REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2011 I EJERFORENINGEN BJØRNEBAKKEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2011 I EJERFORENINGEN BJØRNEBAKKEN"

Transkript

1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2011 I EJERFORENINGEN BJØRNEBAKKEN Onsdag den 14. april 2010 kl , Magleblikskolens kantine Valg af dirigent og referent Generalforsamlingen valgte Vagn Hinge, Bjørnebakkevej 13, 1. til dirigent Referent var Christine Laursen, Bjørnebakkevej 19, 1. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet. 30 husstande var mødt op 25 var repræsenteret ved fuldmagter Velkomst ved formand Henrik Rødgaard Bestyrelsens beretning Ejerforeningens formand Henrik Rødgaard, Bjørnebakkevej 32, redegjorde for bestyrelsens arbejde i det forgangne år. Bestyrelsen har afholdt 7 bestyrelsesmøder i perioden. Herudover har der været gennemgang af fællesarealer og diverse møder med kommune, gartnere m.v. Følgende emner blev blev berørt i beretningen: - Afslutning af sag vedr. asfaltbelægning - Vedligeholdelse af fællesarealer - Fælles arbejdsdage - Snerydning - Nyt affaldssystem - Hæk omkring terrasser - Bestyrelsens bemyndigelse og opgaver - Lidt mere lokalplan og hegn mod syd - Ny bestyrelse Beretningen kan ses i sin fulde længde på hjemmesiden. Generalforsamlingen godkendte beretningen.

2 Regnskab Kasserer Lars Kamp, Bjørnebakkevej 2, fremlagde regnskabet for Resultatet viser et overskud på kr ,66 mod et forventet overskud på kr ,00. Budgetafvigelsen skyldes hovedsagligt godtgørelse fra Innovation vedrørende asfaltbelægningen. Derudover var der en budgetoverskridelse på snerydning, men denne blev opvejet af budgetoverskud på vedligeholdelse af fællesarealer. Generalforsamlingen godkendte regnskabet. Forslag til behandling Forslag til vedtægtsændring 1: Foreningens navn 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ejerforeningen Bjørnebakken. Foreningen har hjemsted i Frederiksværk Kommune. ændres til Foreningens navn er Grundejerforeningen Bjørnebakken Foreningen har hjemsted i Halsnæs Kommune. Forslag til vedtægtsændring 2: Godkendelse af udbygninger, ændring af facader o.l. 18 Individuel vedligeholdelse og ændring af bygninger Stk. 2 Såfremt en ejendomsejer ønsker at ændre ejendommens facader, farver på ejendommens udvendige flader eller ønsker at lave en tilbygning til sin ejendom, kræver dette bestyrelsens godkendelse. ændres til Såfremt en ejendomsejer ønsker at ændre ejendommens facader, farver på ejendommens udvendige flader eller ønsker at lave en tilbygning til sin ejendom, skal ændringerne udføres i overensstemmelse med Lokalplan 5-10 med tillæg.

3 Lokalplan 5.1 med revision fastlægger ganske nøje, hvorledes facader, farver, ejendommens udvendige facader samt tilbygninger i gårdhaver skal udformes. Bestyrelsen mener derfor ikke, at der er nogen grund til at bestyrelsen skal godkende sådanne ændringer. Det er selvfølgelig muligt at søge råd og vejledning fra bestyrelsen, men eneste myndighed vedr. lokalplanen er kommunen. Forslag til vedtægtsændring 3: Bestyrelsens opgave 13 Bestyrelsen har ledelsen af foreningens daglige anliggender. Det påhviler bestyrelsen at sørge for god og forsvarlig varetagelse af ejendommens fælles udgifter, tegning af sædvanlige forsikringer, renholdelse, vedligeholdelse og fornyelser i det omfang, sådanne foranstaltninger efter ejendommens karakter må anses for påkrævede. Foreningens bestyrelse kan udarbejde et regulativ for ejerforeningen. Regulativet skal vedtages af en generalforsamling og træder i kraft fra det tidspunkt, det er udsendt til medlemmerne. Bestyrelsen foranlediger, at der føres forsvarligt regnskab over de på fællesskabets vegne afholdte udgifter og oppebårne indtægter, herunder de ejerne afkrævede bidrag til fælles udgifter. Tilføjelse Bestyrelsen skal sørge for at Lokalplan 5-10 med tillæg overholdes på fællesarealerne. Hvis bestyrelsen skønner, at en ejendomsejer på Bjørnebakkevej indretter sig i strid med lokalplanen, skal bestyrelsen gøre ejendomsejeren opmærksom herpå og opfordre denne til at konsultere kommunens planafdeling. Retter ejendomsejeren ikke henvendelse til kommunens planafdeling, kan bestyrelsen bede planafdelingen om at vurdere forholdet. I forlængelse af forslag til vedtægtsændring 2 indstiller bestyrelsen til vedtagelse af forslag om at bestyrelsen har til opgave at inddrage kommunens planafdeling, hvis bestyrelsen skønner at en ejendomsejer indretter sig på i strid med lokalplanen.

4 Forslag til vedtægtsændring 4: Tilkøb i forbindelse med tilbygninger 18 Individuel vedligeholdelse og ændring af bygninger Stk.3: Da ejendommene er udstykket som sokkelgrunde, kræver enhver tilbygning tilkøb af arealer fra Ejerforeningen. Ejerforeningens generalforsamling fastsætter retningslinier for i hvilken udstrækning dette skal være muligt, idet en sådan tilladelse under alle omstændigheder kræver Frederiksværk Kommunes tilladelse. Ifald tilladelse gives, betaler køberen af grundarealet en pris pr. m2 svarende til den offentlige grundværdi af købers egen ejendom tillagt samtlige udgifter til overdragelsen, medmindre generalforsamlingen fastsætter en anden pris. Ændres til Stk.3: Da ejendommene er udstykket som sokkelgrunde med tilhørende gårdhave for gårdhavehusenes vedkommende, kræver enhver tilbygning udenfor gårdhaver tilkøb af arealer fra (grund)ejerforeningen. (Grund)Ejerforeningens generalforsamling fastsætter retningslinier for i hvilken udstrækning dette skal være muligt, idet en sådan tilladelse under alle omstændigheder kræver Halsnæs Kommunes tilladelse. Ifald tilladelse gives, betaler køberen af grundarealet en pris pr. m2 svarende til den offentlige grundværdi af købers egen ejendom tillagt samtlige udgifter til overdragelsen, medmindre generalforsamlingen fastsætter en anden pris. Vedtægterne tager ikke højde for at tilbygninger i gårdhavehuse ikke kræver tilkøb af areal. Dette tydeliggøres. Forslag til vedtægtsændring 5: Definition af brugsret 18 Individuel vedligeholdelse og ændring af bygninger Stk. 1 Ren- og vedligeholdelse af arealer, hvortil brugsretten tilkommer de enkelte ejere, påhviler ejendomsejeren. Tilføjelse Brugsret defineres som området ved terrassen i husets bredde og terrassens dybde ved de toetages boliger samt ejerlejlighedernes stueetage. Brugsret til indgangspartier og terrasser er ikke defineret nogen steder i skøder eller vedtægter. Generalforsamlingsbeslutning fra 2008 definerer brugsret til areal ved terrasser for de toetages boliger. Vedtægnerne bør afspejle denne beslutning.

5 Beslutningsforslag 1a: Forslag om nedlæggelse eller flytning af grillplads i kløften Stillet af Helle Riiskjær, Bjørnebakkevej nr. 2 Grillpladsen var efter min opfattelse tænkt som et hyggeligt samlingssted med grillhygge for bebyggelsens beboere. Det har vist sig, at der er meget forskellig opfattelse af, hvordan grillpladsen kan benyttes. Der er blevet afholdt sene aftenfester med høj musik, ukontrollerede bål med kraftig røg og manglende oprydning omkring pladsen. Det har især været bebyggelsens lejere, som har haft svært ved at tage fælles hensyn og ansvar. Akustikken i kløften gør, at alle lyde bliver meget voldsomme både i bebyggelsen, men også for naboerne på H.P. Christensensvej, som har klaget over både støj og røg gener. Som beboer tæt på pladsen, har jeg adskillige gange rettet henvendelse til bestyrelsen, som har kontaktet de involverede, med en del skriveri til følge. Det er ikke rimeligt, at nogle få beboere omkring pladsen skal leve med denne gene, og at vores bestyrelse gang på gang skal fungere som politibetjent, uden reelt at have nogen beføjelser i den retning. Bestyrelsen har forsøgt, at finde alternative placeringer, men har ikke fundet nogen. Afstemning for nedlæggelse: 9 stemmer for 16 stemmer imod 6 stemmer blank Forslaget er ikke vedtaget Beslutningsforslag 1b: Brug af grillplads i slugten Stillet af Ejerlejlighedernes bestyrelsen Forslaget udgår, hvis 1a vedtages. Grillen i slugten må kun bruges med grillkul. Af hensyn til naboer skal brugere undgå støj. Pladsen må ikke benyttes efter kl Pladsen skal efterlades i ryddet stand efter brug. Såfremt der fortsat er problemer med røg og støj, nedlægges grillpladsen på bestyrelsens foranledning. Afstemning Bestyrelsen har sidste år modtaget en del klager fra beboere på Bjørnebakken, samt vore naboer på H.P. Christiansensvej over røg og støjgener i forbindelse med brug af grillpladsen. 22 stemmer for 6 stemmer imod 3 stemmer blank Forslaget er vedtaget

6 Beslutningsforslag 2: Niveau for snerydning Niveau for snerydning 1. Vejen og store P ryddes og gruses ved snefald. (index 100) 2. P-pladser ryddes så ind- og udkørsel er muligt. Ved store snemængder fjernes snebunker fra boligområdet. (index 125) 3. Indgangspartier til boliger ryddes (index 175) Ad. Pkt. 1 Ad. Pkt. 2 Ad. Pkt. 3 Omkostninger til snerydning er svære at budgettere, de sidste år har været meget dyre, årene før har vi stort set ikke haft nogen udgifter. Niveauet for snerydning har hidtil været at vejen ryddes med maskinkraft hvilket især i 2010 har medført glatte områder ved indgangspartier og i siden af vejen samt problemer med at komme ud og ind på P pladser. Nuværende niveau medfører at beboerne selv må rydde deres indgangspartier og grave deres bil fri fra P-plads. Generalforsamlingen bedes tage stilling til hvilket niveau der ønskes for snerydning. Der stemmes om hvert enkelt niveau. Der gøres opmærksom på at det kan blive nødvendigt at forhøje kontingentet, hvis niveau 2 og/eller 3 vedtages. 29 stemmer for 3 stemmer for ingen stemmer for Nuværende niveau for snerydning fastholdes. Beslutningsforslag 3: Reserverede parkeringspladser til hver bolig Stillet af Lisser Kristensen, Nr. 37 Hver bolig får reserveret én P-plads så tæt som muligt på egen indgang. Afstemning Somme tider oplever man, at beboerne "kæmper om pladserne". Det medfører surhed og utilfredshed blandt naboer, som skulle have det hyggeligt og rart sammen. Selvom alle boliger får tildelt én P-plads, vil der stadig rundt om i området være P-pladser ledige til de familier, som har 2 biler. I de strenge vintre forsøger man at holde "sin egen P-plads" fri for sne, så man har bare en lille mulighed for at få parkeret sin bil. Når man så kommer hjem fra arbejde, er der en anden som lige har "snuppet" den rengjorte P-plads. 18 STEMMER FOR, 12 STEMMER IMOD FORSLAGET ER VEDTAGET 18 stemmer for 12 stemmer imod Forslaget er vedtaget

7 Beslutningsforslag 4: Gæsteparkering Stillet af Lisser Kristensen, nr. 37 Der opstilles skilt på den store P-plads med teksten GÆSTEPARKERING. Afstemning Gæster vil helt af sig selv parkere her og ikke benytte P-pladserne ved boligerne. Det må være beboerne, der har førsteret til P-pladserne - og ikke gæster. 26 stemmer for ingen stemmer imod 5 stemmer blanke Forslaget er vedtaget. Beslutningsforslag 5: Fælles klage til Skat vedr. fradrag for forbedringer Stillet af Lillian Jelvard, Nr. 4 Forslag om at bestyrelsen/ ejerforeningen fremsender fælles klage til skat over, at fradrag i grundværdi for forbedringer er nedsat væsentligt fra vurderingsåret 2008 til Dette bevirker at vi evt. betaler for meget i grundskyld. Man kan orientere sig på skat.dk under borger, hvor man opfordrer til, at der indsendes en samlet klage fra ejerforeningen, hvis man mener at fradraget er forkert. Afstemning alle stemmer for Forslaget er vedtaget Budget Revideret budget for Formanden fremlagde revideret budget for Indtægterne på kontingenter er reguleret op med kr ,00 grundet stigningen i kontingentet, der blev vedtaget sidste år. Udgiften til snerydning er reguleret op med kr ,00 grundet den allerede kendte øgede udgift, der har været denne vinter. Der er afsat kr ,00 til indkøb til fællesarealer. Derudover er der reguleret med mindre forhøjelser på service el-net, forsikring og advokat. Udgiften til generalforsamling er nedsat med kr ,00. Ovenstående reguleringer betyder, at det reviderede resultat for 2011 bliver kr ,00 mod det oprindelige budgetterede resultat på kr ,00. Generalforsamlingen godkendte det reviderede budget for Budget for Budgettet for 2012 udviser et overskud på kr ,00. Indtægterne er budgetteret til at ligge på samme niveau som i Udgifterne til vedligeholdelse af fællesarealer er øget med kr ,00, mens udgifterne til snerydning er nedsat med kr ,00. Hvilket betyder at, der er budgetteret med et overskud på kr ,00 for Generalforsamlingen godkendte budgettet for 2012.

8 Fastsættelse af kontingent Kontingent fastholdes på samme beløb som sidste år. Valg til bestyrelse Den nuværende bestyrelse ønsker ikke at genopstille. Formand Ingen kandidater. 3 bestyrelsesmedlemmer + suppleant Ingen kandidater Da der ikke var nogen, der ønskede at stille op til hverken formandspost eller bestyrelse, bliver der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. Revisor Kandidater: - Vagn Hinge, Bjørnebakkevej 13, 1. Vagn Hinge blev genvalgt som revisor. Eventuelt Tidsnød, p.g.a. langvarig behandling af beslutningsforslag og valg til bestyrelse, gjorde at der ikke blev behandlet nogle punkter under eventuelt. (Pedellen kom for at lukke og slukke på skolen).

2 Formål Stk. 1: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser som ejendomsejere.

2 Formål Stk. 1: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser som ejendomsejere. Vedtægter for Grundejerforeningen Bjørnebakken 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Bjørnebakken. Foreningen har hjemsted i Halsnæs Kommune. Foreningens værneting er Retten

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 04.07.2011-1002724265 Senest påtegnet: 04.07.2011 09:41:24 Ejendom: Adresse: Bjørnebakkevej 500 Landsejerlav: Brederød By, Kregme Matrikelnummer: 0005ag

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H)

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H) Korrigerede vedtægter 14. august 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN Gitte Nedergaard (H) ADVOKATGRUPPEN ÅRHUS Åboulevarden 31 8000 Århus C Telefon 70 10 13 30 Telefax 70 21 13 30 E-mail

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2

Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Ejerlauget omfatter ejendomme indenfor lokalplan nr. 167, senere nr. 208 1 I henhold til lokalplan nr. 167, tinglyst

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest Side 1/7 Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halgård Vest. CVR nr. er 38187996 Foreningens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Birk Skovpark NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Brik Skovpark.. 2. Foreningens hjemsted er Skjern Kommune. 3. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Grundejerforeningen Rytterparken

Grundejerforeningen Rytterparken Grundejerforeningen Rytterparken Vilhelmsro 401 459 3480 Fredensborg CVR nr.: 33294042 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er. Foreningen er hjemmehørende i Fredensborg Kommune. 2 Område og medlemmer.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde Love og vedtægter for Grundejerforeningen Slotsparken Rønde A. Foreningens navn, hjemsted og formål: Foreningens navn er Grundejerforeningen Slotsparken, Rønde. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 5 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998"

Vedtægter for Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998" 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Saloparken af 1998. Foreningen består af 6 beboergrupper, som er underlagt grundejerforeningens beslutninger.

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Indholdsforteqnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlauget Krogengen den 17. marts 2015 kl. 19:00 Fremmødte: 17 husstande, heraf 2 ved fuldmagt. Bestyrelsen var repræsenteret af: Formand Kristian Kruse-Birch (nr.

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Øresundsgården. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens formål: 2 Stk.

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere:

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Sydkystens Ejendomsadministtation ApS Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III, afholdt onsdag den 17. maj 2006, kl. 18.30 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Indholdsforteqnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde Parcelforeningen Malling Ia, Ib og Id Nummer: 2015 / 2 Dato: 05-08- 2015 Sted: Krekærlunds Alle 71

Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde Parcelforeningen Malling Ia, Ib og Id Nummer: 2015 / 2 Dato: 05-08- 2015 Sted: Krekærlunds Alle 71 : 05082015 Fremmødte: Margit, Kim, Klaus. Afbud fra: Mads, Frederik. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Siden sidst: 4. Fastlæggelse af bestyrelsens forretningsgang. 5. Udelegering

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde 1. Foreningens navn og jurisdiktion Grundejerforeningens navn er HYRDEHØJ, omfattende del af matr.nr.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere