OPENEIR. ffi. Onsdog, den 18. ougust kl. 11.OO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPENEIR. ffi. Onsdog, den 18. ougust kl. 11.OO - 16.30"

Transkript

1 OPENEIR Onsdog, den 18. ougust kl. 11.OO ffi K Helle GGgsler Bestilling af billetter og "OpenAir'' frokost på Billetsalg: Kvickly, Brugser i Middelfart kommune samt Middelfart Sparekasse

2 Tvillingegården - fristed for ældre Tvillingegården er opkaldt efter tvi I I i ngebrød rene Edvard og Harald/ som tilbragte det meste af deres liv sammen på gården, Tvillingerne blev født på Båring Mark i De to brødre var ugifte og de overtog gården ved deres moders død i Hermed blev de ejere af godt 10 tønder land med tilhørende bygninger. Edvard og Harald levede et nøjsomt liv. De havde kun indlagt koldt vand, der var ikke afløb, toilet eller bad, Da den sidste bror døde i 1999 efterlod han sig ud over jord og bygninger en formue på ca, 1,5 mill. kr. Brødrenes nære lokale forankring bevirkede, at de testamenterede hele deres bo til ældre i området. Efter brødrenes død er der gennemført et stoft, men samtidig nænsomt restaureringsarbejde. I stuehuset er der nu indlagt varmt vand, der er etableret afløb og tidssva rende toi letforhold. Men som noget meget vigtigt, så er idyllen bevaret - også inde i de små, lavloftede stuer.. Stalden er et kapitel for sig. I den tidligere stald er der afsluttet et større renoveringsprojekt. Som noget af en kontrast til tvillingernes levevis er der i den tidligere stald etableret gulvvarme, væggene er isolerede, der er opsat lydisolering af loft og installeret moderne lydanlæg med teleslynge.

3 Der er i forbindelse med renoveringen af ejendommen naturligvis også etableret et moderne anrettekøkken ligesom toiletforholdene er blevet gjort i orden med f. eks. hand ica ptoiletter. Det meste af det der foregår på tvillingegården bygger på friviltig arbejdskraft. Der er en stor gruppe frivillige, der har stor glæde af at være med til - og sammen om - at kunne gennemføre forskellige opgaver og projekter. Venneforeningen afholder i løbet af året mange forskellige arrangementer og det er primært den, der står for den daglige drift af Tvillingegården. Tvi ll i ngegå rdens hjem meside I I i ngegårde n. d k rummer mange gode informationer om aktiviteterne ligesom der er lagt mange billeder ud på nettet så alle kan se at aktivitetsniveauet er ret højt. Open Air på Tvillingegården Sidste år blev der for første gang afholdt Open Air på Tvillingegården. Det var en utrolig flot oplevelse at sidde i den smukke have med udsigt ud over Båring Vig og lade sig medrive af musikken. Vi er overbevist om at det bliver en lige så stor oplevelse i år. Dygtige og folkekære kunstnere vil underholde med et repertoire af elskede og iørefaldende sange. Alle sejl er sat til, så det bliver en god oplevelse. Der er en scene, så alle kan se og nogle af landets bedste lydfolk er garanter for at du får den optimale oplevelse af kunstnerne. Hele arrangementet er lagt an på, at der skal være en hyggelig atmosfære og intim stemning, dedor sælges der kun billetter.

4 Jesper Buhl - Helle Gdssler Fejende flot og festligt åbnes å-rets open Air koncert på rvillingegården af operachef på den Fynske Opera, Jesper Buhl og den unge sopran Helle Gossler Christensen. Jesper Buhl og hans stemme kender vi fra talrige koncefter, bl.a. sidste års Open Air I år tager han sopranen Helle Gossler med, De vil synge duetter fra kendte og elskede operetter og operaer. Helle er et kæmpetatent - sa stort at nun allerede nar modtaget "Odd Fellow" legatet. Hende vil vi bestemt komme til at høre meget til i tiden fremover. Hanne Bramsen akkompagnerer på smukkeste vis de to sangere. Arne Lundemann Han har været med i 50 år, og han giver et udvalg af sine kendteste og mest folkekære numre, når han lægger jubilæumsturneen omkring Open Air på Tvillingegården. Mon ikke vi kommer til at høre et par af de dejlige sange fra "sommer i Tyrol" og "spillemand på en tagryg"? Sange som den muntre, trivelige, gemytlige og morsomme Arne Lundemann har været med til at gøre så kendte, at de fleste kan synge med på -dem. Og et par gode historier, har han nok også med i posen, så han skal nok få sat liv i kludene efter frokostpausen.

5 Syngepigerne fra Bakken HALLO ALLE SAMMEN I I! L sprudlende, smukt syngende, slagfærdige sa ngeri nder direkte fra"ba kkens Hvile" indtager med fest og farver scenen på tvitlingegården. Annette Oxenbøll, Ann Farholdt og Tina Grundvald leverer varen på samme frække og charmerende måde, som har været traditionen på aaffen i mange årtier. Udstyret er overvældende. Repeftoiret er vel kendt af de fleste, og Mickey Pless har fat i den lange ende - rent musikalsk! Så der er vel kun tilbage at sige:" Læn Jer tilbagel Syng med! Kom med kommentarerl" Og "Mor Jer!!!" Jesper Lundgaard Jesper Lundgaard kan bare det der med store sangpartier i musicals. Han har haft hovedroller i "Phantom of the Opera", " Les Miserables" og Sebastians "Cvrano" bare for at nævne noqle få. i&f*jl Men hån mestrer også andre genrer. Jesper har høstet stor anerkendelse og ikke mindre end 2 musikpriser for showene "Jesper goes Elvis I og II". Og han har bl.a. turneret med Radio Underholdningsorkestret og Jette Torp. Så Oet er en alsidig og fantastisk sanger og enteftainer, der afslutter årets "Open Air" på Tvillingegården. Jesper akkompagneres af de utrolig dygtige musikere Hans Esbjerg og Martin Konge.

6 Billetsalg 24. maj * 2. pinsedag - kan du købe billetter på Tvillingegården i forbindelse med friluftsgudstjenesten. Fra 26. maj kan du købe billetter til Open Air i Kvickly, alle DagligBrugser og SuperBrugser i Middelfaft Kommune samt i Middelfart Sparekasse og dens afdelinger. Du kan også købe billetter og frokost via hjemmesiden bestille "ODen Air" Billetprisen er kr. L75,- Stole og borde Der vil være en del stole, men du er meget velkommen til selv at tage stole, borde og tæpper med, så Oet bliver en stor havefest. Pladsen åbner kl. 9.3O Medbragte borde og stole kan ikke opstilles tidligere. Mad og drikke skal der til' Vi tilbyder en lækker Open Air frokost, som består af: Italiensk focacciabolle med skinke samt ost og desserten er en chokoladeskal med en dejlig, frisk hindbærmousse Pris kr. 6Or- Open Air frokosten skal bestilles senest den 15. august på ll ingegården.dk eller hos Tove Møller på ttf

7 Du kan også købe Kolde fadøl til kr. 25 Sodavand 1/zl trl kr. 15 Cider til kr. 20 Rød- og hvidvin Pr. flaske kr. 100 Rød- og hvidvin pr. glas kr.2ci Kaffe/the med kage til kr. 20 Du er naturligvis også velkommen til selv at medbringe madkurv Evt. overskud fra Open Air skal anvendes til opførelse af pavillon og udendørs motionsfremmende redskaber. ;,e *i :.i.:::.:.;,'+::1.,+.,: frr.rj::,il;.

8 Sådan finder du til Tvillingegården w t- 8åring tp,z td lo r! r A{k6sdl nr. Nere Aaby Birkevongsvej 3, Booring ÅÅork, 5466 Asperup Der er fri parkering Tak for støtten t æffi W Pension isternes sa mvi rke Uden vore sponsorer var det ikke muligt at afvikle et sådant arrangement!

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 17. august 2011 kl. 11.00-16.30. ENTRE: Kr. 175,"OpenAir" frokost: Kr. 60,- WWW.TVILLINGEGÅRDEN.

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 17. august 2011 kl. 11.00-16.30. ENTRE: Kr. 175,OpenAir frokost: Kr. 60,- WWW.TVILLINGEGÅRDEN. OPEN AIR Onsdag den 17. august 2011 kl. 11.00-16.30 Christoffer Brodersen Erik Grip Tvillingegården - et fristed for ældre Hilda ick ld He & Ke Bestilling af billetter og "OpenAir" frokost på www.tvillingegården.dk

Læs mere

Tvillingegården - et fristed for ældre

Tvillingegården - et fristed for ældre Brødrene Vesth Tvillingegården - et fristed for ældre Bestilling af billetter og "OpenAir" frokost på www.tvillingegården.dk Billetsalg: Kvickly, Brugser i Middelfart Kommune samt Middelfart Sparekasse.

Læs mere

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 13. august 2014 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 185 kr. "Open Air" frokost: 65 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN.

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 13. august 2014 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 185 kr. Open Air frokost: 65 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN. OPEN AIR Onsdag den 13. august 2014 kl. 11.00-16.30 Peter Abrahamsen Wine & Roses Tvillingegården - et fristed for ældre e indern anger s Bakke Bestilling af billetter og "Open Air" frokost på www.tvillingegården.dk

Læs mere

Tvillingegården - et fristed for ældre

Tvillingegården - et fristed for ældre OPEN AIR Onsdag den 14. august 2013 kl. 11.00-16.30 Bente Kure & Leif Ernstsen Siel - Lilholt - Thrane Tvillingegården - et fristed for ældre Tørfi sk Stig Rossen Bestilling af billetter og "Open Air"

Læs mere

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 12. august 2015 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 195 kr. "Open Air" frokost: 70 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN.

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 12. august 2015 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 195 kr. Open Air frokost: 70 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN. OPEN AIR Onsdag den 12. august 2015 kl. 11.00-16.30 Christina Mørkøre - Thomas Bay Pernille Højmark Tvillingegården - et fristed for ældre Anne rf Herdo Billetsalg: Bestilling af billetter og "Open Air"

Læs mere

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 15. august 2018 kl års jubilæum. ENTRÉ: 250 kr. "Open Air" frokost: 70 kr. FRI parkering...

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 15. august 2018 kl års jubilæum. ENTRÉ: 250 kr. Open Air frokost: 70 kr. FRI parkering... OPEN AIR Onsdag den 15. august 2018 kl. 11.00-16.30 Susanne Elmark Christoffer Brodersen! Tvillingegården - et fristed for ældre Jesper Lundgaard 10 års jubilæum 4. kunstner præsenteres senere ENTRÉ: 250

Læs mere

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 17. august 2016 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 195 kr. "Open Air" frokost: 70 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN.

OPEN AIR. Tvillingegården. Onsdag den 17. august 2016 kl. 11.00-16.30. ENTRE: 195 kr. Open Air frokost: 70 kr. WWW.TVILLINGEGÅRDEN. OPEN AIR Onsdag den 17. august 2016 kl. 11.00-16.30 Naboerne Lisbeth Kjærulff Tvillingegården - et fristed for ældre aard n Sigg Kirste Billetsalg: Bestilling af billetter og "Open Air" frokost på: www.tvillingegården.dk

Læs mere

Onsdag den 16. august 2017 kl Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes. Tvillingegården. - et fristed for ældre

Onsdag den 16. august 2017 kl Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes. Tvillingegården. - et fristed for ældre OPEN AIR Onsdag den 16. august 2017 kl. 11.00-16.30 Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes Tvillingegården - et fristed for ældre Stig R ossen Erik Grip Billetsalg: Bestilling af billetter og "Open

Læs mere

Onsdag den 16. august 2017 kl Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes. Tvillingegården. - et fristed for ældre

Onsdag den 16. august 2017 kl Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes. Tvillingegården. - et fristed for ældre OPEN AIR Onsdag den 16. august 2017 kl. 11.00-16.30 Christina Mørkøre - Thomas Bay Tamra Rosanes Tvillingegården - et fristed for ældre Stig R ossen Erik Grip Billetsalg: Bestilling af billetter og "Open

Læs mere

Birkevangsvej 3, Baaring Mark 5466 Asperup

Birkevangsvej 3, Baaring Mark 5466 Asperup TVILLINGEGÅRDEN TVILLINGEG - et fristed fri for ældre ældr Birkevangsvej 3, Baaring Mark 5466 Asperup.. HISTORIEN Der var engang sådan starter mange eventyr. Historien om Tvillingegården er også lidt af

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere.

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere. TORSDAGS-NYT 28. august 2008 Skolestart Det er dejligt at mærke, at skolen nu er i gang efter ferien. Lærings livet blomstrer og glade børn tumler omkring os! Dejligt at opleve de nye 0. klasser er ved

Læs mere

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE

INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE INDBYDELSE TIL VENSTRES LANDSMØDE 21.-22. NOVEMBER 2015 I HERNING TIL DELEGEREDE OG ØVRIGE LANDSMØDEDELTAGERE INDBYDELSE KÆRE DELEGEREDE OG ØVRIGE DELTAGERE I LANDSMØDET Du indbydes hermed til Venstres

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

SPONSOROPLÆG Skal jeres firma holde Fest i Parken med fantastisk musik i naturskønne omgivelser?

SPONSOROPLÆG Skal jeres firma holde Fest i Parken med fantastisk musik i naturskønne omgivelser? SPONSOROPLÆG Skal jeres firma holde Fest i Parken med fantastisk musik i naturskønne omgivelser? Sponsorater giver din virksomhed mulighed for at deltage i - og støtte - en voksende festival lige midt

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION Københavns Lokalgruppes 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION I 2014 havde KØBENHAVNS LOKALGRUPPE I MUSKELSVINDFONDEN 40 års jubilæum, men var nødsaget til at udsætte arrangementet. SØNDAG DEN

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

ALLE DAGE MED MASSER AF SJOVE AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN Motionsløb Hoppeborg og hoppepude Teltbal Rottehullet Familieaften Børneaktiviteter

ALLE DAGE MED MASSER AF SJOVE AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN Motionsløb Hoppeborg og hoppepude Teltbal Rottehullet Familieaften Børneaktiviteter D. 20.- 22.JUNI 2019 PÅ HORNBÆK STADION MØD OP TIL BYFESTEN MED GODT HUMØR OG FÅ NOGLE FESTLIGE DAGE MED VENNER NABOER OG FAMILIE ALLE DAGE MED MASSER AF SJOVE AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN Motionsløb

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2016 Kære Publikum! Glæd Dem til Zirkus Nemo 2016 et veritabelt overflødighedshorn af magi og monstrøsiteter, latter og leddeløshed, stærke kvinder og skælvende mænd. Med

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

BYFEST I HØJEN PROGRAM 13.-15. JUNI 2014. Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening

BYFEST I HØJEN PROGRAM 13.-15. JUNI 2014. Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening BYFEST I HØJEN 13.-15. JUNI 2014 PROGRAM Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening FREDAG d. 13. juni 18.00-19.00 - Tour de Højen Så har vi altså (h)jul igen Særskilt program

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Gratis entré til festpladsen alle dage

Gratis entré til festpladsen alle dage rs å 40 læu m i b ju 14 3. - 6. juli Festpladsen v/molshallen Lyngevej 18, 8420 Knebel Fes hele t og hy fami gge lien for Gratis entré til festpladsen alle dage Masse r aktivit af eter børne Laurs en &

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange Kære alle Tele-Otium medlemmer Hermed vort nye program med spændende arrangementer vi glæder os til at præsentere for jer. Den 25.-27. august sommertur til sydfyn. Se vedlagte program. Velkommen til efterårssæsonen

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

Mad og Måltid i Dagplejen. Oktober 2012. Natur og Udvikling

Mad og Måltid i Dagplejen. Oktober 2012. Natur og Udvikling Mad og Måltid i Dagplejen Oktober 2012 Natur og Udvikling Mad og Måltid i Dagplejen Børn skal have dejlig og nærende mad, i trygge rammer. Forord Halsnæs kommune har udarbejdet en overordnet Mad- og Måltidspolitik

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 24. august 2007. Nyt teaterhold på Kucheza!!!

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 24. august 2007. Nyt teaterhold på Kucheza!!! Fredagsbrev Århus Friskole d. 24. august 2007 Nyt teaterhold på Kucheza!!! Har du lyst til at lave sjove, mærkelige eller skrækkelige figurer, dramatisere scener om alt fra had og kærlighed til krig og

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

8. april 2018 Landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere

8. april 2018 Landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Mother Teresa Klub Klubben mødes og strikker i konfirmandstuen, læs mere 4. april kl. 19.00 6. april kl. 9.30-12.00 Menighedsrådsmøde Offentligt menighedsrådsmøde i konfirmandstuen alle er velkomne. Dagsorden kan ses på www.reerslevkirke.dk 8. april 2018 Landsindsamling til

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Fleksibel indretning, så man kan sætte sit eget præg på boligen. Det skal blive ens eget hjem

Fleksibel indretning, så man kan sætte sit eget præg på boligen. Det skal blive ens eget hjem Hvad er dit billede af Fremtidens plejehjem WiFi overalt Gerne en biograf Lyse og friske farver Mulighed for at have husdyr Hjemmelavet mad gerne økologisk. Der skal dufte af mad Beboerne skal kunne hjælpe

Læs mere

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året.

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Formandsberetningen 12. januar 2015 Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Det er vores 10- års Jubilæumsår! Og det vil I få at vide mange gange i år.

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere

På Danland Fyrklit har vi både hotelværelser og ferielejligheder beregnet fra 1 til 6 personer. Se mere om priser på vores hjemmeside

På Danland Fyrklit har vi både hotelværelser og ferielejligheder beregnet fra 1 til 6 personer. Se mere om priser på vores hjemmeside AFTENFEST lørdag den 9. november 2019 kl. 19.30 (baren åbner klokken 1900) på Fyrklit. Deltagelse i aften fest. kr. 299,00 - tilmelding senest den 25. oktober 2019 til hoeholt.kurt@has.dk - sammen med

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling...

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Første gang på Fyn! 6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Kom og kør med Danmarks bedste bike instruktører! nogle af 6 HOURS CYCLING CHALLENGE 22. november Ørbæk Midtpunkt Hal 2 1 Kæmpe

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV

FÆLLESSPISNING. Brede. Mandage. Mandage en gang om måneden. Mandag-fredag. Tirsdage GÅ-TURSHOLD SELVTRÆNING I STYRKERUM STYRKETRÆNING/YOGA PÅ GULV Brede Mandage GÅ-TURSHOLD Kl. 10.00-12-00: Vi går 10 km Kl. 10.30-11.30: Vi går 1-2 km med turfører fra Aktivitetscentret. Start og slut ved caféen på Plejecenter Bredebo, Mølleåparken 2. Mere information

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Lohals Bøstrup Musikken er fra langeland Rudkøbing Spodsbjerg Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Bagenkop Sommerkoncerter i Bøstrup Kirke Lørdag d. 7. juni Kl. 15.30 Danavista Kvartetten

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

Fredagscaféer. januar - april 2012. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - april 2012. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - april 2012 Svendborgvej 319 Højby Godt nytår 2012 Med tak for stor opbakning til vore arrangementer i 2011 byder vi velkommen til det nye år med arrangementer, der beskrives efterfølgende.

Læs mere

Opdateret Fiskedag i Reerslev Leifs Fiskevogn holder ved Reerslev Smedje hver onsdag kl. 17 til 17.30

Opdateret Fiskedag i Reerslev Leifs Fiskevogn holder ved Reerslev Smedje hver onsdag kl. 17 til 17.30 Opdateret 30.07.2019 31. juli kl. 17-17.30 4. august kl. 11.00 7. august kl. 17-17.30 10. august kl. 9.30 fra 13. august kl. 18.45 14. august kl. 17-17.30 16. august kl. 18.00 Reerslevvej 36 18. august

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

STJÆR SPORTSFEST. Program 30. maj 2. juni 2019

STJÆR SPORTSFEST. Program 30. maj 2. juni 2019 STJÆR SPORTSFEST Program 30. maj 2. juni 2019 INGEN SPORTSFEST UDEN TELTBAL! VI SES TIL OKTOBERFEST / TYROLERPARTY LØRDAG DEN 1. JUNI KL. 19.00 Igen i år vil der være et brag af en fest lørdag aften. Det

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Nr. 4 april 2015-28. årgang

Nr. 4 april 2015-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Folkedans Danmark Nr. 4 april 2015-28. årgang Landsforeningen Danske Folkedansere holdt lørdag den 18. april sit sidste årsmøde under dette navn. En af årsmødets beslutninger var

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere