Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)"

Transkript

1 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015) Udgiver AuditBusinessSolutions Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Ansvarshavende redaktører Statsaut. revisor Henrik Z. Hansen Statsaut. revisor Jan Peter Larsen Statsaut. revisor Redaktion afsluttet 31. marts 2015

2 Ifølge delårsrapportbekendtgørelsen 1, der gælder for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven, skal børsnoterede koncerner aflægge halvårsrapporter efter IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber. IAS 34 er ikke et krav for børsnoterede virksomheder, der ikke er koncerner. I stedet for skal delårsrapportbekendtgørelsens mere generelle bestemmelser anvendes som udgangspunkt for halvårsrapportens indhold. Hvis en børsnoteret koncern frivilligt vælger at udarbejde et halvårsregnskab for modervirksomheden, er det tilsvarende frivilligt om dette udarbejdes i overensstemmelse med IAS 34 eller delårsrapportbekendtgørelsens bestemmelser. Der er ikke krav om, at børsnoterede virksomheder skal aflægge kvartalsrapporter. Hvis en børsnoteret virksomhed frivilligt vælger at udarbejde kvartalsrapporter, gælder de samme regler for disse som for halvårsrapporter. Børsnoterede virksomheder er defineret som virksomheder, hvis kapitalandele, gældsinstrumenter eller andre værdipapirer er optaget til notering eller handel på en fondsbørs, en autoriseret markedsplads eller et tilsvarende reguleret marked i et EU/ EØS-land. Børsnoterede virksomheder er således virksomheder, der har værdipapirer optaget til notering på OMX eller GXG Markets (tidl. Dansk Autoriseret Markedsplads). Virksomheder der har værdipapirer optaget til notering på First North, er ikke omfattet af definitionen En børsnoteret virksomhed, der ikke udarbejder kvartalsvise delårsrapporter, er forpligtet 2 til at offentliggøre en periodemeddelelse i løbet af 1. og 2. halvårsperiode af regnskabsåret, der dels redegør for væsentlige begivenheder og transaktioner, som har fundet sted siden den pågældende halvårsperiodes begyndelse, og dels giver en generel beskrivelse af udstederens finansielle stilling og resultater i den pågældende periode. Periodemeddelelsen skal udsendes i perioden fra tidligst ti uger efter begyndelsen af den pågældende halvårsperiode til senest seks uger inden udgangen af denne. For virksomheder med kalenderårsregnskaber vil det for 2015 sige henholdsvis i perioderne 12. marts 2015 til 19. maj 2015 og 9. september 2015 til 19. november Der er ikke krav om, at delårsrapporter revideres eller gennemgås (reviewes) af revisor. Det skal dog oplyses, hvis delårsrapporten ikke er revideret eller gennemgået. Oplysningen kan fx placeres i ledelsesberetningen eller i tilknytning til ledelsespåtegningen. Formål Dette notat har til formål at give en overordnet beskrivelse af det gældende regelsæt for udarbejdelse af delårsrapporter og periodemeddelelser. Notatet 1 Bekendtgørelse nr. 475 af 30. maj 2007 om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven (Delårsrapportbekendtgørelsen). 2 Lovbekendtgørelse om værdipapirhandel mv. 27, stk Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

3 omhandler ikke delårsrapporter mv. for virksomheder, der er omfattet af Finanstilsynets regelsæt. Nye bestemmelser, der gælder for 2015 Den væsentligste ændring for delårsrapporter i 2015 er, at disse nu skal indberettes elektronisk til Erhvervsstyrelsen, jf. Indsendelsesbekendtgørelsen 3. IASB har udsendt enkelte ændringer til gældende standarder og fortolkningsbidrag, som træder i kraft for kalenderårsregnskaber for 2015, og som derfor skal implementeres i delårsrapporter relateret til kalenderåret En del af disse ændringer er imidlertid godkendt for sent i EU til, at ændringerne kan træde i kraft for regnskabsår der begynder 1. januar Det er dog tilladt at implementere ændringerne i 2015 kalenderårsregnskaber, også i EU. Vi har i dokumentet IFRS Oversigt over nye og ændrede standarder og fortolkningsbidrag beskrevet indholdet i de enkelte ændringer. Der kan opstilles følgende oversigt over ændringerne, og deres forventede effekt på delårsrapporter: Ændringer med ikrafttrædelse for 2015 kalenderårsregnskaber Standard/ændring IFRIC 21, Afgifter (Levies) (Ændringen træder i kraft i EU for regnskabsår der begynder eller senere ifølge ikrafttrædelsesbestemmelserne i fortolkningsbidraget trådte det i kraft for regnskabsår der begyndte eller senere) Årlige forbedringer til IFRS Annual Improvements to IFRSs Cycle (Ændringerne træder i kraft i EU for regnskabsår der begynder eller senere Ifølge ikrafttrædelsesbestemmelserne i dokumentet offentliggjort af IASB trådte de i kraft for regnskabsår der begyndte eller senere) Mulig effekt på delårsrapporter Ændret tidspunkt for indregning samt måling af afgifter til offentlige virksomheder Ændringerne består i præciseringer af enkelte bestemmelser i IFRS 1, IFRS 3, IFRS 13 og IAS 40. Ændringerne forventes at have begrænset effekt på delårsrapporten. Godkendt i EU? Ja Ja 3 Jf. Indsendelsesbekendtgørelsen (nr. 837 af 14. august 2012 med senere ændringer) Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

4 Ændringer med ikrafttrædelse for regnskabsår der begynder 1. februar 2015 eller senere Standard/ændring Ændret IAS 19, Personaleydelser: Medarbejderbidrag (Ændringerne træder i kraft i EU for regnskabsår der begynder eller senere, men tidligere anvendelse er tilladt Ifølge ikrafttrædelsesbestemmelserne i den ændrede standard trådte ændringerne i kraft for regnskabsår der begyndte eller senere) Årlige forbedringer til IFRS Annual Improvements to IFRSs Cycle (Ændringerne træder i kraft i EU for regnskabsår der begynder eller senere, men tidligere anvendelse er tilladt Ifølge ikrafttrædelsesbestemmelserne i dokumentet offentliggjort af IASB trådte ændringerne i kraft for regnskabsår der begyndte eller senere) Mulig effekt på delårsrapporter Med ændringen præciseres behandlingen af medarbejderbidrag eller bidrag fra tredjemand til ydelsesbaserede pensionsordninger. Ændringen kan i visse afgrænsede tilfælde medføre en ændring i periodiseringen af reduktionen i pensionsomkostningen, som bidraget repræsenterer. Der tilføjes yderligere oplysningskrav til IFRS 8 vedrørende sammenlægning af driftssegmenter til ét præsentationspligtigt segment. Herudover præciseres det, at der alene skal medtages afstemning af samlede segmentaktiver, hvis denne oplysning regelmæssigt tilgår ledelsen. Ændringerne kan medføre tilpasning af segmentoplysningerne i delårsrapporten. Herudover foretages der enkelte mindre ændringer eller præciseringer i i) definitionen af optjeningsbetingelser i IFRS 2; ii) den efterfølgende måling af betingede vederlag i virksomhedssammenslutninger iht. IFRS 3; iii) måling af kortfristede uforrentede tilgodehavender og forpligtelser iht. IFRS 13; iv) præsentation af akkumulerede afskrivninger i anlægsnoten, når anlægsaktiver måles til omvurderet værdi; samt v) oplysninger af ledelsesvederlag iht. IAS 24. Ingen af disse ændringer forventes at få væsentlig effekt på delårsrapporten. Godkendt i EU? Ja Ja Virksomheder, der i anvendt regnskabspraksis i årsrapporten anfører, at den følger både IFRS, som godkendt af EU og IFRS som udsendt af IASB, skal implementere alle ovenstående ændringer i overensstemmelse med ikrafttrædelsesbestemmelserne fastlagt af IASB, hvilket for kalenderårsregnskaber vil sige i det regnskabsår der begynder Regelsættet for aflæggelse af delårsrapporter Skemaet nedenfor indeholder en oversigt over det regelsæt, der gælder for aflæggelse af delårsrapporter fordelt på følgende kategorier af børsnoterede virksomheder: Virksomheder, der har udstedt børsnoterede aktier Virksomheder, der har udstedt børsnoterede obligationer Virksomheder, der har udstedt børsnoterede investeringsbeviser. Herudover har NASDAQ OMX Copenhagen (OMX) fastsat regler for udstedere af andre værdipapirer end aktier, obligationer og investeringsbeviser. Disse behandles ikke nærmere i dette notat. 4 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

5 Årsregnskabsloven Børsnoteret virksomhed (Aktier) 134a 148a 159a Børsnoteret virksomhed (Obligationer) REGELSÆT OG FORTOLKNINGER 134a 148a 159a Børsnoteret virksomhed (Investeringsbeviser) 134a 148a 159a Delårsrapportbekendtgørelsen 1-17 (Alle) 1-17 (Alle) (Alle) Indsendelsesbekendtgørelsen 1, 3-5 og 31 1, 3-5 og 31 1, 3-5 og 31 IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber Regler for notering på OMX Komitéen for god selskabsledelses anbefalinger for god selskabsledelse Ja 5 Ja 4 Ja 4 Regler for udstedere af aktier Afsnit 3.2 Periodiske oplysningsforpligtelser Afsnit 5. Regnskabsaflæggelse (Finansiel rapportering) Regler for udstedere af obligationer Afsnit Regnskaber og regnskabsmeddelelser 6 Ej omfattet Regler for udstedere af investeringsbeviser Afsnit Delårsrapport Ej omfattet Anbefalinger & Nøgletal 2010 Frivilligt Frivilligt Frivilligt Værdipapirhandelsloven og tilhørende Bekendtgørelse nr af 13. december 2013 om udstederes oplysningsforpligtelser 27, stk. 7-8, 27a, 30, 83-83b og 93 27, stk. 7 og stk. 11(5), 27a, 30, 83-83b og 93 27, stk. 7, 30, 83-83b og 93 De primære regelsæt for de ikke finansielle børsnoterede virksomheders aflæggelse af delårsrapporter er: Årsregnskabsloven og delårsrapportbekendtgørelsen Værdipapirhandelsloven og bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber OMX s oplysningsforpligtelser, som er indeholdt i henholdsvis "Regler for udstedere af aktier", "Regler for udstedere af obligationer" og "Regler for udstedere af investeringsbeviser". 4 Børsnoterede virksomheder omfatter virksomheder, der har aktier, obligationer eller andre værdipapirer optaget til notering eller handel på NASDAQ OMX Copenhagen eller GXG Markets (tidl. Dansk Autoriseret Markedsplads). Dog er virksomheder, der alene udsteder børsnoterede gældsinstrumenter, hvor værdien af de udstedte enheder er på mindst euro ( euro, hvis gældsinstrumenterne er udstedt inden den 31. december 2010), undtaget fra pligten til at aflægge delårsrapport. Denne grænse på euro, der blev forhøjet fra euro ved ændring af Værdipapirhandelsloven den 19. december 2012, er ikke tilsvarende ændret i ÅRL eller delårsrapportbekendtgørelsen. Det er vores vurdering, at delårsrapportbekendtgørelsen ved en fejl ikke blev ændret tilsvarende, og der lægges op til ændring heraf i Lovforslaget om ændring af ÅRL og forskellige andre love (L 117). 5 Børsnoterede koncerner skal aflægge delårsrapporter i overensstemmelse med IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber, mens det er frivilligt for moderselskaber og børsnoterede virksomheder, der ikke er koncerner. 6 For udstedere af realkreditobligationer gælder særlige bestemmelser, jf. reglernes afsnit Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

6 Regelsættenes specifikke krav til delårsrapporternes indhold mv. for så vidt angår udstedere af aktier fremgår af bilag A. Forhold, som er påtalt af regnskabskontrollen (tidligere Det Finansielle Råd hhv. Fondsrådet 7 ) vedr. præsentation af delårsrapporter, fremgår af bilag B. Delårsrapportbekendtgørelsens krav til delårsrapporter Delårsrapportbekendtgørelsen skelner mellem følgende typer af delårsrapporter: 1. Delårsrapporter for virksomheder, der udarbejder koncernregnskab 2. Delårsrapporter for virksomheder, der ikke udarbejder koncernregnskab. Ad. 1: Delårsrapporter for virksomheder, der udarbejder koncernregnskab Delårsrapporter for virksomheder, der udarbejder koncernregnskab, skal indeholde følgende: Et delårskoncernregnskab En ledelsesberetning for koncernen som helhed En ledelsespåtegning Erklæring fra revisor, hvis delårsregnskabet er revideret eller gennemgået (reviewet). Derudover kan delårsrapporten indeholde et delårsregnskab for modervirksomheden, hvis virksomheden frivilligt vælger at aflægge et sådant. 7 Fondsrådet og Det Finansielle Virksomhedsråd blev pr. 1. januar 2013 sammenlagt og opgaverne videreført i Det Finansielle Råd. Det Finansielle Råd blev nedlagt pr. 1. juli 2014 ifm. gennemførelse af et nyt kapitalkravsdirektiv. Der blev som led heri etableret en bestyrelse i Finanstilsynet, som herefter har det overordnede ansvar for regnskabskontrollen. Afgørelser vedrørende regnskabskontrollen træffes herefter af Erhvervsstyrelsen eller Finanstilsynet evt. efter forelæggelse for Finanstilsynets bestyrelse. 6 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

7 Delårsrapport for koncern Koncern-delårsregnskab iht. IAS 34 Frivilligt Delårsregnskab for modervirksomheden iht. enten IAS 34 eller bekendtgørelsens krav Bekendtgørelsens krav Balance i sammendrag + sammenligningstal fra sidste årsregnskab Resultatopgørelse i sammendrag + sammenligningstal for samme periode sidste år Ledelsesberetning for koncernen, inkl. oplysninger om større transaktioner med nærtstående parter Ledelsespåtegning Oplysning om revision eller review Delårskoncernregnskab Delårskoncernregnskabet skal udarbejdes efter IAS 34, som kræver, at et delårsregnskab som minimum indeholder følgende: En sammendraget balance En sammendraget totalindkomstopgørelse der, afhængig af den valgte præsentation i årsrapporten, skal bestå af enten i) en samlet sammendraget totalindkomstopgørelse eller ii) en særskilt sammendraget resultatopgørelse og en særskilt sammendraget totalindkomstopgørelse En sammendraget egenkapitalopgørelse En sammendraget pengestrømsopgørelse Udvalgte forklarende noter. De sammendragne opgørelser skal som minimum indeholde de overskrifter og mellemtotaler, der fremgik af virksomhedens seneste koncernregnskab 8. Der skal medtages yderligere poster, hvis deres udeladelse ville medføre, at delårsregnskabet bliver misvisende. Resultat pr. aktie og udvandet resultat pr. aktie skal præsenteres sammen med resultatopgørelsen (eller sammen med totalindkomstopgørelsen, hvis totalindkomsten præsenteres i én samlet totalindkomstopgørelse). Der skal oplyses om begivenheder og transaktioner, som er væsentlige for forståelsen af udviklingen i virksomhedens finansielle stilling og indtjening siden seneste årsafslutning. IAS 34 nævner følgende begivenheder og transaktioner, hvorom det er påkrævet at afgive oplysninger, hvis de er væsentlige: 8 Se Fondsrådets afgørelse af 6. januar 2011 om regnskabskontrol af en delårsrapport. 7 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

8 Nedskrivning af varebeholdninger til nettorealisationsværdi og tilbageførsel heraf Indregning af tab ved værdiforringelse af finansielle, materielle, immaterielle eller andre aktiver og tilbageførsel heraf Tilbageførsel af hensættelser til omstrukturering Køb og salg af materielle anlægsaktiver Købsforpligtelser vedr. materielle anlægsaktiver Afgørelse af retssager Korrektion af fejl vedrørende tidligere perioder Ændringer i virksomhedens aktiviteter eller økonomiske forhold, som påvirker dagsværdien af dens finansielle aktiver og finansielle forpligtelser, uanset om disse indregnes til dagsværdi eller amortiseret kostpris Misligholdelse af lån eller låneaftale, som ikke er udbedret før eller ved slutningen af regnskabsperioden Transaktioner med nærtstående parter Overførsler indenfor dagsværdihierarkiet anvendt ved måling af finansielle instrumenter Ændringer i klassifikationen af finansielle aktiver som følge af ændring i formålet med eller anvendelsen heraf Ændringer i eventualforpligtelser eller -aktiver. Oplistningen er ikke udtømmende. IAS 34 indeholder herudover krav om, at delårsregnskabet indeholder visse andre oplysninger. Følgende oplysninger, der normalt gives på år-til-datogrundlag, skal fremgå af noterne til delårsregnskabet, medmindre de er oplyst andet steds i delårsrapporten: Erklæring om, at der i delårsregnskabet er anvendt samme regnskabspraksis som i det seneste årsregnskab. Ved ændret regnskabspraksis skal ændringen beskrives, og effekten oplyses. Bemærk, at bestemmelsen i IAS 1 om medtagelse af en tredje balance pr. begyndelsen af sammenligningsåret i tilfælde af praksisændringer mv. ikke gælder for delårsregnskaber, medmindre delårsregnskabet aflægges som et fuldstændigt delårsregnskab, der indholdsmæssigt svarer til årsregnskabet. Kommentarer til hvorledes delårsperioden er påvirket af sæsonmæssige eller konjunkturmæssige forhold. Art og beløb vedr. usædvanlige poster i delårsperioden. Art og beløb vedr. ændringer i skønnede beløb i tidligere regnskabsperioder, eller i tidligere regnskabsår. Udstedelse, tilbagekøb og indløsning af gældsinstrumenter (fx obligationer) og aktier. 8 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

9 Udbetalt udbytte (samlet eller pr. aktie) for ordinære aktier og eventuelle andre aktier. Følgende segmentoplysninger, hvis disse iht. IFRS 8 også er krævet i virksomhedens årsregnskab: i. Omsætning med eksterne kunder ii. iii. iv. Omsætning mellem segmenter Segmentresultat (altid krævet) Segmentaktiver og segmentforpligtelser, hvis disse rapporteres regelmæssigt til den øverste operationelle ledelse (CODM), og der har været væsentlige ændringer heri ift. seneste årsregnskab, v. Beskrivelse af eventuelle ændringer i segmentopdeling eller grundlaget for måling af segmentresultatet ift. seneste årsregnskab vi. Afstemning af oplyste segmentresultater med det samlede resultat før skat og ophørte aktiviteter (hvis skat er fordelt i segmentoplysningerne, kan afstemning foretages til resultat for fortsættende aktiviteter efter skat), jf. bestemmelserne i IFRS 8. Væsentlige afstemningsposter skal oplyses særskilt og forklares. Begivenheder efter delårsperioden, som ikke er afspejlet i delårsregnskabet. Effekten af ændringer i virksomhedens sammensætning i delårsperioden, herunder overtagelse eller afhændelse af dattervirksomheder og langfristede aktiver, omstruktureringer samt ophørte aktiviteter. Hvis der har været virksomhedssammenslutninger, skal der gives de oplysninger, som kræves i afsnit i IFRS 3, Virksomhedssammenslutninger (herunder oplysningerne krævet i IFRS 3: B64-B66). Oplysninger om dagsværdi af finansielle instrumenter i henhold til IFRS 13, Dagsværdimåling, samt IFRS 7, Finansielle instrumenter, Oplysninger. Der er primært tale om oplysninger relateret til dagsværdihierarkiet. Oplysninger vedrørende ikke-konsoliderede dattervirksomheder i henhold til IFRS 12, Oplysning om involvering i andre virksomheder, hvis virksomheden i delårsperioden bliver eller ophører med at være et investeringsselskab i overensstemmelse med definitionen herpå i IFRS 10, Koncernregnskaber. Krav til oplysninger om dagsværdi af finansielle instrumenter der måles til dagsværdi er omfattende, og med enkelte undtagelser identiske med de krav der gælder for oplysninger herom i årsrapporten. De krævede oplysninger er især relateret til dagsværdihierarkiet og eventuelle overførsler mellem niveauer i dagsværdihierarkiet, samt særlige oplysninger om finansielle instrumenter, der indgår i niveau 3 i dagsværdihierarkiet. 9 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

10 Vær opmærksom på, at oplysningerne ovenfor både gælder delårsrapportperioden og år-til-dato. Dette kan betyde, at oplysninger givet i 1. kvartal om fx en virksomhedssammenslutning skal gentages i efterfølgende delårsrapporter, hvis virksomhedssammenslutningen er væsentlig for år-til-dato oplysningerne heri. Delårsregnskaber skal ifølge IAS 34 indeholde følgende aktuelle tal og sammenligningstal, afhængig af om virksomheden udarbejder kvartalsrapporter eller halvårsrapporter: Virksomhed, der alene udarbejder halvårsrapport pr. 30. juni 2015 Aktuelle tal Sammenligningstal Totalindkomstopgørelse Balance Pengestrømsopgørelse Egenkapitalopgørelse Virksomhed, der udarbejder kvartalsrapporter pr. 31. marts 2015, 30. juni 2015 og 30. september 2015 Aktuelle tal Sammenligningstal 31. marts 2015 Totalindkomstopgørelse Balance Pengestrømsopgørelse Egenkapitalopgørelse juni 2014 Totalindkomstopgørelse Balance Pengestrømsopgørelse Egenkapitalopgørelse september 2014 Totalindkomstopgørelse Balance Pengestrømsopgørelse Egenkapitalopgørelse Totalindkomstopgørelsen præsenteres som i seneste årsregnskab, dvs. enten som én enkelt sammendraget totalindkomstopgørelse eller som en sammendraget separat resultatopgørelse og en sammendraget totalindkomstopgørelse. For yderligere omtale af kravene til delårsregnskaber, der aflægges efter IAS 34, henviser vi til Deloittes publikation "IAS 34 Delårsrapport 2015". Deloitte har desuden udarbejdet et e Learningmodul for IAS 34, der er tilgængeligt via 10 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

11 Ledelsesberetning Ledelsesberetningen skal i henhold til delårsrapportbekendtgørelsens 9 som minimum indeholde følgende: Omtale af udviklingen i koncernens aktiviteter, resultat og egenkapital Særlige forhold, der har påvirket koncernens eller virksomhedens aktiviteter, resultat og egenkapital i delårsperioden En beskrivelse af den forventede udvikling og en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerheder for den resterende del af regnskabsåret Oplysninger om større transaktioner foretaget med nærtstående parter, som i væsentlig grad har påvirket koncernens finansielle stilling eller resultater i perioden, og eventuelle ændringer i de transaktioner foretaget med nærtstående parter, som blev oplyst i den seneste årsrapport, og som kunne have en væsentlig indvirkning på koncernens finansielle stilling eller resultater i den aktuelle delårsperiode. Frivilligt delårsregnskab for modervirksomhed Et frivilligt delårsregnskab for modervirksomheden kan udarbejdes efter IAS 34, jf. ovenfor, eller efter delårsrapportbekendtgørelsens krav. Vælges sidstnævnte, skal delårsregnskabet indeholde en sammendraget balance og en sammendraget resultatopgørelse 9, der indeholder de samme hovedposter og mellemtotaler, som fremgik af virksomhedens seneste årsregnskab. Der skal medtages yderligere poster, hvis delårsregnskabet ellers ville give et misvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, finansielle stilling og resultat. Delårsrapportbekendtgørelsen kræver ligesom IAS 34 at virksomheden anvender den samme regnskabspraksis for indregning og måling som i det seneste årsregnskab. Hvis regnskabspraksis er ændret i delårsregnskabet, skal ændringen beskrives og begrundes, og den beløbsmæssige indvirkning skal oplyses, jf. henholdsvis ÅRL 51 og IAS 8. Et halvårsregnskab, der er udarbejdet for modervirksomheden efter delårsrapportbekendtgørelsens krav, skal indeholde følgende aktuelle tal og sammenligningstal: Halvårsregnskab for modervirksomhed, der aflægges efter delårsrapportbekendtgørelsens krav Aktuelle tal Sammenligningstal Resultatopgørelse Balance Delårsrapportbekendtgørelsen er ikke opdateret med hensyn til den nye terminologi i IAS 1 vedr. totalindkomstopgørelsen. I notatet anvendes delårsrapportbekendtgørelsens terminologi uagtet at der i nogle henseender reelt vil skulle vises en totalindkomstopgørelsen såfremt moderselskabets regnskab aflægges efter IFRS. 11 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

12 Der er ikke i delårsrapportbekendtgørelsen givet retningslinjer for, hvilke aktuelle tal og sammenligningstal der skal angives, hvis delårsrapporter udarbejdes på kvartalsbasis. Det er Deloittes holdning, at der bør indarbejdes aktuelle tal og sammenligningstal svarende til kravet i IAS 34, jf. ovenfor, for henholdsvis resultatopgørelse og balance. Ad. 2: Delårsrapporter for virksomheder, der ikke udarbejder koncernregnskab Delårsrapporter for virksomheder, der ikke udarbejder koncernregnskab, skal indeholde følgende: Et delårsregnskab En ledelsesberetning for virksomheden En ledelsespåtegning Erklæring fra revisor, hvis delårsregnskabet er revideret eller gennemgået (reviewet). Delårsregnskabet kan enten udarbejdes efter IAS 34, jf. beskrivelsen ovenfor i Ad 1, eller efter delårsrapportbekendtgørelsens krav. Denne valgmulighed gælder, uanset at årsregnskabet kræves aflagt efter IFRS. Hvis virksomheden alene aflægger delårsregnskabet efter delårsrapportbekendtgørelsen, skal delårsregnskabet indeholde følgende: En sammendraget resultatopgørelse (totalindkomstopgørelse) En sammendraget balance Forklarende noter Delårsrapport for ikke-koncern Delårsregnskab for virksomheden iht. IAS 34 eller bekendtgørelsens krav Ledelsesberetning for virksomheden, inkl. oplysninger om større transaktioner med nærtstående parter, som er væsentlige og ikke indgået på normale markedsvilkår Ledelsespåtegning Bekendtgørelsens krav Balance i sammendrag + sammenligningstal fra sidste årsregnskab Resultatopgørelse i sammendrag + sammenligningstal for samme periode sidste år Forklarende noter, der sikrer sammenlignelighed med årsregnskab samt forståelse af beløbsmæssige ændringer og begivenheder, der er afspejlet i balancen og resultatopgørelsen Oplysning om revision eller review 12 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

13 De sammendragne opgørelser skal vise hver af de hovedposter og mellemtotaler, der var indeholdt i virksomhedens seneste årsregnskab. Der skal medtages yderligere poster i opgørelserne, hvis halvårsregnskabet ellers ville give et misvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, finansielle stilling og resultat. Regnskabsposten "Nettoomsætning" er ofte helt afgørende for vurdering af en virksomheds aktivitetsomfang, indtjeningsevne mv. og OMX kræver for aktieudstedere, at nettoomsætningen oplyses i den indledende hoved- og nøgletalsoversigt. Delårsrapportbekendtgørelsen kræver, at delårsregnskabet indeholder forklarende noter. Disse skal indeholde følgende: Tilstrækkelige oplysninger til at sikre sammenlignelighed mellem delårsregnskabet og årsregnskabet Tilstrækkelige oplysninger og redegørelser til at sikre korrekt forståelse af eventuelle væsentlige beløbsmæssige ændringer og eventuelle begivenheder i den pågældende delårsperiode, som afspejles i balancen og resultatopgørelsen. Det fremgår af oplysningskravet, at der skal fokuseres på begivenheder og transaktioner, som er indtruffet i perioden fra aflæggelse af seneste årsregnskab. Oplysningskravene i IAS 34, jf. ovenfor, kan anvendes som inspiration i den forbindelse. Ledelsesberetningen skal som minimum indeholde følgende: Omtale af udviklingen i virksomhedens aktiviteter, resultat og egenkapital Særlige forhold, der har påvirket virksomhedens aktiviteter, resultat og egenkapital i delårsperioden En beskrivelse af den forventede udvikling og en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerheder for den resterende del af regnskabsåret Oplysninger om større transaktioner, der er indgået med nærtstående parter, herunder beløb, karakteren af forholdet til den nærtstående part og andre oplysninger om transaktionerne, som er nødvendige for at forstå virksomhedens finansielle stilling, hvis transaktionerne er væsentlige og ikke er indgået på normale markedsvilkår. Det bør bemærkes, at der er forskel på kravene til oplysninger om transaktioner med nærtstående parter i henholdsvis delårsrapporter for koncerner og ikke-koncerner. For ikke-koncerner er der alene krav om at oplyse om væsentlige transaktioner med nærtstående parter, hvis de ikke er indgået på normale markedsvilkår. 13 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

14 OMX s krav til delårsrapporter Regler for udstedere af aktier, obligationer og investeringsbeviser på OMX indeholder få generelle krav til delårsrapporternes indhold mv. I henhold til bestemmelserne for udstedere af aktier skal delårsrapporter offentliggøres indenfor to måneder efter udløbet af regnskabsperioden og det skal oplyses, hvorvidt de er reviderede, har været genstand for review, eller om de er ureviderede. Et selskab, der ikke aflægger kvartalsrapporter, skal offentliggøre periodemeddelelser. Delårsrapporten skal indledes med et resume over selskabets hoved og nøgletal, herunder bl.a. nettoomsætning og resultat pr. aktie samt oplysninger om eventuelle forventninger. I relation til sidstnævnte kan enten medtages de samlede forventninger, et sammendrag eller angivelse af, at forventningerne er indeholdt i delårsrapporten. Delårsrapportbekendtgørelsen kræver, at den forventede udvikling og de væsentligste risici og usikkerheder for den resterende del af regnskabsåret beskrives i delårsrapporten 10. I tilknytning hertil kræver OMX s regler at forventninger og andre udsagn om fremtiden angives under en separat overskrift på en fremtrædende plads. Er forventningerne ændret i forhold til tidligere skal den tidligere offentliggjorte forventning gentages. I bilag A til dette notat opsummeres kravene i henholdsvis delårsrapportbekendtgørelsen og OMX s regelsæt for virksomheder, der har aktier noteret på OMX. I bilaget er endvidere opsummeret kravene i IAS 34. OMX stiller ikke særlige krav til delårsrapporter for virksomheder, der alene har obligationer noteret, bortset fra at de skal overholde gældende regnskabslovgivning, de skal offentliggøres inden for to måneder efter regnskabsperiodens udløb og det skal oplyses, om de er reviderede, har været genstand for review, eller om de er ureviderede. Investeringsinstitutter, der har investeringsbeviser noteret på OMX, skal offentliggøre en delårsrapport for de første seks måneder af hvert regnskabsår. Derudover anbefales, at institutterne tillige offentliggør delårsrapporter for de første henholdsvis tre og ni måneder af hvert regnskabsår. Delårsrapporterne skal offentliggøres senest to måneder efter regnskabsperiodens udløb og der stilles særlige krav til indholdet af delårsrapporterne, jf. Skema B i "Regler for udstedere af investeringsbeviser". Skema B gælder dog ikke investeringsforeninger, specialforeninger og hedgeforeninger. 10 Jf. delårsrapportbekendtgørelsens 9, stk. 1 og nærmere omtale side Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

15 Virksomheder, der er omfattet af årsregnskabslovens regnskabsklasse A, og som har obligationer eller investeringsbeviser noteret på OMX, er omfattet af delårsrapportbekendtgørelsens krav, jf. bekendtgørelsens 1, medmindre virksomheden alene har udstedt gældsinstrumenter, hvis pålydende værdi er på mindst EUR 11. GXG Markets krav til delårsrapporter GXG Markets (tidligere Dansk Autoriseret Markedsplads) opererer 3 markeder GXG First Quote; GXG Main Quote; samt GXG Official List og har udarbejdet regelsæt for hvert af disse markeder. Regelsættet for GXG First Quote indeholder ingen bestemmelser vedrørende delårsrapporter. I regelsættet for GXG Main Quote anbefales, at der offentliggøres en periodemeddelelse for 1. og 3. kvartal, mens der er krav om offentliggørelse af en halvårsrapport, der minimum indeholder en ledelsespåtegning, resultatopgørelse, og balance med tilhørende sammenligningstal. I regelsættet for GXG Official List er der krav om offentliggørelse af en delårsrapport eller en periodemeddelelser for 1. og 3. kvartal. Herudover er der krav om offentliggørelse af en halvårsrapport. Kravene til indholdet i delårs- og halvårsrapporter svarer til kravene i delårsrapportbekendtgørelsen. Delårsrapporter for virksomheder, der er noteret på GXG Markets, skal indsendes til offentliggørelse på markedspladsens hjemmeside senest 2 måneder efter udløbet af regnskabsperioden. Periodemeddelelser (hvis der ikke aflægges kvartalsrapporter) Ifølge værdipapirhandelslovens 27, stk. 8 skal selskaber, der har udstedt børsnoterede aktier, offentliggøre periodemeddelelser, hvis ikke de offentliggør kvartalsrapporter. Periodemeddelelser har karakter af en selskabsmeddelelse og skal indeholde en redegørelse for væsentlige begivenheder og transaktioner, der har fundet sted i den pågældende periode, og deres indvirkning på henholdsvis selskabets og koncernens finansielle stilling. Meddelelsen skal også indeholde en 11 Ifølge Værdipapirhandelsloven er virksomheder, der alene udsteder gældsinstrumenter, hvor værdien af de udstedte enheder er på mindst euro ( euro, hvis gældsinstrumenterne er udstedt inden den 31. december 2010), undtaget fra pligten til at aflægge delårsrapport. Denne grænse på euro, der blev forhøjet fra euro ved ændring af Værdipapirhandelsloven den 19. december 2012, er ikke tilsvarende ændret i delårsrapportbekendtgørelsen, hvor grænsen fortsat er angivet til euro. Det er vores vurdering, at delårsrapportbekendtgørelsen ved en fejl ikke blev ændret tilsvarende, og der lægges op til ændring heraf i Lovforslaget om ændring af ÅRL og forskellige andre love (L 117). 15 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

16 generel beskrivelse af henholdsvis selskabets og koncernens finansielle stilling og resultat i den pågældende periode. Der er ikke krav om offentliggørelse af et regnskab, men det kan i den enkelte periodemeddelelse være nødvendigt, at der gives beløbsmæssige oplysninger i større eller mindre omfang for at give brugerne af meddelelserne tilstrækkelige oplysninger til at kunne vurdere den økonomiske udvikling i og den finansielle stilling pr. udgangen af en periode 12. Periodemeddelelser skal udsendes i henholdsvis 1. og 2. halvårsperiode af et regnskabsår i perioder, der ligger tidligst ti uger efter begyndelsen af den pågældende halvårsperiode og senest seks uger inden udgangen af denne. For virksomheder med kalenderårsregnskaber betyder det, at selskabet for 1. halvårsperiode skal offentliggøre meddelelsen fra ca. midten af marts til ca. midten af maj og for 2. halvårsperiode fra ca. midten af september til ca. midten af november. Vejledning mv. ved udarbejdelse af delårsrapporter Vi henviser til vores danske delårsrapporteksempel aflagt efter IAS 34 (IAS 34 Delårsrapport 2015). Det indeholder, udover eksemplet på en delårsrapport, en tjekliste med delårsrapportbekendtgørelsens, IAS 34's og OMX s krav til delårsrapporter. Endvidere kan vi henvise til Deloittes e-learningmodul vedr. IAS 34, der er tilgængeligt via Ofte forekommende spørgsmål om aflæggelse af delårsrapporter Hvornår og til hvem skal delårsrapport indsendes? Delårsrapporter for ikke-finansielle virksomheder skal indsendes til Erhvervsstyrelsen uden ugrundet ophold, efter at delårsrapporten er udarbejdet (bestyrelsens godkendelse). Styrelsen skal modtage delårsrapporten senest to måneder efter regnskabsperiodens udløb. Bemærk, at virksomheder, som har indberettet deres seneste årsrapport elektronisk (XBRL) tillige skal indberette efterfølgende delårsrapporter elektronisk 13. For virksomheder med kalenderårsregnskabs betyder det, at delårsrapporter i 2015 skal indberettes elektronisk. 12 Jf. vejledning (nr af 30. maj 2007) til bekendtgørelse nr. 226 af 15. marts 2007 om udstederes oplysningsforpligtelser. (Vejledningen er ikke opdateret ifm. udsendelsen af Bekg. nr af 13. december 2013 om udstederes oplysningsforpligtelser). 13 Jf. Indsendelsesbekendtgørelsen (nr. 837 af 14. august 2012 med senere ændringer) Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

17 Efter værdipapirhandelslovens 27a, stk. 1 skal børsnoterede virksomheder sikre, at oplysninger om selskabernes forhold, herunder delårsrapporter, offentliggøres på en sådan måde, at oplysningerne hurtigt bliver tilgængelige i hele EU/EØS-området. Typisk sker dette via nyhedsservicebureauer e.l. som fx OMX s nyhedsdistributionsservice (GlobeNewswire). I relation til delårsrapporter kan virksomhederne vælge at udsende hele delårsrapporten eller udsende en meddelelse, hvori der henvises til delårsrapporten på selskabets hjemmeside. Samtidig med denne offentliggørelse skal meddelelsen eller delårsrapporten indsendes til Finanstilsynet 14. Virksomheder, der har noteret værdipapirer på OMX 15 eller GXG Official List Markets 16, skal samtidig med offentliggørelse i henhold til værdipapirhandelsloven, jf. ovenfor, indsende meddelelsen eller delårsrapporten til disse, jf. deres respektive regelsæt. Er der krav om at udarbejde kvartalsrapporter for børsnoterede virksomheder? Der er ikke i dag krav om, at børsnoterede virksomheder udarbejder kvartalsrapporter. Hvis virksomhederne vælger at udarbejde kvartalsrapporter, skal disse følge de samme bestemmelser som gælder for halvårsrapporterne. Hvis en virksomhed på anden vis redegør kvartalsvis for virksomhedens økonomiske udvikling, må en sådan redegørelse ikke betegnes som værende en kvartalsrapport, et kvartalsregnskab, en delårsrapport eller en kvartalsmeddelelse. En sådan redegørelse bør også udtrykkeligt anføre, at meddelelsen ikke opfylder de indholdsmæssige og tidsmæssige krav, der gælder ved offentliggørelse af delårsrapporter. Sådanne redegørelser skal ikke indsendes til Erhvervsstyrelsen. 14 Jf. værdipapirhandelslovens 27a, stk Jf. OMX s regler for udstedelse af aktier afsnit Jf. regelsæt for GXG Official List Markets (tidl. Dansk AMP) par Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

18 Hvilke regler gælder for delårsrapporter udarbejdet for virksomheder, der er noteret på GXG Official List Markets (tidl. Dansk Autoriseret Markedsplads)? Virksomheder, der er noteret på GXG Official List Markets, er omfattet af delårsrapportbekendtgørelsen, herunder kravet om at udarbejde delårsrapporter for koncernen efter IAS 34. Hvilke regler gælder for virksomheder, der har obligationer noteret på OMX? Er der tale om en virksomhed omfattet af årsregnskabslovens regnskabsklasse D, der alene har gældsinstrumenter, fx obligationer, noteret på OMX, er virksomheden omfattet af årsregnskabslovens bestemmelser om delårsrapporter for virksomheder i regnskabsklasse D. Disse virksomheder er som hovedregel omfattet af delårsrapportbekendtgørelsen, men bekendtgørelsen indeholder en undtagelse, bl.a. hvor værdien af de udstedte enheder er på mindst euro 17. Se nærmere i bekendtgørelsens 1, stk Er der tale om en virksomhed, der er omfattet af årsregnskabslovens regnskabsklasse A, gælder i realiteten de samme krav som angivet for virksomheder, der er omfattet af regnskabsklasse D, men der er ikke krav om indsendelse af delårsrapporten til Erhvervsstyrelsen. 17 Ifølge Værdipapirhandelsloven er virksomheder, der alene udsteder gældsinstrumenter, hvor værdien af de udstedte enheder er på mindst euro ( euro, hvis gældsinstrumenterne er udstedt inden den 31. december 2010), undtaget fra pligten til at aflægge delårsrapport. Denne grænse på euro, der blev forhøjet fra euro ved ændring af Værdipapirhandelsloven den 19. december 2012, er ikke tilsvarende ændret i delårsrapportbekendtgørelsen, hvor grænsen fortsat er angivet til euro. Det er vores vurdering, at delårsrapportbekendtgørelsen ved en fejl ikke blev ændret tilsvarende, og der lægges op til ændring heraf i Lovforslaget om ændring af ÅRL og forskellige andre love (L 117). 18 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

19 Hvordan skal ledelsespåtegningen se ud på en delårsrapport, der er aflagt efter delårsrapportbekendtgørelsen og OMX s regelsæt? For delårsrapporter, der alene udarbejdes efter delårsrapportbekendtgørelsen og OMX s regelsæt, kan ledelsespåtegningen på en halvårsrapport se således ud: Ledelsespåtegning Bestyrelsen og direktionen har dags dato behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2015 for Jens Jensen Holding A/S. Halvårsrapporten er aflagt i overensstemmelse med indregnings og målingsbestemmelserne i International Financial Reporting Standards som godkendt af EU og danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Det er vores opfattelse, at halvårsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. juni 2015 samt af resultatet af selskabets aktiviteter og pengestrømme for første halvår Ledelsesberetningen indeholder efter vor opfattelse en retvisende redegørelse for udviklingen i selskabets aktiviteter og økonomiske forhold, periodens resultater og den finansielle stilling som helhed samt en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som selskabet står overfor. 19 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

20 Hvordan skal ledelsespåtegningen se ud på en delårsrapport, der er aflagt efter IAS 34? For delårsrapporter, der udarbejdes efter IAS 34, delårsrapportbekendtgørelsen og OMX s regelsæt, kan ledelsespåtegningen på en halvårsrapport se således ud: Ledelsespåtegning Bestyrelsen og direktionen har dags dato behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2015 for Jens Jensen Holding A/S. Halvårsrapporten er aflagt i overensstemmelse med IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber, som godkendt af EU og danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Det er vores opfattelse, at halvårsregnskabet giver et retvisende billede af koncernens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. juni 2015 samt af resultatet af koncernens aktiviteter og pengestrømme for første halvår Ledelsesberetningen indeholder efter vor opfattelse en retvisende redegørelse for udviklingen i koncernens aktiviteter og økonomiske forhold, periodens resultater og den finansielle stilling som helhed for de virksomheder, der er omfattet af koncernregnskabet samt en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som koncernen står overfor. Skal anvendt regnskabspraksis beskrives i delårsrapporten? Der er ikke krav om at gengive beskrivelsen af anvendt regnskabspraksis, hvis denne er uændret i forhold til det senest aflagte årsregnskab. Hvis delårsregnskabet udarbejdes efter bestemmelserne i IAS 34, skal delårsregnskabet indeholde en erklæring om, at anvendt regnskabspraksis er uændret i forhold til seneste årsregnskab. For delårsregnskaber, der ikke er aflagt efter IAS 34, vil det være hensigtsmæssigt at medtage en tilsvarende erklæring, selvom dette ikke er et specifikt krav. Hvis der i delårsregnskabet er foretaget ændringer i anvendt regnskabspraksis, skal disse ændringer indarbejdes og beskrives i overensstemmelse med de almindelige regler for ændring i anvendt regnskabspraksis, jf. henholdsvis ÅRL 51 og IAS 8. Der er ikke specifikt krav om, at delårsregnskabet udarbejdes i overensstemmelse med den regnskabspraksis, som forventes at blive anvendt i det efterfølgende årsregnskab. Virksomhederne må konkret afveje fordele og ulemper ved at indarbejde ændringer i anvendt regnskabspraksis allerede i delårsrapporten, herunder fx hensynet til regnskabsbrugers behov for entydig 20 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

21 kommunikation af udmeldte forventninger og efterfølgende realiserede beløb og de vanskeligheder, der er forbundet med at beskrive den beløbsmæssige effekt på delårsbasis. Hvis virksomheden endnu ikke har aflagt sit første årsregnskab kan der i sagens natur ikke henvises til tidligere afgivet redegørelse for anvendt regnskabspraksis. Regnskabskontrollen (Fondsrådet) har i en konkret afgørelse af 7. februar 2011 udtalt, at der i så fald i delårsrapporten skal redegøres for den anvendte regnskabspraksis, herunder om alle væsentlige indregningsmetoder og målingsgrundlag. Afgørelsen vedrører en finansiel virksomhed, men det er vores opfattelse, at det samme gælder for ikke-finansielle virksomheder. Delårsrapporter vs. andre former for redegørelser for virksomhedens økonomiske udvikling? Hvis en virksomhed vælger at offentliggøre kvartalsrapporter, skal disse følge delårsrapportbekendtgørelsen og OMX s regelsæt for delårsrapporter. Kvartalsrapporter skal indsendes til både OMX, Erhvervsstyrelsen og Finanstilsynet. Hvis en virksomhed offentliggør andre former for redegørelser for den økonomiske udvikling inden for et kvartal e.l., der ikke opfylder OMX s og delårsrapportbekendtgørelsens krav til halvårsrapporter, må denne afrapportering ikke benævnes en kvartalsrapport, et kvartalsregnskab, en delårsrapport eller en kvartalsmeddelelse. I givet fald har meddelelsen karakter af en almindelig selskabsmeddelelse, der ikke skal indsendes til Erhvervsstyrelsen, men alene til OMX og Finanstilsynet. 21 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

22 Bilag A Delårsrapportbekendtgørelse mv. NASDAQ OMX Copenhagens regelsæt IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber Frist for udarbejdelse Senest to måneder efter delårsperiodens udløb. Senest to måneder efter delårsperiodens udløb. Ingen krav. Forside Pdf-versionen af delårsrapporten skal på forsiden angive virksomhedens fulde navn, CVRnummer og regnskabsperiode. Ingen krav. Ingen krav. Bemærk, at delårsrapporten tillige skal indberettes i en XBRLfil. Betegnelse: e.l. 18 "Halvårsrapport" Ledelsespåtegning Ja, jf. ÅRL 8-10 Ingen krav. Ej krav. Revisorerklæring Ja, hvis revideret eller gennemgået af statsautoriseret revisor. Hvis delårsrapport ikke er revideret eller gennemgået, skal dette fremgå af delårsrapporten. Ej specifikt krav det skal dog fremgå om delårsrapport er revideret, har været genstand for review eller er urevideret. Ej krav. Ledelsesberetning For moderselskab og eventuel koncern omfattende: Ingen krav. Ej krav. Omtale af udvikling i aktiviteter, resultat og egenkapital Særlige forhold, der har påvirket virksomhedens aktiviteter, resultat og egenkapital i perioden Beskrivelse af forventet udvikling Væsentlige risici og usikkerheder for den resterende del af regnskabsåret Oplysninger om transaktioner med nærtstående parter: Der er visse krav såfremt der oplyses om forventninger til fremtiden, herunder oplysning om forudsætninger eller betingelser der ligger til grund for forventningerne. 19 Koncern: Alle større transaktioner Ikke-koncern: Væsentlige transaktioner der ikke er indgået på markedsvilkår 18 Jf. indsendelsesbekendtgørelsens 30, stk. 5, jf. 31, stk Jf. OMX s regler for udstedere af aktier afsnit Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

23 Delårsrapportbekendtgørelse mv. NASDAQ OMX Copenhagens regelsæt IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber Hoved- og nøgletal Ej krav. Delårsrapport skal indledes med et resumé over selskabets hoved- og nøgletal, herunder men ikke begrænset til nettoomsætning og resultat pr. aktie. Ja, indtjening pr. aktie (EPS og DEPS) angivet i tilknytning til resultatopgørelse 20 Beskrivelse af anvendt regnskabspraksis Ej krav om beskrivelse medmindre der har været ændringer. Ingen krav. Ej krav, men erklæring om at regnskabspraksis er uændret ift. seneste årsrapport eller beskrivelse af ændringer. Der skal anvendes den samme regnskabspraksis som i seneste årsregnskab, medmindre der efterfølgende er foretaget ændringer. Ændring i anvendt regnskabspraksis behandles efter ÅRL 51 (tilbagevirkende kraft) eller bestemmelserne i IAS 8 m.fl., hvis IFRS anvendes som referenceramme i årsrapporten. - Regnskabspraksis skal svare til den i seneste årsregnskab anvendte, medmindre der efterfølgende er foretaget ændringer, som vil blive anvendt med virkning for det kommende årsregnskab. - Ændring i anvendt regnskabspraksis, bortset fra ændringer omfattet af særskilte overgangsregler, skal indarbejdes ved tilpasning af tidligere delårsperioder præsenteret i det omfang disse ændringer vil medføre tilpasning af sammenligningstal i årsregnskabet. Erklæring om at delårsrapport er aflagt i o. m. med IAS 34 Ja, hvis IAS 34 følges. Ingen krav. Ja Koncernregnskab Ja Ingen krav. Ja Moderselskabsregnskab Ej krav hvis koncernregnskab udarbejdes, men tilladt Ingen krav. Ej krav, men tilladt. Resultatopgørelse/ Totalindkomstopgørelse Ja, hvis IAS 34 ikke anvendes: Krav om resultatopgørelse i sammendrag der viser de mellemtotaler, som er indeholdt i virksomhedens seneste årsregnskab. 21 Ingen krav. Ja, i sammendraget form for periode og år til dato svarende til overskrifter og mellemtotaler i seneste årsregnskab. 21 Sammenligningstal Ja, for tilsvarende periode sidste år - Ja, for periode og år til dato for tilsvarende perioder sidste år. 22 Indtjening pr. aktie Nej - Ja i tilknytning til resultatopgørelse (EPS og DEPS) 20 Såfremt totalindkomsten præsenteres i én samlet totalindkomstopgørelse, skal indtjening pr. aktie (EPS og DEPS) angives i tilknytning til totalindkomstopgørelsen. 21 Yderligere regnskabsposter eller noter skal medtages, hvis udeladelse heraf ville gøre det sammendragne delårsregnskab misvisende. 22 Ved sæsonpræget virksomhed opfordrer IAS 34 til, at der gives økonomiske informationer for de 12 måneder, som slutter på en delårsrapports balancedag med sammenligningstal for tilsvarende forudgående 12 måneders periode. 23 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

24 Delårsrapportbekendtgørelse mv. NASDAQ OMX Copenhagens regelsæt IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber Balance Ja, hvis IAS 34 ikke anvendes: Krav om balance i sammendrag, der viser de hovedposter, som er indeholdt i virksomhedens seneste årsregnskab. 21 Ingen krav. Ja, i sammendraget form svarende til overskrifter og mellemtotaler i seneste årsregnskab. 21 Sammenligningstal Ja, for seneste årsrapport. - Ja, for seneste årsrapport. Egenkapitalopgørelse Nej Ingen krav. Ja, i sammendraget form svarende til overskrifter og mellemtotaler i seneste årsregnskab. Sammenligningstal - - Ja, for tilsvarende periode sidste år. Pengestrømsopgørelse Nej Ingen krav. Ja, i sammendraget form svarende til mellemtotaler i seneste årsregnskab. Sammenligningstal - - Ja, for tilsvarende periode sidste år. Noter Ingen krav. Krav om sammenligningstal Ej specifikt krav. - Ja 23 Kommentarer til delårsperiodens aktiviteters afhængighed af sæson eller konjunktur Ej specifikt krav. -. Ja Usædvanlige poster, der har påvirket balance, resultatopgørelse, egenkapital eller pengestrømme Ændring i regnskabsmæssige skøn ift. tidligere delårs- og årsrapporter Ja, som del af ledelsesberetning. Ja, som del af ledelsesberetning hvis væsentlige beløb. - Ja - Ja Udstedelse, tilbagekøb og indløsning af obligationer og aktier Ej specifikt krav. - Ja Udbetalt udbytte Ej specifikt krav. - Ja, samlet eller pr. aktie fordelt på ordinære aktier og andre aktier. Segmentoplysninger Ej specifikt krav. - Ja, hvis virksomheden er omfattet af IFRS 8, herunder omsætning til eksterne kunder, omsætning mellem segmenter, segmentresultat og samlede aktiver Ikke specifikt krav ifølge IAS 34. Noterne understøtter imidlertid regnskabsopstillingerne for hvilke der er krav om sammenligningstal. Efter Deloittes opfattelse bør sammenligningstal derfor gives i overensstemmelse med IAS 1.38, 38B og 41-43, 24 Hvis IFRS 8 anvendes i årsregnskabet, skal der herudover gives yderligere segmentoplysninger, jf. IAS 34.16A(g). 24 Delårsrapportering Overblik over regler mv. (april 2015)

April 2014. Delårsrapportering Overblik over regler

April 2014. Delårsrapportering Overblik over regler April 2014 Delårsrapportering Overblik over regler Børsnoterede virksomheder er defineret som virksomheder, hvis kapitalandele, gældsinstrumenter eller andre værdipapirer er optaget til notering eller

Læs mere

Delårsrapportering Overblik over regler mv. (marts 2013)

Delårsrapportering Overblik over regler mv. (marts 2013) Delårsrapportering Overblik over regler mv. (marts 2013) Udgiver REVREGN Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Ansvarshavende redaktører Statsaut. revisor Henrik Z. Hansen Statsaut. revisor

Læs mere

Delårsrapportering - Overblik over regler mv. (April 2016)

Delårsrapportering - Overblik over regler mv. (April 2016) Delårsrapportering - Overblik over regler mv. (April 2016) Udgiver AuditBusinessSolutions Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Ansvarshavende redaktører Henrik Z. Hansen Statsaut. revisor

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

IFRS Delårsrapport Delårsrapport 2017 Overblik over regler mv.

IFRS Delårsrapport Delårsrapport 2017 Overblik over regler mv. Delårsrapport 2017 Overblik over regler mv. Marts 2017 1 Deloitte Danmarks IFRS Centre of Excellence I Deloitte har vi eksperter med indgående kendskab til IFRS, og som med brancheindsigt forstår at stille

Læs mere

IFRS Delårsrapport Delårsrapport 2018 Overblik over regler mv.

IFRS Delårsrapport Delårsrapport 2018 Overblik over regler mv. Delårsrapport 2018 Overblik over regler mv. April 2018 1 Deloitte Danmarks IFRS Advisory De internationale regnskabsstandarder, herunder IFRS 16, er en omfattende affære. Og netop nu sker der markante

Læs mere

April 2015. IAS 34 Tjekliste til delårsrapport 2015

April 2015. IAS 34 Tjekliste til delårsrapport 2015 April 2015 IAS 34 Tjekliste til delårsrapport 2015 2 Tjekliste til delårsrapporter IAS 34, Præsentation af delårsregnskaber, angiver minimumskravene til indholdet af et delårsregnskab og principperne for

Læs mere

Er du og din virksomhed klar?

Er du og din virksomhed klar? Øvrige lovændringer gældende for 2007 Er du og din virksomhed klar? 12. juni 2007 ved partner og statsautoriseret revisor Martin Faarborg mfaarborg@deloitte.dk Agenda Transparensdirektivet, herunder delårsrapportbekendtgørelsen,

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2012

Delårsrapport for 1. kvartal 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 3 2012 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2013

Delårsrapport for 1. kvartal 2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 3 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2013 Udviklingen i SKAKO Vibration er positiv,

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2012

Delårsrapport for 3. kvartal 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 7 2012 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Expedit a/s. CVR-nr Delårsrapport for perioden 1. januar juni 2009

Expedit a/s. CVR-nr Delårsrapport for perioden 1. januar juni 2009 Expedit a/s CVR-nr. 37 75 25 17 Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2009 For yderligere oplysninger kan administrerende direktør Uffe Færch kontaktes på telefon 87 61 22 00. Expedit a/s - Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 13/20100 Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Bestyrelsen i Erria A/S har på mødet

Læs mere

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) L 90/78 Den Europæiske Unions Tidende 28.3.2013 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) Nr. 301/2013 af 27. marts 2013 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2013

Delårsrapport for 1. halvår 2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 17. august Delårsrapport for 1. halvår 2018

Selskabsmeddelelse nr København, den 17. august Delårsrapport for 1. halvår 2018 Selskabsmeddelelse nr. 6 2018 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 17. august 2018 Omsætningen i perioden 1. januar

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2011

Delårsrapport for 1. halvår 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 12 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændringer kan opdeles i områderne ændring i regnskabspraksis og ændring af regnskabsmæssige skøn. Herudover kan der være ændringer som følge af fejl.

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2013

Delårsrapport for 3. kvartal 2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 7 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S

Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S Selskabsmeddelelse nr. 9/2012 Delårsrapport for ERRIA for 1. halvår 2012: Omsætningsfremgang og positivt resultat i Erria A/S Resume Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. halvår

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2011

Delårsrapport for 3. kvartal 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 16 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Fortsat positivt udvikling i ERRIA

Fortsat positivt udvikling i ERRIA Selskabsmeddelelse nr. 13/2012 Delårsrapport for ERRIA for perioden 1. januar til 30. september 2012: Fortsat positivt udvikling i ERRIA Resume Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 18. april 2017 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2017

Selskabsmeddelelse nr København, den 18. april 2017 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2017 Selskabsmeddelelse nr. 3 2017 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 18. april 2017 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2017

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 21. november 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2016

Selskabsmeddelelse nr København, den 21. november 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2016 Selskabsmeddelelse nr. 6 2016 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 21. november 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2016

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 22. august 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 1. HALVÅR 2016

Selskabsmeddelelse nr København, den 22. august 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 1. HALVÅR 2016 Selskabsmeddelelse nr. 5 2016 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 22. august 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 1. HALVÅR 2016

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 20. november 2018 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2018

Selskabsmeddelelse nr København, den 20. november 2018 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2018 Selskabsmeddelelse nr. 7 2018 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 20. november 2018 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2018

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 29. april 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2016

Selskabsmeddelelse nr København, den 29. april 2016 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2016 Selskabsmeddelelse nr. 3 2016 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 29. april 2016 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse.

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse. 19.12.2015 L 333/97 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2015/2406 af 18. december 2015 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 17. april Delårsrapport for 1. kvartal 2018

Selskabsmeddelelse nr København, den 17. april Delårsrapport for 1. kvartal 2018 Selskabsmeddelelse nr. 4 2018 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 17. april 2018 Omsætningen i perioden 1. januar

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 25. februar 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. oktober 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Version 1.0 23. august 2006 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Regelgrundlag... 5

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2015 Lavere ordrebeholdning ved indgangen til året har påvirket

Læs mere

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5 Side 1 af 5 Nasdaq Omx A/S Nikolaj Plads 2 1007 København K. Albertslund, den 11 maj 2010 Delårsrapport for perioden 01. oktober 2009 til 31. marts 2010 Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktion har dags

Læs mere

Nyheder inden for regnskabsmæssige forhold

Nyheder inden for regnskabsmæssige forhold Nyheder inden for regnskabsmæssige forhold Nr. 8 september 2006 Indhold Fondsrådet Vejledning om konsekvenser af Fondsrådets afgørelser. IASB Standardpause. IFRIC Udkast til fortolkning relateret til indregning

Læs mere

Expedit a/s. CVR-nr Delårsrapport for perioden 1. januar juni 2011

Expedit a/s. CVR-nr Delårsrapport for perioden 1. januar juni 2011 Expedit a/s CVR-nr. 37 75 25 17 Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2011 For yderligere oplysninger kan adm. direktør Steen Bødtker kontaktes på telefon 87 612 200. Expedit a/s - Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008 Expedit a/s CVR-nr. 37 75 25 17 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008 For yderligere oplysninger kan administrerende direktør Uffe Færch kontaktes på telefon 87 61 22 00. Side 1 af

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 31. marts 2013: Udviklingen i SKAKO Vibration er fortsat positiv

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2011 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen Pr. e-mail: carsor@erst.dk 10. maj 2016 Udkast til tre bekendtgørelser udstedt i medfør af årsregnskabsloven Tak for muligheden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. februar 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg Dato 21. december 2015 FleNie J. nr. 2015-4040 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

GreenMobility A/S. Delårsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2017

GreenMobility A/S. Delårsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2017 GreenMobility A/S Hillerødgade 30 A 2200 København N CVR-nr. 35 52 15 85 Delårsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2017 GreenMobility A/S Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2012: Omsætningsvækst og positivt resultat i SKAKO

Læs mere

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018).

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018). Selskabsmeddelelse nr. 20-19 Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode

Læs mere

HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN

HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN 1. halvår 1. halvår 2013/2014 2012/2013 2012/13 2011/12 2010/2011 Hovedtal (t.dkk) Nettoomsætning 16.633 13.055 29.039 17.212 13.448 Bruttoresultat 8.710 9.404 16.454 14.740

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009.

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 12 2015. København, den 23. november 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2015

Selskabsmeddelelse nr. 12 2015. København, den 23. november 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL 2015 Selskabsmeddelelse nr. 12 2015 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 23. november 2015 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

Delårsrapport for første kvartal MT Højgaard Holding A/S Knud Højgaards Vej Søborg CVR-nummer

Delårsrapport for første kvartal MT Højgaard Holding A/S Knud Højgaards Vej Søborg CVR-nummer Delårsrapport for første kvartal 2019 1 MT Højgaard Holding A/S Knud Højgaards Vej 7 2860 Søborg CVR-nummer 16888419 Indhold LEDELSESBERETNING Indhold Regnskabsberetning Hoved- og nøgletal samt Ledelsens

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2011 Delårsrapport

Læs mere

Selskabsmeddelelse 5. maj København, den 5. maj 2011 kl

Selskabsmeddelelse 5. maj København, den 5. maj 2011 kl Selskabsmeddelelse 5. maj 2011 Regnskabsmeddelelse for FIH Realkredit A/S for 1. kvartal 2011 Vedlagt fremsendes regnskabsmeddelelse for FIH Realkredit A/S for 1. kvartal 2011. FIH Realkredit A/S er et

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. maj 2012 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 25. august 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. HALVÅR 2015

Selskabsmeddelelse nr København, den 25. august 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. HALVÅR 2015 Selskabsmeddelelse nr. 5 2015 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 25. august 2015 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 26. september 2019 Årsregnskabsmeddelelse 2018/19 for Dantax

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/1 2009 ApS Sitkagranvej 13 9800 Hjørring Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/01/2019

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

DJ Finans A/S. Årsrapport for 2017/18

DJ Finans A/S. Årsrapport for 2017/18 DJ Finans A/S Kirsebærallé 9, 3400 Hillerød Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 73 45 32 16 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9/7 2018

Læs mere

Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen

Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent 2017 v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen EMNER - FORTOLKNING NY ÅRL KLASSE B Oplysning om tilvalg fra højere klasse hvornår? Oplysning

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr København, den 22. august Delårsrapport for 1. halvår 2017

Selskabsmeddelelse nr København, den 22. august Delårsrapport for 1. halvår 2017 Selskabsmeddelelse nr. 10 2017 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 22. august 2017 Omsætningen i perioden 1. januar

Læs mere

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr.

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

DELÅRSRAPPORT januar 30. juni Network Capital Group Holding A/S. Cvr.nr Vestergade 18 C, 2. DK-1456 København K

DELÅRSRAPPORT januar 30. juni Network Capital Group Holding A/S. Cvr.nr Vestergade 18 C, 2. DK-1456 København K DELÅRSRAPPORT 2017 1. januar 30. juni 2017 Network Capital Group Holding A/S Cvr.nr. 26 68 56 21 Vestergade 18 C, 2. DK-1456 København K Network Capital Group Holding A/S - Delårsrapport 1. januar 30.

Læs mere

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr erhvervs- og selskabsstyrelsen Claus Pedersen Biler ApS Rørkærvej 36 4760 Vordingborg CVR-nr. 33370830 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/6-2012 Opstillet

Læs mere

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere