepligt" har Revisionsfirmaet KPMG i henhold til årsregnskabsloven udarbejdet årsregnskab samt opgjort skattepligtig indkomst for varmeforsyningen. Center for Økonomi har ingen bemærkninger. Bilag: Årsrapport 2006, Brønderslev Kommunale Varmeforsyning Bilag til selvangivelse for 2006, Brønderslev Kommunale Varmeforsyning Taget til efterretning.

10 Byrådet, 16. august 2007 Side /253 Afslutningsregnskab 2006 for Miljøcenter Vendsyssel I/S S T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Afslutningsregnskab 2006 for Miljøcenter Vendsyssel.doc ÅBEN SA ØK/BY Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet godkender afslutningsregnskab 2006 for Miljøcenter Vendsyssel I/S. Regnskabet viser et underskud på kr. fordelingsregnskab 2006 for ejerkommunerne. Brønderslev Kommunes andel er opgjort til ,45 kr. tillægsbevilling på ,45 kr. + feriepengeforpligtelse på ,93 kr. = ,38, som foreslås tillagt kassebeholdningen. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 fagenhedens forslag. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Miljøcenter Vendsyssel I/S fremsender afslutningsregnskab 2006, idet miljøcenteret er ophørt pr. 31. december Regnskabet viser et underskud på kr. efter afskrivning og salg af det udstyr og inventar, det har kunnet lade sig gøre at realisere. Indtægter i alt kr. Udgifter i alt efter afskrivninger og renter kr. Miljøcenterets egenkapital er efter dette afslutningsregnskab ,72 kr. Egenkapitalen fordeles til de tidligere ejerkommuner efter indbyggerantal, jfr. vedtægterne. Herudover er der overført feriepengeforpligtigelser i forhold til de personer, der er overført til kommunerne. Brønderslev Kommune har fået overført 1 person. Endelig er der afregnet skyldige regninger og momsmellemværende. Brønderslev Kommunes andel er herefter opgjort til Andel af egenkapital ,45 kr. Feriepengeforpligtigelse ,93 kr. I alt ,38 kr. Beløbet er tillagt kassebeholdningen. Center for Økonomi har ingen bemærkninger.

11 Byrådet, 16. august 2007 Side 387 Godkendt.

12 Byrådet, 16. august 2007 Side /254 Budgetforslag for 2008 for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest Ø T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Budgetforslag for 2008 for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest.doc FU/ØKU/BY Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet godkender forslag til drifts- og anlægsbudget for 2008 for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest med tilhørende overdragelsesaftale, og at budgetforslaget indgår som grundlag for budget 2008 for renovation og genbrug. Forsyningsudvalget indstiller i møde den 20. juni 2007 fagenhedens forslag. Martin Rishøj var fraværende. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 Forsyningsudvalgets indstilling. Der ønskes en dialog med AVV vedrørende fastsættelse af salgspris på varme. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Affaldsselskabet Vendsyssel Vest fremsender budgetforslag 2008 med tilhørende overdragelsesaftale til godkendelse. Budgetforslaget er den 23. april 2007 godkendt af affaldsselskabets bestyrelse. Budgetforslaget er udarbejdet på grundlag af bestyrelsens beslutninger. Drift På forbrændings- og deponeringsområdet er budgetforslaget udarbejdet med en videreførelse af affaldsselskabets nuværende aktiviteter og praksis og med indregning af erhvervsaffald fra den tidligere Dronninglund Kommune. På genanvendelsesområdet skal der ske en harmonisering imellem det gamle AVVområde og den tidligere Dronninglund Kommune. Det drejer sig først og fremmest om genbrugspladserne, hvor den tidligere Dronninglund Kommune har betydeligt flere, men til gengæld mindre genbrugspladser end det gamle AVV-område. Driftsområdet omfatter: Forbrændingsanlæg, genbrugsafdeling, miljøanlæg samt administration m.v. Budgetforslaget udgør:

13 Byrådet, 16. august 2007 Side 389 Udgifter på kr. Indtægter på kr. Anlæg Budgetforslaget omfatter: Genbrugsområdet kr. Forbrændingsanlæg kr. Miljøanlæg kr. Med disse forudsætninger budgetteres i 2008 med, at taksterne holdes inden for en kommunal fremskrivningsprocent på 3,5 i forhold til budget Budgetforslaget vil blive indarbejdet i den tekniske korrektion af kommunens budgetter for 2008 for renovation og genbrug. Center for Økonomi har ingen bemærkninger. Bilag: Budgetforslag for Godkendt.

14 Byrådet, 16. august 2007 Side /255 Budgetforslag 2008 for Modtagestation Vendsyssel Ø T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Budgetforslag 2008 for Modtagestation Vendsyssel.doc FU/ØK/BY Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet godkender forslag til drifts- og anlægsbudget for 2008 for Modtagestation Vendsyssel, og at budgetforslaget indgår som grundlag for budget 2008 for olie- og kemikalieaffald. Forsyningsudvalget indstiller i møde den 20. juni 2007 fagenhedens forslag. Martin Rishøj var fraværende. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 Forsyningsudvalgets indstiling. Uffe Sørensen og Steen Christensen Modtagestation Vendsyssel fremsender forslag til drifts- og anlægsbudget for 2008 til godkendelse. Budgetforslaget er den 4. juni 2007 godkendt af modtagestationens bestyrelse. Budgetforslaget er udarbejdet på grundlag af bestyrelsens beslutninger. Drift Der er budgetteret med en videreførelse af modtagestationens nuværende aktiviteter og praksis og med indregning af tidligere Dronninglund Kommune pr. 1. januar Driftsområdet omfatter: Farligt affald, klinisk risikoaffald, olie- og benzinudskillere m.v. Budgetforslaget udgør: Udgifter på kr. Indtægter på kr. Anlæg Budgetforslaget omfatter: Renovering af bygninger m.v kr. Med disse forudsætninger budgetteres i 2008 med en fremskrivning af grundgebyr pr.

15 Byrådet, 16. august 2007 Side 391 indbygger fra 4,69 kr. til 4,85 kr. og en fremskrivning af grundgebyr pr. erhvervsvirksomhed fra 117,50 kr. til 121,60 kr. Budgetforslaget vil blive indarbejdet i den tekniske korrektion af kommunens budgetter for 2008 for olie- og kemikalieaffald. Center for Økonomi har ingen bemærkninger. Bilag: Budgetforslag 2008 Godkendt.

16 Byrådet, 16. august 2007 Side /256 Busforbindelse mellem Dronninglund og Brønderslev S T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Busforbindelse mellem Dronninglund og Brønderslev.doc UP/ØK/BY Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget godkender, at ambitionsniveauet for direkte busforbindelse mellem Dronninglund og Brønderslev neddrosles på grund af det registrerede lave passagergrundlag for gennemgående transport. Udviklings- og Planlægningsudvalget indstiller i møde den 31. juli 2007, at ambitionsniveauet for direkte busforbindelse mellem Dronninglund og Brønderslev neddrosles pga. passagertal og økonomi. Ole Bruun var fraværende. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 Udviklings- og Planlægningsudvalgets indstilling. Uffe Sørensen, Steen Christensen og Jens Arne Hedegaard I samarbejde med NT arbejdes der på at fjerne den gennemgående rute 212 og sikre forbindelser ved omstigning mellem en udvidet rute 689 (Dronninglund Hjallerup Hallund) og en omlagt rute 203 (Brønderslev-Hallund-Jerslev-Hjørring). Alternativt at vende tilbage til det gamle ruteforløb på rute 203 og 644. NT budget 2008 medfører en forventet stigning i udgifterne på ca kr. i forhold til kommunens fastsatte budget Kommunens andel i de øgede udgifter på kr. til indførelsen af rejsekort vil således udløse et behov for yderligere nedskæringer, som vil blive vanskelige at efterkomme uden væsentlige serviceforringelser. Center for Økonomi har ingen bemærkninger til sagen. Bilag: Uddrag af NT s budget 2008 og køreplanproces Ændringsforslag til køreplaner for 2008

17 Byrådet, 16. august 2007 Side 393 Godkendt. Steen Christensen og Ole Bruun ønsker direkte linie opretholdt.

18 Byrådet, 16. august 2007 Side /257 Regnskab 2006 for den kollektive trafik i tidligere Brønderslev og Dronninglund Kommuner S T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Regnskab 2006 for den kollektive trafik i tidligere Brønderslev og Dronninglund Kommuner.doc UP/ØK/BY Stabsenheden for Økonomi og IT foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget tager regnskab for 2006 for kollektiv trafik i tidligere Brønderslev og Dronninglund Kommuner til efterretning, samt at Byrådet meddeler tillægsbevilling på kr. i indtægt. Beløbet tillægges kassebeholdningen. Udviklings- og Planlægningsudvalget indstiller i møde den 31. juli 2007 Fagenhedens forslag. Ole Bruun og Runa Christensen var fraværende. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 Udviklings- og Planlægningsudvalgets indstilling. Uffe Sørensen, Steen Christensen og Jens Arne Hedegaard var fraværende. Nordjyllands trafikselskab sender regnskab for 2006 for tidligere Brønderslev og Dronninglund Kommuner. Regnskaberne viser samlet følgende resultat: Busdrift Udgifter kr. Indtægter kr. Netto kr. Betalt a conto kr. Overskud kr. Handicapkørsel Udgifter... Indtægter... Netto... Betalt a conto... Overskud kr kr kr kr kr.

19 Byrådet, 16. august 2007 Side 395 Samlet for buskørsel og handicapkørsel kr. Beløbet modtages fra Nordjyllands Trafikselskab i Godkendt.

20 Byrådet, 16. august 2007 Side /258 Kommunal redegørelse for 2008 for KAN-institutioner og specialundervisningstilbud P T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Kommunal redegørelse for 2008 for KAN-institutioner og specialundervisningstilbud.doc SO/ØK/BY Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Byrådet godkender redegørelse for 2008 vedrørende KAN-institutioner og Specialundervisningstilbud. Socialudvalget indstiller i møde den 20. juni 2007 fagenhedens forslag. Asta Skaksen var fraværende. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 Socialudvalgets indstilling. Uffe Sørensen, Steen Christensen og Jens Arne Hedegaard var fraværende. Der er udarbejdet kommunal redegørelse, der omfatter kommunens forventninger til forbrug af pladser omfattet af rammeaftalen, samt til forbrug af pladser på regionale undervisningstilbud. Endelig rammeaftale skal godkendes i Byrådet i oktober måned Der er indkommet høringssvar fra Handicaprådet, der har taget redegørelsen til efterretning. Bilag: Kommunal redegørelse KAN-institutioner Kommunal redegørelse specialundervisning Høringssvar - Handicaprådet Godkendt.

21 Byrådet, 16. august 2007 Side / Limfjordsforbindelse P T:\Sag\Byrådet\Sager\ \3. Limfjordsforbindelse.doc Borgmesteren ønsker en drøftelse af linieføringen for den 3. Limfjordsforbindelse. Økonomiudvalget besluttede i møde den 9. august 2007 at oversende sagen til Byrådet. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende På baggrund af den seneste tids debat i medierne om, at uenigheden i Nordjylland kan medvirke til forsinkelse af etablering af forbindelsen, ønsker Borgmesteren spørgsmålet drøftet. Efter følgende afstemningsresultat 19 for og 9 imod (Ole Jespersgaard, Marianne Jensen, Arne M. Jensen, Steen Christensen, Adnan Jedon, Jette Ramskov, Peer Thisted, Johannes Trudslev, Henning Jørgensen) blev følgende udtalelse vedtaget: Brønderslev Byråd tilkendegiver, at snarlig etablering af den 3. forbindelse over Limfjorden har første prioritet i forhold til valg af konkret linjeføring.

22 Byrådet, 16. august 2007 Side /260 Etablering af Kunstfond P24/ T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Etablering af Kunstfond.doc FK/ØK/BY Børne- og Kulturenheden foreslår, at Fritids- og Kulturudvalget drøfter det udsendte udkast til vedtægter for Brønderslev kommunes Kunstfond. Fritids- og Kulturudvalget indstiller i møde den 25. april 2007 fagenhedens forslag til vedtægter for Brønderslev kommunes Kunstfond. Henning Jørgensen var fraværende. Udvalget oplyser til orientering, jfr. bestemmelsen i vedtægter om kunstfondens midler, at indtægterne ved grundsalg i 2006 kan opgøres således: Salg af boliggrunde kr. Salg af erhvervsgrunde kr. I alt indtægter ved grundsalg kr. Økonomiudvalget besluttede i møde den 9. august 2007 at oversende sagen til Byrådet. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Underudvalget for Fritid og Kultur vedtog på sit møde 21. december 2006, at udvalget på et kommende møde ønsker at drøfte forslag til vedtægter for en kunstfond. Forvaltningen har til nærmere drøftelse udarbejdet udkast til vedtægter for en kommunal kunstfond. Udkastet er baseret på, at der er interesse for at videreføre den hidtidige kunstfond i Dronninglund Kommune, og at der i forbindelse med den nye kommunedannelse, kommunens branding og en aktiv kulturpolitik er interesse for at løfte kommunens kunstneriske profil. Udkastet er forskelligt fra den hidtidige vedtægt for Dronninglund Kommunes kunstfond på følgende områder: - Flere kilder til midler til fonden - Mulighed for en vis udvidelse af fondens virksomhed - Inddragelse af eksterne, sagkyndige medlemmer i fondens ledelse. Bilag: Etablering af Kunstfond

23 Byrådet, 16. august 2007 Side 399 Tilbagesendes til udvalg. Henning Jørgensen fastholder, at eksisterende kunstfond i gl. Dronninglund er i drift.

24 Byrådet, 16. august 2007 Side /261 Boligselskabet Østvendsyssel - nye vedtægter P T:\Sag\Byrådet\Sager\ \Boligselskabet Østvendsyssel - nye vedtægter.doc ØK/BY Stabsenheden for Økonomi og IT foreslår, at Byrådet godkender ændringerne i vedtægterne for Boligselskabet Østvendsyssel. Økonomiudvalget indstiller i møde den 9. august 2007 stabsenhedens forslag. Uffe Sørensen og Steen Christensen var fraværende. Boligselskabet Østvendsyssel fremsender den 2. april 2007 nye vedtægter. Vedtægterne er vedtaget på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 13. marts Vedtægterne er blandt andet ændret på grund af kommunalreformen og ændringer i lovgivningen. De gamle vedtægter er fra Bilag: Vedtægter for Boligselskabet Østvendsyssel Godkendt.

25 Byrådet, 16. august 2007 Side /262 Orientering T:\Sag\Byrådet\Sager\Orientering - åben.doc Intet.

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. juni 2007 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: 13.00 16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/57 Indledende drøftelser vedrørende

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 20. januar 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 9. august 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 07.30-10.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/245 Boligselskabet

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. april 2009 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00 16:15 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A)

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. september 2009 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. april 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-22:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. december 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:45 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00 - kl. 15.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. december 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:15 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. september 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:35 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 8. juni 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-19.20 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/121

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. januar 2007 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Puljemidler...

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. december 2008 Lokale: 122, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:40 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 06. april 2009 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Flemming Vejrum, Formand Johnny Sort Jensen (J) Fridolin Laager Elly Henriksen John Erik

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-17:45 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-15:40 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 12. januar 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19,00-20.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/17 Udpegelse

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. april 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Adnan Jedon (A) Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/27 Status

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09. 19. september 2011 1545 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende:

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. marts 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. december 2009 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 13:00-14:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F.

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Mødedato: 21. november 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 17:00 Fraværende: Peter Christensen, Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Sørensen 21. november

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Brønderslev Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Brønderslev Byråd Beslutningsprotokol Dato: 14. februar 2008 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-20.25 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/412 Spørgetid

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 28. oktober 2008 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Arne M. Jensen (A) Jens Arne Hedegaard (V) Peer Thisted

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 24. januar 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. KL s delegeretmøde

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. oktober 2007 Lokale: 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 08.30-10.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/83 Mødekalender for 2008...

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. juni 2011 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:45 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09. 27. maj 2014 1825 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 27. maj 2014, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende: Birthe Andersen

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. februar 2009 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:05 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. januar 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 09.00 12.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 12. maj 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:30 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 02. juni 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering...

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering... Referat Byrådet Tid Onsdag den 17. september 2014 - kl. 17:00 Sted Byrådssalen Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 14/13296 Den kirkelige ligning 2015...1 3. 14/8880

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Beslutningsprotokol. Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Beslutningsprotokol. Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde Brønderslev-Dronninglund Kommune Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde Dato: 14. december 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 17.00-17.45 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. februar 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:15 Ole Jespergaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 6. oktober 2014. Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 6. oktober 2014. Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00 Referat Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00 Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale 4 Deltagere:, Hans Vacker, Allan Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hans Henrik Rolskov Fraværende: Bemærkninger: Program Kl.

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. september 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:40 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen

Læs mere

Dagsorden Kommunalbestyrelsen 9. oktober 2014 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune

Dagsorden Kommunalbestyrelsen 9. oktober 2014 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune Dagsorden Kommunalbestyrelsen 9. oktober 2014 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 128 Andenbehandling af Budget 2015 3 129 Ansøgning om for fritagelse for

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. juni 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2010 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Slot Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen (C)

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 29. september 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Adnan Jedon, Formand Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Gitte Krogh Knud Jørgensen

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:15-10:30 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Arne M. Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2009 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:05 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Poul Holm-Christiansen Solveig Skovrider Eriksen Børge

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. februar 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:15 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. november 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. december 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 12:30-14:45 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. maj 2007 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: 14.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/49 Orientering... 71 02/50 Ansøgning

Læs mere

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Dato: 08. september Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henrik Aarup-Kristensen Hanne Sander Jensen Susanne Aabenhus Kristina Randrup Lene Svenningsen Else Marie

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. december 2007 Lokale: Hjallerup Idrætscenter Tidspunkt: kl. 15.00 - kl. 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/97

Læs mere

TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget

TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget n Ordinært møde Dato 6. december 2011 Tid 14:30 Sted Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer John Christensen (V) - Formand Pia Karlsen

Læs mere

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat #split# Politiker/ Ansat Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed Politiker Formand Jan Thaibert 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro Politiker Morten Sloth 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Referat Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Mødet afholdt hos Renovest I/S Stengårdsvej 33 9670 Løgstør Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 31. juli 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.00-15.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 01. februar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 12:00-17:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012.

Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012. Punkt 4. Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012. 2011-41197. Forsyningsvirksomhederne fremsender til Forsyningsudvalgets orientering udkast til årsrapport 2012 samt

Læs mere

Indstillingsskrivelse til 1. behandling af budget

Indstillingsskrivelse til 1. behandling af budget Indstillingsskrivelse til 1. behandling af budget 2019-2022 Økonomiudvalget fremlægger forslag til Byrådets 1. behandling af budget 2019-2022 i henhold til 37 i Lov om kommunernes styrelse. Balancen i

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. januar 2012 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 11. november 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:00 Adnan Jedon, Formand Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Gitte Krogh Margit Jensen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. august 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 10.00-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/280 Styrelsesvedtægt

Læs mere

MED-udvalget for Administrationen. Referat

MED-udvalget for Administrationen. Referat Referat Dato: 14. december 2009 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Søren Steensen, Formand Lene Faber Inger Marie Nielsen Jens Davidsen Lisbeth Fruensgaard Anders Madsen Rita Nielsen

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 28. januar 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09. 26. august 2014 1846 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 26. august 2014, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende: -

Læs mere

Handicaprådet. Referat

Handicaprådet. Referat Brønderslev Kommune Handicaprådet Referat Dato: 6. november 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 14.00-16.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/38 Godkendelse af referat... 41 02/39

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Byråd Beslutningsprotokol Dato: 10. maj 2007 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/174

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 02. juli 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. marts 2009 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:00-9:25 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

227. Godkendelse af dagsorden

227. Godkendelse af dagsorden Dagsorden til mødet i Byrådet den 6. oktober 2011 kl. 18:00 i Byrådssalen, Hadsund Rådhus Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 22 Godkendelse af dagsorden 228 Kirkens budget 2012 229 Budgetforslag for 2012

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: /07 Dato: 14. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 1630 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud) Erwin

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i NT den 14. april 2015

Referat Bestyrelsesmøde i NT den 14. april 2015 0-101-2-09 17. april 2015/OS Referat Bestyrelsesmøde i NT den 14. april 2015 Deltagere Thomas Kastrup-Larsen, Aalborg kommune Svend Heiselberg, Region Nordjylland Daniel Nyboe Andersen, Aalborg kommune

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat Børne- og Ungdomsudvalget Referat Dato: 27. oktober 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:10 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V) Gitte Krogh

Læs mere

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 17. september 2007 Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Dato: 16. juni 2011 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:45 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen

Læs mere

Byrådssalen, Frederikshavn Rådhus. Erik Sørensen, Hanne Welander. Brian Kjær, Steen Jensen

Byrådssalen, Frederikshavn Rådhus. Erik Sørensen, Hanne Welander. Brian Kjær, Steen Jensen Referat Frederikshavn Byråd Ordinært møde Dato 9. oktober 2013 Tid 19:00 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Byrådssalen, Frederikshavn Rådhus Der er indkommet følgende skriftlige spørgsmål: 1. Vedr. Vindmøller

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2019 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 06-09-2019 10:00 Sted: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Øst. Der er ikke gruppemøder før KKR-mødet. KKR-møde kl. 10.00-12.30 med efterfølgende frokost.

Læs mere

<z> movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA. alle udgifter forbundet med selskabets drift af færgeruten. Præambel

<z> movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA. alle udgifter forbundet med selskabets drift af færgeruten. Præambel movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA Præambel Region Hovedstaden og Region Sjælland samt samtlige kommuner i de to regioner, bortset fra Bornholms Regionskommune etablerer med virkning fra 1. januar

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S

Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S Økonomiudvalget behandlede sagen på sit møde den 18. april 2012 med følgende dagsordenstekst:

Læs mere

Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1

Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Åbent møde for Handicapråds møde den 01. april 2009 kl. 08:30 i Aars Rådhus, lokale 1 Indholdsfortegnelse 008. Meddelelser til Handicaprådet møde den 1. april 2009 17 009. Kommunal redegørelse vedrørende

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S

FORSLAG TIL BUDGET. for. Modtagestation Vendsyssel I/S FORSLAG TIL BUDGET 2018 for Modtagestation Vendsyssel I/S Indhold MV-forslag til budget for 2018... 3 Generelt... 3 Farligt affald... 3 Klinisk risikoaffald... 3 Olie- og benzinudskillere... 3 Mængdeforudsætninger

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. november 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-16.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager:

Læs mere

Udvalget for Voksenservice

Udvalget for Voksenservice Side 1 af 5 Udvalget for Voksenservice Dagsorden med beslutninger Møde nr. 6 - Ekstraordinært møde Mødested : Mødelokale 3 Mødetidspunkt : tirsdag den 29. maj 2007 kl. 17:00 Fraværende : Jessie Mogensen

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 21. januar 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Gitte Krogh Aileen Rasmussen Bodil Thomsen Adnan Jedon Diana Kringelbach

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere