NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus"

Transkript

1 NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser hvordan det er gået NB i det forløbne år - og hvordan udviklingen har været de sidste par år. Jeg vil i første omgang nøjes med et par korte kommentarer til kurverne - men senere behandle emnerne mere udførligt. Først en opstilling over medlemsudviklingen i NB i de sidste 6 år. MEDLEMMER \b0'futi 50 SENIOR UNGDOM OLDBOYS MEDLEM Som I kan se har medlemstallet i ungdomsafdelingen den L~se10(0."kurve. været let stigende - det er Oldboysafdelingen har haft en god vækst i årene og har været næsten stabil de sidste 3 år. Det er den ~t.de.. kurve. Seniorafdelingen ~('~ct ' kurve. har for 3 år siden haft hele 71 medlemmer og er nu nede på 36. Det er den Og medlemstallet hos damerne - den n..tpul.<.e par år. ~c:kurve - har været nogenlunde konstant de sidste

2 side 2 af 11 De næste billeder fortæller lidt om NB' s økonomi. Her er resultatopgørelsen over de sidste 7 år. RESULTAT o (") o N '<t 1!1 c.o Oi m m m m m m m ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ RESULTAT De røde søjler er udgifterne og de grønne er indtægterne. Mere interessant er det næste billede. x 1000 kr. ØKONOMI Egenkapital S1 EGENKAP I Kurven viser, at det går os ret godt - økonomisk set. Her har vi i hvertfald nået det mål, som vi satte os for 6 år siden. Til gengæld er næste kurve et trist syn! FODBOLD 1991 i SERIE i SERIE 4 HOLD1 Den viser l. holdets nedtur i perioden mellem 1991 og Vores målsætning er, at vi som minimum har et serie 2 hold - den røde del af kurven viser hvornår det gik galt.

3 Til sidst et mere o muntrende s n ~~~side 3 af 11 "AKTIVlTETSNIVEA11 1 Kurven symboliserer klubbens aktivitetsniveau gennem årene. Den har altid ligget højt - og året 1996 var ingen undtagelse. Her ganske kort - hvad Nord-Als Boldklub har stået for i det forløbne år. Januar februar marts Generalforsamling i Oldboys afdeling NB' s generalforsamling Seniorafdelingen starter udendørssæsonen Als-Sundeved møde Start af Skolecup "Gule ærter turnering" i Oldboys afdeling JBU konference i Rødding Køb-salg-bytte dag i klubhuset JBU Region 4 møde i Åbenrå Møde om evt. fodboldsamarbejde i området Fællesmøde i ungdomsafdelingen Seniormøde april Venskabskampe mod Adelby (ungdom) Trænerkursus med Karsten Sejerup Fest-i-by starter Oslo turen med 21 personer fra NB Kursus i målmandstræning juni Fest -i-by evalueringsmøde Rendsburg på besøg (Oldboys afdeling) Lilleputter deltager i Gråsten Cup NB-Micro-Cup Ungdomsafdelingens "Grillmøde" juli Start af fodboldskole med DGI Ombygning af klubhusets terrasse begynder Miniputter deltager i Vildbjerg Cup Ynglingeholdet deltager i Brøndby Cup

4 ~ side 4 af 11 august september oktober november NB' s seniorhold deltager i Holsted Cup Trænermøde (kursus) Rip-Rap-Rup & Anders And stævne hos NB Børnehave-Dag Fotografering til årets julekalender NB-dagen og terasseindvielse Sølv til OB-A og Veteraner ved DGI-pokal NB' s drenge deltager i Løgumkloster Cup Als-Sundeved mødet Juniorafdelingerne til OB - FC København Møde JBU Region 4 Regionsfinaler Piger / damer OB-A spiller kredskampe "Stormøde" med NB' s stabsfunktioner NB afslutningsfest Ungdomsafslutningsfest Kursus om idræts skader Fritidsdagen '96 Start af salg af julekalender Kamplederkursus indendørs fodbold Kursus indendørs træning Region 4 årsmøde i Rødding Kursus i idrætsskader for trænere december Sponsorarrangement med MET AX NB er på Storegade med en julebod NB afholder årets sidste lottospil - det var spil nr. 42 i 1996! NB's Julebal Ved siden af alle disse aktiviteter har NB's hold jo også spillet 475 fodboldkampe. Altså igen et meget aktivt år i Nord-Als Boldklub - et meget godt foreningsår! Mange ser det dog ikke på samme måde. For dem har seniorafdelingens dårlige resultater været det mest fremtrædende - for dem har 1996 været et dårligt år for NB. Og vurderer man seniorfodbold isoleret - er det jo også rigtig. Vores bedste seniorhold spiller i den kommende sæson i serie 4. Serie 2 status har vi haft som målsætning - så her er vi kørt gevaldig af sporet! Allerede i sæsonen 1995 blev vi i bestyrelsen klar over problemerne i vores seniorafdeling. Derfor afholdt vi en stor klubkonference i slutningen af sæsonen - hvor der udelukkende blev fokuseret på seniorfodbold i klubben. Vi fik et meget fint arrangement stillet på benene og udbyttet af konferencen var et godt og omfattende materiale til bestyrelsen.

5 side 5 af 11 Vi fik diskuteret og noteret spillernes, trænernes og holdledernes - alle med tilknytning til seniorafdelingen - bud på, hvordan denne afdeling bedst kan fungere efter deres mening. Det har bestyrelsen taget til efterretning, og har faktisk arbejdet med alt, hvad der blev foreslået. Der blev nedsat et seniorudvalg, der blev udarbejdet en "synlig" sportslig målsætning, der blev afholdt spillermøder "med kød på", seniorudvalget og bestyrelsen viste sig oftere til træning og kamp, der blev afholdt og planlagt arrangementer for at pleje det sociale samvær, og spillerne egne ideer og ønsker blev hørt og opfyldt indenfor de muligheder klubben nu engang har. Det har desværre ikke givet det ønskede resultat. Måske har vi i bestyrelsen ikke gjort vores arbejde godt nok - det vil jeg meget gerne høre jeres menmg om. Konferencedeltagerne har denne gang godt nok udtrykt deres tillid til os - men det lykkedes os altså ikke at vende denne uheldige udvikling. For i samme takt som de sportslige resultater udeblev, svigtede alt for mange spillere deres kammerater og trænere - og Nord-Als Boldklub. Det har en foreningsleder svært ved at forstå. Mere forståelse kan man ha' for publikums reaktion i sådan en situation når de bliver væk. Selvom man netop her har brug for deres støtte. Men vi skal se fremad, og nu skal nedturen stoppes! Både bestyrelsen og seniorudvalget er indstillet på at viske tavlen ren og starte forfra. Med den klare målsætning, at nedturen i seniorafdelingen nu skal stoppes. Vi gør det med en ny træner og holdleder for vores l.hold, med en bestyrelse og et seniorudvalg, der er villige til at støtte alt, hvad der gavner dette mål. Vi forventer til gengæld 100 % opbakning fra spillernes side - i hvert fald fra de spillere, der siger ja til denne udfordring. Der er selvfølgelig også plads til de spillere, der bare vil spille hyggefodbold - de er faktisk lige så vigtige i denne sammenhæng. Til Flemming, Henning og Kurt vil jeg sige tak for indsatsen i seniorafdelingen. Flemming har i god tid meddelt os at han efter denne sæson vil stoppe. For 3 år siden besluttede vi i NB at bruge egne kræfter til at træne vore hold. Flemming sagde dengang ja til opgaven og har efter min mening ikke fortjent denne kedelige afslutning af jobbet for NB. Henning vil prøve noget nyt og er nu holdleder for vores ynglingehold - held og lykke med det. Som alle sikkert er bekendt med har vi ansat Bob Jørgensen som ny træner for vores l.hold. Bob kommer fra Sønderborg og har været l.holdsspiller i SB. Siden hen har han trænet forskellige klubber, sidst EUI. Preben Naeffortsætter som træner for 2. og 3.hold. Begge ønsker jeg held og lykke med deres job i NB. Der er mere stof om seniorafdelingen når seniorudvalget aflægger deres beretning.

6 side 6 af 11 Jeg vil nu sige lidt om ungdomsafdelingen. *" o t:tj~~~ 1 Jeg ser forholdsvis mange ungdomskampe træningsbanerne på de forskellige dage. i løbet af året og kender en del til, hvad der foregår på Det er opmuntrende for mig at se hvor mange unge der gang på gang møder op til træning og hvor populært det er hos de unge, at være med i en "rigtig" fodboldkamp. Når man oplever det, glemmer man for en stund "bøvlet med feks. seniorafdelingen", og man får igen lyst til at arbejde for klubben. Selvfølgelig har vi også i denne afdeling vores problemer, men stort set har vi her styr på tingene. Ellers vil vi ikke kunne holde vores medlemstal her så nogenlunde konstant i en tid, hvor man andre steder klager over tilbagegang. Der laves et godt stykke arbejde af vores ungdomsledere - og trænere. Man har forstået, at kammeratskab, samvær og oplevelser hos de fleste af vores unge medlemmer tæller mere end sejre. Og man er samtidig også i stand til at arbejde fornuftigt med trænere og spillere, der har ambitioner og evner til mere elitepræget fodbold. En god ting er også, at ungdomsudvalget er sammen en gang om ugen på et fast tidspunkt. Her bliver opgaverne behandlet og samtidig har alle andre mulighed at træffe dem til en snak om alt. Ungdomsudvalget består foruden ungdomsformanden Anders Ebsen af Børge Neesgård, Kjeld Høi og Verner Petersen. Verner sidder som bekendt også i bestyrelsen. Til denne post skal der dog i dag findes en ny person, idet Verner fremover primært vil gøre en indsats for ungdomsafdelingen. Tak til jer alle, som arbejder for NB' s ungdom. Jeg vil også nævne, at en af dem, Hans Chr. Nielsen, på Fritidsdagen 1996 fik en anerkendelse fra Nordborg Kommune for hans indsats for NB. Endnu engang tillykke med det. Vi får mere at vide om vores ungdomsafdeling, når Andres aflægger sin beretning. Sidste torsdag holdt oldboysafdelingen deres generalforsamling. Der har været et meget vigtigt punkt på dagsordenen - nemlig valg af formanden. For 3. gang har Peer Christiansen sagt ja til opgaven og det er godt for Oldboysafdelingen og Nord-Als Boldklub. Tillykke med valget Peer, og tak for godt samarbejde i bestyrelsen som oldboysformand de første 4 år. Når hans næste periode er overstået, har han været 13 år i NB's bestyrelse. Jeg håber, Peer er overtroisk, så det ikke bliver hans sidste periode. NB's oldboysafdeling er jo ikke kun aktiv på grønsværden.

7 side 7 af 11 Afdelingen tager også "fodboldpolitiske" emner op som har givet genlyd både hos DGI og JBU Her var NB pioner i indførelse af begrebet "super-veteraner" i JBU og for tiden arbejdes med tanken om at starte en ny turneringsform for spillere over 50 år. Ja, der sker noget i NB's oldboysafdeling - og så kan manjo altid regne med deres medlemmer når der er brug for hjælp - og det vil jeg gerne sige både ledelsen og spillerne tak for. For god ordens skyld vil jeg dog lige minde jer om, at vi for et par år siden har luftet tanken om at knytte oldboysafdelingen endnu tættere til hovedforeningen. Sagen har jeg gemt - men ikke glemt. Bolden har oldboysafdelingen, men jeg vil bringe sagen op til overfladen med jævne mellemrum, indtil der definitivt er faldet en afgørelse. At jeg netop nu varmer sagen op igen, hænger sammen med den for tiden ringe interesse, som vores seniorafdeling viser foreningen. Ved sidste års generalforsamling har der været meget få seniorspillere, ikke ret mange forældrerepræsentanter fra de enkelte ungdomsrækker, men flest personer med en sportslig tilknytning til oldboys-afdelingen. Men en oldboysspiller har på NB's generalforsamling kun stemmeret, hvis han er "seniormedlem" eller hvis han er medlem af et udvalg, der er godkendt af bestyrelsen. Det giver lidt stof til eftertanke... Næste afsnit i min beretning behandler klubbens forskellige udvalg. Fest-i-by har ved sidste års arrangement igen lavet et pænt overskud. Fest-i-by komiteen blev jo ny sammensat efter 1995, og vi er meget tilfredse med deres første. indsats. Sidste år valgte de en "sikker løsning" - men vover sikkert lidt mere ved den kommende byfest. De kan jo fejre et lille jubilæum - for det bliver i år nr. 35 i rækken. Gode ideer og viljen til at gennemføre det har de, og vi venter spændt på deres udspil. Tak til komiteen som består af 5 personer, 2 fra NH og 3 fra NB. NB er repræsenteret med Poul Otto Bonnerup, Birgit Lyngkilde og Heinz Muller. Men også en stor tak til de mange, der hjælper under festugen. De kan være sikkert på, at de også i år er meget velkomne til at give et nap med. I den forbindelse vil jeg også nævne, at formanden for Fest-i-by, Poul-Otto, lederpris. Det var ikke alene på grund afhans mangeårige engagement for Fest-i-by. Poul-Otto har altid været - og er stadigvæk - en rigtig god klubmand. Endnu engang tillykke med titlen "årets idrætsmand 1996". sidste år fik NB's

8 side 8 af 11 Nu til vores Lottospil. Der burde efterhånden været bekendt for alle, at vi - næsten hver onsdag - året rundt afholder et meget populært lottospil i Havnbjerg skoles aula. Det har vi nu gjort i en lang årrække og det er i sig selvet meget godt stykke foreningsarbejde. At det samtidig hvert år giver en pæn sum penge i vores klubkasse er lykken for Nord-Als Boldklub. Men der skal også slides for det. Der skal bruges 6-8 personer hver gang, og det ca. 40 gange i løbet af et år. Desuden er arbejde med indkøb, annoncering og bemanding. * ~ Vi har i alt ca. 22 personer der hjælper os at køre vores lottospil. Desværre er det dog sådant, at interessen i at gøre en indsats her, fra dem der virkelig får gavn af pengene, ikke er særlig stort. Vi kunne godt tænke os, at forældre til vores ungdomsspillere er her bedre repræsenteret - og at seniorafdelingen - som for et par år tilbage - igen stiller med et "lottohold". * Jeg vil gerne rette en stor tak til spillets primus motor, Carlo Meyer, og hans trofaste stab af hjælpere for den kæmpe indsats de yder for os året rundt. Lottospillet har sidste år givet lidt mindre end året før. Men da 1995 var et rekordår, er der ingen grund til bekymringer. Vi er meget tilfredse med udbyttet. Kassereren vil på et senere tidspunkt komme med konkrete tal. Vi har stadigvæk en Aktivgruppe i Nord-Als Boldklub. Gruppen er desværre ikke blevet større siden sidste generalforsamling - det er fortsat kun Karsten Sigsgaard og Anders Ebsen der tegner gruppen. Der er dog heldigvis mange flere når de har brug for hjælp. Det er tilfælde en gang om året, når der skal arrangeres Julebal. Det gik også fint sidste år - så længe er det jo slet ikke siden - der var folk nok til at hjælpe ( nogen mener for mange) og heldigvis stadigvæk mange gæster i hallen. Juleballet i Nordalshallen hører med til "Jul på Nord-Als" og for os er det stadigvæk en god indtægtskilde. Tak til Karsten, Anders og alle hjælpere. Jeg kunne dog godt tænke mig, at gruppen fremover bliver endnu mere aktiv. Karsten har jo flere gange efterlyst personer, der vil tilslutte sig aktivgruppen - men uden resultat. Viljen og ideerne er tilstede - men vi mangler ressourcer. Forudenjuleballet kunne aktivgruppen feks. afholde en ''NB-dag'', klubbens afslutningsfest, interne stævner mm. I dag er det Tordenskjolds soldater der arbejder med disse arrangementer og en aflastning her er tiltrængt. Måske kunne to små udvalg - aktivgruppen og festudvalget - slå sig sammen. Hvis nogen er interesseret i at gå ind for denne sag, er de velkommen til at kontakte mig.

9 Vi har også i 1996 kørt vores traditionelle skolestævne - og det var nr. 28 i rækken. Det er et meget godt arrangement for NB og ikke mindst for de deltagende skolebørn. side 9 af 11 Det er dejligt for en foreningsleder at sådan et vigtigt foreningsarrangement stille og roligt op, og afviklingen sker næsten automatisk. hvert år bliver startet Det har de 4 herrer, der arrangerer stævnet, rigtig godt styr på. Tak til Per Møllerskov, Erik Nørskov, Ib Anthony, Børge Neesgård indsatsen. og alle hjælpere for Lidt om SPORTEN - vort klubblad, som nu har eksisteret i mere end 28 år. Økonomien er på plads igen, og derfor har vi igen mulighed at skaffe mere plads til stof og billeder fra foreningslivet. Tak til dem, der med jævne mellemrum sender materiale til mig - det håber jeg de bliver ved med. Der må meget gerne være endnu flere, der hjælper til at bladet bliver så interessant som mulig for os alle. Jeg har stadigvæk Ib Anthony som medarbejder, og det er jeg meget glad og taknemmelig for. "Vi vil spille - vi vil hjælpe hvor vi kan..." synger medlemmer i Club 22 når de holder deres sammenkomster. Denne lidt specielle "klub i klubben" har også i 1996 været meget aktiv. De fleste af dem er jo stadig aktiv på fodboldbanen og alle hjælper klubben, hvor de kan. Sådan har det været nu i over 17 år - og intet tyder på at det ændrer sig. Tak til de 22 herrer! Klubhuset har i det forløbne år fået en ny facade udadtil- vores nye terrasse er blevet flot! NB's folk har stået for byggearbejdet, og alt er betalt af Nord-Als Boldklub. Der blev gjort et kæmpearbejde i 5 uger af sommerferien. Endnu engang siger jeg tak til Kaj og hans hjælpere for indsatsen - de har præsteret et flot resultat. Det var også meningen, at vinteren skulle bruges til at sætte det indvendige af klubhuset i stand. Det blev dog midlertidig sat i bero, indtil konsekvenserne for centrets planer om diverse ombygninger er klarlagt. I skrivende stund har jeg endnu ikke fået en konkret tilbagemelding. Jeg har dog gennem flere samtaler med centerlederen fået at vide, at vi ikke behøver at være nervøse. Centret har ikke planer om at tage noget væk fra os. Vi skal måske afgive 2 små lokaler i den ene ende afklubhuset - men vil så til gengæld få noget tilsvarende i den anden ende.

10 side 10 af 11 Det er noget vi kan leve med - alt andet vil være en mindre katastrofe for os. Vi bruger lokalerne utrolig meget. Vores spillere eller ledere er der hver dag når der spilles fodbold udendørs, og der er lys i lokalerne næsten hver aften i vintermånederne. Der bliver holdt utallige møder i løbet af året, her kan der laves "papirarbejde" for klubben og hentes informationer - og ikke mindst er det et populært samlingssted efter kamp og træning. Vi har investeret meget i klubhuset - ikke kun penge! De fleste i NB er tilsyneladende tilfredse med den måde vi kører vores klubhus på. I seniorafdelingen er der dog en del spillere, som engang i mellem mangler den "gammeldags" personlige betjening, som vi havde for ikke så længe siden. Det er ikke mere som før! Af gode grunde. I den grad som resultaterne for vores seniorhold udeblev, dalede interessen for at bruge klubhuset. Det er forståeligt, at hverken Mette, Kaj eller nogen andre har lyst til at passe klubhuset for 2 eller 3 seniorspillere. Automaten i klubhuset blev ikke anskaffet for at bortrationalisere disse personer. Den blev sat op for at give mulighed for at købe en forfriskning, når klubhuset bruges på andre tidspunkter end når seniorholdene træner eller spiller kamp. Jeg er overbevist om, at man fra klubhusets side gerne vil yde den service - når seniorspillerne igen dukker op. Det sker forhåbentligt i nærmeste fremtid - når nu den nye sæson starter. Jeg håber så, at vores klubhusbestyrere Kaj og Mette om kort tid har brug for hjælpere, for ingen kan forlange, at de to klarer opgaven alene. Tak til Mette og Kaj og deres hjælpere for indsatsen Jeg vil også sige tak til andre personer, der hjalp NB i den forløbne sæson. Det er vores materialeforvalter Eric Schwab, Birgit Lyngkilde som står for trøjevask, vores fanebærer Per Petersen og Bjarne Jensen, Børge Neesgård og Birger Andersen, vore kampfordelere. Birger stopper som kampfordeler for vores 11-mandshold. Det har han været i hele 9 år. Det er en lang periode på så vigtig et job i Nord-Als Boldklub og derfor en særlig tak til Birger. Bestyrelsen vil på et senere tidspunkt under denne generalforsamling aflevere et mere synligt bevis for vores taknemmelighed. Ny kampfordeler i år og forhåbentlig et par år frem bliver Per Kolmos. Per har jo en fortid som aktiv spiller i klubben, og ved hvad det drejer sig om. Ellers kan han spørge Børge eller Birger, som gerne vil hjælpe ham.

11 side 11 af 11 I den forbindelse vil jeg også nævne Børges hold aflokale dommere. Der blev jo i det sidste nr. af SPORTEN sagt pænt tak til dem for deres indsats, og jeg gentager det gerne en gang til. Vores samarbejde med Idrætscentret har i det forløbne år været relativt godt. For at det kan blive endnu bedre har jeg for det kommende år bedt om 2 møder med centerlederen, hvor vi kan drøfte eventuelle problemer. Jeg håber, at vi så ikke mere behøver at snakke om lysforholdene på vinterbanen. Problemet er nævnt flere gange de sidste par år - sidste gang efter turneringen i fjor. Der blev lovet os, at forholdene skulle være væsentligt forbedret, når nen nye sæson starter. Det gør den i morgen og aftalen er holdt - tak for det! Sidste del af min beretning handler om Nord-Als Boldklub's økonomiske situation. Jeg vil ikke bombardere jer med tal nu - det gør vores kasserer Bjarne efter mig. I har jo i min indledning set et par kurver som tydeligt viser resultatet og udviklingen. Denne del af klubarbejdet blev igen løst med bravur. Vi har igen modtaget kommunal støtte via Nord-Als ordningen og tilskud til forskellige aktiviteter fra Idrætsfonden for Nord-Als. Det siger vi tak for. Resten har vi selv skaffet via kontingentet, gennem de før omtalte arrangementer, julekalendere og indtægter fra sponsorer. Endnu engang tak til alle der hjalp os her. salg af På sidste generalforsamling fremlagde jeg bestyrelsens plan for, hvordan midlerne skal bruges i foreningsarbejdet. Den blev holdt - næsten til punkt og prikke. - der var ingen kontingentforhøjelse. - både senior- og ungdomsafdelingen fik deres ønsker opfyldt. - NB's mange hjælpere fik tilbudt en meget billig 3 dages udflugt til Oslo og gratis deltagelse i klubbens afslutningsfest. Ved begge arrangementer var der god tilslutning. - og klubhuset fik en ny terrasse. Kunne vi bare med samme nøjagtighed styre vores sportslige engagement! Selvfølgelig har vi også en plan over hvad vi økonomisk kan klare i den kommende sæson. - klubhuset får en indvendig ansigtsløftning - vore h~ere belønnes for deres indsats - senior - og ungdomsafdelingen får samme vilkår som i fjor - vi ændrer ikke vore sportslige visioner i seniorafdeling, selvom det koster lidt mere. - og vi er parat til at diskutere med generalforsamlingen en eventuel kontingentnedsættelse. Denne udmeldning burde give alle i Nord-Als Boldklub lyst til gøre en positiv indsats i året Det var, hvad jeg vil sige om året 1996 for Nord-Als Boldklub. Til sidst en tak til mine, kolleger i bestyrelsen for godt samarbejde. Peter Glock

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus .-' NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30.1.98 på Nørherredhus side 1 af 11 Jeg vil starte min beretning om året 1997 med et enkelt tal - næsten 500 fodboldkampe Nord-Als

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus NORD-ALS BOLDKLUB 1998 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 29.1.99 i NB's klubhus ( BILLEDE - NB-emblem) side 1 ar 1-S For første gang i NB's historie holder hovedforeningen en generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus 1=------...,...------------------- Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28.1.2000 i NB's klubhus Side 1 af 13 1. Det er nu niende gang jeg skal aflægge en formandsberetning

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

[Nord-Als Boldklub 20021

[Nord-Als Boldklub 20021 1 [Nord-Als Boldklub 20021 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31. januar 2003 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN D A M E RID A M (fra 18 år 115 E R - J U N IO R - 17 årige) UNGDOMSAFDELINGEN SVEND WRANG Træner. Jeg har været træner i NB i ca. 14 år, og det kun i ungdomsafd. Det begyndte på følgende milde; jeg var

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Indledning. Årets gang

Indledning. Årets gang l Formandens beretning ved generalforsamlingen den 27. januar 2006 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min beretning

Læs mere

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC.

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 1 - feb. 2003 Skolestævne NB s traditionelle indendørsstævne for kommunens skoleelever afvikles i år i dagene 28.-30. marts. Indbydelser er sendt

Læs mere

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991.

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991. 6430 NORDBORG Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 3l. januar 1991. - l - Denne min sidste formandsberetning til NB.s generalforsamling' får ikke indledningsvis det indhold, jeg for

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 Pølsegilde Hvert år i august holder NB det såkaldte pølsegilde ved klubhuset med forskellige aktiviteter, hyggeligt samvær - og

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Året 2015 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben og NB har sagt goddag

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018

Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018 Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018 Året 2017 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben, NB har udvidet samarbejdet

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Formandens beretning 1998

Formandens beretning 1998 Formandens beretning 1998 For en 3 ugers tid siden satte jeg mig ned og gjorde mig en række notater, mens jeg bladede bestyrelsesreferater fra det sidste år og Per Larsens beretninger fra 96 og 97 igennem.

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 Michael Werner blev Årets NB er 2007 Michael Werner har efterhånden 15 års leder-anciennitet i NB. Senest har han overtaget hvervet

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008 Aabybro Badminton Club Formandens beretning ved generalforsamlingen 2010 Badmintonsæsonen 2009/2010 nærmer sig sin afslutning. Det er tid til generalforsamling det er tid til at gøre status på sæsonen

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Så har vi igen fået en ny kalender med et nyt årstal på, og det betyder at formanden skal have gjort status på det år som er gået. Der skal kigges i referater og klubblade for

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere