Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - augustnummeret af 4H for dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - augustnummeret af 4H for dig"

Transkript

1 4H grøn fritid for børn og unge 4H er landbrugets børne- og ungdomsorganisation. Her kan du arbejde med dyr, natur, haver og madlavning. De fire H er står for: En flittig Hånd Et varmt Hjerte Et kvikt Hoved Et godt Helbred 4H giver dig fællesskab omkring grøn fritid sammen med andre børn og unge. Vi har det sjovt ude i naturen, og et aktivt fritidsliv i en 4H-klub giver respekt for natur og mennesker. Kontakten til dyr og natur, samt viden om maden vi spiser, mener vi er vigtig. Ligesom det er vigtigt at opleve glæden ved at kunne skabe flotte ting, have god kontakt til dyr, forberede og spise et lækkert måltid og fællesskab med andre børn. 4H giver dig udfordringer og lærer dig at tage ansvar. Der er 125 4H-klubber i Danmark, og 4H findes i 81 lande. Vores motto i hele verden er: Learning by doing - At lære ved at udføre. 4H er partipolitisk og religiøs neutral. - augustnummeret af 4H for dig Indhold Hvad sker der i 4H for dig? side 3 Vinderne af Tivoli konkurrencen side 4 Kæmpekylling i bornholmermavsen side 6 Æsel kys på Fyn side 8 Børnedyrskue i Fuglebjerg side 9 4H hygge side børn på sommerskole side 11 Landsskuet mere end landbrug side 14 Fjordhesten Bella side 15 Juniorlederkurser side 16 Sol og sommer over Bregentvedstævnet side 18 Ny 4H naturskole side 20 Bondegårdsskole med Aktivitetsgården side 22 Madskole i Silkeborg side 23 Kalender og Kort Nyt side 24 Indkaldelse til Landsmøde Alle børn og voksne kan være med til at starte en 4H-klub. Hvis du synes 4H lyder spændende og gerne vil vide mere, så kontakt vores landssekretariat på tlf eller gå ind på vores hjemmeside og læs mere. Ansvarshavende redaktør Jette Riis, jtr@landscentret.dk Redaktion: Claus Quiding, claus@q-munikation.dk 4Hs medlemsblad, Udkærsvej 15, 8200 Århus N, tlf , Copyright. Indholdet i dette nummer må kun bruges inden for 4Horganisationen mod angivelse af kilde. Oplag: Grafisk: Ann Kuhlmann, Landscentret Forsidefoto: Søren Midtgaard Plakatfoto: Claus Quiding Tryk: Hornslet Bogtrykkeri A/S ISSN Bladet er trykt med vegetabilske farver på svanemærket papir. Deadline for næste nummer er 4. september 2006 Abonnement kr. 150 for seks numre Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere de indsendte artikler.

2 Tekst: Line Damsgaard Foto: Vinderne af Tivoli konkurrencen Spændingen var stor da 4Hs formand Rie Thomsen skulle trække vinderne af Tivoli konkurrencen fra sidste 4H for dig. Det foregik på Bregentvedstævnet den 1. juli De mange besvarelser lå nede i Ries lilla gummistøvle, som var pyntet med store stofblomster. Med på scenen var Bregentvedstævnets formand Jesper Karlshøj-Andersen, og nedenfor scenen stod Bregentvedstævnets gæster og så på, at trækningen gik rigtigt til. Vi kan nu udløse spændingen og fortælle at vinderne blev: Fredrik og Niels får hver tilsendt fire indgangsbilletter og to turpas til Tivoli. Præmierne er sponseret af Tivoli i forbindelse med Madfestivallen, som foregår fra torsdag den 24. august 2006 til søndag den 3. september Du kan møde 4H til Madfestivallen i Tivoli den september, hvor du har mulighed for at opleve en kaninhop konkurrence, lave din egen frugtcocktail, male korn og andre sjove 4H aktiviteter. 4H og Tivoli ønsker Fredrik og Niels tillykke, og håber at de får en god tur i Tivoli. Rie Thomsen og Jesper Karlshøj Andersen trækker vinderne Foto: Photoshoppen på Bregentvedstævnet Fredrik Funck Holm Østervangsvej 24, 4780 Stege og Niels Christensen Ginnerupvej 9, 7760 Hurup Thy

3 Tekst og foto: Søren Midtgaard Kæmpekylling i b - Så skal risene først koge ti minutter og herefter hvile i ti minutter, indskyder madskoleinstruktøren Stig og efterlader Laura med et spørgende ansigt. - Når risene så har kogt, skal vandet så hældes fra med det samme, spørger pigerne. Lune lækkerier, smittende smil og berømt besøg. Det og meget mere var, hvad årets madskoledeltagere fik for skillingen, da Svaneke Skole svingede dørene op for en bornholmsk hær af mini-mesterkokke i den første uge af skoleferien. 10-årige Laura Rødvig og Signe Mejlvang stirrer koncentreret på målebægeret, da risene glider ud af posen og rammer bunden gram skal der i, hvisker pigerne til hinanden, mens de hårde ris rasler videre ud af posen. Pludselig er der nok. Pigerne tjekker lige en ekstra gang og stirrer stift på 240 grams stregen på målerbægeret. De er gået lidt over stregen. Men det er der råd for. Signe stikker sin ene hånd ned i målebægeret og tager præcis fem et halvt riskorn op. Så passer pengene, nikker pigerne anerkendende til hinanden. Tomat-udfordringen Sådan er der flere spørgsmål der trænger sig på, når man er en af de 18 børn mellem 6 og 12 år, der er på madskole i Svaneke og måske for første gang har kokkekniven i hånden. I dag står menuen på Hawaiikylling, karrykylling og persillekylling med ris, salat og kartofler. Kyllingerne ligger allerede dampende under grydelågene. Klar til at blive pillet, så kun benene er tilbage. Herefter er det salatens tur til at få en tur af køkkenredskaberne. En opgave der også kræver lidt vejledning ved siden af den trykte opskrift, der ligger foran børnene på det fem meter lange køkkenbord. Heldigvis er der i dag et par ekstra sæt voksne hænder til at hjælpe med at lave det varme måltid. Hænderne tilhører præsidenten for Landbrugsraadet, Peter Gæmelke, der i dagens anledning er hoppet i forklædet og en T-shirt med madskolelogo på.

4 ornholmermavsen - Hvordan skal vi skære tomaterne? I tern, både eller, forsøger Peter sig. Men det er børnene ikke helt sikre på, så Peter tager tomaterne i egen hånd og skærer for. - Nå, det er jo bare sådan, som vi plejer, griner børneflokken omkring Peters kokkekunst, inden de selv får kniven i hænderne. Onkel Peter Peter gæstekok er her, der og alle vegne den dag. Hele tiden parat til at snakke med børnene eller vise, hvordan mandlerne til Hawaiikyllingen skal svitses, sovsen smages til eller hvordan man bruger en opvaskebørste, da det overdådige middagsmåltid er røget ned i de mange mavser. Og Peter Gæmelke har haft tid til at glæde sig til at besøge børnene på madskolen i Svaneke. - Jeg lovede allerede sidste år, at jeg ville komme et smut forbi i år. Jeg har glædet mig meget til samværet med børnene og til at se, hvorfor madskolerne er en stor succes. For mig er det vigtigt at bakke op om et så flot initiativ, hvor børn og voksne bruger en uge af deres sommerferie på madskole. Det er ret stort, fortæller onkel Peter, der efter opvasken tager et barn i hver hånd og, sammen med resten af madskoleholdet, går en frisk tur ned til røgeriet ved Svaneke Havn.

5 Tekst og foto: Karina Pandell, Aktivitetsgårdens 4H Æselkys på Fyn Det er 4H Fyn, der laver 4Hs stand på Det Fynske Dyrskue. Det betyder i praksis, at alle de fynske 4H-klubber hjælpes ad. Det er vores store årlige samarbejdsopgave at få lavet et sjovt, flot og inspirerende indslag på dyrskuet. Der var rigtig mange flittige og engagerede hjælpere med i år, og vi har allerede mange gode ideer til næste års dyrskue, hvor temaet bliver Hunde. Her på siderne kan du se lidt af den gode stemning på årets Fynske Dyrskue. der er ponytrækker. d et Fynske Dyrskue hvert år. I år var vores tema bondegårdsdyr og deres unger. Vi se med hende konstant. i s- havde derfor disse to herlige kalve med.

6 om det er på en varm dag. demoes cykel. Den heldige vinder blev Sejr på 7 år. Her viser Petra alle besvarelserne i vores konkurrence og den flotte præmie. Børnedyrskuet havde også kælegrise. De havde lavet en herlig mudderpøl, som de kølede sig i. Her er det Stig og Karina, der næsten selv får lyst til at rulle sig i mudderet sammen med grisene. dyr- skuet. De fik tid til en hel del pjat og ballade ved siden af deres arbejde som ponytrækkere.

7 Tekst og foto: Malene Rasmussen Fuglebjerg 4H Børnedyrskue i Fuglebjerg medlemmer i 4H. Lasse Petersen og Maiken Nielsen stod for boden, hvor man skulle vælte dåser, hvilket rigtig mange børn syntes var sjovt. Dagen igennem var der mange besøgende. Klokken 16, var der præmieoverrækkelse til alle de børn, der havde udstillet deres dyr. Det var en flok glade, men trætte voksne og børn, der gik hjem efter en rigtig hyggelig dag. Søndag morgen klokken 8 mødte et hold frivillige, veloplagte børn og voksne op, for at hjælpe ved det årlige børnedyrskue i Fuglebjerg. Solen stod højt på himlen allerede fra morgenstunden, så der var lagt op til en hyggelig, men varm dag. I 4H-teltet var der travlt med at få sat borde op, lavet vaffeldej, afprøve kornkværne og arrangere de forskellige konkurrencer. Men alt var klar, da dyrskuet åbnede kl. 10. Børnene, der udstillede deres dyr, mødte også op kl. 8, hvor både hunde, katte, kaniner, marsvin, heste, geder, får og skildpadder var repræsenteret. Straks efter åbningen var der gang i 4H-teltet. Der blev solgt vafler og popcorn, som vi selv lavede. Sofie Rasmussen stod for de forskellige konkurrencer, som var kaninquiz, hvor man skulle læse på en planche og derefter svare på spørgsmål om kaniner. Herudover skulle man gætte navne på frugt og grønt og gætte hvor mange kartofler, der var i glasset. Der var stor aktivitet omkring det og mange ville gerne prøve. Kirsten Davidsen stod for kornkværnene og her fik hun en god snak med børnene om, hvad det forskellige korn bliver brugt til. Anni havde det kreative værksted, hvor børnene i år kunne male vilde dyr, lave æsker og armbånd. Lone Nielsen lavede et stort stykke PR arbejde, så vi håber, vi får lidt flere Vinder i konkurrencerne Kanin quiz 1. Benedikte Nielsen 2. Peter Hansen 3. Kasper Pedersen Gæt navn på frugt og grønt 1. Pernille Hesselberg 2. Christina Rasmussen 3. Mette Kartofler i glas Antal kartofler i alt: Teresa Jensen

8 Tegning: Helle K. Feldskov, Aktivitetsgårdens 4H Send løsningen til: 4H for dig Udkærsvej Århus N Sidste blads vinder: Charlotte Pedersen Høndrupgårdsvej Hobro

9 Tekst og foto: Solvejg Møller, Ringkøbing Amts 4H 146 børn på sommerskole 12 ponyer var med 4H tilbød aktiviteter indenfor kæledyr og ponyer. Man kunne medbringe sit eget kæledyr og desuden ejer museet 12 små ponyer. Ponyerne blev flittigt luftet i løbet af ugen. Der blev bygget udebure til kaniner og marsvin og den lokale biavlerforening arrangerede besøg i skolebigården. Børnene på Sommerskolen lavede aktiviteter i Jernalderlandsbyen på Museet, blandt andet rakkerture, historiefortælling og bagning i den gamle ovn på møllen samt sejltur med vikingebåd på Bork Vikingehavn. I en varm og solrig uge 27 var 146 glade og forventningsfulde børn mellem 8 og 12 år samlet til Sommerskole på Bundsbæk Mølle ved Skjern. Sommerskolen er et nyt samarbejde mellem Skjern-Egvad Museum, Ringkøbing amts 4H og Natur & Ungdom. I planlægningen havde vi tre store ønsker: At børnene skulle have en sjov, aktiv og lærerig uge. At der skulle tilbydes en bred vifte af aktiviteter. Og at vi ville arrangere to til tre busruter rundt i den nye Skjern-Ringkøbing Kommune, således at børnene blev hentet og kørt hjem igen fra sommerskolen. Herefter fulgte der nogle hektiske dage, og tilmeldingerne strømmede ind. Vi havde bare et lille håb om at nå op på 75 deltagere men i de sidste to uger op til sommerskolen måtte vi sige nej til flere, der gerne ville have været med. 300 til fælles dans Natur og Ungdom havde børnene med på opdagelse i naturen og studerede flora og fauna. Insekter og dyreliv ved vandhuller. Fredag eftermiddag sluttede med deltagelse af forældre og søskende. Cirka 300 mennesker satte punktum for Sommerskolen med en ægte vikingefællesdans. Festligt og minderigt.

10 Tekst og foto: Solvejg Møller, Ringkøbing Amts 4H Landsskuet - mere end landbrug Allerede i januar 2006 måtte vi melde fuldt hus til andre institutioner om deltagelse i vores årlige lejr på Landsskuet. Over 400 børn var tilmeldt inden foldere og informationer var sendt ud. Skønt med den store interesse, men også over en fordobling af, hvad vi før har haft. 40 børn udstillede Tre dage med solskin, kæledyr og udstilling. Børnedyrskue og 4H-dyrskue var naturligvis også på programmet. Næsten 40 børn udstillede alt lige fra kager, haver, billedkunst, mar- svin, hamstre, hunde, katte, får, kalve til heste og meget meget mere. Paradis for børn Vores aktiviteter og temaer var godt besøgt alle dage. Torsdag var den helt store børnedag med næsten 4000 børn på besøg. De fik blandt andet mulighed for at lave halmdyr, kværne korn, bage brød, malke en ko, lave smør samt lave en flot skjuler til fyrfadslys. Ved aktiviteterne på pladsen kunne børnene drøne rundt i pedaltraktortræk, halmlegeplads, korncontainer med karameller og besøge Minibondegården med gårdens små dyr. Gode frivillige 4H ere Ringkøbing amts 4H har et rigtig godt samarbejde med Landsskuet, og uden deres hjælp ville så stor en lejr og dyrskue være svær at gennemføre. Vi ser allerede nu frem til samarbejdet i Desuden skal den store skare af frivillige 4H ere og andre have en stor tak for engagementet og hjælp i dagene før og under Landsskuet.

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - juninummeret af 4H for dig

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - juninummeret af 4H for dig 4H grøn fritid for børn og unge 4H er landbrugets børne- og ungdomsorganisation. Her kan du arbejde med dyr, natur, haver og madlavning. De fire H er står for: En flittig Hånd Et varmt Hjerte Et kvikt

Læs mere

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. oktobernummeret af 4H for dig

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. oktobernummeret af 4H for dig 4H grøn fritid for børn og unge 4H er landbrugets børne- og ungdomsorganisation. Her kan du arbejde med dyr, natur, haver og madlavning. De fire H er står for: En flittig Hånd Et varmt Hjerte Et kvikt

Læs mere

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening.

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening. Klik og læs mere Ud i naturen - det er sundt og sjovt Formål 4H - også for dig der er ung 4H har plads til dig - for vi har plads til alle Lav din egen mad - sund og lækker Værdier Kort og godt Brug dine

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - februarnummeret af 4H for dig

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - februarnummeret af 4H for dig 4H grøn fritid for børn og unge 4H er landbrugets børne- og ungdomsorganisation. Her kan du arbejde med dyr, natur, haver og madlavning. De fire H er står for: En flittig Hånd Et varmt Hjerte Et kvikt

Læs mere

Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør

Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør 2013 Madskoler er et samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer, 4H 1) og REMA 1000. Madskolerne så første gang dagens lys i 2004. I sommeren

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK

Madens historier. Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK Madens historier Ruth og Rasmus går ØKOLOGISK Økologi Ruth og Rasmus er i byen med deres pædagog, der hedder Hanne. De skal købe mad til frokosten i børnehaven. I dag skal børnene nemlig smøre deres egne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Februar 2010. En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner

Februar 2010. En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner Februar 2010 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Opslagstavlen: Redaktion: Poul En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner Deadline for næste avis Indlæg kan sendes på kridthundst@sol.dk,

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Leg og læring på Madskolerne

Leg og læring på Madskolerne Leg og læring på Madskolerne Video, Madskoler 2015 Samarbejde for bedre madkultur Målet er at lære børn i alderen 8-12 år om madlavning, råvarer, sund kost og fysisk aktivitet på en sjov, lærerig og aktiverende

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det?

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det? [deadline mandag kl. 8.30] Det Søde Hjørne er navnet på vores arbejdende værksted. Vi kaster os ud i at producere bolsjer, karameller, konfekt og andre sukrede sager, som på basaren vil blive solgt i gennemsigtige

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT]

[AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] 2010 Pernille Ketscher & Kasper Lassen [AFSLUTTENDE OPGAVE I KOM/IT] Indhold Skema over fordeling af opgaver.... 3 Kommunikationsplan.... 4 Overvejelser for kommunikationsplanen.... 5 Overvejelserne for

Læs mere

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ********************

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Nyt fra SFO: Godt Nyt År: Så er vi i godt i gang igen, i en kold vintermåned. Dejligt at have haft et lille afbræk, håber

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Gå foråret i møde med 4H NR. 1 MARTS 2008. Gør det selv. Smag på Verden. Yummi. En heldig kartofel. Sæbe til ekstra beskidte fingre

Gå foråret i møde med 4H NR. 1 MARTS 2008. Gør det selv. Smag på Verden. Yummi. En heldig kartofel. Sæbe til ekstra beskidte fingre NR. 1 MARTS 2008 Gør det selv Sæbe til ekstra beskidte fingre Smag på Verden Krydret med integration Yummi Suppe der smager Gå foråret i møde med 4H En heldig kartofel På landsdelskursus med 4H Har du

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Information om Madskoler og det at være frivillig instruktør

Information om Madskoler og det at være frivillig instruktør Information om Madskoler og det at være frivillig instruktør Madskoler arrangeres af 4H 1) i et samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000. Madskolerne så første gang dagens lys i 2004. I sommeren

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - aprilnummeret af 4H for dig

Indhold. 4H grøn fritid for børn og unge. - aprilnummeret af 4H for dig 4H grøn fritid for børn og unge 4H er landbrugets børne- og ungdomsorganisation. Her kan du arbejde med dyr, natur, haver og madlavning. De fire H er står for: En flittig Hånd Et varmt Hjerte Et kvikt

Læs mere

SIRIUSBLADET november og december

SIRIUSBLADET november og december SIRIUSBLADET november og december 2011 Shanes vs. Sirius Verden! Mandag den 7.november tager en flok børn (og to voksne) en tur til Den gamle By i Aarhus. Vi har gennem længere tid arbejdet med genbrugsmaterialer

Læs mere

Til opslagstavlen. Luk op og læs om næsten alt hvad Horne 4H klub kan tilbyde dig af spændende aktiviteter, udflugt - og meget meget mere i 2018!

Til opslagstavlen. Luk op og læs om næsten alt hvad Horne 4H klub kan tilbyde dig af spændende aktiviteter, udflugt - og meget meget mere i 2018! Til opslagstavlen Luk op og læs om næsten alt hvad Horne 4H klub kan tilbyde dig af spændende aktiviteter, udflugt - og meget meget mere i 2018! 1 03. Feb Generalforsamling kl. 9.30 på skolen. 08. Mar

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

Ungt samvær uden om sportshallen og skolen

Ungt samvær uden om sportshallen og skolen Ungt samvær uden om sportshallen og skolen 30. maj 2018, Nordjyske Sti stidende, Sektion 9 (Perspektiv), Side 2, Andrea Jessen Jakobsen og Martin Damgård (foto) ajj@nordjyske.dk..., 1091 ord, Id: e6c4f96d

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus på sporet af KØD

Madens historier. Ruth og Rasmus på sporet af KØD Madens historier Ruth og Rasmus på sporet af KØD Frikadeller Ummm, frikadeller! Det er det bedste, jeg ved, siger Rasmus. I dag får de frikadeller i børnehaven. Frikadeller på rugbrød. Det kan børnene

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 33 2016 Side 1 God weekend Side 6 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 7-10 Børnehaven Side 3 Høstfest Side 11-12 Vuggestue Side 4-5 0. klasse Side 13 Kalender, rengøring & kontakt Vejrumbro

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Til unge & forældre 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Konfirmand 2012 og Blå Mandag Til alle unge i 7. klasse - uanset om du

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Lørdag d. 21. maj tog Sofie, Ane og Pia af sted med en PR stand til dyrskuet i Fjerritslev. Dagen startede i gråvejr og det blev aldrig rigtig varmt. Sidst

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere