Oh, den vej til Mandalay.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oh, den vej til Mandalay."

Transkript

1 Oh, den vej til Mandalay. På oplevelsesrejse i Myanmar/Burma 31. januar 12. februar rejser siden 1986 Oplev Myanmars største seværdigheder og få landet ind under huden på denne rundrejse, hvor vi ser det bedste landet har at byde på af natur, kultur, historie og magiske templer. Undervejs oplever vi mange af landets kulturskatte og modtages med varme og nysgerrighed af den lokale befolkning! På rejsen følges vi af engelsktalende, lokale guider, hvorfor det vil være en fordel at man forstår engelsk. Bemærk: Rejsearrangementet inkluderer ikke flyrejsen fra Danmark til Yangon (tidl. Rangoon) og retur. Flybilletter koster i skrivende stund (april 2017) fra ca ,- kr. t/r inkl. skatter. Dette beløb skal altså tillægges den angivne pris. Fogt Rejser er gerne behjælpelig med køb af billetter.

2 Rejseprogram Onsdag d. 31. januar Udrejse fra København/Billund/Oslo. Rejserute og -tider i.h.t. individuel flybillet. Torsdag d. 1. februar Mingalar bar Vi vil blive hilst velkommen til Yangon (tidl. Rangoon) af vores guide i lufthavnen og kørt til hotellet. Om eftermiddagen sightseeing med et besøg ved den massive liggende Buddha ved Kyaukhtatgyi Pagoda. Derefter fortsætter vi til Kandawgyi Park, en grøn oase i Yangon. Fotostop ved den kongelige flydende pram med navnet Karaweik Palace. Om aftenen besøges den verdensberømte golden stupa, Shwedagon Pagoda - den gyldne kuppel stiger 98 meter over sin base og er dækket med 60 tons rent guld. Her møder vi også lokale pilgrimme. Nyd den fantastiske solnedgang fra udsigtspunktet Pagoda. Overnatning i Yangon. Fredag d. 2. februar I dag kører vi ud af Yangon for at besøge Kyaiktiyo Pagoda. Undervejs stopper vi i Bago, en gammel hovedstad i Mon Kongeriget. Vi besøger Shwemawdaw Pagoda - den højeste pagoda i Myanmar, som kan ses fra omkring 10 kilometer uden for byen. Herfra videre til Kyaikhtiyo (Golden Rock), et velkendt buddhistisk pilgrimssted i Myanmar. Her ser vi en lille pagode (7,3 meter) bygget på toppen af en granitblok dækket med bladguld. Ifølge legenden hviler den gyldne klippe på en streng af Buddhas hår. Balancestenen ser ud til at udfordre tyngdekraften, da den hele tiden synes at være på randen af at rulle ned ad bakken. Vi ser den spektakulære solnedgang fra kanten. Bagefter kan du udforske de lokale butikker i området. Overnatning i Kyaiktiyo.

3 Lørdag d. 3. februar Nyd solopgangen fra toppen af Golden Rock. Efter morgenmaden går vi i 30 minutter for at nå Kyee Kan Pa Sat (Crow's Mouth Cave), et vigtigt tempel for lokalbefolkningen. Midt på formiddagen fortsætter vi mod Yangon via Bago gennem rismarker og små byer. I Bago besøger vi den massive 55 meter lange Shwethalyaung Reclining Buddha og de fire siddende Buddhas. Besøg på det lokale marked inden vi fortsætter tilbage mod Yangon. Overnatning i Yangon. Søndag d. 4. februar Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen for at flyve til Bagan. Som hjemsted for mere end templer er Bagans skønhed og historiske betydning uovertruffen. Hellige pagoder og smukke templer er spredt over Bagan og skaber et mystisk, næsten magisk landskab. Vi begynder med et besøg på det farverige Nyaung U-marked for at se en del af det daglige liv hos lokale mennesker og Shwezigon-pagoden, hvor en replika af Buddhas tand er opbevaret. Derefter besøger vi et forhøjet tempel, med den smukkeste panoramaudsigt over Bagan. Efter hotellindkvartering fortsættes til mange af de imponerende templer som Ananda, Htilominlo, Thatbyinnyu, Dhammayangyi og Sulamani, samt nogle af de mindre, skjulte perler. Om aftenen går turen til et lokalt værksted, der fremstiler lakarbejder, inden vi nyder en uforglemmelig solnedgang fra en af templernes øvre terrasser. Overnatning i Bagan.

4 Mandag d. 5. februar Efter frokost fortsætter vi til Mount Popa, en uddød vulkan med en spektakulær udsigt og fødestedet for Myanmar Nats. Ved foden af bjerget ser man Nat Shrine der indeholder figurer som repræsenterer de 37 Nats/ånder og derfor er en stor pilgrimsdestination. På vej tilbage til Bagan gør vi stop ved en lokal palmeplantage og i en typisk lokal landsby, hvor vi også oplever det lokale arbejdsliv. Sidst på eftermiddagen ankomst til en anløbsbro, hvorfra vi sejler ned ad Irrawaddy-floden. Man kan nyde den smukke solnedgang fra floden, mens vi passerer flodbyer og templer. Overnatning i Bagan. Tirsdag d. 6. februar I dag forlader vi Bagan for at flyve til Mandalay, den sidste kongeby i kongeriget Myanmar. Vi besøger det religiøse knudepunkt i Myanmar - Sagaing, som har over 600 buddhistiske klostre, hvor munke og nonner studerer og mediterer. Senere ser vi flotte pagoder som Swan Oo Pon Nya Shin og U Min Thone Sae. Vi oplever det lokale marked fulgt af besøg i et nonnekloster for at blive indviet i buddhistiske nonners dagligliv. Herefter fortsætter vi til Amarapura, kendt som de udødeliges by, hvor vi først ser et silkevæveri inden vi besøger et kloster kaldet Mahagandaryone, hvor lokale munke fortæller om deres dagligliv. Sidste stop inden vi returnerer til Mandalay er på verdens længste teaktræsbro, U Bein. Sidst på eftermiddagen retur til Mandalay, hvor vi ser Mahamuni Buddha Image - et bronze billede støbt i Buddhas levetid. Overnatning i Mandalay.

5 Onsdag d. 7. februar Efter morgenmaden bevæger vi os til kajen for en behagelig bådtur op til Mingun, hvor vi udforsker ruinerne af den enorme Mingun-pagode. Herfra videre til den smukke Hsinbyume Paya og Mingun Bell, der vejer 87 tons og er verdens største intakte bronzeklokke. Vi sejler tilbage til Mandalay og besøger om eftermiddagen Mandalay Palace, Shwenandaw Monastery - kendt for sine udsøgte træskæringer, bladgulds værksted og Kuthodaw Pagoda - kendt for verdens største bog - og afslutter turen med et besøg på Mandalay Hill for at nyde solnedgangen og panoramaudsigten over byen. Overnatning i Mandalay.. Torsdag d. 8. februar Vi forlader Mandalay og flyver til Heho. Herfra fortsætter vi til Pindaya gennem et af de tættest opdyrkede områder i Myanmar. Ved første øjekast kan mosaikken af marker og hegn næsten ligne et landskab fra Centraleuropa eller Mellemamerika. Vi besøger Pindaya Kalkstenshulerne, der er unikke med de omkring ni tusind Buddhabilleder, der er placeret af pilgrimme gennem mange århundreder. Fra Pindaya kører vi til Nyaung Shwe, der ligger ved indgangen til Inle Lake og indkvarteres på vort hotel.

6 Fredag d. 9. februar Dagen er afsat til en heldags sejltur på den maleriske Inle Lake. Inle Lake er en af de smukkeste og mest unikke destinationer i Asien og bliver ofte omtalt af rejsende som "Asiens Venedig". Denne store og betagende sø er hjemsted for landbyer med huse på stylter, ø-bundne buddhistiske templer og flydende haver. Her oplever vi det lokale liv på søen, herunder fiskere, der anvender den særprægede ben-rowing teknik på deres både og små industrier som sølvsmede, vævere og cigar fabrikanter. Vi skal også besøge Phaung Daw Oo Pagoda, det mest religiøse sted i regionen og Nga Phe Chaung kloster, som har en samling af gamle Shan stil Buddha billeder. Efter frokost fortsætter vi med at udforske de vestlige bredder af søen og rejser ned ad en lille kanal til Indein - en Pa-Oh landsby, der er kendt for sin stupaoverdækkede bakke med stupas (en minipagode ) bygget mellem 17. og 18. århundrede. Vi går en tur rundt i landsbyen, besøger en lokal skole og kommer op til toppen af bakken, hvor vi kan vandre mellem vejrbidte stupas og nyde en storslået udsigt over søen nedenfor. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet og kan holde fri. Lørdag d. 10. februar Efter tidlig morgenmad, udforsker vi morgenmarkedet omkring Inle Lake. Her får vi en god mulighed for at møde mange forskellige lokale stammer. Herefter kører vi til Heho for derfra at flyve videre til Yangon, hvor vi overnatter. Søndag d. 11. februar Dagen fri til egne oplevelser inden turen går til lufthavnen og hjemrejsen begynder. Mandag d. 12. februar Hjemkomst i.h.t. individuel flybillet.

7 Priser: Pris pr. person i dobbeltværelse: ,- kr. + flybillet til Myanmar Tillæg for enkeltværelse: 1.425,- kr. Tillæg for e-visum: 50 US$= ca. 350,- kr. (søges online) Grundprisen inkluderer: 10 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad 9 frokoster og 1 middag Alle udflugter og entreer i.h.t. program Lokale engelsktalende guider Alle obligatoriske afgifter Grundprisen inkluderer ikke: Yderligere måltider, drikkevarer, drikkepenge, ekstra udflugter osv. Praktiske oplysninger: Tilmelding, betaling og pris: Ring til os på tlf eller send en til rejsmed@fogtrejser.dk Herefter fremsendes faktura på depositum 5.000,- kr. pr. person + evt. sygdomsafbestillingsforsikring, der betales ved modtagelsen. Restbeløbet faktureres til betaling 61 dage før afrejsen. Prisen for rejsen er udregnet på basis af kursen på US$ d. 28. april Efter tilmelding bedes kopi af pas fremsendt. Afbestilling: Se vore almindelige betingelser med følgende ændring: Ved afbestilling senere end 61 dage før afrejsen ydes ingen refusion. Derfor bør du sikre dig en sygdomsafbestillingsforsikring. Tegnes som hovedregel billigst gennem eget forsikringsselskab. Rejseforsikring: Det er påkrævet at have en rejseforsikring, der dækker sygdom & hjemtransport. Inden afrejse bedes oplyst policenummer og selskab. Har du ikke en sådan, anbefaler vi en årsrejseforsikring, hvis du rejser mere end en gang om året. Spørg dit selskab.

8 Pas/visum: Ved indrejse til Myanmar kræves et e-visum, der søges online via Pris pr. person: 50 US$, der betales med kreditkort. Vi er gerne behjælpelige med råd og dåd. Valuta: Myanmar kyat, 1 DKK = ca. 195 MMK. US$ eller bør medbringes til veksling undervejs. Brug af betalings- & kreditkort er ikke udbredt. Flyrejsen: Bemærk: Flyrejsen til/fra Myanmar er ikke inkluderet i den angivne pris og skal købes særskilt. Flybilletter kan pt (ultimo april 2017) købes fra ca kr. pr. person. Det er den rejsendes eget ansvar at flybillet med korrekt ud- og hjemrejse dato indkøbes, men vi hjælper gerne til med køb af billet. Indkvartering: Undervejs bor vi på gode, mellemklassehoteller på værelser med bad/brus. Morgenmad er inkluderet. Eksempler på hotelstandard: Yangon: Hotel Grand United se Kyaiktio: Kyaik Hto Hotel se Bagan: Arthawka Hotel se Mandalay: Hotel Yadanarbon se Inle: 81 Inlay hotel se Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves enkeltværelsestillæg også såfremt den ene af personerne melder fra fx p.g.a. sygdom. Strømforsyning: volt, som udgangspunkt europæiske stik men med undtagelser. Medbring evt. en universaladaptor. Drikkepenge: Afsæt 40 US$ i drikkepenge til vores lokale guide og chauffør. Derudover er drikkepenge ikke meget mere udbredt end i Danmark. Men keep the change + lidt gør mange glade! Rejsen arrangeres i.h.t. vore almindelige betingelser, der fremsendes sammen med faktura. (bemærk de her nævnte ændringer vedr. afbestilling) Medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr Læs mere om Myanmar (Burma) på Fogt Studie- & Grupperejser Vingevej 2 DK 4760 Vordingborg Tlf./Phone Fax rejsmed@fogtrejser.dk

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand En fantastiske rundrejse i Myanmar og Thailand med BENNS og National Geograhic/G-Adventures Oplev Myanmars højdepunkter: Yangon med den imponerende Swedagon-pagode,

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det bedste af Myanmar 19 dage fra kr. 29.798,- pr. person Inkl. fly, hotel, måltider iht. program, engelsk guide mm. En fantastiske rundrejse i Myanmar med BENNS og National Geograhic/G- Adventures Oplev

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM 15.-17. JUNI 2017 Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt mod Køge. Undervejs mulighed

Læs mere

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 Den 28. okt: Afrejse med Thai Airways København kl 13.50 Bangkok kl 6.20 og videre med Thai Airways fra Bangkok

Læs mere

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr.

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr. Forlænget og forbedret - men samme pris! Taiwan det andet Kina 15. - 26. februar 2017 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det

Læs mere

Bangkok FDI World Dental Association 2015

Bangkok FDI World Dental Association 2015 Bangkok FDI World Dental Association 2015 Læs venligst nedenstående først. FDI i Bangkok og resten af Asien er altid velbesøgt og transporten til Thailand kan være overbooket og kostbare tæt på kongrestidspunktet.

Læs mere

REJSETILBUD TIL VENSTRE

REJSETILBUD TIL VENSTRE REJSETILBUD TIL VENSTRE I SAMARBEJDE MED FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt

Læs mere

Taiwan det andet Kina

Taiwan det andet Kina Taiwan det andet Kina 24. februar 5. marts 2016 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Paris & Normandiet juni 2018

Paris & Normandiet juni 2018 Med Anton Yding til Paris & Normandiet 24. - 29. juni 2018 Søndag 24. juni kl. 06.15 Seneste mødetid i Billund Lufthavn. Individuelt check-in. kl. 07.15 Afrejse fra Billund med Air France til Paris CDG

Læs mere

Burma Østens bedste hemmelighed

Burma Østens bedste hemmelighed Burma Østens bedste hemmelighed Aktiv rundrejse med DVL 7. MARTS 2014-23. MARTS 2014 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 15 dages eventyr i Burma.Vi

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed 7.MARTS 2017-21. MARTS 2017 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 14 dages eventyr i Burma.Vi begynder i Yangon

Læs mere

MYANMAR 2011 1. Del 1

MYANMAR 2011 1. Del 1 MYANMAR 2011 1. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG MYANMAR 1.MAR Bangkok Yangon (1000 km) Med 28-dags turistvisum til Myanmar, søgt i Bangkok, landede Joann og jeg i Yangon, blot en times flyvetur fra Bangkok.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler Cambodja & Burma Østens ukendte perler 13-dages rejse 12.-24. oktober 2017 Oplev to lande som kun få turister endnu har besøgt! Der venter en spændende rejse til Cambodja og Burma, der begge har en overf

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser Burma Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Burma Kære læser Burma er landet, som er på alles læber, og som de seneste år har toppet listerne over eksotiske rejsemål på vores blå planet. Den

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina Taiwan det andet Kina 26. feb.-8.. marts 2020 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Burma læserrejse Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Gyldne pagoder, flydende haver, stammefolk i bjergene, samt verdens længste bro af teaktræ. Burma er et eksotisk rejsemål med stor skønhed

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 11.15 Afrejse fra Billund via London Heathrow med British Airways til Philadelphia Kl. 13.40 Afrejse fra København

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn Myanmar/Burma 1. til 14. april 2015 Udrejse fra Billund lufthavn Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Klubfolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr.

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr. Stammefolk i Burma Til bund 21. februar 2012-7. marts 2012 Astri Hole Frederiksen 20.800 kr. De mange minoriteters land Intha, Shan, Pa-o, Taung-yo, Danu, Kayah, Danaw, Padaung, Akha, Lahu, Lisu og Ang.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma 5. : Phaung Oo-pagoden 4. : Inle Lake RUNDREJSE I BURMA Mystikkens Burma Altid DANSK- TALENDE rejseledere 3. : Schweon-pagoden Rejsens højdepunkter + Solnedgang i Bagan + Dansk rejseleder på rundrejsen

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016

Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016 Myanmar/Burma 7. til 20. marts 2016 Vi har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi også kender som Burma. M = Morgenmad inkluderet F = Frokost inkluderet A = Aftensmad inkluderet.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Tag med på en rejse til det sydøstasiatiske land mange beskriver som det rigtige Asien

Tag med på en rejse til det sydøstasiatiske land mange beskriver som det rigtige Asien YANGON - BAGAN - MANDALAY - HEHO - KALAW - YANGON PAGODERNES LAND Tag med på en rejse til det sydøstasiatiske land mange beskriver som det rigtige Asien 12 dages eventyrlig rejse til Burma Rejs tilbage

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring

Islands højdepunkter ,- 9 dage. Ring Islands højdepunkter På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen med en lokal guide. Der er så meget at se og opleve i Island,

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere