Toftegårdsvej Hadsten til salg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Toftegårdsvej 38-42 8370 Hadsten til salg"

Transkript

1 Toftegårdsvej Hadsten til salg Sønderlandsgade Holstebro Telefon: Fax: Toftegårdsvej Produktions-/lagerejendom m 2 Industriejendom med stor grund på m 2 og plads til udvidelse. Ejendommen er beliggende i udkanten af Hadstens industriområde. Kort afstand til Skanderborgvej og kun ca. 5 km til motorvej E45. Gode tilkørselsforhold og manøvreplads. Ejendommen anvendes til blandt andet til træindustri og er indrettet, så der er mulighed for opdeling til flere brugere med mange personalefaciliteter. Ejendommen er p.t. fuldt udlejet med gode lejekontrakter på størstedelen af bygningsmassen. Pris: 21 mio. kontant, svarende til et nettostartafkast på ca. 10,75 %.

2 Indholdsfortegnelse Anvendelse... 3 Beliggenhed... 3 Matr. nr Arealer... 3 Opførelsesår... 4 Ejendomsværdi... 4 Bygningerne... 4 Teknisk forsyning... 6 Udvendige arealer... 6 Miljøforhold... 6 Energimærkning... 6 Pris... 7 Lejeforhold Toftegårdsvej Driftsudgifter... 8 Øvrige forhold... 9 Kontaktdetaljer... 9 Områdekort Plantegning Billedgalleri... 12

3 Anvendelse Ejendommen er velegnet til produktions-/lagerformål. Ejendommen er omfattet af lokalplan nr , i henhold til hvilken ejendommen er udlagt til følgende formål: Industri og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed samt varmecentral. Området må endvidere anvendes til forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter byrådets skøn naturligt finder plads i området, dog ikke detailhandel. Beliggenhed Ejendommen ligger i et industriområde i udkanten af Hadsten. Hadsten er en mindre stationsby beliggende i Favrskov Kommune mellem Randers og Århus. Kort afstand til Skanderborgvej, hovedvej 511 og kun ca. 5 km til motorvej E45. Gode tilkørselsforhold til ejendommen, og der er god plads til at manøvrer med lastbiler på de store udenomsarealer bag bygningerne. På grunden er der lavet en grantræsplantage på ca. 1 ha. For nærmere information omkring ejendommens beliggenhed henvises til vedhæftede kort. 3 Toftegårdsvej Matr. nr. Matr. nr. 16 S, Hadsten By, Over- og Neder Hadsten. Arealer Grundareal m 2 Ifølge BBR-ejermeddelelsen: Bebygget areal m 2 Etageareal m 2 Ifølge opmåling har ejendommen et samlet bebygget areal på m 2 Der er ingen garanti for arealernes rigtighed fra ejers side.

4 Ejendommens arealer fordeler sig således (anslået): Kontor og personalefaciliteter 582 m 2 Produktion og lager m 2 Forbindelsesgang (kold) 84 m 2 Overdækket lager/opbevaring m 2 Hal med tørreovne samt overdækket lager/opbevaring 911 m 2 Etageareal i alt m 2 Hal 1 lager/produktion/kontor/personalerum m 2 Hal 2 lager/produktion m 2 Hal 3 lager/produktion/værksted/kontor/personalerum m 2 Hal 4 lager/produktion/kontor/personalerum/gang m 2 Hal 5 Lager/produktion m 2 Hal 6 Tørrestuer/overdækning 911 m 2 Hal 7 Overdækkede udearealer m 2 I alt m 2 Opførelsesår Ejendommens bebyggelse er opført i perioden Ejendomsværdi 4 Toftegårdsvej Pr er ejendomsværdien kr , heraf grundværdi kr Bygningerne Ejendommen består af 6 bygninger, hvoraf de 5 er forbundne. Herudover er der overdækkede arealer ved og langs bygningerne. Se nærmere forklaring på indretningsplanen. Bygningerne er primært opført af etagehøje betonelementer med eternittag (hal 3 dog tagpap med hældning). I 2011 er der på hal 1 etableret nyt eternittag, herunder udførelse af røgventilation, nye lysplader med forsatsplader, 100 mm ekstra isolering og nye træbetonlofter. Derudover er der udskiftet belysningsarmaturer og etableret ABA brandalarmeringsanlæg og renoveret porte.

5 Ultimo 2012 er der i hal 3 etableret en ny ledhejseport samt portrampe, ligesom der laves nyt asfaltgulv i hal 3b. I hal 1b monteres ny ledhejseport. Ejendommens tidligere spånfyr er i efteråret 2012 udskiftet og erstattet af nyt fjernvarmeanlæg. Der skal ske omlægning af spånhåndtering til containere. Den uopvarmede mellemgang samt overdækket lager er opført af metalplader. I lager/produktionsdelen er der betongulve med god bæreevne. Hal 1 er indrettet med et kontorafsnit med glasindgangsparti, kundetoilet, forkontor, møderum, kopirum, lille tekøkken, toilet og vaskerum samt 3 separate kontorer. Herfra trappe op til fælles køkken/kantine på 1. sal. Kantinen fremstår pæn med trægulv og er opdelt af en foldevæg. Der er adgang til kantinen fra produktionshallen, ligesom der er 2 små toiletter og omklædningsrum med bad. Produktionsdelen er med synlige stålspær med en loftshøjde på 3 m ved ben og ca. 6 m i kip. Rulleport ud til færdigvarelageret, som ligger i forlængelse af produktionsafsnittet. Stor ledhejseport i gavlen 7 m bred og 4 m høj. Hal 2 har samme loftshøjde som hal 1 og har en stor ledhejseport i gavlen og et lille værksted/sliberum og et nyindrettet værkførerkontor. Hal 4 har samme loftshøjde som hal 1 og 2 og loftet er her beklædt med troltexplader. Lille ledhejseport i gavlen ud mod Toftegårdsvej. Der er tilbygget et kontorafsnit som en halvbygning mod gavlen ud til Toftegårdsvej og en lille del af hallen er også inddraget til kontor/omklædning. Kontorafsnittet har rustikplader på vægge og lofter samt linoleumsgulv og er indrettet med et tekøkken og plads til ca. 3 arbejdspladser. Ved siden af kontoret er der 2 store omklædningsrum med bad og toiletter i pæn stand. Trappe op til 1. sal, der er indrettet med to små kontorer. Derudover er der et mandskabsrum med tekøkken ud mod gårdarealet mellem hal 2 og 4. 5 Toftegårdsvej Fra hal 4 er der rulleport ud til hal 3, som har en loftshøjde på 5 meter (TTS spær), asfalteret gulv og stor ledhejseport i siden og i gavlen. Der er tilbygget et værksted som en halvbygning mod nord, som har en lille ledhejseport i hver ende. Fra hal 3 er der adgang til toilet/baderum og et kontorafsnit med 2 små kontorer (det ene med trinette køkken), 1 toilet og 1 frokostrum med mulighed for at lave tekøkken/frokostrum. Fra hal 4 er der brandrulleport til hal 5. Denne hal er blevet renoveret og fremstår pæn og lys, da der er vinduer ud mod plantagen. Loftshøjde på ca. 3,75 m, troltex loftsbeklædning, betongulv og stor ledhejseport i enden. Der er indrettet en malerkabine, stort kompressorrum m.v. Hal 6 ligger som en selvstændig bygning til ovntørring af træ, opført i betonelementer og tagdækning af metalplader. På produktionshallernes bagside er der overdækkede arealer og halvtag m.v. Foran bygninger ud mod Toftegårdsvej er der parkeringspladser.

6 Teknisk forsyning Vand: Ejendommen er tilsluttet vandforsyning fra privat, alment vandforsyning. Kloak: Ejendommen er tilsluttet offentligt kloak- og spildevandsanlæg. El: Ejendommen forsynes med el fra Elro Erhverv. Der er følgende ampere i bygningerne: Hal amp Hal amp Hal amp Hal amp Hal amp Varme: Opvarmning sker med fjernvarme nyt anlæg ibrugtaget november Centralvarme samt kalorifere. Udvendige arealer Der er store udenomsarealer belagt med asfalt og SF-sten. Gode muligheder for oplagring og manøvreplads for lastbiler. Bagejendommen er et stort areal beplantet med grantræer. 6 Toftegårdsvej Miljøforhold Ifølge oplysning af fra Region Midtjylland er ejendommen ikke noteret som forurenet på vidensniveau 1 eller 2. Da ejendommen er beliggende i byzone, er den dog omfattet af den generelle områdeklassificering som lettere forurenet. Energimærkning Ejendommen/bygningen er delvist omfattet af reglerne om energimærkning. Der er udarbejdet energimærke for bygning 2, kontorbygning, som er klassificeret til C. Energimærket kan rekvireres hos Difko.

7 Pris Kontant købesum kr. 21 mio., svarende til et nettostartafkast på ca. 10,75 % I prisen er der taget hensyn til ejendommens stand og det forhold, at ejendommen sælges med fuld ansvarsfraskrivelse. Lejeforhold Expedit A/S lejer hal 3, 4 og 5, i alt m 2. Kontrakten er trådt i kraft pr. 1. maj 2011 og er fra lejers side uopsigelig til tidligste fraflytning den Den årlige leje for 2013 udgør kr lejers andel fælles- og forbrugsudgifter. Der er indbetalt kontant depositum på kr ,33 + moms. Depositum kan reguleres, således at det til enhver tid svarer til 4 måneders depositum. Grønning Hårdt Træ A/S lejer hal 1 med tilhørende administrationsafsnit samt en del af hal 6, i alt m 2. Kontrakten er trådt i kraft pr. 1. februar 2013 og er fra lejers side uopsigelig i 2 år. Såfremt lejer ikke opsiger ved udløbet af de 2 år, forlænges uopsigeligheden automatisk med yderligere 3 år, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel, det vil sige tidligste fraflytning den Toftegårdsvej Den årlige leje for 2013 udgør kr ,00 + lejers andel fælles- og forbrugsudgifter. Der er dog aftale en rabat på kr moms i perioden Svend Hoyer A/S lejer hal 2 med et areal på m 2. Der er tale om en tidsbegrænset lejeaftale, som ophører med udgangen af Lejer kan efter den 1. marts 2014 opsige aftalen med 2 måneders varsel. Udlejer kan i hele perioden opsige lejer med 2 måneders varsel. Den årlige leje for 2013 udgør kr ,00 + lejers elforbrug. Kopi af lejekontrakter kan rekvireres hos Difko.

8 Indtægter: Hal Kvm Kvm pris Tidligste fraflytning 2013 Expedit A/S 3,4, * Grønning Hårdt Træ A/S Grønning Hårdt Træ A/S (tørrestuer) * Sven Hoyer A/S (TIDSBEGR. AFTALE) ** Forventet lejeindtægt: Hal Kontor/personaleafsnit bygn Hal 6 - tørrestuer ledigt areal Overdækninger (hal 7a og b) Leje i alt *Forlænges automatisk til , hvis ikke lejemålet opsiges senest **Kontrakten udløber senest Udlejer kan dog til enhver tid opsige lejer med 2 måneders varsel. Driftsudgifter Driftsudgifter, budget 2013 I alt Udlejers andel Expedits andel GHT's andel Ejendomsskat, inkl. evt. dækningsafgift , , , ,86 Renovation 1.500,00 413,68 720,35 365,97 Skorstensfejning 619,00 170,71 297,26 151,02 Rottebekæmpelse 171,00 47,16 82,12 41,72 Forsikring , , , ,99 Elektricitet, fælles 1.000,00 275,79 480,23 243,98 Lovpl. eftersyn, porte, sluser og døre mv 6.000, , , ,89 Vedligeholdelse elinstallationer - belysning 500,00 137,89 240,12 121,99 Diverse reparationer/vedligeholdelse af bl.a. porte, sluser og døre , , , ,62 Anslået a/c fra varmebudgettet vedr. hal 2 (excl. varmeforbrug) ,00 0,00 Ejendomsadministration (se note 1) , , , ,00 Udvendig vedligeholdelse (se note 2) , ,00 Udgifter i alt , , , ,04 8 Toftegårdsvej Noter: Note 1 Aftalt mellem køber og sælger Note 2 Aftalt mellem køber og sælger 0,75% af lejen 25,00 kr. pr. kvm

9 Øvrige forhold Ejendommen sælges med fuld ansvarsfraskrivelse for fejl og mangler, fra sælgers side. Der er konstateret utætheder i taget, og der vil skulle påregnes udgifter til udbedring heraf. Ret til mellemsalg forbeholdes. Evt. momsreguleringsforpligtelse overtages af køber udenfor købesummen. Der overtages ingen gæld udenfor købesummen. Kontaktdetaljer Har du spørgsmål til ejendommen eller andet, så kontakt Difkos erhvervsrådgiver Birte Højbjerg Lauridsen på: Direkte tlf bhl@difko.dk Ref.nr Toftegårdsvej 38-42

10 Områdekort 10 Toftegårdsvej 38-42

11 Plantegning 11 Toftegårdsvej 38-42

12 Billedgalleri 12 Toftegårdsvej 38-42

13 13 Toftegårdsvej 38-42

14 14 Toftegårdsvej 38-42

Hadsundvej 164 8930 Randers til salg

Hadsundvej 164 8930 Randers til salg Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Telefon: 70 11 75 00 www.difko.dk Hadsundvej 164 8930 Randers til salg 1 Hadsundvej 164 Markant lager-/administrationsejendom 19.878 m 2 Større bygningskompleks, som kan

Læs mere

Valdemarshaab 6A 6D 4600 Køge til salg

Valdemarshaab 6A 6D 4600 Køge til salg Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Telefon: 70 11 75 00 www.difko.dk Valdemarshaab 6A 6D 4600 Køge til salg 1 Valdemarshaab 6 Flot nyopført butiksejendom 6.000 m 2 Nybygget ejendom beliggende i Den hvide

Læs mere

Krusåvej 34 6240 Løgumkloster til salg

Krusåvej 34 6240 Løgumkloster til salg Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Telefon: 70 11 75 00 Fax: 70 11 75 25 www.difko.dk Krusåvej 34 6240 Løgumkloster til salg E-mail: asj@difko.dk 1 Krusåvej 34 Butik/kontor/værksted/lager/beboelse 2.475

Læs mere

VESTERGADE 5 5484 Gudme til salg

VESTERGADE 5 5484 Gudme til salg Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Telefon: 70 11 75 00 Fax: 70 11 75 25 www.difko.dk VESTERGADE 5 5484 Gudme til salg E-mail: asj@difko.dk 1 Vestergade 5 Ejendom med 5 lejligheder på i alt 436 m 2 og lager/kontor

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 15, 7441 Bording Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgspris kontant: 5.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.424 m² Grundareal

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Genvejen 18, 7451 Sunds. Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. 2.350.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.018

Læs mere

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Lejeprospekt Lager- og produktionsejendommen Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Meget velholdt lager- og produktionsejendom med administration kun 3 km. til Herning Motorvejen (Ikast Ø). Samlet areal inkl.

Læs mere

Ejendom med flere anvendelsesmuligheder

Ejendom med flere anvendelsesmuligheder Ejendom med flere anvendelsesmuligheder Sag 5027R TIL SALG Randers NV - Agerskellet 26 Pæn og velholdt ejendom Stort parkeringsareal lige ved ejendommen Mulighed for kontor/lager/lettere produktion eller

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 105

SALGSPROSPEKT Sag nr. 105 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 105 Odinsvej 11, 6862 Tistrup Veldisponeret ejendom med mange anvendelsesmuligheder Pris kontant: Kr. 3.600.000 Erhvervsareal i alt: 1.587 m 2 Grundareal: 6.260 m

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Egevej 2, 6200 Aabenraa Sag 96043902013. Synlig og central udlejningsejendom

SALGSPROSPEKT. Egevej 2, 6200 Aabenraa Sag 96043902013. Synlig og central udlejningsejendom SALGSPROSPEKT Synlig og central udlejningsejendom Egevej 2, 6200 Aabenraa Sag 96043902013 Opdelt i 4 lejemål - fuldt udlejet. kr. 11.000.000 kontant Fremvisning og yderligere information Kontakt Evald

Læs mere

LEJEPROSPEKT Skejby Nordlandsvej 309, Aarhus N

LEJEPROSPEKT Skejby Nordlandsvej 309, Aarhus N Anvendelse: Lejemålstype Kontor/produktion/lager Leje: Årlig leje Kr. 113.750 Arealer: Depositum kr. 56.875 Kontor 175 kvm Moms: Momspligtig LEJEPROSPEKT Skejby Nordlandsvej 309, Aarhus N Ja Overtagelse

Læs mere

SALGSOPSTILLING. 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle.

SALGSOPSTILLING. 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle. SALGSOPSTILLING 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle Sag ERH15020 Kontor, køkken, omklædning og toiletter Den ene port er adskilt fra

Læs mere

EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK andersen ERHVERV Investeringsejendom Salg Baldersbuen 46, 2640 Hedehusene Sag S-10447 Kontantpris: kr. 9.500.000,- Forrentning: 8,75% Afskrivningsberettiget Fuldt udlejet investeringsejendom Udlejet til

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde Ærøvej 2, 6520 Toftlund

Læs mere

Søjlefrit højloftet lager/produktionslokale i jordplan Kontorer, bad/omklædning m.v.

Søjlefrit højloftet lager/produktionslokale i jordplan Kontorer, bad/omklædning m.v. Søjlefrit højloftet lager/produktionslokale i jordplan Kontorer, bad/omklædning m.v. Rugvænget 11 A, Taastrup Side 2 af lejebeskrivelse for Rugvænget 11 A, Taastrup LOKALER TIL LEJE i ejendommen Rugvænget

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgsprospekt Produktionsejendommen E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgspris kontant: 5.995.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.110

Læs mere

Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf.

Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf. Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf. 45 76 66 33 LEJEPROSPEKT Ejendommen set fra indkørslen Ejendom med tilhørende

Læs mere

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM. Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM. Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271 FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271 OMRÅDET Ejendommen er beliggende i Hadsten, der er en del af Favrskov Kommune. Kommunen er en del af Region Midtjylland,

Læs mere

Lager/produktionsejendom i Hasselager

Lager/produktionsejendom i Hasselager Lager/produktionsejendom i Hasselager Velegnet til værksted- og produktionsvirksomhed Sag 521528AV TIL SALG Hasselager - Jegstrupvej 66 Kort afstand til Aarhus syd motorvejen Gode og velindrettede lager

Læs mere

815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Sag L3136-MB

815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Sag L3136-MB 815 m 2 lager/produktion 215 m 2 kontorer Kuldyssen 15-17, Taastrup Side 2 af lejebeskrivelse for lokaler i Kuldyssen 15-17, Taastrup LAGER/PRODUKTIONSLOKALER MED KONTORER TIL LEJE i Kuldyssen 15-17, Taastrup

Læs mere

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Sag 16243 FINLANDSVEJ 12A, 6100 HADERSLEV Salgspris kontant: 16.350.000 kr. Bruttoleje: 1.407.127 kr. Startforrentning v. kontant handel ca. 8,75% Erhvervsareal

Læs mere

Gode lager- og produktionslokaler i Kolding N

Gode lager- og produktionslokaler i Kolding N Gode lager- og produktionslokaler i Kolding N Sag 124142 TIL LEJE Kolding - C.F. Tietgens Vej 10 Beliggende med kort afstand til motorvej E45 Asfalterede udenomsarealer Frihøjde på ca. 7 meter og høje

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning.

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. 1.695.000,- kr. Bruttoleje: 123.225,- kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle.

SALGSOPSTILLING. 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle. SALGSOPSTILLING 800 m² lastvorgnsgarage/-værksted 9 porte - grav på 20 meter - lift m.v. Rosbjergvej 4, 4160 Herlufmagle Sag ERH15020 Kontor, køkken, omklædning og toiletter Den ene port er adskilt fra

Læs mere

Lager-/produktionsejendom på lejet grund på Esbjerg Havn

Lager-/produktionsejendom på lejet grund på Esbjerg Havn - LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 090 Sahara 6, 6700 Esbjerg Lager-/produktionsejendom på lejet grund på Esbjerg Havn Bebygget areal: 2.479 m2 Lejet indhegnet grundareal: 10.979 m2 Ledig til ny

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene

Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene Lejemålet Baldersbuen 57 2640 Hedehusene Sagsnr. 7-21.595 Produktionsejendom med tilhørende kontorer God placering i udbygget erhvervsområde

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

LEJEOPSTILLING. Lager, produktion og kontor udlejes Lejemål fra 110 til 12.500 kvm. Etageareal 13.590 m 2 Leje pr. kvm. fra kr. 175,- til kr.

LEJEOPSTILLING. Lager, produktion og kontor udlejes Lejemål fra 110 til 12.500 kvm. Etageareal 13.590 m 2 Leje pr. kvm. fra kr. 175,- til kr. LEJEOPSTILLING Lager, produktion og kontor udlejes Lejemål fra 110 til 12.500 kvm. Etageareal 13.590 m 2 Leje pr. kvm. fra kr. 175,- til kr. 350,- Reskavej 2, 4220 Korsør Sag 42_02478 BESKRIVELSE AF LEJEMÅLET

Læs mere

Investeringsejendom i Esbjerg

Investeringsejendom i Esbjerg Salgsopstilling Investeringsejendom i Esbjerg Sag 114002 Stenhuggervej 12-14, 6710 Esbjerg V Udlejet til Semco Maritime A/S Består af kontor- og lagerfaciliteter Fremstår flot, fleksibelt og indbydende

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrely 22, 7451 Sunds Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgspris kontant: 2.975.000 kr. Bruttoetageareal i h.t.

Læs mere

clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar MDE

clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar MDE Salgsprospekt for domicilejendommen Teglvænget 57, 7400 Herning Salgspris kontant: Domicilejendom i høj standard 6.900.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 2.153 m² Grundareal i h.t. tingbog: 7.095 m²

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 Lillebæltsvej 40, 6715 Esbjerg N Erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder Pris kontant: kr. 2.200.000 Grundareal: 3.092 m 2 Lager/produktion: 479 m 2 Kontor:

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt vedrørende ejendommen Sakskøbingvej 4, 7400 Herning Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen Samlet areal inkl. kold hal:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 255

SALGSPROSPEKT Sag nr. 255 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 255 Fittingvej 2-4A og Højagervej 6-10, 6623 Vorbasse Det tidligere domicil for Jydsk Vindueskompagni sælges Pris kontant: kr. 8.650.000 Erhvervsareal i alt: 5.472

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 099

SALGSPROSPEKT Sag nr. 099 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 099 Vestergade 9-11, 6520 Toftlund Udlejningsejendom med beboelses- og erhvervslejemål Pris kontant 2.500.000 Afkast 1. år, anslået: 8,2% Årlig lejeindtægt: Kr. 315.752

Læs mere

SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY

SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY Præsentation Beskrivelse Hovedtræk Offentlige forhold Økonomi Ejendom til industri, værksted, lager og lignende lige ved motorvejsnettet og ringvejen Der er megen

Læs mere

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Salgsopstilling Udlejet parcelhus Sag 24237 Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Mulighed for overtagelse af attraktiv finansiering Beliggende ud til grønt område Kontantpris kr. 500.000 / Startforrentning

Læs mere

SALG Erhvervsejendom

SALG Erhvervsejendom SALG Erhvervsejendom Tolstrup Byvej 10 9600 Aars Erhvervsareal i h.t. BBR 1.168 m 2 Grundareal 3.572 m 2 - heraf vej 0 m 2 Sagsnr.: ABB 5125 de 2 af 11 INTRODUKTION Oprettet: 12.02.2016 Beskrivelse: Funktionel

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed.

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. Salgsprospekt for ejendommen Rømersvej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. 2.500.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.350 m² Grundareal i h.t. tingbog: 7.885

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Salgspris kontant: 1.600.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 110

SALGSPROSPEKT Sag nr. 110 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 110 Torvet 14, st.th., 6870 Ølgod Fuldt udlejet erhvervsejerlejlighed på Torvet i Ølgod Pris kontant: Kr. 250.000 Afkast 1. år, anslået: 13,1% Årlig lejeindtægt:

Læs mere

Sneppevang 5, 3450 Allerød

Sneppevang 5, 3450 Allerød Salgsprospekt ejerlejlighedsejendom Sneppevang 5, 3450 Allerød Kollemosevej 13, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Ejendomsbeskrivelse Lagerejendom Kontorejendom - Produktionsejendom - investeringsejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 054

SALGSPROSPEKT Sag nr. 054 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 054 Vestre Strandvej 15, 6731 Tjæreborg Erhvervsejendom med gode anvendelsesmuligheder Pris kontant: Kr. 1.295.000 Areal stueplan 218 m 2 Areal 1. sal p.t. 47 m 2

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgsprospekt for investeringsejendommen Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgspris kontant: 9.200.000 kr. Bruttoleje: 803.661 kr. Startforrentning

Læs mere

Værksted/lager TIL SALG. Sag Odense S - Kratholmvej 47 Tæt på motorvej Regulær hal

Værksted/lager TIL SALG. Sag Odense S - Kratholmvej 47 Tæt på motorvej Regulær hal Værksted/lager Sag 25707 TIL SALG Odense S - Kratholmvej 47 Tæt på motorvej Regulær hal Kontantpris kr. 1.200.000 Etageareal m 2 418 Grundareal m 2 2.596 1. BESKRIVELSE Ejendomsbeskrivelse Erhvervsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig.

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. Salgsprospekt for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig Salgspris kontant: Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. 850.000,- kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 160 m² Tinglyst areal:

Læs mere

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgsprospekt vedrørende butiksejendommen Lind Hovedgade 21, 7400 Herning Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgspris kontant: 4.200.000,- kr. Bruttoetageareal, inkl.

Læs mere

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer.

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgsprospekt for erhvervsejendommen Sandagervej 17, 7400 Herning Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgspris kontant: 5.200.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.041 m² Grundareal

Læs mere

DELVIST UDLEJET OG FUNKTIONEL INDUSTRIEJENDOM SÆLGES

DELVIST UDLEJET OG FUNKTIONEL INDUSTRIEJENDOM SÆLGES DELVIST UDLEJET OG FUNKTIONEL INDUSTRIEJENDOM SÆLGES Sag 11747 Dronningborg Allé 2, 8930 Randers NØ. Salgspris kontant: Bruttoleje inkl. tomgangsleje: 17.000.000 kr. 2.396.450 kr. Ejendommen er opført

Læs mere

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 227 Ravnevej 10-12, 6705 Esbjerg Ø Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk Kontor fra 300 2.600 m 2 Lager/produktion fra 350 2.600 m 2 Loftshøjde

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 112

SALGSPROSPEKT Sag nr. 112 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 112 Storegade 12, 6870 Ølgod Fuldt udlejet investeringsejendom med bolig og erhverv Pris kontant: Kr. 1.195.000 Afkast 1. år, anslået: 6,7% Årlig lejeindtægt: Kr.

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag JA1838S. Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag JA1838S. Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup Salgsopstilling Investeringsejendom Sag JA1838S Stationsvej 9-11A, 3550 Slangerup Stabile lejere Parkeringsforhold ved bygningerne Central beliggenhed i Slangerup Kontantpris kr. 14.500.000 / Startforrentning

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 144

SALGSPROSPEKT Sag nr. 144 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 144 Søndergade 1 og 3, 6823 Ansager Velholdt udlejningsejendom med 5 boliger Pris kontant kr. 1.800.000 Afkast 1. år, anslået 9,1% Årlig lejeindtægt kr. 210.600 Boligareal

Læs mere

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed.

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. Salgsprospekt for domicilejendommen Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning Salgspris kontant: Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. 14.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.651 m²

Læs mere

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 227 Ravnevej 10-12, 6705 Esbjerg Ø Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk Lager/produktion/værksted fra 1.000 2.600 m 2 Tilhørende kontorarealer

Læs mere

LEJEOPSTILLING Teknikervej Fredericia. Erhvervspark på god beliggenhed i Fredericia

LEJEOPSTILLING Teknikervej Fredericia. Erhvervspark på god beliggenhed i Fredericia LEJEOPSTILLING Teknikervej 18-24 7000 Fredericia Erhvervspark på god beliggenhed i Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største

Læs mere

Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed. Agerhatten 16 A. 182 m² kontor Odense SØ

Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed. Agerhatten 16 A. 182 m² kontor Odense SØ Attraktive kontorlokaler med en god beliggenhed 182 m² kontor Agerhatten 16 A 5220 Odense SØ Indholdsfortegnelse Beskrivelse af lejemålet 3 Data på lejemålet 3 Lejevilkår 4 Supplerende oplysninger 5 Henvendelser

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Marskvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH12105

SALGSOPSTILLING. Marskvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH12105 SALGSOPSTILLING Marskvej 27A, 4700 Næstved Sag ERH12105 Ejendommen er pæn og velholdt udvendigt. Moderne og indbydende indvendigt. Kontorer/lejemål i varierende størrelser. Super flotte fællesfaciliteter

Læs mere

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Sag 25352 TIL SALG Odense S - Landbrugsvej 16 Bolig på 154 m² og erhvervslokaler på 592 m² incl. indskudt dæk God beliggenhed tæt på Odense C, nyt OUH samt motorvej

Læs mere

Lager/produktion m. kontor

Lager/produktion m. kontor Lager/produktion m. kontor Sag 25871 TIL SALG Langeskov - Lucernetoften 2 Beliggende ved motorvejen Kort afstand til Odense m.m. Ejendommen er i nydelig stand Kontantpris kr. 4.450.000 Etageareal m 2 865

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Lejeprospekt. Lager og produktionslokaler. Teglvænget 89, 7400 Herning. Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold.

Lejeprospekt. Lager og produktionslokaler. Teglvænget 89, 7400 Herning. Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold. Lejeprospekt Lager og produktionslokaler Teglvænget 89, 7400 Herning Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold. Samlet areal inkl. kontor og kantine: 816 m 2 Årlig leje lager- og produktion

Læs mere

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Beliggende ved trafikeret hovedvej i Nordjylland Sag K1407-24 TIL LEJE Pandrup - Klokkestøbervej 4 (del af) Gode parkeringsmuligheder ved ejendommen Lyse og attraktive

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Islevdalvej 113, 2610 Rødovre

SALGSOPSTILLING. Islevdalvej 113, 2610 Rødovre Vestergade 26, 4690 Haslev Tlf.: 26220028 og 26223357 info@heegaard-bolig.dk - www.heegaard-bolig.dk SALGSOPSTILLING Investeringsejendom beliggenhed i det mest eftertragtede erhvervsområde i Rødovre. Islevdalvej

Læs mere

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Bjødstrupvej 20A, 8270 Højbjerg Synlige lækre indrettede butikslokaler Samlet areal: 1.200 m 2 Årlig leje ekskl. drift: 1. år kr. 300,- pr. m 2 2. år. kr. 400,- pr. m 2

Læs mere

LEJEPROSPEKT HANDEL / LAGER / ENGROS / OUTLET VELBELIGGENDE ERHVERVSLOKALER VED RINGVEJEN OG DEN KOMMENDE MOTORVEJ. Granhøjvej 12, 8600 Silkeborg

LEJEPROSPEKT HANDEL / LAGER / ENGROS / OUTLET VELBELIGGENDE ERHVERVSLOKALER VED RINGVEJEN OG DEN KOMMENDE MOTORVEJ. Granhøjvej 12, 8600 Silkeborg LEJEPROSPEKT HANDEL / LAGER / ENGROS / OUTLET VELBELIGGENDE ERHVERVSLOKALER VED RINGVEJEN OG DEN KOMMENDE MOTORVEJ Granhøjvej 12, 8600 Silkeborg Sag 1048 FLOTTE MODERNISEREDE LOKALER 5-8 MTR. FRIHØJDE,

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 031

SALGSPROSPEKT Sag nr. 031 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 031 Kirkegade 12, 6700 Esbjerg Attraktiv udlejningsejendom i centrum Pris kontant: Kr. 6.300.000 Afkast 1. år, anslået: 6,7% Renoveret i 2006 6 beboelseslejemål 1

Læs mere

Produktion/Lager/Kontor

Produktion/Lager/Kontor Produktion/Lager/Kontor Svendborg Vest Sag 75176-8 TIL LEJE Svendborg - Ryttermarken 4 Fleksibelt lejemål med mange anvendelsesmuligheder Beliggende i Svendborgs vestlige erhvervsområde Mulighed for opdeling

Læs mere

www.andersen-erhverv.dk

www.andersen-erhverv.dk andersen ERHVERV Logistikejendom fra 2008 Kan købes Skandinavisk Transportcenter Sleipnersvej 2, 4600 Køge Sag S-10342 Kontantpris: Kr. 150.000.000 Erhvervsareal: 28.962 m2 Grundareal: 60.000 m2 Stor,

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 097

SALGSPROSPEKT Sag nr. 097 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 097 Storegade 38, 6740 Bramming Solid og præsentabel rødstensbygning i centrum Pris kontant kr. 3.750.000 Stueplan 276 kvm. 1.sal 276 kvm. Kælder 130 kvm. Jernbanegade

Læs mere

SALGSOPSTILLING Industri / logistik. Sorøvej 34

SALGSOPSTILLING Industri / logistik. Sorøvej 34 SALGSOPSTILLING Industri / logistik Sorøvej 34 4250 Fuglebjerg 2.300.000 kr. INDHOLD BESKRIVELSE 3 Beskrivelse og billeder FAKTA 7 Ejendommen 7 Offentlig vurdering Tekniske installationer - løsøre Forsikring

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 Lillebæltsvej 20 og 20A, 6715 Esbjerg N VELBELIGGENDE EJENDOM MED STORE UOPVARMEDE HALLER Pris kontant: Kr. 2.500.000 Erhvervsareal: 2.435 m 2 Boligareal: 80

Læs mere

TIL SALG. Småhusejendom med udviklingspotentiale Esthersvej Hellerup. -- Købesum kontant kr. 9 mio. --

TIL SALG. Småhusejendom med udviklingspotentiale Esthersvej Hellerup. -- Købesum kontant kr. 9 mio. -- TIL SALG Småhusejendom med udviklingspotentiale Esthersvej 40 2900 Hellerup 336 kvm bolig 4 lejligheder 1 ledig Byggemulighed i tagetagen Stort lejestigningspotentiale Afkast 1,65 % p.a. -- Købesum kontant

Læs mere

Investeringsejendom i Kolding Nord

Investeringsejendom i Kolding Nord Salgsopstilling Investeringsejendom i Kolding Nord Sag 113292 Kokholm 13, 6000 Kolding Fuldt udlejet logistikejendom Få minutters kørsel til motorvej E45/E20 Flere sluseporte med rampe Større flisebelagt

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 262

SALGSPROSPEKT Sag nr. 262 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 262 Højagervej 6 og Fittingvej 2, 4, 4a, 6623 Vorbasse Velholdt lager-/produktionsejendom mod god synlighed Pris kontant: kr. 5.500.000 Erhvervsareal i alt: 3.237

Læs mere

INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR. Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag

INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR. Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag 237785 BAGGRUND Som led i en strategisk beslutning ønsker Vetco Gray Denmark at udbyde nærværende lager-/produktionsejendom til salg.

Læs mere

Kontor og lagerejendom

Kontor og lagerejendom Salgsopstilling Kontor og lagerejendom Sag 24565 Klokkestøbervej 25, 5230 Odense M Beliggende i godt erhvervsområde Synlig beliggenhed 2 lejemål, hvoraf det ene er ledigt for køber Kontantpris kr. 2.750.000

Læs mere

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Orebygårdvej 11, 7400 Herning. Markant domicilejendom med stor synlighed

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Orebygårdvej 11, 7400 Herning. Markant domicilejendom med stor synlighed Salgsprospekt for domicilejendommen Orebygårdvej 11, 7400 Herning Markant domicilejendom med stor synlighed Salgspris kontant: 16.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.219 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 099

SALGSPROSPEKT Sag nr. 099 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 099 Vestergade 9-11, 6520 Toftlund Udlejningsejendom med beboelses- og erhvervslejemål Pris kontant 2.500.000 Erhvervsareal: 1.011 m 2 Boligareal: 276 m 2 Gode muligheder

Læs mere

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgsprospekt Domicilejendommen Marsvej 2, 7430 Ikast Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgspris kontant: 3.400.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 590 m²

Læs mere

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Lejeopstilling Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Frederiksø 2, 5700 Svendborg Må kun udlejes til havnerelateret formål Tidsbegrænsede lejekontrakter til

Læs mere

KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV. C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807

KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV. C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807 KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807 BELIGGENHED OG OMRÅDET Beliggende i ét af Danmarks mest betydende områder for logistikvirksomhed ved Taulov i Trekantsområdet.

Læs mere

Investeringsejendom i Kolding Nord

Investeringsejendom i Kolding Nord Investeringsejendom i Kolding Nord Sag 112992 TIL SALG Kolding - Kokbjerg 29b Beliggende i attraktivt erhvervsområde Kort afstand til motorvej Gode parkeringsmuligheder Fuldt udlejet Kontantpris kr. 17.925.000

Læs mere

90 m 2 kontorer. Nær Holbækmotorvejen

90 m 2 kontorer. Nær Holbækmotorvejen 172 m 2 Højloftede lager/produktionslokaler 90 m 2 kontorer Nær Holbækmotorvejen Baldersbuen 29 A, st. th., Hedehusene Side 2 af lejebeskrivelse for Baldersbuen 29 A, st. th., Hedehusene. Højloftede lager-

Læs mere

LEJEPROSPEKT Trafikalt velbeliggende ved motorvejsforbindelse

LEJEPROSPEKT Trafikalt velbeliggende ved motorvejsforbindelse Slotsherrensvej 215, 2610 Rødovre Tlf.: 36 72 99 10, Fax: 36 72 99 12 www.frihedengruppen.dk LEJEPROSPEKT Trafikalt velbeliggende ved motorvejsforbindelse Mårkærvej 13F, 1., 2630 Taastrup Sag MAR-371 Nyistandsat

Læs mere

SALGSOPSTILLING Industri / logistik

SALGSOPSTILLING Industri / logistik SALGSOPSTILLING Industri / logistik Industrivej 59 4683 Rønnede 2.000 m² domicilejendom 5.600.000 kr. BESKRIVELSE OG BILLEDER 1.994 m² domicil ejendom 1.994 m² domicil ejendom - beliggende på en 7.106

Læs mere

Fleksibelt erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder

Fleksibelt erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 369 Industrivej 3, 6690 Gørding Fleksibelt erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder Areal fra 500 4.500 m 2 håndværks-, lager- og produktionslokaler Kontorareal

Læs mere

Kontor/showroom i Kolding Syd

Kontor/showroom i Kolding Syd Kontor/showroom i Kolding Syd Sag 115532 TIL SALG Kolding - Olgas Alle 4 Flere indretningsmuligheder Beliggende få minutter fra motorvej E45 Mindre lagerdel Præsentabelt kontor-/showroom område Kontantpris

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Facade. Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970

SALGSPROSPEKT. Facade. Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970 SALGSPROSPEKT Facade Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970 Stor produktionsejendom med tilhørende administrationsbygning Beliggende i mindre erhervsområde udenfor Frederiksværk . Mægler: Palle

Læs mere

LEJEPROSPEKT. Hundigevej 79, 1., 2670 Greve. Sag HUND-BOA

LEJEPROSPEKT. Hundigevej 79, 1., 2670 Greve. Sag HUND-BOA Slotsherrensvej 215, 2610 Rødovre Tlf.: 3672 9910 LEJEPROSPEKT Hundigevej 79, 1., 2670 Greve Sag HUND-BOA Bygningen har stor visualitet til motorvejen Centralt beliggende lejemål 500 m2 administration/showroom

Læs mere

Investeringsejendom TIL SALG. Sag 24701

Investeringsejendom TIL SALG. Sag 24701 Investeringsejendom Sag 24701 TIL SALG Årslev - Nørrevang 15, Nr. Lyndelse Synlig beliggenhed Tæt på motorvej God infrastruktur til Odense og motorvej Kontantpris kr. 15.000.000 1. års nettoafkast % 8,39

Læs mere

SALGSOPSTILLING Industri / logistik

SALGSOPSTILLING Industri / logistik SALGSOPSTILLING Industri / logistik Søndergade 56B, Hyllinge 400 Næstved 3.950.000 kr. Ca. 3.000 m² domicilejendom - med værksted, lager, kontor, showroom INDHOLD BESKRIVELSE 3 Beskrivelse og billeder

Læs mere

Husby Alle 6, 2630 Taastrup Pris: kr.

Husby Alle 6, 2630 Taastrup Pris: kr. Husby Alle 6, 2630 Taastrup Pris: 17.000.000 kr. S1608-PG Husby Alle 6, 2630 Taastrup S1608-PG 2/8 PRODUKTION M.V. MULIGHED FOR PLADSKRÆVENDE DETAILSALG. Sagsnummer S1608-PG Kontantpris 17.000.000 Byggeår/ombygget

Læs mere

Baldersbuen 46, 2640 Hedehusene. Kontantpris: kr. 9.500.000,- Forrentning: 8,71 %

Baldersbuen 46, 2640 Hedehusene. Kontantpris: kr. 9.500.000,- Forrentning: 8,71 % Baldersbuen 46, 2640 Hedehusene Kontantpris: kr. 9.500.000,- Forrentning: 8,71 % EJENDOMMEN ADRESSE: Baldersbuen 46, 2640 Hedehusene MATR.NR.: 10 bo Baldersbrønde By, Hedehusene KOMMUNE: Høje-Taastrup

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 302

SALGSPROSPEKT Sag nr. 302 Og i- LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 302 Torvet 14, 6870 Ølgod Velbeliggende udlejningsejendom med gode udviklingsmuligheder Pris kontant: kr. 1.900.000 Muligheder for ombygning til beboelse Samlet

Læs mere