REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17."

Transkript

1 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 18. januar 2017, kl Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen (MSL), Bo Sanderhoff Olsen (BSO), Klaus Hindsø (KH), Marie Fridberg (MF), Søren Kold (SK), Frank Damborg (FD), Ole Rahbek (OR), Thomas Jakobsen (TJ) og Gitte Eggers (GE) ref. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt Godkendelse af referat: a. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde : Referatet blev godkendt med få ændringer. TJ kan lægge det på hjemmesiden. 3. Behandlet siden sidste møde og taget til efterretning Intet under dette punkt. 4. Generel orientering, ikke drøftelse: a. Kontakt til presse og myndigheder: (fast punkt): 1. TV2 historie om overbehandling - invitation fra TV2 om udtalelse fra DOS: DOS blev fra TV2 inviteret til deltagelse i en Tv-debat om ovebehandling. KH blev interviewet og talte bl.a. om produktionskrav m.m. Der blev ikke stillet spørgsmål, og KH var godt tilfreds med udfaldet af interviewet. Casen er lagt på Facebook. BSO har efterfølgende udarbejdet en tekst til hjemmesiden, da der er enighed om, at det er i medlemmernes interesse at blive orienteret, når selskabet er i medierne. 2. DR Sundhedsmagasinet - henvendelse om ibrugtagning af nye behandlinger/implantater: MSL talte med en journalist, som henvendte dig for en indledende research om opfølgning af MOM sagen, MSL henviste til Søren Overgaard. b. Til orientering har Sundhedsstyrelsen i dag publiceret NKR for forebyggelse og behandling af organisk delirium: TJ har sat link til den aktuelle NKR på hjemmesiden. c. Høring over udkast til ændring af bekendtgørelse om humane væv og celler samt udkast til ændring af bekendtgørelse om tilladelse til og kontrol med håndtering af humane væv og celler: DOS har ingen bemærkninger. 5. Meddelelser og henvendelser til drøftelse i Bestyrelsen

2 a. Endelig godkendelse af dagsorden til Kirurgisk Forum til udsendelse: Der er indkommet et enkelt supplerende punkt til dagsordenen, som herefter godkendes. GE sender den opdaterede dagsorden ud til medlemmerne af KU. b. Ansøgning til DOS bestyrelse fra YODA: YODA har fremsendt en ansøgning om støtte til såvel et afholdt møde (2016) og et kommende møde Der er ingen beløbsrammer på ansøgningen. Det fremgår ikke af tidligere mødereferater, at DOS har indvilliget i at dække et evt. underskud. Det besluttes, at selskabet ikke dækker udgifter retrospektivt, men kan aktuelt tilbyde at yde en underskudsgaranti op til kr , baseret på den til dagens møde fremsendte ansøgning. Fremadrettet vil DOS gerne modtage et budget før dækning af en evt. underskudsgaranti. MSL orienterer YODA c. Opfølgning på mødet med YODA kl : YODA har nedlagt deres rekrutteringsudvalg, hvis opgaver nu varetages af YODAs næstformand, som samarbejder med DOS i ansættelsesudvalget. Der er udarbejdet et kommissorium, men der har ikke været mødeaktivitet i den mellemliggende tid. YODA har et ønske om ændring af tidspunktet for posterwalk onsdag aften på kongressen af hensyn til YODA medlemmer deltagelse ved YODAs generalforsamling. OR vil tage det med i sine overvejelser ved tilrettelægning af det endelige program. Der er enighed om fortsat at afholde 2 møder årligt, således næste gang i forbindelse med DOS bestyrelsesmøde. GE sender indkaldelse til YODAs formand. YODA fremsender forslag til dagsorden til GE. Se endvidere pkt. 5_b_. d. Retningslinjer for betaling af udlæg til transport til/-samt afholdelse af møder (pkt. 17 a mødet ): Der er divergens mellem teksten på hjemmesiden og Lægeforeningens regler. Reglerne på hjemmesiden er gældende indtil videre, men disse vil blive drøftet på DOS internatmødet på Sixtus. e. Ny repræsentant til Den Nationale Rekommandationsliste: Martrin Rathcke har siddet som repræsentant for DOS i ovennævnte råd siden Der er nu tale om at dele rådet op, og overføre den ortopædkirurgiske repræsentant til en gruppe, der arbejder mere målrettet med smertebehandling. Da dette ikke direkte er MR arbejdsområde stiller han sit repræsentantskab til rådighed for DOS. SK foreslår som ny repræsentant KarenToftdal Bjørnholdt MSL kontakter vedkommende, som tager mod indstillingen. f. Emner til LVS på Folkemødet 2017: SO har kontaktet med oplysning om at LVS skal deltage på næste folkemøde på Bornholm, og LVS har foreslået emnet Ulighed i sundhed til drøftelse. LVS anmoder nu de enkelte selskaber om at komme med forslag til alternative emner.

3 MSL svarer SO, at DOS ikke kan komme med bedre forslag. g Referater fra arbejdsgruppen til vurdering af speciale i akut medicin Der er tale om en opfølgning på et emne drøftet under sidste bestyrelsesmøde. MSL har siden sidste møde talt med Niels Dieter Röck, og det lader til at andre specialer også forholder sig afvendende. Niels Dieter Röck vil fremover fremsende referater fra møderne til DOS. Der er fremsendt en dimensioneringsplan for specialet med ret lave tal. Oprettelse af et speciale i akut medicin vil blive truffet på politisk plan. 6. UDDANNELSESUDVALGET a. Orientering om aktiviteter siden sidste BM: Der er møde i UDDU torsdag d. 19. januar 2017, altså dagen efter aktuelle BM. b. Møde mellem DOS og UDDU: Den fremsendte dagsorden er udarbejdet af UDDU og vil fortrinsvis behandle problematikken med flytning af DOS uddannelsesdag. De enkelte punkter på dagsordenen gennemgås og bestyrelsens holdning til spørgsmålene koordineres. c. Svar til uddannelsesrådet i ortopædkirurgi, region Øst: Den af SK fremsendte tekst til Uddannelsesråd Øst drøftes og godkendes. SK vil fremsende teksten til uddannelsesrådet. 7. KVALITETSUDVALGET a. Orientering om aktiviteter siden sidste BM: Der er arrangeret internatmøde 12/12-møde i KU 6. og 7. marts Man vil på dette møde tage fat på arbejdet med nye KKRér. Udgifter til mødet for de deltagende observatører fra hhv. DOO og DSOI er som ved andre KU-medlemmer. FD gennemgår kort den planlagte agenda for Sixtusmødet. Nogle specifikke punkter drøftes. 8. VIDENSKABELIGT UDVALG a. Orientering om aktiviteter siden sidste BM: Der har ikke været afholdt møde, men der holdes møde på Sixtus dagen efter aktuelle BM. 9. Strategiplan a. Den nye strategiplan startes op på internatmødet på Sixtus: 10. DOS kongressen/sixtus a. Gennemgang af deltagerlister og dagsordener til møder på Sixtus: 1. Time table alle møder: godkendes. 2. Alle 3 dage m. Overordnet dagsorden: godkendes. 3. To : Fagområder og udvalgsmedlemmer: godkendes.

4 4. To : Uddannelsesudvalget: godkendes. 5. Fr : Industrien: godkendes. 6. To fr : DOS Internatmøde: godkendes. 11. Website a. Orientering om aktiviteter siden sidste BM: Det besluttes, at TJ på fredagens møde med Industrien, skal orientere industrien om de nye muligheder og prise. b. Bestyrelsens klumme: (fast punkt) Januar: Bo Sanderhoff Olsen (fil vedlagt): TV2 News Februar: Søren Kold: Uddannelsesdagen. Marts: Frank Damborg: Nye KKR. April: Morten Schultz Larsen: AAOS 12. Vedr. specialeplanen for ortopædisk kirurgi a. Afgørelser til høring og indsigelse i Det Rådgivende Udvalg for Specialeplanlægning: PKA har returneret svaret på et notat fra DOS med ønsker om ændringer i den nye specialeplan. Nogle men ikke alle ønsker er efterkommet i specialeplanen. Tages til efterretning 13. Selskabets økonomi:. Behandles under internatmødet. 14. DOS Fonden a. Intet under dette møde 15. DOS Bulletinen a. Intet under dette møde 16. Internationale relationer, herunder EFORT og NOF a. Course for residents and young specialists during NOF Congress Island 2018: Der er tale om en uddannelsesdag, som afholdes på NOF kongressen 2018, målrettet yngre kirurger. Medlemslandene anmodes om at kommentere det foreslåede emne. Bestyrelsen mener ikke at emnet vil have stor tiltrækning på yngre ortopædkirurger, og at uddannelsesdagen alene ikke vil være årsag til deltagelse fra yngre kirurger. MSL svarer NOF b. NOF-board: Spring meeting 2017 Tromsø: DOS holder eget BM inden selve mødet i NOF Board. MF melder alle til mødet.

5 GE bestiller mødelokaler til BM onsdag kl. 15. til og fredag FD og OR deltager ikke i mødet. c. FORTE Summer School 2. edition: Der er tale om kursus på linje med A-kurset arrangeret i samarbejde med EFORT. Der er enighed om at information om FORTE Summer School sættes på hjemmesiden i lighed med andre kurser til søgning via DOS fonden. TJ sætter det på hjemmesiden 17. Eventuelt a. DOS nålen: SK foreslår, at alle medlemmer, der er speciallæger, skal have tilbudt DOS Nålen sammen med navneskiltet ved næste kongres. De nye speciallæger skal fortsat ønskes tillykke ved DOS Kongressen. I hvilken forbindelse besluttes på et senere tidspunkt. Mødet sluttede kl Referatet er godkendt af DOS bestyrelse 8.marts 2017

BESTYRELSESMØDE I DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB. Onsdag d. 17. januar 2018 kl Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Sinatur hotel Sixtus, lokale Lænkevig

BESTYRELSESMØDE I DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB. Onsdag d. 17. januar 2018 kl Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Sinatur hotel Sixtus, lokale Lænkevig BESTYRELSESMØDE I DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 16.00 Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Sinatur hotel Sixtus, lokale Lænkevig REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d kl Mødelokale 109

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d kl Mødelokale 109 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. 12. 2017 kl. 09.30 13.30 Radisson Blu H.C. Andersen hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense Mødelokale 109 Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato, 20. september 2018 kl. 09.30 Domus Medica, Kristianiagade, salonen, stueetagen REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. 13. september 2016 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. 13. september 2016 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE 13. september 2016 kl. 9.30-16.30 Domus Medicus, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Lokale: Baronessens kontor REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. maj i forlængelse af NOF board Hotel Hilton Nordic, Reykjavik. Mødelokale E Referat Final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl Radisson Blu Scandinavia Hotel. Mødelokale: Directors

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl Radisson Blu Scandinavia Hotel. Mødelokale: Directors DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl. 15.30 Radisson Blu Scandinavia Hotel Mødelokale: Directors REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 15. september 2015, kl. 9.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 15. september 2015, kl. 9.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 15. september 2015, kl. 9.00 Hotel Crowne Plaza, Ørestad Boulevard 114 118, 2300 København S Mødelokale Thames 2, 3. sal REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. oktober 2014, kl. 17.00 21.30 Sted: Radisson Blu Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S Lokale: Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 14:00 19:00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 14:00 19:00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 14:00 19:00 Radisson Blu Scandinavia Hotel, Directors Referat 2018.10.28_MSL_ge Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 14. januar 2015, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 14. januar 2015, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 14. januar 2015, kl. 17.00 Sted: Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5000 Middelfart, lokale Lænkevig REFERAT Final Deltagere fra bestyrelsen samt

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 8. marts 2018 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 8. marts 2018 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 8. marts 2018 kl. 09.30 Domus Medicus, Kristianiagade 10, 2100 København Lokale: Salonen REFERAT FINAL Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, Amager Boulevard 70, 2300 København S Mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato 12. juni 2018, kl samt 13. juni,

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato 12. juni 2018, kl samt 13. juni, DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato 12. juni 2018, kl. 11.00 18.00 samt 13. juni, 8.00 10.00 Conference Hall C, Hilton Nordica Reykjavik REFERAT (FINAL) Deltagere fra bestyrelsen: Morten Schultz

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 16. januar 2019, kl Sinatur hotel Sixtus, mødelokale Lænkevig

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 16. januar 2019, kl Sinatur hotel Sixtus, mødelokale Lænkevig BESTYRELSESMØDE onsdag d. 16. januar 2019, kl. 16.00 Sinatur hotel Sixtus, mødelokale Lænkevig Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Bo Sanderhoff Olsen (BSO), Torben Bæk Hansen (TBH),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 1. december 2015 kl. 9.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokale 6. sal, Nord REFERAT Deltagere fra

Læs mere

Mandag d. 22. september 2014, kl

Mandag d. 22. september 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 22. september 2014, kl. 9.30 14.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokalet 6. sal nord Referat Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 16. juni 2017, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 16. juni 2017, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 16. juni 2017, kl. 10.00 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokale 2. sal, syd REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 19. august kl. 10.00 17.00 GENTOFTE HOSPITAL, ORTOPÆDKIRURGISK AFDELING MØDELOKALET, OPGANG 12, 4. SAL (TÅRNET) Referat Deltagere fra bestyrelsen samt

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag den 15. januar 2014 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag den 15. januar 2014 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag den 15. januar 2014 kl. 17.00 Signatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Mødelokale: Lænkevig Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 Hotel Crown Plaza, Copenhagen Towers Ørestad Boulevard 114 118, 2300 København S Lokale: Lake Superior, 2 sal Referat

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Lokale: Salonen

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Lokale: Salonen DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 20. september 2017, kl. 9.00 Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø Lokale: Salonen REFERAT Deltagere fra bestyrelse og sekretariat: Morten

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato fredag d. 24. august 2018, kl Hotel Hvide hus, Aalborg Lokale P4, 15. etage

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato fredag d. 24. august 2018, kl Hotel Hvide hus, Aalborg Lokale P4, 15. etage DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato fredag d. 24. august 2018, kl. 09.30 Hotel Hvide hus, Aalborg Lokale P4, 15. etage REFERAT final Deltagere fra bestyrelse samt sekretariat: Morten Schultz

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 1. december 2014, kl. 09.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokale 6. sal, syd REFERAT (Final) Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d , kl :00. Odense Universitetshospital, mødelokale 2.

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d , kl :00. Odense Universitetshospital, mødelokale 2. BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 4.12.2018, kl. 09.30 16:00 Odense Universitetshospital, mødelokale 2. sal syd REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Bo Sanderhoff Olsen (BSO), Torben Bæk Hansen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 26. august 2014, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 26. august 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 26. august 2014, kl. 09.30 16.30 Odense Universitetshospital Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet: 5. sal, nord Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, onsdag d. 9. maj 2018, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, onsdag d. 9. maj 2018, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato, onsdag d. 9. maj 2018, kl. 09.45 Vingsted Hotel og Konferencecenter, Vingsted skovvej 2, 7182 Bredsten REFERAT FRA BM 2018.05.09 Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 Sted: Gentofte Hospital, Niels Andersens Vej 65, 2900 Hellerup Kirurgisk afdeling, Ortopædkirurgisk afsnit, opgang 12,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 20. januar 2016, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 20. januar 2016, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 20. januar 2016, kl. 17.00 22.30 Sinatur hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Lokale: Lænkevig Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 24. september 2012 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 24. september 2012 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 24. september 2012 kl. 09.30 Hotel Crown Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114-118 2300 København S mødelokale Lake Superior Referat Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d 14. marts kl Domus Medicus, Kristianiagade mødelokale: Salonen

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d 14. marts kl Domus Medicus, Kristianiagade mødelokale: Salonen DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 14. marts kl. 09.30 Domus Medicus, Kristianiagade mødelokale: Salonen REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen (MSL),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 11.marts 2015, kl. 09.30 Sted: Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense Patienthotellet, mødelokale 3. sal syd REFERAT final Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 22. oktober 2013 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 22. oktober 2013 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 22. oktober 2013 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale 2620, 26. etage Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Søren Overgaard (SO),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. 2. december 2013, kl. 09.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. 2. december 2013, kl. 09.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE 2. december 2013, kl. 09.30 Odense Universitetshospital, Patienthotellet, mødelokalet 6. sal, syd REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Søren Overgaard

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 22. august 2016 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 22. august 2016 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 22. august 2016 kl. 9.30 16.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5500 Odense S Patienthotellet, mødelokale 6. sal syd REFERAT Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 10.00 Odense Universitetshospital, Patienthotellet 6.

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 10.00 Odense Universitetshospital, Patienthotellet 6. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 10.00 Odense Universitetshospital, Patienthotellet 6. sal, syd REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø (KH),

Læs mere

onsdag d 3. maj kl og fredag d. 5. maj Hotel Clarion the Edge, Karigatan 6, 9008 Tromsø Mødelokale: Melkerampa

onsdag d 3. maj kl og fredag d. 5. maj Hotel Clarion the Edge, Karigatan 6, 9008 Tromsø Mødelokale: Melkerampa DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d 3. maj kl. 15.00 18.30 og fredag d. 5. maj 7.00 9.00 Hotel Clarion the Edge, Karigatan 6, 9008 Tromsø Mødelokale: Melkerampa REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 17. juni 2016, kl. 10: Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 17. juni 2016, kl. 10: Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 17. juni 2016, kl. 10:00 14.30 Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Lokale: Mødelokale 8A REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 26.oktober 2010 kl. 08.00 11:30 og 16.00 18.30 Radisson Blu Hotel, København, lokale Directors Referat (final) Deltagere fra bestyrelsen samt Sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 19. januar 2011 kl. 17.00 23.00 Sinatur hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30 Sted: Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet: 5. sal, nord REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag 13. marts 2013, kl. 9.30 17.30 Odense Universitetshospital, Patienthotellet, 5. sal, nord Sdr. Boulevard 29, indgang 1, 5000 Odense C Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 11. januar 2012, kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 11. januar 2012, kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 11. januar 2012, kl. 17.00 Sted: Hotel Sixtus, Middelfart Referat, Final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD), Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 18. marts 2016 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 18. marts 2016 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 18. marts 2016 kl. 9.30 16.00 Odense Universitetshospital, Søndre Boulevard 29, 5000 Odense S Patienthotellet, mødelokale 6. sal, nord. Referat Deltagere

Læs mere

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested Dagsorden til møde i UDDU marts 2016 14/4/ kl. 16 1 1. Formalia a. Valg af dirigent Søren Kold Valg af referent: Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde december 2015 2. DOS

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Ortopædisk Selskab

Generalforsamling i Dansk Ortopædisk Selskab Generalforsamling i Dansk Ortopædisk Selskab Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 7:30 9:30 Hotel Radisson Blu Scandinavia, lokale Sweden REFERAT 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen til den ordinære

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Wien (i forbindelse med EFORT) 3. juni 2009 kl. 09.00 13.00. Austrian Congress Center, lokale E 558.

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Wien (i forbindelse med EFORT) 3. juni 2009 kl. 09.00 13.00. Austrian Congress Center, lokale E 558. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Wien (i forbindelse med EFORT) 3 juni 2009 kl 0900 1300 Austrian Congress Center, lokale E 558 Referat

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 27. august 2013, kl. 9.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet, 8. sal, mødelokale Syd (til højre) Referat Deltagere

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 28. august 2012, kl. 9.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 28. august 2012, kl. 9.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 28. august 2012, kl. 9.00 Sted: Ortopædkirurgisk afdeling, Århus Sygehus, Tage Hansens Gade 2, Patienthotellet, mødelokale 1. Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 21. november 2011 kl. 9.15-17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 21. november 2011 kl. 9.15-17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 21. november 2011 kl. 9.15-17.00 Hos Benn Duus, Rygårds Alle 63B, 2900 Hellerup Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE 4. december 2012, kl. 9.30 18.00 Odense Universitetshospital, Patienthotellet, 4. sal, nord Sdr. Boulevard 29, indgang 1, 5000 Odense C Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 12. juni 2019, kl Odense Universitetshospital, mødelokale 3, nord

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 12. juni 2019, kl Odense Universitetshospital, mødelokale 3, nord - BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 12. juni 2019, kl. 10.00 16.30 Odense Universitetshospital, mødelokale 3, nord REFERAT Forud for mødet er BSO, TJ, og MF til møde med TU fra SundVision i tidsrummet 9.00 10.00

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 16. august 2010 kl. 9.00 Herlev Hospital, Ringvejen 76, 2730 Herlev Konferencelokalet v. ortopædkirurgisk afdeling T 119 Referat final Deltagere: Per

Læs mere

Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 15:30-17:30 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 15:30-17:30 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. Generalforsamling i DOS Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 15:30-17:30 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. DAGSORDEN Søren Overgaard (SO) indledte med at byde velkommen. 1. Valg af dirigent SO

Læs mere

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt.

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 2: Velkommen til Jan Duedal Rölfing(JDR)

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. mandag d. 21. august kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. mandag d. 21. august kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE mandag d. 21. august kl. 09.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokale på 3. sal, nord Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 26. august 2009 Bispebjerg Hospital Opgang 7a, 3. sal tv,. mødelokale 2. Kl. 08.00 16.

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 26. august 2009 Bispebjerg Hospital Opgang 7a, 3. sal tv,. mødelokale 2. Kl. 08.00 16. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 26 august 2009 Bispebjerg Hospital Opgang 7a, 3 sal tv, mødelokale 2 Kl 0800 1600 Til stede:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 11. juni 2010 kl. 10.00 16.00 Vejle Sygehus, Kabbeltoft 25, 7100 Vejle Konferencelokalet v. ortopædkirurgisk afdeling, 5. sal Referat (final) Til stede:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Odense Universitetshospital Patienthotellet, 6. sal syd. Torsdag d. 12. maj kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Odense Universitetshospital Patienthotellet, 6. sal syd. Torsdag d. 12. maj kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Odense Universitetshospital Patienthotellet, 6. sal syd Torsdag d. 12. maj kl. 09.30 16.30 REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø (KH),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG. Torsdag d. 20. januar 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG. Torsdag d. 20. januar 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB møde mellem BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG Torsdag d. 20. januar 2011 kl. 13.00 15.00 Hotel Sixtus,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. marts 2019 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. marts 2019 kl BESTYRELSESMØDE Torsdag d. 7. marts 2019 kl. 09.00 17.00 Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø, lokale: Eriks Atelier, 3. sal, tv. Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Bo Sanderhoff

Læs mere

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Jan Duedal Rölfing Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU symposium oktober 2016 2: Evaluering / input fra UDDU symposium

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. november 2010 kl. 09.15 15.30 Bispebjerg Hospital, ortopædkirurgisk afd. M, Opgang 7A, 3. sal, mødelokale 1 Referat, Final Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 6. maj 2013, kl. 9.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 6. maj 2013, kl. 9.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 6. maj 2013, kl. 9.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet, mødelokalet 6. sal syd. Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. juni 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. juni 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. juni 2011 kl. 09.15 16.00 Gentofte Hospital, Niels Andersens vej 65, 2900 Hellerup Kirurgisk afdeling, ortopædkirurgisk afsnit, Opgang 19, afdelingsledelsen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE - BESTYRELSESMØDE Fredag d. 23. august 2019, kl. 09.00 ca. 15.00 Scandic Falkoner hotel, Falkoner allé 9, 2000 Frederiksberg Lokale: 105, 1. sal REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Bo

Læs mere

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde.

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Afholdt den 1. september kl. 10.00 13.00 I IDA Mødecenter, København. Deltagere: Søren Solgaard, Jens Retpen, Henrik

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 7. maj 2012 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 7. maj 2012 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 7. maj 2012 kl. 09.00 15.00 Sted: Hvidovre Hospital, Kettegårds alle, Hovedindgangen, 1.sal, Det Grønne rum, Referat Deltagere fra bestyrelse samt sekretariat:

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen Pt.hotel OUH

Andreas Balslev-Clausen Pt.hotel OUH Referat af møde i UDDU 2012.04.20 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Godkendes med enkelte tilføjelser. 2.0 Godkendelse af referat UDDU-møde 12. januar Sixtus Godkendes uden ændringer. 3.0 Uddannelsesdag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Dato: 30. januar 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Hans Kirkegaard, Ulla Breth Knudsen, Niels Qvist,

Læs mere

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH Referat af møde i UDDU 2012.09.07 1/5 Andreas 2012.09.08 Patienthotellet OUH 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes. Naja Bjørslev og Thomas Lind har desværre måttet melde forfald. har

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Dansk Ortopædisk Selskab

Dansk Ortopædisk Selskab Dansk Ortopædisk Selskab Strategiplan 2014 Godkendt ved DOS Generalforsamling 23. oktober 2014 INDLEDNING... 2 FORMÅL... 2 VISION OG MISSION... 2 STRATEGIPLAN... 3 ORGANISATIONEN... 3 SELSKABETS RELATIONER...

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato: tirsdag d. 21. marts 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato: tirsdag d. 21. marts 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 21. marts 2011 kl. 10.00 16.00 Århus Sygehus, Tage Hansens Gade 2, Patienthotellet, mødelokale 1. Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt

Læs mere

*Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl IDA mødecenter Kalvebod Brygge København

*Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl IDA mødecenter Kalvebod Brygge København *Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl. 9.30 12.30 IDA mødecenter Kalvebod Brygge København Til stede: Søren Solgaard, Jens Retpen, Snorre Steffensen, Stig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015

Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015 Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015 Tilstede: Ulrik Branner (UB), Frank Farsø (FF), Illja Bann (IB), Annie Primdahl (AP), Lonnie Froberg (LF), Michael

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

3. Godkendelse af dagsordenen: Den udsendte dagsorden blev godkendt med tilføjelse af nedennævnte punkt 16+17+18

3. Godkendelse af dagsordenen: Den udsendte dagsorden blev godkendt med tilføjelse af nedennævnte punkt 16+17+18 Bestyrelsesmøde i DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab). Odense 17/9-2012. Kl. 13.00 til 16.00. Lokale: Kirkesalen 15. etage hovedbygningen overfor kantinen. Til stede: Søren Kold (SK), Henrik Eckardt

Læs mere

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dato: 4 september 2014 Tid: kl. 10.00-12.00 Sted: Aarhus Rådhus, mødelokale 285 Afbud: Lars Møller Søren Steensen Per Røner Kim Herlev Jørgensen Bjarne Pedersen Tomas Therkildsen

Læs mere

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU september 2015 25.09.15 1. Referent: Udfærdiget dato : Mødested

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU september 2015 25.09.15 1. Referent: Udfærdiget dato : Mødested Dagsorden til møde i UDDU september 2015 25.09.15 1 1.0 Formalia a. Valg af dirigent (10.00-10.01) Søren Kold b. Valg af referent (10.01-10.02) c. Godkendelse af dagsordenen (10.02-10.05) d. Godkendelse

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster.

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster. Bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 5. december 2014 10.30 til 14.00 (Viby. Århus) Inviterede: Upender Singh, Ulrik Branner, Frank Farsø, Lasse Bayer, Illja Ban, Annie Primdahl,

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense Referat af møde i UDDU 09.09.11 1/5 Dagsorden 1. Computer simulation i den ortopædkirurgiske uddannelse. Oplæg ved Claus Ol Hansen, SAKS 2. Diskussion om anvendelse af computer simulation 3. Godkendelse

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 9. maj 2019, Kl mødelokale: Store konferencerum

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB - BESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 9. maj 2019, Kl mødelokale: Store konferencerum - BESTYRELSESMØDE Torsdag d. 9. maj 2019, Kl. 8.30 13.00 mødelokale: Store konferencerum Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Bo Sanderhoff Olsen (BSO), Torben Bæk Hansen(TBH), Morten

Læs mere

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb.

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb. N O T A T 02-07-2008 Sag nr. 06/4341 Dokumentnr. 39599/08 Procedure for ansættelse af læger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb Thomas I. Jensen Tel. 35298198 E-mail: tij@regioner.dk Indledning

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere