Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg 3) Godkendelse af dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg 3) Godkendelse af dagsorden"

Transkript

1 Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg Katrine 19-44, Monika 5-89, Martin 5-90, Tanja ) Godkendelse af dagsorden Martin: Underskudsgaranti for kulturfesten på Der blev også søgt ? Er i budgettet. Neglegruppen vil ikke oprettes. Aslak, Hønen: Der skal kun vælges 1 menigt medlem og 1 kulturansvarlig Monika 5-89: Havde enkelte punkter hun ville have på. Vidste ikke hun skulle skrive det. Kan vente til FM December Stephanie 19-16: Fejltrykt tillidsposter for Hønen. Martin: Det er rigtigt det der står i indkaldelsen. 4) Beretninger a. Bestyrelsen for Albertslund Ungdomsboliger MJM: Der er igen nogle rotter i Morbærhaven. Vi er ved at have styr på dem i kloakerne, men der var stadig en blok hvor der var rotter, en enkelt lejlighed med en hamster under gulvet. b. Afdelingsbestyrelsen Vi slap generelt rimelig heldigt fra stormen. Festteltet er ødelagt vi tror ikke det kan reddes. Vi har ekstra teltstænger og teltduge, for vi tror der er nok af de ekstra ovre i containeren. Skal først bruges igen til sankt hans. Martin (ikke hønen): Kan vi ikke bruge det som kunst? Klaus: Hvad med forsikringen? Den dækker ikke. c. Kasseren De fra Campus til kulturfesten er gået ind. Nu er kulturfesten for i år økonomisk afsluttet, kostede kr. 5) Beslutningsforslag a. Ændring af Beslutning B: Tage fra den ekstraordinære generalforsamling 19/2/2012

2 Tidl. Beslutning var tagpap. Danacon og Arkitema har regnet på det, og ønsker at åbne for muligheden for at arbejde med andre tagmaterialerend tagpap. Jens W. Ø Larsen fra Arkitema og Peter fra Danacon: Tingene er ikke færdigplanlagte endnu, så det er ikke helt sikkert at det bliver lige sådanne det er work in progress. - Facader mod haven skal skiftes og gøres tykkere så de isolerer bedre. Der udviddes udad. Aslak, 3-10: I tilfælde med obligatoriske gardiner skal beboerforeningen betale? Ja. Problem med rygergardiner Dyrt at udskifte gardiner. Martin: Hvad med persienner der er indbygget i vinduet? Det er dyrt. Tanker om skodder foran oplukkeligt vindue: I så fald skulle vinduet være indadgående. Stephanie 19-16: Er man bevidst om at man skal ned under jorden og lukke facaden af? Der er pt. Nogle steder åbent fra radiatorbænken og ud. Det er pointen med at udskifte facaden, at der bliver lukket helt af, og efterisoleret af soklen. Wenkina: Der er andre steder hvor vinduer er gået i stykker fordi folk sidder op af dem. Det skal man lige være opmærksom på. Stephanie 19-16: Er det mindre brandsikkert med skodderne foran det lille vindue? Skulle der gå brand i køkkenet og man skal ud af vinduet Brandsikkerheden skal kigges på, det kan ikke være en lås men noget der nemt kan slåes fra. Morten 18-45: har hems, hvor vinduerne går indad. Foretrækker at vinduer åbnes udad, det andet tager meget plads. Emilie 16-80: Vinduer der åbner indad tager meget plads. Foretrækker vindue der går udad pga. plads, men ideen er god. Martin, hønen: Kunne skodderne sidde på indersiden og køre hen foran, så vinduet kan åbnes udad. Svar: Det kommer til at fylde indendørs men de vil kigge på det. Skodden kom ind i billedet for at få lidt mere indbrudssikkert. Nicklas: har i tænkt på skydevinduer? Ja, men det gør det væsentligt dyrere og det er meget krævende, for det skal justeres hele tiden. Samt ikke så indbrudssikkert.

3 Man kan få forskellige typer af indbrudssikring. Alene et nyt vindue vil være mere indbrudssikkert end det vi har nu. Selve vinduesmæssigt vil der komme en lidt større karm rundt om vinduet, så der kommer en smule mindre lys. Hvis vinduet åbner indad kommer det til at tage ca 40cm. Mailka 5-90: Har pt en stor reol boret fast i væggen som sidder så tæt på vinduet at hvis de åbner indad, ville de ikke kunne åbne vinduet. Malika 5-90: vi vil gerne beholde skabet. Kunne man lave et vindue ovenpå skabet, så der stadig er lys, men beholder skabet. Ville man kunne åbne vinduerene i køkkenet? Alt dugger til når man laver mad. Den skrå løsning ville nok ikke kunne åbnes, men man kunne lave et hvor toppen kan åbnes. Katrine: bliver det dyrere? Det skrå vindue er dyrere, men vil tilføjre lidt et andet look til vores lejligheder på gangene. Morten: Kunne man bare mattere det glas der er der i forvejen? Det hjælper ikke på isoleringen. Myndighederne skal godkende noget nyt der laves fx et køkken uden vinduer. Karsten 4-53: hvor langt dår vinduet ud på gangen? Det vides ikke endnu, men stikker ikke længere ud en de renovationsskabe vi har i dag. De blå mænd, når de kører med deres fejemaskine, vil de skrå vinduer blive smadret hele tiden. Martin: man kan feje fra den anden side. Foretrækker det lige vindue, evt. hvor den større matterede falde kan åbnes. Katja: Tror ikke at der vil komme indbrud fra gang-siden. Der er så meget liv. Stephanie 19-16: vi kører i ring. Foretrækker personligt det flade vindue. Monika: Hvad er prisforskellen på et skråt vindue og et almindeligt vindue? Vides ikke. Man kunne fjerne søjlerne der går hen over gangene, vil føles mere åbent. Nogle steder bliver de brugt til fx at have en presenning over. Stephanie 19-16: Fokusere på pladen over døren og bedre lys omkring døren. Martin: Fjernelse af bjælkerne vil gøre det mere indbrudssikkert ifht. at det er den vej nogle indbrudstyve kommer ind. Bliver der gjort noget ved vinduerne på badeværelset? Nej.

4 Bliver der gjort noget ved hoveddøren? Det bliver foretaget i Katja: Indbrudsrisiko ved badeværelsesvindue. Bedre lukkemekanisme. Ventillationen: Lige nu fyrer vi for gråspurvene. I moderne boliger bruger man den varme luft der er i rummet til at varme den nye luft udefra, op. Der arbejdes på en mulighed hvor der placeres ventilationsanlæg i bjælkerne hen over gangene. Der er udfordringer ved det, men fordelen er at apparatet ikke skal være inde i boligen. Primære udfordring ved at have dem indendørs vil være vedligeholdelse at De blå mænd skal ind i hver lejlighed. Emilie 16-80: Vil emhætten i køkkenet blive koblet på, så der kommer bedre udsug? Katja 9-8: Skal vi fraflytte? Nej vi skal ikke fraflytte, men de skal ind et par gange. Hvor meget varmespild vil der være på at lave ventiallationen i baldakinen? Ikke særlig meget, kassen bliver isoleret. For enden af alle hemsrækkerne er der et rum med ventiallationen dette rum kommer man ind til ved at gå igennem den sidste lejlighed. Kunne man flytte døren til facaden? Hvis det bliver varmegenanvendelse bliver der bedre udsugning på 1. Salen i hems også. Loft i badeværelset: kigger på at lave det som et fast gipsloft. Et skab med et ekstra stik og lys. Chris 16-27: Kan der være problemet i gipsloft hvis det bliver ødelagt? Hvis du laver hul i det skal det jo skiftes. Tage: Larm: Det vil larme mere udenfor, men ikke sandsynligt at vi vil høre mere larm indenfor i de flade boliger. I hems: der er ikke noget gammelt tag til at fjerne lyden, og derfor kan det være det vil larme lidt mere. CDA: Kunne man lave en kombi, så 1 ½ værelses får tagpap på det øverste tag. En smule varmere end vi har det i dag, men helt sikkert ikke mere varmt end tagpap. Tagene er ikke til at færdes på ståltage vil dog være mere stabile hvis nogle skulle finde på at gå derpå. Ståltag: ikke mange alger.

5 Stephanie: ang. farver, er det ikke smartest at vælge et mørkt tag så det ikke giver genskin? Vi må ikke vælge et skindende materiale. MJM: skal der være farve på tagene (samme farve på alle tagene)? Hvad er levetiden på ståltag vs tagpap? En anelse bedre levetid på ståltaget, er billigere og der er mindre vedligehold. Høring for alle beboere formentligt den 19/1 hvor vi beslutter endeligt på tagene. Nicklas: Har i overvejet skum eller andet under tagene så det ikke larmer så meget? Klaus 5-80: i og med at tagene er lidt tykkere og afstanden imellem dem større mindskes vibrationerne og han mener ikke lyden er et problem. Der stemmes må byggesagsudvalget arbejde videre med at undersøge andre muligheder: For: 35 Blank: 2 b. Forberedelse af overgang til fuld digitalisering af antenneanlægget For: 26 Imod: 3 Blank: 3 c. Opsætning af container til genbrugstøj Var tænkt som en container til Røde kors. Snak om hvorvidt vi skulle have container til intern genbrug herude i stedet for. Røde kors står selv for opsætning, tæmning, vedligehold etc. Wenkina, genbrugsgruppen: for opsætning af container af Røde Kors container. Opsætning af Røde kors container: For: 25 Imod: 3 Blank: 3 d. Opsætning af hjertestarter i Morbærhaven Der er langt til den nærmeste, men ved det koster penge. Snak evt. med hjerteforeningen.

6 Bekymring om hvorvidt de kan være i fred i det offentlige rum. Kunne evt. hænge imellem indgangsdøren og vaskeriet i gangen der ikke er låst. For: 12 Imod: 12 Bortfalder. e. Ændring af oktober-fællesmødets beslutning om depositum på nøglebrikker For: 27 Blank: 6 f. Oprettelse af Neglegruppe bortfalder g. Tilladelse til af Neglegruppen bruger AB s mødelokale bortfalder h. Underskudsgaranti for kulturfesten på kr Kulturfesten ønsker at trække forslaget 6) Vedtægtsændringer og forretningsordner a. Forslag om ændring af vedtægter for AUB (om urafstemning) For: 25 Blank: 7 b. Forslag 1 om ændring af beboerforeningens vedtægter (om udsmidning fra gruppe) For: 30 Imod: Blank: 2 c. Forslag 2 om ændring af beboerforeningens vedtægter (om lønregulering) For: 30 Blank:1 d. Forslag om ændringer af Den Våde Hønes vedtægter (om ekstern bogholder)

7 For: 28 Blank: 5 e. Forslag om ændring af Kulturfestgruppens vedtægter frafaldt f. Forslag om ændring af Musikgruppens vedtægter Der er paragraffer der mangler, nogle der ikke har fået nummer og nogle der er 2 af. Frafalder g. Forslag til forretningsorden for Den Våde Høne Normalt er vedtægter højere end forretningsordnen. Vedtægterne kan godt ændres på FM, det kan forretningsordnen ikke det passer ikke helt sammen. Sætning 2: ændringer stilles af Hønegruppen. Det lyder forkert som om det kun er hønegruppen der kan komme med ændringsforslag. Hønegruppen vil gerne have vedtægterne låst så de kun kan ændres på generalforsamlingen. Der kommer vedtægtsændring til FM. Hele forretningsordnene frafalder, Hønegruppen tager den op på FM, om at vedtægter efterfølgende kun kan ændres på GF. For: 34 Blank: 1 7) Fastsættelse af timetal for lønnede tillidspersoner og servicepersoner a. Regnskabsfører for Den Våde Høne (Tillidspost) Skal ikke med da hønen ikke får løn b. Regnskabsfører for Morbærtryk (Tillidspost) c. Indkøber for Den Våde Høne (Tillidspost) d. Kasserer for beboerforeningen (Tillidspost) e. Servicemedarbejdere (Ansat) f. Sekretær (Ansat) g. Rengøringsmedarbejdere i beboerforeningen (Ansat) h. Rengøringsmedarbejdere på Den Våde Høne (Ansat) i. Festkontrollant (Ansat)

8 Vedtaget. 8) Fastsættelse af lønninger for beboerværtshuset Den Våde Høne Frafalder 9) Beboerforeningens budget herunder fastansættelse af rammebeløb - KNIU, infoudvalg er lagt ind under den almindelige mødebevilling som er hævet lidt. - Agilitygruppen: Ændringsforslag 1000kr fortæring, 4000kr rep/ småanskaffelser: For 3. Imod: 17. Blank: 8 Ændringsforslag 2000kr fortæring, 3000kr rep/ småanskaffelser. For: 24. Imod: 2. Blank: 9 - Bladgruppen: i 2012 var der kun 3, og nu er der flere i gruppen. Der er heller endnu ikke afholdt julefrokost. ændringsforslag på 8000kr på fortærring: for: 3. Imod: 29. Blank: 1. bortfalder - Kreagruppen: ændringsforslag om at sætte mødebevilling ned til 1000kr (Dudie) Natasja: 1000kr er ikke nok. stemmes 1000kr: for 1,imod 28, blank: 2. Stemmes om 4000kr: for: 10. Imod 18. blank: 4. - Motionsgruppen: Katja: Ændringsforslag - mødebevilling omprioriteres til enten rengøring eller nyt nøglesystem. Er ikke vedtaget i gruppen. Tobias synes det er fair med de 5000kr til mødebevilling/ fortærring. Uenighed i motionsgruppen. Stemmes om omprioritering af 5000kr. For: 3 imod: 23, blank 5. Kulturfestgruppen: Martin 5-90: gruppen er død. Ændringsforslag til at Hønegruppen overtager kulturgruppen og omdøber den til sommerfest. Kan dog ikke vedtages her da det ikke var på dagsorden. MJM: Skal der stadig være billetsalg over billetnet, stadig 2-dages arrangement? Holdes den 7/9 fast? Hønen: ved ikke om det skal være 2-dages. Billetnet: formentligt. Datoen er ikke fastsat endnu. Husk at vi bygger om i haven i næste år, det har 1. Prioritet. Det vil være gratis for dem med beboerkort. Ændringsforslag: flytte budgetansøgning til december: for: 0. Imod: 29. Blank: 0. Bevilling sættes ned til kr: for: 4. Imod: 21 blank: 3. Bevilling på kr og i underskudsgaranti. For: 6. Imod: 22. Blank: 3. Bevilling på kr: for: 11. Imod: 14. Blank: 6. - Kulturpuljen: ændringsforslag sættes til 0kr. For: 5. Imod: 15. Blank: 7.

9 - Hønen vil gerne ændre deres udgifter til regnskabsfører, revision og forsikring til 0kr. KODA sættes op til , men de har fået lov til at forhøje fordi de har formindsket andre steder. De holder sig under deres oprindelige budget. For: 28.. Blank: 1 10) Fastsættelse af kontingent I år har den været 60kr. Hvis vi bibeholder den så bliver underskuddet ca kr. Med det i mente at vi godt ved at pengene ikke bliver brugt så kan vi sagtens bibeholde den på 60kr. Der står på en konto som kan dække det. 11) Valg af tillidspersoner a. 12 medlemmer til AUB s repræsentantskab/ Afdelingsbestyrelsen Natasja, Michala og Monika tiltræder. Martin fratræder. b. Kasserer for beboerforeningen Tanja opstiller. Laver regnskaber for Q8. Har tidl. Været i bank, skal snart starte som økonomi-elev. c. Redaktør for Det Sædvanlige Fis MJM valgt d. 2 netværksadministratorer Tonny og Anders Groos Mikkelsen e. Rengskabsfører for Morbærtryk Tanja Vildershøj f. Tillidsposter for Den Våde Høne i. Bestyrer: Martin (KP) 5-90 ii. Regnskabsfører: Aslak iii. Indkøber: Malika iv. Kulturansvarlig: Majbrit genopstiller skriftligt. Valgt. v. 1 menigt medlem: Stephanie vi. 2 suppleanter: Jimmy 5-72, Nicklas vii. Stedfortræder for regnskabsføreren i bestyrelsen (bortfalder hvis ændringsforslaget til hønens vedtægter vedtages) Bortfalder g. Tillidsposter til Kulturfestgruppens styringsgruppe i. Formand: Martin 5-90 ii. Næstformand: Aslak 3-10

10 iii. Gruppeansvarlig (bortfalder hvis de nye vedtægter vedtages): Malika 5-90 iv. PR-ansvarlig (bortfalder hvis de nye vedtægter vedtages): Sabrina v. Et menigt medlem: Jimmy ) Eventuelt Katja: Lukning af net ved manglende husleje-betaling. Det juridiske er undersøgt, og det må man gerne. Ombygning af køkken, må man kun det i 1 ½ værelses? Nej, også i 1- værelses, dog under visse begrænsninger. Dudie: Vil gerne starte en Morbærhaven café/ madgruppe. Lave mad 1 gang om ugen, betale 20kr 1/uge. Kontakt Dudie. MJM: Det er rart at se at der er gamle grupper er dukket op igen. Tak til alle.

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43.

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43. Generalforsamling d. 13.11.2016, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Martin 5-90 Referent: Sara 5-12 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg Dudie

Læs mere

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Generalforsamling d. 8 / 11 2015, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Vores sekretær er syg, så vi får ikke normalt fyldestgørende

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Eva 17-36 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Janick

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer PTX 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Katja og Katrine er valgt 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Generalforsamling d. 12.11.2017, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Mødet afholdes af Albertslund Ungdomsboliger (AUB) og Morbærhavens beboerforening. Mødet afholdes i Morbærhavens center 4, 1.

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Jean Pierre 5-58, Jacob 8-100

Læs mere

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede Referat Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede 1. Valg af ordstyrer og referenter Ordstyrer: Poul 4-32 Referenter:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat GF 2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat GF 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og 2 referent Ordstyrer Poul H. Sørensen. 1. referent Martin 8-41, 2. referent Kate 3-28 2. Valg af 4 personer til stemmeudvalg Bille 6-31, Connie 4-43, Emilie 16-80, Tonny

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika

Læs mere

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89.

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. 2) Valg af 4 stemmetællere

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent.

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 16-18 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Robin 4-13, Katrine 19-44

Læs mere

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Poul 4-33 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Christian 4) Godkendelse af

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2014 Søndag d. 9. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk gyldigt beboerkort eller huslejekvittering for november

Læs mere

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren.

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren. Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Phillip 16-2 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika 15-8 og Ali 21-76 4) Godkendelse

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. Januar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Martha 5-79, Kristian

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Karsten 4-53 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Bille 6-31 og David 16-90

Læs mere

Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM

Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Kate og Kathrine 4) Godkendelse af dagsorden Vedtægtsændringer

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4

Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4 Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4 1. Valg af ordstyrer og referant. Thomas 19-22 referant Poul 4-32 Ordstyrer 2. Valg af stemmetællere. Emilie 16-40 Lotte 4-32 Julia 6-69 Martin

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. februar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde referat 17 december 2009

Fællesmøde referat 17 december 2009 Fællesmøde referat 17 december 2009 1. Valg af ordstyrer og referent...1 2. Valg af stemmetællere...1 3. Godkendelse af dagsorden...1 4. Godkendelse af referat fra oktoberfællesmødet...1 5. Godkendelse

Læs mere

5 Foreningens generelle afstemningsprincip er almindeligt stemmeflertal og håndsoprækning.

5 Foreningens generelle afstemningsprincip er almindeligt stemmeflertal og håndsoprækning. Beboerforeningen Navn, hjemsted 1 Foreningens navn er Beboerforeningen Morbærhaven. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens formål er: gennem aktivering og medbestemmelse

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer David 16-90 2) Valg af referent Martin 10-7 Det blev på seneste AB-møde besluttet at vi forsøger os

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. februar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere JP 5-58, Majbritt 6-41 4) Godkendelse

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede:ej, MJM, DB, HP, KDP, LM, MM Afbud: JCK, KA, NKC, KFG, MB, EG, BL, Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 Fællesmøde d. 18. oktober 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 2) Valg af referent: Maja 17-21 3) Valg af to stemmetællere: Zita 18-53 & Phillip 16-2

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014 Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven 2013. Søndag d. 10. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven 2013. Søndag d. 10. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2013 Søndag d. 10. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk gyldigt beboerkort eller huslejekvittering for november

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, KA, KLM, KL, LM, MM Afbud: KFG Fravær: TBB, PTX, JJS, CF, KVF Gæster: Torben (TBG) Kategorier

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. august 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. maj 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: EJ, HC, MJM, KDP, KFG, MM Afbud: BL, KA, PR Fravær: PJ, EO, LM Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet)

Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet) Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet) 1) Valg af ordstyrer Christian 8-90 2) Valg af referent Martin

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør)

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Formøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken 18:00 udenfor beboerkontoret Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2016 Søndag d. 13. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk gyldigt beboerkort eller huslejekvittering for november

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. november 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, KA, EJ, MJM, HP, DB, KDP, LM, MM Afbud: KFG, JCK, MB Fravær: NKC, EG Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 16-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 16-05-2013 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. maj 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, PTX, KDP, KA, KLM, JJS, KL, KFG, LM, MM Afbud: CF Fravær: TBB Gæster: Torben Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. marts 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. september 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. oktober klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, EO, KFG, MDT, EJ, LM, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, CF Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. oktober 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15.

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15. Fællesmøde d. 16.02.2017, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. juni 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2012 Søndag d. 11. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk gyldigt beboerkort eller huslejekvittering for november

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. marts 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Agenda/Referat. Prioritering Konklusion/actionpunkt:

Agenda/Referat. Prioritering Konklusion/actionpunkt: Møde: Bestyrelsesmøde Agenda/Referat Formål med mødet: Overdragelse af opgaver til de nye bestyrelsesmedlemmer Mødeleder: Buk & Heco Referent: Heco Dato: 18.04.2017 Mødedeltagere: 1. Heco (137), Bladt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-03-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-03-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. marts 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV Afholdt d.26. november 2015 Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Overskudes

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Beboerværtshuset "Den Våde Høne"

Beboerværtshuset Den Våde Høne Beboerværtshuset "Den Våde Høne" ***** HISTORISKE VEDTÆGTER ***** Kapitel 1 - Generelt 1 Beboerforeningen Morbærhaven etablerer i nærcenter 1 beboerværtshuset Den Våde Høne. Formålet med Den Våde Høne

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven 2009. Søndag d. 8. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven 2009. Søndag d. 8. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2009 Søndag d. 8. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk beboerkort for 2008 eller huslejekvittering for november

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. januar 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, KDP, HC, KBK, KA, Torben, MM Afbud: EO, BL, LM, Fravær: TIO, Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-03-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-03-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. marts 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: EJ, EO, MJM, PJ, KDP, HC, LM, Torben, MM Afbud: BL, KBK, Fravær: TIO, KA Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Eva 17-36 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

4) Eva 17-36 Punkt 11a og 13g udgår fordi gruppen ikke bliver til noget. Liuwina 21-20 Kreagruppens forslag bedes blive behandlet til sidst.

4) Eva 17-36 Punkt 11a og 13g udgår fordi gruppen ikke bliver til noget. Liuwina 21-20 Kreagruppens forslag bedes blive behandlet til sidst. FM-ref 15-04-10 Knudtal ml. 17 og 22 1) Christian 8-90 som ordstyrer. 2) Henrik 11-9 referent. 3) Johnny 16-76 og Bille 6-31 som stemmetællere. 4) Eva 17-36 Punkt 11a og 13g udgår fordi gruppen ikke bliver

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013 Formøde med motionsgruppen (KDP) Tid og sted: Tor. 3. maj 2013 klokken 18:00 på beboerkontoret Motionsgruppens kontaktpersoner har snakket sammen om, at vi gerne vil have et møde omkring solariernes fremtid

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB. Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 4-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Natacha 16-18, Katrine 19-44 (Dudie

Læs mere

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL.

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er: Beboerforeningen Hjortespringkollegiet. 2. Hjemsted: Persillehaven 40, 2730 Herlev. 3. Formål: Det er beboerforeningens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-03-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-03-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. marts 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 17-41 Mødet afholdes af Morbærhavens beboerforening Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. januar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere