Oskar Vistdal. Tabelloversikt over norske anmeldelser av Gunnar Gunnarssons bøker

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oskar Vistdal. Tabelloversikt over norske anmeldelser av Gunnar Gunnarssons bøker"

Transkript

1 Oskar Vistdal Tabelloversikt over norske anmeldelser av Gunnar Gunnarssons bøker Vedlegg til Gunnar Gunnarsson og Norge Fræðirit Gunnarsstofnunar 2 Gunnar Gunnarsson-instituttets skriftserie 2 Skriðuklaustri 2015

2 1ste Mai Ormarr Ørlygsson (1912) Den danske Frue paa Hof (1913) Gæst den enøjede (1913) Den unge Ørn (1914) Borgslægtens Historie (1915) Borgslektens historie (1939) Livets Strand (1915) Smaa (1916) Aftenposten Agderposten Arbeider-Avisen Arbeiderbladet Arbeidet Arbeidets Rett Bergens Aftenblad Bergens Arbeiderblad Bergens Tidende Bodø Tidende Christianssands Tidende Dagbladet Dagen Dagsposten Den 17de Mai Den Nye Tid Det tyvende aarhundrede Drammens Tidende Eidsvold Blad Fjordabladet Folket Folketidende For Hjem og Samfund Fredrikshalds Avis Fredrikstad Blad Fredrikstad Dagblad Fremskridt Fritt Folk Fylkestidende Fædrelandsvennen Glommen Godtemplarbladet Grenmar Gudbrandsdølen Gula Tidend Gængangeren Halden Arbeiderblad Hamar Stiftstidende Haugesunds Avis Haugesunds Dagblad Hedemarkens Indlandsposten Indtrøndelagen Jarlsberg Jarlsberg og Larviks Karmøy-Posten Kirke og Kultur Kongsberg Dagblad Kongsberg Tidende Langesunds Blad Lofotposten Laagen Middagsavisen Morgenavisen Morgenbladet Morgenposten Moss Avis

3 Ormarr Ørlygsson (1912) Den danske Frue paa Hof (1913) Gæst den enøjede (1913) Den unge Ørn (1914) Borgslægtens Historie (1915) Borgslektens historie (1939) Livets Strand (1915) Smaa (1916) Moss og Omegn Arbeiderblad Moss Tilskuer Nationen Nidaros Nordkapp Nordlandsposten Nordre Trondhjems Norges Fremtid Norges Handels- og Sjøfartstidende Norges Kvinder Norske Intelligenssedler Ny Tid Ofotens Folkeblad Ofotens Tidende Porsgrunds Dagblad Riksmaalsbladet Ringerikes Blad Rjukan Dagblad Rogaland Romeriket Romsdals Budstikke Romsdalsposten Sandefjords Blad Sarpen Skolebladet Social- Demokrat Social-Demokraten Stavanger Aftenblad Stavangeren Sunnmørsposten Sørlandet Sørlandets Social-Demokrat Teledølen Telemark Arbeiderblad Tidens Tegn Trondhjems Adresseavis Tønsbergs Blad Under Dusken Urd Varden Vardø Tidende Velgeren Verdens Gang Vestfold Vestfold Arbeiderblad Vestlandske Tidende Vestmar Vår Skole Ørebladet Østlandets Blad Østlands-Posten Østlendingen Aalesunds Avis

4 1ste Mai Varg i Veum (1916) Smaa Skuespil (1917) Drengen (1917) Smaa (1918) Edbrødre (1918) Salige er de Enfoldige (1920) Ringen. Syv (1921) Dyret med Glorien (1922) Den glade Gaard (1923) Aftenposten Agderposten Arbeider-Avisen Arbeiderbladet Arbeidet Arbeidets Rett Bergens Aftenblad Bergens Arbeiderblad Bergens Tidende Bodø Tidende Christianssands Tidende Dagbladet Dagen Dagsposten Den 17de Mai Den Nye Tid Det tyvende aarhundrede Drammens Tidende Eidsvold Blad Fjordabladet Folket Folketidende For Hjem og Samfund 1920 nr nr. 7 Fredrikshalds Avis Fredrikstad Blad Fredrikstad Dagblad Fremskridt Fritt Folk Fylkestidende Fædrelandsvennen Glommen Godtemplarbladet Grenmar Gudbrandsdølen Gula Tidend Gængangeren Halden Arbeiderblad Hamar Stiftstidende Haugesunds Avis Haugesunds Dagblad Hedemarkens Indlandsposten Indtrøndelagen Jarlsberg Jarlsberg og Larviks Karmøy-Posten Kirke og Kultur Kongsberg Dagblad Kongsberg Tidende Langesunds Blad Lofotposten Laagen Middagsavisen Morgenavisen Morgenbladet Morgenposten Moss Avis

5 Varg i Veum (1916) Smaa Skuespil (1917) Drengen (1917) Smaa (1918) Edbrødre (1918) Salige er de Enfoldige (1920) Ringen. Syv (1921) Dyret med Glorien (1922) Den glade Gaard (1923) Moss og Omegn Arbeiderblad Moss Tilskuer Nationen Nidaros Nordkapp Nordlandsposten Nordre Trondhjems Norges Fremtid Norges Handels- og Sjøfartstidende Norges Kvinder Norske Intelligenssedler Ny Tid Ofotens Folkeblad Ofotens Tidende Porsgrunds Dagblad Riksmaalsbladet Ringerikes Blad Rjukan Dagblad Rogaland Romeriket Romsdals Budstikke Romsdalsposten Sandefjords Blad Sarpen Skolebladet Social- Demokrat Social-Demokraten Stavanger Aftenblad Stavangeren Sunnmørsposten Sørlandet Sørlandets Social-Demokrat Teledølen Telemark Arbeiderblad Tidens Tegn Trondhjems Adresseavis Tønsbergs Blad Under Dusken Urd Varden Vardø Tidende Velgeren Verdens Gang Vestfold Vestfold Arbeiderblad Vestlandske Tidende Vestmar Vår Skole Ørebladet Østlandets Blad Østlands-Posten Østlendingen Aalesunds Avis

6 Leg med Straa (1923) Skibe paa Himlen (1925) Natten og Drømmen (1926) Den uerfarne Rejsende (1927) Hugleik den haardtsejlende (1928) En Dag tilovers (1929) Svartfugl (1929) Jón Arason (1930) 1ste Mai Aftenposten Arbeider-Avisen Arbeiderbladet Arbeidet Arbeidets Rett Bergens Aftenblad Bergens Arbeiderblad Bergens Tidende Bodø Tidende Bøndernes Blad Christianssands Tidende Dagbladet Dagsposten Den 17de Mai Den Nye Tid Det tyvende aarhundrede Drammens Tidende Eidsvold Blad Fjordabladet For Hjem og Samfund Fredrikshalds Avis Fredrikstad Blad Fredrikstad Dagblad Fremskridt Fritt Folk Fylkestidende Glommen Grenmar Gudbrandsdølen Gula Tidend Gængangeren Halden Arbeiderblad Hamar Stiftstidende Haugesunds Avis Haugesunds Dagblad Hedemarkens Indlandsposten Jarlsberg Jarlsberg og Larviks Karmøy-Posten Kirke og Kultur 1931 nr. 3 Kongsberg Dagblad Kongsberg Tidende Langesunds Blad Lofotposten Middagsavisen Morgenavisen Morgenbladet Morgenposten Moss Avis Moss og Omegn Arbeiderblad Moss Tilskuer Nationen Nidaros

7 Leg med Straa (1923) Skibe paa Himlen (1925) Natten og Drømmen (1926) Den uerfarne Rejsende (1927) Hugleik den haardtsejlende (1928) En Dag tilovers (1929) Svartfugl (1929) Jón Arason (1930) Nordkapp Nordlandsposten Nordre Trondhjems Norges Fremtid Norges Handels- og Sjøfartstidende Norges Kvinder Ny Tid Ofotens Folkeblad Ofotens Tidende Porsgrunds Dagblad Riksmaalsbladet Ringerikes Blad Rjukan Dagblad Rogaland Romsdals Budstikke Romsdalsposten Sandefjords Blad Sarpen Skolebladet Social-Demokrat Social-Demokraten Stavanger Aftenblad Stavangeren Sunnmørsposten Sørlandet Teledølen Telemark Arbeiderblad Tidens Tegn Trondhjems Adresseavis Tønsbergs Blad Under Dusken Urd Varden Vardø Tidende Velgeren Verdens Gang Vestfold Vestfold Arbeiderblad Vestlandske Tidende Vestmar Vår Skole Ørebladet Østlandets Blad Østlands-Posten Østlendingen Aalesunds Avis Aalesunds Tidende

8 Rævepelsene (1930) Verdens Glæder (1931) Samlede Romaner (1932) Vikivaki (1932) De Blindes Hus (1933) Jord (1933) Hvide-Krist (1934) Graamand (1936) 1ste Mai Aftenposten Arbeider-Avisen Arbeiderbladet Arbeidet Arbeidets Rett Bergens Aftenblad Bergens Arbeiderblad Bergens Tidende Bodø Tidende Bøndernes Blad Christianssands Tidende Dagbladet Dagsposten Den 17de Mai Den Nye Tid Det tyvende aarhundrede Drammens Tidende Eidsvold Blad Fjordabladet For Hjem og Samfund Fredrikshalds Avis Fredrikstad Blad Fredrikstad Dagblad Fremskridt Fritt Folk Fylkestidende Glommen Grenmar Gudbrandsdølen Gula Tidend Gængangeren Halden Arbeiderblad Hamar Stiftstidende Haugesunds Avis Haugesunds Dagblad Hedemarkens Indlandsposten Jarlsberg Jarlsberg og Larviks Karmøy-Posten Kirke og Kultur Kongsberg Dagblad Kongsberg Tidende Langesunds Blad Lofotposten Middagsavisen Morgenavisen Morgenbladet Morgenposten Moss Avis Moss og Omegn Arbeiderblad Moss Tilskuer Nationen Nidaros

9 Rævepelsene (1930) Verdens Glæder (1931) Samlede Romaner (1932) Vikivaki (1932) De Blindes Hus (1933) Jord (1933) Hvide-Krist (1934) Graamand (1936) Nordkapp Nordlandsposten Nordre Trondhjems Norges Fremtid Norges Handels- og Sjøfartstidende Norges Kvinder Ny Tid Ofotens Folkeblad Ofotens Tidende Porsgrunds Dagblad Riksmaalsbladet Ringerikes Blad Rjukan Dagblad Rogaland Romsdals Budstikke Romsdalsposten Sandefjords Blad Sarpen Skolebladet Social-Demokrat Social-Demokraten Stavanger Aftenblad Stavangeren Sunnmørsposten Sørlandet Teledølen Telemark Arbeiderblad Tidens Tegn Trondhjems Adresseavis Tønsbergs Blad Under Dusken Urd Varden Vardø Tidende Velgeren Verdens Gang Vestfold Vestfold Arbeiderblad Vestlandske Tidende Vestmar Vår Skole Ørebladet Østlandets Blad Østlands-Posten Østlendingen Aalesunds Avis Aalesunds Tidende

10 Advent (1937) 1ste Mai Aftenposten Trylle og andet Smaakram (1939) Arbeider-Avisen Arbeiderbladet Arbeidet Arbeidets Rett Bergens Aftenblad Bergens Arbeiderblad Bergens Tidende Brandur paa Bjarg (1942) Sjælemesse (1953) Sonate ved Havet (1955) Bodø Tidende Bøndernes Blad Christianssands Tidende Dagbladet Dagsposten Den 17de Mai Den Nye Tid Det tyvende aarhundrede Drammens Tidende Eidsvold Blad Fjordabladet For Hjem og Samfund Fredrikshalds Avis Fredrikstad Blad Fredrikstad Dagblad Fremskridt Fritt Folk Fylkestidende Glommen Grenmar Gudbrandsdølen Gula Tidend Gængangeren Halden Arbeiderblad Hamar Stiftstidende Haugesunds Avis Haugesunds Dagblad Hedemarkens Indlandsposten Jarlsberg Jarlsberg og Larviks Karmøy-Posten Kirke og Kultur Kongsberg Dagblad Kongsberg Tidende Langesunds Blad Lofotposten Middagsavisen Morgenavisen Morgenbladet Morgenposten Moss Avis Moss og Omegn Arbeiderblad Moss Tilskuer Nationen Nidaros

11 Nordkapp Advent (1937) Trylle og andet Smaakram (1939) Brandur paa Bjarg (1942) Sjælemesse (1953) Sonate ved Havet (1955) Nordlandsposten Nordre Trondhjems Norges Fremtid Norges Handels- og Sjøfartstidende Norges Kvinder Ny Tid Ofotens Folkeblad Ofotens Tidende Porsgrunds Dagblad Riksmaalsbladet Ringerikes Blad Rjukan Dagblad Rogaland Romsdals Budstikke Romsdalsposten Sandefjords Blad Sarpen Skolebladet Social-Demokrat Social-Demokraten Stavanger Aftenblad Stavangeren Sunnmørsposten Sørlandet Teledølen Telemark Arbeiderblad Tidens Tegn Trondhjems Adresseavis Tønsbergs Blad Under Dusken Urd Varden Vardø Tidende Velgeren Verdens Gang Vestfold Vestfold Arbeiderblad Vestlandske Tidende Vestmar Vår Skole Ørebladet Østlandets Blad Østlands-Posten Østlendingen Aalesunds Avis Aalesunds Tidende

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, Tredie Række No TABELLER VEDKOMMENDE ARBEIDSLØNNINGER. I AARENE 1890 og 1895.

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, Tredie Række No TABELLER VEDKOMMENDE ARBEIDSLØNNINGER. I AARENE 1890 og 1895. NORGES OFFICIELLE STATISTIK, Tredie Række. TABELLER VEDKOMMENDE ARBEIDSLØNNINGER I AARENE 0 og (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers pendant les années 0 et ) UDGIVNE AF DET STATISTISKE

Læs mere

arte jul sølv, krystall og ferskvannsperler

arte jul sølv, krystall og ferskvannsperler 1 arte jul 2 3 S Sankta vart senker natten seg i stall og stuer. Solen har gått sin vei, skyggene truer. Inn i vårt mørke hus stiger med tente lys, Lucia, Sankta Lucia! kr. 1190,- sølv, krystaller og ferskvannsperler

Læs mere

Norges Fotballforbund Ullevaal Stadion N-0840 Oslo tlf: 04 420 www.fotball.no

Norges Fotballforbund Ullevaal Stadion N-0840 Oslo tlf: 04 420 www.fotball.no Runde 1 Søndag 7/4 Bodø/Glimt - Ull/Kisa Follo - Bryne Fredrikstad - Hødd HamKam - Stabæk Kongsvinger - Mjøndalen Kristiansund BK - Elverum Ranheim - Vard Haugesund Strømmen - Sandefjord Runde 2 Søndag

Læs mere

design baby www.raumaull.no Mod. 205-11 Forhandler: HOVEDFOrHanDlErE av raumagarn: * Tilsluttet Norges Husflidslag

design baby www.raumaull.no Mod. 205-11 Forhandler: HOVEDFOrHanDlErE av raumagarn: * Tilsluttet Norges Husflidslag HOVEDFOrHanDlErE av raumagarn: * Tilsluttet Norges Husflidslag alta: Kilden, tlf. 78 44 01 01. andebu: Vevkroken, Grantoppen, tlf 94 13 71 10. arendal*: Husfliden, tlf. 37 00 53 10. bardufoss: Husfliden

Læs mere

BABY FESTDRAKT 21 www.raumaull.no

BABY FESTDRAKT 21 www.raumaull.no BABY FESTDRAKT 21 MOD. 6 2 Kåpe. Baby Panda MOD. 6 Kjole. Baby Panda 3 MOD. 7 4 Knebukse, jakke, lue og strømper. Baby Panda MOD. 7 Knebukse, jakke og strømper. Baby Panda 5 MOD. 10 6 Nikkers og vest.

Læs mere

NORGES SPARERANKER TABELLER NORGES OFFICIELLE STATISTIK. I AARET 1902. Fjerde Række Nr. 71. DET STATISTISKE CENTRALBUREAU.

NORGES SPARERANKER TABELLER NORGES OFFICIELLE STATISTIK. I AARET 1902. Fjerde Række Nr. 71. DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Fjerde Række 71. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES SPARERANKER I AARET 1902. (Statistique des caisses d'épargne pour l'année 1902.) UDGIVNE AF DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. KRISTIANIA.

Læs mere

ved Arne Carlsen Bureauchef Kristiania H. Aschehoug & Co.s Forlag 1900 Kilde:

ved Arne Carlsen Bureauchef Kristiania H. Aschehoug & Co.s Forlag 1900 Kilde: Utrag fra Den almindelige bygningslovgivning ved Arne Carlsen Bureauchef Kristiania H. Aschehoug & Co.s Forlag 1900 Kilde: http://urn.nb.no/urn:nbn:no-nb_digibok_2013062008043 Lov om bygningsvæsenet for

Læs mere

Layout Gunnar Kühle-Hansen. Foto Thomas Barstad og NBFs bildearkiv. Oversettelse S. Haider Hussain. Trykk PDC Tangen. Utgitt av Norges Blindeforbund

Layout Gunnar Kühle-Hansen. Foto Thomas Barstad og NBFs bildearkiv. Oversettelse S. Haider Hussain. Trykk PDC Tangen. Utgitt av Norges Blindeforbund Layout Gunnar Kühle-Hansen. Foto Thomas Barstad og NBFs bildearkiv. Oversettelse S. Haider Hussain. Trykk PDC Tangen. Utgitt av Norges Blindeforbund informasjonsavdeling, 2003. 42 Norske Synshemmedes Sjakkforbund

Læs mere

Spilleplan Tippeligaen 2011

Spilleplan Tippeligaen 2011 Spilleplan Tippeligaen 2011 Runde 1 20/3 Runde 16 Lørdag 16/7 Strømsgodset - Sogndal Molde - Haugesund Tromsø - Haugesund Runde 16 17/7 Aalesund - Fredrikstad Strømsgodset - Start Brann - Rosenborg Fredrikstad

Læs mere

Den kgl. norske Kunst- og Ilaandurksskole

Den kgl. norske Kunst- og Ilaandurksskole Aarsberetning fra Den kgl. norske Kunst- og Ilaandurksskole i Christiania. Skoleaaret 1899 i000. Christiania. Morten Johansens Bogtrykkeri. 1900. Skole-Efterretninger for Skoleaaret 1899-1900. Skolens

Læs mere

Norges officielle Statistik, Tredie Række,

Norges officielle Statistik, Tredie Række, Norges officielle Statistik, Tredie Række, (Statistique officielle de la Norvége, troisiéme série.) - findes opferte i Fortegnelse over Norges officielle Statistik ni. v. - 0 Juni, S. -. - - findes opferte

Læs mere

Norges officielle Statistik, Tredie Række.

Norges officielle Statistik, Tredie Række. Norges officielle Statistik, Tredie Række. (Statistique officielle de la Norvége, troisieme série.) No. -85 findes opførte i Fortegnelse over Norges officielle Statistik m. v. 88-0 Juni 889, S. -7. 86-46

Læs mere

17- Norges officielle Statistik, Tredie Række,

17- Norges officielle Statistik, Tredie Række, Norges officielle Statistik, Tredie Række, (Statistique officielle de la Norvége, troisième série.) No. 85 findes opførte i Fortegnelse over Norges officielle Statistik in. v. 880 Juni 889, S. 7. 86. Strafarbeidsanstalter

Læs mere

Gruppepsykoterapeuter i Norge

Gruppepsykoterapeuter i Norge Gruppepsykoterapeuter i Norge Dette er en liste over privatpraktiserende terapeuter som er medlemmer i Norsk Gruppepsykoterapeutisk Forening (NGPF). De fleste har 3- eller 5-årig isk etterutdanning, og

Læs mere

Du finner alt på ett sted!

Du finner alt på ett sted! Du finner alt på ett sted! Perform+Easy2Clean Base medium, 9,5L Professional P6 10L systemrabatt - 8% ekstra rabatt Jotaproff Prosjekt vegg/tak A-base, 9L Norges ledende distributør av overflateprodukter

Læs mere

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET Alfabetisk liste (pr. 1/7 2007) Aalborg Amtstidende (Aalborg) 1889-1971 Aalborg Stifts Adresse-Avis (Aalborg)(A.Borck) 1818-1827 Fortsættes som: Aalborg Stiftstidende Aalborg

Læs mere

Tekst og data: Lars Dagnæs, TRANSECO2 Udgivet: Juni 2016 Korttegning: Kasper Hove Pedersen, Region Syddanmark Forsidefoto: Lars Dagnæs

Tekst og data: Lars Dagnæs, TRANSECO2 Udgivet: Juni 2016 Korttegning: Kasper Hove Pedersen, Region Syddanmark Forsidefoto: Lars Dagnæs Tekst og data: Lars Dagnæs, TRANSECO2 Udgivet: Juni 2016 Korttegning: Kasper Hove Pedersen, Region Syddanmark Forsidefoto: Lars Dagnæs 1 Indhold Partnere 2016... 4 TEN-T, transeuropæisk transportnet...

Læs mere

Thursday, January 17, 1/8

Thursday, January 17, 1/8 1/8 AAMULEHTI 00358 3 266 61 11 00358 3 266 6259 7 ggr/v. 133779 ACTA ODONTOLOGICA SCANDINAVICA 0047 22 12 98 80 0047 22 12 98 90 6 ggr/d. 700 ADRESSEAVISEN 0047 72 50 00 00 0047 72 50 15 00 6 ggr/d. 88885

Læs mere

Idrettsregistreringen 2005 - SF45 Norges Svømmeforbund - aktivitetstall/status pr kategori 06.01.2005 kl 14.20

Idrettsregistreringen 2005 - SF45 Norges Svømmeforbund - aktivitetstall/status pr kategori 06.01.2005 kl 14.20 Idrettsregistreringen 2005 - SF45 Norges Svømmeforbund - aktivitetstall/status pr kategori 06.01.2005 kl 14.20 Klubber i svart er ferdig med registreringen Klubber i rødt må registrere Klubber i blått

Læs mere

D v. \\aiklv_jl UDGIVET AI-7. (BULLETIN DU TRAVAIL DU BUREAU CEATTRAL DE STATISTIQUE DU RO.17AU1VIE DE ivorvege) TREDIE!MING. (TROISILWE ANNÉE) 1905.

D v. \\aiklv_jl UDGIVET AI-7. (BULLETIN DU TRAVAIL DU BUREAU CEATTRAL DE STATISTIQUE DU RO.17AU1VIE DE ivorvege) TREDIE!MING. (TROISILWE ANNÉE) 1905. ARB-pine ;,\\ R D v \\aiklv_jl UDGIVET AI- DET STATISTISKE CENTRALBUREA. (BULLETIN DU TRAVAIL DU BUREAU CEATTRAL DE STATISTIQUE DU RO.AUVIE DE ivorvege) TREDIE!MING. (TROISILWE ANNÉE) 0. KRISTIANIA. I

Læs mere

Den kg1. norske Kunst- og Haandwerksskole

Den kg1. norske Kunst- og Haandwerksskole Aarsberetning fra Den kg1. norske Kunst- og Haandwerksskole i Christiania. Skoleaaret 1902-1903. Christiania. Morten Johansens Bogtrykkeri. 1903. Skole-Efterretnin g er for Skoleaaret 1902-1903. Skolens

Læs mere

Norges officielle Statistik, Femte Række.

Norges officielle Statistik, Femte Række. Norges officielle Statistik, Femte Række. (Statistique officielle de la Norvège, Cinquième série.) Trykt 906: Nr.. Sindssygeasylernes Virksomhed 90. (Hospices d'aliénés.). Folkemængdens Bevægelse 90 og

Læs mere

SKIFTEVESENET I NORGE

SKIFTEVESENET I NORGE B. No.. TABELLER VEDKOMMENDE SKIFTEVESENET I NORGE I SAMT DEN KONGELIGE NORSKE REGJERINGS UNDERDANIGSTE INDSTILLING AF DE JULI. chni:.anta. B. No, Tabel I, 0-NMR, over de i Aaret ved Rigets Fra henstode

Læs mere

Norges Officielle Statistik, række V. (Statistique officielle de la Norvége, série V.)

Norges Officielle Statistik, række V. (Statistique officielle de la Norvége, série V.) Norges Officielle Statistik, række V (Statistique officielle de la Norvége, série V) Trykt 906: Nr Sindssygeasylernes Virksomhed 90 (Hospices d'aliénés) Folkernsengdens Bevægelse 90 og 90 (Mouvement de

Læs mere

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V. 4. 3 December 1900. Hovedoversigt. (Recensement du 3 Décembre 1900: Aperçu général) Udgivet af

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V. 4. 3 December 1900. Hovedoversigt. (Recensement du 3 Décembre 1900: Aperçu général) Udgivet af NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V. 4. 3 December 900. Folketællingen i Kong Hovedoversigt. (Recensement du 3 Décembre 900: Aperçu général) Udgivet af Det statistiske Centralbureau. ' > * Kristiania. I Kommission

Læs mere

KAMPANJE. Botneskilt as totalleverandør av skilt og trafikksikring.

KAMPANJE. Botneskilt as totalleverandør av skilt og trafikksikring. Botneskilt as totalleverandør av skilt og trafikksikring. Kampanjen varer fra uke 9-15. Forbehold om trykkfeil og utsolgt. Alle priser i samarbeid med våre leverandører. Bentsrudveien 19, 3080 Holmestrand

Læs mere

Fjerde Række Nr. 60. TABELLER VEDKOMMENDE I AARET (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers en 1900) UDGIVNE AF KRISTIANIA.

Fjerde Række Nr. 60. TABELLER VEDKOMMENDE I AARET (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers en 1900) UDGIVNE AF KRISTIANIA. NORGES OFFICIELLE STATISTIK, Fjerde Række Nr. 60. TABELLER VEDKOMMENDE ARBEIDSLØNNINGER I AARET 00. (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers en 00) UDGIVNE AF DET STATISTISKE CENTRALBUREAU.

Læs mere

Kurs for nyregistrerte enkeltpersonforetak og aksjeselskap 2018 Dag Dato Type Sted Kurslokale Adresse Klokkeslett Frist

Kurs for nyregistrerte enkeltpersonforetak og aksjeselskap 2018 Dag Dato Type Sted Kurslokale Adresse Klokkeslett Frist Kurs for nyregistrerte enkeltpersonforetak og aksjeselskap 2018 Dag Dato Type Sted Kurslokale Adresse Klokkeslett Frist mandag 15.01.2018 ENK Oslo Oslo skattekvartalet Schweigaards gate 17 12:30-17:00

Læs mere

REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING

REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING 2014 Ajourført pr. 28. marts 2014 2 Indholdsfortegnelse (klikbar) JYLLAND... 6 ÅBENRÅ... 6 ÅLBORG... 8 ÅLESTRUP... 12 ALLINGÅBRO... 12 ÅRHUS... 12 ÅRS... 18

Læs mere

Aktivitetstall IR Norges Svømmeforbund (Aktive medlemmer) 16.01.2015 kl 10.00

Aktivitetstall IR Norges Svømmeforbund (Aktive medlemmer) 16.01.2015 kl 10.00 Kvinner Menn Sum 0-5 6-12 13-19 20-25 26- Sum 0-5 6-12 13-19 20-25 26- Sum Agder Svømmekrets 34 187 83 10 93 407 41 179 65 12 89 386 793 Arendal SK 20 100 50 10 60 240 20 100 50 10 60 240 480 Farsund Svømmeklubb

Læs mere

Udgivet: Januar 2009 Korttegning: Institut for Maritim forskning og Innovation, Syddansk Universitet

Udgivet: Januar 2009 Korttegning: Institut for Maritim forskning og Innovation, Syddansk Universitet Transportstatistik NTN korridoren 2008 Udgivet: Januar 2009 Korttegning: Institut for Maritim forskning og Innovation, Syddansk Universitet 2 Indholdsfortegnelse NTN korridoren... 4 Vejnettet... 7 Banenettet...

Læs mere

NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Reekke No. 295. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES POSTVIESEN FOR AARET 1897. (Statistique postale pour rannée 1897.

NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Reekke No. 295. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES POSTVIESEN FOR AARET 1897. (Statistique postale pour rannée 1897. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Reekke No. 295. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES POSTVIESEN FOR AARET (Statistique postale pour rannée ) UDGIVEN AF DEPARTEMENTET FOR DE OFFENTLIGE ARBEIDER, POSTSTYRELSEN.

Læs mere

Norges officielle Statistik, Femte Ræ kke. (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.)

Norges officielle Statistik, Femte Ræ kke. (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.) Norges officielle Statistik, Femte Ræ kke. (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.). Sindssygeasylernes Virksomhed 90. (Hospices d'aliénés.) -. Folkemængdens Bevægelse 90 og 90. (Mouvement

Læs mere

NORGES OFFICIELLE STATISTIK. VI KOMMUNEVALGENE (Élections en 1916 pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av

NORGES OFFICIELLE STATISTIK. VI KOMMUNEVALGENE (Élections en 1916 pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av NORGES OFFICIELLE STATISTIK. VI. 0. KOMMUNEVALGENE. (Élections en pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av DET STATISTISKE CENTRALBYRAA. KRISTIANIA. I KOMMISSSION HOS H. ASCHEHOUG & CO.. Kommunevalgene

Læs mere

DEN KGL. NORSKE KUNST- 06 HAANDWERKSSKOL

DEN KGL. NORSKE KUNST- 06 HAANDWERKSSKOL DEN KGL. NORSKE KUNST- 06 HAANDWERKSSKOL I CHRISTIANIA AARSEERETNING FOR SKOLEAARET 1907-1908 20 MORTEN JOHANSENS BOGTRYKKERI - CHRISTIANIA 1908 Skole-Efterretninger for Skoleaaret 1907-1908. Skolens Overbestyrelse:

Læs mere

Valg 11-13/3 Kanal 18-20/3 Kanal Runde 1 Valg Runde 2 TV 2 Fredag 11. mars kl. 19.00 Aalesund - Stabæk TV 2 Zebra/TV 2 Sumo TV 2 Fredag 18. mars kl. 19.00 Tromsø - Start TV 2 Zebra/TV 2 Sumo TV 2 Lørdag

Læs mere

Norvège 2012 mars mars avril avril avril avril

Norvège 2012 mars mars avril avril avril avril Norvège 2012 26 mars 123412 01 Nor Sandnes Ulf Viking FK 2:2 410145 452143 01 Nor Vålerenga Fotball FK Haugesund 2:1 543250 324513 01 Nor Tromsø IL Fredrikstad FK 1:0 103432 413443 01 Nor Stabæk Fotball

Læs mere

Fiskesommer Fiskekurs for foreldre Minikurs sjømeite Kurs i fluekasting Kurs i praktisk fluefiske

Fiskesommer Fiskekurs for foreldre Minikurs sjømeite Kurs i fluekasting Kurs i praktisk fluefiske Forening/ fylke Aktivitet Akershus Fenstad Jeger og Fiskerforeni Fiskesommer Fiskevinter/ Kurs i fluekasting Temakvelder Asker Jff Fiskesommer Aurskog Jff Fiskesommer Fiskevinter Bjerke Jff Fiskesommer

Læs mere

Betalte hverdagsaviser

Betalte hverdagsaviser Betalte hverdagsaviser 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Landsdækkende B.T. 111.795 101.882 96.240 92.735 88.214 82.024

Læs mere

FATTIGSTATISTIK FOR 1869

FATTIGSTATISTIK FOR 1869 A. lao.. FATTIGSTATISTIK FOR UDGIVEN AF DEPARTEMENTET FOR KIRKE- OG UNDERVISNINGSVÆSENET. KRISTIANIA - B. M. BENTZEN.. RfJSUMPJ. La présente statistique contient: 0 TABLEAU de tous les pauvres assistés

Læs mere

Norges officielle Statistik, Fjerde Række, (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.)

Norges officielle Statistik, Fjerde Række, (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.) Norges officielle Statistik, Fjerde Række, (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.) Nr.. Sundhedstilstanden og Medicinalforholdene 898. (Rapport sur l'état sanitaire et niédical.) -. Sindssygeasylernes

Læs mere

Norges Officielle Statistik, række V. (Statistique Officielle de la Norvége, série V.)

Norges Officielle Statistik, række V. (Statistique Officielle de la Norvége, série V.) Norges Officielle Statistik, række V. (Statistique Officielle de la Norvége, série V.) Nr. -8 findes opfort i Fortegnelse over Norges Officielle Statistik juli 889 december 90. - 9-8 se omslaget paa verker

Læs mere

NORGES POSTVÆSEN TABELLER FOR AARET 4889. NORGES OFFICIELLE STATISTIK, (Statistique postale pour l'année 1889). Tredie Række No. 115.

NORGES POSTVÆSEN TABELLER FOR AARET 4889. NORGES OFFICIELLE STATISTIK, (Statistique postale pour l'année 1889). Tredie Række No. 115. , = NORGES OFFICIELLE STATISTIK, Tredie Række No. 115. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES POSTVÆSEN FOR AARET 4889. (Statistique postale pour l'année 1889). Udgivne af Departementet for det Indre, Poststyrelsen.

Læs mere

Norges officielle Statistik, række V. (Statistique officielle de la Norvège, série V.)

Norges officielle Statistik, række V. (Statistique officielle de la Norvège, série V.) Norges officielle Statistik, række V. (Statistique officielle de la Norvège, série V.) Nr. 1-77 vil findes opført i Fortegnelse over Norges Officielle Statistik m. v. - 1 januar 1906-31 december 1908.

Læs mere

Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.)

Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.) Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, quatrième série.) Nr. I. Sundhedstilstanden og Medicinalforholdene 1898. (Rapport sur l'état sanitaire et médical.). Sindssygeasylernes

Læs mere

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers en 1910.) Utgit av

NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V (Gages annuels des domestiques et salaires des ouvriers en 1910.) Utgit av NORGES OFFICIELLE STATISTIK, V.. ARBEIDSLØNNINGER 90. (Gages annuels des domestques et salares des ouvrers en 90.) Utgt av DET STATISTISKE CENTRALBYBAA. KRISTIANIA. I KOMMISSION HOS H. ASCHEHOUG & CO.

Læs mere

Af Norges officielle Statistik er udkommet:

Af Norges officielle Statistik er udkommet: Af Norges officielle Statistik er udkommet: Ældre Række ( A. No. i. Skolestatistik. 8-78. Hefter. For 87 omhandle Beretningerne kun Almueskolevæsenet og alene for 87 og 870 Almueskolevæsenet i Byerne.

Læs mere

Askøy HSL c/o Karlsen Turvogn Slettebrekkdalen 3 5303 Follese Kontaktperson: Jan Petter Karlsen Tlf: 92 28 20 96 E-post: post@karlsenturvogn.

Askøy HSL c/o Karlsen Turvogn Slettebrekkdalen 3 5303 Follese Kontaktperson: Jan Petter Karlsen Tlf: 92 28 20 96 E-post: post@karlsenturvogn. Alta HSL- Fleridretter Postboks 1339 9505 Alta NO-9513 Alta Kontaktperson: Lill Oddny Kvivesen Tlf: 78 43 46 02/ 957 34 111 anbri-e@online.no http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=60101 Alta IF

Læs mere

Norges officielle Statistik, Fjerde Række.

Norges officielle Statistik, Fjerde Række. 4 Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrième série.) 1. Sundhedstilstanden og Medicinalforholdene 1898. (Rapport sur l'état sanitaire et médical.) 2. Sindssygeasylernes

Læs mere

NORGES SKIBSFART TABELLER NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Række No KRISTIANIA DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. I AARET 1890.

NORGES SKIBSFART TABELLER NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Række No KRISTIANIA DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. I AARET 1890. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Række No. 9. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES SKIBSFART I AARET 890. (Statistique de la navigation de la Norvége pendant l'année 890) UDGIVNE AF DET STATISTISKE CENTRALBUREAU.

Læs mere

Fattigstatistik NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Aaret 1899. (Statistique de l'assistance publique pour l'année 1899) Fjerde Række Nr. 46.

Fattigstatistik NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Aaret 1899. (Statistique de l'assistance publique pour l'année 1899) Fjerde Række Nr. 46. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Fjerde Række Nr.. Fattigstatistik for Aaret 1. (Statistique de l'assistance publique pour l'année 1) Udgiven af Det statistiske Centralbureau. KRISTIANIA. Kommission hos H.

Læs mere

by soccer library Table of Contents Index Content Page

by soccer library Table of Contents Index Content Page Table of Contents Index Content Page Tippeligaen Season 2011 by soccer library I League Tables... 2 II Fixtures & Results... 5 III Player Statistics... 9 IV Clubs... 10 Aalesund... 11 Brann... 13 Fredrikstad...

Læs mere

Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrième série.)

Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrième série.) Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrième série.) Nr. findes opferte i Fortegnelse over Norges officielle Statistik in. v. Januar 90 December 90, Side

Læs mere

Transportstatistik 2006 NTN korridoren. Facts og udviklingstende nser

Transportstatistik 2006 NTN korridoren. Facts og udviklingstende nser Transportstatistik 2006 NTN korridoren Facts og udviklingstende nser Indhold Forord... 4 NTN korridoren... 6 Vejnettet... 10 Banenettet... 14 Havne... 18 Lufthavne... 22 Færger... 24 Trafikvolumen i korridoren...

Læs mere

1910. (Élections en 1910 pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av DET STATISTISKE CENTRALBYRAA.

1910. (Élections en 1910 pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av DET STATISTISKE CENTRALBYRAA. N O R G E S O F F I C I E L L E S T A T I S T I K. V., KOMMUNEVALGENE 0. (Élections en 0 pour les conseils communaux et municipaux.) Utgit av DET STATISTISKE CENTRALBYRAA. KRISTIANIA. I KOMMISSION HOS

Læs mere

Bidrag til en norsk Befolkningsstatistik.

Bidrag til en norsk Befolkningsstatistik. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. UDGIVEN I AARET 882. NY RÆKKE. C. No.. Bidrag til en norsk Befolkningsstatistik. Indledning til Tabeller indeholdende Resultaterne af Folketællingen i Norge i Januar 876. Udgivet

Læs mere

NORGES SKIBSFART TABELLER I A.ARET 1878. C. No. 3b. DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. KRISTIANIA. VEDKOMMENDE UDGIVNE AF I 880.

NORGES SKIBSFART TABELLER I A.ARET 1878. C. No. 3b. DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. KRISTIANIA. VEDKOMMENDE UDGIVNE AF I 880. C. No. b. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES SKIBSFART I A.ARET 88. UDGIVNE AF DET STATISTISKE CENTRALBUREAU. KRISTIANIA. TRYKT I DET STEENSKE BOGTRYKKERI. I 880. Norges Handelsflaade er i 88 bleven forøget

Læs mere

Gruppepsykoterapeuter i Norge

Gruppepsykoterapeuter i Norge Gruppepsykoterapeuter i Norge Dette er en liste over privatpraktiserende terapeuter som er medlemmer i Norsk Gruppepsykoterapeutisk Forening (NGPF). De fleste har 3- eller 5-årig isk etterutdanning, og

Læs mere

NORGES KOMMUNALE FINANTSER t

NORGES KOMMUNALE FINANTSER t STATISTIK OVER NORGES KOMMUNALE FINANTSER t I ADRET 1877, UDGIVET AF DET STATISTISKE CENTRALBUREAU KRISTIANIA. TRYST I RINGVOLDS BOGTRYKKERI. 1881. Indhold. Table des matières. Side. Pages. V Indledning

Læs mere

Østre Gasværk Teater

Østre Gasværk Teater Spørgsmål 2: Hvilken betydning har de enkelte forhold, når du vælger at gå i teatret? - De skuespillere, der er med i stykket Meget lille betydning 1 3% 3% 1% 2% 6% 1% 3% 3% 4% 1% 6% Lille betydning 2

Læs mere

Forhandlernr Forhandlernavn Ordrenr Markedsmodelltekst Markedsmod Fargetekst 773 MØLLER BIL FOLLO AS A1 SB 125 HK TFSI SPORT 2015 MYTHOSSORT

Forhandlernr Forhandlernavn Ordrenr Markedsmodelltekst Markedsmod Fargetekst 773 MØLLER BIL FOLLO AS A1 SB 125 HK TFSI SPORT 2015 MYTHOSSORT AUDI A1 SB 773 MØLLER BIL FOLLO AS 75327 A1 SB 125 HK TFSI SPORT 2015 MYTHOSSORT 011 Møller Bil Vest AS 197 A1 SB 125 HK TFSI S TRO SPORT 2015 DAYTONAGRÅ 390 MØLLER BIL HAUGESUND AS 10055 A1 SB 125 HK

Læs mere

Norges officielle Statistik, Femte Række. (Statistique officielle de la Norvège, Cinquième série.)

Norges officielle Statistik, Femte Række. (Statistique officielle de la Norvège, Cinquième série.) orges officielle Statistik, Femte Række. (Statistique officielle de la orvège, Cinquième série.) Trykt 0: r.. Sindssygeasylernes Virksomhed 0. (Hospices d'aliénés.) -. Folkemængdens Bevægelse 0 og 0. (Mouvement

Læs mere

NorgesIndshrifier medde,wldre(un er.

NorgesIndshrifier medde,wldre(un er. ,,ffi Norgesndshrifier medde,wldre(un er. Det Norske Historiske, Kildeskriftfond. Sdie Bind. Ved Magnus Olsen. Sdie Hefte, Slutningshefte. :::--=-_-:1- gtrp@ tlr, Christiania. Hoveclkommission hos Jacob

Læs mere

Fredag 9. August 1912. Omsat. Obligationer. Norske amortisable Stats-Obl. 1911 1894. pct.

Fredag 9. August 1912. Omsat. Obligationer. Norske amortisable Stats-Obl. 1911 1894. pct. Kristiania, Dampkjeler, overhetere (Steinmullers Fureka damppumper, centrifugalpumper, jevnstramsrt&mpmaskiner samt alm dampmaskiner for mættet og overlistet damp, Fosters lokomobiler, Foonomiser av egen

Læs mere

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET Topografisk liste (pr. 1/7 2007) Åbenrå Allgemeines Wochenblatt 1827-1836 1838-1840 Hejmdal Okt.1893-25.4.1972 Hejmdals Søndagsblad 30.7.1916-24.11.1918 Følgeblad til Hejmdal,

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

NORGES OFFICIELLE STATISTIK1. Tredie Reekke No. 87. TA: ELLER. vedkommende FOR AARET (Statistique postale pour 1' anne'e 1888.

NORGES OFFICIELLE STATISTIK1. Tredie Reekke No. 87. TA: ELLER. vedkommende FOR AARET (Statistique postale pour 1' anne'e 1888. NORGES OFFICIELLE STATISTIK1 Tredie Reekke No. 87. TA: ELLER 11 ) :ES vedkommende POSTVIESEN FOR AARET (Statistique postale pour 1' anne'e ) Udgivne af Departementet for det Indre, Poststyrelsen. R IS

Læs mere

Gruppepsykoterapeuter i Norge

Gruppepsykoterapeuter i Norge Gruppepsykoterapeuter i Norge Dette er en liste over privatpraktiserende terapeuter som er medlemmer i Norsk Gruppepsykoterapeutisk Forening (NGPF). De fleste har 3- eller 5-årig gruppepsykoterapeutisk

Læs mere

(Statistique officielle de la Norvége, Quatrieme série )

(Statistique officielle de la Norvége, Quatrieme série ) Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrieme série ) Nr. 1. 81 findes opførte i Fortegnelse over Norges officielle Statistik ni. v. 1 Januar 1901 31 December

Læs mere

Tema. Eksport og globalisering. Stigende eksport i Region Nordjylland. Ingen eksport data på kommuneniveau. Udvikling i eksport i Region Nordjylland

Tema. Eksport og globalisering. Stigende eksport i Region Nordjylland. Ingen eksport data på kommuneniveau. Udvikling i eksport i Region Nordjylland Tema Eksport og globalisering I en stadig mere globaliseret verden er det afgørende for væksten og jobskabelsen i Aalborg, at virksomhederne tænker og handler internationalt. Ved at udvide markedet fra

Læs mere

Folketællingen i Kongeriget Norge

Folketællingen i Kongeriget Norge NORGES OFFCELLE STATSTK. Fjerde Række Nr.. Folketællingen i Kongeriget Norge December 00. Tredie Hefte. Beboede Huse og Husholdninger. (Recensement du Décembre 00: Maisons habitées et ménages) Udgivet

Læs mere

Norges officielle Statistik, Femte Række.

Norges officielle Statistik, Femte Række. N Norges officielle Statistik, Femte Række. (Statistique officielle de la Norvège, Cinquième série.) Trykt 1906: Nr. 1. Sindssygeasylernes Virksomhed 1904. (Hospices d'aliénés.) - 2. Folkemængdens Bevægelse

Læs mere

Norges officielle Statistik, Tredie Række.

Norges officielle Statistik, Tredie Række. Norges officielle Statistik, Tredie Række. (Statistique officielle de la Norvége, troisiéme serie.) No.. Uddrag af Aarsberetninger fra de forenede Rigers Konsuler for Aaret. (Rapports consulaires.) -.

Læs mere

BEDRE Overblik. Hvordan står det til i Aalborg? Årets tredje udgave af BEDRE Overblik retter spotlyset mod temaet eksport og globalisering.

BEDRE Overblik. Hvordan står det til i Aalborg? Årets tredje udgave af BEDRE Overblik retter spotlyset mod temaet eksport og globalisering. BEDRE Overblik Hvordan står det til i Aalborg? Årets tredje udgave af BEDRE Overblik retter spotlyset mod temaet eksport og globalisering. I en stadig mere globaliseret verden er det afgørende for væksten

Læs mere

Upcoming 48-hour exception dates for 2018 Updated 5/7 2017

Upcoming 48-hour exception dates for 2018 Updated 5/7 2017 Upcoming 48hour exception dates for 2018 Updated 5/7 2017 Exception dates might have been added or removed since the publishing of this list. Please contact reservations and customer service for current

Læs mere

Norges officielle Statistik, Femte Række, (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.)

Norges officielle Statistik, Femte Række, (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.) Norges officielle Statistik, Femte Række, (Statistique officielle de la Norvége, Cinquième série.) Nr. 1. Sindssygeasylernes Virksomhed 1904. (Hospices d'aliénés) 2. Folkemængdens Bevægelse 1901 og 1902.

Læs mere

Norske rekorder status før NM Kortbane 2018

Norske rekorder status før NM Kortbane 2018 Norske rekorder status før NM Kortbane 2018 Norske seniorrekorder, Damer - Kortbane 50 meter fri 24,37 Susann Bjørnsen Setermoen SK Kristiansand, Norge 03.11.2017 50 meter fri 24,37 Susann Bjørnsen Setermoen

Læs mere

Eksportrådet og Væksthus Syddanmark - (v/steen Nymann Andersen, Eksportrådet & Væksthus Syddanmark)

Eksportrådet og Væksthus Syddanmark - (v/steen Nymann Andersen, Eksportrådet & Væksthus Syddanmark) Eksportrådet og Væksthus Syddanmark - Eksportforberedelse og kulturelle barrierer til Norge (v/steen Nymann Andersen, Eksportrådet & Væksthus Syddanmark) Hvad gør Eksportrådet? Eksportrådet bidrager til

Læs mere

-17. Norges officielle Statistik, Tredie Række.

-17. Norges officielle Statistik, Tredie Række. Norges officielle Statistik, Tredie Række. (Statistique officielle de la Norvége, troisième série.) No.. Uddrag af Aarsberetninger fra de forenede Rigers Konsuler for karet 884. (Rapports consulaires.).

Læs mere

Den kg11 norske Kunst- og Haandurksskole

Den kg11 norske Kunst- og Haandurksskole Aarsberetning fra Den kg11 norske Kunst- og Haandurksskole i Christiania, SkOleaaret 1894-1895. Christiania. Morten Johansens Bogtrykkert. 1895. / 187,' Skole-Ef'terretninger for Skoleaaret 1894-1895.

Læs mere

NORGES POSTVASEN TABELLER. rij FOR A_A_RET 1885. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Departementet for det Indre. (Statistique postale pour l'année 1885)

NORGES POSTVASEN TABELLER. rij FOR A_A_RET 1885. NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Departementet for det Indre. (Statistique postale pour l'année 1885) NORGES OFFICIELLE STATISTIK. Tredie Række No. 26. TABELLER VEDKOMMENDE NORGES POSTVASEN FOR A_A_RET 1885. (Statistique postale pour l'année 1885) Udgivne af Departementet for det Indre. Poststyrelsen.

Læs mere

Gruppepsykoterapeuter i Norge

Gruppepsykoterapeuter i Norge Gruppepsykoterapeuter i Norge Dette er en liste over privatpraktiserende terapeuter som er medlemmer i Norsk Gruppepsykoterapeutisk Forening (NGPF). Terapeutene med tittel gruppeanalytikere har minst 5

Læs mere

MOD Skjørt. Alt 3. Rauma Finullgarn

MOD Skjørt. Alt 3. Rauma Finullgarn DESIGN BARN 236R MOD. 236-7 2 Skjørt. Alt 3. Rauma Finullgarn MOD. 236-3 Kjole. Rauma Finullgarn 3 MOD. 236-2 4 Genser. Alt 3. Rauma Finullgarn MOD. 236-9 MOD. 236-6 Genser. Rauma Finullgarn Lue. Rauma

Læs mere

FOL KETÆLLINGEN I NORGE

FOL KETÆLLINGEN I NORGE C. No.. RESULTATERNE AF FOL KETÆLLNGEN NORGE JANUAR 876. UDGVET AF DET STATSTSKE CENTRALBUREAU. KRSTANA. TRYKT DET STEENSKE BOGTRYKKER. 87888. Med de nu udgivne tre Hefter er det Tabelværk, der fremstiller

Læs mere

(Statistique officielle de la Norvége, troisième série.)

(Statistique officielle de la Norvége, troisième série.) Norges officielle Statistik, Tredie Række, (Statistique officielle de la Norvége, troisième série.) No. I. Uddrag af A arsberetninger fra de forenede Rigers Konsuler for Aaret 884. (Rapports consulaires.).

Læs mere

Gruppepsykoterapeuter i Norge

Gruppepsykoterapeuter i Norge Gruppepsykoterapeuter i Norge Dette er en liste over privatpraktiserende terapeuter som er medlemmer i Norsk Gruppepsykoterapeutisk Forening (NGPF). De fleste har 3- eller 5-årig gruppepsykoterapeutisk

Læs mere

Knut Hamsun - biografi

Knut Hamsun - biografi Knut Hamsun - biografi 1859 Knut Hamsun blev født 4.august i Gudbrandsdalen som søn af Peder Pedersen (1825-1907) og Tora Pedersen født Olsen (1830-1919), døbes i Garmo kirke. 1862 Flytter med sin familie

Læs mere

Skibs og bådmotorer Motorfabrikker i Norge

Skibs og bådmotorer Motorfabrikker i Norge MOTORFABRIKKER I NORGE 58? Nasjonal 84 Ålesund Ole Synnes Mek. Rekord 102 Ålesund Ålesund Motor & Maskinfabrik A/S Statt 37 Ålesund Tangens Mek. Hjelset 1905 118 Ålesund Jørgensen & Lerdal Vaktmann 117

Læs mere

(Statistique officielle de la Norvége, Quatrierne série.)

(Statistique officielle de la Norvége, Quatrierne série.) N.1 7 Norges officielle Statistik, Fjerde Række. (Statistique officielle de la Norvége, Quatrierne série.) Nr. 181 tholes opfort i Forteguelse over N urges officielle Statistik nt. v. 1.1 a nuar 191) 31

Læs mere

Hvad er Nordic Link?

Hvad er Nordic Link? Nordic Link 2 Hvad er Nordic Link? Kernen i Nordic Link er en transportkorridor gennem Jylland til og fra Sverige og Norge. Men Nordic Link er mere end bare det fysiske transportnetværk. Det er også et

Læs mere

KONGERIGET NORGES. Oversigt. civile, geistlige og judicielle Inddeling. Det statistiske Centralbureau. Afsluttet 31 Januar 1893. Udgiven. Kristiania.

KONGERIGET NORGES. Oversigt. civile, geistlige og judicielle Inddeling. Det statistiske Centralbureau. Afsluttet 31 Januar 1893. Udgiven. Kristiania. Oversigt over KONGERIGET NORGES civile, geistlige og judicielle Inddeling. Afsluttet 31 Januar 1893. Udgiven af Det statistiske Centralbureau. Kristiania. I Kommission hos H, A s chehoug 8z C o. 1893.

Læs mere

Lnr Valgdistrikt Etternavn Fornavn Fodt Død Tittel Eidsvollsrep Rnr Supnr

Lnr Valgdistrikt Etternavn Fornavn Fodt Død Tittel Eidsvollsrep Rnr Supnr Representanter på det overordentlige Storting 1814 (Kilde NSD) Tabellen kan i MSWord sorteres på de forskjellige kolonner. Lnr Valgdistrikt Etternavn Fornavn Fodt Død Tittel Eidsvollsrep Rnr Supnr 58*

Læs mere

SKIFTEVÆSENET I NORGE

SKIFTEVÆSENET I NORGE N.. TABELLER VEDKOMMENDE SKIFTEVÆSENET I NORGE l AARET TILLIGEMED Opgave ver de efter OverfrmynderRegnskaberne fr Aaret under Rigets Overfrmynderiers Bestyrelse i dette Aar henstaaende Midler. Udgivne

Læs mere

Augustmorgen. Et stykke journalistik af. Kaj Munk

Augustmorgen. Et stykke journalistik af. Kaj Munk Et stykke journalistik af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg

Læs mere

Der er lidt længere til apotek i Sverige og dobbelt så langt til apotek i Norge som i Danmark

Der er lidt længere til apotek i Sverige og dobbelt så langt til apotek i Norge som i Danmark Danmarks Apotekerforening Analyse 29. august 2011 Der er lidt længere til apotek i Sverige og dobbelt så langt til apotek i Norge som i Danmark af Pernille Langgaard-Lauridsen En analyse som GEOMATIC har

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Transportstatistik 2011 Vestskandinavien. Facts og udviklingstendenser

Transportstatistik 2011 Vestskandinavien. Facts og udviklingstendenser Transportstatistik 2011 Vestskandinavien Facts og udviklingstendenser Tekst og data: Lars Dagnæs, FORCE Technolgy Udgivet: November 2011 Korttegning: Kasper Hove Pedersen, Region Syddanmark Forsidefoto:

Læs mere

REGISTRANT OVER AVISER STATENS AVISSAMLING (AJOURFØRT TIL OG MED 2006)

REGISTRANT OVER AVISER STATENS AVISSAMLING (AJOURFØRT TIL OG MED 2006) REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING STATSBIBLIOTEKET 2007 (AJOURFØRT TIL OG MED 2006) REGISTER 10 Minutter... Ålborg 24timer... Ålborg 24timer... Århus 24timer... København 24timer (Syd)... Kolding

Læs mere

N-01--tGEs postyriesen

N-01--tGEs postyriesen II _ jj -T-11- NORGES OFFICIELLE STATISTIK. NY REKKE, UDGIVEN I AARET 1884. F. No. c_2 TABELLER ' 1:1)1iONINIKND N-01--tGEs postyriesen FOR A_A_IEZIA:T1 (Igivne at Nlarme- og Post-Departementet. KFIISTIANIA.

Læs mere